Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok sağol.canım inş ya hayırlısıyla o vakte gelde sağlıcakla 2. dönem başlarsın, hem içinde rahat eder.gerçekten kolay hamile kalınmıyor, iyi olsunlarda yatalım biz yeterki.Allah yardımcın olsun inş.. isimle ilgili yazmışken, sormuş muydum unuttum ? senin var mıydı isim için bi fikrin ?

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy...

yamatake...

hellokity...

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...
loneliness...

dr_alb..

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım...................................... 29 aralikheyecan dorukta...cifter cifter gelsin yumurtalar..
minikler........................................................... ? korunma döneminde

chnb........................................................... ? bekliyorr..

ceza83.....................................................10 ocakadet gununu söyle bacim tahmini yazdim

renkliatlas................................................1 ocakkafam karisik, beklemedeyim

_CandaS_...................................................... 25 aralikmikroskobun serefine insallah bu ay

peppe...................................................... 26 aralik

deli döktürmüşün yine :)yüreğine sağlıkkkkkkkkkkkkkk

tahminin 10 numara olmuş..çünkü 10 ocak:)

benim bugün iki hafta oldu ben de atlatamadım canım çok normal. ben kimseyi istemedim özellikle eşime söyledim kimse gelmesin diye. sağolsun arkadaşlarım anlayışla karşıladılar. 1 hafta raporluydum evdeydim kendim yaşadım acımı. acını bırak kendin yaşa, kimsenin dediğine de kulak asma. bir hafta benim de ağrılarım oldu hafif hafif. adet ağrısı gibi çok normal sıkıntı yapma. doktor çok ağrın olursa kullan dedi ama ben ağrı kesici kullanmadım ancak enfeksiyon kapmaması için bikaç ilaç ve antibiyotik kullandım 6 gün kadar. sana şunu söyleyim canım, mümkünse kafanı dağıtacak işler yap, çoluk çocuğu olmayan ortamlara git, ağla ağla ağla insan rahatlıyor.

kızlar nasılsınız?geldim seminrden..nazlım kaçta gitcen doktora.ben bugün gidecektim.doktorum çok yoğunmuş..yarın sabah gideceğim

saol canim... dökturemedim aslinda bu sefer.. keyfim pek yerinde degil bu gunlerde, tablo hazirlamadim kac gundur..insallah biraz keyfim yerine gelsin neler yazacam dur sen

umarım tabloyu haızrlamayacağın günler yakındır sadece hamile tablosu olsun artık kimse gelmesin buraya

kızlar nasılsınız?geldim seminrden..nazlım kaçta gitcen doktora.ben bugün gidecektim.doktorum çok yoğunmuş..yarın sabah gideceğim

kuzum ziya beyi aradım 9 a kadar ordaymış işten 6 da çıkıom buçukta filan orda olurum inşallah nasılsın bakalım sen yine bu ay klomen çatlatma iğnesi olcak dimi sana da

suan keşke ozmim85 ile sen yakınımda olsanızda sizi katıldığım seminere götürebilsem..inanın çok rahatlardınız..seminer konumuz travma geçiren kişileri(öğrencileri)bu durumdan nasıl kurtarabilirizben dün adet olmamı ,test yapıpta hamile olmadığımı öğrendiğim günü çok rahat atlattım.seminer kaynaklı olduğunu düşünüyorum.ben evde kaldıkça daha kötü olmuştum..arkadaşlarımın yanında daha iyiydim.zmanla hafifleyecek acınız ama asla geçmeyecek.13 ay oldu hala hamile gördüğümde içim sızlıyor..

