Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
chnb nasılsın?

Canım sağ ol. Sen iyisin sanırım. Bence de git canım. Rahim ağzı uzunluğuna da baktır. İyi olur hem yola çıkmadan...

Canım benim ne güzel olur gerçekten. Bacı gibi olduk burada. Görmeyi çok isterim seni. Yorma fazla kendini. Ben doğumdan 3 ay sonra doğum öncesi kiloma dönmüştüm. Dert etme yakışmış da kilo sana...

Eki Görüntüle 319722
bu da bir diger pozu ayagini alnina getirmis

Maşallah paşamıza...

Canım geçmiş olsun. Her şey yolunda gitsin inşallah. İlşki konusunda dikkat. Kadınlar da orgazm erken doğuma yol açabilirmiş... Allah korusun...

HERKESE GÜNAYDIN KIZLARRRR MUTLU GÜNLERR

Canım iyi yapmışsın. Doğal şeyler ye iç:))

kızlar eşime dedim bu ay spermiogram sonucu gelsin ,bende sorun yoksa gidecez dr a dedi aceleci davranma dedi. eşimin arkadaşı var onun arkadaşı üni de doç ona gidecez dedi

İyi bir dr ile başlamak iyi olur bence de...

Geçmiş olsun canım benim...

İnşallah sevincini paylaştığın ilk insan arkadaşınolsun:))

Candaşım sen nasılsın?

Ben de inciri zeytinyağına koyacağım bu akşam:)) Bir de keçiboynuzu bitti, çarşıya da gidemiyorum( Eşime de zinco aldım bugün...

Sertab Ereneri kim koydu? Bayıldım tam beni anlatıyor bu eklemeyi öğretin bana da ne olur ama ayrıntılı yazın anlamam...

yok canım ya. yarıyıl tatilinde ankarada doktora gideceğim. ters bi durum yoksa şubatta başlıycam inşallah...sen nasılsın, bebiş nasıl?

çok şükür iyiyiz kızlar.
ağla tabi canım. ağlamak iyi geliyor insana. sana tavsiyem resim falan kaldır. ultrason resimlerine bakıp daha çok ağlayasım gelirdi.
inşallah tekrar hamile kalacaksınız?

Sertab Ereneri kim koydu? Bayıldım tam beni anlatıyor bu eklemeyi öğretin bana da ne olur ama ayrıntılı yazın anlamam...
ölçtürmüştüm canım 3.5tu. her sefer ölçtürmek mi lazım?

Özellikle 12. hafta ve sonrası çünkü bebek büyüdükçe sıkıntı olabiliyor zaten. Bak ArdaBeyin yazısını koyayım...

erken doğumu tahmin ve engellemede izlenecek yol tüm gebe populasyonunu rahim uzunlığu ölçümü ile taramaktan geçecektir. Zira erken doğuma giren hastaların yarısında geçmişinde bir risk faktörü bulunmamaktadır.

arkadaşlar 1 hafta önce kürtaj olmuştum kanamam bitmişti bugün sanki ilk gün gibi kanamam oldu bu normal mi yada ne zamana kadar devam eder ki böyle...

aa hangi anaokulu mnerak ettim bak:)mahallemi çok seviorum canım yaa şükürler olsun rabbim ordan bi ev nasib etti kira ama olsun allahım kendi evimiizde nasib eder belki bigün valla görüşelim aöf işletme okuyorum canım

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr mutlu günlerr

arkadaşlar 1 hafta önce kürtaj olmuştum kanamam bitmişti bugün sanki ilk gün gibi kanamam oldu bu normal mi yada ne zamana kadar devam eder ki böyle...

Benimde 1 haftalık kanamadan sonra 2 gün durmuştu kanamam.Sonra 2-3 gün daha devam etmişti.Bence normal görünüyor canım

ablacım nasılsınnn ne kadar kaldı bebeğine kavuşmana inşallah sen hepimizden önce hamile kalcan sanırım:):):)sağlığıyla gelsin inşallahh bu sefer biz renkliyle sardık ota çöpe abla ben dün kuru incir aldım bal aldım çörek otu bal tarçın karışımı yaptım bide incir yicem günde 5 tane falan onlarda pek tatlı mis gibi kilo alırım ben şimdi kocam kitap alcakmış bana karatay diyeti kitabı:)bi doğurayım ondan sonra diyet yapcam dedim şimdi saldım malesef aklımda bebek varken başka bişeye odaklanamıorum

günaydın kızlarrrrrrrrrrr...kuzucuklarım fen sınavı oluyorlar..müsait olduğum için bi bakayım dedim... haftayı yarıladık ne güzel:)

