Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nazlım aldın mıiğneyi?biliyor musun artık ödemiyormuş devlet çatlatma iğnesini şansa bak yaaa...geçen ay raporla 1 tane almıştık bu ay alamayacakmışız.o yüzden 2 farklı iğne yazdı prengly ve ovitrelle ilki daha ucuzmuş...bu arada sabah hemen baktım yumoşun güzel olmuş..sabah gittim doktora.klomen içebilirsin dedi..haftaya çarşamba 11.günde çağırdı..geçmişi okuyamadım.seminerden geldim az önce kahvaltı yapacağım geçmişi okuyamadım.hellommmmmmmmmm naber?çınar efendi nasıllar?

kızlar bana bi akıl verin nolurrr. dün çift çizgiyi görmüştm adetim 5gün gecikti. kan tahlili yaptrdm sonuç 2977..ama karından baktı kese yok doktor 2hafta sonra gel dedi.. dış gebelik mi bu yaa
canım hayırlı olsn bebişin. normal o değerde kese görünmemesi. kişiden kişiye değişiyor. benim de yüksek değerlerde göründü hep. endişelenme içini rahat tut. bu arada baktım, nick tanıdık gelince. arkadaş listemdesin. yaklaşık 2.5 yıldır bebekle ilgili ne kadar topik varsa dolanıyorum, sanırım birsinden arkadaş olmuşuz.kürler, preseed, infertilite, ateş ölçme, ovülasyon,gebelik belirtileri.....acaba hangi topikten arkadaş olduk?

bu ay da gelir inşallah nazlı bebişler. canım sen yumurta büyütme süresinde klomen içiyosun değil mi?bu sürede de iğne kullanan arkadaşlar var. bu ay da klomenle dene, olmzsa bi daha ay iğneyle denersin, daha etkili diye biliyorum.

kittycim sağol canım. çok şükür iyiyim.
yatıp bebek büyütüyoruz evde. hem yatmaktan hem de vitaminlerden herhalde şimdiden 2 kilo aldım. bebişim sağlıklı olsun da hiç önemli değil.çınar paşa nasıllar?

canım bana da ikisindende yazdı ama prenglypiyasada bulunması zor bi ilaçmış prenglynin tanesi 9 tl iki tane yazdı ziya bey ovıtrella 75 tl:)ovıtrella bulabildim 75 tl ödücem bi eczacı arkadaş var o ayarladı öğleden sonra kardeşim gitcek almaya iş çıkışıda vurdurcam hastaneye gidip prenglyi bulamazsın sanırım hadi bakalım yeni ay uğurlu gelsin kuzum inşallahh

canım iyiyim ben, Çınar da iyidir umarım teyzesi. 2 hafta sonra dr kontrolü var bakalım. Niye ödemiyormuş devlet alla alla, nazlım'ın dediği gibi 75 TL ise çok şükür çalışıyoruz diyeceğiz vereceğiz malesef, zaten yok testler yok vss. eczacılar zengin oldu. 11.günde haftaya çarşamba merakla beklerim bende.

olsun be güzelim bende şişko ötesi oldum :) takmıyorum ama cidden takmıyorum, sağlıkla gelsinde bebekler. Her gece rüyamda saçma saçma rüyalar görüyorum.

candaşım
güzelim bir denk gelemedik. öpüyorum.

ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere.

Beta HCG değerinden ziyade 5. haftadan önce kesenin görünmesi zor bir ihtimal.Benim 5. haftada vajinal ultrasonla görebilmişlerdi keseyi.

