Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
abla helloyla sen karıştırmışınız ortalığı:)ben keşfettim olayı yazıları tam seçmediğiniz için böle olmuş malesef amannn boşver herkes anlar merak etme sen

Evet canım beceremedim galiba...:))

candaşım napıosun yaaa diğer topikte bi kişinin daha hamile haberini aldık bugün bizim topiktede olsun yaaaaaa hadi bu ay patlama olsun lütfennn evrene msjı kim yoluuyodu yollasın yine:):):)

Hayırlı haberler bekliyoruz sizlerden...

Canım sanırım liseyi bitirdin. Üniversiteye gitmedin. Bizim bölümün açıköğretimi de var. Dışardan oku gençsin daha...

Canım benim, bebiş olunca fazla zaman ayıramayabilirsin ama bu da normal. İnşallah dediğin gibi güzel haberler alırız inşallah... Ben de haccın önemini pek bilmiyormuşum eskiden. Şimdi ben de çok isterim o havayı teneffüs etmek. Kısmet olur inşallah. Gideceğimiz arkadaşlardan birinin babası vefat etmiş. Biz 3 kişi gideceğiz artık. Ona da üzüldüm. Sonbahar olunca birden ölüm haberleri de çoğalıyor nedense...
Oğlan daha 2. sırayı bitiremedi daha:))Şimdi de midesi ağrıyormuş yine wc ye gitti. Maşallah kilo aldı. Dersten kaçmak için habire acıktım diyor iştahsız oğlan...:))

Canım öyle, arkadaşa anlatılmadığı gibi her topiğe de anlatılmıyor. Benim ilk topiğimin durumu daha farklı.Orada daha farklı muhabbetler kuruluyor. Ama hamile kalırsam ay topiklerine yazmam herhalde diyorum. Çok kalabalık oluyor ve çooook zaman alıyor, bir de kötü bir olay olunca aynı gün ortam kalabalık olduğu için normal muhabbete devam ediliyor. Bu da bana üzücü geliyor. Doğal aslında ama bana tuhaf geliyor işte. İtiraf edeyim bir de yaşlı kalıyorum aralarında sanırım...

Canım kursa çok gitmene gerek yok bence. Burada hala çok sıcak havalar. Biz el, ele, el ele yazdık hafta sonu. Hem ele yazısı, hem normal harf olarak yazdırıyor. Herhalde kitap da görünce zorlanmasınlar okurken diye. Keşke eskisi gibi düzden öğrenselerdi...

abla helloyla sen karıştırmışınız ortalığı:)ben keşfettim olayı yazıları tam seçmediğiniz için böle olmuş malesef amannn boşver herkes anlar merak etme sen

Evet canım beceremedim galiba...:))

candaşım napıosun yaaa diğer topikte bi kişinin daha hamile haberini aldık bugün bizim topiktede olsun yaaaaaa hadi bu ay patlama olsun lütfennn evrene msjı kim yoluuyodu yollasın yine:):):)

Hayırlı haberler bekliyoruz sizlerden...

Canım sanırım liseyi bitirdin. Üniversiteye gitmedin. Bizim bölümün açıköğretimi de var. Dışardan oku gençsin daha...

Canım benim, bebiş olunca fazla zaman ayıramayabilirsin ama bu da normal. İnşallah dediğin gibi güzel haberler alırız inşallah... Ben de haccın önemini pek bilmiyormuşum eskiden. Şimdi ben de çok isterim o havayı teneffüs etmek. Kısmet olur inşallah. Gideceğimiz arkadaşlardan birinin babası vefat etmiş. Biz 3 kişi gideceğiz artık. Ona da üzüldüm. Sonbahar olunca birden ölüm haberleri de çoğalıyor nedense...
Oğlan daha 2. sırayı bitiremedi daha:))Şimdi de midesi ağrıyormuş yine wc ye gitti. Maşallah kilo aldı. Dersten kaçmak için habire acıktım diyor iştahsız oğlan...:))

Canım öyle, arkadaşa anlatılmadığı gibi her topiğe de anlatılmıyor. Benim ilk topiğimin durumu daha farklı.Orada daha farklı muhabbetler kuruluyor. Ama hamile kalırsam ay topiklerine yazmam herhalde diyorum. Çok kalabalık oluyor ve çooook zaman alıyor, bir de kötü bir olay olunca aynı gün ortam kalabalık olduğu için normal muhabbete devam ediliyor. Bu da bana üzücü geliyor. Doğal aslında ama bana tuhaf geliyor işte. İtiraf edeyim bir de yaşlı kalıyorum aralarında sanırım...

