- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #12.721
teşekkür ederim canım inşallah çabucak geçer bu günler...
Banada aynılarını soyledi.Hele kurtajdan sonra hamile kalınırmı sorusuna cok kızıyor.Kim sokuyor kafanıza bunalrı falan dedi ama insan birturlu rahatlayamıyorki.
3-4 dusuk olmaz insallah bizimkiside can ne diyim(( Cok dua edelim birbirimize ne olur.
Bir hemşire olarak söyleyeceğim doktorlarımızın tamamına yakını bizlerden daha çok şey biliyor.İnternetten araştırıp doktora şunuda unutmayın,bunuda yapın gibi tavırlar doktorlar tarafından pek hoş algılanmıyor.Anlıyorum sizi canınız yandığı için herşeyi öğrenmeye çalışıyorsunuz ama bazen yaşadıklarımızın bir sebebi olmuyor.Bunun sebebini ancak Allah bilebilir.Yaşadığımız olumsuz tecrübeleri unutup,kendimize yeni bir yol çizmeyi bileceğiz.Bir kere düştük diye kalkmaya çalışmamak olmaz değil mi?
Bende 3 ay önce bebeğimi kaybettim.Korunma sürem bitmek üzere ve yeniden başlayacağım.Korkularım yok değil ama korkununda kadere bir faydası yok.Yaşanacak olanları biz bilip engelleyemeyiz ki.Rabbim ne isterse o olacak.Kaderci olmak dozunda oldukca iyi birşeydir bana göre.
Sizler iyileşmeyi isteyin yeter ki.Sonrası çorap söküğü gibi gelecektir
arkadaşlar ben de 3 ay önce düşük yaptım şu an hamileyim daha çok yeni:) düşükten sonra hamile kalmak için hiç ara vermedim.tabi şuan biraz korkuyorum ama stres yok.inşallah Allah hepimize kucağımızda bebeklerimizi nasip eder.bende düşük yapınca çok üzülmüştüm ama geçiyor arkadaşlar.yeni umutlar acıyı hafifletiyor.yeni yıl inşallah sağlıklı gebelikler getirir hepimize
arkadaşlar ben de 3 ay önce düşük yaptım şu an hamileyim daha çok yeni:) düşükten sonra hamile kalmak için hiç ara vermedim.tabi şuan biraz korkuyorum ama stres yok.inşallah Allah hepimize kucağımızda bebeklerimizi nasip eder.bende düşük yapınca çok üzülmüştüm ama geçiyor arkadaşlar.yeni umutlar acıyı hafifletiyor.yeni yıl inşallah sağlıklı gebelikler getirir hepimize
Hemşire dostum iyiki yanımızdasın iyiki bizimle paylaşıyorsun bunları.
Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah.
ben 5 ayın sonunda hamile kalmıştım kalp atışlarını da görmüştüm o zaman oh dedim ama erken davranmışım kısmet işte.doktor bana operasyonun güzel geçtiğini bi sorun olmadığını söyledi 2-3 ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi test falan önermedi hatta ben sorularımla adamı öyle bunalttımki ilk gebeliklerde olabilir biz 3. 4. düşüklerden sonra o testleri öneryoruz dedi internette çok araştırma yapıp kafanızı karıştırıyosunuz dedi eeh bi yönden de haklı maalesef
arkadaşlar bence tekrar söylüyorum bir fakülteye gidin, gerekli testleri yaptırın. benim kürtajımdan sonra ilk işim bu oldu. bir tane kaybım vardı. ama sorun çıktı, ve şu an ki hamileliğimde iğne kullanıyorum. ve aynı sorunu 3. ya da 4. öğrenenler oluyor. bence oturup bir dahaki nasıl olcak acaba, bir 2-3 olsun diyip beklemek çok yanlış. bir, hamile kalmak çok zor. iki, kaybetmek çok zor. doktorlar uğraşmak istemiyor. ben beklemeyin derim oturduğunuz yerden. onlar çekmiyor o acıları biz çekiyoruz sonuçta.Banada aynılarını soyledi.Hele kurtajdan sonra hamile kalınırmı sorusuna cok kızıyor.Kim sokuyor kafanıza bunalrı falan dedi ama insan birturlu rahatlayamıyorki.