kuzum ziya beyi aradım 9 a kadar ordaymış işten 6 da çıkıom buçukta filan orda olurum inşallah nasılsın bakalım sen yine bu ay klomen çatlatma iğnesi olcak dimi sana da

olcak herhalde dün hafta sonu olduğu için doktordan randevu için sabah aradım doktor çok yoğunmuş..klomeni al yanına dedi.yarın sabahada randevu verdi..kontrol edecek sorun yoksa kolemeni kullanacağım.çatlatma iğneside verecek çünkü kendi kendine çatlamazsa kist oluşturur..malum pcos var..ohhhh ne güzel benim doktorum 5 6 gibi kapatıyo muayehanesini..merak ettim kaç mm oldu acaba yumoşlar..bal tarçın çörek otu yiyiyorum başladım bugün..bakalım bi değişiklik olacak mı?daha çok ve daha büyük yumoş:)

deli döktürmüşün yine :)yüreğine sağlıkkkkkkkkkkkkkk
yetenek var kızda be maşallah :) minikler bugün dr a gidecekti sanırım değil mi ? daha girmedi de.
saol canim... dökturemedim aslinda bu sefer.. keyfim pek yerinde degil bu gunlerde, tablo hazirlamadim kac gundur..insallah biraz keyfim yerine gelsin neler yazacam dur sen
ellerine sağlık canım ..
canım hoşgeldin, naber ? nasıldı seminer, konu üzerine denk gelmiş adetinin.şükür çok depresyona bağlamadan atlatmışsın.inş son ayın olsun artık.

duygularımın tercümanı yoldaşım

ayyyy ne güzel olurdu. çok ihtiyacımız var inan. mümkün oldukça ben de sevdiğim ve hamile olmayan arkadaşlarımla görüşüp atlatmaya çalışıyorum. ama dün de kafam dağılsın diye güne gittim gitmez olaydım. hamile bayanlar hemde benimle aynı dönemde ballandıra ballandıra anlattılar. kıskandım çok kıskandım, onun yerinde olmayı çok istedim. o kadar insanın arasında tutamadım kendimi yine ağladım. sanki herşey bana inat yapar gibi üstüme üstüme geliyor ben kaçtıkça. neyse karamsar olmayacağım elimden geldikçe söz verdim kendime. hem beni annesi gibi seven sıkı sıkı sarılan, en içten sözleriyle öğretmenim seni çok seviyorum diyen 31 tane çocuğum var benim şimdilik. onlar iyi geliyor kötü anlarımda. tabi inşallah en kısa zamanda bi tane de benim bebişim olsa aslaaa hayııır demem.

cezacim tahminin tuttuguna cok sasirdim atmistim kafadan nazlim candas insallah bi dahaki ayki tabloda sizleri yukarda yazarim... dua edelim bu ay isim isim olur mu?

Eskiye özlem duyanlara....
Televizyon yoktu. Gazete de her zaman olmazdı. Öyle ...güzel cahildik ki, keyfim...iz bozulmazdı hiç! Dışarıda kar...Ama soba içten içe öyle yanıyor ki.Sobanın üzerinde demir maşa...Maşanın üzerinde de ekmek dilimleri.Aydınlık bir kış sabahı ve kızarmış ekmek kokusu...Sucuk lükstü. Yumurta lezzetli. Ekmek her zaman ekmek gibi...

Bir kez olsun kümesten yumurta almamış, bir kez olsun o kızarmış ekmeğin kokusunu duymamış ve fakat alışveriş merkezlerinin restoran katlarında, boğucu bir gürültü ve havasızlık içinde hamburger keyfine fit olmuş çocuklar ve gençler için ben ne kadar yaşlıyım...

Dışarıda kar...İçeride kanaat...İçeride huzur...Televizyon yoktu. Gazete de her zaman olmazdı. Öyle güzel cahildik ki, keyfimiz bozulmazdı hiç! Portakal kabuklarını sobanın üzerine dizer, kokusuna râm olurduk.Kestane közlemek büsbütün bir gecenin akıllara seza mutluluğuydu. Sonra illa ki, büyüklerin anlattığı hikâyeler, hatıralar...

