Arkadaşımın dediği gibi nefret etmek hakkımız yok, namus bekçisi de değilim, anlaşmıştım zaten cevap yazmak istemedim ilk bebeğim diyince yok ben yanıldım dedim falan neyse Allah çoluğumuzu çocuğumuzu böyle yanlışlardan korusun...
yine de dediğimin arkasındayım, birincisi 3 ayda düzene girer ayrı demek başkak ilk regl için 3 ay bekle demek ayrı.Hiçbir şekilde duymadımki 3 ay bekle regl olursun diyen. sen ismini verde boyfriend'inin kazara denk menk geliriz aklımızda olsun yada hangi şehir hangi hastane olduğunu söyle en azından . Şiddete seni boyfriend'i bilmeyen başka bir dr gitmeni tavsiye ederim.
teşekkür ederim canımmm o sizin sevimliliğiniz tatlılığınız. Nasıl gidiyor ev işleri.canım eşler bizlerden daha rahat aslında onların bu rahatlığınıda bozmamak lazım sanki, pek anlamıyorlar, sen şimdi birde evdesin ya ister istemez dahada merkezde bebek yapma olayı... Gün aşırı ilişki gerçekten yıpratıcı. Koyu çizgi olduğu gün yada ertesi gün diyorduk biz ovulasyon topiğindeki arkadaşlarla, benim regl düzensizdi hatırlarsan taf'cım vardı o tam biliyordu yumurtlama gününü çatlamasını o kadar bilip nokta atışı yapmalarına rağmen taf'ıda bekletti minik yaramaz. ben 9. ayımda yakalayabildim.
Yumurtlama günü geçmiş zaten takmamaya çalış, bakalım hiç belli olmaz işler nasip kısmet ama diyelim. Kaçıncı gün çift çizgi olmuştu.
ya özledim okul yıllarını beee aklıma geldi sabah sabah canım bu hafta temizliğim var ama annemi çaarcam artık beraber yaparız hastayım hiç tek başıma uğraşamıcam pazar günüde yatarım dinlenirim belki o güne kadar iyileşirim kasık ağrım devam edio bunu iyiye yoruyorum yumurtlarımdan gelio ağrı çatlıcaklar falan diye düşünüorum bu hafta zor geçio kuzum düzenlli ilişkiler banyolar mevlütler koşturup duruyorum allah yardımcım olsun inşallah:)günaydın arkadaşalarrrrrrrrrrrrrrrr
yavru günaydın, bizim eve yakın okul var her sabah andımızı okuyoruz senide bekleriz :) Dinlenmek gerekiyor gerçekten farkında olmadan çok yorabilirsin kendini sanırım bu hafta sonuda dip kşöe temizliği var yada en azından camlar silinecek bu hafta salla istersen yat yuvarlan.
Ağrın vardı ne oldu.
Günlük naptın ovulasyonu.
Yamatake, senem, pileo, taf sizleride merak ediyorum haberdar ettiğiniz için bizi çok sık boğaz etmiyorum.
Herkese komacan öpücükler.
sen nasılsın bebeişin nasıl temeler hızlanmaya başladımı
ergenlik dönemindeki erkeklerle uğrşamanın zorluğuda var tabi :)) hmm bide yaşlı değilsin, biz seni çok seviyoruz ... birimiz eksik olursak tadımız olmaz :) varlığınız için hepinize teşekkürşer :)
yaa :)) süper ya :) biz bu topikte unuttuk resmen ya.. inş bu ay patlama yaşanır :) kuzenim doğum yapmış diyodum ya sürekli bak çok tatlı bişey geciktirmeyin sakın diyo ki o daha 17 aylık evli... ah dedim keşke kısmet olsa geciktirmeyeceğiz de olmuyo işte .... inş bigün güler yüzümüz ... senden umutluyum ben bu ay.. hamişlerin arasındasın diye görüyorum seni ...
canım merhaba..inş hamilesindir :) tek korku bu olsun :)) bende hamile olsam ilk sizlerle sonra eşimle paylaşırım mutemelen :))
canım geçmiş olsun...durumun kötüymüş. nefret edilecek bişey yok.yaşamışsın olmuş.evet dikkat etseymişsiniz bu sıkıntılar olmamış ama olmuş..ama korkma.ilerde sıkıntı yaşamazsın çopk büyük ihtimalle ve dilerim hemen adet olrsunda sıkıntılar birazda olsa hafifler...
