uuffff ben çok sıkıldım ya şu bekleme sürecinde.geçmiyo sanki hiç zaman yaaa.ovulasyon testi almak istiyorum yumurtamı takip etmek sonra hamile kalmak istiyorum.mercimeğim tekrar yerine gelsin istiyorum.çokmu şey istiyorum kızlar yaaa.. kürtaj olalı 3 hafta bile olmamış yaa zamanmı durmuş benmi acele ediyorum... haziran olsun artık çalışmalar başlasın.[/QUOTE
kasma bırak önce mayıs geçsin hazirana sakla enerjini, valla ben olalı 6 ay olmuşgeçer canım geçer inşallah.
Kitycim Kitycim iyi olmana çoook sevindimKuşum bulantılar devam. Sanki midemde balçık var. Ne yesem onun içinde kaybolup hemen yine balçık kalıyor. 1 Hafta öncesine kadar yiyince geçiyordu bulantım, artık midem sanki yediğimi hemen yok edip o acı tadı boğazıma yapıştırıyor yine. Öğğğk sabah sabah herkesin midesini bulandırdım :76: Annem gitti. Ben yine mutfakla aramdaki sınırı kaldırmak zorunda kaldım ama pişmeyen şeyler yapıyorum. Kısır, yoğurtlu salata, patates salatası gibi şeyler. Öğlen de dışarıda yiyoruz. Artık öğle yemeğini iyi yemeye çalışıyorum ben de. Kereviz benim için bitti Kendim pişirdim bi kere, o kokulardan sonra göresim kalmadı. Bir lokma yedim, daha yiyemedim. Yeni favorim yoğurtlu çorba Ama canım bişey diyim mi, insan hamile olduğunu bile unutuyor bulantılardan. Resmen yaşama sevincim gitti. Ben yemek yemeyi çok seven biriyim normalde. Pişirmeyi de çok severim. Ama artık hep böyle olacakmışım gibi geliyor Bebeği düşünüyorum, içim rahatlıyor o zaman biraz. Ama bu kadar zor olacağı aklıma gelmezdi hiç. OOOOOF çok şikayet ettim! Allahıma şükürler olsun, bulantısı da olacaksa olsun, napalım artık
evet ya bencede liste yapabilri :) tabiki sen topiğimizin umudusun gücüsün şekercim :))Tatlım güç verebiliyorsam ne mutlu bana. Ben de hep derdim, içimizden biri hamile kalsa umudumuz artacak diye. Öyle de oluyor zaten. Diyorum ya, bizler hamile kalabildiğimizi gördük en azından, o duyguyu tattık diye. Tatlım ilk adetin çok iyi gelmiş maaşallahHayırlısıyla bitsin de seni de katalım çalışkan çıtırlar grubuna Aaaaa hatta liste yapalım ya. Kimin beklenen yumurtlama günü, beklenmeyen adeti ne zaman yazsın, birlikte takip edelim.
Ya ben onu hiç kullanmıyorum valla fuzuli geliyo içmek ölüm geliyo.canım aslında şöyle bir drum folik plus kullanıyorum ben 3 doktor günde 3 tane dedi, solgarın folik asiti var oda günde 1 tane yeterli oluyormuş, ama bana mı özel bilemedim,
hormon testleini yeni yaptıran biri olarak diyorum ki, adetin 3 yada 4. günü hormon testi yapılıyor, düzenli regl olduğuna göre gerek yok sanki, bu ayıda bekleyelim istersen ayrıca benim tüm testlerim normal çıkmasına rağmen regl sapttı benim ne diyordumhıı birde regl 20 21 22 günlerde yapılan progestron tahlili var, şu anda bu kadar bilyorum. benim korrkum dr beni doğum kontrol hapına başlatmasın
Olur o kadar şikayet cici anne :) çok normal, Allahın izniyle geçecek birkaç hafta sonra ....Kitycim Kitycim iyi olmana çoook sevindimKuşum bulantılar devam. Sanki midemde balçık var. Ne yesem onun içinde kaybolup hemen yine balçık kalıyor. 1 Hafta öncesine kadar yiyince geçiyordu bulantım, artık midem sanki yediğimi hemen yok edip o acı tadı boğazıma yapıştırıyor yine. Öğğğk sabah sabah herkesin midesini bulandırdım :76: Annem gitti. Ben yine mutfakla aramdaki sınırı kaldırmak zorunda kaldım ama pişmeyen şeyler yapıyorum. Kısır, yoğurtlu salata, patates salatası gibi şeyler. Öğlen de dışarıda yiyoruz. Artık öğle yemeğini iyi yemeye çalışıyorum ben de. Kereviz benim için bitti Kendim pişirdim bi kere, o kokulardan sonra göresim kalmadı. Bir lokma yedim, daha yiyemedim. Yeni favorim yoğurtlu çorba Ama canım bişey diyim mi, insan hamile olduğunu bile unutuyor bulantılardan. Resmen yaşama sevincim gitti. Ben yemek yemeyi çok seven biriyim normalde. Pişirmeyi de çok severim. Ama artık hep böyle olacakmışım gibi geliyor Bebeği düşünüyorum, içim rahatlıyor o zaman biraz. Ama bu kadar zor olacağı aklıma gelmezdi hiç. OOOOOF çok şikayet ettim! Allahıma şükürler olsun, bulantısı da olacaksa olsun, napalım artık
Canım bu kadar acele edersen beklemek zorlaşır biraz sabır.allahın izniyle olacak.uuffff ben çok sıkıldım ya şu bekleme sürecinde.geçmiyo sanki hiç zaman yaaa.ovulasyon testi almak istiyorum yumurtamı takip etmek sonra hamile kalmak istiyorum.mercimeğim tekrar yerine gelsin istiyorum.çokmu şey istiyorum kızlar yaaa.. kürtaj olalı 3 hafta bile olmamış yaa zamanmı durmuş benmi acele ediyorum... haziran olsun artık çalışmalar başlasın.
