Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CANIM benim olur mu hiç öyle şey candaş seni tanımıyor olabilirim yüzyüze, ama bu senin yapabileceğin bir şey değil kuzum, lütfen...
sen zamanımıydı derken böyle birşeyi kasttetmedin, herkes hamile kalınca korkuyor acaba ben iyi bir anne olabilecekmiyim korkusu kaldı ki sen korunurken hamile kaldın, sen delirdin mi kuzum senin gibi merhametli sevgi dolu allah korkusu olan biri böyle bişi yapmazdı, ne cezası bunlar sınavımız sınavımız, bak millet nasıl sınavda çakıyor, çok şükür bu topikte yazdığım dertleştiğim tüm arkadaşlarım isyan noktasını teğet geçtiler, canım benim üzme beni böyle diyip.

Canım hepimizin içinden geçenleri mertçe yazmışsın helal olsun arkadaşım, evet demekki bu işler böyle rabbim haketmeyene haketmek istemeyene veriyomuş.Ne diyelim dünya bi sınav madem, bi,zim sınavımızda bu.Ayrıca bu topiğin açıklamasını yaptığın içinde ayrıca teşekkür ederim kendi adıma ....

Canım benim Allah razı olsun, ne güzel yazmışsın duygulandım biran :) Evet benimde korkum tamda dediğinden dolayıyda, öyle yazmamın sebebi arkadaşı belki okuyosa içi cız etsin diyeydi ama etmez heralde değil mi ? Evet çok şükür hepimiz isyan noltasından döndük, rabbimize binlerce kez şükürler olsun.İnş Allahımda hepimizi ödüllendirecek vaktimizi gelince.En azından kendimizle gurur duydum keyfinden kürtaj olanlar kervanında değiliz !

Aslında cezalarını çeksinler demek geliyo içimden ama tövbe yarabbim sen yolumuzdan şaşırtma yinede ....

Aslında cezalarını çeksinler demek geliyo içimden ama tövbe yarabbim sen yolumuzdan şaşırtma yinede ....

gerçekten ama ya, allah çok şükür, kaç aydır yazışıyoruz, dertleşiyoruz ve eminim sadece ben değil sizde düşünüyorsunuz, pren nedir bu ağrı, candaş iş ne oldu, burada paylaşım yapıyoruz amaç vakit öldürmek değil, neyse...

inşallah canım öyle güzel günleirmiz olur ki, bebeklerimiz kucağımızda fotoğraflarımızı çektiririz, bir araya geliriz, inşallah tabii kiminin bebeği kocaman adam olmuş olabir artık o kadar ayalarmayoruz,
:))) süper tatlı olur, bakşa topikte melekmehmet var onun oğluşu var, deyann da oğluşu olacak inşallah, senemimin vallahi allah biliyorya hep kız geçiyor, bir iki haber beklediğimiz de var, düşünsene hepimiz bebeklerimiz çocuklarımızla ::) ayy içim kıpırdandı.

ay saf gibi unuttum canım ya :) mesajını okuyunca aklım başımdan gitti :)

Koçiş çalkaladı ya bakalım ne olcak belki tutar dimi :))

İş sıkıntılı canım ya, resmen tepki aldık.Şefim babam gibi arkadaşlar abim gibiydi ama bi tepki var çok belli.O kıza ve bana.Sanki biz suçluyuz, odalar girip kapanıyolar.Müdür zaten agrsifti onda tepkiler çok ciddi belli oluyo.Sadece bi abi var başta ve şuanda tepkisi aynı.Biz neden millete yaymışmışız öyle diyo diğerleri + biz yaymadık millet duymuş o pislik adam anlatmış galiba. Onu da daha göndermediler, bu personele ihtiyacımız yoktur yazısı yazıldı başkana eklemeler yapmı ş ama ne yaptı bilmiyoruz, şmdi yazı makamda ordan çıkmasını bekliyoruz.Belki 1 günde belki 1 ayda çıkacak.Bi gitseydi de kurtulsaydık.

Hoş burdakilerde amir yalakası diyeceğim ama yinede gözümle görp kabimle hissetsemde konduramıyorum ! Sanırım hayal kırıklığına uğradım demek ağır geliyo.

Biraz önce de bi abi soruyo, ymn değiştiren abi yani.Canın neye sıkkın dedi, bişeye sıkkın değil sadece ortam gergin olduğundan banada yansıyodur gerginlik yokki diyo, sanki ben salağım hadi ben neyse o kız ve bi abide aynısını hissediyo.YAni aslında gerginlik var ama herkes kolay yön değiştirebildiği için inkara başvuruyolar...Düşün ki şefim kızın selamına bile karşılık vermiyo, şefim konusunda iki kere hayal kırıklığına uğradım, diliyorum ki sadece biz yanlış anlamış olalaımda doğrusu bu olmasın ....

Sen nasılsın canım? Reglin bitti mi ? ama devam ediyodur değil mi daha yeni hastalanmıştıın galiba ?

Ne güzel temenniler bunlar Tatlım. Ne harika olur gerçekten. Topik kardeşi olur bizim veletler

Ne güzel temenniler bunlar Tatlım. Ne harika olur gerçekten. Topik kardeşi olur bizim veletler

AY HAKKATEN YA BEN ORAYI PAS GEÇMİŞİM :) BU ARA BENDE Bİ TUHAFLIK VAR :) kİTTY IM YA İNŞ O GÜNLERDE HEPİMİZE NASİP OLUR ALLAHIN İZNİYLE... BENİMDE İÇİMDEN HEP İKİZ GEÇİYODU AMA ARTIK GEÇMİYO SANKİ O ŞANSIMI KULLANDIM GİBİ AMA BENİMDE İLKİM KIZ OLUR KESİN ....

