Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla adet düzeni diye bişey kalmadı meger ne zor şeylermiş yaa herşey degişiyo kendini tanıyamıyosun olsun çok şükür yinede.adetlerim uzadı baya ben medismart alayım iki paket alırım giden para olsun bebegim gelsinde hassas olanı alayım teşekkür ederim

gözün aydın, ovulasyon testi için pren'e cevap yazdım aynılarını söyleyebiirim, birde ovulasyon bölümündeki arkadaşlara sormakda fayda var. hoşçakal

sagol tatlım yaa hello kity kaç yıllık evlisin canım ya dualarıma senide katıyorum inş. en kısa zamandaa

canım hayılrısı olsun kolları sıvadın :) çok sevindim böyle süper oldu.
ben grip oldum evde yattım tüm gün.
sıvadık valla :) Gerisi Allahtan inş...

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine, of havalarda bi öyle bi böyle hepimiz perişan olduk valla
Kışın hastalanmayanlar şimdi teker teker hastalanıyor ... Dikkat et. ...

bencede canım adet düzeni filan hep değişti, kürtajdan sonra kendine gelmek 6 aydan aşağı olmuyo heralde..
hayırlısı candas yaa bende medismart olsun diyorum bunlar araç sadece Rabbim isterse hiçbirşey engel olamaz dua etmek lazım

hadi hayırlsıı canım sonuçta ikiside aynı işlevi görüyo ya önemli olan bu..
Ama dediğin gibi bunlar araç, gelen Allahtan.
dilerim rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşamayı nasp eder..
O bebek minnacıkta olsa bi kere anne karnına düştü mü o tad azda olsa alındı mı,
insan onu yaşamak hissetmek istiyor.Bebeksiz hayat eksik geliyomuş ani.
Rabbim hepimize nasip etsin inş .....

selam kizlar :)))

nasilsiniz? ben yorumlari okuyorum ama yazamadim bir turlu vakit olmayinca ne yapalim bunada sukur...
kittycim cok gecmis olsun dinlen gecer insallah dikkat et kendine..
yeni kurtaj olanlar var sizede cok gecmis olsun arkadaslar Allah yardimcimiz olsun... bende ilk adetimi gordum 25 gun sonra geldi kurtajdan...5 gun surdu..insallah obur ayda boyle duzenli gelirse bende baslicam ovulasyon testine..insallah ise yarar...
annemiz nasil?? :))) iyidir insallah kendine dikkat et senemcim senden kuvvet aliyorum gercekten...boyle calisirkende hep aklimda KK var ne yapiyolar diye eve gelince hemen bakiyorum ama yemekti bulasikti anca gozumu kapatip uyuyorum...
gorusmek uzere insallah Allaha emanet olun :))

Tatlım güç verebiliyorsam ne mutlu bana. Ben de hep derdim, içimizden biri hamile kalsa umudumuz artacak diye. Öyle de oluyor zaten. Diyorum ya, bizler hamile kalabildiğimizi gördük en azından, o duyguyu tattık diye. Tatlım ilk adetin çok iyi gelmiş maaşallah Hayırlısıyla bitsin de seni de katalım çalışkan çıtırlar grubuna Aaaaa hatta liste yapalım ya. Kimin beklenen yumurtlama günü, beklenmeyen adeti ne zaman yazsın, birlikte takip edelim.

günaydın

benim SAT 9nisan
bugün 6. günüm adetim tam olarak yarın biter çalışmalar da başlar

kızlar bende eylülün 18de kalp atışı olmadığı için bebeğimi kürtajla aldılar.2.5ay korunduk doktor sonra kontrole çağırmıştı gittim herşey çok iyi hatta bi tane yumurta var büyük bugünlerde ilişki olursa şansın büyük demişti o ay olmadı onu takip eden 3 aydan beride çalışmalara devam ediyoruz Allah nasip etmedi hayırlı olan buymuş demek diyorum ben bişey merak ediyorum adetlerim günü gününe uymuyor 3 aydırlı 32.günde oluyodum tam düzene girdi dedim bu ayki çalışmalarımızıda yumurtlama günlerimi kendim kafamdan hesaplayarak çalıştık kenndimi hamile gibi hissediyodum 37.günde adet oldum şimdi adetin 2.günü bende yumurtlama testi alıyımmı diyorum da nasıl olduğunu anlamadım bu işin bu ayki çalışmamız 37.günün yarısını hesaplarsak çıkan günden önce ve sonra ilişkiye girmiştik sanırım olmadı yumurtlama testi yumurtanın olduğunumu gösteriyo çatladığınımı acaba benim yumurtammı çatlamıyo ilişkiye girdiğim zaman kafam çok karıştı Allah hayırlıısyla nasip eder inşallah

kızlar merhabalar,
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim bugün daha iyiyim.