Canım kursa çok gitmene gerek yok bence. Burada hala çok sıcak havalar. Biz el, ele, el ele yazdık hafta sonu. Hem ele yazısı, hem normal harf olarak yazdırıyor. Herhalde kitap da görünce zorlanmasınlar okurken diye. Keşke eskisi gibi düzden öğrenselerdi...

Minikler umarım tutmuştur bu aya canım...

açıköğretim okuyorum ablacım zaten işletme bölüm 2 deyiz eşimde lise mezunu ikimiz yazıldık aöf ye okuyoruz şimdi ikideyiz bu sene geçemedik daha doğrusu 4 dersimiz kaldı bu bebek mevzusu falan girdi araya ben çalışmadım oda kaynardı 5 dersi verdik 4 ders kaldı seneye 4 dersi verirsek 3 e geçices komik ve güzel oluyo akşamları yemekten sonra hadiii derse falan diyip başlıoruz ben hukuk fakültesi istiyodum kazandım tercihlerimi yaptım babam göndermedi çok küçüktüm sözünü dinledim korktum şimdiki aklım olsa asla dinlemezdim tyırttım attım tercihlerimi sonra evlenmeden önce eşimle karar verdik yeniden sınava girdik kazandık ikimizde işletme okuyoruz onun iş yerinde tek lise mezunu benim işim mühendislerin yaptığı işlerden daha fazla çalışır iş bilir bunu mdürleri sölüyo bana :)ama maaşı daha az ve kendini kötü hissediomuş memur kadrosunda eşim ama lise mezunu çok şükür iyi bi yerde çalışıo o üniversiteyi bitirmeyi çok istiyo bende kpss için istiyorum bakalım kısmet yol çizicez kendimize ayrıca sen yaşlı filan değilsin hepimize taş çıkarırsın muhabbetin çok güzel bende ay topiklerine yazmam buna geçen gün karar vermiştim:)sizden kopmam ve kopanlara yazmayanlarada çok kırılıyorum

nazlım cnm saol 2 saat ise beklenir tabi :)
chnb cnm aminn inşallah gelecek ay bol müjdeli geçsn okuldan bi arkadaş hamiş daha çok yeni ve bugün bulantıları başladı çok özendim allahım ona da sağlıklı hamişlik geçirmeyi ve sağlıcakla bebeğine kavuşmayı nasip etsin..buarada karına dokunarak okunan duayı bu topiktemi okumuştum arkadaşa söylecektim aklıma gelmedi..
chnb cnm buarada benim velilerden de aynı şikayet var ödev konusunda gerçi okulda bende yaşıyorum teneffüs cezası felan hızlandırmaya çalışıyorum allah yardımcımız olsun ara karneye kadar biraz sıkıntılı geçecek

canım hellom yaa ben gelmeden belki siz bana gelirsiniz vayy bee aşalım dağları yıkalım tabuları süper süper olur çınar beye neler yaparım neler...inşallah olur...benim kapım hepinize açık kızlar buraya yolu düşen herkez gelebilir...yaa sorma evcilik oynamak nasıl sıkıcı nasıl sıkıcı ama kızımı kıramıyorum bazen çok isteksiz oynuyorum ama allah affetsin:)) yaa bide hergün aynı oyun böööö oluyorsun eşim evdeyken oyunları o oynatıyordu saklambaç falan o konuda iyidir eşim o işe başlayınca benim başıma kaldı annemlere gidince yiğenim nehirim oynatıyor sağolsun..ayy aklıma geldi,geçen gün annemlerdeyiz çağan ve destina oyun oynuyorlardı sonra nehir okuldan geldi salondalar bende bişeyler hazırladım götürdüm masaya koydum yesinler diye çağan wcye gitmişti nehirle destina yanyana oturdu çağanada sandalyeyi destinanın karşısına koydum gel halacığım buraya otur dedim 3,5 yaşında ve okadar komik konuşması varki biraz kaba neyse hepimize ve masaya baktı dediki ama biz destinayla evlenmiştik benim onun yanına oturmam gerekiyor nehirle birbirimize baktık güldük dedimki nehirim sen gel buraya otur halam...yaa ne alemler bu yeni nesil yaa... eşlerde gerçekten çok patavatsızlar ama onlar düşünmedikleri için bizim kadar ince fikirli ve duygusal olmadıklarından canım..

