- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.101
merhaba canım arkadaşlarım...
benim için kötü bir hafta yarın bitiyor ama bugün topikten güzel bir haber çalındı gözüme
sweetpurple tbrk ederim cnm allah tamamına erdirsin..
kızlar eşimle perşembeden beridir limoniyiz cuma şiş gözlerle okula gittim............... hala kırgınlığım devam ediyor ama bugün az buçuk cvp vermeye başladım :) anlaşılmak çok önemli değil mi hep bundan şikayet ediyoruz ama yazıkki yaşadıklarımızı birebir yaşamadan kimse bizi anlamıyor... ilk adetim bana çok ağır geldi dört gözle bekledim ama farkında olmadan beklememeye kendimi şartlandırmışım yeniden pet almaya bile elim gitmedi eşime aldırdım
ceza cnm benim farkında olmadan gözyaşlarına eşlik etmişimbenim önümde denemek için bile beklemem gereken en az 2 ayım var toparlan cnm bi kaç güne yumurtlama günün olacak yeniden umudun doğacak inşallah bu ay sonrasında mutluluk gözyaşı dökersin..
candaş canım yazını dün ağrıyan gözlerimle okudum güzel allahım yaza kadar sevindirsin hepimizi inşallah yaza kadar gelirler ve yaz tatili planlarımızı altüst ederler
chnb ablacım ben de ikiz gelecek die hissediyorum belki hakettiğini düşündüğüm içindir bilemiyorum hep söylüyorum hayranım bu mücadele eden yanına hepimiz mücadelesini veriyoruz ama biz o duyguyu tatmak için ediyoruz bi evladımız varken bu kadar zorluğa kendi adıma söyleyim katlanabilir miydim hiç sanmıyorum sinirlerim yıprandı çünkü bunu bu adet döneminde daha iyi anladım bir de söylemek istediğim bişey var iyiki varsın ve iyiki bilgilerini bizimle paylaşıyor ve pes etmememiz için bize destek oluyosun allahım bu güzel kalbin dileğini versin inşallah..
renkli naber nasılsın yeni bir seni buldun artık yeni bir hayat da(bebek de) fazla bekletmeden bu ay gelir inşallaharabanız da hayırlı olsun buarada
loneliness nasılsın cnm
günlük cnm bulantın devam ediyormuş kısa zamanda geçmesini diliyorum arada iyiyim yaz cnm merak ediyoruz hep iyi ol
hello canım çınarın cicileri ne güzeller öyle.. nasıl oldun cnm..
nuray, dralp, peppe, hilal kızlar hepinize selamlar..
ve yeni gelen arkadaşlar szlere de merhaba.. kızlar neden bu topik bu kadar kalabalık oldu lütfen daha gelen olmasın lütfen artık kimsenin canı yanmasın..
isim olarak kim yazdı hatırlamıyorum ama düşükten sonra korunma süreci ne olmalı die sorulmuştu ben ilkinde kürtaj ikincisinde düşük yaşadım ama vücut ikisinde de sarsılıyor bence dr.un söyledikleri önemli ama daha önemlisi kişinin kendini hazır hissedip hissetmemesi en azından iki adet görmek vücudumuz hakkında bize bilgi verir die düşünüyorum.. allah en kısa zamanda hepmize tekrar annelik duygusunu tattırsın inşallah..
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım..doktorununnda önlem alması çok güzel olmuş...cezacım çok saol inşallah öbür ay senin meleğinde gelir
kocan kahve yapınca barışmışsınızdır canım..bende cuma günü okula şiş gözlerle gittim malesef..merhaba canım arkadaşlarım...
benim için kötü bir hafta yarın bitiyor ama bugün topikten güzel bir haber çalındı gözüme
kızlar eşimle perşembeden beridir limoniyiz cuma şiş gözlerle okula gittim............... hala kırgınlığım devam ediyor ama bugün az buçuk cvp vermeye başladım :) anlaşılmak çok önemli değil mi hep bundan şikayet ediyoruz ama yazıkki yaşadıklarımızı birebir yaşamadan kimse bizi anlamıyor... ilk adetim bana çok ağır geldi dört gözle bekledim ama farkında olmadan beklememeye kendimi şartlandırmışım yeniden pet almaya bile elim gitmedi eşime aldırdım
ceza cnm benim farkında olmadan gözyaşlarına eşlik etmişimbenim önümde denemek için bile beklemem gereken en az 2 ayım var toparlan cnm bi kaç güne yumurtlama günün olacak yeniden umudun doğacak inşallah bu ay sonrasında mutluluk gözyaşı dökersin..