Evham yapıp bebeişinide strese sokma annesi..

sağol kuzummmm inşallah inşallahhh herkes enerji dolu bugün hep böyle olalım inşallahh
inşallah
hadi bakalım hayırlı olsun canım, inş diğer aya bebeğinle birlikte gidersin.
saol canim darisi senin basina..tum sevenler kavussun bebis...senle ben cok cektik bu konuda..insallah subatta yeni görev yerim belli olur , hele bi basvurular baslasin..
amin canım inş...çok çektik, inş tüm mağduriyetler teker teker giderilir.sarma saracakmışsın kolay gelsin canım, dil olayı zor ama git bence ya yinede değişiklik iyi olur.
canım sinirlenmişsin, evet maalesef bu konuda sıkıntı var bizde, hepsi öyle değil elbette ama sinir etme kapasiteleri mevcut.şimdi yani ne oldu ben tam anlayamadım ya kızma bana.sonuçlar çıkmadı mı ? dr la hiç görüşemediniz mi ? galiba dğerler 0 lanmamış.aa banada yazmışsında ben bugün geçmişi okuyamadım tesadüf gördüm, yok ya kızmam.deiğin gibi görüşemiyoruz bile adına çalışma denmez.ama ben bu aralar yine eşime çok kızgınım, bu adam eskidn böyle değildi, kibardı değer verirdi vs. şimdi tam bi hanzo olmuş ! o yüzden adını çalışma koymayacağımız şeyide rüyasında görmeyi haketti , oh olsun
maşallah keyfine, allah bozmasın, hep böyle ol inş...

utanmıştır eminim, zor iş ya inş allah kolaylık versin.

kıttym, canım görüşemedik hakikaten ya, mikroskopu çözdüm, çubuklarlada test ettim, yumurtlama 14. gün oldu yine.şimdi son aşama değerlendirebilir, yan dün değerlendirilebilirdi, bugün testi yapmadım daha.hayırlısı artık..sen nasılsın canım ? özledik valla seni.

kızlar öpüyorum hepinizi......pazara gidiyorum şimdi..bugün itibari ile seminer son.yarın okula başlıyorum...akşam görüşürüz..

kızlar öpüyorum hepinizi......pazara gidiyorum şimdi..bugün itibari ile seminer son.yarın okula başlıyorum...akşam görüşürüz..

canım görüşmek üzere, çok öptüm seni :) kolay gelsin sana.

umut dünyası denicem ben bakalım :)

umut dünyası denicem ben bakalım :)

dene canım, ama madem her ay bi tarafta yumurta çatlıyomuş, riske atmadan yumurtlama zamanı 1 gün sağa, 1 gün sola yat.bende denerim , keşke gerçek olsa ..

ay ladybugg, hamileymişsin ya :) çok şükür, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.çok sevindim ya, değerle için korkma belkide çoğul gebeliktir, bu ihtiamlide düşün, kötüye yorma

dene canım, ama madem her ay bi tarafta yumurta çatlıyomuş, riske atmadan yumurtlama zamanı 1 gün sağa, 1 gün sola yat.bende denerim , keşke gerçek olsa ..

cancanım sağda dediya doktor amann neyse bakcas işte valla kasmak istemiom ama olmuyo olmuyoooooo

Çok şükür tahlillerimde çıktı.Sonuçlar gayet güzel

Sadece Sedimantasyonum yüksek.Doktor bol bol su içmemi önerdi.

Gitsin kırmızılar,gelsin çalışmalar

ah canım ne güzel anlatmış bu söz bizi. buna karşılık hiç değerimiz yok. 2 ay tatilimiz var yatıyoruz.o maaşı bile haketmediğimizi düşünüyorlar. bugün nöbetçiydim 6 saat boyunca ayaktaydım her yerim ağrıyor. bir de benim haylazlar sağolsunlar bilerek yapar gibi nöbetçi olduğum gün daha da yoruyorlar beni.)))) kimse bu mesleği yapmadan anlayamaz...

gözün aydın canım çok sevindim. hadi bakalım az kaldı güzel haberlere desene. bende bugün patoloji sonucumu aldım. şükürler olsun temiz çıktı. çok korkuyordum rahatladım...

Çok şükür tahlillerimde çıktı.Sonuçlar gayet güzel

Sadece Sedimantasyonum yüksek.Doktor bol bol su içmemi önerdi.

Gitsin kırmızılar,gelsin çalışmalar

hadi gözünaydın canım bu ay gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…