Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bugün 11. günün mü..ziya beyi tebrik ediyorum.maşallah iyi bi doktor.evet sabah akşam 1 tatlı kaşığı..ayrıca hayıt suyunu içmeye devam..bakalım bu ay bünyem şaşıracak mı

artık farklı bi yoldaş olalım ne olursun

ben 1 hafta raporluydum evde toparlanamadım..okula başlayınca kendimi daha iyi hissetmiştim..sinemaya git mesela..entelköy efeköye karşı.güzel bi ege filmi..azcık küfürlü ama olsun ben çok güldüm eğlendim:)tavsiye dedrim..bol bol dua et mesela..insanın ruhu dinleniyor dua edince..

bugün 11. günün mü..ziya beyi tebrik ediyorum.maşallah iyi bi doktor.evet sabah akşam 1 tatlı kaşığı..ayrıca hayıt suyunu içmeye devam..bakalım bu ay bünyem şaşıracak mı

yok yavrum bugün 13.günümdeyim inş büyümüştür yumoşlar yoksa çartşamba yeniden gitcem sen iğneni kaçncı gün olmuştun kaç mm ikendi bide vajinalmi muayne oldun

haklısın benimde okula gidince kafam dağıldı. burda ufak bi sinema varmış ama yeni filmler anında geliyor mu pek sanmıyorum. bulunduğum yer çok da sosyal bir yer değil ne yazık ki. ama tavsiyelerini dikkate alacağım çok sağol. bu arada sen de üzülme. inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerini.

yok yavrum bugün 13.günümdeyim inş büyümüştür yumoşlar yoksa çartşamba yeniden gitcem sen iğneni kaçncı gün olmuştun kaç mm ikendi bide vajinalmi muayne oldun

canıım ben 11. günde gittim yumurta kontrolüne vajinal muayene etti.12.günde iğneyi yaptırdım..ama bana erken davrandık gibi geldi yarın sabah soracağım rahat rahat..11. günde 15,5 mmdi..

canıım ben 11. günde gittim yumurta kontrolüne vajinal muayene etti.12.günde iğneyi yaptırdım..ama bana erken davrandık gibi geldi yarın sabah soracağım rahat rahat..11. günde 15,5 mmdi..

ertes, güne kadar büyüme ve iğneden sonra da 36. saattaki büyümeyi göz önüne alarak yaptırdı snaırım sana benim 13.gün bakalım nolmuş sıkılıom haaaaaaaaa

inşallah canım..küçük yerde çalışmak zor...Allah kolaylık versin..internetten indirip eski filmlerde olur.ata demirerin son gösteriside güzel:)cola ve cips yanında ohhhhh ne güzel

inşallah canım..küçük yerde çalışmak zor...Allah kolaylık versin..internetten indirip eski filmlerde olur.ata demirerin son gösteriside güzel:)cola ve cips yanında ohhhhh ne güzel

amin hepimize kolaylık versin rabbim. internetle idare edicez artık her zamanki gibi.ooooooh canım çekti yapayım en kısa zamanda bi film keyfi.

ertes, güne kadar büyüme ve iğneden sonra da 36. saattaki büyümeyi göz önüne alarak yaptırdı snaırım sana benim 13.gün bakalım nolmuş sıkılıom haaaaaaaaa

evet o hesaplamayı yaptı ama nedense bana erken davrandık gibime geliyo...acaba annelerimiz yumurtlama gününü biliyomudu "ay yumurtam daha 17mm bey 24 saat sonra çalışalım" dediğini düşünsenizeeeee

evet o hesaplamayı yaptı ama nedense bana erken davrandık gibime geliyo...acaba annelerimiz yumurtlama gününü biliyomudu "ay yumurtam daha 17mm bey 24 saat sonra çalışalım" dediğini düşünsenizeeeee

analarimizin dunyadan haberi yoktu ...olursa olur olmazsa dua ederlerdi sanirim.. annem bana evlendikten 6 ay sonra hamile kalmis.. kardesime benden 3 bucuk yil sonra hamile kalmis..kardesimden sonra 3 kurtaj olmus.biz cocukken korunuyormuslar.. ben lisedeyken birakmislar korunmayi olsun yine diye, olmamis sonra .. hersey kismet.. ben kaza ile hamile kaldim dustu.. simdide ugrasiyorum olmuyor pooff poof poff... diyecek bisey yok elimizdende bisey gelmiyor

sabır diyoruz bizde...