nazlım, hayırdır yaa o günde sen kasıklarım ağrıyor demiştin benimde ağrıdı, şimdi sancı vurmaya başladı:)) canım ben bugünde yaptım negatif olayı çözdüm 3 gün çizgi gördüm öbür ayda aynı günler olur inşallah o defa kaçırmam tutar...bizim kayıplarımız hemen hemen aynı ben 14 sen 15. haftaya canım inşallah bu ay birimizden alırız güzel haber...sen yaptınmı bugün?

minikler,canım bende zorladım kendimi bugün 3 saat ancak dayanabildim çok su içiyorum normalde ama zorladım işte dediğim gibi..ovulasyon topiğinde 2 saatinde yeterli olacağını okumuştum ama yeterlimidir bilmiyorum? yaa salın gitsin canım yaa siz ilkini başlattınızya geriside gelir eşinede söyle korkmasın olursa hayırlısı ve sağlıklısı olsun diye dua etsin

chnb, canım biz bu veletlerin hızına yetişemeyiz allahım ne laflar var şimdikilerde yaa...öğrencilik yıllarım geldi aklıma ama ben her zaman içine kapanık bir öğrenciydim sivriler çoktu sınıfımızda:)) sarı muratta çok iyiydi yaa...

renkliatlas, canım allah yolunu açık etsin eşine sağlıcakla kavuş inşallah hayırlı yolculuklar...tek tek gittiniz 3 kişi dönersiniz inşallah...

Arkadaşlar Merhaba, 31 ağustosta Kürtaj oldum...Halen Regl olamadım.. her hangi bir ilişkide bulunmadım hamilelik riskimde yok..bir hafta sonra kontrole gitmiştim herşey yolunda demişti doktor.. böyle geciken var mı ? Normalmi acaba ? doktoru aradım 3 ay içinde gelmezse gelirsin kontrol ederiz dedi..Panik yapma dedi.. Fakat 1 ay 10 gün geçti.. halen bekliyorum ilk bebeğimdi... çok korkularım var...regl henüz gelmedi..birdaha olmazsa bebeğim offf bilgisi olan. başından geçenler varsa yardım ederse sevinirim...

Canım bende kurtajdan sonra 47 . gun adet olmuştum..dr um olabılecegını soledı..50 gune kadar normal..

Canım bende kurtajdan sonra 47 . gun adet olmuştum..dr um olabılecegını soledı..50 gune kadar normal..

Canımsın çok teşekkkürler cvp verdiğin için.. öyle kötü birşeykii içim içimi yiyor 1 haftadırda hafif regl sancısı hissediyorum göğüslerde şişmeye başladı ama hiç birşey yok henz sürekli kontrol etmekten psikolojim alt üst oldu Allah kimseye vermesin

Canım her şeyde bir hayır vardır. Ne diyelim. Ama devam etmeniz iyi olmuş. Ne güzel olmuş... Keşke böyle kazanıp da gitmeyenlere de af çıksa ne güzel olurmuş. Ben de kopamıyorum buradan. Sağ ol benimle ilgili yazdıkların için. Sizler de öylesiniz...

Ben de özeniyorum canım. Bizim de var. 1.5 yaşında kızı var şimdi 5 aylık hamile biri. Allah tamamına erdirsin diliyorum... Herkese nasip eder inşallah...

benim öyle herşeyimi anlatabileceğim 2 kişi var biri teyzem bir arkadaşım ama onlarda senin dediğin gibi bilmiyorlar anlamıyorlar.
bence gerek yok dr. aramana dayanamayacağın kadar mı ağrıyor ki, yumurtalık çalışıyordur.

