günaydın kızlarrr
kızlarr gittim dün doktora 17.9 mm kocaman ve çok sevimli bir sağ yumurtam oluşmuş iğne verdi ama dün bulamadımzaten bugün vurdurmam lazım iğneyi bu akşam yarın ve perşembe ilişki dedi bende sordum sonrasında kasmama gerek varmı diye yok dedi muaynede canım yanmadı şükür çok kasmıştıum kendimi doktorun eli hafifmiş bana dün dedi bütün kalbimle oak başında buraya bebekle gelmeni diliorum ilişkiden sonra kalkma yat dedi gerisi allaha kalmış dedi bugün iğnemi bulcam akşam çıkışta vurulcam yumurta çok güseldi:)
ooo herkeslerde buradaymış :)=) günaydın kızlar, nasılsınız ?
mutlu ve güzel günler olsun inş herkese.
günaydın kuzum ve dünyalar tatlı sevimli oğluşu:)güsel haberler aldım içim aydınlandı akşam iğnemide buldum şükür eczacı arkadaşımı aradım öğleden sonra kardeşim alcak ondan iğneyi akşam da ben vurulurum iş çıkışı sonra gelsin çalışmalar kuzum ateşimi ölçmücem çok geriliorum hatta uykularım kaçıyo desem yeridir zaten ateş ölçerimde bozulmuş vardır bi keramet:)sen nasılsın canımgunaydin şekerleeeer
Nazlim oooh masallah senin o guzel yumurtana insallah guzelce dollenir de senin de hamileyim dedigin o guzel haberi aliriz hayirlisiyla yeni yildagribin gectiyse atesini de olc istersen stres olmayacagina soz verirsen
günaydın kuzum ve dünyalar tatlı sevimli oğluşu:)güsel haberler aldım içim aydınlandı akşam iğnemide buldum şükür eczacı arkadaşımı aradım öğleden sonra kardeşim alcak ondan iğneyi akşam da ben vurulurum iş çıkışı sonra gelsin çalışmalar kuzum ateşimi ölçmücem çok geriliorum hatta uykularım kaçıyo desem yeridir zaten ateş ölçerimde bozulmuş vardır bi keramet:)sen nasılsın canım
ohh igneni de vurul calismadan sonra da kalkma gerisi hayirlisiysa allahin taktirine kalmis.
Biz iyiyiz cok sukur oglum icimde tepindikce ben iyi hissediyorum kavusmak icin can atiyorum daha cok var ama hayalini bile kurmak beni heyecanlandiriyor
Candas sekerim sen nasilsin gecmisi pek okuyamiyorum calismalar ne alemde tahliller yaptirmistin ne cikti sonucu :26: ben sende yumurtlama sorunu oldugunu dusunmuyorum catir catir cifter cifter yumurtluyorsun masallah
anaaa kocaman olmus ya yumurtaa..hadi hayirlisi... insallah bacim iyi mudur gelir.. ee malum hamile felan kalacam bundan sonraki mudur iyi olsun ki idare etsingünaydın kızlarrr
minikler canım ihtiyaç duyduğun her an yanındayım sormana bile gerek yok gece yarısı bile ara yanında olurum ben merak etme biz burda kardeş gibi olduk arayıp yardım stemen beni daha çok mutlu eder yeni eviniz yeni yıl sana uğur getirecek bütün kalbimle inanıorum buna seni seviyorussss allah kolaylıklar versin taşınmak zor :)
renkli hadi gözün aydın kuzummm atamalar olcakmış inşallah iyi bi müdrü denk gelir şansın yaver gider
kızlarr gittim dün doktora 17.9 mm kocaman ve çok sevimli bir sağ yumurtam oluşmuş iğne verdi ama dün bulamadımzaten bugün vurdurmam lazım iğneyi bu akşam yarın ve perşembe ilişki dedi bende sordum sonrasında kasmama gerek varmı diye yok dedi muaynede canım yanmadı şükür çok kasmıştıum kendimi doktorumun elide hafifmiş bana dün dedi bütün kalbimle oak başında buraya bebekle gelmeni diliorum ilişkiden sonra kalkma yat dedi gerisi allaha kalmış dedi bugün iğnemi bulcam akşam çıkışta vurulcam yumurta çok güseldi:)
kizlar merhaba herkes nasil? Gecmisi okuyamadim takdir ederseniz :)))) baya sayfalar dolmus tasmis ama atama haberini gordum cok sevindim renkliatlascim :)))) ve tabiki diger bekleyen tum ogretmenler icin ..Gozunuz aydin :))))
bende cok sukur iyiyim uyku problemi biraz kalkmaya basladi . Turkiye icin alisveris yapiyoruz, kucuk birer hediye almaya calisiyoruz. Persembe gunu randevum var. Insallah dondukten sonra gelismeleri yazarim size.Gunler cok hizli geciyor gibi geliyor bana. bi bakiyorum haftasonu gelmis. herkesi cok opuyorum gorusuruz
anaaa kocaman olmus ya yumurtaa..hadi hayirlisi... insallah bacim iyi mudur gelir.. ee malum hamile felan kalacam bundan sonraki mudur iyi olsun ki idare etsin
saol canim... masallah sanada..dikkat et yolculukta
candas gunaydin canim
günaydın kuzum yine döktürmüşün ayyy kocamandı kız görsen salak gibi baktım kaldım ultrasona öylee canımda acımadı hiç iğnemide buldum şükür akşam yaptırcam inş bakalım sonumuz hayrolsun
hadi hayirlisi canim bu sefer tutturun bak ceza veririm yoksa size
CANIM GÜNAYDIN, YAPTIRACAKTIK VAZGEÇTİK TESTTEN.SANIRIM DENK GETİREMEME PROBLEMİMİZİ VAR, ŞANSIMIZDA EKSİK GALİBA, GENELDE 14. GÜNDE YUMURTLADIĞIMI ANLADIM YİNE.ARTIK KISMET YA, SEN NASILSIN ? OĞLUŞUN NASIL ? NE İSİM KOYCAKSINIZ ?ohh igneni de vurul calismadan sonra da kalkma gerisi hayirlisiysa allahin taktirine kalmis.
