Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes nerde bugün?? loneliness olumlu düşünce ile başlayacağım bu aya..hem antibiyotiğimde bitti,iltihap bittiyse bebiş bu ay gelebilir..herşeyin hayırlısı Allah hayırlı evlad versin..

selam kızlar...

lonelines,gerçekten zaman ne çabuk geçiyor yaa ben senin daha yeni regl olduğunu sanıyordum o geçen aymış vay bee canım inşallah umutlar yeni aya...

hellom, demiştik sana sen işini bilirsin afiyetler olsun canım benim...

nazlım, nasıl yani yaa hani en iyi arkadaşının babası vefaat etmişti sende gidiyordun akşamları yanına aaa başınız sağolsun canım allah arkadaşına sabır versin hastamıydı annesi?benim 5. günüm canım testte hala silik sanki hiiççç koyulaşmayacakmış gibi yaa bide silikmi anlamadım yoksa o ikinci çizginin gölgesimi bilmiyorum...

cezaa, nerelerdesin?

nuraycığım ohhh sefan olsun..gez canım biraz kafanı dağıtırsın sende test yapıyorsun allah rastgetirsin inşallah...

renkliatlas, ayyy ne güzel telaş seninki yaa geçen sene eşimin makedonyadan geleceği gün geldi aklıma ayyy nasıl heyecanlıydım yaa ama destina sevinçle karışık üzüntüden dolayı o gün ateşlendi annemler kaynanamlar hep beraber yemek yedik herkez gitti destinayı uyuttum ve mercimek fırında ama tam bir senenin acısı siz düşünün halimi pert bir ben sonra tabii baktık kızım ateşler içinde gece acile gittik yaa bide ne oldu herkez garip garip bakıyor hastanede bende diyorumki aceba millet anladımı ayyy meğer ben badimi ters giymişim eve gelince farkettim...

bugün herkez geziyor anlaşılan kimsecikler yok bendede misafir vardı onlar gitti mutfağı topla derken ancak vakit buldum...

kızlar çok ilginç ya:

ÖLECEKSİN KELİMESİYLE GELİŞEN PSİKOLOJİ

11 yıl Finlandiya'da öğretim üyesi olarak çalıştım. Aynı üniversitede uzun yıllar çocuğu olmayan bir arkadaşım karnındaki şişme nedeniyle doktora gitti ve tetkikler sonucu yumurtalıklarıyla rahminde kanser olduğu ortaya çıktı. Kanserin çok fazla yayıldığını gören doktor arkadaşımın eşine,Ben eşinizin uzun süre yaşayacağına ihtimal vermiyorum, onun için siz eşinizi alın, tatile gidin ve ne istiyorsa onu yapsın demiş. Arkadaşım bizlerle vedalaştı, daha sonra Almanya' da yaşayan en yakın arkadaşına telefonda durumu anlatmış ve Ben Hindistan'a gideceğim, orada kendimi rahatlatmak için yoga, meditasyon gibi yöntemlerle ilgileneceğim demiş. Ertesi sabah havaalanına gitmeden önce bir telefon almış ve bir gece önce vedalaştığı arkadaşının trafik kazasında öldüğünü öğrenmiş. O anda, kanser teşhisi alıp, öleceksin lafını duyduktan sonra gelişen psikolojinin, yanlış bir psikoloji olduğuna karar vermiş.

RAHİM VE YUMURTALIK KANSERİYDİ, anne OLDU

Arkadaşım, Hindistan'da bir süre kaldı, ancak bu arada karındaki şişme devam etmiş. Bu şişliğin kitleden kaynaklandığı düşünülürken, kontrol amacıyla doktora gitmiş. doktor muayene ve tetkikler sonunda büyük bir şaşkınlık yaşamış, çünkü kitlelerin tamamen yok olduğunu görmüş. Üstelik arkadaşımın 5 aylık hamile olduğu anlaşılmış. Arkadaşımın bu çocuğu şu anda 17 yaşında bir genç kız ve arkadaşım hala hayatta

Şimdi buna düşünce gücü denir veya herhangi bir şekilde başka bir açıklama getirilir. Ama bu olay o zaman bilimsel olarak yayınlandı. Arkadaşımın önceki filmleri, biyopsi sonuçları ve daha sonraki filmleri ile birlikte Finlandiya'daki doktorlar tarafından bilimsel rapor haline getirildi ve yayınlandı.