candaş canım yazını dün ağrıyan gözlerimle okudum güzel allahım yaza kadar sevindirsin hepimizi inşallah yaza kadar gelirler ve yaz tatili planlarımızı altüst ederler
chnb ablacım ben de ikiz gelecek die hissediyorum belki hakettiğini düşündüğüm içindir bilemiyorum hep söylüyorum hayranım bu mücadele eden yanına hepimiz mücadelesini veriyoruz ama biz o duyguyu tatmak için ediyoruz bi evladımız varken bu kadar zorluğa kendi adıma söyleyim katlanabilir miydim hiç sanmıyorum sinirlerim yıprandı çünkü bunu bu adet döneminde daha iyi anladım bir de söylemek istediğim bişey var iyiki varsın ve iyiki bilgilerini bizimle paylaşıyor ve pes etmememiz için bize destek oluyosun allahım bu güzel kalbin dileğini versin inşallah..
renkli naber nasılsın yeni bir seni buldun artık yeni bir hayat da(bebek de) fazla bekletmeden bu ay gelir inşallaharabanız da hayırlı olsun buarada
loneliness nasılsın cnm
günlük cnm bulantın devam ediyormuş kısa zamanda geçmesini diliyorum arada iyiyim yaz cnm merak ediyoruz hep iyi ol
ve yeni gelen arkadaşlar szlere de merhaba.. kızlar neden bu topik bu kadar kalabalık oldu lütfen daha gelen olmasın lütfen artık kimsenin canı yanmasın..
isim olarak kim yazdı hatırlamıyorum ama düşükten sonra korunma süreci ne olmalı die sorulmuştu ben ilkinde kürtaj ikincisinde düşük yaşadım ama vücut ikisinde de sarsılıyor bence dr.un söyledikleri önemli ama daha önemlisi kişinin kendini hazır hissedip hissetmemesi en azından iki adet görmek vücudumuz hakkında bize bilgi verir die düşünüyorum.. allah en kısa zamanda hepmize tekrar annelik duygusunu tattırsın inşallah..
inşallah canım...günaydın kızlar. yazamadım kaç gündür.dün misafirim vardı. bikaç gün de ben iyi değildim. sürekli uyku falan. nasılsınız. bugün bebek görmeye gidecez mecburen. okuldan bir arkadaş. sonrasında da bir arkadaş bebeğini düşürmüş ne yazık ki çok yeniymiş sonra da oraya gideceğim. bugünüm hiç iyi geçmeyecek anlayacağınız.
cezam olmamış tatlım çok üzüldüm seni teselli etmeyi öyle isterdim ki.ama daha iyi olmana sevindim.inşallah bir dahaki aya ne diyelim.
renkliatlas kararın hayırlı olsun canım. senin adına çok sevindim. allahım sana ne güzel bişey nasip etmiş. umarım en kısa zamanda alışırsın.
candaş kötü haberler almışşın. çok geçmiş olsun kuzeninin çocuğu için. dayının da bebeği olcakmış. inşallah aldırmayı düşünmezler. allahım onlara geç de olsa güzel bişey nasip etmiş. biz burda nasıl çırpınıyoruz bebek için.
sweet canım gözün aydın. inşallh kan testiyle onaylatırsın çok sevindim.allahım bize de nasip etsin.
günlük canım hoşgeldin. içini ferah tut. bebeğin seninle.kaybını hatırlaman ve üzülmen çok normal. ben her pazartesileri ruh gibiyim. dün bi arkadaş duymamış seninki kaç aylık oldu dedi. sustum kaldım.14 haftayı bitirdik diyemedim(((acım yeniden tazelendi.
günaydın kızlar çok sağolun....burdayım bazen açıp bakıyorum ama yazamadım bir türlü...kusura bakmayın kızlar sizi meraklandırdım çok özür dilerim...insanın aklına hemen kötü şeyler geliyor dimi allaha şükür iyiyim ama ruh halim pek iyi değil...
