Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar .. nuraycım bende 30 oluyorum bu aralıkta.. zaman ne çabuk geçiyor.. eşimle en güzel yıllarımız gençliğimiz ayrı gayrı geçti bende ona üzülüyorum...ah ah..

hepimiz genciz bebeğim allahım sağlık nasib etsin hepimize

renkliatlas nasıl oldun canım umarım daha iyisindir
sağol cnaım daha iyiyim sanki.. paso yatıyorum.. öğrencilerim aradı bugün ( öğretmenim sizi çok özledik diyolar ,başka resimci gelmedi kendi öğretenimiz giriyo dersimize lütfen gelin diyolar üzdüler sıpalar beni..
günaydın kızlar....
nuraycım barışmanıza sevindim....
ara ara bakarım kızlar ama bugün yoğunum pasta börek temizlik misafir öptm hepinizi
kız benim misafir faslım bitti sıra sana geldi demek kolay gelsin bacımmm..
hepimiz genciz bebeğim allahım sağlık nasib etsin hepimize

genciz güzelir bebekleri dizeriz

kızlaarrrrrrr herekese slm
öğlen yemek arası. hemen yazayım size dedim. biz iyiyiz çok şükür. dün akşam 3 lü test sonucumuzu aldık. temiz çıktı şükür. bi dahaki kontrol 1 ay sonraya( dersanede ayakta fazla kalmamaya dikkat ediyorum. aralarda hemen oturuyorum. napalım aldık bi sorumluluk yerine getirecez. uykuyu çok özledim ama çoook. kocama bişe söylemiyorum ama bu konuda gayet memnunum yorulmuyorum imajı veriyorum :)
hellocum senin misafirler gelen gidenler okurken ben yoruluyorum yaa. biraz dinlen benim gibi yap.evi haftada bi gün temizliyorum :s
ayy günlük kız imaj değiştirmişsin sen:)) pek güzel olmuşsun. inşallah yeni adın şans getirir bebik getiri sanaa. bu arada kocan iş bulmuş. hadi hayırlı olsun, bol kazançlar olsun.
renkliatlas geçmiş olsun havalar bi ılık bi soğuk aman dikkat et. kırmızıda gelmiş önümüzdeki aya inşallah.ç yara içinde bence kafanı takma engel bi duruömu olsa dr mutlaka müdahele ederdi. yinede başka dr a gidip içini ferahlatabilriisn canım
ayyy okudum okudum geçmişi yavaş yavaş geliyo aklıma napimmm. hhaahh ceza
cezacım prolaktinin yüksek diye ilaç içmiştin ilaçta çok düşürmüş. ama canını sıkma güzelim. düşüklüğü yükseklik kadar sorun değil diye biliyorum. hem dra gitmişsin tekrar o da gerekenleri söylemiş sana. korunmaya gerek yok bence ayy o sendin dimi o kadar çok yazılmışki karıştırdım mı...evet ya sendin. korunmayın slaın gitsin tıtarsa tutar prolaktinde o sırada normale döner inşallah..
minikler kursa başlamışsın. alırsın ehliyeti sonra çekersin altına arabayı gezersin artık. bebiş doğmadan ehliyeti halletmek istemen güzel. sonra bebişle gezilecek inşallah..
candas bu hafta ara verilmiş. bu arada bi imaj yenileme durumları mı var sende nedir rujlar saç değişimi felan hani.. bakım iyidir iyidir.
chnb oğlanın pantolona güldüm :)) yedek almak iyi fikir. seninde regl geldi gelecekmiş. zaten korundunuz bu ay. şu kromozmlardaki sorun çözülürde biran önce tüp ya da diğer yöntem artık neyse sağlıkla oğluşuna kardeş gelir...
sinuaa iyisindir inşallah. bi daha o korkuyu yaşatmasın allahım... hala aklıma geldikçe gözlerimi kapatıyorum. hatırlamak bile istemiyorum kanamamın başladığı o sabahı (((
nazlım seninde gelmiş kırmızlar. öznümüdeki ay arkarkaya verin bebiş haberlerini inşallah..
bu ay hiç haber gelmedi mi? bundan sonraki hiç bi ayı boş geçmeyiz inşallahh... kızlar son regliniz olsun.. 9 ay bi daha görmemek üzere..
dahada yazacaktım unuttum . bizden bu kadar kızlar. fırsat buldukça yazacam. hepinizi seviyorum. özlüyorum ben sizi yaaaa. bu arada yaşları yazmışsınız benimde 31( vayy beeee

misafir üstüne misafir Allahım ne bereketli gün dayımlar geliyo...akşam öğretmenler arkadaşlar offfffff ne gün olacak...pilim bitecek gibi:))) öptm

loniness ohh baş başa kocişle kutlarsınız doğum gününü, ayy iyi olmuş gelmedikleri azıcık dinlen sende, bugün biraz daha belirgin bir hareket sezdim.
pasta yapacak mısın ?

