Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım eşim ögretmen birazdan gelir bişeyler hazırlayayım seni tanımak çok güzeldi hep görüşelm olurmu öglen tekrar giricem inş görüşürz adaşım k.i.b olurmu a.e.ol

kolay gelsin canım sana. öğle arası benimde işler var. fırsat buldukça gelirim öğleden sonra. görüşürüz....:80:

Kıtty, napıyon kız ? hormonlar bu kadar değişmişken :))) zateb var bi hiperaktiflikte hamişlikte kimbilir ne hale geldi :)

canım benim napayayım, bugün biraz enerjim yok , uyusam mı diyorum evi dün temizlemiştim, bir yemek derdim var.

:) iyi olun iyi olun.

cuma duası yapıyor musunuz hala ?

canım benim napayayım, bugün biraz enerjim yok , uyusam mı diyorum evi dün temizlemiştim, bir yemek derdim var.

:) iyi olun iyi olun.

cuma duası yapıyor musunuz hala ?

yorgunsun madem uyu canım.bende çok uykusuz hissedyroum kendimi.. keşke bende uyusam :) yemeğide halledersin ya eğer eşinin yemek sıkıntısı yoksa.pratik bişeyler yaparsın :) benden sana müsade :))

peki meyveleri çıkarınca direk yiyormusunuz yoksa komposto felan için mi? vişneyi bizde koyuyoruz ama çıkarıp kaynatıp vişne suyu yapmak için.. çilek felanda pasta için olur ,nasıl değerlendiriyorsun ?

Bu sene yapmadım ama genelde komposto yapıyorum canım. Segemy yazmış ayrıntılı.

Geçmiş olsun canım... Kivi çok iyi gelirmiş, bir de kuşburnu çayı iç canım...

Canım 5 mi dedin? Sizleri okuunca şaşırıyorum biz eskidik 11 yıl oldu ama ilk yıllarda bile günde 2 den fazla hiç olmadı. Gerçi sıkıntılı bir durummuş. Bizim haftada bir ya da 2 dir. Ama bu aralar daha sık oluyor. Ama her gün olmaz canım bizde...

aynen öyle canım. 2 ay bile cok geliyo. bu depresyondan çıkmanın tek yolu tekrar gebelik ama herkes gibi bende yeniden kürtajdan korkuyorum...

İlk adetten sonra denersiniz, hemen hamile olan da oldu, genelde beklemeliyiz topikçek. Hemen hamile kalanlar topiği hemen terk etti zaten:))

ya bizde öyle haftada 3 gibi bir şey yok da en çok 3 en az 1 diyelim. Ama şu gebelik olaylarında pek hoş olmuyor ne bilim yada bana cazip gelmiyor artık.

herkese günaydınn,,, güzel günler olsun...
Canım bizde hep yasaktı ama kitapta görmüştüm ileri aylarda hangi pozisyonların tavsiye edildiğin...

bakalım şimdi heyecanla ilk adeti bekliyorum. hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallaahhhh.

Amin...
canım eşim ögretmen birazdan gelir bişeyler hazırlayayım seni tanımak çok güzeldi hep görüşelm olurmu öglen tekrar giricem inş görüşürz adaşım k.i.b olurmu a.e.ol

kolay gelsin canım sana. öğle arası benimde işler var. fırsat buldukça gelirim öğleden sonra. görüşürüz....:80:
Ne güzel muhabbet kuulmuş. Ben de Hataydayım. Açılım oldu: Ankara, İstanbul,Denizli, Hatay, Bursa, İzmir, Konya, Urfa, Trakya bölgesi, Ege...

Loneliness, eşinin doğum gününü en güzel hediyeyle süslemen dileğiyle:))

kızlar smear testmi aldım , yoğun olarak polimorf lökositler izlenmiştir diyo sanırım araştırdığıma göre iltihap var bende zaten doktor vajinal tablet verdi iltihap için..akşama doğru arayacam doktor şuan hastanededir yoğundur..diğer tanı da negatif diyo kanser için sanırım o

ya ama dr enfeksiyon için ilaç vermiş.. burda inflamasyon var diyo enfeksiyon ve iltihap farklı şeyler diye biliyorum.. viral enfeksiyon bulguları yoktur diyo çünkü

renkliatlas ya şimdi akıma geldi geçen bir atama mı ne olcaktı ne oldur, özürlü mü demiştin neydi o

candaş sizin dilekçe ne oldu.

chnb en son sen çizimleri göndrdin mi dr a

geçmiş olsun canım.inş tedavisi kolay ve kısa sürelidir.inş hamileliğe yararı çabuk olur tedavinin ...
renkliatlas ya şimdi akıma geldi geçen bir atama mı ne olcaktı ne oldur, özürlü mü demiştin neydi o

canım hala bekliyoruz ya..1 ayı geçiyor göndereli .. hala ses yok.red cevabı geldide eşim üzülmesin diye arkadaşları saklamıyosa şaşırtıcı yani gelmemesi ...