ilk reglimi 65.gün müydü neydi oldum oda farlutral diye ilaç var onunla oldum bu arada yanlış anlama ama 3 ay içinde gelmezse diyen dr pek duymadım.
genelde 40-50 gün sürebilir diyor dr'lar dilersen tekrar ara sor ilaç alabilir miyim diye. birde hepimiz aynı korkuları geçtik. Olumlu düşün olumlu olsun.
regl olamam çok sıkıntı yapıyor ben 4 kilo almıştım regl olamıyorum diye. şişmiştim ödem yapmıştım falan... Civanperçemi otu içenler oluyor.
geçmiş olsun mevlam bir daha göstermesin.[/QUOTE]

Cevap için teşekkür ederim Hello Kitty, Ya işte Bu Doktor Bebeğin babasının ta kendisi olunca 3 ay diyor.. Çok kafaya takıyormuşum.. İkide birde soruyormuşum.. bekle diyor daya 40 gün oldu diyor... düşünerek geciktiriyorsun diyor..bana hasta muamelesi yapmıyor hiç Artık konuşmuyorum 3 ay dedi ya bekliyorum işte... O civan perçeminide geçtimiz hafta hergün 1 ve ya 2 bardak içtim..birşeye yaramadı

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. İnşallh tez zamnda yeniden hamile kalırsın. Benim kürtajdan sonra 26 günde olmuştu. Sonra 28 sonraları 32-33 güne çıktı. Bende 12 Mayısta kürtaj olmuştum. Size doktor mu dedi ilşki olmasın diye? Epey olmuş çünkü. Kanamanız mı çok sürmüştü kürtaj sonrası da bu kadar uzun süre ilişki olmadı. Genelde 50 güne kadar diyorlardı sanırım kızların doktorları. Geçmiş olsun...

Benim durumum vahim.. hak ettim ben gerçi... öncelikle evli değilim, malum şahıs benim uzun zamandır erkek arkadaşım (dı) biz hamile oldumu öğrenmeden 1 hafta önce ayrıldık sonra bu olay oldu...ayrıca kendisi kadın doğum doktoru.. dolayısıyla ikimiz içinde en iyi şeyin bu olacağını düşündük..ben hiç istemedim ama o kesinlike umursamadı doğarsa eğer hep gözlerinin içne baktım bir umut belki diye ama nasıl bitirdiysek dönemedik işte.. operasyona girdi fakat yapamadı o zaten..local anesteziydi doktor arkadaşı yaptı oda yanında yardımcı oldu diyelim.. 15 gün ilişki yasak 3 ay regl düzensiz olur dedi..1 kaç gün hafif akıntı gibi kanama oldu..5. gün kamana başladı 4 gün sonra bitt..sonra 15 inde tekrar hafif kahve li kanma oldu 4 günde oda azalarak bitti... Ondan sonra hiç birşey yok.. ben ilk hafta sonu kontrol ettirdim herşey yolunda operasyon güzel yapılmış dedi başka bri doktor.. Sorna işte şimdi geciktiği için ben bunu aradım, gecikti reglim ben şimdi ne yapacağım diye saydım sövdüm çok paniksini biraz bekle 3 ay düzensiz olur dedik bende dedim korkuyorum birşey olucak okudum yapışıklı vs gidibi şeyler dedim oda ne lakası var yok öyle birseşy dedi, 3 ay regl olmazsan gelirsin bakarız dedi... inşallah regl olurumda senin yüüznü görmem dedim kapadım bende..EE tabii ilişki yokk çünki ayrıldık..Psikiolojik olarak berbat durumdayım..şimdi çoğunuz benden nefret edicek... işte hikaye böyle ve de 40 gün oldu regl yok henüz...sadece sancıları var ara ara..Allah beni affetsin...

renkliatlascim hayirli yolculuklar dilerim herhalde ben bu yaziyi yazdigimda sen varmis olacaksin insallah oralardan guzel haberlerini aliriz

