biz iyiyiz siz nasılsınız?
roman havası mantıklı canım..ama benim bi önerim daha var..bilmiyorum namaz kılıyor musun..kılmıyor isen tavsiye ederim..inan insanın ruhu dinleniyor..sonunda dua ederken ben kendimi çok iyi hissediyorum..
bu arada benim ilk 60 gün kanamam olmuştu..
:):)bende istiyom kocama söledim ama perşembeye kadar bekliyelim dedi beyimin sözünü dinliyeyim dedim:)canım herşey adet olcamı gösteriyo vala accık bi baş dönmesi bi fenalık hissi fbi kasık ağrısı bi batma yanma bişi olsa hemen şüphe etcem ama ytokkk memelerim taşşş gibi ki adetten öncede oluyuo ondan hiç şüphe edemiom
yemek yapma canım..kahvaltı hazırla yanına patetes kızart..herşeyi tam yapacağız diye bişey yok...yada dışarı çıkın..
bende de böyleydi ama nazlım.. adet olmanın tüm belirtileri vardı. belli olmaz ayyy.... inşallahhh inşallaahhh yaaa....
pardon sen doğuda görev yapıyodun dimi..unutmuşum:)o zaman kesin kahvaltı yapın..şimdi doğuda yaşamanında bi sıkıntısı vardır sende..
allah kabul etsin canım. bunu deneyeceğim teşekkür ederim. benim kanamam 10 gün sürdü. 3 gündür adet ağrısı var ama faaliyet yok. kürtajdan kaynaklanan bir problem olup olmadığından korkuyorum.biran önce olsa da rahatlasam.
geçen salı yemek yaptım ben çarşamba kız kardeşim geldi hamurlu bişiler yaptı çay eşliğinmde onu yedik perşembe tost cuma kahvaltı cumartesi anamlarda yedik pazar dışardan yemek söledik dün dışarda yedik:):):)yemek olayını salla gitsin demle bi çay bi menemen ohhh ayrıca canımızın sıkıldığı falan yok lütfen böle şeyler söleme kendini iyi hissettircek ne varsa onu yap canımm
aa naber canım görmedim ben seni nasılsın miniğin nasıl canım ya bilmiom valkla bi kaç gün daha sabırlı olayım kan testi 26 lira falan çok para vermek de istemiorum aslında boşa giderse:)sana kanımı göndereyim de baktırıver bi:)
hoşgeldin dr alb..heralde işler iyi gidiyor bebişle iyisiniz .... candaşcım hayırlısı olsun canım bu ay umutla bekledik ama kısmet işte..tez zamanda gelsin bebişler...arkadaşım vardı o yüzden giremedim..şimdide duşa girecem çok terledim çok işim var ama misafirden işlerimi yapamıyorum
nazlım süpersin valla ya. tuttum bu öneriyi. öyle de böyle de doyarız dimi haklısın. makarna suyunu koydum zaten:)))
ohh misss sosis al ufak doğra bide patates kızart küp küp doğra üstüne sos tereyağ kekik biraz toz biber yemede yanında yat huzur olsun canım bee karın doyurmak önemli diil
evet ya evde huzur olduktan sonra ne yediğin çokta önemli değil aslında..bak nazlıım karnım acıktı..evde yalnızım bu akşam eşim 10 da gelecek..ebnimde yemeğim var ama aparatif bişeyler yiyim bari..
ayyy keşke olsa öle bişey ya.. çok heycanlı olur benim için. topikte de heycen yaratırım ben:))) geliyoorrrrr.... geliyorrr... diye:))
miniğim iyidir inşallah canım. doktora en son 8 haftalıkken gitmiştik, 12. haftada gel dedi. istersen 10. haftada da gelebilirsin dedi. bende hemen randevu aldım tabi. cumartesi gidecek gibiyim. şimdi de kararsız kaldım beklesemmi diye insan salaklaşıyo demekki:))
çok heyecanlandım ama senin için ilk defa iğne yaptın dimi??
evet ya evde huzur olduktan sonra ne yediğin çokta önemli değil aslında..bak nazlıım karnım acıktı..evde yalnızım bu akşam eşim 10 da gelecek..ebnimde yemeğim var ama aparatif bişeyler yiyim bari..
hilalim yemeğimi sana göndereyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?