Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hmmmm hakkında hayırlısı nese o olsun işlh cnm yaaaa

Amin inşallah...

Hadi hayırlısı canım. Eşin o yorgunlukla babasını artık nasıl gezdirmiştir? Artık geriye syacağız di mi? Sen bu gece her ihtimale karşı bir kez daha dene...

Benim de lekem oldu herhalde yumurtluyorum dedim meraktan tesrt yaptım yarısı kadar kırmızı değil 2 gün sonra o zaman. Ama korunuyoruz ısrarla diyorum eşime korun diye, o da sen istemeden yanlış yapmam diyor:))

Renkli atlas ben de yazmıştım sana beni görmemişsin...:84::84::84:

valla canım eşim iyiydi çıktı gezmeye yorgunluk belirtisi yok ya benim hesaba göre 17. gün yumurtlama geçen ay da 17. günde yumurtladım idrar testinde..aama mikroskobu aldım ona göre dün yada bugün olması gerekio çünkü ugün eğrelti otu çıkmadı 4 kere deenedim tükürüğe baktım yok eğrelti otu.. otu bes belirgin önceki günde çok belirgindi.. erken mi yumurtladım bu sefer.. bide bu sefer bi anda dün öğlen feci akıntım oldu sulu akıntı..

eşin dikkat ediyordur canım merak etm..

Belki değişmiştir günün. Sen yine de tükürük testini yapmaya devam et bakalım 17. gün ne çıkacak... Söyledin mi eşine mikroskop aldığını?

aman maşallahhhhhhh bide kayınpeder varken nasıl olcak diosun kız maşallah 3lemişimniz hadi bakalım hayırlısıı
sorma canım kaçak göçek derken işi pişirdik ama eşim sabah dediki sen kesin yumurtlama gününe geldin yoksa ben seni tanıyom yapmazsın bu kadar dedi

ya canım bakındım göremedim..kusura bakma az önce yine baktım netbooktan giriyorum bide onla geçmişi okumak işkence oluyo ağırlaşmış baya ...

eşime sabah mikroskobu gösterince şimdi anladım geceki performansı dedi..gerek yok böyle şeylere dedi bence 17. gün yumurtlaman dedi önceki ay idrar testleri öyle gösterdi onlar daha yüksek tutar dedi ..ama bakalım bunuda hergün ölçersem bakarsam tuttururum..hayırlısı artık

chnb canım gördüm yazdığını birinin alıntısında çok şükür duş alabildim tek derdim çalışma yapmaktan ziyade duş almak ,eşim sallamıyo direk girip alıyo duşunu ben postaladım onları öyle girdim bu gece çalışma yapamam yarın postalayacak bahanem yok ama kayınpederim heralde gitmeyi planlıyor izmire kaçta araba var felan diye sordu bana giderse çalışma yaparız büyük ihtimalle yarın sabah gider ..

galiba deliliğe adım bu şekilde atılıyor :)))
Evet bide o var .. kızlara serbest gelinlere kota var .. haa dinleyen var mı yok ? ama tek bi destek ve adalet istiyoruz çok mu ? onların kocaları en kötüdür kızlarıçok yorulur.. onların k.valideleri çok dillidir kızları çeker iyidir vs. ama bizde yok ...

geçenlerde annem k.validem ve görümcem varken dedim ki eşim diyor ki candaşın babası bana kötü örnek oluyo ya adam yemek temizlik bulaşık çamaşı herşeyde candaşın annesine destek .. örnek almak zorunda kalıyorum diye ... k.validemde diyorki ee emekli olunca yardıma başlamış ama canım diyor . ama yalan emekli olmadan evvelde yapardı ama bu kadar çok değil .. görümcemde diyor sende emekli ol sende 50 ne gel öyle yardım etsin .. espri yapıyor... eşimden cevap ; ben yardım ederim eşime.kız zaten çalışıyo yoruluyo ikimizde aynı işi yapıyoruz neden ona yükleyim ki elime mi yapışır diye ? kaba bi tabir ama dumr oldu .. k.valide de diyor bana yardım etmiyodun ama ! ne kadar gözlerine batıyo ya ...