candaşım, eşime doydum doydum adamla tartışmalara bile başladım yani:))
ya kendimi çok garip hissediyorum mide bulantılarım ve ağızdaki değişik tat hala devam ediyor buda beni yataktan kaldıramıyor...bunun için çok mutluyum en azından bebeğim iyidir belki diyorum....bu hafta kayıbımı yaşadığım hafta bu yüzden ruh gibiyim...dolanıyorum ama birde bana sorun her yerimi yokluyorum bir bilirti diyorum yaşadığına dair...elimi karnıma koyup sürekli bir kıpırtı bulmaya çalışıyorum...allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın allahım...
nuray canım oğlun oluyor demek...oooo maşallah erkekler çoğunlukta yaa belki ben ve lonelinesten kız gelir...hadi gözünüz aydın...lekelenme için yat canım dinlen vee bol su iç...inşallah çabuk geçer...
renkliatlas, kapanmışsın canım...hayırlı olsun...allah gönlüne göre versin...
cezam, cezam offff dr mu değiştirsen bilemedimki canım benim üzülmede diyemiyorum aynı şeyleri yaşadık ve üzüldük....inşallah bu ay tutar dualarımızdasınız....
chnb, süper bir haber süreci başlatıcazmı falan diye düşünürken içine girmişiz bile yaa ne güzel bir haber canım bende hemen tutacağını düşünüyorum....allah yadımcın olsun...
nazlım, naber canım?
minikler sen nasılsın?
lonelines, nasıl gidiyor canım nasılsın, annen gitmişti idare edebiliyormusun?
minicikumut, hilal, rolle sizler nasılsınız.?
yeni gelen arkadailar geçmiş olsun herpinize...allah tekrar göstermesin...
selam canım.neden kötüsün.gözlerin şişene kadar neden ağladın kıyamam.eşinle düzelirsiniz umarım.eşler ne kadar bizim yanımızda olsalar da bi yere kadar anlıyorlar.benim gibi düşünmesini beklemiyorum ben önceden beklerdim ancak baktım olmuyor o yüzden tartışmıyoruz da.ilk adetini oldun sanırım. ben de biran önce adet olayım da ters bi durum olmadığını anlayım diyordum. adet olunca da bi tuhaf oldum.3 aydan sonra kırmızıyı görmek canımı acıttı. çabuk atlat bu sıkıntıyı, kendini yıpratma canım.
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım..doktorununnda önlem alması çok güzel olmuş...
kocan kahve yapınca barışmışsınızdır canım..bende cuma günü okula şiş gözlerle gittim malesef..
inşallah canım...
günlükcüm bulunduğum yerde doktor seçeneği fazla yok malesef..eğer tedavi cevap vermezse izmire gitmeyi düşünüyorum yazın..teşekkür ederim duların için..mide bulantıların en kısa sürede geçer umarım..
hellom nerelerdesin
renkliatlas ben karışımın içine karanfilde koydum ,sen bal falan koyuyon mu içine? sanki benim boğazımı biraz acıttı bu karışım[/B]
Canım bazen kırılıyor insan malesef. Biz im de bugün tartışmamız oldu eşimle. Önce şuna sinir oluyorum. Arabamız yok hep birilerine muhtaç oluyoruz. Sabah oğlanın okulda programı vardı. Okuluna giden araba saatte bir geçiyor o da 20 dakika yürüyeceksin bineceğin yere kadar. Çocuğun arkadaşlarının ailelerinden biri bizi aldı ama epey gewç geldiler. Evden çıkarken de ben kapının arkasında anahtarı unutmuşum. Eşimle tartıştık bu yüzden. Akşam da İbrahim Sadri geldi ona gittik yine aynı bölgede bir oteldeydi. Yine arkadaşlar aldı yine geç geldiler. Bu konu sinir bozucu. Sonra bize geldiler çay içtik. İkramda bulundum. Şimdi kalktılar. Oluyor bazen ama insan kırılıyor...merhaba canım arkadaşlarım...
