- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #1.101
kızlar merhabalar,
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim bugün daha iyiyim.
önce anne :) senemcim nasılsın nar tanemis napıyor, dr mayıs 10 muydu. kerevize devam mı, ya bahsetsene miden bulanıyor mu, öğrenciler ciddi çakmış mı, aile nasıl, annen gitti mi, ev işleri nasıl gidiyor anlat işte
candaşım ne zaman eşinle buluşacaksın sen.
ceza naptın ilaç aldın mı? ev ne oldu
citaknuray maşallah tam zamanında gelmiş regl,
seni böyle gaza getirmek gibi olmasın belki bize dışarıdan bakan diyordur ki bu ne böyle ya ne kadar kasıyorlar oluruna bırakmak gerekir falan derler, yada birbirlerini nasıl umutlandırıyorlar falanda denilebilir neyse işte ben diyecektim ki sen folik asit kullanmıyorsan başla istersen bana geçen dr folikplus verdi ve günde 3 tablet, birde ovulasyon testi alsan sen en azından yumurtlama günürü bilir ve haziran ayında nokta atışı yaparsın ne dersin bu seni daha panikmi yaparsın
hemşire63 canım çok teşekkür ederim medismartı güle güle kullan :) yani kafan nasıl rahat edeceks öyle davranmak gerekir
tafff nasıl bir çalışma izleyeceksin bu ay taktik var mı?
kızlar ben hasta oldum sonra hafta sonu aydına gidiyoruz kayınvalidem herkes orada mevzu yine çocuk olur sanırım, oradan yazabilirsem yazarım, umarım eşim bilgisayarını götürür yanında.
ya birde kasıklarım çok ağrıyor ve 4 gözle adet günümü bekliyorum ovulasyon testi aldım, pre seed için regl bekliyorum. hepinizi çok öpüyorum, kuzeye destinaya selamlar, sevgiler
çok mu akıntı pren
BEBİŞ İSTEYEN ÇALIŞKAN ÇITIRLAR
MÜSTAKBEL ANNEMİZ................................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
Pollyannaa ..........................................................................3 MAYIS 2011
_CandaS_ ...........................................................................5 MAYIS 2011
citaknuray ...........................................................................6 MAYIS 2011
?
?
?
?
?
?
?
?
ayy canım sen kasım anne adaylarımızdan deilmiydin inan çok üzüldüm geçmiş olsun.dr.a gittinmi 2 gün kanama görmen hiç normal deilcanım.slm kızlar ben de 2008 de kürtaj oldum şubattı sanırımm 2 3 ay bekledim ve haziranda tekrar hamile kaldım merak etmeyn kürtajdan sonra 2 3 ay bekleyin şimdi kızım 2 yaşındaa
birde 4 nisanda düşük yaptım kanmm sadece 2 gün sürdü biz çalşmalara başladıkk ama aklıma takılan sat ne 4 mayıs mı olcak ben normalde 25 güne bi hastalanırım çok düzenlidir bakalım hayırlısı
herkese i.pazarlarrrrrr nasılsınız bakalım biz dün preseedle ilk çalışmamızı yaptık insaallah Allah rast getirirBEBİŞ İSTEYEN ÇALIŞKAN ÇITIRLAR
MÜSTAKBEL ANNEMİZ................................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
Pollyannaa ..........................................................................3 MAYIS 2011
_CandaS_ .............................................................................5 MAYIS 2011
citaknuray ...........................................................................6 MAYIS 2011
destina0409 .........................................................................8 MAYIS 2011
bebeğim_01 .........................................................................8 MAYIS 2011
?
?
?
?
?
BEBİŞ İSTEYEN ÇALIŞKAN ÇITIRLAR
_CandaS_ .............................................................................5 MAYIS 2011
destina0409 .........................................................................8 MAYIS 2011
bebeğim_01 .........................................................................8 MAYIS 2011
?
?
?
?
?
herkese i.pazarlarrrrrr nasılsınız bakalım biz dün preseedle ilk çalışmamızı yaptık insaallah Allah rast getirir
kız saat kaçta kalktın sen baya erkenciymişsin5temi uyandın ne
saol canım listemiz büyüsün büyüsün kocaman olsun insaallah bu ay çok müjdeli bir topik olur
Tatlım ben de düşük yapmıştım, kürtaj olmamıştım. Sonuçta hepimiz bebiş istiyoruz ve burada birbirimize destek oluyoruz. Aramıza hoş gelmedin belki ama hoş vakit geçireceğini ve teselli bulacağını düşünüyorum yine deKimyasal gebelikse doktor bekleme süresi de vermemiştir. Ne zaman başlıyor çalışmalar?
ayy canım sen kasım anne adaylarımızdan deilmiydin inan çok üzüldüm geçmiş olsun.dr.a gittinmi 2 gün kanama görmen hiç normal deilcanım.
peki dr. ne dedi hemen başlayabilirsiniz dedimi?
pileo bende kafayı yiycem yakında yemin ederim korkuyorummmmaklımdaki sorular beni yiyip bitiricek yakında offfff yaaas ((adet ne zaman olucam? bi daha aynı şeyi yaşarmıyım? bi daha aynı şey olursa halim ne olur falan filannnn
hadi uğurlu olsun listemiz inş :) ve de hayırlı :)Aynen ya. Ben de en sevdiğim şeyleri yiyemiyorum. Utanmasam oturup ağlıycam valla
CANDASımm, en müsait zamanımda liste hazırlıklarına başlıyorum. Herkes versi bilgisini yavaş yavaş da oluşsun uğur listemiz.
