- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #11.701
Canım evinizi taşıyomuşsunuz, nş hayırlı uğurlu olsun ve eviniz size sağlıklı uzun ömürlü bi bebek hediye ederde tam mutluluk olur :) dualarımız seninle.bugün dr a gidecekti,n, dönüşünü bekliyoruz.canım ya çok sağol güzel temennin için, ne güzel b, örnek oldu bu balta ve meyve örneği, inş baban gibi bende korkutmuşumdurda sığayı gelir artık :) sen nasılsın ?NAZLIM kuzum o kadar içten anlatmışsınki sanırım okuyan herkes benim gibi o anı yaşadı.. biz okuduk yaşadık ağladık geçti asıl sen toparlan canım benim ağlama allahım tez zamanda gönderecek kardeşi... hepimizin duası seninle.....
HELLO net konusunda sana katılıyorum cnm benimde elimde olsa evde net istemem ama eşim net bağımlısı oluncahemde sınırsız kullanıyoruz :) ucuzu felan bizi kurtarmaz metin2 ciyiz biz :) biz dedim ama ben az oynadım sıkıldım ama eşim yıllardır oynuyor ve kopamıyor gerçi tek eğlencesi o olunca bende çok müdahale etmiyorum çok şükür evimde diyorum dışarı çıksa içse nerde olduğunu bilmesem allah korusun dayanamam..
GÜNLÜK canımmm kızınla seni hayal ediyorum cimcimeyi ısırmak geliyor içimden ne güzel parmağında oynatıyor anne babayı :) canım aslında zor bulunduğu için birimizden biri serbstliğe alıştıryor sonrada söz dinletmek zor oluyor bizler de bu disiplin sorunlarını yaşayacaz belli yani :)
CEZA cnm sen ne yaptın en son test tekrarlayacaktın sanki eşine kavuştun sanırım gözün aydın...
CANDAS senin eşin bu hafta gelecekti inşallah yumurtlama dönemi başlamıştır tekrar dr. muhabbetine girmeden sürpriz yapar.. ben küçükken bağımıza gitmiştik kocaman bir kayısı ağıcımız vardı ama meyve vermiyordu babam eline baltayı almış bırak kesecem diyor amcam abi bırak bu sene de kalsın felan :) bunun ne olduğunu sonradan öğrendim ağacı korkutuyorlarmış artık şansmı gerçekten işe mi yaradı bilmiyorum ertesi sene süper meyve vermişti iri iri ve lezetliydi de :) bu ay dr. sözü ile korkuttunya şimdi tontiş bebişin gelecek die inanıyorum
RENKLİ nerdesin cnm kanepe de uyumak ii gelmiş az kaldı sabret cnm ama buraya geldiğinde yine az mı gireceksin nete ya sayımız eksildiğinde topikte tadımızda azalıyor herkes ayrı bir baharat gibi :) listeyi bir kez daha yaynlasan merak ettim ne durumdayız
LONELİNES, DR.ALP,CHNB,NURAY nasılsınız kızlar
PEPPE cnm kısa zamanda toparlanıp aramıza dönmen dileğiyle..
YAMATAKE cnm sohbet ortamımız pek olmadı ama topiğin umut ışıklarından olduğunu biliyorum ben de burda umut arayanlardanım ikinci kayıbımı yaşadım beni de dualarına alır mısın allah kolay doğumlar versin cnm sağlıklıca bebeğine kavuşmanı diliyorum..
MİNİCİKUMUT cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz..
unuttuğum varsa herkese selam olsun
canım şükürler olsun bebein seninle, allah kucağına almayıda nasip etsin inş...gunaydin
Nazlim ne yaptin sen yaa sabah sabah hikayeni bildigim halde okurken yine fena oldum allah sana en hayirli zamanda melek oglunun kardesini kucagina almani nasip edecek dua edelim hep sukredelim
Gecen sene bugun bu saatlerde kurtajdaydim ben deAma suan karnimdaki yavrum sukurler olsun masallah kipir kipr allah bu yavrumu hayirlisiyla sagligiyla bagislasin bana insallah amiin ve kimseye evlat acisi gostermesin anne olamamayla sinamasin insallahh amin
selam, hayatı karanlıklarla ilerletiypurz çok haklsın, keşke güzel gözlerle bakabilmeyi öğrenebilsek.günaydın kızlar....
