Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çokkkkk yoruldum çokkkkk..ama güzel bi ortamdı..2 tanesi 5 - 3 taneside 1,5 yaşında toplam 5 çocukanladınız siz

Hallettim Canım hallettim. Çok yorma kendini, misafir falan sen de ama. Ben cadılık ediyorum artık. Eşimin arkadaşları gelecekti ,yatılı misafir olarak hem de. Hayır diyemedi sağolsun. İki gözüm iki çeşme ağladım valla. Zaten tek pazartesim var. Annem bizde, bebek için alışveriş, eşyalarının yıkanıp ütülenmesi vs bir sürü işimiz var, ben nasıl onlarla ilgileneyim diye. Bir de huyum kurusun, evde misafir varken kahvaltı, öğle yemeği, çayın yanına bişeyler, akşam yemeği, her teferruatı tamamlayacağım illa ki. Rahat durmam hiç. Misafir de severim aslında. Ama şu sıralar olmuyor. Sağolsun eşim kıyamadı da aradı, erteledi

Ay bu arad herkes yaştan bahsetmiş, ben 30 olalı iki sene oldu ben napayım 32'ye girdim ağustosta. Of ne çabuk geçiyor zaman. Sağlıkla, güzellikle, dolu dolu geçtikten sonra sorun yok tabi. Yine de yaşlanmasaydık iyiydi

Minikler, hayırdır niye gidemedin canım? Ne güzel sevinmişsindir beğenildiklerine. Bizim ödevler bitmedi. Sesleri vermeden harfleri yazdırıyor. 10 sayfa var. Bir de her hafta bir şiir ezberletecekmiş hafızaları güçlendin diye. Dünya Çocukları bu haftaki şiirimiz.

canım cuma günü kontrole gittim sabah usg baktırdım sonuçları göstermek de öğleden sonraya kalınca gidemedim.. buarada sesi sınıfta hissetirir öğretir eve yazılışı ile ilgili ödev verir.. ama mutlaka sesi öğretmesi lazım bende şiir yerine tekerleme öğretiyorum ama sınıfta öğretiyorum zaten hareketlerimi takip ediyorlar hemen öğreniyorlar hatta ben ellerimi çok kullanan biriyim çok bağırırlarsa elimle yavaş hareketi yapıyorum onlarda aynı hareketi yapıyorlar gülümsetiyorlar beni :) sevinme konusuna gelince cnm çocuklara tembihlemiştim söz dinley,n öğretmenler odasında sizlerden konuşuyoruz bana 1. sınıflar çok güzel davranıyorlar denirse çok mutlu olurum demiştim gurur duydum çocuklarımla şeker aldım onlara :) :) bu haftadan itibaren de hediyeye başlarım :) eşim bazen gitti ekdersler die sersenişte bulunuyor :):)

cnm ehliyet henüz derslerine gidip geliyorum haftaiçi hergün akşam ders var direksiyon kursuda başladı ama bana henüz sıra gelmedi ah canım arkadaşlarımı özledim biz de öyleydik ama buraya eş durumuyla geldim ve genelde eşimden dolayı tanıdğım kişiler var ve hepsi öğretmen :) doğal olarak sohbt konusu da ortada :):) bir de hepimiz ilköğretim öğretmenleri sadece eşim lise :) o bazen sıkılıyo sohbetlerimizden :) keşke bana gelenler de öyle olsa yani rahat..henüz herkes hamaratlığını konuşturuyo valla hazırda koymayı sevmiyorum serviste ayrı bir dert :) aslında misafiri bende çok seviyorum ama yorgun değilken :)

Minikçiğim yazmıştın doktora gideceğini, unutmuşum. Bu ödevler beni çıldırttı canım ya elyazısı gerçekten zormuş. Düz yazsalardı daha mı kolay olurdu? Bir de bizden 100 tl istediler. Çocuklara hediyei sınıfihtiyaçları için. Eşim de terstir, özel okula gönderdik ne parasıymış diyor. Ben de sivrilmek istemem gizli vereceğim sanırım. Eşim gıcıktır biraz. O kadar kişiden kimse bir şey demedi, hemen sivrilmek hoş olmaz. Sen kesenden alıyormuşsun. Bizim ödediğimiz bize geri dönecek hediye olarak yani...

