Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gunaydin şekerleeeer

Nazlim oooh masallah senin o guzel yumurtana insallah guzelce dollenir de senin de hamileyim dedigin o guzel haberi aliriz hayirlisiyla yeni yilda gribin gectiyse atesini de olc istersen stres olmayacagina soz verirsen

ooo herkeslerde buradaymış :)=) günaydın kızlar, nasılsınız ?
mutlu ve güzel günler olsun inş herkese.

günaydın bebeişşşşş

gunaydin şekerleeeer

Nazlim oooh masallah senin o guzel yumurtana insallah guzelce dollenir de senin de hamileyim dedigin o guzel haberi aliriz hayirlisiyla yeni yilda gribin gectiyse atesini de olc istersen stres olmayacagina soz verirsen
günaydın kuzum ve dünyalar tatlı sevimli oğluşu:)güsel haberler aldım içim aydınlandı akşam iğnemide buldum şükür eczacı arkadaşımı aradım öğleden sonra kardeşim alcak ondan iğneyi akşam da ben vurulurum iş çıkışı sonra gelsin çalışmalar kuzum ateşimi ölçmücem çok geriliorum hatta uykularım kaçıyo desem yeridir zaten ateş ölçerimde bozulmuş vardır bi keramet:)sen nasılsın canım

ohh igneni de vurul calismadan sonra da kalkma gerisi hayirlisiysa allahin taktirine kalmis.
Biz iyiyiz cok sukur oglum icimde tepindikce ben iyi hissediyorum kavusmak icin can atiyorum daha cok var ama hayalini bile kurmak beni heyecanlandiriyor

Candas sekerim sen nasilsin gecmisi pek okuyamiyorum calismalar ne alemde tahliller yaptirmistin ne cikti sonucu :26: ben sende yumurtlama sorunu oldugunu dusunmuyorum catir catir cifter cifter yumurtluyorsun masallah

ne çoku kız maşallah bak yolu yarıladınız bile hareketli olcak heralde ay canım benim hep böle güler yüzlü bi evlat olur inşallah bi sürü teyzesi var oğlunun dualarımız seninle kuzum sizinle sizlerden güsel haber aldıkça yemin ederim umudum daha da artıyo inan

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy...

yamatake...

hellokity...

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...
loneliness...

dr_alb..

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım...................................... 29 aralikyumurtalar da kiskananlarda catir catir catlasinnn...
minikler........................................................... ? hcgler dussun calismalar baslasin...saglik ve sihhatle insallah

chnb........................................................... ? bekliyorr..

ceza83.....................................................10 ocakgit git gidaak yumurtam sicaak inanmazsan gelde bak

renkliatlas................................................1 ocakbazen kendimi tavuk gibi hissediyorum

_CandaS_...................................................... 25 aralik biz bu boyla tavuk degil ,deve kusu oluruz candasla

peppe...................................................... 26 aralik

anaaa kocaman olmus ya yumurtaa..hadi hayirlisi... insallah bacim iyi mudur gelir.. ee malum hamile felan kalacam bundan sonraki mudur iyi olsun ki idare etsin

saol canim... masallah sanada..dikkat et yolculukta

candas gunaydin canim

anaaa kocaman olmus ya yumurtaa..hadi hayirlisi... insallah bacim iyi mudur gelir.. ee malum hamile felan kalacam bundan sonraki mudur iyi olsun ki idare etsin

saol canim... masallah sanada..dikkat et yolculukta

candas gunaydin canim

günaydın kuzum yine döktürmüşün ayyy kocamandı kız görsen salak gibi baktım kaldım ultrasona öylee canımda acımadı hiç iğnemide buldum şükür akşam yaptırcam inş bakalım sonumuz hayrolsun

hadi hayirlisi canim bu sefer tutturun bak ceza veririm yoksa size

hadi hayirlisi canim bu sefer tutturun bak ceza veririm yoksa size

inşallah kuzum yaa bende çok istiyom karar verdik eşimle dün akşam zaten bu ayda olmazsa doğal denices bi kaç ay ilaçsız filan sonra rahim filmi tahliller ne gerekiosa yaprtırcas inşallah olur hayırlısıysa tabi:)

CANIM GÜNAYDIN, YAPTIRACAKTIK VAZGEÇTİK TESTTEN.SANIRIM DENK GETİREMEME PROBLEMİMİZİ VAR, ŞANSIMIZDA EKSİK GALİBA, GENELDE 14. GÜNDE YUMURTLADIĞIMI ANLADIM YİNE.ARTIK KISMET YA, SEN NASILSIN ? OĞLUŞUN NASIL ? NE İSİM KOYCAKSINIZ ?
gunayydin cok mutlutum gece hic uyuyamadimmmm

