Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim ya, öyle düşünme hiç.çünkü biliyorum ki burda hepimiz birilerinin hamile kalmasını kendimiz kadar istiyoruz.umutsuz olmamam gerektiğini aşılıyosun.böyle olmamız lazım tabi, hiç üzülme :) hem ben bu ay antrenmanlıyım :) üzülmüyorum.olsa çook sevinirdim ama olmazsa üzülmemeye söz vermiştim kendime.
önümüzdeki cuma değil ondab sonra ki cuma kanda baktıracağım..
hadi inş uğrun olur 2012 ...
canım sanırsam umutlar tükendi :) az leke gelmiş, oldum sayıyorum.kolay gelsin sana işlerinde.
bu arada dersim boş hadi kızlar sohbet edelimmmmm
ooo süper ama şansınada kimse yok cezam ya :)
hadi inş dr amca güzel şeyler söylerde bomba bir moralle dönersiniz :)
canım merhaba, bende duymuştum burun kanamasını, inş sana sıkıntı verecek boyuta ulaşmaz.bende adet olmuyorum galiba bu arada :)

Candaşcığım yarın senide kan testine yollayalım lütfen:109:

Güzel haberler duyalım istiyorum şu yıl bitmeden

slm kızlar nasılsınız. ben çooook mutsuzum yaaa. kaç gündür hasta olacağım diye bekliyorum.ağrı var,sinir var herşey var sadece kanama yok deli olacağım.

okuldan çok sıkıldım. öyle yorgunum ki. kafamdaki bütün düşünceleri alsalar, sadece uyusam canım başka hiçbişey yapmak istemiyor. bir de hüngür hüngür ağlamak. hiçbişeyden zevk almıyorum. böyle giderse ağır bi depresyona girecem korkuyorum...(((

Sevgili Hilal;

Yaşadıkların çok zor anlayabiliyorum.En doğru yerdesin bu konuda.

Ama artık toparlanman gerekiyor.Hepimiz evlatlarımızı kaybettik ama bir şekilde tutunduk hayata.

Ben kürtajdan 39 gün sonra adet olmuştum.

Kendini toplayacaksın ve yeni bir bebeğe hazırlanacaksın.Hem ruhen hem bedenen.Emi canım

eğer tam olarak adetim gelmezse gidebilrim aslında ama kesin gelmeye karar lı :)

dün volkan konak'ı izledim, şevval sam vardı.Adam kadına nasıl asıldı ya, yuh dedim.Resemn beraber oldukları süre içinde kadına mest oldu :) tabi o da zilli, cilveli cilveli konuşuyo, zaten güzelde ... izlerken çok eğlendik biz.

ya evet asıl cancan gitsin hemşom benim hade güsel haberler patlat bize senin adet nasıl kararşlı nerden anlıon:)

hilalimmm kıyamam sana kızzz eve git aç bi roman havası at bi göbecik hayat çok güzel hilal bunalıma girmeye değmicek kadar çok güzel tadını çıkaralım bebeğimmm

tatlım sadece bebek değil inan. iş hayatı, yaşadığım yer hiçbişeyden memnun değilim. yani herşey üst üste anlayacağın.çok yoruldum burda. en azından bebeğim olsaydı izne ayrılır hem bebeğimi kendim büyütür hem de iş hayatından biraz uzaklaşırdım. o da nasip olmadı.

nazlım evdeyim müzik açacak olsam arabesk açasım var valla ama engel oluyorum kendime, çeşmeler açıldı zaten.hayat burda sıkıcı be tatlım...

nazlım evdeyim müzik açacak olsam arabesk açasım var valla ama engel oluyorum kendime, çeşmeler açıldı zaten.hayat burda sıkıcı be tatlım...

canım bazen hayatı eğlenceli hale getirmekde bizim elimizde bak biz şehrin göbeğinde oturuos ama benim kocam meslea hiç sevmez gezmeyi evde otursun o hep ev kuşu bende çok severim ama kendimi eğlendirmek için biişiler buluyom ütü yaparken roman havası açıom oynaya oynaya yapıom ne bileyim yaa kendini üzme canım nolur üzme toparlan bi an önce yeni gelecek olan bebeğin küsmesin sana

öğretmen olmasan birkaç gün izne ayrıl bi yerlere git kafanı dağıt diyeceğim ama mümkün olmaz şimdi, haftasonu yakın bi yerlere gezi yapsanız ? yada yılbaşında bi farklılık ? sen kaç yıllık evliydin canım ?

selam kızlarr... nasılsınız??? kaç gündür giremiyodum cok yoğunuz bu ara. herkes iyi mi???

roman havası mantıklı canım..ama benim bi önerim daha var..bilmiyorum namaz kılıyor musun..kılmıyor isen tavsiye ederim..inan insanın ruhu dinleniyor..sonunda dua ederken ben kendimi çok iyi hissediyorum..
bu arada benim ilk 60 gün kanamam olmuştu..

ben yanlış mı anladım..leke mi geldi...öyleyse üzülmeeeeeeeeeeeee

haklısın canım ama benim ama hiçbişey yapasım yok biliyor musun.ev işi falan nerde:)))) tam bir bunalım yani:))) eşim 1 saat sonra gelecek yemek bile yapmadım o kadar yani. sizin de canınızı sıktım kusura bakmayın. bu arada tahlil yaptırcak mısın karar verdin mi?

1,5 yılllık evliyim canım. hafta sonu için bi yerlere gitme fikri güzel ancak buralar karışık bu ara yola çıkmaya da korkuyoruz. yılbaşında buradaki tek farklılık bikaç kafe var. orda canlı müzük falan olur kendi çapında. arkadaşlarla bir araya geliriz mutlaka zaten.ama o da farklılık değil. neyse canım sizin de canınızı sıkmayım sende ne var ne yok geçmişi okuyamadım kendimi vererek. adet oldun mu yanlış mı anladım?

yemek yapma canım..kahvaltı hazırla yanına patetes kızart..herşeyi tam yapacağız diye bişey yok...yada dışarı çıkın..

yemek yapma canım..kahvaltı hazırla yanına patetes kızart..herşeyi tam yapacağız diye bişey yok...yada dışarı çıkın..

pardon sen doğuda görev yapıyodun dimi..unutmuşum:)o zaman kesin kahvaltı yapın..şimdi doğuda yaşamanında bi sıkıntısı vardır sende..

geçen salı yemek yaptım ben çarşamba kız kardeşim geldi hamurlu bişiler yaptı çay eşliğinmde onu yedik perşembe tost cuma kahvaltı cumartesi anamlarda yedik pazar dışardan yemek söledik dün dışarda yedik:):):)yemek olayını salla gitsin demle bi çay bi menemen ohhh ayrıca canımızın sıkıldığı falan yok lütfen böle şeyler söleme kendini iyi hissettircek ne varsa onu yap canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…