Sen daha uyuyamadın mı şekercim ? off havalarda karardı artık habire uyuklar dururuz yaa bide bebek olunca sizler giremezsiniz kışın.özleyeceğiz sizi

Chnb, bugün dersin erken bitti sanırım ...

kızlarr nasılsınız:)
yaa bu aralar işler aldı başını biliyosunuz benim işim gaz sektörü havalar soğudumu benim işler başlar zaten dogum kısa geliyor millet ee siz izindeyken napıcaz diyor bende bunaldım bu günlerde yani zaten ağırlaştım inannın geçende çok yakın arkadaşımın ismini bile unuttum

neyse ev işleri pek yapmıyorum ama ütüydü çamaşırdı derken zaten eve gidince zaman çabuk geçiyor senemi merak ediyorum ,yavru kuş dahada berbat durumdadır sanırsam artık karın büyüdükçe eğlip kalkamıyorsunda allah hamişlerin yardımcısı olsun tez sürede sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip etsin..

işte benden ve bebişimden haberler bunlar kızlarr sizlerde nasıl gelişmeler varmı olumluu hadi geçen ayı pas geçtik sanırsam topikte ama ekim ayı uğurlu olur insalah yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler hadii bakalım çalışmalara devam durmak yokk hepiniz kendinize iyi bakın...

Canım arayınca yaz bize. Önemli bir şey yoktur, antibiyotikle geçer inşallah...

Gönderdim canım araycağım birazdan sekreteri. Gerçi genetikçilerine göndermiş midir bilmiyorum...

Canım 2 saat boşluğum vardı eve geldim. SOnra yine gittim. Şimdi geldim. Oğlanın ödevleri beni bekliyor:))

Yormamaya çalış desek de yoruluyorsundur. Sen unutmayı doğumdan sonra gör. Ben kayınvalidemin adını unuttum saatlerce düşünmüştüm, neydi diye...:44:

Şimdi Cemil Hocayı aradım genetikçiler tatildeymiş( Haftaya arasın demiş. Nuran abla değildi, başka bir bayan vardı...

Bu arada kızlar adetim 4 gün gecikti yine. Her ay olmaya başladı bu durum ve can sıkıcı. Eşim korundu ona rağmen tedirgin oldum dün elimde kalan son testi yaptım negatif. Niye böyle oldu ilaç filan da kullanmıyorum. Stres de yok gebelikle ilgili. Normal midir acaba... Olacak hissi var olamıyor sanki...

ya ama dr enfeksiyon için ilaç vermiş.. burda inflamasyon var diyo enfeksiyon ve iltihap farklı şeyler diye biliyorum.. viral enfeksiyon bulguları yoktur diyo çünkü

canım enfeksiyonda iltihaptır zaten merak etme. inflamasyon onun laticesi. viral enfeksiyon yok ama muhtemel bakteriyel yadav mantar enfeksiyonudur o... geçmiş olsun...

canm merhaba özledik seni :) kolay gelsin allah yardımcınız olsun cümleten... seninde 2-2,5 ayın kaldı galiba ? sende kendine çok ii bak.öpüyoruz.. seni ve karin i ...

canım benimde gecikiyo artık.bu ay imakanmız olmamasına rağmen 3 günde benim gecikti.sanırım vücudumuzu epeyce değiştirdi bu stres...

eşin tam korunmamış olabilirmi abla eğer gebelik yoksa muhtemeln strestendir

Oğlana olan stresten mi gecikti dersin? Ben diğer türlü korunduğumuz için hiç stres yapmadım. Fsh a mı baktırsam acaba? Aklıma her şey geliyor(

Canım kendi dikkat ediyor biz 5 sene öyle korunduk hiç kaza olmadı:)) Test 10 hcg değerine duyarlı. Eminim değilim ama 4 gün oldu gelmedi, ben de sizin kervana mı katılıyorum dersin. Ceza, Günlük ve senin...

bi kaç gün daha bekle istersen sora ararsın doktoru hepimiz geciktik biliosun sanırım stresten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…