günaydın cezamm,yok ben duymamıştım yaparlar ya cezam ya. Yuhh allah ıslat etsin kötülerle karşılaştırmasın. Sen ne zaman doktora gitcen bakim.
Anemmmmm ne kaynatmışınız kızlarr oku oku bitiremedim patroncumda kız gözlerin bozulcak o bilgisayara baka baka dedi bana :)hamişler kukular pipiler çıkmış meydana rabbim kucaklarınıza almayı nasib etsin biz umut yolunda arkadaşlarada hayırlısını nasib edip önce hamile kalmayı sora kucağımıza almayı nasib etsin inşallahhhhhh hepinizi kocamnn öptüm can yoldaşları kader arkadaşları[/QUOTE
canım çok sevindim vallahi maşallah de kız kendineinşallah tutmuştur, sende de var mı bilmiyorum ama kurma güzelim kuruyorsanda güzel şeyler kur çok şükür allahıma sağlığımız yerinde. Vallahi bak sizde bana diyeceksiniz hamile kalmakla iş bitmiyor. O kadar uzun ve tedirgin bir bekleyiş ki bizlerin ki normal kadınlar gibi değiliz.
canım geçen ay ayın 20 sinde hastalandım korunuyoruz bu ay eyül 20 gibi hastalanırsam ekim 20 gibi göreceğiz sonucu..ekim 5-10 gibi yumurtlama dönemim olur ..ama geçen ay 47. günde zorla iğne ile hasta oldum bakalım bu ay ne olacak..dün çenemde sivilce çıktı bu benim için en büyük adet belirtisi ama bakalım hayırlısıceza[/B],yeni dönemin hayırlı olsun canım.. yumurtlama dönemine girdinmi sende ?
inşallah kanarlar canım..rahat olmak istiyorum bu ay bakalım hayırlısıvalla biz ayrıyız ya millet sorunca öyle desemde adi hormonlar adilik yapıyolar :) inş seninkiler kanar :)
aaa kızlar bugün dolunaymış .. bugünle ilgili niyetler yazılır saklanırmış, istenmeyenlerde yazılıp yakılırmış filan .. dilekler kabul olurmuş böylelikle vs.. paylaşayım dedim yapmak isteyenler varsa diye ...
canım yarın gideceğim aslında normalde cuma gitmem gerek ama doktorum hastanesinden ayrılacak..o yüzden erken gidiyorum..
canım geçen ay ayın 20 sinde hastalandım korunuyoruz bu ay eyül 20 gibi hastalanırsam ekim 20 gibi göreceğiz sonucu..ekim 5-10 gibi yumurtlama dönemim olur ..ama geçen ay 47. günde zorla iğne ile hasta oldum bakalım bu ay ne olacak..dün çenemde sivilce çıktı bu benim için en büyük adet belirtisi ama bakalım hayırlısı
inşallah kanarlar canım..rahat olmak istiyorum bu ay bakalım hayırlısı
chnb ve minikler ilk gününüz nasıldı?benim yorucuydu kitapları poşetledik:)kolum ağrıdı........
Canım ben veli olarak çok rahattım.Oğlandan da daha heyecanlıydım. Gece 2.30 da yattım. Tüm eksiklerini tamamladım. Kitap kaplama işini bitirdim. Bugün eşyalarını yerleştirdik dolabına. Sınıfın kalbalıklığına biraz canım sıkıldı. Biraz da sınıfımız hareketli gibi geldi yan sınıfa baktım uslu uslu duruyorlar bizimkiler kuduruyor. Ama sertmiş bizim öğretmen normalde her halde adam eder onları...
Poşetleme işini size mi yaptırıyorlar. Biz hiç yapmadım şimdiye kadar...
