kızlar bana bi akıl verin nolurrr. dün çift çizgiyi görmüştm adetim 5gün gecikti. kan tahlili yaptrdm sonuç 2977..ama karından baktı kese yok doktor 2hafta sonra gel dedi.. dış gebelik mi bu yaa
ay doğru ya öyle demişti, hadi bakalım bismillah de o zman,
canım maşallah yolun yarısnı geçmişsiniz allahdoğumunu nasib etsin sağlıkla inşallahhhdeğerlerin normal gözüküyo ama istersen ya başka bi doktora daha görün yada kan testi yöntemini dene canım,biliyosunki normal gebeliklerde değerler 2 günde katlanarak artıyo ,dış gebelikte ise malasef katlama az oluyo diye biliyorum canım.inşallah herşey yolundadır değerlerin katlanarak artarr,bebişinde kendini gösterir,üzülme.
bende acayip sıkıldım kızlar ya siz napıyosunuz ne var ne yok??allah nasip ederse perşembe kontrolüm var dört gözle kontrolü bekliyorum inşallah herşey yolundadır.
çok tşk ederim cnm benim güzel dileklerin için biz de senden güzel haberler bekliyoruz birinci güzel haber gelmiş zaten tahlillerin temiz çıkmış inşallah gelecek aya da miniğin gelir onun müjdesini verirsinNazlım ben Karabük'te yaşıyorum.Aynı şehirde olmak güzel olurdu.Destek olurduk birbirimize.
Minikler;niyetinin kötü olmadığına eminim.Diyorum ya bu meslekte çürük elma çok ve malesef insanların zor zamanlarında dahada can sıkıyor böyleleri.İnsanlar zor durumlarında başvuruyor o hastanelere keyfinden değil ve bazı hemşireler bunu anlamıyor.Bu meslekte şefkat 2 kat daha önemli.
Umarım hep iyi insanlarla karşılaşırsın.Mesleği,kimliği,cinsiyeti,ırkı ne olursa olsun en önemlişey İNSAN olabilmektir.Umarım insan olmanın erdemini yaşayan kişilerle rastlaşsın yolun.Ve çok mutlu bir hayatın olsun
kızlar bana bi akıl verin nolurrr. dün çift çizgiyi görmüştm adetim 5gün gecikti. kan tahlili yaptrdm sonuç 2977..ama karından baktı kese yok doktor 2hafta sonra gel dedi.. dış gebelik mi bu yaa
akşam eve gidip ibadet etmek istiyorum çok fazla yüreğim rahatlasın istiyorum evime gideyimmmmmmmmmm
canım maşallah yolun yarısnı geçmişsiniz allahdoğumunu nasib etsin sağlıkla inşallahhh
inşallah canım benim çk sağol, bana hala daha çk var gibi geliyo ,en mutlu olduğum şey artık onun varlığını hissetmek,o tekme attıkça o kadar mutlu oluyorumki,allahım şükür diyorum bana bunuda tattırdığın için ,inşallah rabbim sağsağlim doğurup kucağıma almakda nasip eder,inanıyorumki rabbim sizede inşallah en kısa zamanda bu güzel duyguları tattıracak
inşallah canım benim çk sağol, bana hala daha çk var gibi geliyo ,en mutlu olduğum şey artık onun varlığını hissetmek,o tekme attıkça o kadar mutlu oluyorumki,allahım şükür diyorum bana bunuda tattırdığın için ,inşallah rabbim sağsağlim doğurup kucağıma almakda nasip eder,inanıyorumki rabbim sizede inşallah en kısa zamanda bu güzel duyguları tattıracak
hadi gözün aydın canım, hayırlısıyla gelsin bebeğin bakalım.Çok şükür tahlillerimde çıktı.Sonuçlar gayet güzel
Sadece Sedimantasyonum yüksek.Doktor bol bol su içmemi önerdi.
