yok kız ben öyle olmam yine hayatıma devam ederim yine eğlenir gülerim hatta özellikle naletylikten onun yanında daha çok eğlenirim arkadaşlarım arar saatlerce telefonda kakara kikiri onlarla konuşurum ama insan üzülüyo tabi ki allahım kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin canım kavga gürültü her zaman oluyo her evlilikte ama araya soğukluk girmesin çok kötü ben hala kocamın gözünün içine bakarken huzurla doluyorum şükürler olsuneşinle aran bozuk olunca herkesle mükemmel olsanda boş demi bende öyle olunca çok bozuk oluyrm sanki dünyam kararmş gibi oluyo allah bozmasın canm inş dahada iyi olsn
ya keşeke bendede o olsa hep özenyrm böyle olunca takmama gamsız olamıyrm olamayıncada çok yıpranablyrm her konuda yani işte bi sorun olunca takıyrm anlayacagn ama eşimlede iyi olunca sanki dünyalar benm oluyo sanıyrm bu çok baglılıktan kaynaklanıyoyok kız ben öyle olmam yine hayatıma devam ederim yine eğlenir gülerim hatta özellikle naletylikten onun yanında daha çok eğlenirim arkadaşlarım arar saatlerce telefonda kakara kikiri onlarla konuşurum ama insan üzülüyo tabi ki allahım kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin canım kavga gürültü her zaman oluyo her evlilikte ama araya soğukluk girmesin çok kötü ben hala kocamın gözünün içine bakarken huzurla doluyorum şükürler olsun
estagfirullah canım ya ya beni o psikolojiye soktular hatta bugün kontrlm var doktora sorarız dedi eger yememektense çekecegn var elmden dedi çevredeki herkes öyle deynce moralm bozuldu valla inş doktor öyle demezde cvbını alır bide dün ben korunmayacgm doktor korun desede dedm vebali sende dedm oda 3 aydır ne sıkıntılar çektk aynı şeyleri yaşamak istemyrm dedi doktor ısrar ederse koruncaz dedi bidaha böyle yaşarsak yine senemz gitmş olcak dedi en azından olmasın diye bi kaç ay toparlanırız dedi ama bende korundukları zaman kaç sonra bebegi olan var dedm baya geç zaten bizimkide geç tutmştu bide tekrar bu kadar zamanı kaldıramam psikolojm tam bozulur dedm oda ben illa olsun diye seni sıkıntıya koymyrm sende koyma kendini dedi o sorunları tekrar göze alamam dediama bende korunmamaktan yanayım dedm vebali sende sonra niye olmuyo derlerse senn korundugunu söylerm dedm kafam çok karışık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahayırlı sabahlr canım..valla eşine deki bi arkadaşım var hayvan gibi yemiş bebişi yinede gelişmemiş..benim bebişte gelişmemişti öyle dediler..10 haftalık gözükmüyo büyümemiş demişler.. kilolu bayan değilim ama çok severim yemek yemeyi hep dikkat ederim kilo almamk için 2 3 kilo fazlam olunca hemen diyete girerim.. ama dediğim gibi yemek yemeyi çok sevdiğimden hamile kalınca çok sevindim ohh rahat rahat yiyecem her istediğimden diyehomini gırtlak dayandım bak ona rağmen büyümedi.. inanki sen yemesende bebiş senden alacağını alır zaten! 