Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım evinizi taşıyomuşsunuz, nş hayırlı uğurlu olsun ve eviniz size sağlıklı uzun ömürlü bi bebek hediye ederde tam mutluluk olur :) dualarımız seninle.bugün dr a gidecekti,n, dönüşünü bekliyoruz.canım ya çok sağol güzel temennin için, ne güzel b, örnek oldu bu balta ve meyve örneği, inş baban gibi bende korkutmuşumdurda sığayı gelir artık :) sen nasılsın ?
canım şükürler olsun bebein seninle, allah kucağına almayıda nasip etsin inş...
selam, hayatı karanlıklarla ilerletiypurz çok haklsın, keşke güzel gözlerle bakabilmeyi öğrenebilsek.

olsun bekleyiş uzunda olsa sonuca değecek ya en güzeli bu :) gerekiyosa demiştin ya 9 ayda yatarım yeterki o iyi olsun, inş iyi olsunda herşeye razıyız hakikaten, dualarımız hepinizin yanında olsun.iğnelere devam galiba :) kaderdaşın yamateke de avrdı tabi bu konuda. bende iyyiim canım, eşim geldi haftasonu , pazar gününe dek burada.inş bu ay rastgelir, gelmezse de artık sağlık olsun, alıştık artık deneyip yanılmayada.ama elbet birgün yakalayacağız, dediğin gibi herşeyin bi zmanı var, duada olsa değiştiremezki.zaman dolmadıkça bişey yapamıyoruz.inş hayırlısı.sabredip dua etmek en güzeli
ablacım geçmiş olsun daha atlatamadım demek, bende görümcene dua edeceğim.yasin okuyacağım inş allah yüzüne baksın.okuyunca mesaj atarım sana.
oo süper düşünmüşsün canım, en güzeli b, en azından aklınızdan çıkar.
canım geçmiş olsun, bu ayda naz etmiş bebeğin , neyse kısmet diğer aya artık ya.hadi bismillah.benimde eşim geldi, bu ayda tutmaz ya yined ister istmez ümit etmiyo değilim.

:) sende iyiki varsın, iyiki umudumuzsn :) maşallah iklim nehire, koca kız olmuş ya :) annesini çok zorlasada iyiki dünyaya gelmiş tatlı melek :) çok yorgunsun değil mi artık çiçeği burnunda anne ? :)
canım senem belki giremeyebilir diye ben cevaplayım, 1 ay ara verdi, 2 adetten sonra hamile kaldı.darısı başına.
günaydın kızlarrr mutlu haftalarrr
canım günaydın, bnaber? başladınmmı çalışmalara ?

günaydın canım, sanada testler kalleşlik etmiş ama canın saolsun ya, zaten hemen istemiyodum, inş korunma biter bitmez müjdeyi verirsin bizlere.nasılsın ?

kuzum biz nolur nolmaz diyerekten cumartesi akşamı ve pazar sabahı çalıştık:)kendimiz için çalıştık kocam kendisi için çalıştı ben hem kendim hem bebek için:)geçen hafta griptim ya kardeş kardeş takıldık özleşmişiz bu özlemle bebiş gelir inş ya akıntım filan yok zaten sağ kasığımda ağrı var dünden beri çok takılmıorum ateşte ölçmüom ateş ölçerim bozulmuş vardır bi hayır almıcam yenisinide doktor kontrolunde olcam zaten daha napayım bu akşam gitcem doktora bizim orda bi kuaför kampanya yapmış saç kesim bakım fön 10 lira:)hemen aldık arkadaşlarla doktordan sonrada saçlarımı kestircem cumarteside ağdaya gittim ohhhmis oldum kendimi tertemiz hissediorum bugün iğnemi vercekmi yumoşlar ne alemde merak ediorum eğer iğnemi verirse akşam eczaneler kapalı nasıl bulcam bilmiom neyse akşam ola hayrola ee siz naptınız bakalım çalışma oldumu:)

geçen gün yazıklarına o kadar mutlu oldumki o günden beri kendimi çok iyi hissedşorum karin hanımdan da senden de allah razı olsun ismini yanlış hatırlamıorum umarım:)bu ay klomen kullandım bugün doktor kontrolum var yumurtalar olgunlaşmıssa çatlatma iğnesi olucam dualarını bekliorum :)

herkese günaydın ve hayırlı haftalar dilerim arkadaşlar....
minikler elbette bu topikteki herkes için dua ediyorum zaten merak etme sende buna dahilsin tez süreede anne olmanız dileklerimle...
lineloss yanlışmı yazdım acaba ama bir arkadaşım iğne durumunu sormuş benim eşim doktor ilk kayıptan sonra tahlil felan yaptırmadılar direk bana iğne ve corasprin başlattılar belki pıhtılaşma sorunu yoktu bende ama önlemini alalaım zaten iğnelerin bebeğe zararı yok sadece kan sulanıyor dediler işte 9 ay bayunca hergece o iğnlerle cebelleştim az kaldı hayırlısı ile bitiyor sanada kolaylık versin allah ben kendim zaten yapıyordum ama son dönemlerde inan iğne yapcak bütün derilerim artık çok acıyor.....neyse insallah seninde tez sürede iğne derdin biter canım,

hepinizi şimdilik öptüm.şu işleri halletmeye çalışıyorum ofiste bu arada senencim hadi bakalım nar tanemiz 1 aylık oldu maşallahhh her kes aynısını söylüyor içerde kalmaları daha iyiymiş diye:) ama ben bir an önce doğurmak istiyorum....

