Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın arkadaşlar..şükür kavuştuırana..özledim sizi beee aklım sizdeydi..
hafta sonu anneme gittim günü vardı..pazar günü lisedeki arkadaşlarımla buluştum..güzel bi hafta oldu benim için ama hala hastayım..bütün okul dökülüyoruz..sizler ne yaptınız?umarım iyisinizdir?
günlük ve nazlım yumurtlama günleriniz nasıl gidiyor:)

yüreğine sağlık kuzummmmm kocama diyomki yarın çalıuşma var unutma kızlar benden çok ümitli bu ay boşa çıkarmamamız lazım:)allahım inşallah nasib eder çok çalışıos bakalım kısmet olur inşallah

heycanlı ve dinamik :)nasılsın canım yaa snein nasıl gidiyo biz 10.gün başladık iki günde bi devam edios bi iki saat kalmıom öyle sabaha kadar duramıorum ben ya geç kalırsam ya uyanamazsam ya ölürsem pis gidersem diyerekten yatamıorum valla bi iki saat yeter inşallah:)sen neler yapıosun gezmelere devam maşallahhh

canım bende biraz önce face den mesaj gönderdm çok merak etmiştim. Salgın var salgınn... herkes dökülüyor geçmiş olsun canım çok. öpüyorum.

aaa evet hiç aklıma o gelmemişti, çok sık banyo yapmaktan da üşütüyor olabilirsin. Amin allah yardımcın olsun gelsin artık bebeklerrrrr...
yok anam hala ufak tefek tekmeler var, sanırım tekme perşembe dr gitceğim soracağum ona.

bu arada şubat anneleri topiğine 1-2 kere yazdım ama onlar almış başını gitmiş neyse işte orada bazı anneler maşallah diyim nazar değdirdi diye düşünmesinler işte bazı anneler çok net hissediyor bebeklerini.

senin oğlun sakin asil bi evlat olacak görürsün teyzesi dedi dersin:)sağlıklı olsunda varsın az tekmelesin canım inşallah güzel haberler alırsın sık banyo yapma olayından hasta oldum sanırım dediğin gibi kocamda aynı gece hiç uyuyamamış boğazları acımış hep lütfen dikkat et kendine dedim o hasta oldumu yatak döşek yatıyo sıtma filan gelio çalışma zamanı bişey olmasın inşallahhhhhhh:)

annnemi özledim bende :))) ağlama bu aralar bende hayatımda hiç ağlamadığım kadar ağlıyorum. Eşim kardeşim hayretler içerisinde.

duygusal panda seni:)gebeliktendir canım ben iki ay boyunca herşeeeeyeee ağladım inan saçma sapan herşeye güzel şeyler bunlar:)

ohhhhhh ne güzel canlı olmayı bende isterdim..bizde karar aldık daha doğrusu benim isteğim..akşam erken saatte olsun yoksa banyo işi gerçekten zor oluyor...saçımı kurutmak kolay değil..kurutmazsam hasta olurum..sinizüt belası varda bende..canım biz gün aşırı yapamadık hfta sonu olmadığım için..zaten 16 sından sonra yumurtlama günüm olacak çünkü son aylarda 37. gün regl oldum hep..ben iyiyim internete pek takılamadım..cuma günü okuldan çıktım anneme pasta börek yaptım hemen yola çıktım dünde hastaydım hiç giremedim.şimdi dersim boş rahatım:)

canım bende biraz önce face den mesaj gönderdm çok merak etmiştim. Salgın var salgınn... herkes dökülüyor geçmiş olsun canım çok. öpüyorum.
sağol canım mesajını eeve gidince okurum okuldan açılmıyor yasak çünkü..okulda tüm öğretmenler hasta malesef.sen nasılsın?