9 y boyunca devamlı kusan bayanlar var o bebekler nasıl besleniyor anneden alır alcağını..sen zaten kötü bişey yaşadın kimsenin seni suçlamaya hakkı yok üstelik kimse senin kadar üzülemez bebeğine...herkesten çok senin için yandı.. inanki ben de hep kendimde hata aradım şunu yaptım bunu yaptım dikkat etmedim diye hep suçlu aradım kendimde.. sonra eşime sardım sen böyle yaptım şöyle dedin morlimi bozdun bebiş düştü.. en son eşim patladı sema Allah verdi Allah aldı sen ne yapabilirsin? yetkin var mı gücün var mı o bebeği karnında tutmak için..Allah ne dilerse o olur biz çaresiziz! eşim genetikçi biliyorsun bu işleri çok ii biliyor ,genetik olarakta açıklar neden düştüğünü ama bana diyorki herşeyi bilimsel olarak açıklamaya çalışma o zaman kafayı yersin,neden ben dersin! sebepleri sonuçları zorlama...ben neden düştüğünü biliyorum ama bunu sana anlatsam bu seferde senin kromozomların şöyle böyle diyeceksin senin yüzünden oldu diyeceksin bana inançlı biri olarak tek yapman gereken Rabbe sığınmak ve çeneni kapatmak demişti o gün bugündür kapadım çenemi
aynı bensn valla bende çok pis huyluyum bazen agzımdan olur olmaz herşey çıkıyo bi bakıyrm tartışma durduk yere çıldırtıyrm adamı aka kara diyrm yani anlayacgn bu kez sogukluk giriyo dayanamıyrm oda beni yıpratıysn diyo valla öle yapıyrmbenimde eşimle bugünlerde aram limoniydi,istanbula gitti 2 günlüğüne valla nasıl özledim kapris yaptığıma pişman oldum.. sonuçta ben hatalıyım durduk yere sorun çıkarıyorum.. eşim çok sakin biri ben kaşınıorum durmadan problem çıkarıyorum...anneme anlattım böyle böyle yaptım diye annem dediki valla dedi sen suçlusun adamı delirtcen en son boşayacak seni dedidamadım elini sallasa ellisi diyo ee ben kötümüyüm dedim ama o erkek sahip ol kocana dedi gözün gibi bak anaoow öyle dedi ya içime kurt düştü..valla durduk yere sorun çıkarmamak lazım çok pişman oldum
oglun oluyormuş:)))hayırlı ugurlu olsun çok sevindim çınar güzel isim:)
ankarada ki doktor olayını duydunuz mu...bazı kadın doğum doktorları hastalarının normal yolla hamile kalabilecek olmasına rağmen özel tüp bebk merkezindeki 2 profa yönlendirip hasta başına para alıyorlarmış.bu nasıl vicdan yaaa..hem hastaların duyguları ile oynuyorlar hemde paralarını alıyorlar...
slmn alykm kızlar hayırlı sabahlar bu arada[/QUOTE
sanada nabesin bugün.
Anemmmmm ne kaynatmışınız kızlarr oku oku bitiremedim patroncumda kız gözlerin bozulcak o bilgisayara baka baka dedi bana :)hamişler kukular pipiler çıkmış meydana rabbim kucaklarınıza almayı nasib etsin biz umut yolunda arkadaşlarada hayırlısını nasib edip önce hamile kalmayı sora kucağımıza almayı nasib etsin inşallahhhhhh hepinizi kocamnn öptüm can yoldaşları kader arkadaşları[/QUOTE
canım çok sevindim vallahi maşallah de kız kendineinşallah tutmuştur, sende de var mı bilmiyorum ama kurma güzelim kuruyorsanda güzel şeyler kur çok şükür allahıma sağlığımız yerinde. Vallahi bak sizde bana diyeceksiniz hamile kalmakla iş bitmiyor. O kadar uzun ve tedirgin bir bekleyiş ki bizlerin ki normal kadınlar gibi değiliz.
teşekkür ederim canım, beğendiğine sevindim vallahi siz beğenince içime daha çok sindi. Bu arada zayıflıkla alakası yada beslenmeyle alakası 10 haftalık bebeğin hiç yok canım yok öyle bir şey, zaten ilk 3 ay bebek senden almıyor birşey yoksa o kadar mide bulantısıyla millet nasıl doğuruyor topaç gibi ayrıca ben ne kadar kişi varsa duydum ki zayıf olanlar daha çok kilo alıyormuş hamilelikte demek ki bünye ona göre ayar çekiyor. Eğer denilen gibi olsaydı Afrika'da bu kadar aç çocuk olmazdı allah korusun herkesin çocuğu ölürdü. Benimde ilk bebeğim gelişemedi denilebilir sonra öldü ve ben 56 kiloydum. :) way maşallah yani.
günaydın cezamm,yok ben duymamıştım yaparlar ya cezam ya. Yuhh allah ıslat etsin kötülerle karşılaştırmasın. Sen ne zaman doktora gitcen bakim.