loneliness nasılsın cnm
arkadaşlar mrb bişey sorcam dr bana folikasit olarak folidoce vermişti bitti şimdi folicplus aldım hangisi daha iyi sizce siz hangisini kullanıyosunuz.birde ovülasyon kitlerinden hangisini önerirsiniz nette baktım farklı markalar var 2 aylık korunma süreci var ama ben yumurtlama günlerini tespit etmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
kizlar selam herkese.. misafirimi yolcu ettim ama bende bittim galiba. bugun butungun yattim. kocamada makarna yaptim yedi. elim biseye gitmedi. insallah dinleneyim birazcik zaten Turkiye yolculugu baya yoracak beni.
chnb ablacim doktor normal dedi lekelenme icin hicbisi vermedi. dunde gelmedi hic leke. muhtemelen cok dolasmaktan kaynaklaniyor.
kayinvalidem, annem yeleklere kazaklara baslamis. tabi gelince hemen vermek istiyolar cunku kimse dogumumda yanimda olamayacak. o yuzden simdiden baslamislar. :)))))
cezacim cok uzulme diyemeyecem canim ama metanetli olmaya calis. bende ilk ay adet gorunce nasil aglamistim anlatamam. insallah hepimiz icin 2012 iyi olacak
renklicim insallah hersey rast gitsin sizin icin. size bebis getirsin yediginiz seyler :))
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyayım. Bugün benim doğum günüm ve ben bugün adet oldum. Besmeleyle tedaviye adım atmış oldum. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah. Amin..
Canım bazen kırılıyor insan malesef. Biz im de bugün tartışmamız oldu eşimle. Önce şuna sinir oluyorum. Arabamız yok hep birilerine muhtaç oluyoruz. Sabah oğlanın okulda programı vardı. Okuluna giden araba saatte bir geçiyor o da 20 dakika yürüyeceksin bineceğin yere kadar. Çocuğun arkadaşlarının ailelerinden biri bizi aldı ama epey gewç geldiler. Evden çıkarken de ben kapının arkasında anahtarı unutmuşum. Eşimle tartıştık bu yüzden. Akşam da İbrahim Sadri geldi ona gittik yine aynı bölgede bir oteldeydi. Yine arkadaşlar aldı yine geç geldiler. Bu konu sinir bozucu. Sonra bize geldiler çay içtik. İkramda bulundum. Şimdi kalktılar. Oluyor bazen ama insan kırılıyor...
Sizler de iyiki varsınız. Ben sizleri kardeşim gibi görüyorum. Dediğin gibi hayırlısıysa ikizim olur. Artık nasıl olurum doğunca bilemem...
2ay çabucak geçer. Tatilde ufak bir tatil ayarlayabilirseniz iyi olur. Ben İstanbulda olmasaydım buraya gelirdiniz tatile ne güzel olurdu:))
Canım folik plus artık üretilmiyor sanıyordum. Bana folik plus verdi dr. İçerikleri benzerdir bence. Bence şimdiden her gün iç... Ovulasyon testi ben one step aldım. Loneliness tavsiye etmişti memnun kaldım...
kizlar selam herkese.. misafirimi yolcu ettim ama bende bittim galiba. bugun butungun yattim. kocamada makarna yaptim yedi. elim biseye gitmedi. insallah dinleneyim birazcik zaten Turkiye yolculugu baya yoracak beni.
chnb ablacim doktor normal dedi lekelenme icin hicbisi vermedi. dunde gelmedi hic leke. muhtemelen cok dolasmaktan kaynaklaniyor.
kayinvalidem, annem yeleklere kazaklara baslamis. tabi gelince hemen vermek istiyolar cunku kimse dogumumda yanimda olamayacak. o yuzden simdiden baslamislar. :)))))
cezacim cok uzulme diyemeyecem canim ama metanetli olmaya calis. bende ilk ay adet gorunce nasil aglamistim anlatamam. insallah hepimiz icin 2012 iyi olacak
renklicim insallah hersey rast gitsin sizin icin. size bebis getirsin yediginiz seyler :))
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyayım. Bugün benim doğum günüm ve ben bugün adet oldum. Besmeleyle tedaviye adım atmış oldum. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah. Amin..
