Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dr_alb, kolay gelsin demek yoğun bugünde paztsi off her yer öyle hava güzel demek orda burası yağmulu ve şiddetli rüzgar...bizde kızımla evcilik oynadık yatırdım onu bende dizi izleyeceğim yaşasın :))

nazlım bende almayı düşünmüyorum kocam en sonunda damgayı vuracak bana piskopat diye:)) ne gerek var bunlara zaten normalde oluyor sabretsen gözüyle bakıyor bana dünde ağlattı zaten dediki ben yine pc başındaydım hayatım destina olmasa sen kafayı yerdin heralde dedi bende çok kızdım kırıldım üzüldüm sonra ağladım ben ne dedimki hayatım özür dilerimdi falandı filandı yaa ne adam allahım ben abartmıyorum yaa araştırma yapmak suçmu dedim kapattım pc yi:)) benimde aynen seninki gibi çizgiler bakalım bende o kasık ağrısı günündde çalışmadımya tutmamıştır diye düşünüyorum...hayırlısıartık..olmazsa diğer ayy üzüntümüz yerini alışkanlığa bıraktı 8 ay oldu olmazsa bir dahaki aya:))

candaş, ayy ne güzel olur yaa öyle mutlu olurumki....her zaman beklerim canım...

Tekrar tekrar teşekkür ederim hepinize. Şu sıpayı sağlıcakla kucaklasam... Aklım sizde, gözüm topikte, kulaklarım gelecek güzel haberlerde

hımm... benim eşimde 3 sene lund da kalmış biz yeni tanıştığımızda ordaydı sürekli malmö ye giderdi.. çk fazla tanıdığı var oralarda..çoğu türki tanıyor..belki abinlede tanışıyolardır uzun süre bebek için tedavi olan bi arkadaşı vardı ikiz kızları olmuştu onlarında,malmö delerdi sanırım

Bizimkilerin 1 erkekten sonra ikizleri oldu. biri kız, biri erkek:)) abimde çok sosyaldir tanısıyo olabilirler:)

Bizimkilerin 1 erkekten sonra ikizleri oldu. biri kız, biri erkek:)) abimde çok sosyaldir tanısıyo olabilirler:)

maşallah allah bizlerede nasip etsin , bende ikiz çok istiyorum ne güzel bi taşla 2 kuş.. ama bakımı zor tabiki..helede biz gibi çalışan bayan olunca büyüklerin yardımı gerekiyor Allah yardımcıları 9olsun.. eşimde çok sosyaldir belki tanışmışlardır, eşimin branşı moleküler biyoloji ve genetik ,şuan post doktora yani doktora sonrası araştırma yapıyor stockholm de karolinska da...bakalım bende ücretsiz izine ayrıldım inşallah uğurlu gelir oralarda hamile kalırım

kızlar chnb hello candaş nazlım ne yapıyorsunuz kızlarrr...hepinizi öpüyorum bu gece 1 de istanbula gidiyorum yarın sabah 8.50 de uçağım dualarınızı eksik etmeyin,rabbim kazasız belasız kocama kavuşmayı nasip etsin...

inşallah kazasız belasız gidersin. yolun açık olsun. Allah kocana da bebişine de kavuşmayı tez zamanda nasip etsin inşallahh...

inşallah kazasız belasız gidersin. yolun açık olsun. Allah kocana da bebişine de kavuşmayı tez zamanda nasip etsin inşallahh...
amin sağolasınnn

abla benim kocam testleri gördü bu ne böyleeee diye bi çığlık attı gebelik testi sanmış avanak:)ay yavrum sevindide bide ya benimkiler de koyuya yakındı aynı renk değildi ama inşallah hello gibi olur bizimdeeee o testler yumurtlamadan önceki 36 saati gösteriomuş saçma bi cümle oldu ama anlasın sen onu bakalım bomba kimden gelecek bu ay

canımmm allahım hayırlı yolculuklar versin sağ salim git giderken 3 kişi dönün inşallahhh memleketine

Günlük ; inş olması için imkanları zorlarız bizde :))

Senem
; inş topiğimizin nar tanesi çok uğurlu gelirde o doğana dek yada 40 çıkana dek beklemedekileri hami grubuna alırız.selametle doğumlar olsun inş :) şimdi izne ayrıldın mı ?

