inşallah bu ay yakalamışsınızdır yumurtayı canım. umudunu kesme, gün doğmadan neler doğar.
evet canım çok canım yandığı için gerekirse 9 ay yatçam dedim. çünkü kolay hamile kalınmıyor. diğerinde tam iyileşmeden okula dönmüştüm. ve bir hafta sonraki kontrolde bebeğimin kalbi durmuştu. çok hafif de olsa hala lekelenmem vardı. Allah nasip ederse hu dönem okula gitmek istemiyorum. inşallah hamileliğim devam ederse sağlıklı ikinci dönem giderim. şubat tatilini de evde atlatırsak 4 aylık falan olcak inşallah.
HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy . ..
yamatake . ..
hellokity . ..
alin84 . ..
sinua . ..
Pileo . ..
taf . ..
günlük2011 . ..
citaknuray . ..
loneliness . ..
dr_alb ..
INSALLAHHAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım ...................................... 29 aralikheyecan dorukta...cifter cifter gelsin yumurtalar..
minikler ........................................................... ? korunma döneminde
chnb ........................................................... ? bekliyorr..
ceza83 .....................................................10 ocakadet gununu söyle bacim tahmini yazdim
renkliatlas ................................................1 ocakkafam karisik, beklemedeyim
_CandaS_ ...................................................... 25 aralikmikroskobun serefine insallah bu ay
peppe ...................................................... 26 aralik
deli döktürmüşün yine :)yüreğine sağlıkkkkkkkkkkkkkk
HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy . ..
yamatake . ..
hellokity . ..
alin84 . ..
sinua . ..
Pileo . ..
taf . ..
günlük2011 . ..
citaknuray . ..
loneliness . ..
dr_alb ..
INSALLAHHAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım ...................................... 29 aralikheyecan dorukta...cifter cifter gelsin yumurtalar..
minikler ........................................................... ? korunma döneminde
chnb ........................................................... ? bekliyorr..
ceza83 .....................................................10 ocakadet gununu söyle bacim tahmini yazdim
renkliatlas ................................................1 ocakkafam karisik, beklemedeyim
_CandaS_ ...................................................... 25 aralikmikroskobun serefine insallah bu ay
peppe ...................................................... 26 aralik
ben hala atlatamadım bu kürtaj olayını.kimse sormasın kimse konuşmasın istiyorum.konusu açıldığında boğazım düğümleniyor konuşamıyorum kimse beni ziyarete gelmesin.ne saçma adetlerimiz var ben zaten kötüyüm gelip evime çocuk olmadan aile olunmuyor çocuk evin her şeyi muhabbeti yapıyorlar.hasta ziyaretine değil güne geliyorlar sanki istemyorum kimseyi.ya bu ağrı normal mi acaba?5 gün oldu kürtaj olalı 6 haftalıkken kaybettim.kasığımda bir gıdıklanma ağrısı rahatsız edici değil ama çok kafama takıyorum.ağrı kesici ilacımı kullanıyorum her gün doktorun verdiği dozda.kanamam da az ama yine de çok takıyorum.sizin böyle ağrınız oldu mu ne kadar sürdü?
saol canim... dökturemedim aslinda bu sefer.. keyfim pek yerinde degil bu gunlerde, tablo hazirlamadim kac gundur..insallah biraz keyfim yerine gelsin neler yazacam dur sen
kızlar nasılsınız?geldim seminrden..nazlım kaçta gitcen doktora.ben bugün gidecektim.doktorum çok yoğunmuş..yarın sabah gideceğim
benim bugün iki hafta oldu ben de atlatamadım canım çok normal. ben kimseyi istemedim özellikle eşime söyledim kimse gelmesin diye. sağolsun arkadaşlarım anlayışla karşıladılar. 1 hafta raporluydum evdeydim kendim yaşadım acımı. acını bırak kendin yaşa, kimsenin dediğine de kulak asma. bir hafta benim de ağrılarım oldu hafif hafif. adet ağrısı gibi çok normal sıkıntı yapma. doktor çok ağrın olursa kullan dedi ama ben ağrı kesici kullanmadım ancak enfeksiyon kapmaması için bikaç ilaç ve antibiyotik kullandım 6 gün kadar. sana şunu söyleyim canım, mümkünse kafanı dağıtacak işler yap, çoluk çocuğu olmayan ortamlara git, ağla ağla ağla insan rahatlıyor.