duygusal panda seni:)gebeliktendir canım ben iki ay boyunca herşeeeeyeee ağladım inan saçma sapan herşeye güzel şeyler bunlar:)

inşallah nazlım allah dağına göre kar verirmiş derler ya umarım öyle olur ben tek başınayım bebeğe yardımcı olacak kimse yok kayganam var ama köstek olur daha çok beni bunaltır eşimde dior geçen gün annem ve ilk zamanları sen atlat kazasız belasız sendne büyük yok diyor :) eşşek dalga geçiyor.

bende herşeye ağlıyorum. evet güzel gerçekten de çok ilginç Nazlım bir araştırsana ne iyi geliyormuş senem baa bir ara zencefilli bir tarfi vermişti besle adamı besle ayenen öyle allah korusun kimse hasta falan olmasın.

kızlar benim camlar halı ve kapılar için kadeın gelecekti ya 2 haftadır bugün teşrif edeceklermiş bende kalkim yatakları falan topliyim mutfağı toplayayım.
ööpüyorum hepinizi

CANDAŞIMMM senide öptüm çok.

zaten hastasın sende dikkat etcen kuzum umarım emeklerimiz boşa çıkmaz senin kaçıncı ayın ceza bu hep düzenli ilişkiler oldumu böyle

kolay gelsin kuzumm sana çok yorma kendini hele bi gelsinde velet sen alışırsın kendi kendine halledersin evdesin nasıl olsa rabbim yardım eder kaynanana filan hiççç gerek kalmaz bizim bi arkadaş var oda istemedi kimse gelsin tek başına helletti valla şimdi 6 aylık oldu çocuk maşallahı var

sonraaaaaaa yazarım teneffüs zili çaldı:)öğleden sonra 5-6 da boş yuppiiiii

Arkadaşlar Merhaba, Hepinizin yazılarını tek tek okudum...Öncelikle çok teşekkür ederim değer verip cevapladığınız için kendimi birazda olsa güçlü hissettim sizlerin sayesinde.. Ben hiç bir zaman böyle birşey yaşamak istemedim. Ve bir bebeğim olması hayalimdi hep, Ve herzaman kim bebeğine kıysa çok üzülür neden böyle yaparlar ben olsam asla yapmam derdim.. Benim başıma geldi işte.. Birde böyle birşeye ihtimal vermiyordum oda hiç düşünmedi..zaten şok oldu.. iki saat ultrasona baktı kafayı yedi...Ben Çok düşündüm ama adamın umrunda bile değilim.. Bana diyor, Kendin bakarsın umrumda olmaz,bende bakarım şener şen filmindeki gibide suratına tükürtürüm büyüyünce dedim aynen öyle dedi birde.. ya da gelirsin bir oluruna bakarız dedi.. Ağladım tabi ve çok düşündüm.. Çook aşırı ağır geldi.. Yakın arkadaşlarım en doğru kararında böyle olcağını o adamın bir parçasına lanet olsun bebeğe yazık doğarsa büyünce ne diyceksin şimdi orda bir bebek yok bile..dinende günay olan haftayı geçemedin felan filan...henüz 5 haftalıktı Ultrasonda sadece kese vardı Net birşey görünmüyordu.. Belki çok vakit geçmeden olsa diye düşündüm o zaman zor gelmeyebilir.. Fakat herşey operasyondan sonra başladı,,sinir krizi yaptığımın farkına varmalar..günlerce mutsuzum.onunda umrunda bile olmadım..Aramıyorumda artık hiç bir kaç gün önce işte soru sormak için aradım doktor kimliğine oda 3 ay bekle gelmezse gelirsin bakarız dedi aynen böylee..Bir arkadaş kim bu demiş.. Tabi adını söyleyemem ama..İstanbulda merkezde çok bilinen her gün haerlerde olan bir hastanede kadın doğumda.. Genç birisi yüksek tahsilini yapıyor orarada...benim ailem kendisini çok severdii böyle birşeydende haberleri olmadı..aileleri bilirsiniz önceliklede anneler, Doktor erkek arkadaşı fikrine bayılıyorlardı hep çok rejlam yapıyorlardı övünüyorlardı.. İşte hiç öyle değil... okadar ruhsuz..hissiz insanlarki çoğu ancak belki doktor bir eşle mutlu olabilirler... hiç öyle doktor diye övünülecek birşey yok...Benim tavsiye vermeye hiç hakkım yok tabiki..fakat düştüğüm hatalardan belki burdaki bu yazıyı okuyan, araştırıp yazmaya cesaret edemeyen diğer arkadaşlarıma biraz yardımcı olurum... Ben pişmanım ama işin başından olan herşeye. Bekar arkadaşlar her zaman dikkat edin..Her günüm kabus gibiii :'(( Hayat dolu bir insandım tüm ışığım söndü.