ALLAH HEPİMİZE O GÜNLERİ NASİP ETSİNDE SAĞLICAKLA DOĞSUNLARDA KIZLARLA OĞLANLARLA ANNELERLE FOTOLARIMIZI KOYAR NİSPET EDERİZ ELE GÜNE DEĞİL Mİ :))

Çok iyi olur yaaa. Ne güzel, biraz da tatlı hayaller kuralım di mi Ben diyorum işte, hazır yaz da geliyo, kocişini alan gelsin Bodrum'a Hele bir de mayıs ayı bereketli geçerse oooohhhhhh! Değmesinler keyfimizeeeeee

kızlar biraz önce geldim drdan. kaşıntım var demiştim ya mantar ve iltihap olmuş dedi dr. 15 gün önce kürtaj sonrası kontrolde tertemizdi herşey.bu dr örnek bile alıp patolojiye yolladı.ilaçlarımı iş çıkışı alacam.sanırım fitil ,antibiyorik yazdı.bu arada ne gelen yumurtadan bahsetti ne rahim toparlanmış dedi dedim yokmu yumurta, bu ay hamile kalsam nasılsa kürtaj olalı 1 ay oldu. bu iltihapla hamile kalmana izin vermem unut bi kaç ay dedi. valla en başta 2 aya pazarlık yapmıştık kaldı 1 ayım dedim çıktım

Sağlık olsun Canım ya. Doğru zamanda olsun inşallah da üzmesin seni. Doktorlar en kötü ihtimali söylüyorlar hep. Hayalkırıklığı olmasın diye... İlaçlarını düzenli kullan, çabucak iyileş. Bebişle ömür geçireceksin kısmetse, bir iki ayın lafı mı olur

Çok iyi olur yaaa. Ne güzel, biraz da tatlı hayaller kuralım di mi Ben diyorum işte, hazır yaz da geliyo, kocişini alan gelsin Bodrum'a Hele bir de mayıs ayı bereketli geçerse oooohhhhhh! Değmesinler keyfimizeeeeee

,

inşallah senemcim çok istiyoruz yani geçenlerde konuşuldu ama samıorum ki bodrum dışı bir yer olsun, inşallah canım mayıs ayı uğur getirsin topiğimize, nisanda gider ayak 1 bebek verse topiğe hiç fena olmayacak :)

pileo kıs geçmiş olsun bacım, dr sana yumurta varsa var der mi, gözleirndeki o cevheri görmüş belli, azıcık seni korkutuyordur. sen hiç üzülme sağlıklıca kucağmıza alalım da tabii bu arada tez zamanda gelsin ler

Tabiki Senin söylediğin Tarzda Yazmadım Buraya Burda Herşey Konuşuluyo Herkez Her konuda Birirnine Bişiyler danışıyo Ben Böyle şeylerin yazılması yasak diye bi kural görmedim burda aksine bu tarz konular konuşulsun diye açılmıştır Jinekoloji Bölümü Belki Konuyu Yanlış Yere Açmış Olabilirirm Ama Bunu Yargılamak Sana Değil Mod lara Veya Adminlere Düşer Onlardan uyarı gelirse tabiki yazdığımı başka yere taşırım veya silerim Ayrıca Ben Diğer Kızlardan Sorumun Cevabını aldım Herkese Teşekkürler

kesinlikle zaten önceki yazımda da belli etmiştim, yanlış yer, yanlış kişi, ve ben olsam seni men ederim demiştim, yani doğru anlamışız birbirimizi ne güzell...

herkese ii akşamlar...ben kırmızıları ha gördüm ha göreceğim karnım ağrıyor ve kahverengi akıntım başladı..21. gün en koyu çizgi o gün yumurtlamışım saydığımda yarın adet tarihim oluyor bu arada ben 3 aydır 21.günlerde yumurtluyormuşum..adetim 38 günde bir geliyormuş..ya rabbim kendimden haberim yok..iyi ki bu ay ovulasyon testini yapmışım..yakında yan branşım doktorluk olacak
senemcim bu arada başın ssağolsun yengeni kaybetmişsin..bu erkekler çok dygusuz...
kızlar 3 gün önce laboq..diye bir hamilelik testi vardı ve silik çıktı ikinci çizgi bizde hemen kan testi için gittik 1.20 çıktı..üzüldüm azcık ama hemen topladım kendimi:)yapmayın o testten
diğer kızlar sizler nasılsınız...listeye benide ekleyin daha çok ama...
neyse öptm hepinizi

canım amacımız artık bi an önce hamilelik deilde sağlıklı bir hamilelik..sen önce sağlığına kavuş moralini bozma arkadan tıpış tıpış gelecek bizim bebişler..canını sıkma hiç..

canım peki sen yumurtlama gününü yanlış biliyormuşsunya canım eger dedigin gibiyse yani akıntın felan olmuyormuydu normalde akıntıyla anlaşılıyorya yumurtlama ondan sordum bilgi almak amaçlı yani gerçekten yumurtladıgına işaretmi yoksa akıntı olmadanda yumurtlama olabiliyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…