- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #12.461
canım benim ya, öyle düşünme hiç.çünkü biliyorum ki burda hepimiz birilerinin hamile kalmasını kendimiz kadar istiyoruz.umutsuz olmamam gerektiğini aşılıyosun.böyle olmamız lazım tabi, hiç üzülme :) hem ben bu ay antrenmanlıyım :) üzülmüyorum.olsa çook sevinirdim ama olmazsa üzülmemeye söz vermiştim kendime.Kader işte.Nasılda umut denen en güzel duyguyu bile yaşatmıyor bize.Siz böyle umutsuzca konuşurken diyorum ki içimden ''Kız deli gibi istiyor zaten,ama umutlanmamak adına yoktur diyor ya yoksa bende umut verici konuşuyorum'' diye kendime kızıyorum ama ne yapayım içimde hissettiklerimi söylüyorum
hadi inş uğrun olur 2012 ...önümüzdeki cuma değil ondab sonra ki cuma kanda baktıracağım..
canım sanırsam umutlar tükendi :) az leke gelmiş, oldum sayıyorum.kolay gelsin sana işlerinde.günaydın canlarr...nsılsınız?? benim çok işlerim var çamaşır yıkıyorum bol bolçarşaflar nevresimler...
nazlım tablon süper hadi inşallah bu ay...candaşım senden acaip umutluyum bacım inşalla bebek varr ...kızlar benim her ay ki gibi belirtilerim devam edyo göğüs ağrılarım feci...yani hamilelikle ilgili hiç bir enstantene yok..ateş tablomda burda
My Ovulation Chart
ooo süper ama şansınada kimse yok cezam ya :)bu arada dersim boş hadi kızlar sohbet edelimmmmm
hadi inş dr amca güzel şeyler söylerde bomba bir moralle dönersiniz :)bu ay topik çok heyecanlı.
herkes elinden geldiğince emek sarfedip beklemeye geçti. bu kısım çok heyecanlı oluyor. ben de sizlerle beraber heyecanlanıyorum.
doktor kontrolüm çok geç. 4te. ancak alabildik. akşama yazarım inşallah iyi şeyler yazmak kısmet olur.
canım merhaba, bende duymuştum burun kanamasını, inş sana sıkıntı verecek boyuta ulaşmaz.bende adet olmuyorum galiba bu arada :)kızlar günaydın nasılsınız??yamateke canım ne güzel yolun sonuna gelmişin hayırlısı ile atlatın inşallah,bebişin resimlerini beklliyoz artık.günlükcüm gözünaydın canım eşine kavuşmussun sanırım allah ayırmasın bidaha inşallahhh,candaşım sende kırmızıları gözlüyomuşşsun,senin umudun pek yok ama inşallah gelmezlerrrr,nazlımda bekliyomuş bakalım hadi hayırlı haberlerle biter inşallah 2011.bence pek güzel bi sene değildi en azından benim için,inşallah 2012 çok sağlıklı ,bol kazançlı ve neşe dolu bi yıl olur hepimiz için.bendede mide hazımsızlığı var sanırım ,bi yanma bi rahaztsızlık hissi sormayın gitsin,bu sabah kalktım burnum akıyo sanıp böle bi sileyim dedim baktım şırıl şrıl kan akıyoo,önce bi telaş yaptım sonra ablamı aradım sordm ,gebelikte olurmuş bazen böle fazla kan basıncından dolayı burundaki damarlar çatlıyomuş meğer,neyseki 10 dk falan tampon yaptım durdu nihayet,ya bide acayip duygusallaşıp hassaslaştım ya herşeye ağlar oldum resmen,bi alınganlık falan,bu hormonlar allak bullak etti beni eşim resmen bunaldı çocuk ya ne yapacağını şaşırdı manyak ettim onudagün sayıyo artıkk bitsinde herşey eskiye dönsün diye.
slm kızlar nasılsınız. ben çooook mutsuzum yaaa. kaç gündür hasta olacağım diye bekliyorum.ağrı var,sinir var herşey var sadece kanama yok deli olacağım.
