- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #11.721
Normalde Ocak 1'de tam 3 ay oluyor Candaş.Benim adetim bitti,yumurtlama derken ayın sonunu buluyor zaten.Kendime torpil geçtim birazcık
Ama tahlil sonuçlarımda önemli tabiki.
iyiyim kuzujmmmm sen nasılsın akşam doktora gitcem vajinal muaynetırsıyom biraccık bakalım neler dicek maşallah amma uyumuşun beee
valal giden para da cabası yaa hastaneleri eczaneleri zengin etmekten başka bişi diil ama üzülme kuzu 250 tane test alanlarıda duydum ben :)
valal giden para da cabası yaa hastaneleri eczaneleri zengin etmekten başka bişi diil ama üzülme kuzu 250 tane test alanlarıda duydum ben :)
ohh maşalah, ne güzel eğlenmişsiniz.akıllardan çıkarmak en güzeli, i,nş bişeyde çıkmaz zaten.ne izlediniz ? bizde sinemeya gidecektik yetişemeyeceğiz diye vazgeçtik, yarın öbür gün artık.dediğin gibi ark.lara gitsen dahada sıkılacaksın en iyisi yalnız kalmak, bizde dün k.validemdeydik, yeğeni vardı çocuğuyla beraber.ki onlar bizimle beraber evlendiler çocuk 2,5 yaşında şimdi.görünce insna üzülüyor, evet tek meziyetimiz bu değil ama sahip olamamk acıtıyo içerde bi yerleri.ben 2 kez yaşadım canım aynı şeyi ilkinde tam 4 gebelik testinde pozitif gördüm kanda 0.100 bu ayda 3 tane testte pozitif gördüm hemde hemen çıktı kanda 0,090:)ondan töbeler ettim yapmam test diye ama ahdım var kanda pozitifi göreyim yapcam kıpkırmızı çizgiyi görmek istiyorum:)
eşimde geçen dediki eğer bu ayda olmazsa bana randevu al ürolojiden bende bi baktırayım belki bende bişi vardır sen çok yıprandın bende baktırmak istiyorum bunu sölemedi bile o kadar mutlu ettiki beni çok acayip bi duygu dün bütün gün evdeydik diyoki bana bi yerlere gidelim arkadaşlarıma falan bütün arkdaşlarının çocuu var yada eşleri hamile gitmicem kimseye üzülüorum snra bütün arkadaşlarının çocuu var dedim:)tamam dedi yavrum yazık sesini çıkarmıo evde 2 tane film izledik çalışma yaptık yemek yaptık çekirdek çitledik müthiş vakit geçirdik daha mutlu oldum allah sonumuzu hayretsin kuzum
en iyisi ya, inş sonuçlar çok iyi çıkar canım.ben değil saçını boyatan :) senemin boyattığı ay hamile kaldığını hatırlıyorumda onun için yazdın, inş nazlımada uğurlu gelir.sen nasılsın? çalışmalarada epey ara vermişsinizgunaydin kizlar, ben bugun epey uyumusum...candascim aklimizdan ciksin iste hazir burdayken yapilsin testler, gerci yilbasi tatili geliyor , sonra tr de olacaz ama mail atiyorlar sonuclari..insallah sorun yoktur..malum o yuzden calisma yapamiyoruz biz 2 3 yun calisma olmamasi gerekiyormus..sende saclarini boyatmissin sanirim dogru mu anladim?
nazlim ne haber baci?
Normalde Ocak 1'de tam 3 ay oluyor Candaş.Benim adetim bitti,yumurtlama derken ayın sonunu buluyor zaten.Kendime torpil geçtim birazcık
Ama tahlil sonuçlarımda önemli tabiki.