slmn alykm kızlar hayırlı sabahlar bu arada[/QUOTE
sanada nabesin bugün.
günaydın çınar bebegn güzel annesi isim çok güzel yaaaaa elhamdülillah canım çok şükür ama korunma korunmama derdiyle eşimle arada kalmışım valla çok geç geldi bebegm erken gitti tekrar geç olsn istemyrm o yüzden korunmk istemyrmAnemmmmm ne kaynatmışınız kızlarr oku oku bitiremedim patroncumda kız gözlerin bozulcak o bilgisayara baka baka dedi bana :)hamişler kukular pipiler çıkmış meydana rabbim kucaklarınıza almayı nasib etsin biz umut yolunda arkadaşlarada hayırlısını nasib edip önce hamile kalmayı sora kucağımıza almayı nasib etsin inşallahhhhhh hepinizi kocamnn öptüm can yoldaşları kader arkadaşları[/QUOTE
canım çok sevindim vallahi maşallah de kız kendineinşallah tutmuştur, sende de var mı bilmiyorum ama kurma güzelim kuruyorsanda güzel şeyler kur çok şükür allahıma sağlığımız yerinde. Vallahi bak sizde bana diyeceksiniz hamile kalmakla iş bitmiyor. O kadar uzun ve tedirgin bir bekleyiş ki bizlerin ki normal kadınlar gibi değiliz.
canım zaten biz bebek düşünmüyoruzşimdiden hormonlarımı kandırayım bari
canım iyi haftlar, çok sağol güzel kuzum. İnsanlar senn zayıf noktan neyse ona saldırıyor adilik başka birşey değil, Eltim diyor cmt günü bizim kızımız olacak hemde çok güzel kız ben kız istiyorum. İnşalllahhhhhhhh allah herkese nasip etsin. Manyaklık ya küçüçük bebeğin cinsiyetiyle uğraşıyorlar benim derdim sağlıklı olsun sıhatli olsun aslında hepimizin tüm derdi bu ve normal bir aile olmak, Çocuğumuz çocuklarımız eşimiz evimiz mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürlü yuvalarımız.
Şefinden makas alırım alla alla bakmasın sana özledik kardeşim.
melek63 burada hep düşünür tartışırken birbirimizin yerine koyuyoruz. Doktor bana herşey normal korunma derse korunmazdım, dr korun dese 2 ay korunur sonrasında başlardım çalışmalara. evet biliyorum korkunu ya aynısı olursa bu sefer niye korunmadım niye korunmadın vebali olacak. Kader kısmet bilemiyoruz önüne de geçemiyoruz, olacak olduktan sonra oluyor. Allah kourun güzel olsun herşey artık.
eğer korunmayacaksan folikplus yada folibol'a başla diye tavsiyem olacak. çalışma yapan herkese. Hedefimiz var sağlıklı sıhatli bir çocuk sahibi olmak kardeş olmak tedavilerimizle, çalışmalarımızla, allahın izniyle kavuşacağız inşallah.
chnb ufacık tefecik mini mini 1'im okula başladı mı? ağladı mı? neler yaptı.
canım iyi haftlar, çok sağol güzel kuzum. İnsanlar senn zayıf noktan neyse ona saldırıyor adilik başka birşey değil, Eltim diyor cmt günü bizim kızımız olacak hemde çok güzel kız ben kız istiyorum. İnşalllahhhhhhhh allah herkese nasip etsin. Manyaklık ya küçüçük bebeğin cinsiyetiyle uğraşıyorlar benim derdim sağlıklı olsun sıhatli olsun aslında hepimizin tüm derdi bu ve normal bir aile olmak, Çocuğumuz çocuklarımız eşimiz evimiz mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürlü yuvalarımız.
melek63 burada hep düşünür tartışırken birbirimizin yerine koyuyoruz. Doktor bana herşey normal korunma derse korunmazdım, dr korun dese 2 ay korunur sonrasında başlardım çalışmalara. evet biliyorum korkunu ya aynısı olursa bu sefer niye korunmadım niye korunmadın vebali olacak. Kader kısmet bilemiyoruz önüne de geçemiyoruz, olacak olduktan sonra oluyor. Allah kourun güzel olsun herşey artık.
