ayyy benmde inan canım hemde çokinşalahhh...insallah.... cok hoşuma gittiiii bu durumm
Kıtty, napıyon kız ? hormonlar bu kadar değişmişken :))) zateb var bi hiperaktiflikte hamişlikte kimbilir ne hale geldi :)
hormonlarını yerim senin:)valla dediğin doğru o gün ben camları açtımm terledimde süpürge yaparken falan orda üşüttüm heralde amann bi kaç güne geçer şükür çok kötü değilim motive ediorum kendimi:)
canım benim napayayım, bugün biraz enerjim yok , uyusam mı diyorum evi dün temizlemiştim, bir yemek derdim var.
:) iyi olun iyi olun.
cuma duası yapıyor musunuz hala ?
peki meyveleri çıkarınca direk yiyormusunuz yoksa komposto felan için mi? vişneyi bizde koyuyoruz ama çıkarıp kaynatıp vişne suyu yapmak için.. çilek felanda pasta için olur ,nasıl değerlendiriyorsun ?
günaydın kızlarrr
akşam yine kaynatymışınızbende sabah okuyorum artık ben hasta oldum çok sinirim bozuk grip burnum akıyo ateşim varr üşüme gelio hafta sonuna kadar iyileşmem lazım benim:)adamada bulaştırmasam bari ikimizde hasta olmayalım çalışma falan zor olur hiç dermanım yok işe zor geldim
mutlu günler herkeseee kocamann öptüm hepinizi
inan bende delircem elinden istek gelmiyo içimden bu kez ilişki soguk geçince surat yapıyo ve istedigide hep olmalı bazen günde 5 kez bile isteyomş ben istemyrm istek yok diyrm nasıl olmaz önceki anları hayal edince hemen istek gelrmş ya bilmyrm bu kadar zamanın acısımı çıkıyo zamnla düzelrmi anlamadm
aynen öyle canım. 2 ay bile cok geliyo. bu depresyondan çıkmanın tek yolu tekrar gebelik ama herkes gibi bende yeniden kürtajdan korkuyorum...
Canım bizde hep yasaktı ama kitapta görmüştüm ileri aylarda hangi pozisyonların tavsiye edildiğin...ya bizde öyle haftada 3 gibi bir şey yok da en çok 3 en az 1 diyelim. Ama şu gebelik olaylarında pek hoş olmuyor ne bilim yada bana cazip gelmiyor artık.
herkese günaydınn,,, güzel günler olsun...
bakalım şimdi heyecanla ilk adeti bekliyorum. hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallaahhhh.
canım eşim ögretmen birazdan gelir bişeyler hazırlayayım seni tanımak çok güzeldi hep görüşelm olurmu öglen tekrar giricem inş görüşürz adaşım k.i.b olurmu a.e.ol
Ne güzel muhabbet kuulmuş. Ben de Hataydayım. Açılım oldu: Ankara, İstanbul,Denizli, Hatay, Bursa, İzmir, Konya, Urfa, Trakya bölgesi, Ege...kolay gelsin canım sana. öğle arası benimde işler var. fırsat buldukça gelirim öğleden sonra. görüşürüz....:80:
geçmiş olsun canım.inş tedavisi kolay ve kısa sürelidir.inş hamileliğe yararı çabuk olur tedavinin ...kızlar smear testmi aldım , yoğun olarak polimorf lökositler izlenmiştir diyo sanırım araştırdığıma göre iltihap var bende zaten doktor vajinal tablet verdi iltihap için..akşama doğru arayacam doktor şuan hastanededir yoğundur..diğer tanı da negatif diyo kanser için sanırım o
renkliatlas ya şimdi akıma geldi geçen bir atama mı ne olcaktı ne oldur, özürlü mü demiştin neydi o
candaş sizin dilekçe ne oldu.
chnb en son sen çizimleri göndrdin mi dr a
kızlar smear testmi aldım , yoğun olarak polimorf lökositler izlenmiştir diyo sanırım araştırdığıma göre iltihap var bende zaten doktor vajinal tablet verdi iltihap için..akşama doğru arayacam doktor şuan hastanededir yoğundur..diğer tanı da negatif diyo kanser için sanırım o
renkliatlas ya şimdi akıma geldi geçen bir atama mı ne olcaktı ne oldur, özürlü mü demiştin neydi o
candaş sizin dilekçe ne oldu.
chnb en son sen çizimleri göndrdin mi dr a
geçmiş olsun canım.inş tedavisi kolay ve kısa sürelidir.inş hamileliğe yararı çabuk olur tedavinin ...
canım hala bekliyoruz ya..1 ayı geçiyor göndereli .. hala ses yok.red cevabı geldide eşim üzülmesin diye arkadaşları saklamıyosa şaşırtıcı yani gelmemesi ...
