- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #1.261
destina kız günlerimiz aynıydı bugündemi çalışsam acaba içime kurt düşürdün ha
canımm hadi valla kuzum sağlık sıhatle kucağımıza alıp büyütmemizi nasip etsin allah, hamile kalalım die kısa dilek dilemeyelim. :)
ya varya suratım aydede gibi olmuş, bugün son gün yemekte, hiçbirşeye sığamıyorum beneki hareketsizlikten, elma sirkesi miymş neymiş onuda denicem, :)
demek istanbula geliyorsun kaç gün kalacaksın, nereye geliyorsun, destinayı öp benim için bu arada ablasının gösterisini beğendi mi
günaydın kızlarrrr..ben hala korunma sürecindeyim ama sizin listeyi görünce acayip heyecan yaptım,duygulandım....hadi ya mayısa az kaldı alalım ardarda hamiş haberleriniumut olsun bize içimiz şenlensin
ben bgn dra gidecem henüz randevu almadım ama ..bi kaşıntı var anlatamam nedir bilmiyorum mantar değildir umarım mantar olsa sürekli kaşınır ama benim akşamları başlıyo.muayene sırasında bide dr yumurta var dese bgn tam 1 ay olmuş,rahim toparlanmış hadi çalışmalara başla deseyuppiiiiiiiii demesede yapacak bişe yok haziranı bekleyecez
canımm hadi valla kuzum sağlık sıhatle kucağımıza alıp büyütmemizi nasip etsin allah, hamile kalalım die kısa dilek dilemeyelim. :)
ya varya suratım aydede gibi olmuş, bugün son gün yemekte, hiçbirşeye sığamıyorum beneki hareketsizlikten, elma sirkesi miymş neymiş onuda denicem, :)
demek istanbula geliyorsun kaç gün kalacaksın, nereye geliyorsun, destinayı öp benim için bu arada ablasının gösterisini beğendi mi
inşallah iyi ve hayırlı haberlerle dönersin bize canım senin tarif ettiğin gibi bir kaşıntı iki gündürki bendede var sadece akşamları oluyo ve yarım saat falan sonra geçiyo bende eğer geçmezse bir hafta sonra gitmeyi düşünüyorum inşalah tez zaman da ikimizinkide geçer
inşallah güzelim benimde öyle işte yarım saat ancak sürüyo kaşındıkça kaşınıyo içli içlidrdan dönüşte yazarım sebebi neymiş diye
günaydın kızlarrrr..ben hala korunma sürecindeyim ama sizin listeyi görünce acayip heyecan yaptım,duygulandım....hadi ya mayısa az kaldı alalım ardarda hamiş haberleriniumut olsun bize içimiz şenlensin
ben bgn dra gidecem henüz randevu almadım ama ..bi kaşıntı var anlatamam nedir bilmiyorum mantar değildir umarım mantar olsa sürekli kaşınır ama benim akşamları başlıyo.muayene sırasında bide dr yumurta var dese bgn tam 1 ay olmuş,rahim toparlanmış hadi çalışmalara başla deseyuppiiiiiiiii demesede yapacak bişe yok haziranı bekleyecez
kıslar iyi akşamlar olsun,
pren kasık ağrısı iyi, bişiler oluyor en azından hayırlısı olsun,
candaş eşin seni çalkaladı ya umudum yok deme üsüüyorum ben,
bebeğim01 naptın
senemm kızım senin niye hiç sesin çıkmıyor, azıcık nazlan bize, nar tanesi napıyor, mide bulantısı ne durumda, uyku ev çalışma eşin nasıl
pasiflora :) hadi hatun hayırlısıyla inşallah.