önce anne :) senemcim nasılsın nar tanemis napıyor, dr mayıs 10 muydu. kerevize devam mı, ya bahsetsene miden bulanıyor mu, öğrenciler ciddi çakmış mı, aile nasıl, annen gitti mi, ev işleri nasıl gidiyor anlat işte

candaşım ne zaman eşinle buluşacaksın sen.

ceza naptın ilaç aldın mı? ev ne oldu

citaknuray maşallah tam zamanında gelmiş regl,
seni böyle gaza getirmek gibi olmasın belki bize dışarıdan bakan diyordur ki bu ne böyle ya ne kadar kasıyorlar oluruna bırakmak gerekir falan derler, yada birbirlerini nasıl umutlandırıyorlar falanda denilebilir neyse işte ben diyecektim ki sen folik asit kullanmıyorsan başla istersen bana geçen dr folikplus verdi ve günde 3 tablet, birde ovulasyon testi alsan sen en azından yumurtlama günürü bilir ve haziran ayında nokta atışı yaparsın ne dersin bu seni daha panikmi yaparsın

hemşire63 canım çok teşekkür ederim medismartı güle güle kullan :) yani kafan nasıl rahat edeceks öyle davranmak gerekir

tafff nasıl bir çalışma izleyeceksin bu ay taktik var mı?

kızlar ben hasta oldum sonra hafta sonu aydına gidiyoruz kayınvalidem herkes orada mevzu yine çocuk olur sanırım, oradan yazabilirsem yazarım, umarım eşim bilgisayarını götürür yanında.
ya birde kasıklarım çok ağrıyor ve 4 gözle adet günümü bekliyorum ovulasyon testi aldım, pre seed için regl bekliyorum. hepinizi çok öpüyorum, kuzeye destinaya selamlar, sevgiler

slm arkadaşlar uzun süredir giremedim iş yerimde oda değişikliği oldu benimde halen internetim baglanmadı.arkadaşlar benim reglim bugun bitti çalışmalara başlıcam artık folik asiti kullanmaya devam edıyorum gebelik gerçekleşir diye onun dışında da hiç bişey yapmıyorum bakalım bu ay nasıl olcak inşallah güzel haberleri veririm

günaydın

benim SAT 9nisan
bugün 6. günüm adetim tam olarak yarın biter çalışmalar da başlar

taf canım seninle tarihlerimiz aynı galiba bu ay ateş ölçmeye den başa ne yapmayı düşünüyorsun bana yardımcı olurmusun?henüz ilk adetimi oldum ama genede ümidim var

Allaha sukur hamile kalabildigimizi biliyoruz dedigin gibi canim..istiyoruz olmadi ya simdi daha cok istek geliyo icimden kesinlikle bende geliyorum diyorumm caliskanlar sinifina su 1 ay daha gecsinde dusunecem bisiler artik..burda marketlerde satiliyo ovulasyon testi 5 tanesi 17$ dolar falan..bide vitamin aliyordum haplarim bitti..simdi folic asid hapi alicam insallah ona baslicam..bakima cektim kendimi listeyide yapalim guzel olur , goruruz birbirimizi ne yapiyoruz diye.. opuyorum kendine ve nar tanemize iyi bak annesi

kiittycim bu kadar erken nasil geldi bende anlamadim ama insallah dedigin gibi folikasid kullanmaya baslicam ama dr. 3 tablet vermis sana ..cok degilmi ? anlamadim...bende 3 tanemi alsam yoksa doktora mi gitsemde doktor mu verse :44: su kan verme olayinida yapamadim bliyomusunuz bir turlu gitmeye vaktim olmadi yani degerlerim nasil hic blmiyorum ?? hamilelik hormonlarim dustumu diye de merak ediyorum ... yani cok onemli mi bende nasilsa duser diye fazla kafaya takmadim ..
canim sen devamli gidyosun galiba doktora dimi? ben kurtajdan sonra bir kere gittim ondada alttan bakti pataloji sonuclarin iyi dedi o kadar ..burda benim sigortamda yok simdi bi gitsem bana kac paraya patlar acaba bilmiyorum...insallah su 1 ay daha gecsin hapida basliyim kullanmaya calismalar bi baslasin