minikler nerdesin?ben çıkıyorum kızlar yemek yapcam öptm sizi

ah ah annem hamile kalma macerlarını anlattı cumartesi şaştım kaldım ben doğmuşum 6 aylıkken bida hamile kalmış 3 aylıkken bebek düşmüş ağır kaldırmış ondan sonra kız kardeşim doğmuş aramızda 2 yaş var sezeryanla olmuş sonra o doğunca 7 ay sonra bida hamile kalmış doktor aldırman lazım yeni doğum yaptın sezeryanlısın ölürsün demiş sonr a 6 ay sonra erkek kardeşim doğmuş erkek kardeşimden sonra bida hemile kalmış onuda düşürmüş belinin gevşekliği bana çekmiş diyo:)sonra e artık korunalım demişler sanırım:)

bazen eskisi gibi cahil mi olsaydık acaba diyebiliyorum. annelerimiz tarlalarda çalışır, en ağır işleri yaparlarmış. o bebeciklere hiçbişey olmamış. yiyecek bişeyler bulup bebeği doğru düzgün besleyemiyorlarmış bile ama çok şükür hepimiz sapasağlamız.biz şimdi çok fazla titiz davranıyoruz, üstüne titriyoruz, çabalıyoruz, hamile kalınca nelere dikkat ediyoruz anacak olmayınca olmuyor. bende hamile kalmayı düşündüğüm ilk ay öyle stres yaptım olmadı deli oldum. benim çocuğum olmayacak diye yas tutuyordum. ikinci ay öyle rahattım hayırlısı olsun dedim,hiçbişey planlamadım tuttu, gerçi sonradan kaybettim ama. sanırım kafa rahat olacak, elimizden geleni yapıcaz tevekkül edeceğiz ve allahtan hayırlısını dileyeceğiz. elimizden gelen bu. ama bugün daha da umutluyum olacak arkadaşlar. hepimiz çok güzel şeyler paylaşıcaz inşallah. umutsuzluk yooooooooooooookkkkkk...

canım eskiden de oluyomuş bee ama bu kadar abartılmıomuş düşüğün bacağı içerde diolar geçiolarmış ben bütün büyüklerden aynı cümleyi duydum hemen kalıomuş onlar bizimkiler biraccık nazlı benim ananem doğmuş 4 evladını doğmamış 3 evladını aybetmiş

o da doğru. ancak ben bi düşük daha yaşasam nasıl kaldırırım diye düşünmeden edemiyorum. gerçi allahım herşeyin sabrını veriyor ama bu devirde herşey zor be ya.allah sonumuzu hayır etsin.

artık farklı bi yoldaş olalım ne olursun
evet artık lütfen allahım ...
evet ya.ama olacak olacak dua ediyoruz, valla ben bu ay dediğin gibi ismen dua ediyorum inş yukarı taşınırız cümbür cemaat.
o da doğru. Ancak ben bi düşük daha yaşasam nasıl kaldırırım diye düşünmeden edemiyorum. Gerçi allahım herşeyin sabrını veriyor ama bu devirde herşey zor be ya.allah sonumuzu hayır etsin.

allah esirgesin.

öğrencilerimi görmek iyi gelir mi diye düşünüyorum ama sanmıyorum tek başıma olmayı çok seviyorum böyle daha iyi.onlara şu halde ne kadar yararlı olacağımı bilemiyorum umarım atlatırım yakın zamanda.

Eeee hayırlı uğurlu olsun ladybuggTebrik ederim seni.Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin evladını.

BetaHCG'nede mutlaka baktır ve bir doktora görün.Topiğimizede ara sıra uğra umut ver emi

herkese tşk.lerrr.. yarın doktora gtcem,, herkesle aynı psikolojiyi yaşadığma eminim okadar sevindm ki sevinçten ağladım aylar sonra..ama sanırım kürtajı bi kez bile yaşayanlar bu duyguyu bilir içim öle pırpır ki kendimden korkar oldum.. bu nası bişidir beni sadece sizler anlarsnz,,, kürtaj olup narkozdan uyanırkende ağlıyodum,,bugün çift çizgiyi gördmdede,,herşey Allahtan mutlaka Allahım hepimizi hayırla sağlıkla evlatlarımıza kavuştrsun... okadar zor günlerdiki ,,içimde parça kaldı ikinci bi kürtaj oldum,rahimde perde varmış o perdeyi aldı doktor,,bütün bunlar olunca rahim agzımda yara oldu,smear test sonucu bekledm,yarayı yaktrdm,,düznsiz 15güne bir adetlerim oldu,,ve bütün bunlar bi süreç olarak okadar yüreğim agzımdaydı ki şu işte bu yüzden tüm burukluğum,,,Ama Rabbime sonsuz güveniyorum,,yüzümüze bakacak inşallah yarın doktora gtmek güzel haberler almak ve bunları yaşayan tüm arkadaslarıma umut olmak istiyrm duanızı eksk etmeyn

canım allahım gönlüne göre versin ne kadar oldu bebeğini kaybedeli meleğin kardeşini yollamış sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…