citaknuray aynen barış tabii gurbettesiniz zaten hangi sinemaya gideceksiniz ?

ceza :))) ne biim ya pnaik oldum alla alla dedim, way günlük2011 beni geçtii :))) sevindim canım. hayırlısı olsun herkes için

senem naptın kuzu rapor işini

renkliatlas nasıl oldun

günlük2011 kıss eniştem nasıl oldu, sende kendine dikkat et salgın var.

candaşş ya 2 gündür aklımda yazarken unutuyorum. Borsada bereket gelmiş sana :)) ben hiç anlamıorum o işten. tebrik ederim.

pileoo iyi olduğunuza çok sevindim, test sonuçları da temiz gelmiş çok şükür, kilolar nasıl gidiyor, kendinize iyi bakın.

geleim bana vallahi yazmaya çekiniyorum artık ama bugünde misafir var :) yarında kuzinlerimin doğum günü var. Fotoğraf çektireyip koyacağım face'e sizde görürsünüz. Çalışırken insanın gözüne dokunmuyor da evdeyken herşey gözünüze batıyor mecbur yapıyorum. Salı yada Çarşamba günü yarım gün kadın gelecek oda ancak halı ve camları siler 50 lira alacak yarım güne. tam gün sonraki zamanlarda diye düşünüyorum.

hepinizi öpüyorum çok.

Canım iyiolmana sevindim canım. Allah şifa versin. Öğrenciler özleniyor gerçekten. Okul bana iyi geldi...

Canım senin için de zaman çabuk geçer. Dinlen tabi hakkın. Bizim oğlanın vukuatı bitmez. Bugün toplantı vardı, yemek konusuna sıra geldi. Bizimkinin yemekle arası yok. Gittiğimiz yerlerde önüne tabak gelince mideme dokunuyor diyordu yemiyordu. 3 kişi varmış problemli bu konuda. Öğretmen bana baktı öğretmene ben vejeteryenim demiş. Öğretmen ilk kez böyle diyen duydum dedi. Herkes güldü...

Biraz duygusal anlar da yaşadım. Can Dündar'ın MusallaTaşı isimli metnini koydular slayta. Müzik eşliğinde. Birden ağlama tuttu. Dışarı çıktım. Böyle şeylerden çok etkileniyorum. Anneler günü programlarından da çok etkileniyorum...

misafir üstüne misafir Allahım ne bereketli gün dayımlar geliyo...akşam öğretmenler arkadaşlar offfffff ne gün olacak...pilim bitecek gibi:))) öptm

Sorma sabah 8.30 da kahvaltıya bizden hariç 4 kişi vardı. 10.30 da toplantı. 2'de öğretmen arkadaşlar (4 kişiydi toplamda fazla değildi) geldi. Yarın akşam biz gidiyoruz... Topikçek ne misafirperveriz...

Canım burada yarım gün 30 du 40 olmuş piyasa. Bakalım benimki ne diyecek...

hello ne guzel soruyosun herkese sorulari ben aklimda tutamiyorum yaw masallah nazar degmesin
Pileo testler iyi cikmis masallah bende cok sevindim kendine bebise dikkat et sizin isim bellimiydi? yada yazmis ben kacirmis olabilirim

bizde 50/50 diye bi film varmis ona gittik.. kanserle mucadele eden 27 yasinda bi adami anlatiyo birazda komik bi film..aslinda film bize iyi geldi kucuk seylerle ugrasip kavga ettigimizi hatirlatti.. herseyden onemlisi saglik ..Allahimiza cok sukur

sanada kolay gelsin Hello insallah bekliyoruz resimleri bende bugun camasir yikicam burda camasir makineleri ortak off sinir oluyorum.. apartmanin bir katina bir camasir makinesi var.. oyle yikiyoruz camasirlari. evlere koymak yasak.. burdaki evler tahtadan yerler duvarlar ama cok sicak oluyo heee bide enilginci kizlar Amerikada afedersiniz eger gelirseniz falan diye soyluyorum yada bilenleriniz vardir taharet alma suyu yok nasil yapiyolar anlamiyorum.. resmen burda her turkun evinde ibrik var cok komigime gelmisti

