Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uuffff ben çok sıkıldım ya şu bekleme sürecinde.geçmiyo sanki hiç zaman yaaa.ovulasyon testi almak istiyorum yumurtamı takip etmek sonra hamile kalmak istiyorum.mercimeğim tekrar yerine gelsin istiyorum.çokmu şey istiyorum kızlar yaaa.. kürtaj olalı 3 hafta bile olmamış yaa zamanmı durmuş benmi acele ediyorum... haziran olsun artık çalışmalar başlasın.

ayy olsun olsun maşallahları olsun, ya bu mide bulantısı çok fenaymış gerçekten allah kolaylıklar versin geçiyormuş senemcim en geç 3. ay başı yada sonunda.
arkadaşım can ciğerim 2 sene evvel hamileydi sölemesi ayıp çok sevdiği bir şeyi yemek için lokantaya gittik bende bayılıyorum tabii, vrdik siparişi tabak geldi bu bir ağlıyor iki göz iki çeşme garsonlar falan hayırdır diyorlar, kuzunun midesi bulanmış yiyemiyorum diye ağlıyormuş ama şu varki artık bir daha onu yiyemiyor biliyor musun.

evet ya bencede liste yapabilri :) tabiki sen topiğimizin umudusun gücüsün şekercim :))

Benim bat 5 Mayıs olur en geç heralde ...
Ya ben onu hiç kullanmıyorum valla fuzuli geliyo içmek ölüm geliyo.
Şekercim hastalandın mı bekliyo musun ? K.validenler soracaktır mutlaka gardını al :)
Baskılar bizi yıldıramaz bu ay olmadı öbür aya inş :)
Kaç gün kalacaksınız peki ?
Olur o kadar şikayet cici anne :) çok normal, Allahın izniyle geçecek birkaç hafta sonra ....
Canım bu kadar acele edersen beklemek zorlaşır biraz sabır.allahın izniyle olacak.
Daha çok yeni olduğu için duygulaın hızlı akıyodur tabi :)

kasma bırak önce mayıs geçsin hazirana sakla enerjini, valla ben olalı 6 ay olmuş geçer canım geçer inşallah.

valla ben olalıda 5 ay olmuş bee :) Çalışmalarda 4 aydır devam :))

Sen nasılsın şeker ?

Canım ya bu ovulasyonu nasıl yapcaz dün geldi benim testler, gerçi adetimin 10. günü ama olsun belki yakalrız :)

ay çok komik ya :)) bu hamilelik insanı ne hallere sokuyo ya

tamam kızlar hemen toparlanıyorum.haklısınız daha başındayken böyle sabırsız davranırsam zor olur herşey.ama candaS dediğin gibi duygu hızı duygu yoğunluğundan sanırım hadi bakalım hello kitty candaS... sizleri takipteyim güzel haberlerinizi bekliyorum sonra sırayla arkanzıdan bizler gelelim

Aynen ya. Ben de en sevdiğim şeyleri yiyemiyorum. Utanmasam oturup ağlıycam valla

CANDASımm, en müsait zamanımda liste hazırlıklarına başlıyorum. Herkes versi bilgisini yavaş yavaş da oluşsun uğur listemiz.

candaş şekeri, benimde geldi testler bence 13.günde falan başla, öncelikle idrarını kapta toplayanlar arasına hoşgeldin bir kap edin kendine :)))) testi max yazan bir yer var oraya kadar kullanacaksın, eee başka ilk idrarla kesinlikle yapmayacaksın, hemen hemen aynı saatlerde yapmaya çalış, testi yapmadan 2 saat önce bir şey içme :) ben böyle yaptım, ben iik başta her akşam 5 de denedim sonra aklıma geldi öğlen 11 e aldım,
bu seferde öğle 11 yapacağım :)
kayınvalidemi bu sefer korkutacağım valla çok üzerime gelirse, anne hiç sorma gece gündüz dua et 4 aydır deniyoruz olmuyor diyeceğim, o o şaşkınlık üzüntüyle başka bir şeye odaklanır çok iyi çok has kayınvalidem ama herşeyi o biiyor hiçbirşeyden haberi yok ee tabi onların o zaman öyle şeyler yokmuş amannnnnnnnnnnnn ne bilim valla şu mayısa yoğunlaşalım pre-seed aldım bu arada gelirse mayısta denerim gelmezse haziranda

