günaydın canım.. kitap iyidir .. 5 te 1 bitti :) gece rüyamda kitap kahramanlaryla uğraştım durdum.düşün ne kadar kağtırmışım kendimi :)) se nasılsın ?
yeni sayılırsınız yinede :) ben 3 yıllık evliyim inş 25 ekimde 3. yılımız bitecek :) ama biz eşimle tayinciyiz henüz kavuşmıuş sayılmayız.. inş yeni bebekle tekkrardan rahatlarsın .. amin hayırlısı hepimize ...
:)) hakkındır kızabilirsin :) iyi oldu ing. dersi.şimdiden sana iyi dersler hocam :)
canım benim ya :)) iyileş ver çoşkuyu :) sonra gelsin mazlum bebek :))
allah dahada uzun hayırlı zamanlarda birlikte olmanızı nasip etsn canım zor ama sizi durumda allah kavuştrsn ve hiç ayırmasn inş
sendende canım............Allah razı olsun canım amin inş ...
cezam hormonlar çok çalışıyor ama ne biim komik geliyor bana göbeğin şişiyor zaten, birde şimdi içinde bebek var falan :)) ayrıca işin şeklide değişiyor ::))) arkadaşda dedi geçen gün ben kudurmuş gibiyim, bende şaşırdım. Dur bakalım sizlerde nasıl olacak
nazlım cici sen hafta sonu temizlik yaptın falan ya ondan da kapmış olabirsin.
bende ilkimi yeni oldum senn olma sebebn neydi kürtajı yani
ay evet canım bende agustos 1 de evlendm canım senn bebiş kaçıncı ayda geldi kürtajlarımızda yakın bende olalı 26 gün oldumelek63 seninle aynı zamanda evlenmişiz:) temmuz 2010
ilk gebelikti. 8 haftalıktı. bebeğin kalp atımlarını daha önce 2 kez görmüştük. son usg de göremedik.... sonrası malumm
ay evet canım bende agustos 1 de evlendm canım senn bebiş kaçıncı ayda geldi kürtajlarımızda yakın bende olalı 26 gün oldu
cezam hormonlar çok çalışıyor ama ne biim komik geliyor bana göbeğin şişiyor zaten, birde şimdi içinde bebek var falan :)) ayrıca işin şeklide değişiyor ::))) arkadaşda dedi geçen gün ben kudurmuş gibiyim, bende şaşırdım. Dur bakalım sizlerde nasıl olacak
nazlım cici sen hafta sonu temizlik yaptın falan ya ondan da kapmış olabirsin.
hamileliklermzde aynı olmş neredeyse canım aramızda iki hafta filan varmışsat 31 temmuzdu. 8 haftalıkken kalbi durdu. gelişimi hep 1 hafta geriydi zaten canım. yumurtlama geç olmuştur diyolardı.
sat 31 temmuzdu. 8 haftalıkken kalbi durdu. gelişimi hep 1 hafta geriydi zaten canım. yumurtlama geç olmuştur diyolardı.
benmde gelişim iki üç hafta geridendi hep böyle durumlar duydm allahım kimseye yaşatmasn bizede tekrardan inş
aminnn.... isteyen herkese versin inşallaahh.. ben bilmezdim gebeliğin bu kadar zor olduğunu. her haftası ayrı bi stres demekmiş valla
bu arada kendimi tanıtayım canım özge ben 23 yaş evliligimi biliysn zaten ailem antepte ben evliligmden dolayı urfanın bi ilçesndeym
sen 'özge ben' demişsin ya... adımı nerden biliyo yaa dedim.. bende özge memnun oldum... yaş 26. konyadayım:)))
bu kadar olur ya herşeydemi aynı olur şaşkınım valla adaşımsın evlilik aynı kürtaj zamanları bile aynı neredeyse bende memnum oldm canım inş beraberde tekrardan hamiş kalırız allhın iznyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?