Canım eşim Kırgizistana gitmişti. Oradada Rus kültürü hakim. Afedersiniz caminin wc lerine gidiyorduk malum durumdan diyordu. O ırklarda enfeksiyon olmuyor mu acaba? Amanın biz o kadar dikkat ediyoruz oralara da yine de oluyoruz. Anlayamıyorum ben. Bir de koku olmaz mı ki?:44:

evet canim burda cok kirgiz arkadasimiz var hepsi rusca biliyor ustune bide 3-4 dil daha bilen var..valla bende anlamiyorum ama genelde hepsi sabah dus aliyolar gun icinde oyle bir aliskanlik yok wc'de..hic disarida gidemiyoruz zaten..birde dogruduzgun yenecek yemek yok... yok eti helal mi? yok icinde bisi var mi? herseye temkinliyiz.. zor valla Iskenderi ozledim boyle bol tereyagli soslu falan

Allah kolaylık versin zor bir durum tabii... Türkiyeye yerleşmeyiileride düşünüyor musunuz? Bir de siz mi öyle bir ev tercih ettiniz? Biz de çamaşır çok olur. Herhalde bütün gün çamaşırhanede olurdum ben oreda olsaydım...:))

ablacim insallah 2-3 sene var donmek icin burda apartmanda yasiyosan baska tercihin yok.. ancak boyle sey evler var Turkiyedeki villa tipi gibi ama kucuk de var buyuk olanida onlarada biz yetisemeyiz masrafina.. bizdede oyle camasir fasli bitmiyo evin isi hic biter mi

gunluk2011 nasilsin canim ? adet devam ediyomu?

selam kızlar yeni bitirdim geçmişi:))

nuraycığım, vallahi kırmızılar bittide sonu kahverengiye döndü sanırım kist sökülüyor inşallah öyledir canım...ayyy yaa nazara bende çok inanırım vee aynen geçenki kavgamızın sebebini bende buna bağlıyorum bizede aynen size olan oldu çok yakışıyorsunuz dedi bize gelen arkadaş o gece biz kavga ettik...neyse aranızın düzelmesine çok sevindim canım...

hellom, canım bırak istanbulu gel bana yaa misafirlerden kaç azıcık...kolay gelsin sana canım ev için bayan alman iyi olmuş...

pileom, canım hoşgeldin yaa çok güzel haberler duyuyoruz sizden :94::94: ve çok mutlu oluyoruz...hep böyle devam etsin...teşekkür ederim inşallah duyacağız haöile haberlerimizi geri kalanlarımızdan...sağol canım çok şükür başladı eşim işe...

chnb, hello gibi bende tanışsaydım senin yaramazla ayy güldüm çok yaa demek vejeteryanmış hee:)) sendede misafirler çoğaldı çok misafirperveriz ama birbirimize gidip gelemiyoruz (

ceza, canım vallahi hepinizi bir misafir telaşı sardı kolay gelsin canım sanada...

minikler, sende yedin kartı hee korun bakalım 1 aycık hemen gelip geçiyor sonrası bebiş olur inşallah...
:))
nazlım, hayır olsun bakalım dr sonucu...en küçüğümüz sensin küçükler her zaman çok sevilir kıymetini bil:))

renkliatlas, daha iyisin ne güzel canım...ayy kıyamam yaa özlemişler öğretmenlerini ne gurur verici birşey çok duygulandım yaa...

bende bugün çok gezdim kızımla hatta eve geldiğimde kocam gelmiş kaynanamda yemek yemiş kız ben adamın bugün 4 de çıktığını unutmuşmuyum ayyy tabi eşim ne dedi derseniz bişeycik demedi adam kaynanam sordu nerdeydin diye arkadaşa gittim dedim:)) içinden kimbilir ne dedi:)) chnb sana olanın aynısı oldu ve ben gidip aldım kargodan bide iki saat aradılar bulamadılar faln offf sinir oldum... sonra ordan çıktım kızımla kuaföre gittim saçlarımı kestirdim bayağı kısalttırdım çünkü çok kırılmıştı ve dökülüyordu ayyy topikte uzun zamandır hamile haberleri alamayınca tabii kendimizi yenilemeye başladık:)) allah hayırlara götürsün sonumuzu...

bu arada voleybol maçınada bakıyorum çok heyecanlı...

yaa boğazım akşam olunca ağrıaya başlıyor...havalardan salgında var etrafımızda çok var hasta kırılıyor heryanım umarım uzun süzmez...testi incelemeye aldım şimdi hee bu arada akşam eşime dedimki sana test alacağımı söylemiştimya evet dedi onu aldım dedim eee yumurtladınmı dedi dedli yaa dedim bugün getirmişler güya ama gelmediler yarın gidip alıcam dedim.. kızdınmı dedim yok canım niye kızayım dedi:))

kızlar bu ovulasyon testini göndermişler ama bu ne basit bir gönderim tarzı yaa kendileri şu yaş asta kutuları oluyorya onlardan kutu yapmışlar onlarıda içine koyup yollamışlar ayyy çok garibime gitti yaa hayırlı olsun inşallah bide tükenmez kalemle üzerine 18 artı 2 yazmışlar:)))

Canım 18 ovulasyon 2 gebelik testi mi? Azmış öyleyse. Kaça aldın? Benim de öyle ecza poşetindeydi. Kutuda değildi. İnşallah uğurlu gelir. Kızınla vakit geçirmen güzel. Biz ödevle boğuşuyoruz şimdi. Eşin anlayışlı. Bizimki yemek konusunda çok katıdır malesef...

