Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım geçmiş olsun kaç gündür giremiyordum..sanada iyi eğlenceler kayınvalidene gidiyormuşsun:)) gerçi aran nasıldır bilemem ama kayınvalideya işte:))

bu arada nasılsınız hepiniz kimsecikler yok gerçi ama girince yazarsınız:)) senemcim benim hamileliğimde senin bulantıların gibiydi aynı senin hissettiklerini hissediyordum..ama sabret canım geçicek inşallh bebeğine sağlıcakla kavuşacaksın canım..

bende varım 8 mayıs

ayy canım sen kasım anne adaylarımızdan deilmiydin inan çok üzüldüm geçmiş olsun.dr.a gittinmi 2 gün kanama görmen hiç normal deilcanım.
peki dr. ne dedi hemen başlayabilirsiniz dedimi?

Son düzenleme:
BEBİŞ İSTEYEN ÇALIŞKAN ÇITIRLAR

MÜSTAKBEL ANNEMİZ................................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ

Pollyannaa..........................................................................3 MAYIS 2011
_CandaS_.............................................................................5 MAYIS 2011
citaknuray...........................................................................6 MAYIS 2011
destina0409.........................................................................8 MAYIS 2011
bebeğim_01.........................................................................8 MAYIS 2011
?
?
?
?
?

Son düzenleme:
herkese i.pazarlarrrrrr nasılsınız bakalım biz dün preseedle ilk çalışmamızı yaptık insaallah Allah rast getirir
kız saat kaçta kalktın sen baya erkenciymişsin 5temi uyandın ne
saol canım listemiz büyüsün büyüsün kocaman olsun insaallah bu ay çok müjdeli bir topik olur

Son düzenleme:

senem benide eklermisin canım 1 mayıs......

BEBİŞ İSTEYEN ÇALIŞKAN ÇITIRLAR

MÜSTAKBEL ANNEMİZ................................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ

passifloraa..........................................................................1 MAYIS 2011
Pollyannaa..........................................................................3 MAYIS 2011
_CandaS_.............................................................................5 MAYIS 2011
citaknuray...........................................................................6 MAYIS 2011
destina0409.........................................................................8 MAYIS 2011
bebeğim_01.........................................................................8 MAYIS 2011
?
?
?
?

Yavrum ben bugün çalışıyorum Dershane öğretmenliği böyle birşey işte Sabah 08.10, dersbaşı. Listebüyüsün tabi ya. Herkes tarihini versin. Hamişler arttıkça alt liste de yaparız, bakalım

Yahu kızlar Kuzey35 görünmüyor ortalarda? Kitycim kuzum da yok? Pazar tatili yapıyorlar anlaşılan, ooooh Kuzeyim uğrarsan bi ses ver kuşum, merak ettik yahu.

:)) canım çalışmalarımız başladı bile Rabbim Ol derse olur inşallah.. Düşük sonrası Usg de herşey temiz çıktı doktor sorunsuz bi düşük olmuş içeri temiz demişti. bende o moralle Regl biter bitmez başladım.. Hayırlısı Allah'tan

ayy canım sen kasım anne adaylarımızdan deilmiydin inan çok üzüldüm geçmiş olsun.dr.a gittinmi 2 gün kanama görmen hiç normal deilcanım.
peki dr. ne dedi hemen başlayabilirsiniz dedimi?

ewt canmm sağlık olsn hayırlısı böleymişş
canm zaten kanmm kesilmesi bebeğin düşmesi ile son buldu serce parmağm büyüklüğünde et parçası düştüü ondan sonra az bi kamm oldu kesldiii
dr bana kanmn olursa ağrn sancın olursa gel dedii
korunmuyorz şuan

canım benim bende senden hiç farklı değildim ama şimdilik düşünmemeye çalışıyorum yoksa içinden çıkılmaz bi hale giriyorum.yapacak bişey yok bekleyecez hakkımızda hayırlısı neyse o olacak..bizlerle aynı sorunu yaşayıp sonradan bebişine kavuşan insanlar umudumuz olacak. bu arada ben regl oldum sorcam şimdi kızlara çok erken oldu sanki.

hadi uğurlu olsun listemiz inş :) ve de hayırlı :)
YHoşbulduk şeker :) idrarını kapta toplayanlar topiğine :)) iyiymiş valla :) geçen gün yaptım 1 defalık hiç bişey çıkmadı :) çünkü su içmiştim 20 dk evvel onla alakalı olabilir.Sonrasındada unuttum pas geçtik,ama bugün 13. günüm.eğer geç yumurtluyosam haberim olur ben denemeye devam edeyim.