Kızlar yoğundum bugün. Sabah 11.30 da bir gezmede öğleden sonr da ayrı gezmede. Akşam da aniden yan komşu geldi. 50 günlük bebeği var. Şimdi gittiler. Allahtan pek ilerlememiş...

Nasılsınız kızlar? Artık her gün oğlandan bahsetmeye alıştım. Bugünü de anlatayım. Sabah uyandı. Bu arada beraber uyuyoruz genelde. Sabah diyorki anne ya okul hiç de umduğum gibi bir yer değilmiş. Neden dedim. Hep ödev hep ödev. Zil çalıyor daha bahçeye çıkamadan yine zil çalıyor... Bu çocuk okumayacak mı ne(
Minicik şiiri bile ezberletemedim. Her hafta ben ezberliyorum:))
Bir de bugün diyor ki anne bu kara Murat'a neden kara Murat diyorlar. Sapsarı. Sarı mUrat demeliler:)) Çocuk Cüneyt Arkın'ı görüyor ya. Haklı değil mi?

Nuraycığım günlere gidecekmişsin. Ne güzel. Ben de güne gittim bugün:)) İnşallah güzel olur tatlın bize de verirsin tarifini...

Nazlım çok üzüldüm arkadaşın adına. Sonra da ne güzel kadın demek ki çok sevmiş eşini, orada buluşurlar diye düşündüm. Ama arkadaşın için çok zor olur. Allah sabır versin. Onların da mekanını cennet eylesin...

Loneliness sağ olasın canım inşallah iyi bir anneyimdr. Eminim ki sizler de iyi anneler olacaksınız... Eşin gelmiştir inşallah...

Renklitaşçığım güzel haberler bekliyorum.

Günlük sorma canım bazen insan farkında olamıyor. Öğretmenliğimin ilk yılında İstanbuldaydım. Okulla ev arası yürüme 25 dakikaydı. Bir gün yürüyorum herkes bana bakıyor, anlaymadım meğer o gün nöbetçiydim yakamdan nöbetçi öğretmen kartını çıkarmayı unutmuşum... Oluyor malesef:))

Diğer arkadaşlar da iyidirler umarım...

kizlar selam bende yogundum baya giremedim foruma.. tatli misafirler ve en onemlisi esim tarafinnda tam not aldi. yaptigim tatli incirli tatli. tabiiki size tarifini veririm.. zaten portakal agacindan aldim tarifi ama kremasi biraz civik oldu...yinede herkes tarafinda cok sevildi.. benim tavsiyem kremasina 1 kasik daha fazla un koyulmasi o zaman krema tam tutabilir... tarif soyle

İncirli Tatlı

Malzemeler:

Kek:

6 adet kuru incir, suda ıslatılmış, ufak doğranmış
1 su bardağı ceviz içi
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı un
3 yumurta
1 paket (1tatlı kaşığı) kabartma tozu

Şerbeti:

1,5 su bardağı su
1 yemek kaşığı nescafe
yarım su bardağı toz şeker

Muhallebi:

2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı un
1lt süt
5 yemek kaşığı toz şeker
inmeye yakın 50gr tereyağı
piştikten sonra 1 poşet toz krem şanti

Hazırlanması:

Kek için yumurta ve şekeri çırpın, cevizi, unu, kabartma tozunu ekleyip karıştırın. En son inciri ekleyip dikdörtgen borcama dökün ve 160C de pişirin (incirden dolayı düşük ısıda pişmesi gerekiyor).
Pişerken krem şanti haricindeki malzemelerle muhallebiyi yapın. Piştikten 5 dakika sonra 1 poşet toz krem şantiyi ekleyip mikserle çırpın.
Kek piştikten sonra 3-4 dak. havalandırın.
Şerbet malzemelerini karıştırıp (pişirmeden) kekin üzerine dökün. 5 dakika sonra muhallebiyi üzerine yayın, buzdolabında 2-3 saat bekletin.