3-4 dusuk olmaz insallah bizimkiside can ne diyim(( Cok dua edelim birbirimize ne olur.
loneliness ne gibi testler yaptırmak gerek?
Onerdigin bir hastane ve doktor varmı?
selam kızlar 3 gün giremeyince oku oku bir hal oldumherşey birbine girdi aklıma geldiği kadar yazıyorum
nazlım canım öncelikle sana geçmiş olsun diyorum cnm herşeyde bir hayır var belki dr.u bırakıp kendi başına çalıştığında gelir..
biz üniversite hastanesinde baya yıprandık sadece 2 tüp kan verebildim bi gün sonraya bir test 11 ocak için bir test 27 mart için de genetik testlere gün verildi bir de eşimin ürplojiden gün alıp genetik testlerinin istenmesi lazımmış tam saat 2 ye kadar tahlil olacak die aç kaldım bişeyde yapılmayınca sinirlendik pembe maviye gittik genetik hariç diğer testleri sorduk yapılıyormuş ama karnımı doyurmuştum artık bir haftasonu ziya beye gelip ona göre özelden testleri yaptıracağız üni.yi beklersek hazirana kadar çalışma yapmamamız gerekiyortatil planlarımızı felan iptal ettridik süreci hızlandırmak için özelden devam edecez..
renkli canım gözün aydın kocişine kavuşmuşsun allah bir daha ayırmasın ve tüm ayrı olanları kavuştursun.. ateş tablon için yapılan yorumlara baktım inşallah 1012'nin ilk müjdesini senden alacağız
candas canım hayırlı yolculuklar
hellom canım lütfen kötü örneklerden uzak dur senin şuan morale en çok ihtiyacın olduğu dönem az kaldı inşallah topiğimizin aslanı sağlıklıca gelecek..
günlük canım harika plan yapmışsın bende bakarım çocuklara :) gerçi biraz daha geride kalıyrum ama.. annemler dün gitti canım.. ama ben yorgunluktan giremedim..
loneliness ceza taf nuray dralp miicikumut chnb senem keyifler iyidir inşallah aramıza yeni katılanlar üzülerek hoşgeldiniz diyorum
herkese şimdiden mutlu yıllar diliyorum 2011 uğursuzluğuyla çıkıp gitsin ve 2012 inşallah sağlık mutluluk huzur çifter çifter bebişler getirsin herkesin gönlünden ne geçerse 2012 onları getirsin..
minikler, üzüldüm canım ya. ama düşündüm de orada fakülte hastanesi küçük.loneliness ne gibi testler yaptırmak gerek?
Onerdigin bir hastane ve doktor varmı?
geçmiş olsun kızlar..çok üzüldüm..bende 11.ayımda hamile kalmıştım..nasip değilmiş işte..zaman herşeyin ilacı diye boşuna dememişler..rolle ağla ve içini boşalt canım..içine atma sakın..inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalabilirsiniz..
Canım cok gecmis olsun...melek annelerini bulduktan sonra anladım ki bizi bizden başka kimse anlamıyor..çok geçmiş olsun.canım bende senin gibi temmuz annesiydim.1 ay oldu bebğimi kaybedeli. anneme söylediğimide neden hamile kaldın erkenden, bi daha düşünme dedi. eşlerimiz bizi anlıyor ancak onlar olaya realist bakıyor.bir de bizi kendimize getirmek istiyorlar.en iyisi de bu. eğer evde iki kişi birden böyle olsaydı çabuk atlatamazdık. ben de ilk zamanlar ne kadar basit senin için, beni anlamıyorsun diyordum. ama içten içe beni üzmemek için rol yaptığını biliyordum. inanın yanınızda kimse yokken, kimse sizi anlamıyorken eşlere çok ihtiyaç duyuluyor.
canım sabırlı ol lütfen. kendini toparlamaya çalış. yeniden bebek sahibi olabilirsin. ama önce senin iyi olman lazım.
