kıslar benim ovulasyon çibıklarım geldi ama pressed yoktir napıcam ben :d
günaydın arkadaşlaaaaaaar
Eveet gün saymaya başlıyormuyuz arkadaşlaaar
ayın 6 sını bekleyenler için son 10 gün
İlk haber pasifloradan 1 mayıs
günaydın arkadaşlaaaaaaar
Eveet gün saymaya başlıyormuyuz arkadaşlaaar
ayın 6 sını bekleyenler için son 10 gün
İlk haber pasifloradan 1 mayıs
ayyy heyecan bastı yeminlen siz boyle yazınca:26::26::26::26:
ben iki alıntı yapmayı bilmiyorum candasss valla heycan yapmıcam diyordum ama gün yaklaştıkça artıyo sanırım
birde benim hep adet öncesi göğüslerim şişerdi nerdeyse 10 gün öncesinden..
bu ay tık yok ikidebir göğüslerimi yoklamaktan hal geldi..
akşam eşim farketmiş niye ikidebir göğüslerini yokluyosun diyor
herşeyin hayırlısı bakalım...
kısmette varsa görücez hepimiz tekrar.....
bendede cumartesi gününde beri baş dönmesi var gözümün önü kararıyor kasıklarım çok agrıyor dun gece aglattı resmen vs. valla belirti takip etmekten bi hoş oldum eşim gülüyor bana
benim kürtajdan sonraki 2. ayım...
daha önceki hamilelikteki belirtileri unutmam diyordum..
şimdi hatırlıyorum ama adet öncesimi oldu yoksa sonramı onu hatırlamıyorum:26::26::26:
birde benim tüp bebekti...tarihler hep karışmıştı..test günü verdikleri için test günü normal adet tarihinden 3 gün sonraydı..
hesaplar karmakarışık anlayacağın...
allahım sen hayırlısını ver yarabbim
ben hatırlıyorum canım aynı belirtiler var ama bakalım hayırlısı çok fena kasık agrılarım oluyor 2 gündür acaba diyorum?
kıslar iyi akşamlar olsun,
pren kasık ağrısı iyi, bişiler oluyor en azından hayırlısı olsun,
candaş eşin seni çalkaladı ya umudum yok deme üsüüyorum ben,
bebeğim01 naptın
senemm kızım senin niye hiç sesin çıkmıyor, azıcık nazlan bize, nar tanesi napıyor, mide bulantısı ne durumda, uyku ev çalışma eşin nasıl
pasiflora :) hadi hatun hayırlısıyla inşallah.
destina ile taf çalışmayı bitirdi demi,
ben bişi açıklamak istiyorum, ben dün ovulasyon testimi arkadaşıma verdim, ben hamilelik ve bebek konusunda havlu atıyorum kızlarben çok yorgunum, kürtajdan sonra 7. ayım gözünüz korkmasın 2 kere ilaçsız regl oldum, kendime zor geliyorum, her belirti her ağrı, her şey umut oluyor. hamilellk belirtisi arıyorum kandırmaya gerek yok, ama aramıyor gibi yapıyorum kendime :) evde de tek kalıyorum biliyorsunuz işte yok, hal böyle olunca ben delilik belirtilerine yaklaşığım yani :))))))
mayıs ayını kendime ayırayım ayı gibi olmuşum spora yazdırdım yine kendimi bu sefer parayı peşin ödedim gidim diye, ayrıca akupunktura da başladım, kilo vermem gerekiyor 10 kilomvar en az 5 vermem gerek :)))) ama korunmayacağız eşimle,
sizlerden kopamam ama, ben çok merak ediyorum ne zaman hamile kalıcam diye, hamilelirimiz artarsa bende gaza gelir başlarım belki ama mayısta yokum.
