- Konu Sahibi aylin_fatih
-
GUNAYDINLAR kıssslar
bii haftayı daha geride bırakıyoruzzz ben cumadan haftayı bitiririm
valla benim aklımdan hep erkek isimleri geciyor hıc kızım olacagını dusunmedim hep erkek isimlerine odaklıyım o isimler kuzey,ruzgar,deniz bu tarz isimler
günaydın bacımmm
he ya az kaldı tutummm nisana küt küt :) kalp atışları çift çizgiler falan
cnmm sende hayırlısıyla çifter çifter yumurtlar da döllendimi döllenmedimi die teoriler üreterek delürdüğümüz gunleri goruruk
Bi sizinle paylaşıyorum zaten, çatlarım yoksa. Moral olur, motivasyon olur, bebek olur... Di mi amahayır olsun bacım hayır olsun,
bizim ilk gözağrımız o9 ay boyunca bizde seninle heyecan içinde bekleyeceğiz,
sende saolasın bizimle paylaşıyorsun,
Topikte kısmetimiz kapanmasın şimdiden
Bi sizinle paylaşıyorum zaten, çatlarım yoksa. Moral olur, motivasyon olur, bebek olur... Di mi ama
ya ben bugün delirdim zaten, dr dedi ki clearblue ovulasyon monitörü al dedi, iyi dedim bende
way way way paraya bak yaklaşık 500 TL. bu ne ya,ben vermem bu kadar para
ya ne bu yaa ona para verecegine doktoruna gidersin nie boyle bişey almanı tavsiye ediyor ki onun kontrolunde de takip yapabilirsiniz...kııty ciim sen istadamsn?
kuzeyim birazda benden oldu bu iş şöle ki ben dedim ona dün ben artık bıktım dr gelmekten diye, ama cidden bunaldım ya :) neyse oda dedi o zaman 2 ay falan sen kendin dene monitörle olmadı sonra yumurtlama kontrolü yaparız dedi ok dedim.
istanbuldayım canım
kafan rahat edecek mi boyle hiç sanmıyorum bence doktora git sen hangi hastane doktora gidiosun..ben uskudarda anadolu hastanesine gidiyorum
en azından bu ay gitmiyim be kuzeyim vallahi yoruldum, bir sürü test falan , bu arada hormon testlerim de sorun yokmuş.
özel dr. avrupa yakasındayım ben.
ağrı sızı, uyku, mide bulantısı, göğüs sızı falan nedir durumlar,
ahh cnm benim acele etmeyin o zmn bii duzene girsin herseyin ondan sonra doktor takibinde gidersin....özel dr da tuzludur mşllh baksana önerdiğii seyin fiyatından belli ...
Cicim göğüsler patlayacak diye korkuyorum yakında. 75 beden takardım, sanırım 90'a çıkmıştır :92: Ağrıyor, dokunamıyorum. Kasık ağrım şükür yok. İlk günlerde vardı biraz. Yerleşme dönemiydi sanırım. Öyle dayanılmaz bişey olmadı hiç. Akıntı da normal, yumurtlama dönemindeki gibi. Kahverengi olmadı şükür hiç. Bir de ani hareket yaparsam "hoooooop" diyor biri, kasığıma iğne batırıyorAaaaa uyku feci bi de. Akşam 10 dedi mi sızıyorum, sabah ancak 8'de kalkabiliyorum. Karpuz büyüyecek bu gidişle valla, korkuyorum :18: Bulantı ise günün herhangi bir saatinde az az. Bilin yani, başınıza gelecek var. Ulen resmen hamilelik günlüğü tutuyorum yahu. Sürekli bi kendini dinleme durumu. Eeeeeee her şey topinkimiz için
Cicim göğüsler patlayacak diye korkuyorum yakında. 75 beden takardım, sanırım 90'a çıkmıştır :92: Ağrıyor, dokunamıyorum. Kasık ağrım şükür yok. İlk günlerde vardı biraz. Yerleşme dönemiydi sanırım. Öyle dayanılmaz bişey olmadı hiç. Akıntı da normal, yumurtlama dönemindeki gibi. Kahverengi olmadı şükür hiç. Bir de ani hareket yaparsam "hoooooop" diyor biri, kasığıma iğne batırıyorAaaaa uyku feci bi de. Akşam 10 dedi mi sızıyorum, sabah ancak 8'de kalkabiliyorum. Karpuz büyüyecek bu gidişle valla, korkuyorum :18: Bulantı ise günün herhangi bir saatinde az az. Bilin yani, başınıza gelecek var. Ulen resmen hamilelik günlüğü tutuyorum yahu. Sürekli bi kendini dinleme durumu. Eeeeeee her şey topinkimiz için
kısss sen sabah benim yazdıgımı okudun mu simdi 10 gun kaldı sayılırbugun kasıklarım bacaklarım sol taraf ozellikle uyusuk gibii sanki regl olcakmıs ay tarif edemiyomm rahtsızlık veren bişey var ..unuttum bende gecenkinde boyle oldum mu ...hatırla bakiim kendiinkini 10 gun kala
kuzey 4 nisan mı 7 nisan mı senin beklenmeyen tarihin.
cnm 2-3 gun geri gelir beni reglm 4-5 nisan dıe tahmın edyrm
kısss sen sabah benim yazdıgımı okudun mu simdi 10 gun kaldı sayılırbugun kasıklarım bacaklarım sol taraf ozellikle uyusuk gibii sanki regl olcakmıs ay tarif edemiyomm rahtsızlık veren bişey var ..unuttum bende gecenkinde boyle oldum mu ...hatırla bakiim kendiinkini 10 gun kala
süper belirtiler çok güzellllllllllll :) 90'da çok ideal olmuş ya. ne güzel huzurlu bol bol dinlen. karpuz konusuna gelirsek istersek 30 kilo alalım sağlıkla gelsin veririz, bu sefer o topikte kafa patlatırız. :)
1 nisanda allahın inziyle ne kadar oluyor boncuk
Tatlım benim sadece 10 gün kala değil, birkaç gün öncesinde de bu belirtiler vardı. Bence belirtiler doğru. Şu sıralar senin minnoş rahime ulaşmaya çalışıyordur, çok yorma kendini. Birkaç güne de yerine yerleşir ve yadırgamazsa, müjdesini verirsin
Aman valla çok da umurum değil kilo gerçekten. 58 kiloyum şu anda. Boy da 168 cm. Şimdilik normal. Artık kaçla kapatırız bilmiyorum, iştah bomba
Bugün itibariyle minnoşum 5 haftalık. Sata göre 6 ama benim yumurtlama geç olduğundan SAT değil de yumurtlama + 2 hafta olarak hesaplıyorum ilk dört haftayı. 1 Nisanda gerçekten 6 haftalık olacak kısmetse. Aaaa bu arada okuduğum bir makalede, sağlıklı bir kadının iki kere ardarda düşük yapma ihtimali %3 diyordu. Tetkikleriniz sorunsuz çıktığına göre, bir dahaki bebişler %95 bizimle sonucunu çıkarabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?