Renkliatlas,
gittin mi eşinin yanına ? sabah orda olacaktın sanırım ? inş stikerlar orda işlev görür de süprize kullanırsın ...

Dr_alb
; selam naber ? benimde ikizlerim olcaktı ( darısı ikincilere.yeğenlerini allah nazarlardan saklasın..sağlıklı uzun ömürler versin inş...

kıtty, bu defalık eşin planı bozmuş desene :) ama seninde hakkın yani hamişken naz etmek :) aklımda olsun oturduğun bölge... inş görüşürüz en kısa bi vakitte :)

chbn,
zor bigün olmuş devamda edecek galiba ödevler bitene dek. allah kolaylık versin ya bazen tek çıt bile duymak insnaı mahvediyorken bi sınıfla uğraşmak heleki geveze olanlarla uğraşmak zor.inş oğlun bugün seni yormaz

Kızlar yazılar birbirine girmiş. Kimin yazısı kim demiş diye çözmeye çalıştım... Oğlan yanımda "el" yazıyor şu an... Her bir yazışında hadi oğlum diyorum. Otomatiğe bağladım sürekli hadi oğlum diyorum. O da her seferinde tamam diyor. Bu aradaİngilizce de çok iyi dedi öğretmeni. Ayrı İngilizce öğretmeni geliyor. Hevesli gelince bugün teacher şunu dedi, böyle yaptı diyor. Fredy diye kurbağa var hep İngilizce konuşuyor cdde var. Oğlan onu dinliyor. One, two,tree look at me look at me diyor şarkı bu. Şimdi de tuvaleti geldi. Az önce acıkmıştı, birazdan da susar...

Birinci sınıf anneliği ne zormuş ya...

Minikler ve Ceza da yazmıyor. Minikler de 1. sınıf okutuyordu. Neler yapıyor acaba?

Diğer kızlar sakinmiş topik. Yeni arkadaşlar vardır Melek ve Peppe onlar da yazmadılar bir daha sanırım. Dr-alb arkadaşımız yazıyor sanırım.

Ben de baktım fazla ilerlememiş neyseki:))

Evet Candaş son saatler yorucu oluyor. Çocuklar dayoruluyor. Hele son dersse bir de. Girdiğim son sınıfın oğlanların hepsi haylaz. Kıpır kıpırlar. Bugün İslamiyet öncesi "sığır" adı verilen törenlerden bahsediyorum.Eski Türkler diye başlayan not yazdırıyordum. Kızın biri Türk'ün t sini küçük yazmış, geçerken uyardım. Sınıfın oğlanları hep birden ooo filan sesler çıkardı. Sığır töreni de öküz avına çıkılan tören. Bazıları kendini bu törenlerdeki av sandılar herhalde dedim. Hemen toparlandılar. Yüz verirsen bazı sınıflara tepene çıkıyor.

abla helloyla sen karıştırmışınız ortalığı:)ben keşfettim olayı yazıları tam seçmediğiniz için böle olmuş malesef amannn boşver herkes anlar merak etme sen

candaşım napıosun yaaa diğer topikte bi kişinin daha hamile haberini aldık bugün bizim topiktede olsun yaaaaaa hadi bu ay patlama olsun lütfennn evrene msjı kim yoluuyodu yollasın yine:):):)

abla bi edebiyat öğretmenim vardı aşıktım kadına keşke erkek olsaydım derdim nasıl güzel anlatırdı çok severdim edebiyatı hep ah baba ahhhh okutmadı beniya ömrüm boyunca çıkmıcak aklımdan

chnb canım çok zormş öğretmen olmak, halbuki hep derler öğretmen meselği kadın için biçilmiş kaftan diye, hiç düşünmemiştim öğretmeniminde çocuğu vardır eşi vardır yemek derdi vardır bilemiyorsun. Allah kolaylık versin. Oğlunla ola diyaloglara bayıldım... :))) benim kardeşim bacağını sallardı annem yapma oğlum der başlardı yine annemde uyuz olurdu o geldi gözümün önüne.
Arkadaşının ailesini de allah kavuştursun. Demek hac başladı bende gitmeyi çok istiyorum bakalım nasip olacak mı?

