Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim canım inşallah çabucak geçer bu günler...

Bir hemşire olarak söyleyeceğim doktorlarımızın tamamına yakını bizlerden daha çok şey biliyor.İnternetten araştırıp doktora şunuda unutmayın,bunuda yapın gibi tavırlar doktorlar tarafından pek hoş algılanmıyor.Anlıyorum sizi canınız yandığı için herşeyi öğrenmeye çalışıyorsunuz ama bazen yaşadıklarımızın bir sebebi olmuyor.Bunun sebebini ancak Allah bilebilir.Yaşadığımız olumsuz tecrübeleri unutup,kendimize yeni bir yol çizmeyi bileceğiz.Bir kere düştük diye kalkmaya çalışmamak olmaz değil mi?

Bende 3 ay önce bebeğimi kaybettim.Korunma sürem bitmek üzere ve yeniden başlayacağım.Korkularım yok değil ama korkununda kadere bir faydası yok.Yaşanacak olanları biz bilip engelleyemeyiz ki.Rabbim ne isterse o olacak.Kaderci olmak dozunda oldukca iyi birşeydir bana göre.

Sizler iyileşmeyi isteyin yeter ki.Sonrası çorap söküğü gibi gelecektir

inşallah canım allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın hiç kimseye.dualarımzda da birbirimizi unutmayalım.akşamdan beri deliler gibi bu topiği okuyorum hepsini okuyamadım ama bizimle aynı acıyı yaşayanlar sonra hamile kalıp çocuklarını almışlar bile kucaklarına allah bize de nasip etsin inş.

tabi doktorlarımız çok daha iyi biliyor doktorumdan da memnunum şunu yap bunu yap diye emredr gibi değil de aklıma takılan tüm soruları sorunca bide bizde kan uyuşmazlığı falan da vardı adam da çok araştırıyosunuz gerek yok dedi ve yapmam gerekenleri güzel bi şekilde anlattı...sana yeni sürecinde başarılar bizim için de zaman çabuk geçsin hayırlısı olsun.

arkadaşlar ben de 3 ay önce düşük yaptım şu an hamileyim daha çok yeni:) düşükten sonra hamile kalmak için hiç ara vermedim.tabi şuan biraz korkuyorum ama stres yok.inşallah Allah hepimize kucağımızda bebeklerimizi nasip eder.bende düşük yapınca çok üzülmüştüm ama geçiyor arkadaşlar.yeni umutlar acıyı hafifletiyor.yeni yıl inşallah sağlıklı gebelikler getirir hepimize

Hemşire dostum iyiki yanımızdasın iyiki bizimle paylaşıyorsun bunları.
Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah.

Hayirli ugurlu olsun canim.Bizlere de umut oldun cok sevindim.Ilk dusugunmuydu peki ?
Yeni yilda tum guzellikler bizimle olur insallah.

Hayirli ugurlu olsun canim hamileliğin.Bizlere de umut oldun cok sevindim.Ilk dusugunmuydu peki ?
Yeni yilda tum guzellikler bizimle olur insallah.

arkadaşlar bence tekrar söylüyorum bir fakülteye gidin, gerekli testleri yaptırın. benim kürtajımdan sonra ilk işim bu oldu. bir tane kaybım vardı. ama sorun çıktı, ve şu an ki hamileliğimde iğne kullanıyorum. ve aynı sorunu 3. ya da 4. öğrenenler oluyor. bence oturup bir dahaki nasıl olcak acaba, bir 2-3 olsun diyip beklemek çok yanlış. bir, hamile kalmak çok zor. iki, kaybetmek çok zor. doktorlar uğraşmak istemiyor. ben beklemeyin derim oturduğunuz yerden. onlar çekmiyor o acıları biz çekiyoruz sonuçta.

gözün aydın canım.inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.bende kararsızım bu konuda ara versem mi vermesem mi bundan sonra yaşayacağın süreçleri bizlerle paylaşırsan bize umut olursun arkadaşım.

selam kızlar 3 gün giremeyince oku oku bir hal oldum herşey birbine girdi aklıma geldiği kadar yazıyorum

nazlım canım öncelikle sana geçmiş olsun diyorum cnm herşeyde bir hayır var belki dr.u bırakıp kendi başına çalıştığında gelir..
biz üniversite hastanesinde baya yıprandık sadece 2 tüp kan verebildim bi gün sonraya bir test 11 ocak için bir test 27 mart için de genetik testlere gün verildi bir de eşimin ürplojiden gün alıp genetik testlerinin istenmesi lazımmış tam saat 2 ye kadar tahlil olacak die aç kaldım bişeyde yapılmayınca sinirlendik pembe maviye gittik genetik hariç diğer testleri sorduk yapılıyormuş ama karnımı doyurmuştum artık bir haftasonu ziya beye gelip ona göre özelden testleri yaptıracağız üni.yi beklersek hazirana kadar çalışma yapmamamız gerekiyor tatil planlarımızı felan iptal ettridik süreci hızlandırmak için özelden devam edecez..

renkli canım gözün aydın kocişine kavuşmuşsun allah bir daha ayırmasın ve tüm ayrı olanları kavuştursun.. ateş tablon için yapılan yorumlara baktım inşallah 1012'nin ilk müjdesini senden alacağız

candas canım hayırlı yolculuklar

hellom canım lütfen kötü örneklerden uzak dur senin şuan morale en çok ihtiyacın olduğu dönem az kaldı inşallah topiğimizin aslanı sağlıklıca gelecek..