SezzaY cook gecmis olsun aramiza buruk bir hosgeldin kizlar aciklamislar zaten ama 50 gunden donra bir doktora danis bencede.. benim 25.gun geldi ilk adetim sonrakide 23. gun geldi.. Allah yardimcin olsun bizim seni yargilamaya hic hakkimiz yok canim ama su donemde derim ki sadece dikkatli ol ve moralini yuksek tut

hellocum hediyeni begendin mi :))) cok tatli gercekten bu kittycik senin gibi :))

benim adetimede 10 gun var ama hicbir degisiklik hissetmiyorum yine gelecek kirmizilar eminim ki... hani tablomuz vardi Nazlicim sendemiydi kim ne zaman yazsada gorsek... canlarim bide bizde soyle bir durum var esim hic sanki bebek yapmak icin ugrasmiyo ona soylemedim ama istedigi zaman calisma yapiyoruz istemeyince olmuyor. Simdi uyuyor mesela saatte erken bizim gun asiri uygulama icin bu aksam calisma yapmamiz lazim ama uyudugu icin muhtemel olmayacak gerci yumurtlama donemim gecti yani kirmizi ciftcizgiyi gormustum o yuzden fazla kafaya takmiyim diyorum..

bide hellocum sen mi yazmistin kizmizi ciftcizgiyi grdukten sonra o gecemi calisma yapmak lazim yoksa ertesigunde yapilmali mi? cunku bu ay cizgiyi gordukten sonraki 2 gun calisma yapmadik esim gec geldi uyudu falan yani olmaz mi ? olmayacak bu ayda galiba ...bu ay korunmasiz 4. ayim:85:

Öncelikle nefret etmeye hakkımız yok. Tabiki olmasaydı iyi olurdu. Kadın doğum doktoru ama korunma yollarını bile önemsememiş. Hasta olsa neden korunmadın derler. Bizler zorunlu kürtaj yaptık . Umarım sizin de istediğiniz zamanda gelir regliniz. Umarım ilişkilerinizde mutlu olacağınız doğru kiiyi bulur, sağlıklı bebekler dünyaya getirirsiniz...

günaydın arkadaşalarrrrrrrrrrrrrrrr

ay ortaokul dönemlerim geldi aklıma hoca sınıfa girerdi günaydın arkadaşlar derdi koro halinde hep beraber bi sağollllllll deyişimiz vardı çok komik oluyodu şimdi herkes sağolll desin bakim ben duyarım sizi:)
ben hala iyileşemedim gıcık oldum kendime sabah bi kalktım ter içinde kalmışım gönül isterdiki bi duş alayım yeniden yatayım ama malesef kalkıp işe geldim güzelce giyindim üstümü daha bu saate akşamın hayalini kuruyorum bugün geçmezzzzz

Arkadaşımın dediği gibi nefret etmek hakkımız yok, namus bekçisi de değilim, anlaşmıştım zaten cevap yazmak istemedim ilk bebeğim diyince yok ben yanıldım dedim falan neyse Allah çoluğumuzu çocuğumuzu böyle yanlışlardan korusun...
yine de dediğimin arkasındayım, birincisi 3 ayda düzene girer ayrı demek başkak ilk regl için 3 ay bekle demek ayrı.Hiçbir şekilde duymadımki 3 ay bekle regl olursun diyen. sen ismini verde boyfriend'inin kazara denk menk geliriz aklımızda olsun yada hangi şehir hangi hastane olduğunu söyle en azından . Şiddete seni boyfriend'i bilmeyen başka bir dr gitmeni tavsiye ederim.

ergenlik dönemindeki erkeklerle uğrşamanın zorluğuda var tabi :)) hmm bide yaşlı değilsin, biz seni çok seviyoruz ... birimiz eksik olursak tadımız olmaz :) varlığınız için hepinize teşekkürşer :)
yaa :)) süper ya :) biz bu topikte unuttuk resmen ya.. inş bu ay patlama yaşanır :) kuzenim doğum yapmış diyodum ya sürekli bak çok tatlı bişey geciktirmeyin sakın diyo ki o daha 17 aylık evli... ah dedim keşke kısmet olsa geciktirmeyeceğiz de olmuyo işte .... inş bigün güler yüzümüz ... senden umutluyum ben bu ay.. hamişlerin arasındasın diye görüyorum seni ...
canım merhaba..inş hamilesindir :) tek korku bu olsun :)) bende hamile olsam ilk sizlerle sonra eşimle paylaşırım mutemelen :))

canım geçmiş olsun...durumun kötüymüş. nefret edilecek bişey yok.yaşamışsın olmuş.evet dikkat etseymişsiniz bu sıkıntılar olmamış ama olmuş..ama korkma.ilerde sıkıntı yaşamazsın çopk büyük ihtimalle ve dilerim hemen adet olrsunda sıkıntılar birazda olsa hafifler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…