candaş kuzu inşallah ya, gönüllerimiz bir allahtan.

nazlım bak yemin ediyorum bu ay o kadar umutluyum ki, biliyorum aramızdan gelecek bir haber

renkliatlas canım ben o kadar saat havaimanındaysan bize gel seni alim yada ben gelim diyecektim ondan sonrdum.

yemin ediyorum tüm kalbimle dua ediorum sağ salim hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alayım duasından ya önce ya sonra hep dilimdesin kalbimdesiniz. Olacağını biliyorum hiç tereddütüm yok ama diyorum ya ben topikte değilken alırsak haberleri ya benim işim gücüm derken sizlerin bana verdiğ desteği ben size veremezsem sizinle paylaşamazsam diye istiyroum ki bir an önce olsun.

canım benimmmmmmmmmmmm yüreğine sağlık karnındaki minik yavrun bize uğur getirsin biz burda kardeş gibi olduk hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ben 18 senelik arkadaşıma anlatamıyorum sizinle konuştuıkalrımızı çünkü sıkılıyolar biliyorum anlıyorum onlar yaşamadığı için bilmio inşallah hepimizden güzel haberler alırız uzun zaman oldu güzel haber almayalı hep sorunlarla boğustuk

yaaa benim kasıklarımda çok ağrı var kızlar doktorumu arasammı napsam

kulaklarım çınladı dedim adım geçiyor sanırım :) canım biz de bugün a sesini öğrendik :) haftasonu misafirim vardı yatılı.. bugün hava çok kçtü yağmurlu ve karanlık.. çocuklar teneffüse çıkamayınca hep başlarında durdum sınıfımı düzenledim hello kity resimleri ile atatürk köşesi hazırladık :) aklıma önce hello kity sonra tüm kızlar geldi..
kızlar biliyosunuz ben bu ay koruncaktım eşim kendni kontrol ediyodu dün eşimle biraz bozuktuk misafirin yanında öpüşüp koklaşamıyozki barışalım :) neyse gece yatınca bizim mercimek fırında :) korunmaya fırsat kalmadı zaten :) ovulasyon testi çarşamba perşembe yaptığımda hafif çizgi çıkıyordu haftasonu yapmadım içimden bir ses yumurta döneminde olduğumu söylüyor.. adetime 7-8 gün kaldı.. eşimi korku sardı ama ben dua ediyorum tutmuş olsun die :)
buarada kursada aklım estikçe gidiyorum bugünde gidesim yok :) testleri çözer giderim zatn yorgunken gitsemde uyukluyorum :)
renkliatlas yarın mı gidiyor bugün gitti mi yoksa ? şimdiden ben hayırlı yolculuklar diliyorum
buarada senem çok fazla yazışmadık ama bu topiğe verdiğin pozitif enerjiyi hissediyorum topiğin ilk umut ışığı olduğunu okudum ilk bebeişimize hayırlısıyla kavuşur bu mutlu haberi bizlerle paylaşırsın inşallah
ben de hamiş olduğumu öğrenince ilk eşimle sonrasında sizlerle paylaşmayı istiyorum burdaki duygular bana daha samimi geliyor iyi ki tanıştık..
ovulasyon testi yapanlar nazlım ve günlük müydü ya kızlar ben çok idrara çıkan biri değilim ve buarada su içiyorum yani iki saat beklemek yeterli olurmu acaba siz 4 saat bişey içmeden bekleyebiliyormusunuz..

hoşgeldin hemşerim camlar gitti yine:)bursa felaket bugün hem soğuk hem yağmurlu sabahtan beri durmadı ben 2 saat sıvı tüketmiorum canım bence yeterli olur o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…