eğer korunmayacaksan folikplus yada folibol'a başla diye tavsiyem olacak. çalışma yapan herkese. Hedefimiz var sağlıklı sıhatli bir çocuk sahibi olmak kardeş olmak tedavilerimizle, çalışmalarımızla, allahın izniyle kavuşacağız inşallah.
başladm kullanmaya canım ya ne biliyim işte korku var içimde ilk 4 ay korunmştm o yüzden bile pişmanm tekrar aynı şeyi yaşamak istemyrm bakalım doktormla konuşçam kısmette ne varsa artık bebgn ne kadardı
maalesefki aramıza hoşgeldin canımbu arada kendimi tanıtayım bundan sonra burda devam edicem inş özge ben 1 sene 1 ay oldu evliligm ilk bebegm 7 gün önce kürtajla gitti ve hemn tekrar istyrm allah izin verirse
işte bu yüzden eltinle k.validem çok benzeşiyorlarcanım iyi haftlar, çok sağol güzel kuzum. İnsanlar senn zayıf noktan neyse ona saldırıyor adilik başka birşey değil, Eltim diyor cmt günü bizim kızımız olacak hemde çok güzel kız ben kız istiyorum. İnşalllahhhhhhhh allah herkese nasip etsin. Manyaklık ya küçüçük bebeğin cinsiyetiyle uğraşıyorlar benim derdim sağlıklı olsun sıhatli olsun aslında hepimizin tüm derdi bu ve normal bir aile olmak, Çocuğumuz çocuklarımız eşimiz evimiz mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürlü yuvalarımız.
offf doyamıyorum size ya, ama gitmem gerekiyor, evin temizliği var kayganam gelecek o müdahelee tmeden ben işimi yapayım.
ayrıca sizde birşey rica edeceğim, ben kişisel gelişim için bebekle ilgili bir kitap okuyayım diyorum sizin okudğunuz etkilendiğniz yada beğendiniz bişeyler var mı? öpüyorum çok hepinizi.
teşekkr ederm inş canım ya allahın iznylemaalesefki aramıza hoşgeldin canıminş topiğimiz sana çok upurlu gelirde bekelemez hemen hamileyim dersin :)
işte bu yüzden eltinle k.validem çok benzeşiyorlaryazık ama yaptıkları allaha da şirk sayılır.ikiside evlat değil mi ? dediğin gibi tek istediğimiz normal ve mutlu bi aile olabilmek.laf sokmayı insanı incitmeyi marifet sayanlara sadece acıyorum.bu hafta beni çok kızdırdı ara ara yazarım artık size :) kıskanan çatlasında dünya tatlısı ve akıllısı bi oğlun olsunda imrensin herkes inş .. ama önce sağlıklı inş
kolay gelsin canım.bi kitap bvardı hem çok duygusal.. ilk bebeğini kaybetmiş bi annenin kitabımıuydı ne ? kaydetmiştim bi siteye silinmişbulursam yazarım.. aa derken aklıma geldi .... bir annenin günlüğ olabilr ismide kişisel mi bilmiyorum okuyan ağlıyo ... etkisinden kurtulamıyomuş...
bebeğinizi beklerken sizi neler bekler, diye süper bir kitap tavsiye ederim.offf doyamıyorum size ya, ama gitmem gerekiyor, evin temizliği var kayganam gelecek o müdahelee tmeden ben işimi yapayım.
ayrıca sizde birşey rica edeceğim, ben kişisel gelişim için bebekle ilgili bir kitap okuyayım diyorum sizin okudğunuz etkilendiğniz yada beğendiniz bişeyler var mı? öpüyorum çok hepinizi.
chnb, hayırlı olsun oğlunun okul dönemi..inş çok başarılı bi çocuk olur.. annesinede uğurlu bi yıl getirirde kardeşini gönderir :)
nazlım, hayırlı olsun eşinle barışış sayılırsınız :)
kıtty, ege çınar bence süüper isim.inş çınarda sizin birleştiriciniz koruyucunuz olur.ben seviyorum çınar ismini hemde hiç kızda duymadım daha ...