Yavru kedi rya grrken annesi sarlyor - Video izle, video izlesene, komik ilgin video izle
kızlar uygun olunca bir izlesenize, face de biri paylaşmış. kıyamam.
günaydın arkadaşlar..şükür kavuştuırana..özledim sizi beee aklım sizdeydi..
hafta sonu anneme gittim günü vardı..pazar günü lisedeki arkadaşlarımla buluştum..güzel bi hafta oldu benim için ama hala hastayım..bütün okul dökülüyoruz..sizler ne yaptınız?umarım iyisinizdir?
günlük ve nazlım yumurtlama günleriniz nasıl gidiyor:)
günaydın arkadaşlar..şükür kavuştuırana..özledim sizi beee aklım sizdeydi..
hafta sonu anneme gittim günü vardı..pazar günü lisedeki arkadaşlarımla buluştum..güzel bi hafta oldu benim için ama hala hastayım..bütün okul dökülüyoruz..sizler ne yaptınız?umarım iyisinizdir?
günlük ve nazlım yumurtlama günleriniz nasıl gidiyor:)
ya özledim okul yıllarını beee aklıma geldi sabah sabah canım bu hafta temizliğim var ama annemi çaarcam artık beraber yaparız hastayım hiç tek başıma uğraşamıcam pazar günüde yatarım dinlenirim belki o güne kadar iyileşirim kasık ağrım devam edio bunu iyiye yoruyorum yumurtlarımdan gelio ağrı çatlıcaklar falan diye düşünüorum bu hafta zor geçio kuzum düzenlli ilişkiler banyolar mevlütler koşturup duruyorum allah yardımcım olsun inşallah:)
sen nasılsın bebeişin nasıl temeler hızlanmaya başladımı
ağlarımmmmmmmmmmmmm
canım bende biraz önce face den mesaj gönderdm çok merak etmiştim. Salgın var salgınn... herkes dökülüyor geçmiş olsun canım çok. öpüyorum.
aaa evet hiç aklıma o gelmemişti, çok sık banyo yapmaktan da üşütüyor olabilirsin. Amin allah yardımcın olsun gelsin artık bebeklerrrrr...
yok anam hala ufak tefek tekmeler var, sanırım tekme perşembe dr gitceğim soracağum ona.
bu arada şubat anneleri topiğine 1-2 kere yazdım ama onlar almış başını gitmiş neyse işte orada bazı annelermaşallah diyim nazar değdirdi diye düşünmesinler işte bazı anneler çok net hissediyor bebeklerini.
annnemi özledim bende:))) ağlama bu aralar bende hayatımda hiç ağlamadığım kadar ağlıyorum. Eşim kardeşim hayretler içerisinde.
ohhhhhh ne güzel canlı olmayı bende isterdim..bizde karar aldık daha doğrusu benim isteğim..akşam erken saatte olsun yoksa banyo işi gerçekten zor oluyor...saçımı kurutmak kolay değil..kurutmazsam hasta olurum..sinizüt belası varda bende..canım biz gün aşırı yapamadık hfta sonu olmadığım için..zaten 16 sından sonra yumurtlama günüm olacak çünkü son aylarda 37. gün regl oldum hep..ben iyiyim internete pek takılamadım..cuma günü okuldan çıktım anneme pasta börek yaptım hemen yola çıktım dünde hastaydım hiç giremedim.şimdi dersim boş rahatım:)heycanlı ve dinamik :)nasılsın canım yaa snein nasıl gidiyo biz 10.gün başladık iki günde bi devam edios bi iki saat kalmıom öyle sabaha kadar duramıorum ben ya geç kalırsam ya uyanamazsam ya ölürsem pis gidersem diyerekten yatamıorum valla bi iki saat yeter inşallah:)sen neler yapıosun gezmelere devam maşallahhh
sağol canım mesajını eeve gidince okurum okuldan açılmıyor yasak çünkü..okulda tüm öğretmenler hasta malesef.sen nasılsın?canım bende biraz önce face den mesaj gönderdm çok merak etmiştim. Salgın var salgınn... herkes dökülüyor geçmiş olsun canım çok. öpüyorum.