Neyse hamile olmadan olması iyi olmuş, kitaplar da ağırdır. Yorulmuşsundur...hayırlı olsun tekrar..ben bile bugün heyecanlıydım..haraketli sınıf iyidir canım..sen erak etme diğer sınıfta çok kısa sürede hareketlenir..biz köy okulu olduğumuz için her işimizi kendimiz yaparız...
güzel haberlerle geleceğine eminim kontrolden :)sağol canım. çok şükür iyiyim. 4. adetimi gördüm. doktor randevusu aldım cumartesiye. adetim bitince bi muayene olayım.
geçmiş olsun canım annnen için ... bacak ağrısı çekmek zor, onu çekenleri çekmekte bi hayli zor :) benim annemde de varda ..candaş, kitty, renkli
ve tek tek beni merak eden arkadaşlar.
annem yanımda. bayram dönüşü getirdik. bacakları ağrıyordu. kilo da var. onu doktora falan götürdüm ve iğne verdi her gün de iğneye gidiyoruz. bir de misafir varken laptopu açamıyorum. onunla ilgileniyorum. kusuruma bakmayın. uyuduğu zamanlar falan girip bakıyorum.
nazlımcım, sevindim eşinle düzelmene. adetin de düzene girer canım. merak etme. zamanla. ben 4 adetimi gördüm cumartesi günü. ve ilk defa eski günümde 28 günde geldi. ilk 2 adetim için ben de senin gibi hap kullandım. 3. adetimi de 31. günde gördüm. bu 4. cü de eski günüme döndüm inşallah.
yalnız sarı akıntım oldu bu ay çok. günde 2-3 defa çamaşır değiştirdim. günlük ped kullanmamaya çalışıyorum evdeyken. çalışırken kullanıyodum.
ben de bi dokora gidip bu akıntı durumunu sorcam ve genel bi kontrol. içim rahatlasın biraz çalışmaya başlamadan önce. pazartesi okullar açılıyor.
olabilir , ayrılık ateşten bir okkkkk !! :)) inş bizimkilerde hayırlı vakiterde olur inş ... ben zaten şu 3 ay oyunca hamile kalmasam daha iyi olur sanki diye düşünüyorum korunmuyoruz ama 3 ay boyuncada pek istemiyorum gibi .. çünkü 3 ay sonra olursa eşim doğumda yanımda olabilri ... inş sende bu süreçte hamle kalırsın valla süper olur ... yok eğer kalamzsan sinir bi durum olur ama napalım yapacak bişey olmaz o zmanda ama bence okula hamiş başlayacan sen :)) bırakma kocayı :))candaşım bizim kininde bacağı içerdedir deeee..kocişleri doğru dürüst bulamadık ki de olsun bebeiş.. düzenli cinsel hayatımız olmadı hayatım yoksa kalırdık allahın izniylee..ben kocayı yakaladım daha bırakmam ,bu izin sürecimde hamile kalmam lazım yoksa kafayı yerimboşa gitmesin izinlerrrr...
Tabi hepsinin bir sebebi var o sebepleri yaradan da Allah. Ama biz kullar merak ediyoruz, tedbirini almak istiyoruz. Benim hamileliklerim de çok bulantım olur. İlk 4 ay 4-5 kilo veririm. Sonradan alırım. İlk 3 ay annenin depolarından besleniyormuş zaten. Sen de açıklamışsın bu durumu. Bu kadar sıkıntıya rağmen 2 ileri hafta doğumum da haftalarına göre iyi doğdular...
Memnun oldum. Allah en uygun zamanda nasip eder inşallah...
Başladık canım. Ağlamadı 3 yıl okul öncesi eğitimi aldı ya, alışık. Biz de gittik, kamerayla çektik, duygulandık. Sınıfları özel okul olmasına rağmen 28 kişi olmuş. Ve tek okul kıyafetiyle gönderen benmişim( Herkes serbest giydirmiş. Yedek kıyafet koymuştum dolabına. 1 saat sonra çıkardım... Çok güzel bir duygu, sizlere de nasip etsin Allah... Amin... Sen de fazla telaş yapma kayınvalidyi, dediğin gibi onların huyu öyle sana yapmıyorlar. Aynen eşimin ailesinde olduğu gibi. Ben de alınırdım baktım ki huyları öyle. Misal ilk evlendiğimizde görümcem yıkanmış bardaklardan su içmek için istedi temiz mi dedi? Evet dedim yine suda yıkadı ve öyle su içti. Çok bozuldum ama sonra gördümki huyu öyle, çamaşırını kimseyle katmadan yıkar daha da ilginci önce makinayı boştan bir yıkatır. Demekki huyu öyleymiş...
maşallah akıllı oğluna senin :) bence senin oğlun gerçekten çok uslu akıllı ve olgun bi çocuk ...Evet hamile kalmak isteyen arkadaşlar folikasiti unutmasın. Bir de kürtaj sonrası antibiyotik vermediler mi sana? Kullanıyorsan bence ilk adetten sonra korunma. Genelde bu tpikte eğilim bu yönde oldu. Gerçi birkaç arkadaş adet görmeden hamile kaldı ama hiç yazmıyorlar durumları nedir bilmiyorum. Asel ve Alinden haberi olan var mı?
