Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın cezamm,yok ben duymamıştım yaparlar ya cezam ya. Yuhh allah ıslat etsin kötülerle karşılaştırmasın. Sen ne zaman doktora gitcen bakim.

canım yarın gideceğim aslında normalde cuma gitmem gerek ama doktorum hastanesinden ayrılacak..o yüzden erken gidiyorum..

ceza[/B],yeni dönemin hayırlı olsun canım.. yumurtlama dönemine girdinmi sende ?
canım geçen ay ayın 20 sinde hastalandım korunuyoruz bu ay eyül 20 gibi hastalanırsam ekim 20 gibi göreceğiz sonucu..ekim 5-10 gibi yumurtlama dönemim olur ..ama geçen ay 47. günde zorla iğne ile hasta oldum bakalım bu ay ne olacak..dün çenemde sivilce çıktı bu benim için en büyük adet belirtisi ama bakalım hayırlısı

inşallah kanarlar canım..rahat olmak istiyorum bu ay bakalım hayırlısı

chnb ve minikler ilk gününüz nasıldı?benim yorucuydu kitapları poşetledik:)kolum ağrıdı........

Canım ben veli olarak çok rahattım. Oğlandan da daha heyecanlıydım. Gece 2.30 da yattım. Tüm eksiklerini tamamladım. Kitap kaplama işini bitirdim. Bugün eşyalarını yerleştirdik dolabına. Sınıfın kalbalıklığına biraz canım sıkıldı. Biraz da sınıfımız hareketli gibi geldi yan sınıfa baktım uslu uslu duruyorlar bizimkiler kuduruyor. Ama sertmiş bizim öğretmen normalde her halde adam eder onları...

Poşetleme işini size mi yaptırıyorlar. Biz hiç yapmadım şimdiye kadar...

hayırlı olsun tekrar..ben bile bugün heyecanlıydım..haraketli sınıf iyidir canım..sen erak etme diğer sınıfta çok kısa sürede hareketlenir..biz köy okulu olduğumuz için her işimizi kendimiz yaparız...

selam kızlar...

melek, canım hoşgeldin aramıza allah gönlüne göre versin...

candas, canım eşinin yanındaydın sanırım umarım herşey yolundadır...şefine saygılar

tafff, özledik seni yaa sesimize ses ver, nasılsın?

hellom, canım kasma kendini gelsin bakalım geleceği varsa göreceğide var bu kayganaların yaa 1 saattir senin için bir kitap arıyorum ben ayyy misafirim geldi devam edicem bekleyin anacığııımmm...

Neyse hamile olmadan olması iyi olmuş, kitaplar da ağırdır. Yorulmuşsundur...

sağol canım. çok şükür iyiyim. 4. adetimi gördüm. doktor randevusu aldım cumartesiye. adetim bitince bi muayene olayım.
güzel haberlerle geleceğine eminim kontrolden :)
geçmiş olsun canım annnen için ... bacak ağrısı çekmek zor, onu çekenleri çekmekte bi hayli zor :) benim annemde de varda ..
olabilir , ayrılık ateşten bir okkkkk !! :)) inş bizimkilerde hayırlı vakiterde olur inş ... ben zaten şu 3 ay oyunca hamile kalmasam daha iyi olur sanki diye düşünüyorum korunmuyoruz ama 3 ay boyuncada pek istemiyorum gibi .. çünkü 3 ay sonra olursa eşim doğumda yanımda olabilri ... inş sende bu süreçte hamle kalırsın valla süper olur ... yok eğer kalamzsan sinir bi durum olur ama napalım yapacak bişey olmaz o zmanda ama bence okula hamiş başlayacan sen :)) bırakma kocayı :))

chnb canım oğlanın sınıf zıpır senin oğlan zıpır Allah öğretmenlerine sabır versin.. inşallah zıpırlıkları zeki olduklarındandır

benimde feci akıntım var bugün...mikroskoba göre bugün yarın yumurtlamam lazım dünden beri eğrelti otu görüyorum..

Candaşım güzel geçmiştir haftasonun umarım. Bol bol gezip hasret gidermişsinizdir. Biz de dün akşam misafirliğe gittik. 12'ye doğru döndük. Gittiğimiz evde 2 yaş büyük çocuk vardı çocuğu görünce bizim oğlan huri melek kaldı. Delii deliyi görünce çomağını saklarmış derler ya, bizim yaramaz oğlan süt dökmüş kediye döndü, dayak da yedi çocuktan, Smekdawn yapmış oğluma. Şükür az hasarla döndük eve... Bizimki hareketli ama zararlı değil. İnşallah akıllı olur, da bu sene bizi uğraştırmaz fazla. Ödev işinden korkuyorum yoksa zeki maşllah...

bir tanıdığım hiç çocuk doğurmadan 3-4 kez kürtaj oldu.birkaç sene sonra bebek istediği anda hamile kaldı.şimdi bebişi 2 yaşında.sadece aklınızda bulunsun diye anlattım bu olayı,kişiye göre değişebilir tabi.

bu haftasonu nasıl geçti anlayamadım, eşim açf sınavlarına girdi çıktı neyse haftaya inş ... smekdawn ? nedir desem cahilliğimi belli etmiş mi olurum :)) bence zekiliğinden ... her çocuk biraz yaramazdır ama seninki bu devrin çocuklarına göre laftan anlayan olgun bi çocuk gibi geliyor.inş derslerinide çok sever ve çok başarılı olur ...

geldim ben nerde kalmıştık....