Kıtty, bende çok öpüyorum canım... videoyu izleyemiyorum pc açamıyo videoları ( yorgunluk hala devam ediyo mu ? bebepin fotosunu koymuşlar.. sapsarı ya.. bide nasıl sert :) şimdilik bebek çirkin tabide ilerde güzelleşir :)

ceza, çalışmalarda rastgele.benim son günüm de bu cuma .. yumurtlama yani.. ama keşke diyroum cumartesi çatlasada bu sefer tuttursak ...

sezzaay, canım gerçekten durumuna üzüldüm.artık geçmişe bakmayacaksın.geçmişe dönünce eminim hep pişmanlığın olacak ama olgunlaştırıdığınada göreceksin.kendinide kötü hissetme.herkes bi yerlerde hata etmiştir itiraf edemesede.sen en azından kabul ediyosun buda bi erdemdir.o sevgilinede gerçekten yazıklar olsun.erkeğim diyem dolaşsın ortada.madem böyle bişey kabul etmeyecektin ona görede bu işe girmeyecektin.son zamanlarda erkeklerin erkeklikten uzaklaştığını hatta şekillerinin bile bariz değiştiğini söylüyorum hep.işte bu da içi değişen kallşlerden olmuş... bi döenm bunalımlı zmanlar geçirebilirsin ama geçecek elbet... annende kendince haklı napsın her mevki makam sahibini adam sanıyoruz biz ama yanılıyourz.unutma bu dünya etme bulma dünyası..mazlumun ahı mazlumda kalmaz çıkar bigün acısı.

Son düzenleme:
ya kızlar bişey sorcam size.aaa günlük bu arad dün senin kulağını çınlattık :)) annemin adaşısın ya :)) ordandı muhabbet ... nabersin ?

şimdi ben bizimkilere bi düdüklü alcam.kendime evkenmeden önce tefal almıştım saatlilerden.bi kere düdüklü patlamıştı o yüzden ço korkuyodum :) bizimki gerçekten çok korunaklı güzel. çabkta pişiriyo ama çok çok çabuk değil.sanırım kurufasülyeyi 20-40 dk arası pişiriyo.bi de benim ev işleriyle yemekle ilgim olmadığından evi kullanamadığımdan doğru bi yorumda da bulunamıyorum.düdüklüyğ taş çatlasın 10 kere kullandım onda da garnitür filan haşladım ... bi kuzenimde fıssler almıştı.o biraz görgüsüzdr :)) öve öve bitiremedi.pintidir de birazda para verince havası olmuş 1500 :)) şimdi annesinede almış o.bi kerede biz onlardayken mısır pişiriyo ama belki 1 saatten fazlada pşti mısır.bide teyzem diyo ki ayyy çok çabuk pişiriyo çok lezzetli filan. fakat bana bu süre çok uzun geldi. onlar para kıymadıklarından düdüklüleri çok eskiydi onla kıyaslayıp çabuk pişiriyo diyedebilir güvenilir değil bu youm benim açımdan... ama fısslerın daha iyi olduğunu duydum msela 20 dk ya filan nohut fasülye pişiyomuş. kullanan varsa bilgi istiyorum ... neden sebep soruyorum. benim alacğım düdüklü yani tefalin saatli olanı 6 lt 299,00 tl. ben 3 yıl evvek peşin 250,00 tl ye almıştım ki o zmanda şuandada piyasayı 400 civarlarındaydı .. fısslerinde 3,5 lt si 270 tl filan... şimdik önerecekseniz fısslerı ona kayacam.. yok derseniz tefal diyeceğim ki annemin gönlü tefalden yana.bende diyrum fıssler iyiyse benim tefali ona verir kendime fıssler alırım ... yorumlarınız bekliyroum bacılar :))

