Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doktor civanımın derdi geldiğimde keseyide göreyim istiyor sanırsam

Daha yeni evlisin yaşında küçük dedi.Ben istiyorum dedim

Hemşirelerde insan Minikler.Genellemek hepimizin hatası oluyor böyle durumlarda.Hemşireler hakkında olumsuz bir imaj olduğunu kabul ediyorum ve bundan bazı meslektaşlarımızın katkısı çok büyük.Ama beni bir görsen şeker gibi,pamuk gibi hemşireyim

Bu kadar mütevazı olmayı nasıl başarıyorum bende bilmiyorum

Enerji patlaması var içimde bugün galiba

Son düzenleme:

sen hangi şehirdeydin bursa diil dimi:)bursaysa yardımcı olurdun bize:)

haklısın cnm genellemeyi sevmiyorum ama maalesef hep bana denk geliyor bugünde torpil yaptığını gözümle görüyorum bize gelince acil hastalar var gebeler var kanserliler var bir de yaklaşımı beni üzdü maalesef doktorlardan daha havalı ve ben istersem olur havasında oluyorlar dr.a ulaşsak eminim bizim isteğimize göre davranacaklar ama kapıda hemşire engeli deli ediyo beni kusura bakma seni üzmek değil amacım zaten sana laf atmak olsa hiç iyi dilekte de buşunmam şuana kadar cevap da vermem inşallah senin gbi şeker hemşireler çoğalır abimin eşi de hemşire ona da meleksin sen diyorum istisnalar kaideyi bozmaz ve üzülerek söylüyorum sizin gibi melek hemşireler istisna

maşallah canım yumoşuna.
inşallah bebiş olur o yumurta.

Bir doktor, avukat, ya da dişçinin ofislerinde aynı anda farklı farklı ihtiyaç ve istekleri olan, hatta bazıları orada olmak bile istemeyen ve problem çıkaran 40 kişi olsa; ve bu doktor, avukat, ya da dişçi ordakilerin hepsine, hiç bir yardım almadan, 9 ay boyunca profesyonelce mükemmel bir şekilde davranmak zorunda kalsa; işte o zaman belki bir ÖĞRETMENİN durumunu anlayabilirler.
Donald D.Quinn

:) facede karşılaştım paylaşmak istedim benim için günün sözü :)

canım sıfırlanması 1 ayı bulur.
2 aya yakın çıkıyor sonuçlar doğru.
inşallah temiz çıkar.
iğne de hiç acımıyor gerçekten. ben de seve seve yapıyorum.sakın korkma. ben de çok korkardım.
ev için kolay gelsin canım.
inşallah yeni evin hayırlı olur.

kizlar ,esim sperm analizi icin gitti 4 5 hafta surer demisler sonuclar.. turkiyeye yollarmisiniz demis esim yollariz demisler cok sukur... calisanlar hep kadinmis , utanmis acik secik dergiler varmis özel odalarda tv bile varmis acik secik biseyler izlemek icin tövbe tövbee...insallah bi sorun cikmaz..

ben sarma sarmaya gidiyom arkadaslar, esimin yarin labratuarda ki arkadaslariyla noel yemegi var, herkes yöresel biseyler yapicakmis.. esimde sarma yap dedi..digerlerini ne getircek dedim, isvecliler yöresel yemek olarak haslanmis patates ve yumurta getiriyormus ne salaklar yaaa benim sarmalar baya ragbet görur sanirim orda gitmek istiyorum bende ama ingilizcem kit oldugu icin cok bunaliyorum ..kararsizim gitsem mi gitmesem mi diye..:44: off... neyse öpuldunuz bensiz cok cene calmayin bak zaten okuyamiyorum gecmisi

Nazlım ben Karabük'te yaşıyorum.Aynı şehirde olmak güzel olurdu.Destek olurduk birbirimize.

Minikler;niyetinin kötü olmadığına eminim.Diyorum ya bu meslekte çürük elma çok ve malesef insanların zor zamanlarında dahada can sıkıyor böyleleri.İnsanlar zor durumlarında başvuruyor o hastanelere keyfinden değil ve bazı hemşireler bunu anlamıyor.Bu meslekte şefkat 2 kat daha önemli.