Hellocuğum, ödev normal mi bilemiyorum ama biraz fazla geliyor bana. Bir de akşam 5 ten 6.30'a kadar bitirsin diyor öğretmen. Ama kimse bitiremiyor, tek yapsın siz kontrol edin diyor ama nerede. Başındadurmazsan güzel yapmıyor ya da oyalanıyor. Vallahi çok bağırıyorum hatta biraz sarstım çocuğu sinirden...( Alt komşu iyi sesime gelmedi... Yapmamak için susadım, acıktım aklına ne gelirse diyor. Bize gelen misafirleri salona alırız oradatv yok. Yalnızca muhabbet ederiz. 11 senedir böyle. Tv olunca herkes ona bakıyor, muhabbet olmuyor.Korunmaya gelince şimdi zaten doğru zamanlama değilmiş. Ama böyle sorunlar yüzünden korunmak can sıkıcı. Stres de yapmadım o anlamda bu ay ama 2 gün gecikti, belirti var kendi yok. Topikçek adetlerden derliyiz:))

Renklitaş ister istemez karamsar oluyor insan haklısın. Gitmeden bir görün başka doktora kafan rahatlarsa rahatlarsın orası da uğurlu gelir belki...

Segemy eşin ertelemiş, iyi olmuş. Zordur tabi. Aslındainsanlar düşünmeli di mi?
Diğer kızlar iyidir inşallah...

Cezacığım yorulma sırası sana mı geçti canım? Allah kolaylık versin...

selam kızlar ne var ne yok bugün.. ben hala gribim atamadam valla.. bu halde kalktım bide temizlk yaptım içim rahat etmiyor tozlu olunca ev, sanki daha çok hasta oluyorum gibi geliyoo.. chnb canım haklısın içimde bi karamsarlık oldu ama bu sabah forumda yarası olupta hamile kalan bir sürü kişi gördüm bi topikte yazmışlar hem dr da bebek düşünüyorsun gerek yok bişey yapmaya dedi,bebek olduktan sonra bakılır çaresine dedi. demekki sorun görmedi kendi kendimi rahatlatmaktan başka çarem yok düşünmemeye çalışıyorum. isveçten çok umutluyum orası bana uğur getiriyor orda bebiş olucak inşallah.. şubat özür gurubu ataması içinde dua edin kızlar inşallah olsun yoksa işimiz iyice karışıyor daha fazla ayrı kalmak istemiyorum eşimden..
cezacım hadi geçmiş olsun atlatmışsın misafirleri

Hangi karanlıklar son bulmadı? Hangi gidişlerin dönüşü olmadı? Sen umutla bekle.Bekleyişin ümit bulacak.Sanma kaldın karanlıkta.Görünüyor bir ışık ufukta.Sabret az daha.Zayi olmaz beklediğin yerde ettiğin dua.."
...Hz.Mevlana..

Son düzenleme:

minikler bu mesajı beğendi :)

tekrar geçmiş olsun renkliatlas cnm biraz dinlen canının kıymetini bil diyeceğim ama bu bayanlar için geçerli bişey değil sanırım :) bende sabahtan beridir temizlikle uğraşıyorum akşamada misafirliğe çıkacaz daha yemek yapılcak ha bide planlarımı tamamlamadım bugün yetişmesi lazım

chnb cnm aslında sizin okul özel hediye parası istenmesi bana da garip geldi kayıt parasına ekli isteselermiş daha uygun olurmuş fikrimce :) ha bir de tüm veliler eve gidince bu konuyu tartışmıştır eminm ben 5 senedir köylerde çalıştığım için biliyorum toplantıda herkes herşeyi kabul eder sonrasında bir araya gelip dedikodu yaparlar bir şekilde de kulağımıza gelir :):) büyük yerde biraraya gelme olmadığı için olay evlerde konuşulduğuyla kalır sanırım :)