Son düzenleme:

ben düdüklü tencerelerden çok korkuyorum hala kullanmadım evimde hiç nohur kuru fasulye pişmedi annem yapıyo ondan alıyom bebeğim yorum yapamıcam ama halamın kızı o tefallerden aldı çokda memnun istersen ondan al

allah yardımcın olsun yaşadığın çok zor bu durum o adamı doktor kimliğiyle bile arama artık hayatına başka bi yön çiz kafayı yersin çokdüşünme

yaa ne enerjiksiniz anacığım yetişemedim.....günaydın canlarr....

hellom, canım hiç endişelenme her bebek aynı zamanda hareket edecek diye bişey yok sen ilerleyen aylarda gör bakalım şikayet bile edeceksin canım test artık negatif yumurtlama günü bitti sanırım bu akşam olurmu bilmiyorum bende çok üşüyen birisiyim offf havalar çok soğudu yaa utanmasam doğalgazı açıcam kızım ve eşim terliyor geceleri ben üşüyorum:))

ceza, canım benim bizim çalışmalar oldu test negatifi gösteriyor artık hayırlısı olsun bakalım yaa ben bebek tutmuşmudurdan ziyade regl olacakmıyım? sende bu hafta çalışacaksın heralde yanlış anlamadım dimi? hadi bu ay duyalım bir hamiş haberi...

candaş, canım annene selam söyle ellerinden öperim adaşı olarak:)) ben o dediğin markayıda ilk defa duyuyorum canım senden:)) ne cahilim dimi ben eskilerdenim gülüm tefali bilirim oyüzden bu konuda pek yardımcı olamayıp adaşım gibi TEFALL diyorum:)) inşallah bu hafta sonu senin içinde hayırlı olur canım...

nazlım, enerjik hatun seni... hadi geçsin artık şu hastalığın dün yaptınmı testi ben yaptım negatif çıktı yine bu ayı kapattım...

sezzayy, vallahi bende bu konuda hellom gibi katıyım tabiiki yargılamak bizim haddimiz değil ama ne bileyim bu konularda moralim çok bozuluyor konu görmediğinde olsa sonuçta bir can...allah o dr arkadaşınada akıl versin dr olmuş ama kime nee yaptıklarına bak kariyer sahibi olunca insanlar insanlıklarından çıkıyorlar görüldüğü üzere.. allah akıl fikir versin dr olacağına insan olsa daha iyiymiş...neyse zaten kötüymüşsün daha fazla moralini bozmayayımda canım bir dahada evleneceğin insan dışında arkadaşlıklarında olsa ilişki yaşamamalısın...allah seni doğru insanla karşılaştırsında bir dahaki bebeğin bir yuvada büyüsün...

az önce tafla konuştum kızlar...faceden orada bile yazmakta zorlandı canım iyiymiş evde çok rahat olduğunu söylüyor...

yamatake canım nasılsın?

senemciğim, sen izine ayrıldınmı?

tüm kızlar nasılsınız öpüyorum hepinizi...

hello, video çok güzel bazı geceler destina ağlar gördüğü rüyalardan dolayı bende hemen gidip sarılırım öperim anne burda derim susar o geldi aklıma canım yaa ne güzel sarılıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…