Cnm seni tebrik ederim saglikla kavuş bebeğine insallahhh...
Teşekkür ederim yasım 35 2 negatif tup denemem var..yumurtladık rezervim de azalma var...bu bir mucize bebekti..
Kaybettim;((
Bir şans daha beni bulur mü ???
canım seni çok iyi anlıyorum. ben de korkumdan aynı doktora gidemedim bu hamileliğimde. aynı yere yatmak istemedim, aynı bakışları görmek istemedim. ilk günler gerçekten çok zor geçiyor. ama bak şöyle düşün. ben hep öyle düşündüm. ben de 21 ay uğraştım ve 3 ay daha olmasaydı biz çok ciddi tüp bebek yaptıracaktık. dedim bir kez oldu, çok uğraşarak oldu ama oldu. o zamannormal olabiliyor dedim. bekleriz, yine uğraşırız dedim. herşeye sil baştan başlamak çok zordu. ama hayat devam ediyordu. benim eşim de çok ağladı. hele ilk gün akşama kadar ağladık birbirimize salırılıp da. ama hayat devam ediyor bir şekilde.
doktor kontrolllerimi aksatmadım. muayene olmaktan hoşlana bir akdın zaten duymadım. can acıtıcı bişey gerçekten. ama benim kürtajdna sonra lekelenmelerim durmadı. bunun için 2 ay ilaç kullandım hormon ilacı. düzenim normale dönsün diye. eşim de daha önce kullandığı vitamin ilaçlarına başladı. ben de eleveiti bırakmdım.zten doktor 3 ay korunma vermişti. sadece bir ay bekledim. ama sonra niye 3 ay dediğini anladım. adetim 28 gündür normalde ve ancak 4.adetim de normal sürede oldum. 32-33e falan çıkmıştı. bu sefer de enfeksiyon oldum. yine korkarak ama benim için faydalı olacağını bilerek tekrar randevu aldım doktorumdan. fitil ve antibiyotik kullandım. o ay da öyle geçti. 3 e kadar kendimi avutmuştum vücudum ancak toparlanıyor diye ama 4-5 çok zor geldi. çok şükür 6.adetimi olmadım. kasımda hamile olduğumu öğrendim.diğerine göre yine de kısa bir süreçti. yaza kadar kendime süre vermiştim.
benim de ilk bebeğim aralıkta doğmuş olacaktı.
kızlar güçlü olmak zorundayız. çabucak toparlanıp ayağa kalkmak. kaldığımız yerden yeniden başlamak. en azından hamile kalabildiğimizi görmeliyiz.
Cnm gecmis olsun.ben de kurtaj olmadımslm hanımlar bende aynı acıları yasadım 5+2 de kürtaj oldum
bir negatif tüp denemem var donmuslarla hamıle kalmstım
ama olmadı kesem bozulmus kanamam vardı 5 gun yatmıstım
ben bırsey sormak ıstıyorum 31 ekım gecesi kürtaj oldum ilk adetimi 28 kasımda oldum 5 aralıkta bitti ve ben 14 aralıkta tekrar adet oldum önce normaldır dedım kürtajdan sonra ama sımdıde anormalmiş gibi geliyor kürtajdan sonra kontrole gittım hersey normaldi
acaba yorum yapabilcek olan var mı?
minikler, üzüldüm canım ya. ama düşündüm de orada fakülte hastanesi küçük.
ben cerrahpaşada yaptırmıştım canım testlerimi. doğru bölümden randevu alsaydım işim bir günde bitecekti. ben direk hematolojiye gitmiştim, ama dahiliyeden almam gerekiyomuş.saat 11e kadar muayene olursanız o gün kan veriliyor. randevu bir gün önce ancak veriyolar, cepten kolay düşüyor.
ben trombofoli paneli istemiştim. 10-15 tüp kan vermiştim, abartmıyorum. genel adı bu. yalnız eşime gerek duymadılar. erkekler için sanırım ürlojiden almak gerekiyor.
minikler istanbulda akraban vardı galiba, tatilde atla git derim.
loneliness,
gunluk2011,
hello_kity,
minicikumut,
ceza83,
renkliatlas,
senemgy,
topraksu_
günaydın kızlar...