Birçoğu arızalı ve tedaviye muhtaç beyinlerden çıkma dizilerin ve filmlerin açtığı hasarlar yerine, geniş ve besleyici bir masal dünyası...

Lezzet bir tarafa, kokuya da hasret kalacağımız kimin aklına gelirdi? Ekmeklerimiz el değerek üretilirdi,sağlıklıydı, lezzetliydi ve mis gibi kokardı. Çay da kokardı... Domates de...Bütün bu nefasete, küçücük bir bakkal dükkânının zenginliği yetiyordu.

Dışarıda kar...İçeride huzur...Zam endişesi, doğal gazın kesilme korkusu, yolda kalma telaşı, rejim tehlikesi...Kimin umurunda...

Ne güzel cahildik. Mutluluğun resmini çiziyorduk..

Eskiye özlem duyanlara....
Televizyon yoktu. Gazete de her zaman olmazdı. Öyle ...güzel cahildik ki, keyfim...iz bozulmazdı hiç! Dışarıda kar...Ama soba içten içe öyle yanıyor ki.Sobanın üzerinde demir maşa...Maşanın üzerinde de ekmek dilimleri.Aydınlık bir kış sabahı ve kızarmış ekmek kokusu...Sucuk lükstü. Yumurta lezzetli. Ekmek her zaman ekmek gibi...

Bir kez olsun kümesten yumurta almamış, bir kez olsun o kızarmış ekmeğin kokusunu duymamış ve fakat alışveriş merkezlerinin restoran katlarında, boğucu bir gürültü ve havasızlık içinde hamburger keyfine fit olmuş çocuklar ve gençler için ben ne kadar yaşlıyım...

Dışarıda kar...İçeride kanaat...İçeride huzur...Televizyon yoktu. Gazete de her zaman olmazdı. Öyle güzel cahildik ki, keyfimiz bozulmazdı hiç! Portakal kabuklarını sobanın üzerine dizer, kokusuna râm olurduk.Kestane közlemek büsbütün bir gecenin akıllara seza mutluluğuydu. Sonra illa ki, büyüklerin anlattığı hikâyeler, hatıralar...

Birçoğu arızalı ve tedaviye muhtaç beyinlerden çıkma dizilerin ve filmlerin açtığı hasarlar yerine, geniş ve besleyici bir masal dünyası...

Lezzet bir tarafa, kokuya da hasret kalacağımız kimin aklına gelirdi? Ekmeklerimiz el değerek üretilirdi,sağlıklıydı, lezzetliydi ve mis gibi kokardı. Çay da kokardı... Domates de...Bütün bu nefasete, küçücük bir bakkal dükkânının zenginliği yetiyordu.

Dışarıda kar...İçeride huzur...Zam endişesi, doğal gazın kesilme korkusu, yolda kalma telaşı, rejim tehlikesi...Kimin umurunda...

Ne güzel cahildik. Mutluluğun resmini çiziyorduk..

kızlar saolun idrar testi yaptım,çok belirgin ikinci çizgi çıktı hamdolsun.. ama korkuyorum yarın doktora gtcem ağrılarım var ama geçen seferki gibi pembe bi damlada geldi akıntıyla karışık Allahım yardımcımız olsn cümleten

canım sabak akşam 1 er tatlı kaşığı içiosun dimi bende merak ediom benim yumoşlar ne alemde korktuk çatlar erken filan diye hafta sonuda çalışma yaptık canım benim doktor hastanyi bıraktı kendini muayneye adadı adam işini çokk sevio ilk gittimde 11 de muayne olmuştum akşam :)

canım doktora gitcekti sanırım hatırlayamadımda tam akşam üstü girer o haber alırız

tebrikler canım doktordanda güzel haberlerini bekliyoruz..

Eeee hayırlı uğurlu olsun ladybuggTebrik ederim seni.Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin evladını.

BetaHCG'nede mutlaka baktır ve bir doktora görün.Topiğimizede ara sıra uğra umut ver emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…