Gitsin kırmızılar,gelsin çalışmalar
inş ettiğin ibadetlerinle beraber gelir bebeğin annesi, allah duysun sesini de imdadına yetişsin inş.ben yanlış baktım birde macun tarifi mi vardı ? bi daha bakayım.akşam eve gidip ibadet etmek istiyorum çok fazla yüreğim rahatlasın istiyorum evime gideyimmmmmmmmmm
canım maşallah yolun yarısnı geçmişsiniz allahdoğumunu nasib etsin sağlıkla inşallahhh
anladım canım, çok sinirlendirmişler seni ya :) inş testler için gün vermezlerde verrsin hemen ve sonuçlar mükemmel ötesi çıkıp, yaşadığın olayın tanımı talihsizlik olarak çıkar.yani yan gelip yatma şansı yükseltir belkide sırf o sebeple hamile kalınmz herhalde, deneylim bakalım.sende mi denemiştin ?çok tşk ederim cnm benim güzel dileklerin için biz de senden güzel haberler bekliyoruz birinci güzel haber gelmiş zaten tahlillerin temiz çıkmış inşallah gelecek aya da miniğin gelir onun müjdesini verirsin
canım benden tavsiye lütfen kendini kasma aklına kötü şeyler getirme arkadaşlar söylemiş zaten kese 5. haftada görülür değerin yüksek olması da belki de ikizdir ondandır kese 4000i geçince görünmezse sağlıklı olmuyormuş henüz kendine sıkıntı yapıp gelişimine zarar verme lütfen bak haftaya kese ve sonrasında pıt pıt haberlerini paylaşacaksın bizimle..
kızlar evim çok çirkin halılar gitti paketler ortada yarın da yerli malı kutlayacaz sınıfıma sürpriz tatlı yapıp götürcem ama buraya da uğramadan edemiyorum evimin dağınıklı değil de buraya girmemenin sıkıntısını duyuyorum ne garip biriyim ben ha :):):)
CANDAS cnm ne yazıkki dr.u ben göremedim eşim çalışabilir kağıdı almış girip ben o arada dışarda kızgınlığımı yenmekle meşguldüm :) 27 sinde dr. la görüşecez sonrasına testler için gün vermezler umarım neyse herşeyde bir hayır vardır rabbim hayırlsını versin temiz çıksın tahlillerde bekliycez artık..
şu paylaşılan sitedeki macuna bakmadım ama yan yatma ve 2-3 dk içerde bekleme olayına katılıyorum şansı yükseltiyor..
Çok teşekkür ederim Minikler.
Ne güzel eşin hep yanında.Ben kürtaj olurken bile eşim yanımda olamadı.İş için şehirdışındaydı.Mesela bugün doktora gittim yine yoktu ben tek başıma gittim.Bu konuda beni en iyi Candaş anlar diye düşünüyorum.
Bugünde akşam oldu..Ömür defterinden hepimiz bir sayfa daha kopardık.
Umarım hergünün tadını doyasıya yaşarsınız.
Keşkeler olmayan iyi ki lerle dolu hayatlar yaşamamız dileğiyle kızlar..
hadi gözün aydın canım, hayırlısıyla gelsin bebeğin bakalım.
inş ettiğin ibadetlerinle beraber gelir bebeğin annesi, allah duysun sesini de imdadına yetişsin inş.ben yanlış baktım birde macun tarifi mi vardı ? bi daha bakayım.
anladım canım, çok sinirlendirmişler seni ya :) inş testler için gün vermezlerde verrsin hemen ve sonuçlar mükemmel ötesi çıkıp, yaşadığın olayın tanımı talihsizlik olarak çıkar.yani yan gelip yatma şansı yükseltir belkide sırf o sebeple hamile kalınmz herhalde, deneylim bakalım.sende mi denemiştin ?
sinua, selamlar canım.nasılsın ? kış havası ya sıkılıuyosundur . sahi sen nerde yaşıyodun
sağol canım iyiyim, işte evdeym ya sürekli dediğin gibi sıkılıyorum,ben kocaelide yaşıyorum canım.sen napıyosun nasıl gidiyo hayat?
