- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.081
amin cn insevet cok kötü gercekten önce haberin i aliyorsun sonra kaybetme aniii Allahim birdaha gölstermesin ins, o zaman bnde
3ay boyunca sanirim korunmaliyim rahmin dinlenmesi icinbende ztn hamilelik cok hafif pozitif cikmisti dok dedi ama ben buyumesini hayal ediyordum
ve bekliyordumki buyur sonra hamilelik iyice pozitif olur ama KADER iste ins ALLAHIM KMSEYE YASATMASNNN (AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII)
AMİNNNNNN.o haberi almak yetiyor canım zaten anneliği hissetmek için.o andan itibaren her şeyin değişiyor, yediklerin, planların...... ben 2 aylıkken kaybettim. çok zor oldu. acısı hala dün gibi. 2 düzenli adetten sonra korunmayı bırakıcam ben. hamile kalmadan önce de iyi bir hastaneye gidip gereklki testler varsa yaptıracağım. biz önlemimizi alalım, tevekkül edelim. allahım en hayırlısını bilir.
SANADA COK BUYUK GECMIS OLSUN CNMevet herseye hazirlikliydim hatta dogumdan bile korkmuyrdum herseye raziydim yeterki
benimle olsun allahim ins dedim ama kader(( SIMDI malesef korunmam lazim ins ondan sonra tekrar gzl haberler alirz cnm Uzulme((Allahim birdaha yasatmasiemyiorummm n
ne kadr kucuk lursa olsun ben cok kaptirmisdim kendimi simdi bos bir karin(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( VE KENDIMI YAPA YALNIZ HISSEDIYORUM (((
günaydın kızlar. yazamadım kaç gündür.dün misafirim vardı. bikaç gün de ben iyi değildim. sürekli uyku falan. nasılsınız. bugün bebek görmeye gidecez mecburen. okuldan bir arkadaş. sonrasında da bir arkadaş bebeğini düşürmüş ne yazık ki çok yeniymiş sonra da oraya gideceğim. bugünüm hiç iyi geçmeyecek anlayacağınız.
cezam olmamış tatlım çok üzüldüm seni teselli etmeyi öyle isterdim ki.ama daha iyi olmana sevindim.inşallah bir dahaki aya ne diyelim.
renkliatlas kararın hayırlı olsun canım. senin adına çok sevindim. allahım sana ne güzel bişey nasip etmiş. umarım en kısa zamanda alışırsın.
candaş kötü haberler almışşın. çok geçmiş olsun kuzeninin çocuğu için. dayının da bebeği olcakmış. inşallah aldırmayı düşünmezler. allahım onlara geç de olsa güzel bişey nasip etmiş. biz burda nasıl çırpınıyoruz bebek için.
sweet canım gözün aydın. inşallh kan testiyle onaylatırsın çok sevindim.allahım bize de nasip etsin.
günlük canım hoşgeldin. içini ferah tut. bebeğin seninle.kaybını hatırlaman ve üzülmen çok normal. ben her pazartesileri ruh gibiyim. dün bi arkadaş duymamış seninki kaç aylık oldu dedi. sustum kaldım.14 haftayı bitirdik diyemedim(((acım yeniden tazelendi.
günaydın kızlar çok sağolun....burdayım bazen açıp bakıyorum ama yazamadım bir türlü...kusura bakmayın kızlar sizi meraklandırdım çok özür dilerim...insanın aklına hemen kötü şeyler geliyor dimi allaha şükür iyiyim ama ruh halim pek iyi değil...
candaşım, eşime doydum doydum adamla tartışmalara bile başladım yani:))
ya kendimi çok garip hissediyorum mide bulantılarım ve ağızdaki değişik tat hala devam ediyor buda beni yataktan kaldıramıyor...bunun için çok mutluyum en azından bebeğim iyidir belki diyorum....bu hafta kayıbımı yaşadığım hafta bu yüzden ruh gibiyim...dolanıyorum ama birde bana sorun her yerimi yokluyorum bir bilirti diyorum yaşadığına dair...elimi karnıma koyup sürekli bir kıpırtı bulmaya çalışıyorum...allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın allahım...