Canım benim, haklısın misafir varken zor olur girmek. Ben de bugün yıllık planları yapacağım bakalım...
Hadi bakalım bu akşam belki bebeiş gelmek için ilk adımı atar...
haydi hayırlısı..inş adetin çabuk gelirde diğer ayın çalışmasına hemencik başlarsın ... bol şanslarla tabi :)canım yarın gideceğim aslında normalde cuma gitmem gerek ama doktorum hastanesinden ayrılacak..o yüzden erken gidiyorum..
canım geçen ay ayın 20 sinde hastalandım korunuyoruz bu ay eyül 20 gibi hastalanırsam ekim 20 gibi göreceğiz sonucu..ekim 5-10 gibi yumurtlama dönemim olur ..ama geçen ay 47. günde zorla iğne ile hasta oldum bakalım bu ay ne olacak..dün çenemde sivilce çıktı bu benim için en büyük adet belirtisi ama bakalım hayırlısı
inşallah kanarlar canım..rahat olmak istiyorum bu ay bakalım hayırlısı
chnb ve minikler ilk gününüz nasıldı?benim yorucuydu kitapları poşetledik:)kolum ağrıdı........
selam kızlar...
melek, canım hoşgeldin aramıza allah gönlüne göre versin...
candas, canım eşinin yanındaydın sanırım umarım herşey yolundadır...şefine saygılar
tafff, özledik seni yaa sesimize ses ver, nasılsın?
hellom, canım kasma kendini gelsin bakalım geleceği varsa göreceğide var bu kayganalarınyaa 1 saattir senin için bir kitap arıyorum ben ayyy misafirim geldi devam edicem bekleyin anacığııımmm...
eşim benim yanımdaydı canım , bu haftda sıra bende ben gideceğim inş :) şefiminde siz selmalrı olurdu eminim :))
canım teşekkür ederim kitap için bir annenin günlüğü onu kaydettim kitap listeme. Çalışmalar topikçek bolluk bereket içinde geçsin nazlı minik popolar tez zam
canım anneciğine geçmiş olsun ilaçlar şifa olsun. Merak ediyoruz vallahi. Cumartesi günü dr da git oda bişi yok dicek ve çalışmalara başla
çok sevindim güzel geçtiğine, yaramaz çocuk ayrı arsız çocuk ayrı sanıyorum. Ben böyle çekmece kurcalayan orayı burayı aşağı indiren çocuk sevmiyorum ama bazen düşünüyorum onlar napsın dışarı çıkacak durumları yok eğer site de yada korunaklı bir yerlerde değilseler hep evin içinde enerjilerini nasıl atacaklar, baksana senin kuzu şopalağı yemiş az hasarlı atlattığınıza çok sevindim cancan.
ya hangisinin Ege diye oğlu vardı hatırlamıyorum ama o kişinin kızı olacakmış. Şubat anneleri topiğinde ben ara sıra yazıyorum ama takip edemiyorum sağolsunlar ara sıra yazınca 1 2 kişi cevap falan yazıyor orada görmüştüm sanki ama sonradan değişti mi bilmem cinsiyeti bebeğinin.
kayganamlarla ilgili şöyle bir sıkıntısı var oğulları ve eşi tarafından acaippp pohpohlanıyor dikkat çekmek için bir sürüüü hastalığı oluyor yani boynu ağrıyor, sırtı ağrır, başı ağrır çok pek çok nazlıdır öyle alıştırmış etrafınıda. Örnek : taze cevizden çıktı olay, ben seviyorum taze cevizi dedim oda bende taze fındığı severim ama nerde bulacağız ki taze fındığı diyiverdi (biliyor taze fındık var etrafta, eminönüne gidelim falan dedi) bende sustum sonra bu sırtım ağrıyor diye ağlamaya başladı herkes aa neyin var falan dedik ilgiyi çekti sonra da bana döndü anne buluruz taze fındığı demiyorsun. Hamile olunca sana bir haller oldu dedi. ben mal mal baktım içimden la havle çektim. Pardon anne duymamışım alırız tabii almaz olur muyuz dedim.
