burdakiler dogulu bide hemen çocuk olmalı 1 sene oldu evleneli çoktan olmalıydı tam tuttu dedk kısmeti yokmş bebgmn bide benm yüzümden gelişmemş dediler zayıfmışım yemek yemiyrmşm öyle üzüldmki benm yaşadklarm bana yetyr zaten bide bunlar o yüzden korunmayacagm
melekcim herşeyde bi hayır vardır kiloyla felan alakalı deildir o.urfalımısın bende urfadayım.Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşalh.hello kity bebeginin cinsiyeti nedir hemen yaz merak ediyom:)uzun süredir giremedim.senem nasıl gidiyo bebeginle aran doguma ne kaldı?
özelden mesaj yazamadığım için burdan yazıyorum.teşekkürler arkadaşım çok işe yaradı söylediklerin ve gönderdiğin link çok sağol.yalnız kafama takılan tek bir konu kaldı şimdi o merceğin temizliği konusu.bezi suya batırıp temizledi sanırım.ingilizcem iyidir gerçi ama su dediğini anlamadım.bana genel kullanma kılvazunda bezle yada lens temizleyicisi ile demiş.gidip bide lens temizleyicisi alacaktım su yeterli gibi
bu arada bende pco var yumurtlama sorunuda var ben ondan eğrelti otunu görebilecekmiyim pek bilmiyorum.soğan kürünü denedim 15 gün bikaç gün ara verip incir kürüne başlayacam ayrıca doktora gidip klomenide kullanacam bakalım kısmet artık inşallah bu sefer olur.
Selam kızlar nasılsınız? Ben uzatmaları oynuyor gibiyim, çok yoğun çalışıyorum malesef.Her gün en az altı saat derse giriyorum, hep ayakta. Bir aylık hızlandırma dönemimiz hala devam ediyor. Artık 7. ayımızı da bitirdik, 2 gün sonra 8. aya giriyoruz. Artık hazırlıklar da hızlandı. Ama kendimi çok yorgun hissediyorum inanın. Kocaman ayaklarım oldu ayakta durmaktanNormal bir insan olmak istiyorum yeniden. Bebiş gelse de yavaş yavaş da olsa eski halime dönsem diyorum. İnce,narin halini özledim ayaklarımın yaaa
Bir de etrafımdaki tüm yeni anneler, anneliğin olumsuz taraflarını anlatıyorlar bana. Yok uykusuz kalacakmışım, gözlerim çöekecekmiş, göğüslerimin acısından ağlayacakmışım... Ya hiç mi güzel tarafı yok diye çığlık atasım geliyor. Bu kadar kıymet bilmez olunur mu? Öğretmen arkadaşlardan biri sabahtan başladı dün; bebek doğunca ne yaparsan yap göbek sarkar, kiloların bir kısmı kalır, vücut deforme olur demeye, elinde de kepekli ekmekten sandviç, sabah kahvaltısını yapıyor sözde. Ayıptır söylemesi ben de şambali tatlısı yapıp götürmüştüm bir tepsi. On dakika sonra baktım elinde kocaman bir parça iştahla götürüyor; diğer arkadaşlara da anlatıyor "ben hamileliğimde yemek yemedim,tatlı yediğim kadar" diye. Dolmuşum ama iyice. "Hocam böyle yediysen zaten göbek de kalır, deformasyon da olur, ben 7 aydır ağzıma tatlı koymuyorum bebeğe de bana da faydası yok diye" dedim. Pilates yapıyorum, yürüyorum, 3 aydır kahvaltıda bile ekmek yemiyorum. Ya biz kadınlar kimseden çekmiyoruz hemcinslerimizden çektiğimiz kadar. Arkadaş iki güzel şey söyle! Of sizi de sıktım valla, fena dolmuşumSizlerde ne var ne yok?
Bu arada Kittycim seçtiğin isimler çok güzel.Çınar ismini hep sevmişimdir. İsmi gibi uzun ömürler versin Allah oğluşumuza. Atlarım da mahçup olurum diye tek tek yazamıyorum isimlerinizi ama herkesi çok merak ediyorum. Herkesin keyfi yerinde inşallah? Yeni güzel haberler var mı, takip edemedim hiç?
canım Allah sabır versin. seni çok iyi anlıyorum. senin kadar olmasa da benim de nerdeyse 2 senede oldu bebeğim. 21. ayda tam. ben de 10 haftalıkken kaybettim. mayıs ayında. ve şu an eylül oldu ve dün 4 adetimi oldum kürtajdan sonra. ilk 3 ay polyannacılık oynadım vücudum ancak toparlanıyor, normal, daha ancak olur diye ama bu ay bişey diyemeiyorum. ve yakında tekrar doktor randevusu almayı planlıyorum.benim bi arkadasım onca tedaviden sonra hamile kaldı bebeğini kaybetti.3 ay korundu ay gebe kaldı.gebe kalıcam diye dert etme bence bırak kendini.ben 3.5 sene sonra gebe kalıp 22 haftalık bebeğimi kaybettim.hakkına ne hayırlısı ise o olsun ama rahat olbence
Allah kavuştursun canım. senin yolculuk ne zaman yurtdışına. ücretsiz izne çıkmıştın eşinin yanıan gitmek için.selam kızlar eşimi yolcu ettim istanbula yeğenini görmeye gitti( ayy çok fena oldum yalnız kaldım annemlere gittim ille evimde yatacam dedim geri geldim..valla kocamdan 4 senedir ayrıyım şimdi zor geldi valla ayrılmak artık tahammül kalmamış valla...pazartesi mini mini minnoşlar okula başlayacak chnb kolay gelsin canım inşallah hemen alışıverir senin miinnoşdaa
sen bilirsin canım kendini iyi hissediyorsan hemen başlarsın çalışmalara..rabbim hayırlsını versin.. benim önceki gebeliğimde inanki çok dikkat ediyorduk eşim korunuyordu, adetimden 4 gün sonraydı yumurtlama dönemi değil diye eşim korunmadı ama ben geri çekilmesini söylemiştim umursamadı ,hemen koştum banyoya saniyelik bi olay canım içini yıkadım tamamen.. sonra geldim bi tonda kavga ettik ağladım hatta ama inanki bebek istemedğimden değil, eşimle ayrıyız ya kızdım dedim sen burdasın ben bi başıma oralarda hamile kalsam ne olacak ,başıma bişe gelse hastalansam ne olacak.. hiç mi düşünmüyorsun diye bi ton kavga ettik.. stresliydimde çok ağladım ona rağmen hamile kaldım .. gerçi çok sevindik ama işte stresi beni boğdu yalnız nasl yaparım diye ,bide tayinim çıkmıştı taşındım felan düştü bebecik..