GÜNAYDIN CANIM, ÖNCELİKLE ŞU TAYİN OLAYI İÇİN GÖZÜN AYDIN :) O ZMAN ŞUBATTA TAYİN İSTEYEBİLECEKSİN DEĞİL Mİ ? HADİ İNŞ, BEBEKLE BERABER GELSİN.CANIM HERZMANKİ GİBİ YİNE SÜPERSİN TABLODA :)) DEVE KUŞU SÜPER :))

NAZLIM, CANIM HAYIRLI OLSUN YUMURTALARIN BÜYMÜŞ:) İNŞ BEBEĞE DÖNÜŞMESİ ÜMİDİMLE.NE GÜZEL BİGÜN BÖYLE, TOPİK CAPCANLI.

sağol kuzummmm inşallah inşallahhh herkes enerji dolu bugün hep böyle olalım inşallahh

Kızlar doktordan şimdi geldim.

5 tüp falan kan verdim.Hemşire olmanında avantajıyla istediğim bütün tahlilleri söyledim doktoruma.Şuna gerek var buna gerek yok gibi

Ultrasonda hiçbir sorun çıkmadı çok şükür.Rahim ve yumurtalıkların temiz dedi
Öğleden sonra çıkacak sonuçlarım.

Doktorum dedi ki bir kere şanssız bir gebelik yaşadın diye hep olacak diye birşey yok.Anne olmak için engelin yok.Birdahaki ay adetin 10 gün geçince gel bana dedi

Son düzenleme:

anam 10 günmü:)sabredemem ben o kadar diyeydin bizim kızlar o zamana kadar bana 10 tane test yaptırır deseydin hadi hayırlısı canım inşallah sonuçların güsel çıkar

anam 10 günmü:)sabredemem ben o kadar diyeydin bizim kızlar o zamana kadar bana 10 tane test yaptırır deseydin hadi hayırlısı canım inşallah sonuçların güsel çıkar

İçimden diyorum ki o 10 günde ben 10 doktora gider yine yine baktırırım Peki dedim doktora ama ben biliyorum huyumu.Burada sevincimi mutlaka paylaşacağım o gün

saol canim darisi senin basina..tum sevenler kavussun bebis...senle ben cok cektik bu konuda..insallah subatta yeni görev yerim belli olur , hele bi basvurular baslasin..

ucmus bu doktorr dokktooor civaniiiim ah neler istiiiyor caniimm.... ne istersen alayyiiim ben gebee kalayiiiiim

İçimden diyorum ki o 10 günde ben 10 doktora gider yine yine baktırırım Peki dedim doktora ama ben biliyorum huyumu.Burada sevincimi mutlaka paylaşacağım o gün

kız 10 gün sabredilirmi şaşırmış o :)benimkide 14.gün den 5 gün say gel dedi ben 14.gün kana giderim abi kimse tutamaz beni:):)

canim simdi gördum facede cok mutluyum bacim subat özur gurubu atamasi olacakmis turk egitim sen baskani acikladi Allah razi olsun ondan...
gözün aydın canım çok sevindim sen keyiflenince bak topikte keyiflenmiş
canım benim ikinci kayıbım o yüzden araştırma hastanesine sevkim yapıdı birinci de kürtaj olmuştum ve araştırma yapılmadı ilk adetimden sonra kontrole gittim(benim dr. izindeydi o yüzden geç gittim) bir ay korun sonra denemeye başla demişti bir ay bekledim diğerinde hamile kaldım o da düştü şimdi nedenleri araştırlacak ben de sınıfçıyım dünyanın en güzel mesleği ve maalesef en değersiz mesleği........
nazlım maşallah yumurtana bu yumurtadan tombiş bi bebek gelir demi ben öyle anladım :) canım ya biz işimiz uzayacak sanırım bugün de ters gitti herşey sevkle gittim gebesin dedi hemşire değilim düşük yaptım ikinci kayıbım dedim acil değil durumun randevu alman gerekiyor dedi fuuuuuuuuuu öl orda yani neyse dr.a gösterelim de ona göre dedi sonra yerini başkasına devrediyor bunu dr.a sor hatta gerek yok sormaya olmaz onunki diyor ben de yanda dinliyorum bağırdım bir güzel kadına ağladım sinirimden bi daha yapayım burda mı düşürüyüm o zaman mı dikkate alırsınız dedim :) ya şimdi gülüyorum ama deli oldum eşim diyor bi izin kağıdı felan verin biz çalışıyouz getir sevki imzalayım demiş benimki saf imzalatacak ve muayne edilmiş sayılcaz benim maceralarım bitmeyecek sanırım sonra kızdım çıktım ben hemşireye eşim dr.la görüşmüş 27sine randevu vermiş ....
canım hadi hayırlısı inşallah tez zamanda tesellin gelir ama hemşirelere bugün çok sinirliyim :)

ah canım yaaa kıyamam seni üzmüşler vardır bundada bi hayır sen uludağ üniversitesinemi gittin nereye gittin 15 gün sonrayamı randevu verdiler çüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…