canım benim inan pozitif ol bak valla bebiş gelcek ben inanıyorum çünki çevremde hamile olamamış okadar kişi varki nazlım inan bana onların işi daha zor doktorlar bile bir kez hayatınız boyunca hamile kalmışsanız onun devamı mutlaka olur ya tedavi ya normal yolla ama bir şekilde bizim durumumuzdakiler sanslı bakma zamanı değil diye bazı seyler zorlanıyor ama sabır ve inanmak herseyin ilacı unutmak acıda olsa unut geçmişi gelecek güzel günler için yani güne gülümseyerek başla tamammı hep yanınızdayım onuda unutmayın:).....öpüyorum geleceğin mükemmel annesiii

oy canımmmm allah razı olsun içtiğin su aldıın nefes bebeğine şifa olsun inşallahh ağ salim kucağına al ben çok iyiyim şükürler olsun insanın umud edebilmesi bile harika bi duygu rabbime şükürler olsun ki dediğin gibi bi kez yaşadık benim ilk bebeğim doğal yollarla olmuştu bunuda hızlNDIRMAK adına doktor takibindeyim bakalım sabır ve duayla aşıcaz bu günleri inşallah :)

bu kısçe ne ara büyüdüde 1 aylık oldu be:)zaman nasıl geçio aklım hiç almıyo allahım nice aylar yıllar nasib etsin sağlıkla huzurla işe ne zAMAN başlıosun annen kalıyo dimi seninle oy ananeside ne çok seviodurrr:)

:) sende iyiki varsın, iyiki umudumuzsn :) maşallah iklim nehire, koca kız olmuş ya :) annesini çok zorlasada iyiki dünyaya gelmiş tatlı melek :) çok yorgunsun değil mi artık çiçeği burnunda anne ? :)

Oldu Teyzesi ya :) Bu yaz bekleriz ama bu kez misafir etmek isteriz. Ona göre şimdiden yapın planlarınızı. Tabi uykunuzu bölen bi cadı olacak evde :) Senin de bebiş gelmeye karar verirse yaza kadar gözümüzden bile sakınırız artık seni o ayrı

Çok şekersin sen ya Ben da saçlarımı boyatmıştım kızım için çalışmalara başlamadan. Güzel olayım da bebeğim gelsin, herhalde bakımsızım diye istemiyo demiştim, o geldi aklıma Ohhhhh anne olmuş misss gelmez mi bebiş? Yalnız babasını nasıl tutucaksınız 9 ay bilemiyorum

inşallah anasını beğenirde gelir velet:)babasıda avcunu yalasın kaç aydır 2 günde bir çalışma oluyo bebeğim onlara saysın depolasın napayım :)benim diğer bebekte 3.5 aylıktı düştüğünde hiç ellemedi bile allah razı olsun ona kötülük yapmış gibi hissederim kendimi aman bişi olmasın dedi durdu hep olursa bundada istemez inşallah :)değişiklik iyi gelio senem insana bide ucuz bulunca kaptık hemen :

hadi rastgelsin inş canım, bizim çalışmalar bitti bile desem yeridir.tabiki çatlama 14. gündeymiş, önceden tahmin ettiğim süre doğruladı beni, o da cumartesi idi.çalıştık.dünde gece yarısı çalıştık işte, bilmiyorum ne olur ... ben sanıyorum ki eşim gelene dek bizim bebek gelemez.alıştım da zaten ...bugün yarın yine bi iki çalışırız son aşamayı kaybetmeyelim diye.ohh sende mis gibi olmuşsuni ağdalar filan.bugünde imaj değişikliğiyle bomba olursun artık :) inş iğneye gerek kalmaz şeker, kalırsada bulabilirsin dilerim ki ...

ayy inşallah ya :) ne güzel olur öncelikle iklim nehirle sonra sizlerle vakit geçirmek :) şimdi göbebeğimiz o ya, siz 2. planda kaldınız uykuyu bölende yeterki o olsun :) ama bizde sizi bekleriz ankaraya artık küçük prensesle :) bura sizin oralar kadar güzel olamasada .. inş bizim bebekte gelmeye karar versinde hallederiz gerisini :) saç olayınıda çok iyi hatırlıyorum ben ya :) neren nereye geldik

canım valla seneme şahidiz yakından :) darısı başına inş saçlarla beraber ...

canım hiç belli olmaz yaşadıımız her saniye yazılı çizili herşeyin vakti zamanı var her nefes alışımızın bile yani geç olsun güç olmasın derlerya sonu güsel olsun diyorum hep bu bebek konusuyla ilgili valla dua etmeye bile korkar oldum yanlış bişi çıkcak diye ağzımdan ödüm kopuyo sizde tam gnlerinde çalışmıssınız inş hayırlısıyla gelir bebeğin candaşım inşallahhhh

Son düzenleme:
günaydın canım, sanada testler kalleşlik etmiş ama canın saolsun ya, zaten hemen istemiyodum, inş korunma biter bitmez müjdeyi verirsin bizlere.nasılsın ?