misafirlerim yeni gitti benimde sabahta bi alisveris gezisi yaptim bu evde oturma isi iyi geldi bana. esimle daha fazla vakit geciriyoruz en azindan aramizda gerilmeler olmuyor cok sukur :))))

nazlim arkadasinin babasi ve esi icin basi sagolsun Allah mekanini cennet etsin...Allah sabir versin. hadi bakalim insallah calismalar bu ay neticesini verir gobisin dolar

chnbcim oglun insallah daha yeni okulda tabii sen bunlari bizden daha iyi bilirsin canim ama zaman gectikce alisacaktir insallah bizim zamanimizda bu kadar odev varmiydi hatirlamiyorum

gunlukcum koptum valla atesliler sizi masallah benimde misafir vardi kizcagiz topladi mutfagi gitti herkese boyle misafir lazim msallah Allah razi olsun opuyorum herkese sevgiler

ilk sene çok zormuş insanın başına geldi mi nelere göğüs geriyor demek ki, ben çok kalabalık bir ailede büyüdüm evlendik ilk sene eşimi yurtdışına gönderdi iş yeri 3 ay sonra mesailer sonra Ankara'ya gidip geliyordu ödümmm patlıyordu, ki biz 5.kattaydık sonra bir alıştım çok şükür bir sıkıntı çekmiyorum. Ama 1. sene gerçekten çok zormuş senin için, ne güzel geçmiş gitmiş o günler, inşallah kavuşacağınız günlerde yakındır. Candaş ve Senin durumun gerçekten zor ve siz çok güzel kaldırabiliyorsunuz bu zorluğu.

işlerin bitti mi :?

ben de dün 5. adetimi oldum. su gibi gelip gelip geçiyor zaman. umutlar yine bir dahaki aya kalıyor.
gerçekten öyle canım çok şükür Allah'a umudumuz var sağlığımız yerinde.

canım sağolasın afiyetle yedik gerçekten. Ovulasyon topiğinde resimler olabiliyor onlara benzerlik var mı bir baksana, birde bugün kaçıncı gün senin.
fotoğraflarını çeksene bir bakalım. koyulaşıyor benim 19. günde koyulaşıyor 21.günde hemen hemen aynı seviyede oluyordu.
günlük birde eniştem çok yoğun çalışıyor ya gün aşırı çalışma yapıyor musunuz ? bana yapıyormuşsunuz gibi geliyor
badi olayına çok güldümmm :)

ben gelemedim cmt misafir vardı ya yemeğe eltimler gelcekti, sözlü bir çift var onlar çaya geldi onlar giderken eltimler geldi allahtan cuma akşamı tüm yemeklerimi herşeyimi yapmıştım, kendime güvenemedim dedim ağrım sızım olur kenidmi iyi hissediyorken yaptım. Sonrada bilgisayarıma format atıldı. Pazar günüde eşimin arkaşdalarıyla kahvaltı yapacaktık kavga etmişler plan iptal oldu. Derken giremedim. Size kim gelmişti ?

olumlu düşünelim olumlu olsuna ben tüm gücümle inanmak istiyorum ama işte kader denilen şeyin önünede geçemiyoruz sen bunu yazınca okudum ve şöyle bir düşündüm hani derler ya bela okuma yedi kapı dolanır geri döner diye yada kötüyü anma falan diye eski tabirler vardı demek ki bu işlerde var bir hikmet...

canım anlat anlat çok güzel oluyor, kendi adıma bayılarak okuyorum, Erkenciymişsiniz. Okulla ilgili sen bu çocuk okumayacak mı ne dedin ya herhalde her annenin korkusu budur, benim annemde kardeşim çok söylerdi, hiç ders çalışmazdı lise son sınıfta bir gün edebiyat kitabı gördük elinde ders çalışırken annem hemennn ertesi sabah okula gitti bunda var bir iş diye

Kara murat olayı çok doğru işte bizler yıllarca yedik izledik o filmleri şimdiki nesil harika ya herkesin işi daha zor çok bilinçliler tam bir birey olarak yetişiyorlar. :))))

citaknuray tarif iin çok teşekkür ederim canım, incirim olsaydı hemen denerdim, bu hafta içi inşallah yaparım. Nasılsın nasıl gidiyor hayat?

buraya yazamadığım tüm arkadaşlarıma da selam eder, gözlerinden öperim

benden şimdilik bu kadar pıtırcıklar, biraz evi toplayayım yatak yorgan duruyor, sonra öğle yemeği işleri veeeee inşallah tam gaz Ahmet Ümit okuyacağım...

mucuk

evet canım işlerim bitti çok şükür gitmeyi bekliyorum..ahmet ümiti çok severm kitapları çok sürükleyici oluyor
bu incir tatlısı benim klasik misafir tatlım oldu , her davetimde yapıyorum.. gerçekten çok hafif ve lezzetli bi tatlı..ama kremasına 1 kaşık fazla un yada nişasta eklemek gerekiyor yoksa çok cıvık oluyor..bide keki çok düşük ısıda ağır ağır pişirmek gerekiyor özellikle borcamda pişiriyorum ki,altını üstünü göreyim pişmiş mi diye..eline sağlık...
çok uzun süredir ayrı olduğumuzdan artık alıştım, tabi ilk kavuştuğumuz gün baya ateşli geçiyor..ama 3 4 gün sonra bay geliyor adamdan ama dediğin gibi çok tatlı telaşlar.. hazırlanıp ona gitmek yada onun gelmesini beklemek kadar güzel bişey yok...