korunmakta üzücüdür be ablacım ama inş korunma biter bitmez herşey yeniden güzelleşirde ailenin 4. bireyi gelir dilerim :)
haklısın be nazlım maalesef bu his hepimizde oluyo zan zaman ama inş bizimde vaktimiz dolacak elbet ...
off ya ne zor şeyler yaşamışsın ve sanırım gücünde dirayetinde burdan geliyor .. bende direnç koyayım dirençli çocuk olsun diyodum koymasammı ne :) şaka şaka :)
ayyy yerim ben onu .. annesini nasılda hissedermiş zilli .. öp benim yerime ablacım :))
hb kuzuum sohbetinie dinliyoduum azıcık kulak misafiri oliim dediim:))
candaşın yazılarını okumuştum oda ikizlerini kaybetmişti sanırım demi yanlış değilsem...
evet biz seni görüyoduk burda bende hatırlıyorum birkaç topikten :) hoşgeldin .. sebebi kötüde olsa uğurlu geliriz inş :)
ben burdada takılıorum burdaki arkadaşlarda saolsunlar çok iyiler candaşı hatırlayamadım yaaa dövsin beni candaş ikizmiydi kuzum yaaa affet hepimizin hikayeler karışıo kafamda
evet canım doğru hatırlıyosun benim ikizlerim vardı çok büyütemeden kaybettm ben ama 8 haftaya girerken kürtaj oldum .. ama hayırlısı ...
canım bende seni şimdi hatırladım rabbim yeni mucizelerini göndersin inş ... yaşadığımız heleki senin ve chnb ile nazlımın yaşadıkları çok daha zor ama yapacak bişeyimiz yok sabır ve tevekkülden başka ...

yalnız sana bi umut vermek istiyorum :) yeni yeni duyumlarım var ikizlerin yeniden ikize hamile kalma şansı var az değil yani bu ihtimal .. inş kaybettiğmiz ikizlerimiz yenisiyle sağlıklısıyla yerini alır, 2 tane cennette 2 tane dünyada kalır ... bi mucize daha neden olmasın değil mi ? allah nelere kadir .. dualarımızı eksik etmeyelim yeter :))

dün dolunayda b dua yazıyorum.duamı görsen gülersin . allahım hayırlısıyla bi evlat ver parantez içinde mümkünse ikiz olsun :)) duam bile komik oldu :))
ohh maşallah kocaman olmuşsunuz annesi :) napalım ya arada hüzün basıyo yapacak bişey bulamıyoruz .. bi hamiş olsaydıkta cümleten ohhhh deseydik ...
canımmm geçmiş olsun ? hayırdı önemli bişey yok inş ? sakinleş sonra bekliyoruz seni burda ....
canım senin kürtajın 40. güünü oluyo değil mi ? çok kesin sonuç vermez ... kan testiyle baktırabilirsin o da 2 gün sonra yeniden ölçtürerek .. yoksa güvnilir olmaz ...
ohh atlatmışsın .. inş bebeişte kaçamakta tutnmuştur sana :)) ya duşta sekste erkeklerin umru mu ya ? bende birkere hatta birkaç kere ama kişiler farklı şunu yaşadım.eşim 1 gece evde sonuçta.bizim yatılı arkadaşlarımız akrabalarımız çok olr düzenimiz olmasada .. kardeşi, kankisi ve benim kardeşlerim varken sabah sabah duş aldık .. rezaleti düşünsene .. hepsi erkek, hepsinin yaşı bana yakın .. biri 2 yaş nüyük biri 2 yaş küçük .. en küçüğü kardeşimde 5 yaş küçük ... en çok eşimin kardeşinden utanmıştım ama ... birinde de ani bişey oldu duş almadık k.validemlere gittik çok mühim işey vardı .. benim eve gidip duş almam lazım çok kirliyim dedim yutmadı oğlumda alsın dedi :) o zamanda küçük oğlu evdeydi rezalet ya .. hani evli olsa neysede bekarlarda farklı düşünceler uyandırabilir yani ...

acaba bazen duyuru yapsak mı kapıya filan "bu evde çalışma var yumurtlama dönemimdeyim lütfen rahatsız etmeyin yazsakta" misafirlerimi kaçırsak ne