hadi gözün aydın canım, hayırlısıyla gelsin bebeğin bakalım.
inş ettiğin ibadetlerinle beraber gelir bebeğin annesi, allah duysun sesini de imdadına yetişsin inş.ben yanlış baktım birde macun tarifi mi vardı ? bi daha bakayım.
anladım canım, çok sinirlendirmişler seni ya :) inş testler için gün vermezlerde verrsin hemen ve sonuçlar mükemmel ötesi çıkıp, yaşadığın olayın tanımı talihsizlik olarak çıkar.yani yan gelip yatma şansı yükseltir belkide sırf o sebeple hamile kalınmz herhalde, deneylim bakalım.sende mi denemiştin ?
sinua, selamlar canım.nasılsın ? kış havası ya sıkılıuyosundur . sahi sen nerde yaşıyodun ?
candas canım bir iki dk içerde bekleme yapıyodu zaten çıkmasınlar die :) yan yatma bazen yapıyordum ama ben zaten atlet yada peçete yardımıyla tıkıyodum çıkmasınlar die zorla tutuyodum içerde :)
bende iyiyim canım, bu hafta eşim burda.kıştan sıkılıyosundu deyince acaba dedim antalya taraflarındaysa diyede ondan sordum.canım kısmetse snin doğum ne zmandı ? mart mı ?sağol canım iyiyim, işte evdeym ya sürekli dediğin gibi sıkılıyorum,ben kocaelide yaşıyorum canım.sen napıyosun nasıl gidiyo hayat?
minikler deyince acaba o da mı vardı diye sazanlık edeyim dedim :) aman bpşver yedirmede zaten, sonra işin yoksa uğraş dur mide ağrısıyla :) yoksada psikolojik olarak var edilebilri yani :)macun görmedim kız ben sağ sol yatma olayı gördüm sadece kocasına macunda yedirmişler anam benimki hayatta yemez zaten midesinden rahatsız bide bişi olsa beynimi yer benim:)
candas canım bir iki dk içerde bekleme yapıyodu zaten çıkmasınlar die :) yan yatma bazen yapıyordum ama ben zaten atlet yada peçete yardımıyla tıkıyodum çıkmasınlar die zorla tutuyodum içerde :)
kız bide senin yelpaze olayın var dimi sanki yelpazayle biiler yapıodun:)ben 3 gün bütün olayları denemeyi düşünüorum yan yatma amıuda kalkma çamura batma yüksek atlama :)
sinau cnm yazını okurken içimden geçenleri paylaşıyorum başkası olsa rahat edemiyorum tekmeliyor uyutmuyor bi çıksaydı şeklinde anlatırdı senemin yazdıklarını okurken nasıl duygulandıysam senin yazında da duygulandım bizim için ne büyük nimet değilmi bebeşlerin tekmeleri rabbim korkusuzca ve tüm güzelliğiyle bu dönemi tamamlayıp sağlıcakla bebişini kucağına almayı da nasip etsin inşallah siz yazdıkça biz garete geliyoruz bak benim en az iki ay korunmam var ben onu 3-4 ay olarak görüyordum ama bu gidişle başla denilmesni de beklemiycem gibime geliyor :)
bebeğine ve sana kocaman bir maşallah
nazlım süpersin canım ,:)) valla bu kadar denemeye beşiz gelmezse ayıp ederler :)
bende iyiyim canım, bu hafta eşim burda.kıştan sıkılıyosundu deyince acaba dedim antalya taraflarındaysa diyede ondan sordum.canım kısmetse snin doğum ne zmandı ? mart mı ?
minikler deyince acaba o da mı vardı diye sazanlık edeyim dedim :) aman bpşver yedirmede zaten, sonra işin yoksa uğraş dur mide ağrısıyla :) yoksada psikolojik olarak var edilebilri yani :)
ım canım, o tıkama işlemini bende yaparım ama bilinçli olarak değildi :) denemekten zarar gelmez, çocuklarını özledin mi ? kocaman bi eveti duyar gibiyim am
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?