Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağolun kızlar... inşallah bu son adetim olur..canım çok sıkılıyo neden olmuyor bebiş diye:2: yumurtlama gününü değerlendiriyoruz,yinede olmuyo.. acaba rahim ağzındaki o yara etkiler mi :2:

canım herşey normalse bile normal şans %25 miydi %30 mu ne, rahim ağzındaki yara o kadar vahim olsa çoktan müdahele ederdi dr. yakar makar bişiler yapardı.

hakikaketen heee, :))) cuma şenliği olmuş. dersin çok yoruluyoruz aşk yaparken kızlar aldı falan de, çaktırmadan yap ona sende :))) ama sanırım sen de enim gibi gizli saklı olmayanlardansın. Ya eşim arkadaşıyla dışarı gitti evde mal gibi oturcam yağmur yağıyor dışarı çıkamıyorum bir çocuk sevdimi izlicem ayy dedim kızlar bana yakın olsaydı çay çekirdek dizi yapardık :))))))

kızlar geçmişi okudum çok güldüm yaa herkes ayrı bir telden çalmış...hellom sınıfta kaldın günlük2011 kızım sana 5 hellom ben yükseltmek istemedim zaten yüksekti ben düşürmeye çalıştım ama çok düşmüş bu seferde..neyse doktorum normal toparlar bünyen dedi...bu arada korunmayı bırakacağız.ne istiyorsun tedaviye başlayalımmı yoksa daha 4-5 ay denemek istermisin diye sordu..bende artık beklemek istemediğim içintedavi olmak istediğimi belirttim..bu ay takip yapamayacağız çünkü tam benim yumurtlama tarihlerinde şehir dışında olacakmış..önümüzdeki adetin 2. günü tekrar gideceğim ve o zaman başlayacağız tedavi sürecine..inşallah hamile kalırsın bu ay öyle görüşürüz dedi..yani moralimi düzellti..birazdan yazcammmm gerisini

ceza yaa bende koptum bugün zaten hocam ne olur hellomun mazereti var onu sınıfta bırakmayın ne olur onu değil beni bırakın

cezam, çok sevindim zaten bekliyordum bunu panik yapıyoruz çok acele ettiğimiz için...hayırlısı olsun canım dr unu tuttum

chnb, canım bitmez bu hafta sonu... senin oşlan yine vukuatlı hee bayıldım yaa yakın olsak benim kızla ortalığı toz duman ederlerdi heralde:)) afiyet olsun sonrada kolay gelsin...

hellom, canım gel bize biz çay içiyoz çekirdekte çıkartırım çıtlarız ikicik...güzel anne bende o diziyi izleyektin kocam kumandaya el koydu...

renkliatlas, benimde boğaz ağrım başladımı off benim kız griptiiya ondan geçti galiba...boğazlarım ağrıyordu eşim dediki bal çay karabiber karıştırıverdim 2 bardak hüplettim biraz iyi ama yinede yutkunamıyorum...

yaaa bombayı patlatmadım aldığım testten haberi yoktuya eşimin az önce tel çaldı kadın dediki gittigidiyordan arıyorum bir ara dedimki bizim kızlardan biri bana şakamı yapıyor aceba yaa dedim kızlar benim tel nerden bilsin dimi ama neyse bugün gelmişler bizi bulamamışlar falan yaa ben bütün gün evdeydim gelmedilerki bide kağıt bırakmışlar güyaa ben onların varya... kadın dediki yarın gidip siz alın yoksa geri gelir alamazsınız...eşim mutfaktaydı çaktı bişeyler ama sormadı...evet hellom bende saklayamayanlardanım test bi geçsinde elime söylicem işin kötü yanı yalanda söyleyemiyorum kendimi ele veririm hemen...

minikler, sen kurstasın heralde hergünmü var yaa...

Son düzenleme:
renkliatlas geçmiş olsun canım...bol bol nane limon bal..yat dinlen.
citaknuray olur öyle kavgalar üzme canını...
hellom benimde yarın akşam misafirlerim gelecek..pazar kahvaltıya ben gideceğim...yoğunum bu aralar..
senem üzme canını..umarım raporu düzeltmişsindir..
candas naber?loneliness,taf,nazlımmmmmmmmmmmm ...nasılsınız bacılar?

Sağ ol canım. Bugün oğlanın arkadaşının annesiyle konuştum. Onun oğlanın da yırtılmış. Beden dersiolacağını bilemedik. Ders varmış öğretmen koşturmuş. Bunlar düşmüş. Dünyanın parası ama bir düşmeye yırtılmış pantolanlar... Ödev yapma konusuna gelince çocukların annelerinin geneli şikayetçi...Yine ödev var bir sürü...