senem, hoşgedin canım.Bakma sen ya onlara.hep kötüyü anlatırlar zaten hiç iyisi yoktur bizim millette. bende sinri oluyorum hele bi hamile kalda gör. kilon 2ye katlayacak doğum sonrası vercem diyeceksin üstünde kalacak, rahatlık kaybolacak uykusuz geceler başlayacak .. yok en güzeli bekarlık yada boş evlilikmiş .. çocuk üyük bi dertmiş .. madem öyle niye doğurdun ? bide 1 tane yetmedide 2. yi niye yaptın değil mi ? ne derlerse desinler .. herkes kendince durumunu hazırla.. evet süreç zorlu olabilir ama baskılar bizi yıldıramaz. kilo içinde yemeki almayasın değil mi ? her gecenin bir sabahı varsa bizede sabahlar olur elbet ... sonuçta evlatsız bir ömürdense kilolu ve zahmetli bir ömür tercihimizdir diye düşünüyorum ... allah yardımcın olsun artık doğuma çok az kaldı ...
renkliatkas, allah kavuştursun diyeceim ama bugün vuslat varmış :) k.pederinde geliyomuş yeni dönemin uğurlu gelir inş ... bencede düşüğün ayapı içerde filan değil aylardır içerdeyse madem neden tık yok ? hayırlısı demektende ötesi yok o ayrı ...
ceza,yeni dönemin hayırlı olsun canım.. yumurtlama dönemine girdinmi sende ?
destina,canını sıkmışsın ama bende olsam bende sıkardım ya çok hassasız yada kırılgan dönemdeyiz demekki :) eşin daha dikkatli davransaymış iyi olurmuş.dayılar hep böyle iyi niyetli ama halalar acımasız.onlar yaramzı gönül rahatlığıyla derken sen laf edemiyosun.yarın büyüdğünde görürler.benimde görümcem adisi diyor ki eşiim 9 yaşındaki yeğenine tokat atmış şakalaşırken.çocuğu görsen eşimi parçalayacak zaten hayvan gibi bi kız çocuğu.beni devirir yani .. görümcemde kızım ayıp dayıya vurulmaz diyeceğiine, merka etme yavrum onun çocuğu olsun bende ona daha fazlasını yaparım diye.sevgiyse bu eğer sevgileri bile tuhaf... hepsine sinir oluyprum.dün de k.valide olacak hanımefendiyle konuşurken dedimki bende artık kız olsun istiyorum çocuğumu diye.çünkü ben erkekçiydim çok iddialaşırdık , başımızdan bu geçince ve onların tarafı kapalı olduğu iin kızımı mini giydirip kudurtacam diye bunu ddim.sanarsn beni yiyecek.hani ya erkek istiyodun noldu diye parlayan göz, saldıran söz !! dedim erkekte istiyorum isteyemezmiyim.yok ya bunlar sadece can yakmak içn hayattalar onu anladım ben ...
minikler,mini mini birler hayılrı olsun öğretmenim :) ne güzeldir şimdi hayat onlarla... inş sanada uğurlu gelirler... sen nasılsın ?
bizim evimizde 2+1ama satıp yeniden almak istşyoruz.en az 3+1 ve mümkünse ebeveyn banyolu.yoksa bile yatak odası geniş bi ev tercih edip yaptıracğız... çok şükür eimiz var allah olmayana daha çok fırsat versinde ama bzede genişltme imkanı verirse fena olmaz yani :)
lonelines, naber canm ?
