Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar bu arada simdi farkettim yeni yilla beraber cift rakamli gunler ile geri sayima baslayacagim ogluma kavusmak icin

gozun aydin caniim insallah yarin sabah yuksek cikacak atesinle beraber yeni yila girmeden hemen once yapacagin idrar testinde cift cizgili mujden de gelir

bende adet oldum taf yeni ay yeni umut anladım ki ben 16.ve 20.günler arasında adet oluyorum ateş ölçme süper bişi devam edicem kuzum 36.4 l3 adet oldum üzülmedim mi birazcık üüzldüm ama şimdi iyiyim şükür bu ay doktorada gitmicem serbest takılalım bu ay
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
buda tablomm tespitlerim doğru dimi hocam:)
oğlan napıo tekmeler geliomu :)

Son düzenleme:
nazlim adetin gelmis hayirlisi olsun
yilbasinda uludaga cikacakmissiniz yerime de eglenin adetli olarak yeni yila girmeye takilma yeni yil sana bebegini getirecek allahin izniyle insallah

lennn burda ne işin var madem:):):)

gozun aydin caniim insallah yarin sabah yuksek cikacak atesinle beraber yeni yila girmeden hemen once yapacagin idrar testinde cift cizgili mujden de gelir

kizlar bu arada simdi farkettim yeni yilla beraber cift rakamli gunler ile geri sayima baslayacagim ogluma kavusmak icin

saolun kızlarr... tafcım inşaallahh valla senin ateş yorumlarını almadan günüm geçmiyor hakkını helal et.. inşallah oğluşuna sağlıcakla kavuşursun...

kız nazlım kocam geldi yemek yedik, isveçteki banka hesaplarını boşlatması gerekiyormuş bankaya gitti ondan girdim birzdan gelir yarın giremezsem hepinize iyi yıllar, umarım bu sene bize uğurlu gelir çift çizgiler çifter çifter bebekler,,bebeği olanlara bol sağlıklı sıhhatli günler hamişlere kolay doğumlar sağlıklı yavrular getirsinn...

mrb arkadaşlar bende aranıza katıldım pek hoş gelmedim tabi
9 haftalık hamileydim bebeğimin kalp atışları durmuş çarşamba günü kürtaj oldum ilk duyduğumda da çok üzülmüştüm ama kürtajdan sonra psikolojim allak bullak oldu ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum.şunu yaptım acaba ondan mı yoksa bundan mı ben mi sebep oldum kafayı yiycem.belki burda sizin mutlu haberlerinizi alırımda banada umut olur.2011 bizim için pek iyi bitmiyor ama 2012 inşallah hepimizin bu güzel duyguyu yeniden yaşayacağı bir yıl olur.

nazlim adetin gelmis hayirlisi olsun
yilbasinda uludaga cikacakmissiniz yerime de eglenin adetli olarak yeni yila girmeye takilma yeni yil sana bebegini getirecek allahin izniyle insallah

eğlenirim kuzum merak etme :)hepinizin yerine kartopu oynucam bembeyazlar içinde dua etcem herkese bana kar masumluğu ifade ediyo beyaz güzel bi renk hakkımızda hayırlısı canım sabır sabırr

amin kuzum aminnn ya eğer test yaparsan bi gelişme olursa bana haber vermezsen küserüm :)pastayı yerken ben aklına geleyim öptüm bebeğimmmmm

malesef armıza hoışgeldin kendini sakın suçlama eğer o bebek sağlıklı olsaydı sana tutunurdu senin suçun yok geçecek yine güzel günler gelecek sabır canım

Merhaba canim bende 9 haftalık hamileydim bende carsamba gunu kurtaj oldum((
Bebegin kalp atislari durmus.Ayni seyleri bende dusundum doktora sordugumda boyle birseyin sebep olmayacagini genellikle dusuklerin
bebekte beklenmedik olusan anormaliteler yuzunden dustugunu soyledi.Sonucta zaten omurleri olsaydi biz ne yaparsak yapalim Allah korur
sakinirdi onlari gibime geliyor.Asil bundan sonrasi beni daha cok korkutuyor.Birdaha hamile kalamamak,kalsam bile yine dusuk yapmak,
bebegimi kaybedip yine ayni ameliyat acilarını cekmek kabus gibi.
Allah ne verirse herseyin hayirlisini versin.Saglikli gebelikler,saglikli bebekler,saglikli hayirli omurlu evlatlar nasip etsin hepimize insallah.
Umarim onumuzdeki yil daha guzel bir yıl olur ve aynı acıları yasatmaz.

inan aynı korkuları bende yaşıyorum aynı şeyleri bende duydum ama yinede kafam da bi acaba inşallah bu günleri çabuk atlatırız ve yeniden hamile kalabiliriz.

Doktorun sana bu kondua ne dedi peki? Benimki cok fazla arayi acmamami onerdi.Ama zaten ben zor hamile kalmistim nerdeyse 2 seneye yakin istiyorduk olmuyordu.
Tam deliler gibi sevindik hersey bir kabus gibi daha beter oldu.Sevincimiz kursgaimizda kaldı derlerya
Sana hangi testleri yapmanı onerdi?

Son düzenleme:

Tatlım herşey insanlar için.Malesef büyük bir acı yaşadın ama şimdi geleceğe umutlu bakma zamanın.İyileşme dönemni atlattıktan sonra yeni bebeğine hazırlayacaksın kendini.

2012 sabırla bebeğini bekleyen arkadaşlarımıza bu resimdeki gibi tatlı bebekler,hamile arkadaşlarımıza kolay ve sağlıklı doğumlar,bebeği olan arkadaşlarımızada aileleriyle beraber sonsuz umut getirsinHepinizin yeni yılını kutluyorum kızlar.Yeni yılın tüm dileklerinizin gerçekleştiği bir yıl olması dileğiyle

ben 5 ayın sonunda hamile kalmıştım kalp atışlarını da görmüştüm o zaman oh dedim ama erken davranmışım kısmet işte.doktor bana operasyonun güzel geçtiğini bi sorun olmadığını söyledi 2-3 ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi test falan önermedi hatta ben sorularımla adamı öyle bunalttımki ilk gebeliklerde olabilir biz 3. 4. düşüklerden sonra o testleri öneryoruz dedi internette çok araştırma yapıp kafanızı karıştırıyosunuz dedi eeh bi yönden de haklı maalesef

Tatlım herşey insanlar için.Malesef büyük bir acı yaşadın ama şimdi geleceğe umutlu bakma zamanın.İyileşme dönemni atlattıktan sonra yeni bebeğine hazırlayacaksın kendini.

teşekkür ederim canım inşallah çabucak geçer bu günler...

Banada aynılarını soyledi.Hele kurtajdan sonra hamile kalınırmı sorusuna cok kızıyor.Kim sokuyor kafanıza bunalrı falan dedi ama insan birturlu rahatlayamıyorki.
3-4 dusuk olmaz insallah bizimkiside can ne diyim(( Cok dua edelim birbirimize ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…