evet hellom yaa ben hamileyken sabiha paktuna keskinin kitabını almıştım bir kampanya vardı offf sinir oldum bitmiş tabii kampanya annelik akademisi diye gir çıkıyor incelersin ben alınca sadece 5 tl kargo parası verdim kitap bedavaydı ama şimdi set yapmışlar vee bayağıda pahalı olmuş bir bak istersen yinede iki kitap var bebeğim ve hamileyim kitapları yazan kadına bayılıyorum takipteyim onu kanal d de doktorum programını görmüşsündür perşembe günleri her haftamı onu takip edemedim ama perşembeleri her hafta olmasada 2 haftada bir çıkıyor bir dinleyin kızlar çok güzel şeyler anlatıyor...

chnb, hayırlı ve uğurlu olsun başladınız ne güzel benim kızım senin oğlanla aynı yaa bende şu ödev olayından korkuyorum çünkü çok sıkılgan umarım 2 sene sonra değişir

ceza, canım umarım sorunlar amamen kalkmıştır ortadan da adetin gününde gelir...

şimdide eşim geldi:)) görüşürüz kızlar

Kıtty, aslında dediğim kitap doğmamış çocuğa mektup muş. ammada atmış diğer isimdede kitap varmış :) yalnız çok dramatikmişte ne kadar eğitimsel kitap onu bilemiyorum .. kitapyurdunda 5,68 tl mi ne fiyatıda ...

destina ; canım eşinin işiyle ilgili bi gelişme var mı ?

:) aynı siteden alıyo olabilriz o zman :) bende doğmamış çocuğa mektubu alcam .. diğer kitapta inş güzel bi kitaptır :)

taafff :) nasılsın canım ? seni arayacağım bi türlü arayamadım .. ama ilk fırsatta arayacam valla .. öptüm seni, bebeğine ve kendine çok ii bak ...

merhaba hanimlar 1 haftadir sizi ihmal ettim ama telefondan yazmak cok zor oluyor. Biz iyiyiz yani en azindan ben iyiyim bebegim de insallah iyidir. Bulantim gecti ama hala istahim yok 1kilo kaybetmisim doktorum elevite gecti o yuzden. Siz cok kaynatiyorsunuz hepsini takip edemedim hepinizi opuyorum

Hadi akşamı iyi değerlendirin, demek erken yumurtladın bu ay.

Destinacığım büyüyünce duruluyorlar ama yine de çok sus pus, uslu olmuyorlar. Şu an hevesli bakalım zaman gösterecek. Bu arada bugün oğlumun anaokulundan da sınıf arkadaşı 2 kız küçük kale direği gibi yer var erkeklerin yapacağı şeyleri yaptılar. Şaşırdım, artık kızlar da eskisi gibi değil...

Minikler ne yaptın miniklerinle bugün? Ayrıntılı anlat...

hello_kity ben de bayıldım bugün birlerime bir tane ağlayan vardı ben sınıfa girince hemen toparlandı bi hoşgeldiniz dedim adımı söledim toplantıyı cuma yapacam varsa sorunuz cevaplayım yoksa velileri dışarı alayım dedim veliler çıktı biz tanışmalar oyunlar balon hediye ettim şeker ikram ettim yaka kartları hazırlamıştım onları taktım çok güzeldi çocuklar öğretmenim seni öpmek istiyoruz dediler çok çoook mutlu oldum inşallah kendi bebelerimizle de böyle mutlu oluruz kayınvaleden acaba benimkiyle kardeş felan mı yani bu kadar benzer :) ben eşime sarılsam bu başlar ayy ayyy ayy ellerim çok ağrıyo oğlum gel bi masaj yap :) dahası ben bebek kaybettim geçmiş olsuna aramıyo arıyo nazlanıyo oğlum benden uzaklaşmış dio be kadın benim yavrum benden koptu

_CandaS_canım ya ben de ev alıyor ya da yaptıryor olsam mutlaka geniş düşünürüm ama kiracıyken çok dert etmiyorum bir de şimdi iki kişiyiz en fazla bebiş geir üç oluruz ama büyümeden nasip olursa evimiz olur inşallah güzel dileklerin için çok tşk ederim tüm öğrenci ve öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı bir yıl olur inşallah..
ve tşk ederim dolunay için dilekler belli sanırım allah kabul etsin hepimizin dileğini :)

melek63 mrb cnm bende hemen istiyorum diyorum ama daha kontrole gitmedim yarın 40. gün yoksa hemen geldimi die düşünüyorum ama bu ay korunduk kendimizce :) bakalım cumaya randevu aldık ilk adeti görmekte fayda var dyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur

loneliness canım annene çok geçmiş olsun.. bu adet konusunda bende dertliyim inşallah gelir de bende aklımda soru işereti kalmadan çalışmalara başlarım ilk adetini kaçıncı günde görmüştün hatırlıyormusun?

chnb ay ne güzel ya birde bu duyguyu veli olarak tatmak istedim :) bizim köy okulu olduğu için sınıf 20 kişi görünüyor ama 13 öğrencim vardı...
ya ilk aydan hamile kalan var değil mi? keşke benimde onlarla konuşma fırsatım olsa çok tedirginim çook

ceza83 ilk gün heyecanla başayıp yorgunlukla bitti cnm hala zümre plan beni bekliyor :) bir de kitap dağıtma işine hiç girmedim cumaya artık.. bende senn gibi köy okulu öğretmeniyim dediğin gibi herşey ellerimizden öpüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…