candaşşş senin yazdığın yazı gözümden kaçmış ne oldu iş yerinde durumlar
canım iyi akşamlar sana ve tüm arkadaşlara ..... ne güzel yazmışsın valla bende ayı gibi oldum desem yeridir:)) hamileyken zayıflamıştım kürtajdan sonra kilo aldım yaz geliyo bunalıma girdim yapamıyorum yaa hep diyorum yemicem adiye olmuyor sinir oluyorum kendime sonra( bilgisayar ovulasyon hesaplamasına göre bugün son gün akşam eşim kaçırmaz:)) ta bii hesabı bildiğinden değil yarın istanbula gidicem onu yalnız bırakıcam ya burda onun için:))) sonrada bakalım işte hayırlısı çalışmalara devam biz hesap gününe bakmıyoz canımız ne zaman isterse allahda ne zaman verirse:))
kıslar iyi akşamlar olsun,
pren kasık ağrısı iyi, bişiler oluyor en azından hayırlısı olsun,
candaş eşin seni çalkaladı ya umudum yok deme üsüüyorum ben,
bebeğim01 naptın
senemm kızım senin niye hiç sesin çıkmıyor, azıcık nazlan bize, nar tanesi napıyor, mide bulantısı ne durumda, uyku ev çalışma eşin nasıl
pasiflora :) hadi hatun hayırlısıyla inşallah.
destina ile taf çalışmayı bitirdi demi,
ben bişi açıklamak istiyorum, ben dün ovulasyon testimi arkadaşıma verdim, ben hamilelik ve bebek konusunda havlu atıyorum kızlarben çok yorgunum, kürtajdan sonra 7. ayım gözünüz korkmasın 2 kere ilaçsız regl oldum, kendime zor geliyorum, her belirti her ağrı, her şey umut oluyor. hamilellk belirtisi arıyorum kandırmaya gerek yok, ama aramıyor gibi yapıyorum kendime :) evde de tek kalıyorum biliyorsunuz işte yok, hal böyle olunca ben delilik belirtilerine yaklaşığım yani :))))))
mayıs ayını kendime ayırayım ayı gibi olmuşum spora yazdırdım yine kendimi bu sefer parayı peşin ödedim gidim diye, ayrıca akupunktura da başladım, kilo vermem gerekiyor 10 kilomvar en az 5 vermem gerek :)))) ama korunmayacağız eşimle,
sizlerden kopamam ama, ben çok merak ediyorum ne zaman hamile kalıcam diye, hamilelirimiz artarsa bende gaza gelir başlarım belki ama mayısta yokum.
candaşşş senin yazdığın yazı gözümden kaçmış ne oldu iş yerinde durumlar
canım iyi akşamlar sana ve tüm arkadaşlara ..... ne güzel yazmışsın valla bende ayı gibi oldum desem yeridir:)) hamileyken zayıflamıştım kürtajdan sonra kilo aldım yaz geliyo bunalıma girdim yapamıyorum yaa hep diyorum yemicem adiye olmuyor sinir oluyorum kendime sonra( bilgisayar ovulasyon hesaplamasına göre bugün son gün akşam eşim kaçırmaz:)) ta bii hesabı bildiğinden değil yarın istanbula gidicem onu yalnız bırakıcam ya burda onun için:))) sonrada bakalım işte hayırlısı çalışmalara devam biz hesap gününe bakmıyoz canımız ne zaman isterse allahda ne zaman verirse:))
Oy kıyamam ben sana, ayı gibi olmuşmuş60 kilo oldum ben, göbeğim bile çıktı daha 3 ay olmadan Bi de midem bulanıyo. Bulanmasa, herhalde danaya bağlamıştım şimdiye kadar Kuşum valla çok şükür ki kötü belirtiler yok, bulantı, uyku, halsizlik... O kadar... 6 mayısta randevumuz var, bi yandan hemen gelsin diyoruz, bi yandan korkuyoruz. Eşinle aran nasıl bu arada? Hallettiniz mi sıkıntınızı? Ben de dün bi çemkirmişim adama, sorma Ya, bahsetmiştim ya hani, geçen sene yengemi kaybettim diye. 23 Nisanda oğluşumuzun gösterisi vardı, efe olmuş kuzum. Kardeşim de kameraya çekmiş, facede yayınlamış. İzledim izledim ağladım. Akşam işten dönerken arabada anlatıyorum, bugün çok ağladım bu yüzden diye. O ara radyoda şarkı çalıyor hareketli. Bizimki onu söylüyor. Hayır sıradan bişey anlatsam neyse. Bi bağırdım, bi söylendim! Özür diliyo ama çok kızdım. Çok hassasım bu konuda.
İçinden ne geçiyorsa onu yap kuşum ya. Böylesi daha iyi olur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?