beğenndimmmmmm

canım cuma moralim bozuktu hafta sonu için planımı misafirlik üzerine yaptım..sabah arkadaşıma kahvaltıya gittim öğleden sonra geldim eve uğramadan komşularıma gittim kapılarını çalıp bize gelin dedim..nasıl olsa evde yalnızım eşim çalışıyo bide ev temiz hazır pasta börek falan da var komşularım az önce gittiler..şimdi yalnızım..yemek yapcam yarın için...

senemcim iyi alışverişler..misafirlerin düşünmesi lazım..ayıp etmişler.
hellom misafir bereketi ile gelirmiş..

renkliatlasım dikkat et kendine az kalmış eşine kavuşmana..kavuşma günü yumurtlama zamanına gelse bari

minikler iyi gezmeler...bilirim o dedikoduları..sözde bende memleketime gitmek için tayin istemişim:84::84:

chnb ödev için kolay gelsin..özel okullar bazı şeyleri abartıyor..bende bazı şeyleri eşime söylemeden yaparım..kızıp ev ortamının gerilmesindense söylememek daha hayırlı gibi geliyor.

günaydın ablalarımmmmmmmmmmmmmm:)

ben cumartesi gittim canım doktoruma yine içimi rahatlattı adamcağız konuşmalarıyla usgyle baktı rahim temiz kis falan yok şükür dedi klomen verdi çatlatma iğnesi falan vermicem sana sen doğal yolla hamile kaldın vucudunu yormayalım kolmeni kullan bitince 2 günde bir ilişki ilişki sonrası yarım saat kalkma dedi çok düşünme böle bi amacın yokmuş gibi hareket et şartlandırma kendini olmalı diye bunlar daha çok etkiler seni dedi öyle sohbet ettik aldım klomeni dün başladım hadi hayırlısı diyorum bakalım hayırlı huzurlu mutlu haftalar hepimizeeeee

slmn alykm kızlar bilgsyrm çıktı servsten şükür nasılsınız kürtaj sonrası ilk reglimi oldm ama biraz yogun geldi bide sancm var normalmi

