Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah dahada uzun hayırlı zamanlarda birlikte olmanızı nasip etsn canım zor ama sizi durumda allah kavuştrsn ve hiç ayırmasn inş

allah dahada uzun hayırlı zamanlarda birlikte olmanızı nasip etsn canım zor ama sizi durumda allah kavuştrsn ve hiç ayırmasn inş

Allah razı olsun canım amin inş ...

cezam hormonlar çok çalışıyor ama ne biim komik geliyor bana göbeğin şişiyor zaten, birde şimdi içinde bebek var falan :)) ayrıca işin şeklide değişiyor ::))) arkadaşda dedi geçen gün ben kudurmuş gibiyim, bende şaşırdım. Dur bakalım sizlerde nasıl olacak

nazlım cici sen hafta sonu temizlik yaptın falan ya ondan da kapmış olabirsin.

melek63 seninle aynı zamanda evlenmişiz:) temmuz 2010

forumu uzun süredir takip ediyorum... ama galiba kaçırmısım hamile misiniz???

ilk gebelikti. 8 haftalıktı. bebeğin kalp atımlarını daha önce 2 kez görmüştük. son usg de göremedik.... sonrası malumm

benmkide gelişmemş canım bende 11 haftalıktı neredeyse oldm ama gerçi önce gelişme durmuştu yani kısmet deglmş

ay evet canım bende agustos 1 de evlendm canım senn bebiş kaçıncı ayda geldi kürtajlarımızda yakın bende olalı 26 gün oldu

sat 31 temmuzdu. 8 haftalıkken kalbi durdu. gelişimi hep 1 hafta geriydi zaten canım. yumurtlama geç olmuştur diyolardı.

Son düzenleme:

hormonlarını yerim senin:)valla dediğin doğru o gün ben camları açtımm terledimde süpürge yaparken falan orda üşüttüm heralde amann bi kaç güne geçer şükür çok kötü değilim motive ediorum kendimi:)

sat 31 temmuzdu. 8 haftalıkken kalbi durdu. gelişimi hep 1 hafta geriydi zaten canım. yumurtlama geç olmuştur diyolardı.

benmde gelişim iki üç hafta geridendi hep böyle durumlar duydm allahım kimseye yaşatmasn bizede tekrardan inş

benmde gelişim iki üç hafta geridendi hep böyle durumlar duydm allahım kimseye yaşatmasn bizede tekrardan inş

aminnn.... isteyen herkese versin inşallaahh.. ben bilmezdim gebeliğin bu kadar zor olduğunu. her haftası ayrı bi stres demekmiş valla

aminnn.... isteyen herkese versin inşallaahh.. ben bilmezdim gebeliğin bu kadar zor olduğunu. her haftası ayrı bi stres demekmiş valla

aynen valla ya her hafta ayrı bi stres oluyodu inş bu kez sorunsuz hamişlikler yaşarz

Kıtty, napıyon kız ? hormonlar bu kadar değişmişken :))) zateb var bi hiperaktiflikte hamişlikte kimbilir ne hale geldi :)

bu arada kendimi tanıtayım canım özge ben 23 yaş evliligimi biliysn zaten ailem antepte ben evliligmden dolayı urfanın bi ilçesndeym

bu arada kendimi tanıtayım canım özge ben 23 yaş evliligimi biliysn zaten ailem antepte ben evliligmden dolayı urfanın bi ilçesndeym

sen 'özge ben' demişsin ya... adımı nerden biliyo yaa dedim.. bende özge memnun oldum... yaş 26. konyadayım:)))

sen 'özge ben' demişsin ya... adımı nerden biliyo yaa dedim.. bende özge memnun oldum... yaş 26. konyadayım:)))

bu kadar olur ya herşeydemi aynı olur şaşkınım valla adaşımsın evlilik aynı kürtaj zamanları bile aynı neredeyse bende memnum oldm canım inş beraberde tekrardan hamiş kalırız allhın iznyle

bu kadar olur ya herşeydemi aynı olur şaşkınım valla adaşımsın evlilik aynı kürtaj zamanları bile aynı neredeyse bende memnum oldm canım inş beraberde tekrardan hamiş kalırız allhın iznyle

inşalahhh...insallah.... cok hoşuma gittiiii bu durumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…