Kızlar kızlaaaar! Öpücükler ve de sonbahar çiçekleri hepinize Biz dün İzmir'e, doktorumuza gittik. Artık değiştirdik doktorumuzu, doğum İzmir'de olacağı iiçn. Egepol hastanesinde Gökalp Bey'e gidiyoruz. Çok sevdik kendisini, İzmir'li arkadaşlara öneririm. Yeni bilgiler verdi bize Nehir Hanım hakkında. Kızımız 2100 gr. olmuş, yaklaşık 3300 gr olarak doğacakmış. Normal dedi. Bir de kafatasını ölçerken "göçmrnlik var mı ailede" diye sordu. Evet dedim. Benim annem Boşnak, babam Selanik Vezme'li. İki tip kafatası vardır dedi. Bir asya kafası -ki o yuvarlak olurmuş-, bir de göçmen tipi kafa dedi. Bizimki göçmen tipiymiş, hafif oval. Bir de bel kalınlığı haftasına göre gerideymiş, ince belli olacak dedi doktor amcası. Sağlığı iyi ama hala popo üstü sıpamız, % 75 döner dedi. Dönmezse 8 kasımda sezaryenle alınacak yavrum. Dönerse 19 kasıma kadar yolu var.
Sizlere söylemek istediğim bir şey daha var aslında. Düşük yaptığım ilk günden bugüne kadar desteklerinizi esirgemediğiniz, hamileliğimle ilgili her ayrıntıyı merak edip ilgilendiğiniz, hakkımdaki güzelliklere benim kadar sevindiğiniz, kendi sıkıntınızın içinde bile hep iyi niyetli ve dost olduğunuz için çok çok çok teşekkürler. Allah hepinizin güzel gönlüne göre versin inşallah. Şu anda gözyaşlarımı tutamıyorum. En yakınım dediklerimden bile daha iyi anlayıp moral verdiniz bana zor zamanda.İyi ki tanımışım hepinizi. Keşke gerçek hayatta da görebilsem. Ama belki de böylesi daha gerçektir. Tekrar teşekkürler hepinize.

Segemy öncelikle bebeğin sağlıklı olmasına çok sevindim. Annesi gibi çok güzel bir kız olacak kızımız. Gerçekten aynı şeyleri yaşayan insanlarla insan daha da yakınlaşıyor. Duygulanmalar... Bunlar çok güzel duygular gerçekten. İnşallah bir gün tanışırız. Ben aslında hep düşünürüm. Hatay güzel bie yer. Arkadaşlar gelse gezdirsek... Bekleriz canım... Tanışmış daoluruz...

Çitaknuray aldım tarifini... Denerim ben de...
Renkliatlas yolculuğa az kaldı demek... Biz de 4 sene ayrı yaşadık hemen hemen. Hem de oğlum vardı. Gerçekten zor. Allah bir daha ayırmasın...

Hellocuğum topiğin misavir yoğunluğu sende herhalde. Dediğim gibi sen git bak keyfine:)) Ahmet Ümitte nerelerdesin. Ben çok sevmiştim. Hatta başkasından almıştım. Kendime alıp altını çize çize yeniden okumak istiyorum. Hatta doktoruma da hediye ettim. İstanbula gitmiş yakında diye...