Umarım hep iyi insanlarla karşılaşırsın.Mesleği,kimliği,cinsiyeti,ırkı ne olursa olsun en önemlişey İNSAN olabilmektir.Umarım insan olmanın erdemini yaşayan kişilerle rastlaşsın yolun.Ve çok mutlu bir hayatın olsun

kız seni dövcem hee dün poğçalar bugün sarma ayy senin yüzünden günlere katılcam pasta börek yiyebilmek için :)lkolay gelsin kuzummm

karabik güzeldir ufak yerler zor ama sevimli gelio bana milletin senin gibi sevimli hemşirelere ihtiyacı var bende hastanaelerde çok kavga ediom devletlerde özellikle kaç kişiyi şikatey etmişliğim var :)fenayım fenaaa

tünaydın kızlar,

candaşım nasılsın, mikroskop denedin mi ? gerçi 14.gün yumurtladığını anlaşmışsın, ve anladığım kadarıyla eşin bu hafta burada :) çok sevindim. Umarım güzel ve stressiz ve bol neşeli geçer haftanız.

nazlım yumurtan hayırlı olsun, iğnede keyfin yerine gelmiş sevindim.

renkliatlas atama hayırlı olsun.

citaknuray faceden yazarım sana, ara sıra girdiğin için yazdığımı göremezsin belkim.

lonileness nabersin?

minikler eşşekler üzmüşler seni :) 27.sini bekleriz hep beraber yeni yıla girmeden güzel haberler alırız inşallah. Evini taşıyabildin mi? Değerlerin düşmüş 2.ayda sıfırlanıyor galiba.

minicikumut senin geçmişini bilmiyorum ama bugün kendini iyi hissediyormuşsun. Tahlillerin sonuçları umarım çok güzel gelir.

cezam ? senden naber

karabik güzeldir ufak yerler zor ama sevimli gelio bana milletin senin gibi sevimli hemşirelere ihtiyacı var bende hastanaelerde çok kavga ediom devletlerde özellikle kaç kişiyi şikatey etmişliğim var :)fenayım fenaaa

Aile,sevdiğim burada tabiki güzel Karabük

Nazlım acı ama gerçek..Ben Devlet hastanelerini en son tercih ediyorum.Hep özele gidiyorum.Çünkü hizmete kolay ulaşıyorum.Çok şükür özel tedavi hizmetlerinden faydalanabilecek durumum var.Ama olmayan insanlar ne yapsın.Umarım sistem yoluna girer ve insanlar İNSANCA sağlık hizmeti alabilirler.

Çok teşekkür ederim.Hikayemi tekrar anlatmaya gerek yok sanırım.Kabuk bağlayan yaralarımızı kaldırmayayım bende.Az-çok hepimizin hikayesi belli.

Ama senin hikayen mutlu gelişiyor biliyorum.Bebeğinlesin çok şükür.Ve umarım hikayen mutlu sonla biter

hoşgeldin kuzum çınar beyler nasıllar iyidir inşallah ya keyfim yerinde kuzu umudum kocaman oldu bakalım sabır ve duayla bu ayı bebekle kapatırım inşallah

devlette hasta bakıcılar bile başhekim gibi dolaşıo ortada çok acayip ama böyle allah kötülerin eline düşürmesin bende özele gidiom valla hep giden paranın haddi hesabı yok ama napalım

canım inşallah hepimizin hikayesi mutlu sonla bitecek, topikte herkes kardeş gibi oldu. Birbiri için dua ediyor. İnşallah canım güzel sonla biter teşekkür ederim. Mevlam kalbimize göre versin.

inşallah bebekle kapatırsın bu ayı canım, 2 hafta sonra dr kontrolümüz var iyidir umarım.

kızlar bana bi akıl verin nolurrr. dün çift çizgiyi görmüştm adetim 5gün gecikti. kan tahlili yaptrdm sonuç 2977..ama karından baktı kese yok doktor 2hafta sonra gel dedi.. dış gebelik mi bu yaa

4+5 günlük hamile olduğunu var sayarsak Beta HCG değerlerin bana göre güzel.Doktorunlada görüşki için rahatlasın canım.

yeni doktordan geldm 2hafta sonra gel dedi. 1500 iken kese görünüyo die biliyorum..Allahım dış gebelik olmasın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…