Canım ya,içinden geldiği gibi yap. Önemli olan annenin psikolojisi diyor yeni araştırmalar. Bana doktorum 6 ay bekle demişti. Kuzenimin eşi de doktor, ona sordum, eski kafalı doktorlar dünya sağlık örgütünün eski bildirilerini ezberden söylüyorlar, sen bir kez adet gör, için temizlensin, kan değerlerin çok düşük değilse ve psikolojin müsaitse hemen başla dedi. Ben de öyle yaptım. Hatta ilk ay bile özel bir çalışma yapmamakla beraber, korunmadık da.Rast gelsin bakalım
Canım ya,içinden geldiği gibi yap. Önemli olan annenin psikolojisi diyor yeni araştırmalar. Bana doktorum 6 ay bekle demişti. Kuzenimin eşi de doktor, ona sordum, eski kafalı doktorlar dünya sağlık örgütünün eski bildirilerini ezberden söylüyorlar, sen bir kez adet gör, için temizlensin, kan değerlerin çok düşük değilse ve psikolojin müsaitse hemen başla dedi. Ben de öyle yaptım. Hatta ilk ay bile özel bir çalışma yapmamakla beraber, korunmadık da.Rast gelsin bakalım
hic korkma canim hemencek bitiyor..bende iyiyim bacim..bildigin gibi, yarini bekliyorum, kocam gitsin sperm analizine ,2 hafta sonra cikiyormus sonuc,tamda yilbasina geldi burda uzun oluyor noel tatili, noel yaklasincada bisey yapmiyor bunlar tembellik ustune tembellik yapiyorlariyice meraklaniriz artik..calismada yapamiyoruz, gerci yumurtlama dönemleri gelmedi.. kiz tarcinli balli cörek otlu bi karisim varmis klomen etkisi yapiyormus duydun mu?
ya testlr %100 güvenilir olsa en güzeli evinde yapıosun ilk sen öğreniyosun falan bazı markalardan herkes şikayetçi amann ne hallere düştük allah yardımcımız olsunNazlım Eczaneler bu testler sayesinde ayakta kalıyor kanımca250 Test konusunada pes diyorum.Gerçi test yapmakta keyifli geliyor bana.Sanırım yavaş yavaş manyaklaşmaya başladım
Neyse en iyisi biz kan testlerinden sonra yapalım idrar testlerimizi.İkinci çizgileri kırmızı kırmızı görelimde rahatlasın içimiz
ohh maşalah, ne güzel eğlenmişsiniz.akıllardan çıkarmak en güzeli, i,nş bişeyde çıkmaz zaten.ne izlediniz ? bizde sinemeya gidecektik yetişemeyeceğiz diye vazgeçtik, yarın öbür gün artık.dediğin gibi ark.lara gitsen dahada sıkılacaksın en iyisi yalnız kalmak, bizde dün k.validemdeydik, yeğeni vardı çocuğuyla beraber.ki onlar bizimle beraber evlendiler çocuk 2,5 yaşında şimdi.görünce insna üzülüyor, evet tek meziyetimiz bu değil ama sahip olamamk acıtıyo içerde bi yerleri.
en iyisi ya, inş sonuçlar çok iyi çıkar canım.ben değil saçını boyatan :) senemin boyattığı ay hamile kaldığını hatırlıyorumda onun için yazdın, inş nazlımada uğurlu gelir.sen nasılsın? çalışmalarada epey ara vermişsiniz
hadi inş güzel olsun, torpilde yerini bulsun :) artık toparlamıştır vücutta allahın izniyle.bundan sonrası geri sayım
he bebeem yapan çok varçörek otu bal tarçın adetin 2.günü başlıosun 12.güne kadar sabah akşam 1 tatlı kaşığpı yiyosun bunla ilgilide topik var bak benim eşimde bu ayda olmazsa gidip ben de baktırayım sperm testi yaptırayım dedi bakalım hayırlısı
ya testlr %100 güvenilir olsa en güzeli evinde yapıosun ilk sen öğreniyosun falan bazı markalardan herkes şikayetçi amann ne hallere düştük allah yardımcımız olsun
ohh maşalah, ne güzel eğlenmişsiniz.akıllardan çıkarmak en güzeli, i,nş bişeyde çıkmaz zaten.ne izlediniz ? bizde sinemeya gidecektik yetişemeyeceğiz diye vazgeçtik, yarın öbür gün artık.dediğin gibi ark.lara gitsen dahada sıkılacaksın en iyisi yalnız kalmak, bizde dün k.validemdeydik, yeğeni vardı çocuğuyla beraber.ki onlar bizimle beraber evlendiler çocuk 2,5 yaşında şimdi.görünce insna üzülüyor, evet tek meziyetimiz bu değil ama sahip olamamk acıtıyo içerde bi yerleri.
