Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sıkıntılar insana birer vazife ile gelir..Görevleri bitince giderler..En güzeli sabretmektir.Sabreden muhakkak ki selamettedir.!

allah kabul etsin canım. bunu deneyeceğim teşekkür ederim. benim kanamam 10 gün sürdü. 3 gündür adet ağrısı var ama faaliyet yok. kürtajdan kaynaklanan bir problem olup olmadığından korkuyorum.biran önce olsa da rahatlasam.

bende de böyleydi ama nazlım.. adet olmanın tüm belirtileri vardı. belli olmaz ayyy.... inşallahhh inşallaahhh yaaa....

bende de böyleydi ama nazlım.. adet olmanın tüm belirtileri vardı. belli olmaz ayyy.... inşallahhh inşallaahhh yaaa....

aa naber canım görmedim ben seni nasılsın miniğin nasıl canım ya bilmiom valkla bi kaç gün daha sabırlı olayım kan testi 26 lira falan çok para vermek de istemiorum aslında boşa giderse:)sana kanımı göndereyim de baktırıver bi:)

pardon sen doğuda görev yapıyodun dimi..unutmuşum:)o zaman kesin kahvaltı yapın..şimdi doğuda yaşamanında bi sıkıntısı vardır sende..

olmaz mı canım. buralar hep sıkıntı. boşuna sıkılmıyorum yani. en çok da emeklerimi, onlara sevgimi görmeyen minik öğrencilerim. bugünkü bunalımımı tetikleyen de onlar oldu zaten. çok yoruyorlar beni çooook.

teşekkrüler canım..umarım en kısa sürede gelir adetin...

hoşgeldin dr alb..heralde işler iyi gidiyor bebişle iyisiniz .... candaşcım hayırlısı olsun canım bu ay umutla bekledik ama kısmet işte..tez zamanda gelsin bebişler...arkadaşım vardı o yüzden giremedim..şimdide duşa girecem çok terledim çok işim var ama misafirden işlerimi yapamıyorum

nazlım süpersin valla ya. tuttum bu öneriyi. öyle de böyle de doyarız dimi haklısın. makarna suyunu koydum zaten:)))

ayyy keşke olsa öle bişey ya.. çok heycanlı olur benim için. topikte de heycen yaratırım ben:))) geliyoorrrrr.... geliyorrr... diye:))
miniğim iyidir inşallah canım. doktora en son 8 haftalıkken gitmiştik, 12. haftada gel dedi. istersen 10. haftada da gelebilirsin dedi. bende hemen randevu aldım tabi. cumartesi gidecek gibiyim. şimdi de kararsız kaldım beklesemmi diye insan salaklaşıyo demekki:))

çok heyecanlandım ama senin için ilk defa iğne yaptın dimi??

hoşbulduk canım. sende bekleme dönemine girdin dimi??? hadi bu yılı kapatmadan gelsin güsel haberler....

nazlım süpersin valla ya. tuttum bu öneriyi. öyle de böyle de doyarız dimi haklısın. makarna suyunu koydum zaten:)))

ohh misss sosis al ufak doğra bide patates kızart küp küp doğra üstüne sos tereyağ kekik biraz toz biber yemede yanında yat huzur olsun canım bee karın doyurmak önemli diil

ohh misss sosis al ufak doğra bide patates kızart küp küp doğra üstüne sos tereyağ kekik biraz toz biber yemede yanında yat huzur olsun canım bee karın doyurmak önemli diil

evet ya evde huzur olduktan sonra ne yediğin çokta önemli değil aslında..bak nazlıım karnım acıktı..evde yalnızım bu akşam eşim 10 da gelecek..ebnimde yemeğim var ama aparatif bişeyler yiyim bari..

evet ya evde huzur olduktan sonra ne yediğin çokta önemli değil aslında..bak nazlıım karnım acıktı..evde yalnızım bu akşam eşim 10 da gelecek..ebnimde yemeğim var ama aparatif bişeyler yiyim bari..

hilalim yemeğimi sana göndereyim mi

he canım ilk iğnem yaa valla bende heycan meycan yok bu ay mal gibiyim:)12.haftada git istersen 2li test için bida gitmen gerkir sanırım o zamanlar yapılar 2li testi 11-14 haftalar arasında yapılıo o zamana kadar gelebilmiştim kız benim oğlumun ikilisi bile güzel çıkmıştı ay niye düştü bu velet:)artık dalga geçebiliorum:):)hilallllllll sende bugünlere gelcen kız cancazım bu ay sabredeyim diyorum iğneden sonra 15.GÜNÜM BEKLİYELİM BAKALIM AZ DAHA

Hilal motivasyonla makarna suyunu koymuşken birde çorba yapıver

Benim çok sevdiğim bir çorba var onun tarifini vereyim hemde çok kolay.

Tencereye sıvıyağı koy.Üstüne 1 yemek kaşığı salçayı koy.Salçayı kavurduktan sonra bir adet orta boy soğanıda büyük büyük doğruyoruz.Üstüne 1.5 çay bardağı kırmızı mercimek koy.Onlar biraz kavrulduktan sonra üzerine soyulmuş orta boy bir patatesi (küp küp doğranmış) ve 1 adet soyulmuş havucu(halka şeklinde dilimlenmiş) ekle.Onlarıda biraz kavurduktan sonra 4-5 su bardağı su ekle tencerene.

Tuzunu ekle ve yaklaşık 15 dakika kaynat tencereni.Kaynadıktan sonra ocaktan al ve çorbanı Blenderdan geçir.İsteğe bağlı olarak küçük bir tavada Tereyağı varsa Tereyağı yoksa sıvı yağda nane ve kırmızı biber yakıp çorbanın üzerine ekle.

Çok güzel oluyor bence.Anneciğim yemek tarifi verdiğimi görse gözyaşlarına engel olamazdı herhalde

ye kuzum ye yarasın bende bu akşam yemek yapayım dedim artık:)taze fasulye vardı buzlukta onu çıkrdım bide trahana çorbası yaparım eşimin en sevdiği menü sende az ye bişiler 10 a kadar aç kalma valla şükürler olsun benim kocam hiç yemek aramaz laf sölemez yumurta kırsan bile tatlı oluyo huzurla yenince rabbim ağzımızın tadını bozmasın

haklısınız kızlar. çok teşekkür ederim önerileriniz ve desteğiniz için. konuşmak bile rahatlattı biraz daha iyiyim çok şükür.iyi ki varsınız canlarım. nazlım bu arada senden güzel haberi duymayı senin kadar istiyorum inan. bu beni çok mutlu edecek kuzum. allahım güzel yüzünü güldürsün yeni yıl olmadan inşallah. cezam aynı şey bizim için de geçerli tabi. ama biz ancak 2012'de.(( neyse biz de bu yılı onların sevinciyle bitiririz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…