- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #7.561
abla helloyla sen karıştırmışınız ortalığı:)ben keşfettim olayı yazıları tam seçmediğiniz için böle olmuş malesef amannn boşver herkes anlar merak etme sen
Evet canım beceremedim galiba...:))
candaşım napıosun yaaa diğer topikte bi kişinin daha hamile haberini aldık bugün bizim topiktede olsun yaaaaaa hadi bu ay patlama olsun lütfennn evrene msjı kim yoluuyodu yollasın yine:):):)
Hayırlı haberler bekliyoruz sizlerden...
abla bi edebiyat öğretmenim vardı aşıktım kadına keşke erkek olsaydım derdim nasıl güzel anlatırdı çok severdim edebiyatı hep ah baba ahhhh okutmadı beniya ömrüm boyunca çıkmıcak aklımdan
Canım sanırım liseyi bitirdin. Üniversiteye gitmedin. Bizim bölümün açıköğretimi de var. Dışardan oku gençsin daha...
chnb canım çok zormş öğretmen olmak, halbuki hep derler öğretmen meselği kadın için biçilmiş kaftan diye, hiç düşünmemiştim öğretmeniminde çocuğu vardır eşi vardır yemek derdi vardır bilemiyorsun. Allah kolaylık versin. Oğlunla ola diyaloglara bayıldım... :))) benim kardeşim bacağını sallardı annem yapma oğlum der başlardı yine annemde uyuz olurdu o geldi gözümün önüne.
Arkadaşının ailesini de allah kavuştursun. Demek hac başladı bende gitmeyi çok istiyorum bakalım nasip olacak mı?
candaş kuzu inşallah ya, gönüllerimiz bir allahtan.
nazlım bak yemin ediyorum bu ay o kadar umutluyum ki, biliyorum aramızdan gelecek bir haber
renkliatlas canım ben o kadar saat havaimanındaysan bize gel seni alim yada ben gelim diyecektim ondan sonrdum.
yemin ediyorum tüm kalbimle dua ediorum sağ salim hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alayım duasından ya önce ya sonra hep dilimdesin kalbimdesiniz. Olacağını biliyorum hiç tereddütüm yok ama diyorum ya ben topikte değilken alırsak haberleri ya benim işim gücüm derken sizlerin bana verdiğ desteği ben size veremezsem sizinle paylaşamazsam diye istiyroum ki bir an önce olsun.
Canım benim, bebiş olunca fazla zaman ayıramayabilirsin ama bu da normal. İnşallah dediğin gibi güzel haberler alırız inşallah... Ben de haccın önemini pek bilmiyormuşum eskiden. Şimdi ben de çok isterim o havayı teneffüs etmek. Kısmet olur inşallah. Gideceğimiz arkadaşlardan birinin babası vefat etmiş. Biz 3 kişi gideceğiz artık. Ona da üzüldüm. Sonbahar olunca birden ölüm haberleri de çoğalıyor nedense...
Oğlan daha 2. sırayı bitiremedi daha:))Şimdi de midesi ağrıyormuş yine wc ye gitti. Maşallah kilo aldı. Dersten kaçmak için habire acıktım diyor iştahsız oğlan...:))
canım benimmmmmmmmmmmm yüreğine sağlık karnındaki minik yavrun bize uğur getirsin biz burda kardeş gibi olduk hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ben 18 senelik arkadaşıma anlatamıyorum sizinle konuştuıkalrımızı çünkü sıkılıyolar biliyorum anlıyorum onlar yaşamadığı için bilmio inşallah hepimizden güzel haberler alırız uzun zaman oldu güzel haber almayalı hep sorunlarla boğustuk
yaaa benim kasıklarımda çok ağrı var kızlar doktorumu arasammı napsam
Canım öyle, arkadaşa anlatılmadığı gibi her topiğe de anlatılmıyor. Benim ilk topiğimin durumu daha farklı.Orada daha farklı muhabbetler kuruluyor. Ama hamile kalırsam ay topiklerine yazmam herhalde diyorum. Çok kalabalık oluyor ve çooook zaman alıyor, bir de kötü bir olay olunca aynı gün ortam kalabalık olduğu için normal muhabbete devam ediliyor. Bu da bana üzücü geliyor. Doğal aslında ama bana tuhaf geliyor işte. İtiraf edeyim bir de yaşlı kalıyorum aralarında sanırım...
kulaklarım çınladı dedim adım geçiyor sanırım :) canım biz de bugün a sesini öğrendik :) haftasonu misafirim vardı yatılı.. bugün hava çok kçtü yağmurlu ve karanlık.. çocuklar teneffüse çıkamayınca hep başlarında durdum sınıfımı düzenledim hello kity resimleri ile atatürk köşesi hazırladık :) aklıma önce hello kity sonra tüm kızlar geldi..
kızlar biliyosunuz ben bu ay koruncaktım eşim kendni kontrol ediyodu dün eşimle biraz bozuktuk misafirin yanında öpüşüp koklaşamıyozki barışalım :) neyse gece yatınca bizim mercimek fırında :) korunmaya fırsat kalmadı zaten :) ovulasyon testi çarşamba perşembe yaptığımda hafif çizgi çıkıyordu haftasonu yapmadım içimden bir ses yumurta döneminde olduğumu söylüyor.. adetime 7-8 gün kaldı.. eşimi korku sardı ama ben dua ediyorum tutmuş olsun die :)
buarada kursada aklım estikçe gidiyorum bugünde gidesim yok :) testleri çözer giderim zatn yorgunken gitsemde uyukluyorum :)
renkliatlas yarın mı gidiyor bugün gitti mi yoksa ? şimdiden ben hayırlı yolculuklar diliyorum
buarada senem çok fazla yazışmadık ama bu topiğe verdiğin pozitif enerjiyi hissediyorum topiğin ilk umut ışığı olduğunu okudum ilk bebeişimize hayırlısıyla kavuşur bu mutlu haberi bizlerle paylaşırsın inşallah
ben de hamiş olduğumu öğrenince ilk eşimle sonrasında sizlerle paylaşmayı istiyorum burdaki duygular bana daha samimi geliyor iyi ki tanıştık..
ovulasyon testi yapanlar nazlım ve günlük müydü ya kızlar ben çok idrara çıkan biri değilim ve buarada su içiyorum yani iki saat beklemek yeterli olurmu acaba siz 4 saat bişey içmeden bekleyebiliyormusunuz..
Canım kursa çok gitmene gerek yok bence. Burada hala çok sıcak havalar. Biz el, ele, el ele yazdık hafta sonu. Hem ele yazısı, hem normal harf olarak yazdırıyor. Herhalde kitap da görünce zorlanmasınlar okurken diye. Keşke eskisi gibi düzden öğrenselerdi...