YHoşbulduk şeker :) idrarını kapta toplayanlar topiğine :)) iyiymiş valla :) geçen gün yaptım 1 defalık hiç bişey çıkmadı :) çünkü su içmiştim 20 dk evvel onla alakalı olabilir.Sonrasındada unuttum pas geçtik,ama bugün 13. günüm.eğer geç yumurtluyosam haberim olur ben denemeye devam edeyim.candaş şekeri, benimde geldi testler bence 13.günde falan başla, öncelikle idrarını kapta toplayanlar arasına hoşgeldinbir kap edin kendine :)))) testi max yazan bir yer var oraya kadar kullanacaksın, eee başka ilk idrarla kesinlikle yapmayacaksın, hemen hemen aynı saatlerde yapmaya çalış, testi yapmadan 2 saat önce bir şey içme :) ben böyle yaptım, ben iik başta her akşam 5 de denedim sonra aklıma geldi öğlen 11 e aldım,
bu seferde öğle 11 yapacağım :)
kayınvalidemi bu sefer korkutacağım valla çok üzerime gelirse, anne hiç sorma gece gündüz dua et 4 aydır deniyoruz olmuyor diyeceğim, o o şaşkınlık üzüntüyle başka bir şeye odaklanır çok iyi çok has kayınvalidem ama herşeyi o biiyor hiçbirşeyden haberi yok ee tabi onların o zaman öyle şeyler yokmuş amannnnnnnnnnnnn ne bilim valla şu mayısa yoğunlaşalım pre-seed aldım bu arada gelirse mayısta denerim gelmezse haziranda
Hoşgeldin canım inş uğurlu gelir hem topiğimiz hem listemiz ....kimyasal düşük yaptım ben..kürtaj olmadım ama benide listeye alabilirmisiniz??:26:
inş adetin gelmez şeker :)listeye beni ekle senemcim..
beklenmeyen adet gunum 6 MAYIS opuyorum byee
Darısı bize canım ya, geçmiş olsun düşüğümn içinde.2. bebek için çalışıyosunuz değil mi ?slm kızlar ben de 2008 de kürtaj oldum şubattı sanırımm 2 3 ay bekledim ve haziranda tekrar hamile kaldım merak etmeyn kürtajdan sonra 2 3 ay bekleyin şimdi kızım 2 yaşındaa
birde 4 nisanda düşük yaptım kanmm sadece 2 gün sürdü biz çalşmalara başladıkk ama aklıma takılan sat ne 4 mayıs mı olcak ben normalde 25 güne bi hastalanırım çok düzenlidir bakalım hayırlısı
Nasılsın canım ?canım geçmiş olsun kaç gündür giremiyordum..sanada iyi eğlenceler kayınvalidene gidiyormuşsun:)) gerçi aran nasıldır bilemem ama kayınvalideya işte:))
İnş başarılı bi çalışma olmuştur :) Rast gelsin....herkese i.pazarlarrrrrr nasılsınız bakalım biz dün preseedle ilk çalışmamızı yaptık insaallah Allah rast getirir
kız saat kaçta kalktın sen baya erkenciymişsin5temi uyandın ne
saol canım listemiz büyüsün büyüsün kocaman olsun insaallah bu ay çok müjdeli bir topik olur
Kıtty k.validsine gidecekti sanırım haftasonu ama yanılıyo muyum? Kuzeyde epeydir girmiyo hakikaten, durumlar ne alemde acaba ...Yahu kızlar Kuzey35 görünmüyor ortalarda? Kitycim kuzum da yok? Pazar tatili yapıyorlar anlaşılan, oooohKuzeyim uğrarsan bi ses ver kuşum, merak ettik yahu.
günaydın herkese. kızlar ben kürtajımdan sonra 20. günde regl oldum çok erken değilmi normalde 35 günde olurdum pkolu olduğum için aslında kafamı karıştıran şey şu: 26 sında kürtaj oldum 9unda konrtole gittim yumurtamı gördük.yumurta 14 gün sonra kırılmıyacakmıydı hani o sayı sabitti.ben yumurtayı gördükten sonra 7. günde regl olmuş oldum. hiç bişe anlamadım bu işten.tamam işlem gördüm reglin ne zaman olacağı belli omaz ama ayın 9 unda görülen yumurta ayın 16 sında kırılıp regl olunurmu? nerde o zaman sabit 14? hadi bakalım sabah sabah size mat sorusu. bunuda öğreneyim yakında kadın doğum uzmanı kesilecem başınıza:) hamile kalındığında öncelikle kesenin görüldüğünü bile bilmeyen ben :)))
olmasak niye olmadı deriz olur niye erken oldu deriz amaan yaaa...
günaydın herkese. kızlar ben kürtajımdan sonra 20. günde regl oldum çok erken değilmi normalde 35 günde olurdum pkolu olduğum için aslında kafamı karıştıran şey şu: 26 sında kürtaj oldum 9unda konrtole gittim yumurtamı gördük.yumurta 14 gün sonra kırılmıyacakmıydı hani o sayı sabitti.ben yumurtayı gördükten sonra 7. günde regl olmuş oldum. hiç bişe anlamadım bu işten.tamam işlem gördüm reglin ne zaman olacağı belli omaz ama ayın 9 unda görülen yumurta ayın 16 sında kırılıp regl olunurmu? nerde o zaman sabit 14? hadi bakalım sabah sabah size mat sorusu. bunuda öğreneyim yakında kadın doğum uzmanı kesilecem başınıza:) hamile kalındığında öncelikle kesenin görüldüğünü bile bilmeyen ben :)))
olmasak niye olmadı deriz olur niye erken oldu deriz amaan yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?