günlük canım harika plan yapmışsın bende bakarım çocuklara :) gerçi biraz daha geride kalıyrum ama.. annemler dün gitti canım.. ama ben yorgunluktan giremedim..

loneliness ceza taf nuray dralp miicikumut chnb senem keyifler iyidir inşallah aramıza yeni katılanlar üzülerek hoşgeldiniz diyorum

herkese şimdiden mutlu yıllar diliyorum 2011 uğursuzluğuyla çıkıp gitsin ve 2012 inşallah sağlık mutluluk huzur çifter çifter bebişler getirsin herkesin gönlünden ne geçerse 2012 onları getirsin..

loneliness ne gibi testler yaptırmak gerek?
Onerdigin bir hastane ve doktor varmı?

canım ben ikinci kayıbımı yaşadım üniversite hastanesine gittim ama çok yavaş ilerliyor herşey eğer imkanın varsa özele gittiğinde onlar seni yönlendirir diye düşünüyorum ben ara tatilde özelden testlerimi yaptırmaya karar verdim devlette 1. kayıpta araştırma yapılmıyor hem.. hormon ve genetik testler yapılıyor sanırım tek tek isim yazılmadı ama 3 alana yönlendirdiler beni

minikler, üzüldüm canım ya. ama düşündüm de orada fakülte hastanesi küçük.
ben cerrahpaşada yaptırmıştım canım testlerimi. doğru bölümden randevu alsaydım işim bir günde bitecekti. ben direk hematolojiye gitmiştim, ama dahiliyeden almam gerekiyomuş.saat 11e kadar muayene olursanız o gün kan veriliyor. randevu bir gün önce ancak veriyolar, cepten kolay düşüyor.
ben trombofoli paneli istemiştim. 10-15 tüp kan vermiştim, abartmıyorum. genel adı bu. yalnız eşime gerek duymadılar. erkekler için sanırım ürlojiden almak gerekiyor.
minikler istanbulda akraban vardı galiba, tatilde atla git derim.

Cnm sanada cok gecmis olsun...inşallah meleklerimiz kardeşlerini yollarlar..

Canım cok gecmis olsun...melek annelerini bulduktan sonra anladım ki bizi bizden başka kimse anlamıyor..

Cok cok gecmis olsun...

Cnm gecmis olsun.ben de kurtaj olmadım

10 hfatlik olmasına ragmen dogal yolla düştü ..parca araç koptu içimden...
Hala kanamam devam ediyor...br terslik var ama hadi bakalım.

canım öncelikli olmayınca randevu sistemi ile yürüyor işler denildi bizde tüm randevular 27 martta olsun o zaman die talep ettik ama talep hakkımızda yokmuş :) bu nasıl bir hastaneydi hep mi bana denk geiyor anlamadım valla ist.e gittiğimde zaten özel hastaneye harcayacağımdan daha fazla harcayacam üstelik sevmediğim kişileri görücem bilmiyorlar zaten duyulacak bir sürü tantana.. bir de özelden daha hızlı çıkacak sonuçlar zaten daha ilk adetimi bile olmadım üç adet bekleyecem marta kadar yolu var ara tatilde halletmeyi düşünüyoruz.. içimden geçen ise yaşadıklarım sadece kötü talihti bir daha yaşamayacağım ..... buarada eşim de ürolojiden 27 marta randevu aldı aynı güne genetik test için randevu verildi ikimizede diğerleri özelden olur genetik sonuçları beklemeyi de düşünmüyorum açıkcası

Peki bu tetslerin maliyeti nedir acaba?
Labratuarlar yaparmi?

Son düzenleme:
loneliness,
gunluk2011,
hello_kity,
minicikumut,
ceza83,
renkliatlas,
senemgy,
topraksu_
günaydın kızlar...

sonradan gördüm kusura bakma, öpüyorum canım.

amin canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, İnşallah topikte mutlu günlerimiz çoğalacak kırmızılar azalacak. Umarım seninde bebişin bir an önce gelir tabiiki sağlıkla.

canım sana da iyi mutlu yıllar, En kısa sürede minişinin gelmesi dileğimle.

umarım çok güzel 2012 geçiririz. Bebeklerin hepsi bu sene gelsin vee çok bekletmesinler inşallah.

anladım canım. tabi nasıl rahat edersen.
benim de eşimin ailesi istanbulda. ama gitmeyi severim. zaten gitsek de fazla evde durmayız. ya alış veriş merkezine gideriz ya da gezilecek bi yerlere. üniversiteden evli arkadaşlarımıza falan gideriz. sürekli evde olsam ben de sıkılırdım. hatta kayınvalidem bazen der otel gibi kullanıyonuz evi diye:)
ama bu hastane sürecinde kayınvalidem yardımcı olmuştu. o çok iyi biliyor hastaneleri falan. sonuçta onun da derdi torun görmek:)bu konularda çok iyi.
şubat tatilinde yine gidecez ama gezemem çok tabi. ama özledim istanbulu. ben orda okudum üniyi, çok severim ondan.
inşallah bir daha yaşamayacasksın canım bunları. umarım herşeyi halledersiniz tatilde. birşey e çıkmaz, için rahat eder. çıksarsa da herşeyin tedavisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…