Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

idare etcez tabii ama lonliness de gelmiş..kuzu sen doktora gidecektin?güzel haberlerle gelmişsindir inşallah.raporunuda uzatmışsındır

inşallah canımmm duymak istediin bütün güsellikleri duy inşallahhhhhhh sıkma kendini rahat ol aklınada ne geliosa sor cazgır ol :)

ben varım.......
saat sayıyorum doktora:)

ceza83, edaaaaa, loneliness, NAZLIM+, sinua, renkliatlas bolluğabak maşallah

canım açılması lazım denesene bida bugün 15.günüm iğneyi yaptırdığım gün dahil hiç umudum yokki kuzum yaa bi şüpelensem bişeyden anında gitcem de
anaaaaam:)kız sen nasıl duruyon bu saate. 14te kanda çıkar. yarın git kan tetsine bence. ya da en geç öbür gün.

anaaaaam:)kız sen nasıl duruyon bu saate. 14te kanda çıkar. yarın git kan tetsine bence. ya da en geç öbür gün.

ya canım şüphelendiim hiçççç bişi yok napayımmm mecbur dayanıom korkuyom çok negatiften en iyisi beklemek :)

kızlar günaydın nasılsınız??yamateke canım ne güzel yolun sonuna gelmişin hayırlısı ile atlatın inşallah,bebişin resimlerini beklliyoz artık.günlükcüm gözünaydın canım eşine kavuşmussun sanırım allah ayırmasın bidaha inşallahhh,candaşım sende kırmızıları gözlüyomuşşsun,senin umudun pek yok ama inşallah gelmezlerrrr,nazlımda bekliyomuş bakalım hadi hayırlı haberlerle biter inşallah 2011.bence pek güzel bi sene değildi en azından benim için,inşallah 2012 çok sağlıklı ,bol kazançlı ve neşe dolu bi yıl olur hepimiz için.bendede mide hazımsızlığı var sanırım ,bi yanma bi rahaztsızlık hissi sormayın gitsin,bu sabah kalktım burnum akıyo sanıp böle bi sileyim dedim baktım şırıl şrıl kan akıyoo,önce bi telaş yaptım sonra ablamı aradım sordm ,gebelikte olurmuş bazen böle fazla kan basıncından dolayı burundaki damarlar çatlıyomuş meğer,neyseki 10 dk falan tampon yaptım durdu nihayet,ya bide acayip duygusallaşıp hassaslaştım ya herşeye ağlar oldum resmen,bi alınganlık falan,bu hormonlar allak bullak etti beni eşim resmen bunaldı çocuk ya ne yapacağını şaşırdı manyak ettim onudagün sayıyo artıkk bitsinde herşey eskiye dönsün diye.

ya canım şüphelendiim hiçççç bişi yok napayımmm mecbur dayanıom korkuyom çok negatiften en iyisi beklemek :)

14.gün iğne vurunduysan o zaman adetinin 29.günü. ki iğne vurununca düzenli olarak 28 olmuyo mu?yani senin günün geçmiş. her zaman belirti olmuyor kız. benim ilkinde nerdeyse yumurtlamadan itibaren bulantım olmuştu. çok bulanmıştı aşırı. ikincisinde de hiç belirtim yoktu. adet belirtilerim vardı.ama yola çıkcağız içim rahat olsun diye yapmıştım. açık çıktı. ama vardı sonuçta. ilki de kopkoyuydu. ikisinde de adetten bir gün önce öğrenmiştim.

idare etcez tabii ama lonliness de gelmiş..kuzu sen doktora gidecektin?güzel haberlerle gelmişsindir inşallah.raporunuda uzatmışsındır

randevum 4te canım. zaman geçirmeye çalışıyorum. akşama yazarım inşalllah. senin şafak haftaya cuma galiba. daha varmış. inşallah bu maceralı iğnen işe yarar:)

canım iğneye rağmen gecikme olabilio ceza geçen ay 19.gün olmuş iğneden sonra ya benimde öyle olcaksa ay allahımmm valla izin alıp gidesim var ama hüsran idrar testi de yapmak istemiorum yine pozitif çıkar diye:)yanlış pozitif yani