nazlım,iyi oldu canım yazdıkların içini döktün en azından rahatladın ...hakkımız helal olsun canım ne demek hepimiz derdimizi yazıp tesellilerle rahatlıyoruz hiç şikayetçi değilim olsam buraya uğramam zaten:)) başka kimselere bu şekilde anlatılmıyor canım anlatsanda kimbilir nasıl dinleniyoruz? ne düşünüyorlar hakkımızda...boşver böyle yazmak istediğinde yazki eve götürme o duygu patlamasını çünkü eşler daha çok etkileniyor...düşünsene adam yorgun argın eve geliyor zaten en fazla 4 saat sonra yatıyoruz o saatleri güzel geçirmek ister tabiiki onlar bizim kadar duygusallığa yer vermiyorlar aslında allahın erkekle kadını ayırmasındaki bir özellikte bu canım onlarda bizim gibi olsalardı nasıl toparlanırdık biz zaten dağıldık bide onlar dağılsa:)) bugün öğlen çık hava burda çok güzel ordada öyledir umarım biraz temiz hava al canım...
minikler, canım rüyan hayır olsun...çok güzel okurken benim bile içime umut doldu...o evden taşındığına üzülme canım insan üzüntüyle acıyla nereye kadar yaşayabilir hayat güzelliklerle dolu bu yönüyle yaşamak daha güzel...yeni ev herşeyin en güzeli için uğur getirsin size canım...benim kızım gibi nazlı bir kızın olsunda senide parmağında oynatsın:)) yaa canım çok zor biliyormusun büyütmesi bazen çaresiz kalıyorsun nasıl davranacağını bilmiyorsun ben çok disiplinliyim bu yönümüde hiç sevmiyorum...çünkü onun çocuk olduğunu unutuyorum bazen gerçekten çekilmez oluyorum ve hiç bişeye izin vermiyorum...geçen bana diyorki pis anna ben babamı özledim babam hiç bana böyle yapmıyor falan çok kötü oldum anlatamam haklıda velet...dün kendimi hep frenledim o herşeye kızdı ben hep alttan aldım kızması 2 saniye bile sürmedi ama kızan ben olsaydım saatlerce sürerdi:)) bu taktik çok iyi böyle devam etmem lazım kış bizi mahvetti yazın bu kadar değildi didişmemiz:)) yazın akşama kadar kapıya çıkarıyordum oynuyordu oda haklı sıkılıyor ve bana sarıyor bakalım inşallah en iyi şekilde atlatmaya çalışacağım...
ozmim, canım daha neler duyacaksın hepsine tıka kulaklarını...insanlar başlarına gelmedikleri için akıllarına ne gelse denli densiz konuşuyorlar...kanama herkezde aynı değil canım ama normal seninkide benim yanlış hatırlamıyorsam 13 gün sürmüştü...olacak canım için temizleniyor...inşallah sende sağlıklı bir bebeğe tez zamanda kavuşursun...
minicik umut sonuç ne oldu canım?
kızlar geçenlerde eşimin arkadaşının eşinden bahsetmiştim kadını uzun süredir görmedim sonra bir gördüm saçalrı dökülmüş falan diye geçenlerdede vefaat etmişti kanserden...eşim burdayken arkadaşını aradı başsağlığı için adamın dedikleri beni şaşırttı değişik oldum...dediki, biz zaten bekliyorduk bunu vee vicdanen çok rahatım çünkü beklediğimiz için gezdik eğlendik istediğimiz herşeyi yaşadık...bu aslında güzel bir örnek diyede düşündüm han hemen bişey olunca karamsar oluyoruz içimize kapanıyoruz dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyoruzya ama onlar öyle yapmamışlar 2 de çocukları var...
olsun bekleyiş uzunda olsa sonuca değecek ya en güzeli bu :) gerekiyosa demiştin ya 9 ayda yatarım yeterki o iyi olsun, inş iyi olsunda herşeye razıyız hakikaten, dualarımız hepinizin yanında olsun.iğnelere devam galiba :) kaderdaşın yamateke de avrdı tabi bu konuda. bende iyyiim canım, eşim geldi haftasonu , pazar gününe dek burada.inş bu ay rastgelir, gelmezse de artık sağlık olsun, alıştık artık deneyip yanılmayada.ama elbet birgün yakalayacağız, dediğin gibi herşeyin bi zmanı var, duada olsa değiştiremezki.zaman dolmadıkça bişey yapamıyoruz.inş hayırlısı.sabredip dua etmek en güzelicanım çok şükür şu anlık iyiyim. bebek de iyidir inşallah. insan bilemiyor ki.