kuzum ziya beyi aradım 9 a kadar ordaymış işten 6 da çıkıom buçukta filan orda olurum inşallah nasılsın bakalım sen yine bu ay klomen çatlatma iğnesi olcak dimi sana da
yetenek var kızda be maşallah :) minikler bugün dr a gidecekti sanırım değil mi ? daha girmedi de.deli döktürmüşün yine :)yüreğine sağlıkkkkkkkkkkkkkk
ellerine sağlık canım ..saol canim... dökturemedim aslinda bu sefer.. keyfim pek yerinde degil bu gunlerde, tablo hazirlamadim kac gundur..insallah biraz keyfim yerine gelsin neler yazacam dur sen
canım hoşgeldin, naber ? nasıldı seminer, konu üzerine denk gelmiş adetinin.şükür çok depresyona bağlamadan atlatmışsın.inş son ayın olsun artık.kızlar nasılsınız?geldim seminrden..nazlım kaçta gitcen doktora.ben bugün gidecektim.doktorum çok yoğunmuş..yarın sabah gideceğim
suan keşke ozmim85 ile sen yakınımda olsanızda sizi katıldığım seminere götürebilsem..inanın çok rahatlardınız..seminer konumuz travma geçiren kişileri(öğrencileri)bu durumdan nasıl kurtarabilirizben dün adet olmamı ,test yapıpta hamile olmadığımı öğrendiğim günü çok rahat atlattım.seminer kaynaklı olduğunu düşünüyorum.ben evde kaldıkça daha kötü olmuştum..arkadaşlarımın yanında daha iyiydim.zmanla hafifleyecek acınız ama asla geçmeyecek.13 ay oldu hala hamile gördüğümde içim sızlıyor..
suan keşke ozmim85 ile sen yakınımda olsanızda sizi katıldığım seminere götürebilsem..inanın çok rahatlardınız..seminer konumuz travma geçiren kişileri(öğrencileri)bu durumdan nasıl kurtarabilirizben dün adet olmamı ,test yapıpta hamile olmadığımı öğrendiğim günü çok rahat atlattım.seminer kaynaklı olduğunu düşünüyorum.ben evde kaldıkça daha kötü olmuştum..arkadaşlarımın yanında daha iyiydim.zmanla hafifleyecek acınız ama asla geçmeyecek.13 ay oldu hala hamile gördüğümde içim sızlıyor..
olcak herhalde dün hafta sonu olduğu için doktordan randevu için sabah aradım doktor çok yoğunmuş..klomeni al yanına dedi.yarın sabahada randevu verdi..kontrol edecek sorun yoksa kolemeni kullanacağım.çatlatma iğneside verecek çünkü kendi kendine çatlamazsa kist oluşturur..malum pcos var..ohhhh ne güzel benim doktorum 5 6 gibi kapatıyo muayehanesini..merak ettim kaç mm oldu acaba yumoşlar..bal tarçın çörek otu yiyiyorum başladım bugün..bakalım bi değişiklik olacak mı?daha çok ve daha büyük yumoş:)
canım doktora gitcekti sanırım hatırlayamadımda tam akşam üstü girer o haber alırızyetenek var kızda be maşallah :) minikler bugün dr a gidecekti sanırım değil mi ? daha girmedi de.
ellerine sağlık canım ..
canım hoşgeldin, naber ? nasıldı seminer, konu üzerine denk gelmiş adetinin.şükür çok depresyona bağlamadan atlatmışsın.inş son ayın olsun artık.
duygularımın tercümanı yoldaşım
kızlar saolun idrar testi yaptım,çok belirgin ikinci çizgi çıktı hamdolsun.. ama korkuyorum yarın doktora gtcem ağrılarım var ama geçen seferki gibi pembe bi damlada geldi akıntıyla karışık Allahım yardımcımız olsn cümleten
kızlar saolun idrar testi yaptım,çok belirgin ikinci çizgi çıktı hamdolsun.. ama korkuyorum yarın doktora gtcem ağrılarım var ama geçen seferki gibi pembe bi damlada geldi akıntıyla karışık Allahım yardımcımız olsn cümleten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?