okuldan çok sıkıldım. öyle yorgunum ki. kafamdaki bütün düşünceleri alsalar, sadece uyusam canım başka hiçbişey yapmak istemiyor. bir de hüngür hüngür ağlamak. hiçbişeyden zevk almıyorum. böyle giderse ağır bi depresyona girecem korkuyorum...(((
Candaşcığım yarın senide kan testine yollayalım lütfen:109:
Güzel haberler duyalım istiyorum şu yıl bitmeden
Candaşcığım yarın senide kan testine yollayalım lütfen:109:
Güzel haberler duyalım istiyorum şu yıl bitmeden
hilalimmm kıyamam sana kızzz eve git aç bi roman havası at bi göbecik hayat çok güzel hilal bunalıma girmeye değmicek kadar çok güzel tadını çıkaralım bebeğimmmslm kızlar nasılsınız. ben çooook mutsuzum yaaa. kaç gündür hasta olacağım diye bekliyorum.ağrı var,sinir var herşey var sadece kanama yok deli olacağım.
okuldan çok sıkıldım. öyle yorgunum ki. kafamdaki bütün düşünceleri alsalar, sadece uyusam canım başka hiçbişey yapmak istemiyor. bir de hüngür hüngür ağlamak. hiçbişeyden zevk almıyorum. böyle giderse ağır bi depresyona girecem korkuyorum...(((
Sevgili Hilal;
Yaşadıkların çok zor anlayabiliyorum.En doğru yerdesin bu konuda.
Ama artık toparlanman gerekiyor.Hepimiz evlatlarımızı kaybettik ama bir şekilde tutunduk hayata.
Ben kürtajdan 39 gün sonra adet olmuştum.
Kendini toplayacaksın ve yeni bir bebeğe hazırlanacaksın.Hem ruhen hem bedenen.Emi canım
ya evet asıl cancan gitsin hemşom benim hade güsel haberler patlat bize senin adet nasıl kararşlı nerden anlıon:)
hilalimmm kıyamam sana kızzz eve git aç bi roman havası at bi göbecik hayat çok güzel hilal bunalıma girmeye değmicek kadar çok güzel tadını çıkaralım bebeğimmm
nazlım evdeyim müzik açacak olsam arabesk açasım var valla ama engel oluyorum kendime, çeşmeler açıldı zaten.hayat burda sıkıcı be tatlım...
slm kızlar nasılsınız. ben çooook mutsuzum yaaa. kaç gündür hasta olacağım diye bekliyorum.ağrı var,sinir var herşey var sadece kanama yok deli olacağım.
öğretmen olmasan birkaç gün izne ayrıl bi yerlere git kafanı dağıt diyeceğim ama mümkün olmaz şimdi, haftasonu yakın bi yerlere gezi yapsanız ? yada yılbaşında bi farklılık ? sen kaç yıllık evliydin canım ?
selam kızlarr... nasılsınız??? kaç gündür giremiyodum cok yoğunuz bu ara. herkes iyi mi???
canım bazen hayatı eğlenceli hale getirmekde bizim elimizde bak biz şehrin göbeğinde oturuos ama benim kocam meslea hiç sevmez gezmeyi evde otursun o hep ev kuşu bende çok severim ama kendimi eğlendirmek için biişiler buluyom ütü yaparken roman havası açıom oynaya oynaya yapıom ne bileyim yaa kendini üzme canım nolur üzme toparlan bi an önce yeni gelecek olan bebeğin küsmesin sana
öğretmen olmasan birkaç gün izne ayrıl bi yerlere git kafanı dağıt diyeceğim ama mümkün olmaz şimdi, haftasonu yakın bi yerlere gezi yapsanız ? yada yılbaşında bi farklılık ? sen kaç yıllık evliydin canım ?
haklısın canım ama benim ama hiçbişey yapasım yok biliyor musun.ev işi falan nerde:)))) tam bir bunalım yani:))) eşim 1 saat sonra gelecek yemek bile yapmadım o kadar yani. sizin de canınızı sıktım kusura bakmayın. bu arada tahlil yaptırcak mısın karar verdin mi?
yemek yapma canım..kahvaltı hazırla yanına patetes kızart..herşeyi tam yapacağız diye bişey yok...yada dışarı çıkın..
haklısın canım ama benim ama hiçbişey yapasım yok biliyor musun.ev işi falan nerde:)))) tam bir bunalım yani:))) eşim 1 saat sonra gelecek yemek bile yapmadım o kadar yani. sizin de canınızı sıktım kusura bakmayın. bu arada tahlil yaptırcak mısın karar verdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?