- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #12.901
chnb nasılsın?
Canım sağ ol. Sen iyisin sanırım. Bence de git canım. Rahim ağzı uzunluğuna da baktır. İyi olur hem yola çıkmadan...
kayınvalidemin ağzına sakız olmayayım diye evimi barkımı düzenliyorum pepecim tek başıma perşembe yarım gün kadın gelecek, ama o zamana kadar tüller falan yıkanması gerekiyor. Halıların bir kısmıda temizliyiciye gitcek, bebekle ve kendimle ilgili eksiğim yok çok şükür , bir babannesi bişiler almış onları giyecekmiş onlar yıkanacak ütülenecek onuda kendisi yapar söylene söylene de olsa yapar hakkını yemiyim. Endişem çok inan heyecanlanamıyorum bazen karnımdan bebek mi çıkacak şimdi diye düşünürken yakalıyorum kendimi bakalım hayırlısı mevlam güzel yazgılar yazmış olsun. Hepimiz için.
chnb canım 40 yılın başı bir denk geldik onda da eşimin balık yapası tuttu, balkondan bağırıp duruyor baaahar bahhhar diye diyorum 1 dakka :))) offf sağolsun birde her yeri batırmış ooaraları temizle et derken geldim.
O güne kadar doğurmamış olursam kesinlikle gelmek istiyorum o gün olmasa bile İstanbul'da olduğun zamanda bir araya gelmek seni görmek istiyorum. Babam kardeşim eşim söz verdi götürürüz dediler :))) Evim şişlide ister evime buyurursun başımla ister dışarıda buluşuruz. Bakarsın LOnileness fuar için gelecekmiş ya ortak bir yerde buluşuruz. Ama işte senin kıpırdamaman mı gerekiyor bilmiyorum açıkçası.
Hasta oldum geçti tansiyonum çok yüksekti omron diye bi cihaz aldım hep 12 6 gösteriyor bakalım cuma dr gidim neler olacak görelim. yazarım size.
cezam var mı bişiler ceza? nasılsın. Aydında havalar soğukmuş galiba.
Canım benim ne güzel olur gerçekten. Bacı gibi olduk burada. Görmeyi çok isterim seni. Yorma fazla kendini. Ben doğumdan 3 ay sonra doğum öncesi kiloma dönmüştüm. Dert etme yakışmış da kilo sana...
Maşallah paşamıza...
masalah 2. melegimiz gelmis. Allah nazardan saklasin..kizimizin ismi cok guzel bayildim...bizde melike falan dedik ama kararsizim kizlar yardim edersiniz artik bana
hellom
loneliness
candas
chnb ablacim
gunluk
minikler sizlerden naber kizlar..unuttuklarim varsa cok ozur...
yeni gelismeler nasil. merak ediyorum herkesi.. optum
Canım geçmiş olsun. Her şey yolunda gitsin inşallah. İlşki konusunda dikkat. Kadınlar da orgazm erken doğuma yol açabilirmiş... Allah korusun...
HERKESE GÜNAYDIN KIZLARRRR MUTLU GÜNLERR
Canım iyi yapmışsın. Doğal şeyler ye iç:))
kızlar eşime dedim bu ay spermiogram sonucu gelsin ,bende sorun yoksa gidecez dr a dedi aceleci davranma dedi. eşimin arkadaşı var onun arkadaşı üni de doç ona gidecez dedi
İyi bir dr ile başlamak iyi olur bence de...
Merhaba kızlar;
Ben bugün evdeyim.Gece çok hastalandım ve işe gidemedim.Bademciklerim şiş ve bütün vücuduma iğneler batıyor
Hiç böyle olmamıştım.Annemdeyim,yatıyorum öyle.Eşim yine şehirdışında
Kendinize iyi bakın.Görüşmek üzere..
Geçmiş olsun canım benim...
İnşallah sevincini paylaştığın ilk insan arkadaşınolsun:))nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
hadi azcık sohbet edelim dersim boş...cuma gününe arkadaşlrımı çağırdım eve..eğer test negatif çıkarsa çok üzülmeye fırsatım olmasın diye....iyi yapmışım demi:)
Candaşım sen nasılsın?
Ben de inciri zeytinyağına koyacağım bu akşam:)) Bir de keçiboynuzu bitti, çarşıya da gidemiyorum