nuray canım oğlun oluyor demek...oooo maşallah erkekler çoğunlukta yaa belki ben ve lonelinesten kız gelir...hadi gözünüz aydın...lekelenme için yat canım dinlen vee bol su iç...inşallah çabuk geçer...
renkliatlas, kapanmışsın canım...hayırlı olsun...allah gönlüne göre versin...
cezam, cezam offff dr mu değiştirsen bilemedimki canım benim üzülmede diyemiyorum aynı şeyleri yaşadık ve üzüldük....inşallah bu ay tutar dualarımızdasınız....
chnb, süper bir haber süreci başlatıcazmı falan diye düşünürken içine girmişiz bile yaa ne güzel bir haber canım bende hemen tutacağını düşünüyorum....allah yadımcın olsun...
nazlım, naber canım?
minikler sen nasılsın?
lonelines, nasıl gidiyor canım nasılsın, annen gitmişti idare edebiliyormusun?
minicikumut, hilal, rolle sizler nasılsınız.?
yeni gelen arkadailar geçmiş olsun herpinize...allah tekrar göstermesin...
renkliatlas tarifini bekliyorum..birazdan çarşıya gideceğim alacağım çünkü
kız ne tarifiii
tebrikler canım.......
renkliatlas aslanpençesini nasıl kullanıyosun...
günaydın kızlar ben bugün daha iyiyim yeni yeni kendime geliyorum...ağlamalarım yeni bitti...
kahvaltı yapmak isteyen gelsinnnnnn
bacım kusura kalma yeni gördüm....aslan pençesini gün aşırı yapıyorum canım, ama 1 çay kaşığı hayıt tohumu bi tutam adaçayı bi tutam aslanpençesini 1 bardak kaynar suya atıyorum, direk ateşe değil altta kaynayan çaydanlık altının üzerine koyuyorum 10 dk demlendiriyorum.. bu karışıma aslanpençesini 1 gün arayla koyuyorum..mesela dün aslanpençesi koydum karışıma, bugün koymadım..bi sabah kahvaltıdan sonra bide gece yatarken içiyorum..canım..
tebrikler canım inşallah sorun çıkmaz...darısı başımıza
tebrikler canım.......
renkliatlas aslanpençesini nasıl kullanıyosun...
günaydın kızlar ben bugün daha iyiyim yeni yeni kendime geliyorum...ağlamalarım yeni bitti...
kahvaltı yapmak isteyen gelsinnnnnn
çok teşekkür ederim kan sonucum 459 çıktı çarşamba tekrar bakılacak inşallah hepinize nasip olur ama ben hala korkuyorum kalçadan bi tane iğne yaptı doktor progesteronmuş bitane vajinal jel verdi bide şimdilik 10 tane göbekten vurulan bi iğne verdi birinci kayıp belki kan pıhtılaşmasındandır her ihtimale karşı dedi kan pıhtılaşması içinmiş iğneler inşallah sağlıklı sıhhatli doğar meleğim
çok teşekkür ederim kan sonucum 459 çıktı çarşamba tekrar bakılacak inşallah hepinize nasip olur ama ben hala korkuyorum kalçadan bi tane iğne yaptı doktor progesteronmuş bitane vajinal jel verdi bide şimdilik 10 tane göbekten vurulan bi iğne verdi birinci kayıp belki kan pıhtılaşmasındandır her ihtimale karşı dedi kan pıhtılaşması içinmiş iğneler inşallah sağlıklı sıhhatli doğar meleğim
Gözün aydın canım ne güzel gittiğin yer temkinli yaklaşmış.keşke bana da öyle bir iğne verselerdi belki ikinci bebeğimi kaybetmezdim.ilkinin boş gebelik olduğunu söylemiştim buna rağmen hiç iğne falan vermedi.şimdi tahliller yaptıracağım kan pıhtılaşması var mı diye...belki yoktur ama ikinci acıyı yaşayınca aklımda hep acabalar var....
chnb, canım yarın tam 15 haftalık oluyorum allah izin verirse...inşallah sağlıkla gelecek bebeğin bu defa canım...geçmiş olsun oğlun nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?