duygusal panda seni:)gebeliktendir canım ben iki ay boyunca herşeeeeyeee ağladım inan saçma sapan herşeye güzel şeyler bunlar:)
senin oğlun sakin asil bi evlat olacak görürsün teyzesi dedi dersin:)sağlıklı olsunda varsın az tekmelesin canım inşallah güzel haberler alırsın sık banyo yapma olayından hasta oldum sanırım dediğin gibi kocamda aynı gece hiç uyuyamamış boğazları acımış hep lütfen dikkat et kendine dedim o hasta oldumu yatak döşek yatıyo sıtma filan gelio çalışma zamanı bişey olmasın inşallahhhhhhh:)
ohhhhhh ne güzel canlı olmayı bende isterdim..bizde karar aldık daha doğrusu benim isteğim..akşam erken saatte olsun yoksa banyo işi gerçekten zor oluyor...saçımı kurutmak kolay değil..kurutmazsam hasta olurum..sinizüt belası varda bende..canım biz gün aşırı yapamadık hfta sonu olmadığım için..zaten 16 sından sonra yumurtlama günüm olacak çünkü son aylarda 37. gün regl oldum hep..ben iyiyim internete pek takılamadım..cuma günü okuldan çıktım anneme pasta börek yaptım hemen yola çıktım dünde hastaydım hiç giremedim.şimdi dersim boş rahatım:)
sağol canım mesajını eeve gidince okurum okuldan açılmıyor yasak çünkü..okulda tüm öğretmenler hasta malesef.sen nasılsın?
inşallah nazlım allah dağına göre kar verirmiş derler ya umarım öyle olur ben tek başınayım bebeğe yardımcı olacak kimse yok kayganam var ama köstek olur daha çok beni bunaltır eşimde dior geçen gün annem ve ilk zamanları sen atlat kazasız belasız sendne büyük yok diyor :) eşşek dalga geçiyor.
bende herşeye ağlıyorum. evet güzel gerçekten de çok ilginç Nazlım bir araştırsana ne iyi geliyormuş senem baa bir ara zencefilli bir tarfi vermişti besle adamı besle ayenen öyle allah korusun kimse hasta falan olmasın.
kızlar benim camlar halı ve kapılar için kadeın gelecekti ya 2 haftadır bugün teşrif edeceklermiş bende kalkim yatakları falan topliyim mutfağı toplayayım.
ööpüyorum hepinizi
CANDAŞIMMM senide öptüm çok.
ya kızlar bişey sorcam size.aaa günlük bu arad dün senin kulağını çınlattık :)) annemin adaşısın ya :)) ordandı muhabbet ... nabersin ?