en iyisi ya, inş sonuçlar çok iyi çıkar canım.ben değil saçını boyatan :) senemin boyattığı ay hamile kaldığını hatırlıyorumda onun için yazdın, inş nazlımada uğurlu gelir.sen nasılsın? çalışmalarada epey ara vermişsiniz
hadi inş güzel olsun, torpilde yerini bulsun :) artık toparlamıştır vücutta allahın izniyle.bundan sonrası geri sayım
kızlar mrb. ben burayı nisan ayında kürtajımdan itibaren takip ediyorum,,son bikaç aydrda pasif bi kullanıcısıyım,,herkesi azçok tanıyorum ama...adetim 4gün gecikti. ama daha önce boş gebelik yaşadığım için çok korkuyorum, ne test yapabiliyorum, ne sabırla bekleyebiliyorum... aslında geçen hamilelik deneyimlermden biraz hamilelik belirtilerni bildiğim için kendime güvenim yok. mesela idrarım koyu sarı olsa,agzıma metalik tad gelse ha tamam dicem hamileyim, çünkü geçen sefer öleydim ama şimdi sadece göğüs hassasiyetim ve aşırı akıntım var. ama idrar testi yapamıyrm, sanki açık renkli idrarla pozitif sonuç alamam gibi geliyo...burada biliyorum ki kısada olsa hamilelik tecrübesi yaşamış, yada anne olmuş arkadaşlarım var. sizlerdede bu belirtilerle birlikte mi olmuştu
sizi tembeller siziiii aman bacım bu ay uçak filan gerilirim diosun vardır bi hayır çok kasma bu ay önümüdeki ay tr de olcan zaten bütün tetkiklerini yaptırıp doktor kontrolunde olursun ve yüreğin daha da rahat olurcanim bende onu yapacam gelecek ay..incir aldim ben bu ay ama yemedim ki pek unutuyorum yaa.. esime keciboynuzu aldim oda yemiyo unutuyorne olacak halimiz...