27 ralğıa kadar raporum. 28inde de kontrole gitmeyi planlıyorum, doktor 12haftalık olunca gel dedi. uzun bir süre bekleyiş var yani. eşim istiyorsan başka bir doktordan randevu alıp tekrar gidip bebeğe baklım bir süre sonra diyor, ama ben gitmek istemiyorum.aceleci olmak istemiyorum bu sefer.
sen nasılsın canım?
chnb, 2 gündür girmemiş.iyisindir umarım canım.
yeni gelen arkadaşlara üzülerek hoşgeldiniz diyorum, hilal ve özleme. ilk zamanlar acı çok büyük oluyor, zamanla ve burda paylaştıkça azalıyor.
minicik umut arkadaşım, sen de yeniydin hatırladığım kadarıyla. ben de korunmayı bıraktığım ilk ay yumurtlamanın 9. günü kan testi yaptırmıştım meraktan ve piskolojik olarak mide bulantım vardı. aynen senin gibi 2 küsürlerde çıkmıştı. ve ona bile umutlanmıştım çünkü bazılarının bu değerlerden arttığı oluyormuş diye okumuştum bir topikte. insan kaybettiğinin yerine hemen yenisini koymak istiyor, bir an önce acılarını dindirmek istiyor. benim artmadı malesef, ama adet olana kadar umut var diyorum ben.
peppede uzun süre girmemiş.
yamateke, sen de benim gibi iğneci güzeliymişsin. çok şükür son haftalara gelmişsin. darısı başıma inşallah. canım mutasyonun neydi. ben de mthfr a 1298 heterezigot.
ablacım geçmiş olsun daha atlatamadım demek, bende görümcene dua edeceğim.yasin okuyacağım inş allah yüzüne baksın.okuyunca mesaj atarım sana.Kızlar gribim hala. Bunun dışında veli toplantısı vardı oğlanın. Yazılılar var onlarla uğraşıyorum. Görümcemin bugün transferi yapıldı. 3 yumurtası vardı 3 de döllendi şükür. 3. güne yani bugüne 3 de devam etti. Transfer yapıldı bugün. Dua edin lütfen.
Minicikumut olsun canım üzülme.
Lonelines sen nasılsın? Dr bayağı geç tarih vermişti di mi?
Diğer kızlar da iyi sanırım...
oo süper düşünmüşsün canım, en güzeli b, en azından aklınızdan çıkar.selam canim..insallah görumcenin bebisleri tutar.. sana da gecmis olsun...benimde esim randevu aldi kendi calistigi fakultenin sperm analizi yapan ayri bi hastanesi varmis, sperm bankasi gibi bi yermis aslinda..bu tip arastirmalar yapiliyormus..sali gunune randevu aldi, sperm analizi icin... burda gitmesi icin ben israr ettim daha rahat olur burda..tr de arkadaslari olacakyuz yuze baktigi insanlar utanirsin dedim.. en azindan burakiler arkadasida olsa isvecliler bu konularda daha rahat
canım geçmiş olsun, bu ayda naz etmiş bebeğin , neyse kısmet diğer aya artık ya.hadi bismillah.benimde eşim geldi, bu ayda tutmaz ya yined ister istmez ümit etmiyo değilim.günaydın kızlar
nasılsınız bakalım..ben bugün sabah itibari ile kırmızıları gördüm
minicikumut hayırlısı canım..anladık ki nazlımdan sonra sana da idrar testi yasak:) inşallah bu ay gelir bebiş..