Minikler, Ceza, diğer kızlar neler yapıyorsunuz?

kuzum arkadaşımın annesi değilde ananesi vefat etti ananesi 11 aydır felçli olarak yatıyodu babası sapasağlamdı ananesini beklerken babası vefat etti üstünden 15 gün geçti ve ananesi öldü şimdi dualrını okutuyoruz işte mekanları cennet olsun inşallahh
bende dün testi yaptım koyu silik çizgiyi gördüm kontrol çizgisiyle aynı diil ama ona yakın koyulukta elimde bi tane test kaldı bu akşam da onu yapıcam sonra yapmıcam almıcamda test beklices görces dün çalışmamızı sabah 8 de yaptık:)manyak kocam sabahın 8inde beni kaldırıp hadi kalk sabah spermler daha güçlü oluyomuş çalışma yapalım diye uyandırdı beni allahım akıl versin benim kocama milyonlarca spermden bi taneciine ihtiyacımız var tutar inşallah bakalım 15-20 gün sonra anlıcaz nolduunu hakkımızda hayırlısı

günaydın herkeslere hayırlı haftalar olsun

senemcim bende yazdıklarını okurken ağladım zaten herşeye ağlıyorum allahım sağ slim kucağına almanı nasib etsin bebeğini o bizim ilk göz ağrımız umudumuz nehirimiz kurban olsun teyzeleri ona kocaman öpüyorum canım

Günaydınlar herkesler.. iyi haftalar olsun inş ...

Bende sabah eşimin yanından geldim direkt işe... her yer acayip yağışlı.. bardaktan değil kovadan boşalıyo mübarek....

neyse şükür sağ salim geldik .. darısı tğm yoldakilere ... haftasonude evde kös kös oturduk .. heryer kapkaranlık nereyi gezeceğiz ki ... önemli olan birbirimizi görmekti gördük ...

nazlım, allah sabır versin arkadaşının annesine, 2 en yakınını kaybetmek kolay kaldırır dert değil ... mekanları cennet olsun ... çalışmalarında hayırlı olsun ...

kıtty, tanışmanız süpermiş :)) ailede numuneliksin hee :)) herkeste bulamaaz yani italyanlar filan :))

günlük, şu düşünce gücü bizde de tutsa keşke :)) hayal mayal hak getire tutturamadık gitti bi :)) ama bende inanıyorum o olaya ...

senem, :) demek kavun kafalı olayı o :)) hep yanında olacağız usanmadan :))

kızlar bizde dün ya sonrayı izledik, çok geciktik ama güzeldi yani :) ya ne kadar güzel kadın şu deniz çakar .. ilgisi yok ama ya şu yeni garanti reklamınada bittim :) emekli ali amca ayy ayy :))

ceza, chnb, renkliatlas, minikler, melek, yamateke, taf, sinua, lonelines, pren, pileo, ismini atladıklarım vrsa özür dileyerek hepiniz nasılsıınız arkadaşlar ?

Son düzenleme:

selam canım yaa sen orda bende burada ağladım okurken...canım benim yaa nedemek yardım edebildiysek ne mutlu bize sen bizim ilk umudumuzsun allah kızını sağlıkla kavuştursun size bende kendi adıma seni çok sevdim burdaki herkez gibi samimi ve çok candansın canım benim...herşeyin yolunda olmasına da çok çok sevindim allah hayırlı doğum versin sana sezeryan yada normal herşey yolunda olsun inşallah sağlıkla gelsin kızın öpüyprum sizi ve seviyorum:))

hello canım benim benimde annem yiğenler, amca kızı onun kızı ve annesi vardı...güzel bir gündü..dünde ben gittim arkadaşıma...canım benim test çok ilginç oldu yaa hepsini attım bu arada çünkü yarım saat sonrası önemli değil falan yazıyorduya şöyle söyleyeyim 8. gün başladım negatif 9. gün silik, 10. gün silik, 11. gün silik 12. gün yani dün negatif bugün tekrar yapıcam negatif çıkarsa yine olay bitmiştir yani:)) yaa zaten testin kendi rengide çok çok koyu bişey değildi neyse bu ay acemilik diyelim diğer ay geri kalanını ona göre kullanırım...

ne güzel seninde yoğun olman ama son aylar yoğunluk azalsın sen git biyerlere evde misafir ağırlamak zor geliyor...

günaydın canlarım,

nazlım, tekrar allah rahmet eylesin canım allah kalanlara sabır versin...canım, hangi gündü yaa cumaydı galiba demiştinya kasıklarım ağrıyor benimde o gün kasıklarım ağrıyordu bir gün öncesi silikti o günde silikti hatta konuşmuştuk çalışma olsunmu dün oldu falan ben o gün çalışmayalım diye karar verdim demekki o gün yumurtlama günüymüş çünkü ertesi günde silik çıktı ve dün negatif çıktı yani ben 3 gün gördüm ilk gün çalıştık 2. gün yumurtlama oldu sanırım ama biz çalışmadık ertesi gün çalıştık büyük ihtimalle yakalayamadık hayırlısı olsun öğrenmiş oldum bir dahaki aya ona göre çalışırız vayyy bee demek benimde yumurtlama belirtilerim oluyormuş yada ne bileyim iştee yaa diğer hamilelikler böyle araştırma üzerine olmadığı için vücudumu ilk defa dinledim komiğim vesselam inşallah senin tutmuştur canım eşin doğru demiş iyi olmuş bu vesileyle tutar belki sabahın hayırına:))