bunu neden anlattım ne kadar korunsanda rabbim ol derse oluyor ,yumurtlama dönemim değildi, üstelik koştum yıkadım içini, o kadar stres üzüntü yaşadım ama bi baktım hamileyim
amin canım ,eşim daha gitmedi yarın babasıyla gelecekler. haftaya gidecek bende eylül sonu gidicem az kaldı.. sen nasılsın epeydr göremiyorumAllah kavuştursun canım. senin yolculuk ne zaman yurtdışına. ücretsiz izne çıkmıştın eşinin yanıan gitmek için.
chnbcim, hadi tekrar hayırlı olsun. maşallah. oğlun okula başlıyor. inşallah daha büyük mürvetlerini de görmek nasip olur.
bu taktik işe yararmı bende uygulasam bu ayyyyyyy
amin canım ,eşim daha gitmedi yarın babasıyla gelecekler. haftaya gidecek bende eylül sonu gidicem az kaldı.. sen nasılsın epeydr göremiyorum
valla canım uygulanabilirkorkan göze çöp batar derler istemez sakınırsın olur .. istersin olmaz
ya ne biliyim azıcık yemek yiyiyorsn deyp duruyrlr eşimde dahil ve bebek ondan gelişmedi diyorlr bende diyrm nasıl çırpı gibi kadınlar var nur topu gibi çocukları oluyo diyrm alemsn valla semacm somali gibi kadın hasaçmalamasınlar senin zayıflığınla ne alakası var,ben normal kilomdayım benimki neden gelişmedi? alakası yok onla.. bebekte kromozomal problem vardı büyük ihtimalle.. benim yengemin kuzeni var somalili gibi kadın 2 tane doğurdu çatır çatır inanki hala somalili gibi onu görsen somaliye değil ona yardım etmek istersinzayıflıkla hiç alakası yok...
üzülme ben 4 senelik evliyim 30 yaşına giriyorum aralıktaolur inşallah hiç canını sıkma meraklanma bi kere kaldıysan sonra yine kalırsın..en azından hamile kalabiliyorsun bu bile çok güzel bişey
melekcim herşeyde bi hayır vardır kiloyla felan alakalı deildir o.urfalımısın bende urfadayım.Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşalh.hello kity bebeginin cinsiyeti nedir hemen yaz merak ediyom:)uzun süredir giremedim.senem nasıl gidiyo bebeginle aran doguma ne kaldı?
eşinle aran bozuk olunca herkesle mükemmel olsanda boş demi bende öyle olunca çok bozuk oluyrm sanki dünyam kararmş gibi oluyo allah bozmasın canm inş dahada iyi olsnAnemmmmm ne kaynatmışınız kızlarr oku oku bitiremedim patroncumda kız gözlerin bozulcak o bilgisayara baka baka dedi bana :)
günaydın cancaazlarım nasılsınız bakalım ay ben çok neşeliyim kocamla ramaızdaki buzlar tamamen eridi canım benim çok seviorum onu dün aöf sınavlarımız vardı ama ben bebekti piskolojiydi derken hiç çalışmadım tabi eşimde öyle ama o kadar para verdik hadi bi gidelim girelim değişiklik olur modunda gittik girdikk sınava süper salladım bakalım nolcak
ilacım 10 tane kaldı kızlar şafak 10 inşallah adetleirm düzene girerde yeniden çalışmalar başlar bebişim için eşimle oturup konuştuk ben ona saygısızlık yaptığım için özür diledim kendimi üzmemek ve onuda üzmemek için elmden geleni yapacağıma söz verdim eski neşeli hatunumu özledim ben diyo deli:)haklı oda napsın adam neyse dediğim gibi allahıma şükürler olsun iyi hissediorum
hamişler kukular pipiler çıkmış meydana rabbim kucaklarınıza almayı nasib etsin biz umut yolunda arkadaşlarada hayırlısını nasib edip önce hamile kalmayı sora kucağımıza almayı nasib etsin inşallahhhhhh hepinizi kocamnn öptüm can yoldaşları kader arkadaşları
ya ne biliyim azıcık yemek yiyiyorsn deyp duruyrlr eşimde dahil ve bebek ondan gelişmedi diyorlr bende diyrm nasıl çırpı gibi kadınlar var nur topu gibi çocukları oluyo diyrm alemsn valla semacm somali gibi kadın ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?