Canım inş çok üzerine gelmez tabi yine sen bilirsin ama laf edecek çok kafaya takacaj biriyse k.validen söyleme derim.Ama senin k.validen anne gibi sanırım söylersende rahatlarsın artık durumun akışına göe :)

İnş preseedlere ihtiyacımız kalmazda birilerine hediye ederiz, yok bu ay olmazsada inş presedler bereketli gelir.Allah yardımcımız olsun cümleten....

Bzde dün ki çalışmadan umutluymuışuz :) Ay canım ben geçen demeyi unuttum cuma eşimin yanına gittim sabahta döndüm.Edirneyi, gezdik bu haftada :) ne diyodum ben ya :) Dün ki çalışmadan başarı ihtimalimiz yüksekmiş eşim dedi, çünkü ayaklarımdan havaya kaldrıp salladı bırak diyom bırakmıyo :) bacaklarım koptu ya :) Artık bakcaz bereketli mi verimli nasıl ? :))
kimyasal düşük yaptım ben..kürtaj olmadım ama benide listeye alabilirmisiniz??:26:
Hoşgeldin canım inş uğurlu gelir hem topiğimiz hem listemiz ....
listeye beni ekle senemcim..
beklenmeyen adet gunum 6 MAYIS opuyorum byee
inş adetin gelmez şeker :)
Darısı bize canım ya, geçmiş olsun düşüğümn içinde.2. bebek için çalışıyosunuz değil mi ?
canım geçmiş olsun kaç gündür giremiyordum..sanada iyi eğlenceler kayınvalidene gidiyormuşsun:)) gerçi aran nasıldır bilemem ama kayınvalideya işte:))
Nasılsın canım ?
İnş başarılı bi çalışma olmuştur :) Rast gelsin....
Yahu kızlar Kuzey35 görünmüyor ortalarda? Kitycim kuzum da yok? Pazar tatili yapıyorlar anlaşılan, ooooh Kuzeyim uğrarsan bi ses ver kuşum, merak ettik yahu.
Kıtty k.validsine gidecekti sanırım haftasonu ama yanılıyo muyum? Kuzeyde epeydir girmiyo hakikaten, durumlar ne alemde acaba ...

Son düzenleme:
Aselkuzum, Pileo ; Kızlar ümit kırmak yok allahın izniyle meleklerimiz gelecek.O korkular hepimizde var ama psikolojik olarakta kendimizi etkilemeyelim beynimize olumsuz emirler vermeyelim.Hepimizde süreler aynı olmayabilri ama er yada geç Allahın izniyle anne olcaz, sabırlı olalım pes etmeyelim ....

günaydın herkese. kızlar ben kürtajımdan sonra 20. günde regl oldum çok erken değilmi normalde 35 günde olurdum pkolu olduğum için aslında kafamı karıştıran şey şu: 26 sında kürtaj oldum 9unda konrtole gittim yumurtamı gördük.yumurta 14 gün sonra kırılmıyacakmıydı hani o sayı sabitti. ben yumurtayı gördükten sonra 7. günde regl olmuş oldum. hiç bişe anlamadım bu işten.tamam işlem gördüm reglin ne zaman olacağı belli omaz ama ayın 9 unda görülen yumurta ayın 16 sında kırılıp regl olunurmu? nerde o zaman sabit 14? hadi bakalım sabah sabah size mat sorusu. bunuda öğreneyim yakında kadın doğum uzmanı kesilecem başınıza:) hamile kalındığında öncelikle kesenin görüldüğünü bile bilmeyen ben :)))
olmasak niye olmadı deriz olur niye erken oldu deriz amaan yaaa...

Canım karışıkmış gerçekten ama dr. a sordun mu bunu hiç? Mutlaka bir açıklması vardır, eğer yakın zamanda dr a soramazsan burdan topikten sorsan kk dr una ?

Valla Canım o sabit denilen 14 gün, bende daima 12 gün oluyor. Demek ki öyle sabit falan değilmiş :) 12-14 normal diyorlar ama bundan daha erken olursa, "luteal faz yetmezliği" denilen bir durum oluşuyor. Tabi buna tanı konması için birden fazla olması lazım. Her kadının ara ara daha kısa sürebilirmiş. Ben, yumurta döllenip de tutunamadığında olabilir diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi, her kadında ara ara olabilirmiş. Hele ki düşük falan varsa öncesinde, illa ki düzensizlikler olur. Benim teşhisim bu, bir de doktoruna sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…