Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AMİNNNNNN.o haberi almak yetiyor canım zaten anneliği hissetmek için.o andan itibaren her şeyin değişiyor, yediklerin, planların...... ben 2 aylıkken kaybettim. çok zor oldu. acısı hala dün gibi. 2 düzenli adetten sonra korunmayı bırakıcam ben. hamile kalmadan önce de iyi bir hastaneye gidip gereklki testler varsa yaptıracağım. biz önlemimizi alalım, tevekkül edelim. allahım en hayırlısını bilir.

SANADA COK BUYUK GECMIS OLSUN CNM evet herseye hazirlikliydim hatta dogumdan bile korkmuyrdum herseye raziydim yeterki
benimle olsun allahim ins dedim ama kader(( SIMDI malesef korunmam lazim ins ondan sonra tekrar gzl haberler alirz cnm Uzulme((Allahim birdaha yasatmasiemyiorummmn
ne kadr kucuk lursa olsun ben cok kaptirmisdim kendimi simdi bos bir karin (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( VE KENDIMI YAPA YALNIZ HISSEDIYORUM(((

saol canım. ben de aynı. doğumdan öyle korkardım ki hamile kalmadan önce. canım tatlıdır biraz:) hamile kaldığım an sağlıcakla doğsun da çekeriz acısını dedim. hele bir de kaybettikten sonra dedim ki keşke kucağıma alabilseydim de herşeyi çekerim.mide bulantılarımdan şikayet ediyordum. şimdi öyle kızıyorum ki. halbuki bebeğim bulantılarla kendini hissettiriyormuş kıymetini bilememişim.şimdi en ufak bi bulantıda elim karnıma gidiyor,meleğim aklıma geliyor. inşallah canım burda güzel haberleerimizi paylaşırız en kısa zamanda. o yanlızlık hissi bende de var. iki kişi olmuştuk halbuki(((

teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz içinn

renkliatlas tarifini bekliyorum..birazdan çarşıya gideceğim alacağım çünkü

tebrikler canım.......

renkliatlas aslanpençesini nasıl kullanıyosun...

günaydın kızlar ben bugün daha iyiyim yeni yeni kendime geliyorum...ağlamalarım yeni bitti...
kahvaltı yapmak isteyen gelsinnnnnn

bacım kusura kalma yeni gördüm....aslan pençesini gün aşırı yapıyorum canım, ama 1 çay kaşığı hayıt tohumu bi tutam adaçayı bi tutam aslanpençesini 1 bardak kaynar suya atıyorum, direk ateşe değil altta kaynayan çaydanlık altının üzerine koyuyorum 10 dk demlendiriyorum.. bu karışıma aslanpençesini 1 gün arayla koyuyorum..mesela dün aslanpençesi koydum karışıma, bugün koymadım..bi sabah kahvaltıdan sonra bide gece yatarken içiyorum..canım..

saolasın bacım...bende birazdan çıkacağım alacağım...sonra görüşürüz kızlarrrrrrrrrr

tebrikler canım inşallah sorun çıkmaz...darısı başımıza

çok teşekkür ederim kan sonucum 459 çıktı çarşamba tekrar bakılacak inşallah hepinize nasip olur ama ben hala korkuyorum kalçadan bi tane iğne yaptı doktor progesteronmuş bitane vajinal jel verdi bide şimdilik 10 tane göbekten vurulan bi iğne verdi birinci kayıp belki kan pıhtılaşmasındandır her ihtimale karşı dedi kan pıhtılaşması içinmiş iğneler inşallah sağlıklı sıhhatli doğar meleğim

tebrikler canım.......

renkliatlas aslanpençesini nasıl kullanıyosun...

günaydın kızlar ben bugün daha iyiyim yeni yeni kendime geliyorum...ağlamalarım yeni bitti...
kahvaltı yapmak isteyen gelsinnnnnn

cezacım çok saol inşallah öbür ay senin meleğinde gelir

tebrikler allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin bizlere dua etmeyi unutma....bu arada bu 3. hamileliğin mi?

Tebrik ederim. Dr ni de tebrik ederim. Tedbirli bir dr imiş. Proloton depot mu verdi? Yağlı bir iğne acır diğer pıhtılaşma için olan acımaz. Göbekten koldan ya da bacaktan yapılıyor...

Loneliness sen yapıyor musun hala iğneleri...

Günlük sevindim iyi olmana canım. Sağ olsaın. İnşallah sağlıklı embriyo çıkar da tutar bebişim. Bulantıların yavaş yavaş azalır bundan sonra. Kaç haftalık olduk tam olarak?