Son düzenleme:

senin maceralarında çokmuşben kayıvalidemden hiç utanmam ama dediğin gibi erkek kardeşinden utanırım..babasından utanırım kayınvalidem kendisi havlu getirir kapımıza asar hatta der ki sema sabah duş alırsınız,şurayada asın havluları kurusun ben çekinip yok duş almayız demiştim, o da dediki benden çekinme ohoo ben çok çektim bizimkiler anlayışlı değildi o konuda, biz öyle böyle yaşlandık artık sizde sıra yapcaksınız tabi banyoda yaparsınız duşda alırınız bide göz kırpıyo bunu söylerrken kaynanam tam bi manyaktır

bizim arkadaş yeni evlenmiş tabi fitfitler tam gaz kaynanası alt katta oturuyo 3.gün gelinliğinin demişki kadın ne o öyle hergün hergün banyo yapıonus bizimki ne demiş git oğluna sor anne ne dicek bakalım rahat durmuyo napayım demiş kadını bi bozmuşş afferin dedim :) ağzını açamamış bidaha

hahahaha çok iyi demiş.... benim kaynanamla kayınpederim boşandılar bana diyoki amann ne gecem vardı ne gündüzüm , ben artık emekli oldum... şimdi sıra sizde siz çekin biraz o işte bi zaman sonra kadını bayıyo rutin bi iş haline geliyor:2:

Sen yine de 17. güne de hazırlıklı ol... Bizde güzel bir gece geçirdik ama korunmalı canım...

Heray değişebilirbelki bir iki gün...

Gider belki... Gitmese de günaşırı olmuş olur hem biraz birikmiş olur...

İlahi Candaş gülümsettin beni mesajınla. Dua şekli ve misafir kaçırma yöntemin süper.

Gerçekten öyle dediğin gibi onların çocukları süperdir, bizi almasalar kesin biz evde kalırdık; kızları da kocalarından üstündür ne yapsalar kocaları hak ediyordur. Bu mantık sanırım çoğunda varmış...

Direnç koyma tabi... Direnç konusuna gelince oğlak burcuyum, belki etkisi vardır. Allah'a inancım sonsuz, bizim de sınavımız bu isyan edip sınavı kaybetmek istemiyorum. Herkes başka başka imtihan oluyor bu dünyada. İnşallah biz de sabreden kullardan oluruz hep... Ama itiraf edeyim her gece hamilelikle ilgili şeyler görüyorum rüyamda sabah üzülerek uyanıyorum. Bir de hala gözyaşı dökmeden geçirdiğim gün yok... Bazen daha hafif yaşıyorum, bazen daha şiddetli. Ama yine de kendimi kapıp koyvermiyorum... Çok şükür eşim de iyi bir insan bazen bu konulara uzak dursa da anladım ki ilgisizlikten değil, onun da üzüntüsünden...
Senin ikiz teorin de doğru. Tekrara ikiz olabilir ama tek tek büyütmek de keyifli. İkizin de aynı anda emzirme sorunu yıpratıcı. İkisine süt yetmeyebiliyor. Ben de süt konusunda çok hassasımdır illa ilk 6 ay anne sütü sadece alsın isterim. Oğlumu 5 ay bir hafta anne sütüyle besledim. 24 ayda doğum gününde kesmiştim...

kadınlar öyle oluyo sanırım halamla annem konuşuolardı geçenlerde bizim duyduğumuzu anlamıolar:)amann senelrdeir bıktım diodu ikiside ayy ben kayınvaldemle asla konuşamam böle şeyler hatta hiç konuşmuos desem yeri:)en son bayramda gördüm arada oğlunu arıyo hal hatır sormaya ben çok memnunum halimden beni hiç sevmezler saolsunlar

candaşcım senin kaynana görmeden gıcık oldum.. bana yapmıyordun diyomuş ee sen ev hanımısın ben çalışıyorum deseydin keşke..ama yinede anlamazdı onlarla laf yarıştırılmaz..benim kaynanamda çok beter ruh hastası bana hiç bişe yansıtmaz ama eşimle konuşurken tlfonda ben duyuyorum sesini eşime diyoki sen evleneli beri çok deiştin beni hiçkırmazdın bi dediğimi iki etmezdin,evlendin karının götüne yapıştın sende abin gibi diyo.. çok fena valla! ama şu var asla gelinlerinin yüzüne karşı imalı bişe demiyo çok dikkatli, çok zeki manyak ruh hastası, bi kere duydum konuşmasını eltimle ben hakkında diyoki, onlarla yarış edemem ben , iyi geçinmem lazım bu çırpı bacaklılarla diyo..