canım inşallah hepimiz sağlıcakla hamile kalıp sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alacağız inşallah,
bence sen bende önce hamile kalırsın ben malum hala uğraşıp duruyorum, hayırlısı olsun, bu seneden hepimiz için umutluyum ama umarm sonucu iyi olur.
6 ay önce ben ne durumdaydım şimdi ne durumdayım, allah bir daha bizi sınamasın, mevlam
ya pren nerde,

BEBİŞ İSTEYEN ÇALIŞKAN ÇITIRLAR

MÜSTAKBEL ANNEMİZ................................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ

_CandaS_..........................................................................5 MAYIS 2011
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

kimyasal düşük yaptım ben..kürtaj olmadım ama benide listeye alabilirmisiniz??:26:

kimyasal düşük yaptım ben..kürtaj olmadım ama benide listeye alabilirmisiniz??:26:

geçmiş olsun pollyanna allahımhayırlısını nasipetsin benimde ilk gebeliğim kimyasal gebelik olmuştu 2yada 3 haftalıktı 3.adetimde de tekrardan hamile kaldım...

Arkadaşlar allah rızası için bana akıl verin kafayı yıcem artık ben adetim bitti dedim 2 gün sonra tekrar başladı nedir bu ya hiç düzelmicekmi yeter artık

Son düzenleme:

çok mu akıntı pren

Tatlım ben de düşük yapmıştım, kürtaj olmamıştım. Sonuçta hepimiz bebiş istiyoruz ve burada birbirimize destek oluyoruz. Aramıza hoş gelmedin belki ama hoş vakit geçireceğini ve teselli bulacağını düşünüyorum yine de Kimyasal gebelikse doktor bekleme süresi de vermemiştir. Ne zaman başlıyor çalışmalar?

Prenim bırak aksın gitsin, temizlensin iyice. Benim ikinci adette bile kan pıhtıları gelmişti. Atılması gerekiyordur, o yüzden geliyordur. Rahim duvarları gebelikte bebek tutunsun diye kalınlaştı, şimdi ancak atılıyor. İçini ferah tut sen.

pileo bende kafayı yiycem yakında yemin ederim korkuyorummmmaklımdaki sorular beni yiyip bitiricek yakında offfff yaaas((adet ne zaman olucam? bi daha aynı şeyi yaşarmıyım? bi daha aynı şey olursa halim ne olur falan filannnn

listeye beni ekle senemcim..
beklenmeyen adet gunum 6 MAYIS opuyorum byee

cook gecmis olsun pollyanna Allahim bi daha gostermesin insallah hepimize..iinsallah sen yaz beklenmeyen adet gununu senem eklesin insallah kendine iyi bak

Günaydın.. 9 ay hiiiiç beklenmeyen adet tarihim 3 Mayıs...
Teşekkür ederim. Allah bi daha yaşatmasın böyle kayıpları.

BEBİŞ İSTEYEN ÇALIŞKAN ÇITIRLAR

MÜSTAKBEL ANNEMİZ................................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ

Pollyannaa..........................................................................3 MAYIS 2011
_CandaS_...........................................................................5 MAYIS 2011
citaknuray...........................................................................6 MAYIS 2011
?
?
?
?
?
?
?
?

slm kızlar ben de 2008 de kürtaj oldum şubattı sanırımm 2 3 ay bekledim ve haziranda tekrar hamile kaldım merak etmeyn kürtajdan sonra 2 3 ay bekleyin şimdi kızım 2 yaşındaa

birde 4 nisanda düşük yaptım kanmm sadece 2 gün sürdü biz çalşmalara başladıkk ama aklıma takılan sat ne 4 mayıs mı olcak ben normalde 25 güne bi hastalanırım çok düzenlidir bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…