ben çocuk olunca gelir sana bakarım sonra sen gelir 1 ay kalırsın benimle dedi. Eşimi nasıl bırakacağım dedi, 2 kere temizlikçi gelir hallederiz dedi. Ben temizlikçiyim evde :)))) yani bu tabloya bakıldığında bana hır gür yapıyor sanılıyor lakin karakteri bulda benim yerimde başka biri olsada aynısını yapacaktı.
canım yarın gideceğim aslında normalde cuma gitmem gerek ama doktorum hastanesinden ayrılacak..o yüzden erken gidiyorum..
güle güle git hayırlı haberlerle dön cezacım, şu kitap kaplama olayı varya benim kabusumdu :))))
selam kızlar...
aaa sana kıyamam uğraşma o kadar 1 saat kadar aklına gelen bir şey olursa diye soruverdim. Sen nasılsın nasıl gidiyor
dolunay bilgisi için teşekkürler canım
Candaşım güzel geçmiştir haftasonun umarım. Bol bol gezip hasret gidermişsinizdir.Biz de dün akşam misafirliğe gittik. 12'ye doğru döndük. Gittiğimiz evde 2 yaş büyük çocuk vardı çocuğu görünce bizim oğlan huri melek kaldı. Delii deliyi görünce çomağını saklarmış derler ya, bizim yaramaz oğlan süt dökmüş kediye döndü, dayak da yedi çocuktan, Smekdawn yapmış oğluma. Şükür az hasarla döndük eve... Bizimki hareketli ama zararlı değil. İnşallah akıllı olur, da bu sene bizi uğraştırmaz fazla. Ödev işinden korkuyorum yoksa zeki maşllah...
canım çok sağol inceliyorum bu arada hiç görmedim doktorum programında çokda izlemiyorum ondan olabilir. bu hafta dikkat edelim
Kıtty, aslında dediğim kitap doğmamış çocuğa mektup muş. ammada atmış diğer isimdede kitap varmış :) yalnız çok dramatikmişte ne kadar eğitimsel kitap onu bilemiyorum .. kitapyurdunda 5,68 tl mi ne fiyatıda ...
candaşım bende girdim kitap listeme ekledim internetten alıyorum bne kitaplarımı 2 tane bilindik siteden orada alışveirş listesi varya oraya eklemiştim. dediğin isimde kitap var :) doğmamış çocuğa mektup var bende okudum onu ama çoookk önceleri. öptüm senu.
candaşım bende girdim kitap listeme ekledim internetten alıyorum bne kitaplarımı 2 tane bilindik siteden orada alışveirş listesi varya oraya eklemiştim. dediğin isimde kitap var :) doğmamış çocuğa mektup var bende okudum onu ama çoookk önceleri. öptüm senu.
chnb canım oğlanın sınıf zıpır senin oğlan zıpır Allah öğretmenlerine sabır versin.. inşallah zıpırlıkları zeki olduklarındandır
benimde feci akıntım var bugün...mikroskoba göre bugün yarın yumurtlamam lazım dünden beri eğrelti otu görüyorum..
canım teşekkür ederim kitap için bir annenin günlüğü onu kaydettim kitap listeme. Çalışmalar topikçek bolluk bereket içinde geçsin nazlı minik popolar tez zam
çok sevindim güzel geçtiğine, yaramaz çocuk ayrı arsız çocuk ayrı sanıyorum. Ben böyle çekmece kurcalayan orayı burayı aşağı indiren çocuk sevmiyorum ama bazen düşünüyorum onlar napsın dışarı çıkacak durumları yok eğer site de yada korunaklı bir yerlerde değilseler hep evin içinde enerjilerini nasıl atacaklar, baksana senin kuzu şopalağı yemiş az hasarlı atlattığınıza çok sevindim cancan.