Bu konuda anlayışlıymış hakkını yeme. Biz eşimin ailesine gidince salonda uyuyoruz. Mutfkla yan yana. Ne su içmeleri, ne atıştırmaları, ne wc ihtiyaçları. Bazen unutuyorlar bizim orada olduğumuzu mu desem ne desem artık pat diye giriveriyorlarsalona. Bekar erkek yok da büyük kızlar çok. Evlenmemişler... Neredehavlu filan...

Yaş geçince olabilir, bir de çocuk küçükken çok zor geliyor insana...

çook sorma :) k.validende iyiymiş. anlayışlı olmaları lzaım zaten ama anlayana ... bigün bunun arkadaşının kızı boşanmış .. sebep ; 7-8 yıllık evlilermiş ama sadece 1 kere ilişki yaşamışlar .. 1 de çocukları var .. ilk sorum ee ozaman çocuk kimden..ilkinde tutmuşmuş .. allaha kalmış :) banada diyo man yavrum öyle bişey yok demi , sakın saklamayın varsa konuşalım vs. dedim korkma yok :) adam gururuna yedirememişte boşanmış.. yok abi bence adam hemcinslerinden hoşlanıyodur :))
ohh maşallah. ben olsam töbe diyemezdim o şekilde ama ... höst anne höst yeni evliyiz herhalde normal yani der dalga geçerdim :)) zaten diyemez çünkü zat-ı alisi ilk geceden hamile kalmış ... maşallah doğurgan hanım imiş :)
evet rutinleşmesi çok sinir ya.
;:)) espri anlayışında enteransımdırda biraz :))

Belki burçlada ilgisi vardır ama bide insna yaşadıklarına mecbur dayanmak zorunda hissediyo kendini çözümde elinde değil ki .. ama yinede şükür hallerimize ... hani bana çok güçlüsün derlerdi de seni görünce pekte güçlü olmadığımı anlıyorum ... birde eşininde duygularını anlıyorum o da haklı ...

İkizde hem keyifli hem yıpratıcı olur bencede ... ama ben hazırlıksız yakalnmayım diye ilkini tek, ikinciyi ikiz istiyorum :)) zaten 3 tane istiyorumda bu gidişle tek çocukla ancak yol alırım ben o da belki :) eşimde dalga geçiyo düşünsene ilki tek 2. si ikiz olsa millet aman3. yü yapmayında üçüz olmasın der diye :)) süt konusunda haklısın. benim sütüm olmaz zaten diye alıltırdım ben kendimi ama 6 ay emsin isterim taş çatlasında 1 yıl..fazlasıyla uğrşamam uğraşmak istemem ... en kötüsü 6 aysa yeterli ... biraz rahatıma düşkün müyüm neyim ? :))

bizimkide hiç oralı değildir.evlendiğimizde ben zor yaptım ... çok değil aşırı çok korkuydum o işten. şeyime dokunamazdım bile düşün .. k.validemde biliyou..insan bi kere sormaz mı kızım naptın diye ? yok arkadaş sormadı ! uyuz görümcemde sormadı ... hani evet sorulması hoş dei ama benim durumum özeldi yani .. ben kendim anlattım 8-9 ay sonra neden sormadım nasıl zorlandık diye ... hmm bu arada benide hiç sevmezler allah razı olsun ki :))

Amanın... Benimkisi yaşça kemale ermiş. Gerçi görümcelerimden çok daha sakin ve iyidir. Ama 5 görümce 5 kaynana demek. Bu evi alınca eşim üzerime yaptı . Telefondaduyuyorum "Yapın yapın karılarınızın üzerine evleri, sonra görürsünüz." Evli görümcem de 1 yıl önce ev aldı ama kızkardeşine kocanın üzerine niye yapmıyorsun denmedi. Çünkü damatlar güvenilmez, gelinler kötü. Gerçi bana karşı iyi davranıyorlar, ben ilk gelinim. Arkamdan 3 gelin aldılar. Bana olmaz dedikleri her şeyi yaptırdı eltimler....