Eki Görüntüle 317900 2012 sabırla bebeğini bekleyen arkadaşlarımıza bu resimdeki gibi tatlı bebekler,hamile arkadaşlarımıza kolay ve sağlıklı doğumlar,bebeği olan arkadaşlarımızada aileleriyle beraber sonsuz umut getirsinHepinizin yeni yılını kutluyorum kızlar.Yeni yılın tüm dileklerinizin gerçekleştiği bir yıl olması dileğiyle
selam kızlar 3 gün giremeyince oku oku bir hal oldumherşey birbine girdi aklıma geldiği kadar yazıyorum
nazlım canım öncelikle sana geçmiş olsun diyorum cnm herşeyde bir hayır var belki dr.u bırakıp kendi başına çalıştığında gelir..
biz üniversite hastanesinde baya yıprandık sadece 2 tüp kan verebildim bi gün sonraya bir test 11 ocak için bir test 27 mart için de genetik testlere gün verildi bir de eşimin ürplojiden gün alıp genetik testlerinin istenmesi lazımmış tam saat 2 ye kadar tahlil olacak die aç kaldım bişeyde yapılmayınca sinirlendik pembe maviye gittik genetik hariç diğer testleri sorduk yapılıyormuş ama karnımı doyurmuştum artık bir haftasonu ziya beye gelip ona göre özelden testleri yaptıracağız üni.yi beklersek hazirana kadar çalışma yapmamamız gerekiyortatil planlarımızı felan iptal ettridik süreci hızlandırmak için özelden devam edecez..
renkli canım gözün aydın kocişine kavuşmuşsun allah bir daha ayırmasın ve tüm ayrı olanları kavuştursun.. ateş tablon için yapılan yorumlara baktım inşallah 1012'nin ilk müjdesini senden alacağız
candas canım hayırlı yolculuklar
hellom canım lütfen kötü örneklerden uzak dur senin şuan morale en çok ihtiyacın olduğu dönem az kaldı inşallah topiğimizin aslanı sağlıklıca gelecek..
günlük canım harika plan yapmışsın bende bakarım çocuklara :) gerçi biraz daha geride kalıyrum ama.. annemler dün gitti canım.. ama ben yorgunluktan giremedim..
loneliness ceza taf nuray dralp miicikumut chnb senem keyifler iyidir inşallah aramıza yeni katılanlar üzülerek hoşgeldiniz diyorum
herkese şimdiden mutlu yıllar diliyorum 2011 uğursuzluğuyla çıkıp gitsin ve 2012 inşallah sağlık mutluluk huzur çifter çifter bebişler getirsin herkesin gönlünden ne geçerse 2012 onları getirsin..
canım öncelikli olmayınca randevu sistemi ile yürüyor işler denildi bizde tüm randevular 27 martta olsun o zaman die talep ettik ama talep hakkımızda yokmuş :)bu nasıl bir hastaneydi hep mi bana denk geiyor anlamadım valla ist.e gittiğimde zaten özel hastaneye harcayacağımdan daha fazla harcayacam üstelik sevmediğim kişileri görücem bilmiyorlar zaten duyulacak bir sürü tantana.. bir de özelden daha hızlı çıkacak sonuçlar zaten daha ilk adetimi bile olmadım üç adet bekleyecem marta kadar yolu var ara tatilde halletmeyi düşünüyoruz.. içimden geçen ise yaşadıklarım sadece kötü talihti bir daha yaşamayacağım ..... buarada eşim de ürolojiden 27 marta randevu aldı aynı güne genetik test için randevu verildi ikimizede diğerleri özelden olur genetik sonuçları beklemeyi de düşünmüyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?