Canım Allah gönlüne versin... Bence de bekleme canım...

Sorma canım vukuatsız gün yok. Öyle böyle büyüyecek ama zor be canım. Hele okul açılınca daha da zormuş...

Günlük, benim de öyle oldu gelmişler güya bulamamışlar 3 gün evden çıkmadım. Sonra ben aradım. Eşim gidip aldı... O da heyecanlı bir bekleme oluyor. Çift çizgiçıktı mı çıkmadı mı?

merhaba kızlar ne kadar çok kaynatmılsınız okudum okudum çorba oldu herşey :)
renkliatlas cnm çok geçmiş olsun kızlar grip kapıda geziniyor herkes dikkat etsin kendine.. buarada kırmızı için bende üzüldüm canım oysa kaçamkaların şansına çok inanmıştım ama vardır bi hayır.. sanırım yine yurt dışında gelecek yaramaz seninkiler türküyede doğmak istemiyom sanırım :)
ceza cnm sana da geçmiş olsun ben de bugün doktora gidecek diğer kişi kimdi die düşündüm bugün.. çok unutkanım ben ya inşallah en kısa zamanda normal değerlerine ulaşırsın..
loneliness yazdıklarını görünce bu yazı bana mı ait die bi daha baktım :) aynen canım öyle yorgun oluyorumki masa ortada kalıyor eşimde söylersem saolsun yapıyor ama ben söylemeden yapmasını istiyorum ya
nuraycım dikkatimi çekti bu ara bu tartışma topiğe bi uğrayıp çıktı sanırım günlük ve ben de aynısını yaşadık :) tabi her zaman aşk kazanıyor çok ayrıntı düşünmemek sağlık açısından ii
chnb sen beni hep gülümsetiyosun allah da seni hep güldürsün cnm benim oğlunla tanışmayı çok isterdim..
ve hello kity cnm şu temizlik azminden azcık bende istiyorum ya hiç içimden gelmiyo geçen hafta hiç dokunmadım bu hafta evimden soğudum yarında bursaya yolculuk var sabah kalkıp süpürüp silmem lazım pazara misafir almayı düşünüyorum..
nazlım cnm sen de ehliyet işine girmişsin oh ne güzel valla alalım da beyleri devre dışı yapalım kurstan bazıları direksiyon kursuna bile başladı ben de şimdiden heyecan yapıyorum :)
candas cnm daha ne kadar ayrı kalacağınız belli mi senin için dua ediyorum cnm allah kimseyi eşinden uzakta bırakmasın bebiş içinde üzülme bizimkiler uyanık sanırım uygun zaman ve koşullar olmadan gelmek istemiyorlar

kızlar bugün kontrole gittim her gidşimde biraz daha şaşırıyorum sıra sıra öldüm beklemekten doktora ulaşmak işkence bir de odaya muayne için grup halinde alınıyoz :)neyse usg temiz çıktı folbiol yazdı yeniden yarım kullanmamı istedi 1 ay korun sonra korunma 6 ay içinde gebelik oluşmazsa tekrar görüşürüz dedi ama tabi artık ben veda ettim bu doktora tabi içimden :) sonra biz eve geldik eşime bir ay yaklaşma cnm dedim :) olmaz çalışma var dedin şartlandım dedi :) bizson bi çalışma daha yaptık ama son :) adete kadar koruncam bir ay daha erteledim inşallah sonrasında bekletmez..(tabi son çalışmadan bi sürpriz çıkmazsa )

buarada haftaiçi her akşam kurs var ama ben seçerek gidiyorum motor ve ilk yardıma gidiyorum bugün trafik vardı gitmedim içimdeki haylaz çocuk akıllanmamış onu anladım hala dersten kaçış çok ayıp değil mi :)

cezacim gecmis olsun canim bende bilmiyordum prolaktin nedir diye arastirdim azicik anladim sonra dogru dusuk olmasi iyiymis canim insallah duzgun seviyeye gelir Rabbim nasil yaratmis o kadar sasiriyorum ki ne bi fazla nede az hersey kararinda olmali...

gunluk2011 canim dedigin gibi suan kimse yok geceleride ben bos birakmiyorum galiba herkesin topikte bi mesaisi var simdi sarki dinliyorum Keremcemden ''op opmek istiyorsan dokun'' size armagan olsun canim topigin neseleri kizinida cok opuyorum

kizlar kocamla baristim gibi bu aksam beni once yemege sonrada sinemaya goturecekmis tersleyip gelmiyom dicektim ama ablalarimin sozunu dinledim bide candasin dedigi gibi galiba biraz gurursuz olmam lazim ama olamam ki ben aslan burcuyum okadar gururluyum alinganim ki sinir oluyorum zaten bu huyuma bu arada bende 83 dogumluyum yani yas 28 genelde yaslarimiz ayni ...