Ama gerçekten kurnazmış. Sen en iyiyi uzaktan yardım et.

ben bu erkekleri anlayamıyorum hem suçlu oluyorlar üstünede haklıymış gibi bağırabiliyorlar...bugün doktor randevumuz vardı gittik muayene olmadan çıktık adetin 3. günü gelecekmişim..neyse çıktık hastaneden bugün eşimin doğum günü.o yüzdden dışarıda kahvaltı yapalım dedik..neyse bi güzel kahvaltımızı yaptık yola çıktık anayola katılacağımız yerde ben eşime sıkı sıkı tembih ettim bu yol tehlikeli dikkatli ol diye sol taraf boş olunca hızla yola çıktı fakat sağ tarafımızdan araç geliyordu..diğer aracın şoförü dikkatli olmasa kötü bir kaza yapacaktık..bu arada eşim ana yola katıldıktan sonra sağ şeride geçmeyip soldan devam etti o da ayrı bir olay tabii çünkü şehirler arası yol ve en az hızları100km dir.buraya kadar hiç sinirlenmedim olabilir dedim..kaza yapacağımız diğer araç yanımıza yaklaştı ve haklı olarak kızıyor ben özür işaretleri yapıyorum eşim ne yapsın adama kızıyor "ne var beee" diye.ayyyyyyy boğacaaktım nerdeyse eşimi..küçüğüm olsa bi tokat çıkartırdım..karşı taraftan özür dileyeceğine suçunu kabul edeceğine adama bağırıyor...işte böyleee ..sizde ne var yokkkk..

Hello'nun tezi güzel onların huyu öyle. Öyle deyip rahatlatmak lazım kendimizi. Yoksa insan ince hastalıklara yakalanır. Boş ver özel şeyleri sormadıkları iyi olmuş, bunlar konuşulursa iyice yüzgöz olunur... İyi olmuş...

bende sinir oldumda dediğin gibi desemde anlamaz ki ... ama benim yerime oğulları saolsun alt ediyo onları ... çok fazla kıskanç (lar).. bende kıskancımdır k.validemin eşime sarıılışını görünce yüreğim cız etmişti ama hiç bi zman sınırlı ol demedim onlara sonuçta annesi yni tabi sarılcak.hani kuzenler filan olsa müdahale edebilrim o da sevmediklerime.yeni evlendik eşim bana gülerken sarıldı anneside gülüyo .. bana sarılırken o gülensurat nasıldı görmeliydin .. ama birkaç gün sonrada laf geldi diyo ki candaş sen çok kıskançsın, oğlum kıskanç değilde ! dedim sen öyle sn.evet be kıskancım ama oğlun benden beter diye ...

ayy senin kayınvalidenin son dediğine güler misin ağlar mısın oldum. yuh be onlar senin oğlun ve gelinlerin.canlarının canı.işte bunu anlayamıyolar küçük zihniyetler ... hep zaten öyle olur oğulları değişir.ilk başta kızardım ama şimdi aksine seviniyorum ohhh iyi ki diyo bunu demekki galip gelmişimde oğlunu fethetmişim di mi ama :) senin içinde böyle bu ? benim k.validemde de taktik genelde aynı ama bazen açık veriyo .. genelde içten pazarlıklıdır ... da bi kere de dediki benim oğlum çok sakindi candaşla elendi böyle oldu .yalnız anneme diyo bana değil .. annemde safım genelde sallamaz onu ve cevap vermez.ilkkez cevap vermiş ve yooo senin oğlunda candaştan az kalır değil en az onun kadar sinirli diye.yani elinden gelse evden bayrak açacak benim gelin deli diye !

yaa laf lafı açıyo :) çok uzatıyorum ama :) bigünde k.biraderim ve k.validem benle kavga ediyolar sudan sebep bulmuşlar ama kavga baya büyüdü ... diyor ki k.biraderim eşime karını susturamıyosun ki car car konuşuyo ! kes sesini dedi ona.. ama yetmedi bana el sallıyo tokat atacak aklı sıra ! ama saolsun eşim ki haklarından geliyo ! ohhhh sefam olsunda kıskananlar çatlasın .... :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…