benden başka kimse yok kuzum bana kaldın:) yavru ben sana çalışmaları sölüyeyim örnek al dermişimö
5-8-11-14-15-16-18 bence devam et bu çalışmalar bebek içindi bundan sonrakileri yazmıom onlar bizim içindi:) 17.günde yap sonra rahatlayabilirsin bence benim doktordA 14 GÜN SAY DEDİ BUGÜN 15.GÜN kocamda sabret perşembe yaptıralım dio
bu ay topik çok heyecanlı.
herkes elinden geldiğince emek sarfedip beklemeye geçti. bu kısım çok heyecanlı oluyor. ben de sizlerle beraber heyecanlanıyorum.
doktor kontrolüm çok geç. 4te. ancak alabildik. akşama yazarım inşallah iyi şeyler yazmak kısmet olur.
benden başka kimse yok kuzum bana kaldın:) yavru ben sana çalışmaları sölüyeyim örnek al dermişimö
5-8-11-14-15-16-18 bence devam et bu çalışmalar bebek içindi bundan sonrakileri yazmıom onlar bizim içindi:) 17.günde yap sonra rahatlayabilirsin bence benim doktordA 14 GÜN SAY DEDİ BUGÜN 15.GÜN kocamda sabret perşembe yaptıralım dio
anaaaaam:)kız sen nasıl duruyon bu saate. 14te kanda çıkar. yarın git kan tetsine bence. ya da en geç öbür gün.canım açılması lazım denesene bida bugün 15.günüm iğneyi yaptırdığım gün dahil hiç umudum yokki kuzum yaa bi şüpelensem bişeyden anında gitcem de
anaaaaam:)kız sen nasıl duruyon bu saate. 14te kanda çıkar. yarın git kan tetsine bence. ya da en geç öbür gün.
ya canım şüphelendiim hiçççç bişi yok napayımmm mecbur dayanıom korkuyom çok negatiften en iyisi beklemek :)
idare etcez tabii ama lonliness de gelmiş..kuzu sen doktora gidecektin?güzel haberlerle gelmişsindir inşallah.raporunuda uzatmışsındır
14.gün iğne vurunduysan o zaman adetinin 29.günü. ki iğne vurununca düzenli olarak 28 olmuyo mu?yani senin günün geçmiş. her zaman belirti olmuyor kız. benim ilkinde nerdeyse yumurtlamadan itibaren bulantım olmuştu. çok bulanmıştı aşırı. ikincisinde de hiç belirtim yoktu. adet belirtilerim vardı.ama yola çıkcağız içim rahat olsun diye yapmıştım. açık çıktı. ama vardı sonuçta. ilki de kopkoyuydu. ikisinde de adetten bir gün önce öğrenmiştim.
Nazlım beni şeytan dürtmeye başladı acaba gidip bir baktırsanmı?Cuma yine baktırırsın he kuzum
:):)bende istiyom kocama söledim ama perşembeye kadar bekliyelim dedi beyimin sözünü dinliyeyim dedim:)canım herşey adet olcamı gösteriyo vala accık bi baş dönmesi bi fenalık hissi fbi kasık ağrısı bi batma yanma bişi olsa hemen şüphe etcem ama ytokkk memelerim taşşş gibi ki adetten öncede oluyuo ondan hiç şüphe edemiom
canım iğneye rağmen gecikme olabilio ceza geçen ay 19.gün olmuş iğneden sonra ya benimde öyle olcaksa ay allahımmm valla izin alıp gidesim var ama hüsran idrar testi de yapmak istemiorum yine pozitif çıkar diye:)yanlış pozitif yani
randevum 4te canım. zaman geçirmeye çalışıyorum. akşama yazarım inşalllah. senin şafak haftaya cuma galiba. daha varmış. inşallah bu maceralı iğnen işe yarar:)
Adetle hamileliğin belirtileri birbirine çok benziyor Nazlım..Hele o göğüslerim ne kadar acıyordu hamile kaldığımdaİnşallah o zaman mübarek perşembe günü alırız güzel haberi
bende pco yok canım normalde iğneden sonra 14.gün adetmi olunmak zorundaymış şimdi ben 1 gün gecikmişmi oldum yaniama benim geç olmamın sebebi pcos canım o yüzden yani ,negatifse umut etmemiş oluruz pozitifse boşuna beklememiş oluruz..
loneliness az kalmış..o rapor vermezse başka doktora gidersin..ama be verir diye düşünüyorum..1. dönemi kapatmış olursun...
% 15 belki tatlmm .mesaj sayımı artırıyorum ciddiye almayın :)
inşallah canımmm önce cancandan haber alalım bakalım valla onu atlası cezayı daha da heycanla bekliorum
bende pco yok canım normalde iğneden sonra 14.gün adetmi olunmak zorundaymış şimdi ben 1 gün gecikmişmi oldum yani
canım senin iğneden sonra ki 15.günde adet olursun ..yani bugün olman gerekiyo..sen iğneni kaçıncı gün yaptırdın..
yavrum 14.gün yaptırdım o gün dahil 15.günüm bugün bugünlerde beklemek daha zormuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?