Biz iyiyiz cok sukur oglum icimde tepindikce ben iyi hissediyorum kavusmak icin can atiyorum daha cok var ama hayalini bile kurmak beni heyecanlandiriyor
Candas sekerim sen nasilsin gecmisi pek okuyamiyorum calismalar ne alemde tahliller yaptirmistin ne cikti sonucu :26: ben sende yumurtlama sorunu oldugunu dusunmuyorum catir catir cifter cifter yumurtluyorsun masallah
gunayydin cok mutlutum gece hic uyuyamadimmmm
CANIM GÜNAYDIN, YAPTIRACAKTIK VAZGEÇTİK TESTTEN.SANIRIM DENK GETİREMEME PROBLEMİMİZİ VAR, ŞANSIMIZDA EKSİK GALİBA, GENELDE 14. GÜNDE YUMURTLADIĞIMI ANLADIM YİNE.ARTIK KISMET YA, SEN NASILSIN ? OĞLUŞUN NASIL ? NE İSİM KOYCAKSINIZ ?
GÜNAYDIN CANIM, ÖNCELİKLE ŞU TAYİN OLAYI İÇİN GÖZÜN AYDIN :) O ZMAN ŞUBATTA TAYİN İSTEYEBİLECEKSİN DEĞİL Mİ ? HADİ İNŞ, BEBEKLE BERABER GELSİN.CANIM HERZMANKİ GİBİ YİNE SÜPERSİN TABLODA :)) DEVE KUŞU SÜPER :))
NAZLIM, CANIM HAYIRLI OLSUN YUMURTALARIN BÜYMÜŞ:) İNŞ BEBEĞE DÖNÜŞMESİ ÜMİDİMLE.NE GÜZEL BİGÜN BÖYLE, TOPİK CAPCANLI.
Kızlar doktordan şimdi geldim.
5 tüp falan kan verdim.Hemşire olmanında avantajıyla istediğim bütün tahlilleri söyledim doktoruma.Şuna gerek var buna gerek yok gibi
Ultrasonda hiçbir sorun çıkmadı çok şükür.Rahim ve yumurtalıkların temiz dedi
Öğleden sonra çıkacak sonuçlarım.
Doktorum dedi ki bir kere şanssız bir gebelik yaşadın diye hep olacak diye birşey yok.Anne olmak için engelin yok.Birdahaki ay adetin 10 gün geçince gel bana dedi
anam 10 günmü:)sabredemem ben o kadar diyeydin bizim kızlar o zamana kadar bana 10 tane test yaptırır deseydin hadi hayırlısı canım inşallah sonuçların güsel çıkar
CANIM GÜNAYDIN, YAPTIRACAKTIK VAZGEÇTİK TESTTEN.SANIRIM DENK GETİREMEME PROBLEMİMİZİ VAR, ŞANSIMIZDA EKSİK GALİBA, GENELDE 14. GÜNDE YUMURTLADIĞIMI ANLADIM YİNE.ARTIK KISMET YA, SEN NASILSIN ? OĞLUŞUN NASIL ? NE İSİM KOYCAKSINIZ ?
GÜNAYDIN CANIM, ÖNCELİKLE ŞU TAYİN OLAYI İÇİN GÖZÜN AYDIN :) O ZMAN ŞUBATTA TAYİN İSTEYEBİLECEKSİN DEĞİL Mİ ? HADİ İNŞ, BEBEKLE BERABER GELSİN.CANIM HERZMANKİ GİBİ YİNE SÜPERSİN TABLODA :)) DEVE KUŞU SÜPER :))
NAZLIM, CANIM HAYIRLI OLSUN YUMURTALARIN BÜYMÜŞ:) İNŞ BEBEĞE DÖNÜŞMESİ ÜMİDİMLE.NE GÜZEL BİGÜN BÖYLE, TOPİK CAPCANLI.
Kızlar doktordan şimdi geldim.