canım aslında şöyle bir drum folik plus kullanıyorum ben 3 doktor günde 3 tane dedi, solgarın folik asiti var oda günde 1 tane yeterli oluyormuş, ama bana mı özel bilemedim,
hormon testleini yeni yaptıran biri olarak diyorum ki, adetin 3 yada 4. günü hormon testi yapılıyor, düzenli regl olduğuna göre gerek yok sanki, bu ayıda bekleyelim istersen ayrıca benim tüm testlerim normal çıkmasına rağmen regl sapttı benim ne diyordum hıı birde regl 20 21 22 günlerde yapılan progestron tahlili var, şu anda bu kadar bilyorum. benim korrkum dr beni doğum kontrol hapına başlatmasın

ayyy insallah baslamazsin gerek kalmaz yani ama nasilsa sende hamile kalabiliyosun..bunu biliyoruz sukur tedavi icin veriyolar bazilarina ama kimse memnun degil o haptan..ben insallah bu folikasid kullanmaya basliyimda ama kafama gorede bisiler yapmak yada yapmamak istemiyorum..cunku hamileligimdede benden kahverengi lekeler gelmisti herkes dedi nnormal olur falan diye benimde ilk ya kafaya takmadim cok mu rahatim ne bende bisi olmaz diye doktorada gitmedim simdide gitmemezlik yapmak istemiyorum..ama burdada zor bu isler yaa bir muayeneye 150$ para veriyoruz sadece doktoru gormeye yani..
sonrada diyorum ne parasi nuray senin bebegin olmasi icin ugrasiyosun bosver orasini dusunme ... ama gideyim bende o zaman insallah bakalim ne dicek:44: yoksa icimde kurum kurum kuruyorum...

canım o zaman şöyle bir şey yapsan, regl oldun ya tahmini yumurtlama günlerine doğru git o zaman, hani yumrtan olmuş mu kaç santim olmuş onada baktırabilirin, vallaa allah can sağlığı versin paralarda kolay kazanılmıyor ama girdik bir yola allah sonumuzu hayır çıkara

evet dogru soyluyosun canim oyle yapiyim daha mantikli..
Amin insallah hayir olsun diyelim..hayirlisi olsun hepimizin hakkinda :)

Kitycim Kitycim iyi olmana çoook sevindim Kuşum bulantılar devam. Sanki midemde balçık var. Ne yesem onun içinde kaybolup hemen yine balçık kalıyor. 1 Hafta öncesine kadar yiyince geçiyordu bulantım, artık midem sanki yediğimi hemen yok edip o acı tadı boğazıma yapıştırıyor yine. Öğğğk sabah sabah herkesin midesini bulandırdım :76: Annem gitti. Ben yine mutfakla aramdaki sınırı kaldırmak zorunda kaldım ama pişmeyen şeyler yapıyorum. Kısır, yoğurtlu salata, patates salatası gibi şeyler. Öğlen de dışarıda yiyoruz. Artık öğle yemeğini iyi yemeye çalışıyorum ben de. Kereviz benim için bitti Kendim pişirdim bi kere, o kokulardan sonra göresim kalmadı. Bir lokma yedim, daha yiyemedim. Yeni favorim yoğurtlu çorba Ama canım bişey diyim mi, insan hamile olduğunu bile unutuyor bulantılardan. Resmen yaşama sevincim gitti. Ben yemek yemeyi çok seven biriyim normalde. Pişirmeyi de çok severim. Ama artık hep böyle olacakmışım gibi geliyor Bebeği düşünüyorum, içim rahatlıyor o zaman biraz. Ama bu kadar zor olacağı aklıma gelmezdi hiç. OOOOOF çok şikayet ettim! Allahıma şükürler olsun, bulantısı da olacaksa olsun, napalım artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…