aaa yazdıına çok sevindim sürekli altta görüodum seni ama hiç yazmıodun canım neden bekliosun ki aklında durması bence daha kötüidrar yerine direk kan testi yaptır istersen bence beklemene gerek yok ben bi an önce öğrenme taraftarıyım her zaman biz bebeklerimiz kaybettik yapılacak bişey varsa en erken şekilde yapılması laızm diye düşünüorum
sizi tembeller siziiii aman bacım bu ay uçak filan gerilirim diosun vardır bi hayır çok kasma bu ay önümüdeki ay tr de olcan zaten bütün tetkiklerini yaptırıp doktor kontrolunde olursun ve yüreğin daha da rahat olur
kızlar mrb. ben burayı nisan ayında kürtajımdan itibaren takip ediyorum,,son bikaç aydrda pasif bi kullanıcısıyım,,herkesi azçok tanıyorum ama...adetim 4gün gecikti. ama daha önce boş gebelik yaşadığım için çok korkuyorum, ne test yapabiliyorum, ne sabırla bekleyebiliyorum... aslında geçen hamilelik deneyimlermden biraz hamilelik belirtilerni bildiğim için kendime güvenim yok. mesela idrarım koyu sarı olsa,agzıma metalik tad gelse ha tamam dicem hamileyim, çünkü geçen sefer öleydim ama şimdi sadece göğüs hassasiyetim ve aşırı akıntım var. ama idrar testi yapamıyrm, sanki açık renkli idrarla pozitif sonuç alamam gibi geliyo...burada biliyorum ki kısada olsa hamilelik tecrübesi yaşamış, yada anne olmuş arkadaşlarım var. sizlerdede bu belirtilerle birlikte mi olmuştu
inşallah bu ay yakalamışsınızdır yumurtayı canım. umudunu kesme, gün doğmadan neler doğar.hadi rastgelsin inş canım, bizim çalışmalar bitti bile desem yeridir.tabiki çatlama 14. gündeymiş, önceden tahmin ettiğim süre doğruladı beni, o da cumartesi idi.çalıştık.dünde gece yarısı çalıştık işte, bilmiyorum ne olur ... ben sanıyorum ki eşim gelene dek bizim bebek gelemez.alıştım da zaten ...bugün yarın yine bi iki çalışırız son aşamayı kaybetmeyelim diye.ohh sende mis gibi olmuşsuni ağdalar filan.bugünde imaj değişikliğiyle bomba olursun artık :) inş iğneye gerek kalmaz şeker, kalırsada bulabilirsin dilerim ki ...
herkese günaydın ve hayırlı haftalar dilerim arkadaşlar....
minikler elbette bu topikteki herkes için dua ediyorum zaten merak etme sende buna dahilsin tez süreede anne olmanız dileklerimle...
lineloss yanlışmı yazdım acaba ama bir arkadaşım iğne durumunu sormuş benim eşim doktor ilk kayıptan sonra tahlil felan yaptırmadılar direk bana iğne ve corasprin başlattılar belki pıhtılaşma sorunu yoktu bende ama önlemini alalaım zaten iğnelerin bebeğe zararı yok sadece kan sulanıyor dediler işte 9 ay bayunca hergece o iğnlerle cebelleştim az kaldı hayırlısı ile bitiyor sanada kolaylık versin allah ben kendim zaten yapıyordum ama son dönemlerde inan iğne yapcak bütün derilerim artık çok acıyor.....neyse insallah seninde tez sürede iğne derdin biter canım,
hepinizi şimdilik öptüm.şu işleri halletmeye çalışıyorum ofistebu arada senencim hadi bakalım nar tanemiz 1 aylık oldu maşallahhh her kes aynısını söylüyor içerde kalmaları daha iyiymiş diye:) ama ben bir an önce doğurmak istiyorum....
canım çok şükür şu anlık iğnelerle sıkıntım yok.morarma falan olmuyor ben de. ovalamıyorum, bir eyrde okumuştum sadece pamukla bastırıyorum orayı ve morarmıyor. ama ilerki aylarda nasıl olur bilemem.
canım kızının adını karin mi koyacaksın?
seni yanlış yönlendirmek istemem ama istersen kendin araştır. peri anlamı varmış ama insanı rahatsız eden peri olarak duydum ben. sen ne olarak biliyorsun?
hadi hayırlısı, evet ya bu ay çok sakinsiniz, ama olsun arada bu da lazım.bayağı güzel geçmiş noel pazarıda demek , eşin uyarmasa güme gitmiştim diyosun yani :) neyse atlatmışsın ... tr ye geldiğinde fotoları bekleriz, bizde mutluluğuna ortak olabiliriz yani :)ben yanlis anlamisimbiz bu ay 10 gun calisma yapmadik, tr ye geldik orda adet oldum zaten, sonrasindada hep yorgundum uyudum calisma olmadi, adamda yanasmadi pek heralde oda yorgundu.. simdi analiz icin 3 gun ara verdik yarin son gun, sabah verecek tahlil icin, sonra zaten yumurtlama dönemi..ama bu ay cok istekli degilim bebek icin,cok ters bi zamana denk geliyor cunku..