Sen daha uyuyamadın mı şekercim ? off havalarda karardı artık habire uyuklar dururuzyaa bide bebek olunca sizler giremezsiniz kışın.özleyeceğiz sizi
Chnb, bugün dersin erken bitti sanırım ...
kızlarr nasılsınız:)
yaa bu aralar işler aldı başını biliyosunuz benim işim gaz sektörü havalar soğudumu benim işler başlar zaten dogum kısa geliyor millet ee siz izindeyken napıcaz diyor bende bunaldım bu günlerde yani zaten ağırlaştım inannın geçende çok yakın arkadaşımın ismini bile unuttum
neyse ev işleri pek yapmıyorum ama ütüydü çamaşırdı derken zaten eve gidince zaman çabuk geçiyor senemi merak ediyorum ,yavru kuş dahada berbat durumdadır sanırsam artık karın büyüdükçe eğlip kalkamıyorsunda allah hamişlerin yardımcısı olsun tez sürede sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip etsin..
işte benden ve bebişimden haberler bunlar kızlarr sizlerde nasıl gelişmeler varmı olumluu hadi geçen ayı pas geçtik sanırsam topikte ama ekim ayı uğurlu olur insalah yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler hadii bakalım çalışmalara devam durmak yokk hepiniz kendinize iyi bakın...
ya ama dr enfeksiyon için ilaç vermiş.. burda inflamasyon var diyo enfeksiyon ve iltihap farklı şeyler diye biliyorum.. viral enfeksiyon bulguları yoktur diyo çünkü
canm merhaba özledik seni :) kolay gelsin allah yardımcınız olsun cümleten... seninde 2-2,5 ayın kaldı galiba ? sende kendine çok ii bak.öpüyoruz.. seni ve karin i ...kızlarr nasılsınız:)
yaa bu aralar işler aldı başını biliyosunuz benim işim gaz sektörü havalar soğudumu benim işler başlar zaten dogum kısa geliyor millet ee siz izindeyken napıcaz diyor bende bunaldım bu günlerde yani zaten ağırlaştım inannın geçende çok yakın arkadaşımın ismini bile unuttum
neyse ev işleri pek yapmıyorum ama ütüydü çamaşırdı derken zaten eve gidince zaman çabuk geçiyor senemi merak ediyorum ,yavru kuş dahada berbat durumdadır sanırsam artık karın büyüdükçe eğlip kalkamıyorsunda allah hamişlerin yardımcısı olsun tez sürede sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip etsin..
işte benden ve bebişimden haberler bunlar kızlarr sizlerde nasıl gelişmeler varmı olumluu hadi geçen ayı pas geçtik sanırsam topikte ama ekim ayı uğurlu olur insalah yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler hadii bakalım çalışmalara devam durmak yokk hepiniz kendinize iyi bakın...
Şimdi Cemil Hocayı aradım genetikçiler tatildeymiş( Haftaya arasın demiş. Nuran abla değildi, başka bir bayan vardı...
Bu arada kızlar adetim 4 gün gecikti yine. Her ay olmaya başladı bu durum ve can sıkıcı. Eşim korundu ona rağmen tedirgin oldum dün elimde kalan son testi yaptım negatif. Niye böyle oldu ilaç filan da kullanmıyorum. Stres de yok gebelikle ilgili. Normal midir acaba... Olacak hissi var olamıyor sanki...
Şimdi Cemil Hocayı aradım genetikçiler tatildeymiş( Haftaya arasın demiş. Nuran abla değildi, başka bir bayan vardı...
Bu arada kızlar adetim 4 gün gecikti yine. Her ay olmaya başladı bu durum ve can sıkıcı. Eşim korundu ona rağmen tedirgin oldum dün elimde kalan son testi yaptım negatif. Niye böyle oldu ilaç filan da kullanmıyorum. Stres de yok gebelikle ilgili. Normal midir acaba... Olacak hissi var olamıyor sanki...
canm merhaba özledik seni :) kolay gelsin allah yardımcınız olsun cümleten... seninde 2-2,5 ayın kaldı galiba ? sende kendine çok ii bak.öpüyoruz.. seni ve karin i ...
canım benimde gecikiyo artık.bu ay imakanmız olmamasına rağmen 3 günde benim gecikti.sanırım vücudumuzu epeyce değiştirdi bu stres...
eşin tam korunmamış olabilirmi abla eğer gebelik yoksa muhtemeln strestendir
Oğlana olan stresten mi gecikti dersin?Ben diğer türlü korunduğumuz için hiç stres yapmadım. Fsh a mı baktırsam acaba? Aklıma her şey geliyor (
Canım kendi dikkat ediyor biz 5 sene öyle korunduk hiç kaza olmadı:)) Test 10 hcg değerine duyarlı. Eminim değilim ama 4 gün oldu gelmedi, ben de sizin kervana mı katılıyorum dersin. Ceza, Günlük ve senin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?