:)) hakikaten topikçe manyadık hee :))
amin inş ... bu hafta vuslat :))
hadi şükürler olsun :) inş takibe başlamadan meleğin gelir be arkadaşım... dualarımız yanında... sonucun sıkıntılı olmamasına ayrıca çok sevindim ...
iyidir canımcm sen nasılsın ? nasıldı misfafirler ? pilin bitmiş galiba :))
çok saolasın canım.seneye eylülden itibaren her an tayinimiz olabilir.en fazla 2 ay içinde gelir sanırım.yani şafak 12-14 ay arası.moral olsun diye şafak 12 ay :)) ya dilekçemiz hala dönmedi.yaptıklarına hiç ihtimal vermiyorumda red cevabını genelde en geç 10 güne gönderiyolardı.insan bi acaba demiyo deilde.aman gönderselerde tam bi şafak saysak.nasılsa bu yıl yok vuslat....inş bebekte hayırlı zmanlarda gelir hepimize :) eşimde diyorki herhalde yine ikiz olacaklarda toplanamadılar bi.onun için bekletiyolar bizi diye :) bence normalmiş madem değerlerin çalışmalara başla ya.bana dr. 4 ay korun dedi.değerler normal olunca 1,5 ay korunduk... haftasonuda evden yazamıyorum pek.net var ama oturunca kalkamıyorum diye de bu hafta nedense aklım hep burdaydı :)
gözünaydın :) olur arada kavgalar ya :)) sanırım burda çoğumuz erkek fatmayız bu konuda. eşlerimize sabır bizlere sakinlik diliyorum :))
Allah razı olsun canım benim.hepiniz ayrı ayrı güzel dilekleri için :) en uzun deneme bende ya sanırım ondan :) ama ben kapıyı açık tutuyorum isteyen geçebilir :) yeterki sizler hamile kalında benimde vaktim dolar.zaten bende bi karar veremiyorum ki.en geç 3 ay sonra olmazsa üzülcem yazıyorum, dünde diyorum ki acaba seneye mayısta filan mı hamile kalsam iyi olur diye :) çünkü eşim eylül gibi gelecek ya karnımda da olsa ilk anlara o da şahit olabilir böylelikle.karnımda baba evinde şişmemiş olur filan.sonrada diyorum ki ah keşke olcağını bilsemde öyle olsa.demek kolayda stresi çok.sonuçta mayısata hamile kalırsam18.ayımda olmuş olacak.ay sayısı ister istemez insanı ürkütüyo.tek dileğim dayanma gücü :) sabır... Sabah diyorum bu kadar çok üzülüyorum ağlıyorum bazen.ç töbe haşa ama ya çocuk sağlıksız olsa.kendine gel be kızım dedim :) inş hepimize hayırlı vakitte sağlıklı evlatlar gelsin inş da isyan etmeyelim :)
:) bende dün dedimki ömür ne kolay geçiyo ya .. şurda 40 a ne kaldı ki :) ilkkez hayat gidiyo endişesine kapıldım ... evet erken ama bi de bakmışızki 40 - 50 deyiz.annem derki ben bi kere 18 yaşındayım.diyorum teselli etme kendini.diyor ki ömür dediğin su misali.akıyo yakalayamıyosun... gülerdim komlekse giriyo diyede sanırım bizlerde öyle olacağız :) allah sağlıklı ömürler versin de.. dün bi kitap bitirdim.zamansız gelen bi ölüm vardı.ağlaya ağlaya öldm inan ki... dolayısyla hayat dediğin kıymetini bilmek gerekmiş dedim..of aklıma geldi ya neydi o kitap be (

saolasn canım :) şükür bereketliydi :) inş tüm zararı çıkartabilirim :) eşim gıcık oluyo ama napayım :)
aa hakikaten enteresanmış wc layı :) yaa temizlik imandan gelir diye boşa denmemiş :) çamaşır işide sıkıntılıymış.allah kolaylık versin :) alışmak zor olmuştur senin için galiba ?
inş bizim karanlıklarında en yakında son bulması ümidiyle ...
slmn alykm kızlar bilgsyrm çıktı servsten şükür nasılsınız kürtaj sonrası ilk reglimi oldm ama biraz yogun geldi bide sancm var normalmi
normalidr canım.ama süresi uzun olursa dr a haber ver .. benimde sancılı ve yoğun olmuştu ... normal demişti dr...

Son düzenleme:
melek63 normal canım zor bir durum atlattın kürtaj oldun yogun olması güzel için tamamen temizlenir agrıda cok normal cok uzun sürerse falan gidersin doktora

çok teşekkr ederm canım ya

melek kafana takma canım hepimiz aynı şeyi yaşadık şükür adet olmuşsun benimde ağrılı olmuştu ve yoğun

Pileo, gözümüz aydın :) testler güzelmiş.. işe şuanda devam etme kararı aldınız sanırm ?

Nazlım,, sanada gözün aydın.şükür :) inş tez gelsin artık bebek...

Senem, sinua, lonelines, ceza, kıtty, günlük, nuray, chnb, taf, yamateke, adını unttuğum arkadaşlarım nasılsınız? haftasonu nasıldı ?

benim monotondu :) evde temizlik yaptım aylardan sonra ilkkez (annemlere yani) ... kitap okudum bitti... ağla ağla öldüm valla eşimede baskı yaptım.kas yap arkadaş ben kas istiyorum diye :) çocukta yazık akşama hemen başlamış spora :) nerden geldi bu sevda diyo ? tv den dedim.maşallah dedim surat çirkinsede vücut olunca woooooww dedirtiyolarmış ordan dedim :) tamam ama vücut yaparsam kızlarda baksın kıskanma diyo manyak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…