- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #7.081
sağolun kızlar... inşallah bu son adetim olur..canım çok sıkılıyo neden olmuyor bebiş diye:2: yumurtlama gününü değerlendiriyoruz,yinede olmuyo.. acaba rahim ağzındaki o yara etkiler mi :2:
yaa ne alem hatunlarsınız yaa gül gül öldüm...prolaktin konusunda herkez bir başka yazmış bende sizi okurken diyordum ki süt hormonu gebe kalmaya engel bir hormun diye biliyorum..cezanın yüksekti düşmesi için dr verdi yanlış hatırlamıyorsam oda çok düşmüş diye biliyorum yaaa sonra dedimki hııı hepimiz bu bebek olayına öyle kaptırmışızki googleden yazıyorsun prolaktin ne diye çıkıyorayyy yaa sinirlerim bozuldu iyice kızlar başa sarıyoruz galibaa gülme krizi geldi renkli yazmış bebek olmuyor üzülüyorum diye ,cezanın morali bozuldu ,nuray ve chnb nin eşiyle tartışmaları var ,candaş eşine ulaşamadı ,hellom ay ne oldu ne olacaklarda ,senemin dra morali bozuk, minikler nerelerdesin ? nazlım temizlikle boğuşacak şimdilik bunları düşünüyor onunda yarın kontrolü var, ben testi aldım henüz gelmedi onu düşünüyorum kocamada söylemedim aldığımı zaten tartışmıştık çok takıyosun diye bunu söylersem tırlattığımı düşünecek offf offf ayy ne dertliymişiz beee yaa...
allahım, bu topik çok renkli sen duy sesimizi tek dileğimiz bebeklerimize meleklerimizin kardeşlerine kavuşmak senin izninle... sağlıkla hayırla onları bize tez zamanda gönder yarabbim...
Canım herkes birbirinin derdini anlıyor burayı seviyorum. Bana da yatılı misafir gelecek yarın da sabah oğlanın toplantısı var, öğlen arkadaşlardan birkaç kişi gelecek, sonraki akşam biz davetliyiz. Şimdi temizlik yapıyorum, banyo takımını yıkadım güzeldi hava şimdi yağmur başladı topladım... Oğlan suluğu çantaya koymuş defterini ıslatmış kurusun diye koydum, pantolununu yırtmış yarın bir de pantolan almam lazım yedek. Ders hazırlığı yapmam lazım. Bu haldeyim.Allahtan eşim aradı yemeği dışarıda yiyecekmişiz... Herkes bu ara acayip dolu...
Oğlana diyorum ben de şemsiyemi okulda unutmuşum.Eşim kesin kızar sabah dadedi sen bunu unutursun ...
Kafa mı kaldı:) Bu arada en yaşlı benim ocakta 35 oluyorum( Ama takmıyorum canlarım...
teyzem 38.de 2.doğurdu öhömm öhömm. 40 ından sonra endişeleniriz kuzular, canım sende ne kadar yoğunmuşsun yakın olsaydım gelir sana yardım ederdim iki elden bitirirdik bir çırpıda, ana pantolon nasıl yırtılmış :)) kolay gelsin canım..
loniness hoşgeldin 4 ekim doğum günü eşinn galiba, :) napıcaksınız
canım herşey normalse bile normal şans %25 miydi %30 mu ne, rahim ağzındaki yara o kadar vahim olsa çoktan müdahele ederdi dr. yakar makar bişiler yapardı.
hakikaketen heee, :))) cuma şenliği olmuş. dersin çok yoruluyoruz aşk yaparken kızlar aldı falan de, çaktırmadan yap ona sende :))) ama sanırım sen de enim gibi gizli saklı olmayanlardansın. Ya eşim arkadaşıyla dışarı gitti evde mal gibi oturcam yağmur yağıyor dışarı çıkamıyorum bir çocuk sevdimi izlicem ayy dedim kızlar bana yakın olsaydı çay çekirdek dizi yapardık :))))))
Canım herkes birbirinin derdini anlıyor burayı seviyorum. Bana da yatılı misafir gelecek yarın da sabah oğlanın toplantısı var, öğlen arkadaşlardan birkaç kişi gelecek, sonraki akşam biz davetliyiz. Şimdi temizlik yapıyorum, banyo takımını yıkadım güzeldi hava şimdi yağmur başladı topladım... Oğlan suluğu çantaya koymuş defterini ıslatmış kurusun diye koydum, pantolununu yırtmış yarın bir de pantolan almam lazım yedek. Ders hazırlığı yapmam lazım. Bu haldeyim.Allahtan eşim aradı yemeği dışarıda yiyecekmişiz... Herkes bu ara acayip dolu...
Oğlana diyorum ben de şemsiyemi okulda unutmuşum.Eşim kesin kızar sabah dadedi sen bunu unutursun ...