destina ile taf çalışmayı bitirdi demi,
ben bişi açıklamak istiyorum, ben dün ovulasyon testimi arkadaşıma verdim, ben hamilelik ve bebek konusunda havlu atıyorum kızlarben çok yorgunum, kürtajdan sonra 7. ayım gözünüz korkmasın 2 kere ilaçsız regl oldum, kendime zor geliyorum, her belirti her ağrı, her şey umut oluyor. hamilellk belirtisi arıyorum kandırmaya gerek yok, ama aramıyor gibi yapıyorum kendime :) evde de tek kalıyorum biliyorsunuz işte yok, hal böyle olunca ben delilik belirtilerine yaklaşığım yani :))))))
mayıs ayını kendime ayırayım ayı gibi olmuşum spora yazdırdım yine kendimi bu sefer parayı peşin ödedim gidim diye, ayrıca akupunktura da başladım, kilo vermem gerekiyor 10 kilomvar en az 5 vermem gerek :)))) ama korunmayacağız eşimle,
sizlerden kopamam ama, ben çok merak ediyorum ne zaman hamile kalıcam diye, hamilelirimiz artarsa bende gaza gelir başlarım belki ama mayısta yokum.
candaşşş senin yazdığın yazı gözümden kaçmış ne oldu iş yerinde durumlar
Kızlar Benim Arkadaşım Yeni Evlendi Hamile Şuan 2 3 Haftalık sanırım Çocuğu aldırmak İstiyolar Şuan Hazır Olmadıkları İçin 1 2 sene sonra Diyolar Kız Kürtaj Olduktan 1 2 sene sonra Hamile Kalabilme İhtimali Nedirr59:
çocuğu aldırmak istiyomular şuan hazır değilmişler....sanki kendileri can verdi o miniğede aldırmayı düşünüyomuşlar....bi cana kıymayı insan aklından nasıl geçirir ya bide evlleri yani...o ki hazıe değillermiş korunsalarmış.....hani Allah korusun bi tecavüze uğrarsın,evlilik dışı bir birliktelikten hamile kalırsın ailenden çevreden korkarsın o zamn azda olsa anlayabilirim ama bu durumda asla kabul edilebilir bi yanı yok......insanlar bir bebek sahibi olabilmek için her şeylerinden vazgeçiyolar ama bazı insanlar değer bilmiyolar....Allah ıslah etsin onları.....başkada diyecek bi şeyim yok...
Haklısın Canım Bende Çok Dil Döktüm ama dinlemediler Malesef
Peki Şimdi Ne olucak hamile olabilr dimi sonradan bi sorun çıkarmı
Allah ıslah etsin ne diyim...sorun çıkıpçıkmayacağını Allah bilir ama 1 2 sene sonra düşünüyosalar vucüt toparlar kendini tekrardan hamile kalabilir.....bebek için o kadar uğraşan insan varken Allah onlara vermiş ama nafile bu sefer çocuk istediklerinde bakalım olacak mı....biraz burunları sürtsün..
çalış be bacımmm:)) bütün günler bizim... evet beraberiz yaa inşallah ikimizde hamileyizdir canım..
canım bak biz olsun diye ugraşıyoruz rabbim versin diye yalvarıyoruz.bilmiyorum Allah affetsin günahına girmeseler daha i.olur amasonrasında ne gösterir onu sadece Allah bilir canım.kimin ne yaşayacagını biz bilemeyiz acele karar vermesin en azından 1 2 hafta daha düşünsün daha vakti var canım rabbime sıgınsın bol bol dua etsin.rabbim ıslah etsinKızlar Benim Arkadaşım Yeni Evlendi Hamile Şuan 2 3 Haftalık sanırım Çocuğu aldırmak İstiyolar Şuan Hazır Olmadıkları İçin 1 2 sene sonra Diyolar Kız Kürtaj Olduktan 1 2 sene sonra Hamile Kalabilme İhtimali Nedirr59:
Amin CanımKonuştum ama Napim İkisi Birlikte almış Kararı Biri İsteyip Biri İstemeseydi Yine Değiştirirdim kararlarını ama maleseff yapıcak bişey yok
Kızlar Benim Arkadaşım Yeni Evlendi Hamile Şuan 2 3 Haftalık sanırım Çocuğu aldırmak İstiyolar Şuan Hazır Olmadıkları İçin 1 2 sene sonra Diyolar Kız Kürtaj Olduktan 1 2 sene sonra Hamile Kalabilme İhtimali Nedirr59:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?