diğer kızlar nasılsınız? isim isim yazamıyorum şefim bakıyo((
candaş, kitty, renkliamin canım ,eşim daha gitmedi yarın babasıyla gelecekler. haftaya gidecek bende eylül sonu gidicem az kaldı.. sen nasılsın epeydr göremiyorum
valla canım uygulanabilirkorkan göze çöp batar derler istemez sakınırsın olur .. istersin olmaz
ay canım sen iyice ambole olmuşsun.. biraz kafanı dinle bak olacak bebeğin ...şu sıra hormonlardan dolayı öyle karışıksın 1 aycık bekle canım olur mu? sabır canım sabrın sonu selamet...üzülme bak ben 1 sene bekledim hayırlısyla o ilk düşük yaptığım zamanki kadar kafama takmıyorum artık.. sen yeni düşük yaptın ondan böylesin..estagfirullah canım ya ya beni o psikolojiye soktular hatta bugün kontrlm var doktora sorarız dedi eger yememektense çekecegn var elmden dedi çevredeki herkes öyle deynce moralm bozuldu valla inş doktor öyle demezde cvbını alır bide dün ben korunmayacgm doktor korun desede dedm vebali sende dedm oda 3 aydır ne sıkıntılar çektk aynı şeyleri yaşamak istemyrm dedi doktor ısrar ederse koruncaz dedi bidaha böyle yaşarsak yine senemz gitmş olcak dedi en azından olmasın diye bi kaç ay toparlanırız dedi ama bende korundukları zaman kaç sonra bebegi olan var dedm baya geç zaten bizimkide geç tutmştu bide tekrar bu kadar zamanı kaldıramam psikolojm tam bozulur dedm oda ben illa olsun diye seni sıkıntıya koymyrm sende koyma kendini dedi o sorunları tekrar göze alamam dediama bende korunmamaktan yanayım dedm vebali sende sonra niye olmuyo derlerse senn korundugunu söylerm dedm kafam çok karışık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sorma yaa valla adamları yıpratıyoruz durduk yeree ayy bu akşam 4 gibi gelecek kayınbabam olmasa sarılırdım öperdim vallla bi özledim kiaynı bensn valla bende çok pis huyluyum bazen agzımdan olur olmaz herşey çıkıyo bi bakıyrm tartışma durduk yere çıldırtıyrm adamı aka kara diyrm yani anlayacgn bu kez sogukluk giriyo dayanamıyrm oda beni yıpratıysn diyo valla öle yapıyrm
hayırlı sabahlr canım..valla eşine deki bi arkadaşım var hayvan gibi yemiş bebişi yinede gelişmemiş..benim bebişte gelişmemişti öyle dediler..10 haftalık gözükmüyo büyümemiş demişler.. kilolu bayan değilim ama çok severim yemek yemeyi hep dikkat ederim kilo almamk için 2 3 kilo fazlam olunca hemen diyete girerim.. ama dediğim gibi yemek yemeyi çok sevdiğimden hamile kalınca çok sevindim ohh rahat rahat yiyecem her istediğimden diyehomini gırtlak dayandım bak ona rağmen büyümedi.. inanki sen yemesende bebiş senden alacağını alır zaten! 9 y boyunca devamlı kusan bayanlar var o bebekler nasıl besleniyor anneden alır alcağını..sen zaten kötü bişey yaşadın kimsenin seni suçlamaya hakkı yok üstelik kimse senin kadar üzülemez bebeğine...herkesten çok senin için yandı.. inanki ben de hep kendimde hata aradım şunu yaptım bunu yaptım dikkat etmedim diye hep suçlu aradım kendimde.. sonra eşime sardım sen böyle yaptım şöyle dedin morlimi bozdun bebiş düştü.. en son eşim patladı sema Allah verdi Allah aldı sen ne yapabilirsin? yetkin var mı gücün var mı o bebeği karnında tutmak için..Allah ne dilerse o olur biz çaresiziz! eşim genetikçi biliyorsun bu işleri çok ii biliyor ,genetik olarakta açıklar neden düştüğünü ama bana diyorki herşeyi bilimsel olarak açıklamaya çalışma o zaman kafayı yersin,neden ben dersin! sebepleri sonuçları zorlama...ben neden düştüğünü biliyorum ama bunu sana anlatsam bu seferde senin kromozomların şöyle böyle diyeceksin senin yüzünden oldu diyeceksin bana inançlı biri olarak tek yapman gereken Rabbe sığınmak ve çeneni kapatmak demişti o gün bugündür kapadım çenemi
bu arada kendimi tanıtayım bundan sonra burda devam edicem inş özge ben 1 sene 1 ay oldu evliligm ilk bebegm 7 gün önce kürtajla gitti ve hemn tekrar istyrm allah izin verirse
Başladık canım. Ağlamadı 3 yıl okul öncesi eğitimi aldı ya, alışık. Biz de gittik, kamerayla çektik, duygulandık. Sınıfları özel okul olmasına rağmen 28 kişi olmuş. Ve tek okul kıyafetiyle gönderen benmişim( Herkes serbest giydirmiş. Yedek kıyafet koymuştum dolabına. 1 saat sonra çıkardım... Çok güzel bir duygu, sizlere de nasip etsin Allah... Amin... Sen de fazla telaş yapma kayınvalidyi, dediğin gibi onların huyu öyle sana yapmıyorlar. Aynen eşimin ailesinde olduğu gibi. Ben de alınırdım baktım ki huyları öyle. Misal ilk evlendiğimizde görümcem yıkanmış bardaklardan su içmek için istedi temiz mi dedi? Evet dedim yine suda yıkadı ve öyle su içti. Çok bozuldum ama sonra gördümki huyu öyle, çamaşırını kimseyle katmadan yıkar daha da ilginci önce makinayı boştan bir yıkatır. Demekki huyu öyleymiş...
