Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın bacımmm

he ya az kaldı tutummm nisana küt küt :) kalp atışları çift çizgiler falan

günaydın bacımmm

he ya az kaldı tutummm nisana küt küt :) kalp atışları çift çizgiler falan

cnmm sende hayırlısıyla çifter çifter yumurtlar da döllendimi döllenmedimi die teoriler üreterek delürdüğümüz gunleri goruruk

cnmm sende hayırlısıyla çifter çifter yumurtlar da döllendimi döllenmedimi die teoriler üreterek delürdüğümüz gunleri goruruk

ya ben bugün delirdim zaten, dr dedi ki clearblue ovulasyon monitörü al dedi, iyi dedim bende

way way way paraya bak yaklaşık 500 TL. bu ne ya, ben vermem bu kadar para

hayır olsun bacım hayır olsun,
bizim ilk gözağrımız o 9 ay boyunca bizde seninle heyecan içinde bekleyeceğiz,
sende saolasın bizimle paylaşıyorsun,
Topikte kısmetimiz kapanmasın şimdiden
Bi sizinle paylaşıyorum zaten, çatlarım yoksa. Moral olur, motivasyon olur, bebek olur... Di mi ama

Son düzenleme:
ya ben bugün delirdim zaten, dr dedi ki clearblue ovulasyon monitörü al dedi, iyi dedim bende

way way way paraya bak yaklaşık 500 TL. bu ne ya, ben vermem bu kadar para

ya ne bu yaa ona para verecegine doktoruna gidersin nie boyle bişey almanı tavsiye ediyor ki onun kontrolunde de takip yapabilirsiniz...kııty ciim sen istadamsn?

ya ne bu yaa ona para verecegine doktoruna gidersin nie boyle bişey almanı tavsiye ediyor ki onun kontrolunde de takip yapabilirsiniz...kııty ciim sen istadamsn?

kuzeyim birazda benden oldu bu iş şöle ki ben dedim ona dün ben artık bıktım dr gelmekten diye, ama cidden bunaldım ya :) neyse oda dedi o zaman 2 ay falan sen kendin dene monitörle olmadı sonra yumurtlama kontrolü yaparız dedi ok dedim.

istanbuldayım canım

kafan rahat edecek mi boyle hiç sanmıyorum bence doktora git sen hangi hastane doktora gidiosun..ben uskudarda anadolu hastanesine gidiyorum

kafan rahat edecek mi boyle hiç sanmıyorum bence doktora git sen hangi hastane doktora gidiosun..ben uskudarda anadolu hastanesine gidiyorum

en azından bu ay gitmiyim be kuzeyim vallahi yoruldum, bir sürü test falan , bu arada hormon testlerim de sorun yokmuş.

özel dr. avrupa yakasındayım ben.

en azından bu ay gitmiyim be kuzeyim vallahi yoruldum, bir sürü test falan , bu arada hormon testlerim de sorun yokmuş.

özel dr. avrupa yakasındayım ben.

ahh cnm benim acele etmeyin o zmn bii duzene girsin herseyin ondan sonra doktor takibinde gidersin....özel dr da tuzludur mşllh baksana önerdiğii seyin fiyatından belli ...

ağrı sızı, uyku, mide bulantısı, göğüs sızı falan nedir durumlar,

Cicim göğüsler patlayacak diye korkuyorum yakında. 75 beden takardım, sanırım 90'a çıkmıştır :92: Ağrıyor, dokunamıyorum. Kasık ağrım şükür yok. İlk günlerde vardı biraz. Yerleşme dönemiydi sanırım. Öyle dayanılmaz bişey olmadı hiç. Akıntı da normal, yumurtlama dönemindeki gibi. Kahverengi olmadı şükür hiç. Bir de ani hareket yaparsam "hoooooop" diyor biri, kasığıma iğne batırıyor Aaaaa uyku feci bi de. Akşam 10 dedi mi sızıyorum, sabah ancak 8'de kalkabiliyorum. Karpuz büyüyecek bu gidişle valla, korkuyorum :18: Bulantı ise günün herhangi bir saatinde az az. Bilin yani, başınıza gelecek var. Ulen resmen hamilelik günlüğü tutuyorum yahu. Sürekli bi kendini dinleme durumu. Eeeeeee her şey topinkimiz için

ahh cnm benim acele etmeyin o zmn bii duzene girsin herseyin ondan sonra doktor takibinde gidersin....özel dr da tuzludur mşllh baksana önerdiğii seyin fiyatından belli ...

malesef canım tüm özel doktorlar gibi ücreti de yalnız testler çok pahalıya mal oldu, testleri ssk gçen bir yerde yaptıramadığım için bu ay ciddi bir para bayıldık yani :)

kısss sen sabah benim yazdıgımı okudun mu simdi 10 gun kaldı sayılır bugun kasıklarım bacaklarım sol taraf ozellikle uyusuk gibii sanki regl olcakmıs ay tarif edemiyomm rahtsızlık veren bişey var ..unuttum bende gecenkinde boyle oldum mu ...hatırla bakiim kendiinkini 10 gun kala

süper belirtiler çok güzellllllllllll :) 90'da çok ideal olmuş ya. ne güzel huzurlu bol bol dinlen. karpuz konusuna gelirsek istersek 30 kilo alalım sağlıkla gelsin veririz, bu sefer o topikte kafa patlatırız. :)

1 nisanda allahın inziyle ne kadar oluyor boncuk

kuzey 4 nisan mı 7 nisan mı senin beklenmeyen tarihin.

ceza ,taf napıyor, candaş nerelerde, kürtaj olan bir arkadaşımız vardı durumu ne ?

Son düzenleme:

Tatlım benim sadece 10 gün kala değil, birkaç gün öncesinde de bu belirtiler vardı. Bence belirtiler doğru. Şu sıralar senin minnoş rahime ulaşmaya çalışıyordur, çok yorma kendini. Birkaç güne de yerine yerleşir ve yadırgamazsa, müjdesini verirsin

Aman valla çok da umurum değil kilo gerçekten. 58 kiloyum şu anda. Boy da 168 cm. Şimdilik normal. Artık kaçla kapatırız bilmiyorum, iştah bomba

Bugün itibariyle minnoşum 5 haftalık. Sata göre 6 ama benim yumurtlama geç olduğundan SAT değil de yumurtlama + 2 hafta olarak hesaplıyorum ilk dört haftayı. 1 Nisanda gerçekten 6 haftalık olacak kısmetse. Aaaa bu arada okuduğum bir makalede, sağlıklı bir kadının iki kere ardarda düşük yapma ihtimali %3 diyordu. Tetkikleriniz sorunsuz çıktığına göre, bir dahaki bebişler %95 bizimle sonucunu çıkarabiliriz

Son düzenleme:

ayyy kısss agzından bal kaymak akıyoo valla valla bende hesaplıyorum ptesi dollense 4-5 gunde tuplerde yuvarlana yuvarlan ptesi yuvasına ulaşır:76: ay neler yorumluyorum kafamda bii bilsen ne teoriler gecen sefer kanda 6 gun kala 16,5 cıkmıstı ee dıorum su zmn yerleşese ancak bu degere su gun ulaştıgına gore bu da o zmn soyle soyle hımmm 29 unda yuvasında olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…