5 tüp falan kan verdim.Hemşire olmanında avantajıyla istediğim bütün tahlilleri söyledim doktoruma.Şuna gerek var buna gerek yok gibi
Doktorum dedi ki bir kere şanssız bir gebelik yaşadın diye hep olacak diye birşey yok.Anne olmak için engelin yok.Birdahaki ay adetin 10 gün geçince gel bana dedi
İçimden diyorum ki o 10 günde ben 10 doktora gider yine yine baktırırımPeki dedim doktora ama ben biliyorum huyumu.Burada sevincimi mutlaka paylaşacağım o gün
gözün aydın canım çok sevindim sen keyiflenince bak topikte keyiflenmişcanim simdi gördum facedecok mutluyum bacim subat özur gurubu atamasi olacakmis turk egitim sen baskani acikladi Allah razi olsun ondan...
canım benim ikinci kayıbım o yüzden araştırma hastanesine sevkim yapıdı birinci de kürtaj olmuştum ve araştırma yapılmadı ilk adetimden sonra kontrole gittim(benim dr. izindeydi o yüzden geç gittim) bir ay korun sonra denemeye başla demişti bir ay bekledim diğerinde hamile kaldım o da düştüsınıf öğretmeniyim canım. haklısın onların varlığı güzel. anneleri gibi görüyorlar beni miniklerim. çok seviyorum onları. sen de sınıf öğretmenisin sanırım. ne için test yaptırıyorsun. bende kürtaj oldum. tekrar hamile kalmadan önce yapmam gereken bişeyler mi var? ev taşıyorsun sanırımkolay gelsin.
nazlım maşallah yumurtana bu yumurtadan tombiş bi bebek gelir demi ben öyle anladım :) canım ya biz işimiz uzayacak sanırım bugün de ters gitti herşeygünaydın kızlarrr
minikler canım ihtiyaç duyduğun her an yanındayım sormana bile gerek yok gece yarısı bile ara yanında olurum ben merak etme biz burda kardeş gibi olduk arayıp yardım stemen beni daha çok mutlu eder yeni eviniz yeni yıl sana uğur getirecek bütün kalbimle inanıorum buna seni seviyorussss allah kolaylıklar versin taşınmak zor :)
renkli hadi gözün aydın kuzummm atamalar olcakmış inşallah iyi bi müdrü denk gelir şansın yaver gider
kızlarr gittim dün doktora 17.9 mm kocaman ve çok sevimli bir sağ yumurtam oluşmuş iğne verdi ama dün bulamadımzaten bugün vurdurmam lazım iğneyi bu akşam yarın ve perşembe ilişki dedi bende sordum sonrasında kasmama gerek varmı diye yok dedi muaynede canım yanmadı şükür çok kasmıştıum kendimi doktorumun elide hafifmiş bana dün dedi bütün kalbimle oak başında buraya bebekle gelmeni diliorum ilişkiden sonra kalkma yat dedi gerisi allaha kalmış dedi bugün iğnemi bulcam akşam çıkışta vurulcam yumurta çok güseldi:)
canım hadi hayırlısı inşallah tez zamanda tesellin gelir ama hemşirelere bugün çok sinirliyim :)Kızlar doktordan şimdi geldim.
gözün aydın canım çok sevindim sen keyiflenince bak topikte keyiflenmiş
canım benim ikinci kayıbım o yüzden araştırma hastanesine sevkim yapıdı birinci de kürtaj olmuştum ve araştırma yapılmadı ilk adetimden sonra kontrole gittim(benim dr. izindeydi o yüzden geç gittim) bir ay korun sonra denemeye başla demişti bir ay bekledim diğerinde hamile kaldım o da düştüşimdi nedenleri araştırlacak ben de sınıfçıyım dünyanın en güzel mesleği ve maalesef en değersiz mesleği........
nazlım maşallah yumurtana bu yumurtadan tombiş bi bebek gelir demi ben öyle anladım :) canım ya biz işimiz uzayacak sanırım bugün de ters gitti herşeysevkle gittim gebesin dedi hemşire değilim düşük yaptım ikinci kayıbım dedim acil değil durumun randevu alman gerekiyor dedi fuuuuuuuuuu öl orda yani neyse dr.a gösterelim de ona göre dedi sonra yerini başkasına devrediyor bunu dr.a sor hatta gerek yok sormaya olmaz onunki diyor ben de yanda dinliyorum bağırdım bir güzel kadına ağladım sinirimden bi daha yapayım burda mı düşürüyüm o zaman mı dikkate alırsınız dedim :) ya şimdi gülüyorum ama deli oldum eşim diyor bi izin kağıdı felan verin biz çalışıyouz getir sevki imzalayım demiş benimki saf imzalatacak ve muayne edilmiş sayılcaz benim maceralarım bitmeyecek sanırım sonra kızdım çıktım ben hemşireye eşim dr.la görüşmüş 27sine randevu vermiş ....
canım hadi hayırlısı inşallah tez zamanda tesellin gelir ama hemşirelere bugün çok sinirliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?