kizlar dun burda gamla stan diye bi yer var eski sehir anlami.. orda JUL yani noel pazari kurulmus oraya gittik cok guzeldi.. cocuklar noel sarkilari felan söyluyordu sicak sarap dagitiyolardi bedava, bende kahve sandim aliyordum esim dedi sen ne yapiyorsunhemen elimi cektim yoksa saf saf icerdim ben cok guzeldi resimler felan cekindim ama face ye koyamiyorum knedi netbook u mu tr biraktim bu sefer , esimin laptopundada kart okuyucu yok heryer isil isil cok guzeldi, arkadaslarima yilbasi hediyesi aldim, kendimede 2 tane mumluk aldim icine mum koyunca orman resimleri cikiyo geyikler felan yansiyo duvarlara
canım ya inş hamilesindir, bende tanıyorum seni.ama her hamilelikte farklı olur diyo kızlar ya, bi kanmı versen ki ?kızlar mrb. ben burayı nisan ayında kürtajımdan itibaren takip ediyorum,,son bikaç aydrda pasif bi kullanıcısıyım,,herkesi azçok tanıyorum ama...adetim 4gün gecikti. ama daha önce boş gebelik yaşadığım için çok korkuyorum, ne test yapabiliyorum, ne sabırla bekleyebiliyorum... aslında geçen hamilelik deneyimlermden biraz hamilelik belirtilerni bildiğim için kendime güvenim yok. mesela idrarım koyu sarı olsa,agzıma metalik tad gelse ha tamam dicem hamileyim, çünkü geçen sefer öleydim ama şimdi sadece göğüs hassasiyetim ve aşırı akıntım var. ama idrar testi yapamıyrm, sanki açık renkli idrarla pozitif sonuç alamam gibi geliyo...burada biliyorum ki kısada olsa hamilelik tecrübesi yaşamış, yada anne olmuş arkadaşlarım var. sizlerdede bu belirtilerle birlikte mi olmuştu
yeni bi ben al kendine gel :) ya evet saçlarla nbanyo işi zor, bende sabah duş aldım, makineyi açıp saçımıda kuruttum diarelerde çok ses geçiriyo ama napayım, sabahın köründe ayaktaydım o yüzden.zor iş valla.sevresen kısa kestir rahatla ya, ben uzundan vazgeçemiyroumda şimdilik eşim gelince belki kısaya mecbr kalırım.ya deli dumrul diye bi film başroldeki adama bayılıorum ben zaten sade bi filmdi ama bayıldummmm meğer 2 side varmış hemen 10 dakka ara verdik 1.ciden sonra birer kahve ve filme devam :)benim saçlarımdan kurtulmam lazım bi an önce acayip çoklar aslan yelesi gibi resmen kurumuyo ve bu yüzden çok fazla hasta oluyorum bu bebek çalışmaları yüzünden sürekli banyodayım:)bu akşam incelttrcem uçlarındanda aldırcam ay yeni bi kıyafette alayım kendime bari iyi hissederim:)
bu ay kasmiyorum.. keciboynuzlarini evime gelen herkese veriyorumherkes cocuklugumuzda yerdik bunu nerden buldun diyolar burdakiler hasret kalmis öyle seylere... bu ay böyle gecsinde gelecek aya daha gayretli calisiriz insallah...kardesimin dugununde 9 aylik koca göbekli bir görumce olurum..insaaalllaah
geçen gün yazıklarına o kadar mutlu oldumki o günden beri kendimi çok iyi hissedşorum karin hanımdan da senden de allah razı olsun ismini yanlış hatırlamıorum umarım:)bu ay klomen kullandım bugün doktor kontrolum var yumurtalar olgunlaşmıssa çatlatma iğnesi olucam dualarını bekliorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?