başladm kullanmaya canım ya ne biliyim işte korku var içimde ilk 4 ay korunmştm o yüzden bile pişmanm tekrar aynı şeyi yaşamak istemyrm bakalım doktormla konuşçam kısmette ne varsa artık bebgn ne kadardı
Evet hamile kalmak isteyen arkadaşlar folikasiti unutmasın. Bir de kürtaj sonrası antibiyotik vermediler mi sana? Kullanıyorsan bence ilk adetten sonra korunma. Genelde bu tpikte eğilim bu yönde oldu. Gerçi birkaç arkadaş adet görmeden hamile kaldı ama hiç yazmıyorlar durumları nedir bilmiyorum. Asel ve Alinden haberi olan var mı?
candaş, kitty, renkli
ve tek tek beni merak eden arkadaşlar.
annem yanımda. bayram dönüşü getirdik. bacakları ağrıyordu. kilo da var. onu doktora falan götürdüm ve iğne verdi her gün de iğneye gidiyoruz. bir de misafir varken laptopu açamıyorum. onunla ilgileniyorum. kusuruma bakmayın. uyuduğu zamanlar falan girip bakıyorum.
nazlımcım, sevindim eşinle düzelmene. adetin de düzene girer canım. merak etme. zamanla. ben 4 adetimi gördüm cumartesi günü. ve ilk defa eski günümde 28 günde geldi. ilk 2 adetim için ben de senin gibi hap kullandım. 3. adetimi de 31. günde gördüm. bu 4. cü de eski günüme döndüm inşallah.
yalnız sarı akıntım oldu bu ay çok. günde 2-3 defa çamaşır değiştirdim. günlük ped kullanmamaya çalışıyorum evdeyken. çalışırken kullanıyodum.
ben de bi dokora gidip bu akıntı durumunu sorcam ve genel bi kontrol. içim rahatlasın biraz çalışmaya başlamadan önce. pazartesi okullar açılıyor.
Canım benim, haklısın misafir varken zor olur girmek. Ben de bugün yıllık planları yapacağım bakalım...
ay canım sen iyice ambole olmuşsun.. biraz kafanı dinle bak olacak bebeğin ...şu sıra hormonlardan dolayı öyle karışıksın 1 aycık bekle canım olur mu? sabır canım sabrın sonu selamet...üzülme bak ben 1 sene bekledim hayırlısyla o ilk düşük yaptığım zamanki kadar kafama takmıyorum artık.. sen yeni düşük yaptın ondan böylesin..
sorma yaa valla adamları yıpratıyoruz durduk yeree ayy bu akşam 4 gibi gelecek kayınbabam olmasa sarılırdım öperdim vallla bi özledim kilimoni ayrıldık ya ondan sanırım...
candaşım bizim kininde bacağı içerdedir deeee..kocişleri doğru dürüst bulamadık ki de olsun bebeiş.. düzenli cinsel hayatımız olmadı hayatım yoksa kalırdık allahın izniylee..ben kocayı yakaladım daha bırakmam ,bu izin sürecimde hamile kalmam lazım yoksa kafayı yerimboşa gitmesin izinlerrrr...
Hadi bakalım bu akşam belki bebeiş gelmek için ilk adımı atar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?