Gözün aydın canım ne güzel gittiğin yer temkinli yaklaşmış.keşke bana da öyle bir iğne verselerdi belki ikinci bebeğimi kaybetmezdim.ilkinin boş gebelik olduğunu söylemiştim buna rağmen hiç iğne falan vermedi.şimdi tahliller yaptıracağım kan pıhtılaşması var mı diye...belki yoktur ama ikinci acıyı yaşayınca aklımda hep acabalar var....

chnb, canım yarın tam 15 haftalık oluyorum allah izin verirse...inşallah sağlıkla gelecek bebeğin bu defa canım...geçmiş olsun oğlun nasıl oldu?

sweetpurple tebrik ederim Allah saglik mutlulukla kavustursun insallah bebegine.
Buarada doktorun kim hangi hastanede?

Geçmiş olsun. 2 düşüğünüz varmış. Benim de 2 düşüğüm var. Pıhtılaşma dışında bağışıklıkla ilgili testler ve eşiniz ve siz preferik kanda kromozom analizi testini yaptırın bence. Devlet ücretsiz yapar 2 düşüğü olanlara yapıyor...

chnb, canım yarın tam 15 haftalık oluyorum allah izin verirse...inşallah sağlıkla gelecek bebeğin bu defa canım...geçmiş olsun oğlun nasıl oldu?

Maşallah.İnşallah canım 2.çocuk için bu mücadelemi sen daha iyi anlarsın. Tutar inşallah canım. Bana da tutar gibi geliyor. Daha çok ben sağlıklı embriyom olur mu için çekiniyorum. Yumurta sayım fazla çıkmayacak çünkü...

merhaba canım arkadaşlarım...
benim için kötü bir hafta yarın bitiyor ama bugün topikten güzel bir haber çalındı gözüme
sweetpurple tbrk ederim cnm allah tamamına erdirsin..

kızlar eşimle perşembeden beridir limoniyiz cuma şiş gözlerle okula gittim............... hala kırgınlığım devam ediyor ama bugün az buçuk cvp vermeye başladım :) anlaşılmak çok önemli değil mi hep bundan şikayet ediyoruz ama yazıkki yaşadıklarımızı birebir yaşamadan kimse bizi anlamıyor... ilk adetim bana çok ağır geldi dört gözle bekledim ama farkında olmadan beklememeye kendimi şartlandırmışım yeniden pet almaya bile elim gitmedi eşime aldırdım

ceza cnm benim farkında olmadan gözyaşlarına eşlik etmişim benim önümde denemek için bile beklemem gereken en az 2 ayım var toparlan cnm bi kaç güne yumurtlama günün olacak yeniden umudun doğacak inşallah bu ay sonrasında mutluluk gözyaşı dökersin..

candaş canım yazını dün ağrıyan gözlerimle okudum güzel allahım yaza kadar sevindirsin hepimizi inşallah yaza kadar gelirler ve yaz tatili planlarımızı altüst ederler

chnb ablacım ben de ikiz gelecek die hissediyorum belki hakettiğini düşündüğüm içindir bilemiyorum hep söylüyorum hayranım bu mücadele eden yanına hepimiz mücadelesini veriyoruz ama biz o duyguyu tatmak için ediyoruz bi evladımız varken bu kadar zorluğa kendi adıma söyleyim katlanabilir miydim hiç sanmıyorum sinirlerim yıprandı çünkü bunu bu adet döneminde daha iyi anladım bir de söylemek istediğim bişey var iyiki varsın ve iyiki bilgilerini bizimle paylaşıyor ve pes etmememiz için bize destek oluyosun allahım bu güzel kalbin dileğini versin inşallah..

renkli naber nasılsın yeni bir seni buldun artık yeni bir hayat da(bebek de) fazla bekletmeden bu ay gelir inşallah arabanız da hayırlı olsun buarada

loneliness nasılsın cnm

günlük cnm bulantın devam ediyormuş kısa zamanda geçmesini diliyorum arada iyiyim yaz cnm merak ediyoruz hep iyi ol

hello canım çınarın cicileri ne güzeller öyle.. nasıl oldun cnm..

nuray, dralp, peppe, hilal kızlar hepinize selamlar..

ve yeni gelen arkadaşlar szlere de merhaba.. kızlar neden bu topik bu kadar kalabalık oldu lütfen daha gelen olmasın lütfen artık kimsenin canı yanmasın..

isim olarak kim yazdı hatırlamıyorum ama düşükten sonra korunma süreci ne olmalı die sorulmuştu ben ilkinde kürtaj ikincisinde düşük yaşadım ama vücut ikisinde de sarsılıyor bence dr.un söyledikleri önemli ama daha önemlisi kişinin kendini hazır hissedip hissetmemesi en azından iki adet görmek vücudumuz hakkında bize bilgi verir die düşünüyorum.. allah en kısa zamanda hepmize tekrar annelik duygusunu tattırsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…