- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #1.061
canım hayılrısı olsun kolları sıvadın :) çok sevindim böyle süper oldu.
ben grip oldum evde yattım tüm gün.
Talım ben ilk hamileliğimde "medismart" diye bir marka kullandım. İçinde 5 adet vardı, uzun kaset şeklinde her biri ve 25 TL'ydi. Bu kez gittigidiyordan aldım valla içinde 15 tane mi 20 tane mi vardı hatırlamıyorum. 5 gebelik testi vardı hediye. "wondfo" diye bir marka. 12 TL'ye aldım onu da, aynı işi gördü. Sadece ikinci aldıklarım kaset şeklinde değil, çubuk şeklindeydi ve plastik bardağa idrar doldurup belirtilen çizgiye kadar çubuğu idrarın içine sokup 3 saniye bekletiyorsun. Uygulamada pek bi farkları yok. Tek farkları, birinin kaset şeklinde, daha asortik olmasıSen ver kararını. Ben olsan wondfo alırım. Hem içinde çok var, rahat rahar yaparsın. Adet düzensizliği varsa ya da 28 günden uzun sürüyorsa 5 tane yetmeyebilir çünkü.
bende gittigdiyordan wond mu neydi onu sipariş verdimde ilkkez kullancam bilmiyorum nasıl olur artık...
gözün aydın, ovulasyon testi için pren'e cevap yazdım aynılarını söyleyebiirim, birde ovulasyon bölümündeki arkadaşlara sormakda fayda var. hoşçakal
sıvadık valla :) Gerisi Allahtan inş...canım hayılrısı olsun kolları sıvadın :) çok sevindim böyle süper oldu.
bencede canım adet düzeni filan hep değişti, kürtajdan sonra kendine gelmek 6 aydan aşağı olmuyo heralde..valla adet düzeni diye bişey kalmadı meger ne zor şeylermiş yaa herşey degişiyo kendini tanıyamıyosun olsun çok şükür yinede.adetlerim uzadı baya ben medismart alayım iki paket alırım giden para olsun bebegim gelsinde hassas olanı alayım teşekkür ederim
hayırlısı candas yaa bende medismart olsun diyorum bunlar araç sadece Rabbim isterse hiçbirşey engel olamaz dua etmek lazım
selam kizlar :)))
nasilsiniz? ben yorumlari okuyorum ama yazamadim bir turlu vakit olmayinca ne yapalim bunada sukur...
kittycim cok gecmis olsun dinlen gecer insallah dikkat et kendine..
yeni kurtaj olanlar var sizede cok gecmis olsun arkadaslar Allah yardimcimiz olsun... bende ilk adetimi gordum 25 gun sonra geldi kurtajdan...5 gun surdu..insallah obur ayda boyle duzenli gelirse bende baslicam ovulasyon testine..insallah ise yarar...
annemiz nasil?? :))) iyidir insallah kendine dikkat et senemcim senden kuvvet aliyorum gercekten...boyle calisirkende hep aklimda KK var ne yapiyolar diye eve gelince hemen bakiyorum ama yemekti bulasikti anca gozumu kapatip uyuyorum...
gorusmek uzere insallah Allaha emanet olun :))
canım hayılrısı olsun kolları sıvadın :) çok sevindim böyle süper oldu.
günaydın
benim SAT 9nisan
bugün 6. günüm adetim tam olarak yarın biter çalışmalar da başlar
Tatlım güç verebiliyorsam ne mutlu bana. Ben de hep derdim, içimizden biri hamile kalsa umudumuz artacak diye. Öyle de oluyor zaten. Diyorum ya, bizler hamile kalabildiğimizi gördük en azından, o duyguyu tattık diye. Tatlım ilk adetin çok iyi gelmiş maaşallahHayırlısıyla bitsin de seni de katalım çalışkan çıtırlar grubuna Aaaaa hatta liste yapalım ya. Kimin beklenen yumurtlama günü, beklenmeyen adeti ne zaman yazsın, birlikte takip edelim.
kiittycim bu kadar erken nasil geldi bende anlamadim ama insallah dedigin gibi folikasid kullanmaya baslicam ama dr. 3 tablet vermis sana ..cok degilmi ? anlamadim...bende 3 tanemi alsam yoksa doktora mi gitsemde doktor mu verse :44: su kan verme olayinida yapamadim bliyomusunuz bir turlu gitmeye vaktim olmadi yani degerlerim nasil hic blmiyorum ?? hamilelik hormonlarim dustumu diye de merak ediyorum ... yani cok onemli mi bende nasilsa duser diye fazla kafaya takmadim ..
canim sen devamli gidyosun galiba doktora dimi? ben kurtajdan sonra bir kere gittim ondada alttan bakti pataloji sonuclarin iyi dedi o kadar ..burda benim sigortamda yok simdi bi gitsem bana kac paraya patlar acaba bilmiyorum...insallah su 1 ay daha gecsin hapida basliyim kullanmaya calismalar bi baslasin
canım aslında şöyle bir drum folik plus kullanıyorum ben 3 doktor günde 3 tane dedi, solgarın folik asiti var oda günde 1 tane yeterli oluyormuş, ama bana mı özel bilemedim,
hormon testleini yeni yaptıran biri olarak diyorum ki, adetin 3 yada 4. günü hormon testi yapılıyor, düzenli regl olduğuna göre gerek yok sanki, bu ayıda bekleyelim istersen ayrıca benim tüm testlerim normal çıkmasına rağmen regl sapttı benim ne diyordumhıı birde regl 20 21 22 günlerde yapılan progestron tahlili var, şu anda bu kadar bilyorum. benim korrkum dr beni doğum kontrol hapına başlatmasın
ayyy insallah baslamazsin gerek kalmaz yani ama nasilsa sende hamile kalabiliyosun..bunu biliyoruz sukur tedavi icin veriyolar bazilarina ama kimse memnun degil o haptan..ben insallah bu folikasid kullanmaya basliyimda ama kafama gorede bisiler yapmak yada yapmamak istemiyorum..cunku hamileligimdede benden kahverengi lekeler gelmisti herkes dedi nnormal olur falan diye benimde ilk ya kafaya takmadim cok mu rahatim nebende bisi olmaz diye doktorada gitmedim simdide gitmemezlik yapmak istemiyorum..ama burdada zor bu isler yaa bir muayeneye 150$ para veriyoruz sadece doktoru gormeye yani..
sonrada diyorum ne parasi nuraysenin bebegin olmasi icin ugrasiyosun bosver orasini dusunme ... ama gideyim bende o zaman insallah bakalim ne dicek:44: yoksa icimde kurum kurum kuruyorum...
canım o zaman şöyle bir şey yapsan, regl oldun ya tahmini yumurtlama günlerine doğru git o zaman, hani yumrtan olmuş mu kaç santim olmuş onada baktırabilirin, vallaa allah can sağlığı versin paralarda kolay kazanılmıyor ama girdik bir yola allah sonumuzu hayır çıkara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?