Oğlanın böyle değişik sözleri olur hep ve beni hep şaşırtır. Şimdikiler böyle galiba. Herkes benimle aynı şeyleri yaşıyor sınıfta. Bu beni rahatlattı.

Hello'm, kullanışlı şeyler almak lazım tabi bebeğe. Beni sordun sanırım. Dün olmam lazımdı henüz olmadım ama yarına olurum. Kürtaj sonrası bazı aylar 28, bazen 30 bir kez de 32 günde bir oldu. Belirtilerim var. Zaten korunduk canım.

ay kızlar şu yurtdışındaki wc işine ne güldüm allah iyiliğinizi versin.. bu yabancılar sabah akşam duş alıyolar..buyüzden :)) mesela bi havuza gittiğinizde orda duş almadan girmek yasak önce odana çıkıp duş alman gerekiyo ee malum kıçlar ....lu :) afedersiniz nuraycım o ibriklerden bizimde isveçteki evimizde var ibrikte denmez şu çiçek sulama ibrikleri var ya ikeadan aldık yoksa olacak gibi değil ben de orda bu insanlar nasıl kokmuyo pişik olmuyo diye çokdüşünüyorum
eee bide en kötüsü ortak çamaşırhane laundry nefret ediyorum ..elin herifinin az önce donunu yıkadığı yere ben çamaşırımı koymak zorunda kalıyorum.. üstelik kedi köpek çamaşırı yıkayıp yıkamadıkları belli değil kesnlikler berbat!

ovulasyon testi aldım kullandım ama boşuna gitti tutmadı bebiş.. ovulasyon mikroskobunu kullanıyorum onuda daha tam çözemedim..günlükcüm kullan bakalım inşallah sana uğurlu gelir..bi ton para döküyoruz bebiş olsun diyee ah ah

slm kızlar haftasonu az konuşuluyor okuması rahat oluyor :) ben bugün bursaya alışverişe gittim ohhh bi rahatladımmki :)ha buarada bi arkadaşın yaz tatilinde düğünü oldu korunmuyordu dişi ağrıyodu hatta tahlil yaptırdı hamile olurum die değilmiş dişi çekildi neyse bir haftada adeti gecikti bizimle bugün hastaneye gitmişti kaşıntı ve yanma şikayeti vardı bi göstereyim derken doktor hamile olabilirwsin test yaptıralım diyor arkadaş anlatıyor bi hafta önce tahlil yaptırdığını felan sonra tahlil sonuçları pozitif çıkmış :) doktor henüğz çok küçük 10 günlük felan olabilir demiş çok sevindim hayal kuruyorduk birlikte hamile kalırsak birlikte gider geliriz die eee sırada bana geldi, bi asklım korunma diyor kafam karışık 1 adet gördüm yetmezmi usg sonuçlarında herşey normal yazıo sizce ne yapayım ?

kızlar bugüğn cezanın mı misafirleri vardı valla en çok helloda oluyo sanırım misafir bi arada renkliatlasın ev görmeye gelenleri vardı sanırım ya ben ne misafirliğe gidecek ne de ağırlayacak dermanım yok buara çok severim gezmeyi ama okul çok yorucu oluyo okumaya geçene kadar bu sessizlik ii :) bir de bende 26 yaşındayım unutmuşum söylemeyi
pileo cnm allah sağlık sıhat versin ikinizede hep güzel haberler getir topiğimize..
chnb cnm benim çocuklar haftasonu bayram etmiştir cuma okula gidemedim ödevsiz kaldılar :) 3. sınıfların sınıfında oturmuşlar öğretymen çok beğenmiş öğrenclerimi :) sessiz olun biz kendi derslerimizi yapacağız demiş benimkiler hiçses çıkarmamış :) ödevsizlik de onlara ödül oldu tabi :)
gunlük canım eşinin işi hayırlı olsun söylemeyi unutmuşum buarada benimde senin gibi akşam olunca başlıyor nane limon iç bol bol..
nuraycım ben de nazara çok inanıyorum tak bi mavi bocuk ben evime nazardan koruyan üzerlik denen bitkiden koydum süs olarak
candas bu hafta evdeydi sanırım ama yazmamış işten mi yazıyorduki?
çayı soğuttum yazıyorum die benimki sesleniyor gelin kızlar çay içelkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…