candaş, günaydın canım...hoşgeldin eşinde iyidir umarım..burdada yağmur var bana çok yakın geçiyorsun birgün gitme in burda kahvaltı yapalım öyle git canım...otoban üzerinde bp var izmite girmeden körfezde burger king var ben onun yanında oturuyorum canım...buradan geçe herkezi beklerim kızlar...

hellom, bazen eşleri şımartmak gerekiyor..benimki dün de çalıştı çok yorulmuştu adam akşam sızdı yazık...ben kışın evdeki o sıcak ortamdan dolayı çok seviyorum ama tabii soba olayı daha bir romantikleştiriyordu üzerinde bişeyler pişirip yemek artık eskide kaldı onlar(

chnb, canım bende hep kızım için okumayacaak diye düşünüyorum her annede var bu endişe inşallah bizi yanıltır ve şaşırtırlar...bu sene anaokuluna o yüzdende göndermek istemedim çünkü 2 sene gönderen arkadaşların çocukları hep anne ben ana okuluna gitmek istiyorum orda ne güzel oyun oynuyorduk diyorlarmış eminim benim kızımda öyle der:))

şimdide denize gitmece oynuyoruz offf bazen sıkıcı oluyor ama mecburum:)) çocuğunu denize sokuyor meyve suyu cips getirmiş:)) yeriz canım diyor bana bakın bizim çocuğumuz hiç korkmuyor denizden falan bir duysanız konuştuklarını ve yüz hareketlerini gülmekten kırılırsınız...şimdi yüzmeye gidiyoruz kızlar:)) çocuğunun çişi gelmiş diyorki canım benim kızımın çişi geldi denize yapılır dimi gel çocuğum gel hemen yapalım denize

hellom hafta sonu cumartesi cenaze evindeyidm gece 12 ye kadar eve geldim ütü yaptım pazar günü markete gittik ordan yine cenaze evine gittim gece 11 de geldim eve yattık uyuduk zaten

günlüküm benimde silik çıkıo çizgilr ama kontrol çizgisine yakın koyulukta aynısı kadar diil bu akşamda tekrar yapcam elimde son bi tane kaldı almıcam bu ay zaten iki günde bir ilişki oluyo tutarsa tutar tutmazsa diğer aya artık umudum var ama hayırlısı olsun inşallah

Kıtty, boşver az sıkılmışssındır ama kocişle iyi vakit geçirdiysen değer. onunda ihtiyacı varmış yazık :) anlayamıyoruz koçişlerin sevgiye ihtiyaçları olduğunu bazı zmanlarda :) yani ben dangalağı anlayamam :))) arada onlarında bebekliği tutuyo :) şimdi sizinde bebek doğunca ilgi kayacak eşinde kıskanacak desene :) bi yerde ok meydanı tabelesı okudum aklıma sen geldin :)

gunluk, valla kocaeliden geçerkende sen aklımdaydın ... acaba gebzedemiydi izmitte mi diye düşündüm durdum :) valla ya ne güzel olur, eşime diyorum bi günde izmite gidelim diye napcaz diyo, napcazı mı var dedim ya topikdaşım var dedim :)) inş bigün kısmet olur tanışmak ya :) sşze iyi oynamalar destinayla :))

ya bizim yandaki çocuklardan biri çok fena aşk acısı çekiyomuş, sevgilisnden ayrılmış, inanın onla beraber bizde çekiyoruz resmen :) müzikleri duymalısınız .. :)) ağlayacam yani neredeyse :))) şakası bi yana aşk acısıda zor arkadaş...

MERABA GÜZELLİKLER.......... nasılsınız?
haftasonu eşimle gezdik. bugün de acısını çıkarıyo hastalarım maşallah:))

annemler malmö' de canım şimdi. abimin ikizleri var 1 bucuk yaşında ona bakmaya gittiler..

chnb eşimi sormussun. benim kocacık ziraat bankasında calışıyooo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…