şimdi ben bizimkilere bi düdüklü alcam.kendime evkenmeden önce tefal almıştım saatlilerden.bi kere düdüklü patlamıştı o yüzden ço korkuyodum :) bizimki gerçekten çok korunaklı güzel. çabkta pişiriyo ama çok çok çabuk değil.sanırım kurufasülyeyi 20-40 dk arası pişiriyo.bi de benim ev işleriyle yemekle ilgim olmadığından evi kullanamadığımdan doğru bi yorumda da bulunamıyorum.düdüklüyğ taş çatlasın 10 kere kullandım onda da garnitür filan haşladım ... bi kuzenimde fıssler almıştı.o biraz görgüsüzdr :)) öve öve bitiremedi.pintidir de birazda para verince havası olmuş 1500 :)) şimdi annesinede almış o.bi kerede biz onlardayken mısır pişiriyo ama belki 1 saatten fazlada pşti mısır.bide teyzem diyo ki ayyy çok çabuk pişiriyo çok lezzetli filan. fakat bana bu süre çok uzun geldi. onlar para kıymadıklarından düdüklüleri çok eskiydi onla kıyaslayıp çabuk pişiriyo diyedebilir güvenilir değil bu youm benim açımdan... ama fısslerın daha iyi olduğunu duydum msela 20 dk ya filan nohut fasülye pişiyomuş. kullanan varsa bilgi istiyorum ... neden sebep soruyorum. benim alacğım düdüklü yani tefalin saatli olanı 6 lt 299,00 tl. ben 3 yıl evvek peşin 250,00 tl ye almıştım ki o zmanda şuandada piyasayı 400 civarlarındaydı .. fısslerinde 3,5 lt si 270 tl filan... şimdik önerecekseniz fısslerı ona kayacam.. yok derseniz tefal diyeceğim ki annemin gönlü tefalden yana.bende diyrum fıssler iyiyse benim tefali ona verir kendime fıssler alırım ... yorumlarınız bekliyroum bacılar :))
allah yardımcın olsun yaşadığın çok zor bu durum o adamı doktor kimliğiyle bile arama artık hayatına başka bi yön çiz kafayı yersin çokdüşünmeArkadaşlar Merhaba, Hepinizin yazılarını tek tek okudum...Öncelikle çok teşekkür ederim değer verip cevapladığınız için kendimi birazda olsa güçlü hissettim sizlerin sayesinde.. Ben hiç bir zaman böyle birşey yaşamak istemedim. Ve bir bebeğim olması hayalimdi hep, Ve herzaman kim bebeğine kıysa çok üzülür neden böyle yaparlar ben olsam asla yapmam derdim.. Benim başıma geldi işte.. Birde böyle birşeye ihtimal vermiyordum oda hiç düşünmedi..zaten şok oldu.. iki saat ultrasona baktı kafayı yedi...Ben Çok düşündüm ama adamın umrunda bile değilim.. Bana diyor, Kendin bakarsın umrumda olmaz,bende bakarım şener şen filmindeki gibide suratına tükürtürüm büyüyünce dedim aynen öyle dedi birde.. ya da gelirsin bir oluruna bakarız dedi.. Ağladım tabi ve çok düşündüm.. Çook aşırı ağır geldi.. Yakın arkadaşlarım en doğru kararında böyle olcağını o adamın bir parçasına lanet olsun bebeğe yazık doğarsa büyünce ne diyceksin şimdi orda bir bebek yok bile..dinende günay olan haftayı geçemedin felan filan...henüz 5 haftalıktı Ultrasonda sadece kese vardı Net birşey görünmüyordu.. Belki çok vakit geçmeden olsa diye düşündüm o zaman zor gelmeyebilir.. Fakat herşey operasyondan sonra başladı,,sinir krizi yaptığımın farkına varmalar..günlerce mutsuzum.onunda umrunda bile olmadım..Aramıyorumda artık hiç bir kaç gün önce işte soru sormak için aradım doktor kimliğine oda 3 ay bekle gelmezse gelirsin bakarız dedi aynen böylee..Bir arkadaş kim bu demiş.. Tabi adını söyleyemem ama..İstanbulda merkezde çok bilinen her gün haerlerde olan bir hastanede kadın doğumda.. Genç birisi yüksek tahsilini yapıyor orarada...benim ailem kendisini çok severdii böyle birşeydende haberleri olmadı..aileleri bilirsiniz önceliklede anneler, Doktor erkek arkadaşı fikrine bayılıyorlardı hep çok rejlam yapıyorlardı övünüyorlardı.. İşte hiç öyle değil... okadar ruhsuz..hissiz insanlarki çoğu ancak belki doktor bir eşle mutlu olabilirler... hiç öyle doktor diye övünülecek birşey yok...Benim tavsiye vermeye hiç hakkım yok tabiki..fakat düştüğüm hatalardan belki burdaki bu yazıyı okuyan, araştırıp yazmaya cesaret edemeyen diğer arkadaşlarıma biraz yardımcı olurum... Ben pişmanım ama işin başından olan herşeye. Bekar arkadaşlar her zaman dikkat edin..Her günüm kabus gibiii :'(( Hayat dolu bir insandım tüm ışığım söndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?