Sorma hemde ne kalleşlik ettiler Candaş Yarın doktora gidiyorum İnşallah.Tahlillerime baktıracağım sonrada başlasın çalışmalar

Son düzenleme:

Hamilelik testlerindeki bu yanılma payının sana ve bana denk gelmeside testlere inancımızı sıfıra indirdi

Ama olsun yeni ay yeni umut..Hee birde yeni yıl yeni umut artık hepimiz için

Son düzenleme:
çok haklısın canım, bende korkuyorum dua ederken, bu kadar üstüne düşüyorum başına çıkartacağım diye korku sarıyo etrafımı.herşey vaktiyle tabi.şimdi kucaklarında bebek gördüğüm insanlara imrendiğimi + tedavisiz hamile kalabildikleri için ne kadar şanslı olduklarını düşünürken yakalıyorum kendimi.tedavisiz bi bebeğim olmayacak gibi düşünmeye başladım.psikolojim böyle şuanda.eşimde ilkkez dün diyorki, annelerimiz vakit bilmeden hamile kalmış, biz bi yerlerde yanlış yapıyo olabilirmiyiz diye ?valla dedim ben artık hiç bişey bilmiyorum..çok fazlasıyla gerildim, mantığımı önde tuttuğum vakit, bebek istemem mantıksız.duygusal olarak ise haklısın istemekte diyorum.yani ne bebeği kendime yakıştırabiliyorum ne de bebekten vazgeçebiliyorum.hırs gibi bişy oldu sanırım.
Sorma hemde ne kalleşlik ettiler Candaş Yarın doktora gidiyorum İnşallah.Tahlillerime baktıracağım sonrada başlasın çalışmalar

:)) kötü olmuş hakikaten.olsun hayırlısı olsunda, inş sonuçlarda güzel çıkar ve çalışmalara başlarsınız.sanırım çalışmaları 1 ay öne aldın ? yanılıyor muyum ? yoksa süre bu ay mı doluyordu ?

Hamilelik testlerindeki bu yanılma payının sana ve bana denk gelmeside testlere inancımızı sıfıra indirdi

Ama olsun yeni ay yeni umut..Hee birde yeni yıl yeni umut artık hepimiz için

ben 2 kez yaşadım canım aynı şeyi ilkinde tam 4 gebelik testinde pozitif gördüm kanda 0.100 bu ayda 3 tane testte pozitif gördüm hemde hemen çıktı kanda 0,090:)ondan töbeler ettim yapmam test diye ama ahdım var kanda pozitifi göreyim yapcam kıpkırmızı çizgiyi görmek istiyorum:)

eşimde geçen dediki eğer bu ayda olmazsa bana randevu al ürolojiden bende bi baktırayım belki bende bişi vardır sen çok yıprandın bende baktırmak istiyorum bunu sölemedi bile o kadar mutlu ettiki beni çok acayip bi duygu dün bütün gün evdeydik diyoki bana bi yerlere gidelim arkadaşlarıma falan bütün arkdaşlarının çocuu var yada eşleri hamile gitmicem kimseye üzülüorum snra bütün arkadaşlarının çocuu var dedim:)tamam dedi yavrum yazık sesini çıkarmıo evde 2 tane film izledik çalışma yaptık yemek yaptık çekirdek çitledik müthiş vakit geçirdik daha mutlu oldum allah sonumuzu hayretsin kuzum

gunaydin kizlar, ben bugun epey uyumusum... candascim aklimizdan ciksin iste hazir burdayken yapilsin testler, gerci yilbasi tatili geliyor , sonra tr de olacaz ama mail atiyorlar sonuclari..insallah sorun yoktur..malum o yuzden calisma yapamiyoruz biz 2 3 yun calisma olmamasi gerekiyormus..sende saclarini boyatmissin sanirim dogru mu anladim?
nazlim ne haber baci?

Normalde Ocak 1'de tam 3 ay oluyor Candaş.Benim adetim bitti,yumurtlama derken ayın sonunu buluyor zaten.Kendime torpil geçtim birazcık

Ama tahlil sonuçlarımda önemli tabiki.

Bundan sonra adet günüm geldiğinde gidip kan testi baktıracağım Nazlım

Gereksiz adrenalin oldu benim için.Herşeyin bir zamanı var dediğin gibi.Hepimiz Allah tarafından yazılan kaderimizi yaşıyoruz.Ve neler yaşayacağımı bilemiyoruz malesef.Ama İnşallah yazılarımız güzeldir ve çok mutlu hayatlar yaşarız

iyiyim kuzujmmmm sen nasılsın akşam doktora gitcem vajinal muaynetırsıyom biraccık bakalım neler dicek maşallah amma uyumuşun beee

valal giden para da cabası yaa hastaneleri eczaneleri zengin etmekten başka bişi diil ama üzülme kuzu 250 tane test alanlarıda duydum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…