Nazlım beni şeytan dürtmeye başladı acaba gidip bir baktırsanmı?Cuma yine baktırırsın he kuzum

Nazlım beni şeytan dürtmeye başladı acaba gidip bir baktırsanmı?Cuma yine baktırırsın he kuzum

:):)bende istiyom kocama söledim ama perşembeye kadar bekliyelim dedi beyimin sözünü dinliyeyim dedim:)canım herşey adet olcamı gösteriyo vala accık bi baş dönmesi bi fenalık hissi fbi kasık ağrısı bi batma yanma bişi olsa hemen şüphe etcem ama ytokkk memelerim taşşş gibi ki adetten öncede oluyuo ondan hiç şüphe edemiom

Adetle hamileliğin belirtileri birbirine çok benziyor Nazlım..Hele o göğüslerim ne kadar acıyordu hamile kaldığımdaİnşallah o zaman mübarek perşembe günü alırız güzel haberi

ama benim geç olmamın sebebi pcos canım o yüzden yani ,negatifse umut etmemiş oluruz pozitifse boşuna beklememiş oluruz..

loneliness az kalmış..o rapor vermezse başka doktora gidersin..ama be verir diye düşünüyorum..1. dönemi kapatmış olursun...

randevum 4te canım. zaman geçirmeye çalışıyorum. akşama yazarım inşalllah. senin şafak haftaya cuma galiba. daha varmış. inşallah bu maceralı iğnen işe yarar:)

ya geçen hafta gerçekten çok maceralıydı...ben cumartesi başıma geleni anlatayım...sabah 7 de otobüsüm var 20 dakika öncesinden evden çıktık eşim arabayla bırakacak..bi baktık arabanın arkasına komşu park etmiş..ee sabahın köründe kaldırmayalım küçük çocukları var dedik..minübüse bindik..minübüs yavaş gidince otobüsü kaçırdık bileti almamış olsaydık sorun olmazdı..hemen firmayı aradaık bize bir yer tarif ettiler..orda bakleyin diye.bekliyoruz eşimle pamkkle denizli otobüsü geldi bizde el kaldırdık durdu..bindim ben muavine sordum denizli 07.00 otobüsümü diye..9 numaralı yolcuyum dedim tamam deyip beni 9 numaraya oturttu..aradan 2 dakika geçti muavin geldi..bayan yanlış otobüse binmişsiniz deyince çok sinirlendim..nazillide yer değiştirdim.kendi otobüsüme geçtim.ilk defa hayatımda otobüsü kaçırdım..bakalım garip bi ay sonu hayrolsun

Adetle hamileliğin belirtileri birbirine çok benziyor Nazlım..Hele o göğüslerim ne kadar acıyordu hamile kaldığımdaİnşallah o zaman mübarek perşembe günü alırız güzel haberi

inşallah canımmm önce cancandan haber alalım bakalım valla onu atlası cezayı daha da heycanla bekliorum

bende pco yok canım normalde iğneden sonra 14.gün adetmi olunmak zorundaymış şimdi ben 1 gün gecikmişmi oldum yani

canım senin iğneden sonra ki 15.günde adet olursun ..yani bugün olman gerekiyo..sen iğneni kaçıncı gün yaptırdın..

canım senin iğneden sonra ki 15.günde adet olursun ..yani bugün olman gerekiyo..sen iğneni kaçıncı gün yaptırdın..

yavrum 14.gün yaptırdım o gün dahil 15.günüm bugün bugünlerde beklemek daha zormuş:)

yavrum 14.gün yaptırdım o gün dahil 15.günüm bugün bugünlerde beklemek daha zormuş:)

canım kanda kesin çıkar varsa eğer..bugün adet olman gerekiyor normalde..bende hamileiğimde hiçbirşey hissetmemiştim..bi belirti yoktu..sadece iştah vardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…