chnb abla geçmiş olsun..ne dediler toplantıdabi kaçgün önce dua ederken aklıma geldi chnbnin görümcesi dedim:)ismini unuttum..açıp faceden baksam iyiydi
yeni gelen arkadaşlar malesef hoşgeldiniz....
birkaç gündür girmiyorum..eşim 2 gün izinliydi malum bende okula gitmiyorum..seminere gidip geliyorum.hava çok güzeldi burda dışarı çıktık alışveriş yaptık..ama aklım sizdeydi..bu arada 3 gündür hayıt içiyorum kızlar...yarın doktora gidicem klomene başlayacağız tekrar.
nazlım kontrol ne zaman bakalım yumoşlar ne kadar büyüdü...
renkliatlas umarım bi sorun çıkmaz...
hellom bırakma biziii.özleriz biz çınarımızı..
candas çalışma aşamasıındasın galiba..kolay gelsin..
günlük abla nasılsın...
loneliness nasılsın güzel anne?doktorunuz tanıdık ise verir raporu.bir sorun olmaz herhalde..
diğer kızlar nasılsınız?öptm hepinizi....
:) sende iyiki varsın, iyiki umudumuzsn :) maşallah iklim nehire, koca kız olmuş ya :) annesini çok zorlasada iyiki dünyaya gelmiş tatlı melek :) çok yorgunsun değil mi artık çiçeği burnunda anne ? :)Canımmmmm arkadaşlarım, hiç giremiyorum halinizi hatrınızı sormaya. Girsem bile geçmişi okuyamadan, iki satır yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum nolur kusura bakmayın. Bütün gün evdeyim ama ben bende değilim :) Üç saatte bir süt sağ, içir, gazını al, altını temizle, uyut. Yarım saat bir saat sonra yeniden... Aman ha yanlış anlaşılmasın, şikayet yok Nar Tanenizden de canıma okudu arkadaş
Bugün farkettim de, geçen sene 12 aralıkta yani tam da yarın düşük yapmıştım. Bu sene aynı gün kızımın bir aylık aşısını yaptırıcam. Hayat insanın karşısına her şeyi çıkarıyor. Mühim olan hiçbir şeyi takıntı haline getirmeden, tevekkülle beklemekmiş. Ben pek de sabırlı biri sayılmam. Zaten bebek inadımı da bilen bilir burada. Ama size baktığımda kocaman yüreklerinizle birbirinize teselli ve umut olduğunuzu görüyorum. Allah da görüyor, mükafatı elbet gelecek. Yeni arkadaşlar da umarım buradaki güzel şeylerin farkına varırlar ve moral, destek, umut bulurlar. Gerek buradan, gerek faceden, gerekse reel hayattan (Candasımmm) bana sunduğunuz arkadaşlığınız için bir kere daha teşekkürler. Buraya gelmemin birinci yılı... Bana çok şey öğrettiniz, çok umut verdiniz. Sevincimi kardeş gibi paylaştınız. İyi ki varsınız. Ve umarım güzel niyetleriniz fazlasıyla sizleri bulur...
canım senem belki giremeyebilir diye ben cevaplayım, 1 ay ara verdi, 2 adetten sonra hamile kaldı.darısı başına.hoşgeldin. ne mutlu sana bebeğini kucağına almışsın.allah analı babalı büyütsün, esirgesin. allahım böyle zorluklar versin.yanlış anlamadıysam bir sene geçmeden hamile kalmışsın. düşük müydü kürtaj da oldun mu. tekrar çok çabuk hamile kalmışsın. ben de 2 hafta önce kürtaj oldum da merak ediyorum.
canım günaydın, bnaber? başladınmmı çalışmalara ?günaydın kızlarrr mutlu haftalarrr
Günaydın kızlar
Herkese günaydın..İyi bir haftaya başlıyoruzdur umarım.
Ben dün sabah adet oldum.Yarın doktora gidip hormon testlerime ve diğer testlerime baktıracağım.Hayırlısı hakkımızda İnşallah.
Gönlümüzdeki muratların gerçekleşmesi dileğiyle başlayalım bu haftaya
günaydın canım, sanada testler kalleşlik etmiş ama canın saolsun ya, zaten hemen istemiyodum, inş korunma biter bitmez müjdeyi verirsin bizlere.nasılsın ?