baska ne yazacaktim unuttum :44:

okudum tekrar dondum

CAndascim insalah dularimiz seninle canim dularimda ilk sirada sen varsin sanki sen hamile kalinca herkes hamile kalacakmis gibi geliyor Insallah en yakin zamanda Rabbim nasip eder
Miniklercim evet canim soyle bir esip gecti kavga ruzgarlari insallah bi daha bu kadar buyuk tartisma yasamam/yasamayiz.. yoksa hemen dilime su sarki dusuyo'' cekip gidesim var bu yalandunyadan'' bilmiyorum depresyondayim galiba.. bi degisik oldum insallah gecer

ehliyet kursuna kim gidiyodu unuttum basarilar diliyorum ..
Hellocum kittycim sanada kolay gelsin canim senin bu haberlerinden ben yoruluyom ya sakin dogumdan sonrada ise falan kosturayim deme valla nazar deger ablama degmisti ondan biliyorum ben felaket nazara inanirim herseye nazar damgasini basiyorum.. esimle kavgamin sebebinide nazara bagliyorum bi arkadaslara oturmaya gitmistik dediler ne uyumlu ciftsiniz falan bizde kavga kiyamet tabii cok mu abartiyorum bilmiyorum ama hep nazara bagliyorum

günaydın kızlar yazdıklarınızı okudum bitirdim kafam allak bullak oldu algılama sorunu yaşıcam kesin bugün:)amma karışmış ortalık ayy çok güldümmmmmmmm aranızda en küçük benim sanırım ablalarım benimmmmmmmm:)bende bugün doktora gitcem adetimin 4.günü bugün gece hiç gelmemiş sanırım bugün kesilcem az sürdü sanki aman gelsinde doktor napcak bana acaba usg ye sokup bakar heralde inşallah hamile kadınlar yoktur:)hepinizi öptüm ablalarımmmmm:):):)

ayy ya abla olduk dimi nazlim kendimi cok buyumus hissediyorum 30 yasima gelince sanirim hep 30 kalicam kimseye 31-32 falan demem simdiden basladi 30 yas sendromu hadi bakalim insallah dr guzel seyler soyler insallah bu ay gordugun son adetin olur 9 ay bidaha gormezsin :))

allah sağlık versin de her yaşın güzelliği vardır ablacımmmm:):):) ayy bende sanki 18 yaşında ergen insanıyım 25 im bende çeyrek asır oldum beeeeee kocam dün akşam diyoki eşşek kadar oldun kız elimde büyüttüm ben seni kocaman oldun diyo valla 14 yaşımdan beri onunlayım öncesindede tanışıoduk tabi ah ahhhh

dile kolay 11 sene olmus masalah 14 yas ne demek daha cocuksunuz o zamanlar Allah bir omur ayni yastikta olmayi nasip etsin insallah..
bende 20 yasimdaydim simdi 28 yani 8 sene olmus bizimde..esimin sacinda beyazlar bile cikmaya basladi ... bak sacima aklar dusurdun diyor..bende diyorum beyaz sacli erkek daha karizma olur diye

ay aynı cümleler :)benimkininde beyazlamaya başladı düğün zamanı stres yaptı çocuum çocuktukk ya resmen parklarda sokaklarda dolaşıoduk allahıma şükür yuvamıda kurdum bide bebeğim olsa pek güzel olur hepimize huzurrrrr nasib etsin güzel rabbim

Amiiiinnn insallah en yakin zamanda nasip etsin hepimize

kızlar ben de 23 temmuzda kürtaj oldum..kürtaj sonrası ilk adetimi 21 ağustosta oldum...her zamanki düzeniydi ..ama eylül 18 gibi olmam gereken adetimi olamadım..40 günü geçti...sizde de böyle oldu mu..kürtaj sonrası ilk adetini zamanında olup 2.si geciken..neden olabilir ki..kürtajdan sonra ilk adet gecikir 2 ve 3de yavaş yavaş düzene girer diye biliyorum..dr da gittim karından baktı temizlenmiş dedi bi de hcgye negatif o da....hap verdi ama kullanmadım ..alışsın istemiyorum vucudum ..

Son düzenleme:
günaydın kızlar .. nuraycım bende 30 oluyorum bu aralıkta.. zaman ne çabuk geçiyor.. eşimle en güzel yıllarımız gençliğimiz ayrı gayrı geçti bende ona üzülüyorum...ah ah..

günaydın kızlar....
nuraycım barışmanıza sevindim....
ara ara bakarım kızlar ama bugün yoğunum pasta börek temizlik misafir öptm hepinizi

renkliatlas nasıl oldun canım umarım daha iyisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…