günaydın kızlarrrrrrrrrrr...kuzucuklarım fen sınavı oluyorlar..müsait olduğum için bi bakayım dedim... haftayı yarıladık ne güzel:)

gel cuma gellllllllllllllllllllllll ay yazık çocuklar sınav oluyo sen burda nette kaynat:)

sizi tembeller siziiiiiii of evlilik çalışma hayatı kafada bebek planları zor anam zor okumak verilen parada cabası bi ton para alıolar uyuzlar
biz bir araba parası kesin verdik ya :))
ayy adasim guldurdun beni yaaaemzik manyagi mi yapcaksin
haketti ama :)

kaderdaşım benim, tembellikte güzel şey ya :))

chnb, ablam dün yazamadım.dr a gitmem gerek çok farkındayımda bi ayağım gitmiyor.eşim kesin kararlıymış nisana dek bekleyecekmiş, olmazsa beraber gidecekmişiz.eğer aksi bbi şey çıkarsa dr a gidişimi ertelediğim için çokta pişman olurum ama inş korktuğum olmaz.senin ısrarına aslında çok hak veriorumda gidemiyorum işte.dr da araştırmıyorum.bebeği evet istiyorum ama sanırım istediğim kadarda sorumluluğundan çekiniyorum galiba...şimdi ben ist.da senin dr una haftasonu gidebilir miyim ? işlerimi 1 günde halledebilir miyim ? ank da biri aklıma yatmazsa oraya giderim, burda da iyi drlar vardır mutlaka da konu sıradan bişey değil ki, aynı şeyi yaşamış birinden öğrenmem lazım ki içime sinsin.etrafımda öyle biri yok maalesef.olmasında o da ayrı.

nuray, özledik seni.tr ye gelip gitmediniz değil mi daha ?

gel cuma gellllllllllllllllllllllll ay yazık çocuklar sınav oluyo sen burda nette kaynat:)

öğrenci olmak zor yaaaaaaa...ama benim için iyi oluyo...yapcak bişi yok zaten 3. ve 4. derslerim boş...ohhhhh sorma keyfime...sol kasığım ağrıyor canım..sence bu bi belirti olbilirmi:)

öğrenci olmak zor yaaaaaaa...ama benim için iyi oluyo...yapcak bişi yok zaten 3. ve 4. derslerim boş...ohhhhh sorma keyfime...sol kasığım ağrıyor canım..sence bu bi belirti olbilirmi:)

tek başına bu belirtiyi kabul etmiyoruz ayrıca hıçkırık tutması lazım bide kısık kısık öksürmen lazım:)
kuzum inşallahhh belirtidir yavrucuun kendine yer açıodur soldan soldan ben sınavdayken sinir olurdum öğretmen kitap falan opkurdu tabi o zamanlar pc yok:)

candaşım bizde verios valla henüz sizin kadar olmadı ama nabersin kuzum keyfiler nasıl

valla oabilir şeker, her gebelik farklıdır diyenleri unutma :) ee sen test yaptırcaktın ?

bu yıl bitecek ama :) iyiyim şükür ya, bu ay depresyon yoktu mükemmelim yani.aynı keyif inş ocaktada devam eder, çünkü bu ay denk getirmemiz ektra zor.sen nasılsın canım ?

bu yıl bitecek ama :) iyiyim şükür ya, bu ay depresyon yoktu mükemmelim yani.aynı keyif inş ocaktada devam eder, çünkü bu ay denk getirmemiz ektra zor.sen nasılsın canım ?

iyiyim kuzum ya eşimin kontrolu var mide ağrıları devam ediyo iş yerinde çok problemleri var bazen dinlerken sıkılıorum dün akşam da öyle oldu kendimi ütüye verdim sonra oda yattığı yerde uyuyakalmış çalıştığı yeren sürekli birilerini çıkarıolar bizimkine sen kalcaksın demişler ama içi rahat etmio piskolojisi bozuldu valla uyurken yarın iş var dimi falan diye sayıklıo çok korkuyo işsiz kalmaktan ben rahatım beni çıkarmazlar ben bakarım kocama :)allah göstermesin öyle bişeyi ama çıkarılırsada canı saolsun napalım şimdi doktora gitti bakalım ne dicek
kafadan atınca bebek gelir falan diolar ama sana denk gelir bu durum inşallah buda yalan dimi:)

günaydın kuzucuklarına başarılar, Allah zihin açıklığı versin. Gözümü diktim sana, Cuma büyük gün :) bende dr gitcem cuma

cancan günaydın, Dr olayını şimdiden araştırmakta fayda var aslında. Hamile kalıncada sonuçta bir dr gideceksin, Nisana kadar 3 aylık hamile olursun. Kitty demedi deme.

nazlım harçlar çok pahalıymış galiba.

öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…