Kafa mı kaldı:) Bu arada en yaşlı benim ocakta 35 oluyorum( Ama takmıyorum canlarım...
teyzem 38.de 2.doğurdu öhömm öhömm. 40 ından sonra endişeleniriz kuzular, canım sende ne kadar yoğunmuşsun yakın olsaydım gelir sana yardım ederdim iki elden bitirirdik bir çırpıda, ana pantolon nasıl yırtılmış :)) kolay gelsin canım..
özel bi planmız yok canım henüz. zaten ikimiz de yorgun olacağız. evde kutlarız. eşimin ailesi gelecekti, yatılı ve ne kadar kalacağı belli olmayan misafileri gelmiş. gelemeyecekler. sevinmedim desem yalan olmaz ynai. çünkü bi hafta sonum var dinlenmek hakkım.
senin bebeiş nasıl?tekmeye başladı mı?
kızlar geçmişi okudum çok güldüm yaaherkes ayrı bir telden çalmış...hellom sınıfta kaldın günlük2011 kızım sana 5 hellom ben yükseltmek istemedim zaten yüksekti ben düşürmeye çalıştım ama çok düşmüş bu seferde..neyse doktorum normal toparlar bünyen dedi...bu arada korunmayı bırakacağız.ne istiyorsun tedaviye başlayalımmı yoksa daha 4-5 ay denemek istermisin diye sordu..bende artık beklemek istemediğim içintedavi olmak istediğimi belirttim..bu ay takip yapamayacağız çünkü tam benim yumurtlama tarihlerinde şehir dışında olacakmış..önümüzdeki adetin 2. günü tekrar gideceğim ve o zaman başlayacağız tedavi sürecine..inşallah hamile kalırsın bu ay öyle görüşürüz dedi..yani moralimi düzellti..birazdan yazcammmm gerisini
ceza yaa bende koptum bugün zatenhocam ne olur hellomun mazereti var onu sınıfta bırakmayın ne olur onu değil beni bırakın
cezam, çok sevindim zaten bekliyordum bunu panik yapıyoruz çok acele ettiğimiz için...hayırlısı olsun canım dr unu tuttum
chnb, canım bitmez bu hafta sonu... senin oşlan yine vukuatlı hee bayıldım yaa yakın olsak benim kızla ortalığı toz duman ederlerdi heralde:)) afiyet olsun sonrada kolay gelsin...
hellom, canım gel bize biz çay içiyoz çekirdekte çıkartırım çıtlarız ikicik...güzel anne bende o diziyi izleyektin kocam kumandaya el koydu...
renkliatlas, benimde boğaz ağrım başladımı off benim kız griptiiya ondan geçti galiba...boğazlarım ağrıyordu eşim dediki bal çay karabiber karıştırıverdim 2 bardak hüplettim biraz iyi ama yinede yutkunamıyorum...
yaaa bombayı patlatmadım aldığım testten haberi yoktuya eşimin az önce tel çaldı kadın dediki gittigidiyordan arıyorum bir ara dedimki bizim kızlardan biri bana şakamı yapıyor aceba yaa dedim kızlar benim tel nerden bilsin dimi amaneyse bugün gelmişler bizi bulamamışlar falan yaa ben bütün gün evdeydim gelmedilerki bide kağıt bırakmışlar güyaa ben onların varya... kadın dediki yarın gidip siz alın yoksa geri gelir alamazsınız...eşim mutfaktaydı çaktı bişeyler ama sormadı...evet hellom bende saklayamayanlardanım test bi geçsinde elime söylicem işin kötü yanı yalanda söyleyemiyorum kendimi ele veririm hemen...
minikler, sen kurstasın heralde hergünmü var yaa...
ayy ya abla olduk dimi nazlim kendimi cok buyumus hissediyorum 30 yasima gelince sanirim hep 30 kalicam kimseye 31-32 falan demem simdiden basladi 30 yas sendromu hadi bakalim insallah dr guzel seyler soyler insallah bu ay gordugun son adetin olur 9 ay bidaha gormezsin :))
allah sağlık versin de her yaşın güzelliği vardır ablacımmmm:):):) ayy bende sanki 18 yaşında ergen insanıyım 25 im bende çeyrek asır oldum beeeeee kocam dün akşam diyoki eşşek kadar oldun kız elimde büyüttüm ben seni kocaman oldun diyo valla 14 yaşımdan beri onunlayım öncesindede tanışıoduk tabi ah ahhhh
dile kolay 11 sene olmus masalah 14 yas ne demek daha cocuksunuz o zamanlar Allah bir omur ayni yastikta olmayi nasip etsin insallah..
bende 20 yasimdaydim simdi 28 yani 8 sene olmus bizimde..esimin sacinda beyazlar bile cikmaya basladi ... bak sacima aklar dusurdun diyor..bende diyorum beyaz sacli erkek daha karizma olur diye
ay aynı cümleler :)benimkininde beyazlamaya başladı düğün zamanı stres yaptı çocuum çocuktukk ya resmen parklarda sokaklarda dolaşıoduk allahıma şükür yuvamıda kurdum bide bebeğim olsa pek güzel olur hepimize huzurrrrr nasib etsin güzel rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?