kasma bırak önce mayıs geçsin hazirana sakla enerjini, valla ben olalı 6 ay olmuşgeçer canım geçer inşallah.
ayy olsun olsun maşallahları olsun, ya bu mide bulantısı çok fenaymış gerçekten allah kolaylıklar versin geçiyormuş senemcim en geç 3. ay başı yada sonunda.
arkadaşım can ciğerim 2 sene evvel hamileydi sölemesi ayıp çok sevdiği bir şeyi yemek için lokantaya gittik bende bayılıyorum tabii, vrdik siparişi tabak geldi bu bir ağlıyor iki göz iki çeşme garsonlar falan hayırdır diyorlar, kuzunun midesi bulanmış yiyemiyorum diye ağlıyormuşama şu varki artık bir daha onu yiyemiyor biliyor musun.
ayy olsun olsun maşallahları olsun, ya bu mide bulantısı çok fenaymış gerçekten allah kolaylıklar versin geçiyormuş senemcim en geç 3. ay başı yada sonunda.
arkadaşım can ciğerim 2 sene evvel hamileydi sölemesi ayıp çok sevdiği bir şeyi yemek için lokantaya gittik bende bayılıyorum tabii, vrdik siparişi tabak geldi bu bir ağlıyor iki göz iki çeşme garsonlar falan hayırdır diyorlar, kuzunun midesi bulanmış yiyemiyorum diye ağlıyormuşama şu varki artık bir daha onu yiyemiyor biliyor musun.
tamam kızlar hemen toparlanıyorum.haklısınız daha başındayken böyle sabırsız davranırsam zor olur herşey.ama candaS dediğin gibi duygu hızı duygu yoğunluğundan sanırımhadi bakalım hello kitty candaS... sizleri takipteyim güzel haberlerinizi bekliyorum sonra sırayla arkanzıdan bizler gelelim
kimyasal düşük yaptım ben..kürtaj olmadım ama benide listeye alabilirmisiniz??:26:
geçmiş olsun pollyanna allahımhayırlısını nasipetsin benimde ilk gebeliğim kimyasal gebelik olmuştu 2yada 3 haftalıktı 3.adetimde de tekrardan hamile kaldım...
Arkadaşlar allah rızası için bana akıl verin kafayı yıcem artık ben adetim bitti dedim 2 gün sonra tekrar başladı nedir bu ya hiç düzelmicekmi yeter artık
kimyasal düşük yaptım ben..kürtaj olmadım ama benide listeye alabilirmisiniz??:26:
geçmiş olsun pollyanna allahımhayırlısını nasipetsin benimde ilk gebeliğim kimyasal gebelik olmuştu 2yada 3 haftalıktı 3.adetimde de tekrardan hamile kaldım...
Arkadaşlar allah rızası için bana akıl verin kafayı yıcem artık ben adetim bitti dedim 2 gün sonra tekrar başladı nedir bu ya hiç düzelmicekmi yeter artık
uuffff ben çok sıkıldım ya şu bekleme sürecinde.geçmiyo sanki hiç zaman yaaa.ovulasyon testi almak istiyorum yumurtamı takip etmek sonra hamile kalmak istiyorum.mercimeğim tekrar yerine gelsin istiyorum.çokmu şey istiyorum kızlar yaaa.. kürtaj olalı 3 hafta bile olmamış yaa zamanmı durmuş benmi acele ediyorum... haziran olsun artık çalışmalar başlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?