ya hangisinin Ege diye oğlu vardı hatırlamıyorum ama o kişinin kızı olacakmış. Şubat anneleri topiğinde ben ara sıra yazıyorum ama takip edemiyorum sağolsunlar ara sıra yazınca 1 2 kişi cevap falan yazıyor orada görmüştüm sanki ama sonradan değişti mi bilmem cinsiyeti bebeğinin.
kayganamlarla ilgili şöyle bir sıkıntısı var oğulları ve eşi tarafından acaippp pohpohlanıyor dikkat çekmek için bir sürüüü hastalığı oluyor yani boynu ağrıyor, sırtı ağrır, başı ağrır çok pek çok nazlıdır öyle alıştırmış etrafınıda. Örnek : taze cevizden çıktı olay, ben seviyorum taze cevizi dedim oda bende taze fındığı severim ama nerde bulacağız ki taze fındığı diyiverdi (biliyor taze fındık var etrafta, eminönüne gidelim falan dedi) bende sustum sonra bu sırtım ağrıyor diye ağlamaya başladı herkes aa neyin var falan dedik ilgiyi çekti sonra da bana döndü anne buluruz taze fındığı demiyorsun. Hamile olunca sana bir haller oldu dedi. ben mal mal baktım içimden la havle çektim. Pardon anne duymamışım alırız tabii almaz olur muyuz dedim.
ben çocuk olunca gelir sana bakarım sonra sen gelir 1 ay kalırsın benimle dedi. Eşimi nasıl bırakacağım dedi, 2 kere temizlikçi gelir hallederiz dedi. Ben temizlikçiyim evde :)))) yani bu tabloya bakıldığında bana hır gür yapıyor sanılıyor lakin karakteri bulda benim yerimde başka biri olsada aynısını yapacaktı.
Takmamak lazım dediğin gibi sana yapmıyor, dikkat çekmek için yapıyor demek..
Sağ ol canım yine de anlayışlıdır oğlum.bu haftasonu nasıl geçti anlayamadım, eşim açf sınavlarına girdi çıktıneyse haftaya inş ... smekdawn ? nedir desem cahilliğimi belli etmiş mi olurum :)) bence zekiliğinden ... her çocuk biraz yaramazdır ama seninki bu devrin çocuklarına göre laftan anlayan olgun bi çocuk gibi geliyor.inş derslerinide çok sever ve çok başarılı olur ...
Smekdown da televizyonda çıkıyor değişik bir boks çeşiti. Şov amaçlı ama çocuklara hiçiyi örnek değil... Deniyor çocuklar malesef...
geldim ben nerde kalmıştık....
evet hellom yaa ben hamileyken sabiha paktuna keskinin kitabını almıştım bir kampanya vardı offf sinir oldum bitmiş tabii kampanya annelik akademisi diye gir çıkıyor incelersin ben alınca sadece 5 tl kargo parası verdim kitap bedavaydı ama şimdi set yapmışlar vee bayağıda pahalı olmuş bir bak istersen yinede iki kitap var bebeğim ve hamileyim kitapları yazan kadına bayılıyorum takipteyim onukanal d de doktorum programını görmüşsündür perşembe günleri her haftamı onu takip edemedim ama perşembeleri her hafta olmasada 2 haftada bir çıkıyor bir dinleyin kızlar çok güzel şeyler anlatıyor...
chnb, hayırlı ve uğurlu olsun başladınız ne güzel benim kızım senin oğlanla aynı yaa bende şu ödev olayından korkuyorum çünkü çok sıkılgan umarım 2 sene sonra değişir
ceza, canım umarım sorunlar amamen kalkmıştır ortadan da adetin gününde gelir...
şimdide eşim geldi:)) görüşürüz kızlar
İyi olmana sevindim canım. Dinlen bol bol su iç. Hatta ilaç sor ishal için. İshal bebebk için de iyi değil.merhaba hanimlar 1 haftadir sizi ihmal ettim ama telefondan yazmak cok zor oluyor. Biz iyiyiz yani en azindan ben iyiyim bebegim de insallah iyidir. Bulantim gecti ama hala istahim yok 1kilo kaybetmisim doktorum elevite gecti o yuzden. Siz cok kaynatiyorsunuz hepsini takip edemedim hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?