ruh halin yerlerde olunca olup olmadık her şey ağlamak için nedeninin olabiliyor cnm zaten griptim ilaç kullanmamak için direndim anlıycan üst üste geldi ve perşembe patladım.. eşimin bende benim gibi düşünmesini beklemiyorum ama en azından herkes gibi de düşünmesin.. bir de okulumuzdaki hamile olan ark ve sevmediğim bi hoca birlikte bebeğe isim arıyorlar tabi baya da sesli düşünüyorlar sanırım çok etkilendim çünkü eve geldim hep bebeğimize isim aradım farkında olmadan ve adet olmak hepsini yzüne mi vuruyor artık bilemiycem kaldıramadım..
daha tam barışmadık cnm aslına bakarsan hiç bu kadar uzattığımız hatta uzattığım deyim olmamıştı.. ama işe yaradı galiba etrafımda fır dönüyo :):) tabi çok da uzatmamak gerek yarına misafirlerimiz var gelmeden barışırım :)
size de afiyet bal şeker bir de bebiş olsun
aminnnnn.. doğum günün kutlu olsun ablacım yeni yaşında dileklerinin kabul olmasını diliyorum..Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyayım. Bugün benim doğum günüm ve ben bugün adet oldum. Besmeleyle tedaviye adım atmış oldum. Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah. Amin..
doğum günün kutlu olsun abla,yeni yaşın yeni güzellikleri getirsin(sağlıklı sıhhatli bi kız çocuğu diliyorum)...galiba benimde gelecek kırmızılar bugün...
renkliatlas karanfilin vücuda çok yararlı olduğunu duydum..o yüzden şifa niyetine koydum..bende şimdi yaptım içiyorum bendeee
nuraycım iyi yolculuklar
minikler ben renkliatlasa katılıyorum..intikamın acı olsun..yüz vermeyince etrafında fır dönüyorlar dimi..arada sırada umursamamak lazım...
bende solgar ın folik asitini kullanıyorum bitkisel diye...hem içinde 250 tane felan var... canım hayırlısı olsun inşallah şu tüp bebekler tutunurda aileniz 5 kişi olur eşinde araba almak zorunda kalırbu dertlerden kurtulursunuz...anahtar olayını sorma 3 ay çnce bizimde başımıza geldi aynen bizde birbirimize girdik..yok senin yüzünden yok benim yüzümden derken .. oluyor yanii..ama değmiyor kırgınlıklara ..çok basit şeylerden kavga ediyorz:2:
oy minnooşşş dün bende nako nun kitabını almış halam ayy neler var nasıl özendim nasıl özendimm
..bi hamile kalayım bende örecem minnoşlarımaaa...güle üle iyi günlerinde giydir bebişine...lekelenmen vardı nasl oldun?
aayyy doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu çocuklarınla eşinle uzun bir ömür ggeçirmeni diliyorum..
doğum günün kutlu olsun. bu sene sana bebişini getirsin inşallah...
aminnnnn.. doğum günün kutlu olsun ablacım yeni yaşında dileklerinin kabul olmasını diliyorum..
araba konusunda ben çok sıkıntı çektim üç yıl köyde yaşadım bekarken.. bir de müdür yetkiliydim toplantılara katılmak zorunda kalırdım bazen taksi çağırırdım üç sene önce yazın 50 kışın 60 tl idi :) tabi bide dönüşü olurdu bu işin.. çoğu zaman birilerine minnet etmek zorunda kaldım.. bayanın minnet duyması da çok daha zor oluyor.. şimdi çok şükür bir arabamız oldu.. allah size ve olmayanlara da nasip etsin.. bebiş geldiğinde arabanızda kapınızda olur inşallah..
ceza cnm bizim kırgınlıklarımız bir gece bile sürmezdi ama bu defa kalbim çok kırıldı aslında olayı konuşalım dedik ortada bir sorun bile yok ama sonucunda şiş gözlerim ve çöpe giden bir tencere yemeğim var :) ağlamaya ve rahatlamaya ihtiyacım vardı sanırım :) iki gündür kahvaltımızı hazırlıyor birazdan da temizliğe başlayacak :) ha bir de yüzük istedim affetmek için :) biraz zorlayıcı olayımki bir daha beni kırmaya cesareti olmasın :)
doğum günün kutlu olsun abla,yeni yaşın yeni güzellikleri getirsin(sağlıklı sıhhatli bi kız çocuğu diliyorum)...galiba benimde gelecek kırmızılar bugün...
renkliatlas karanfilin vücuda çok yararlı olduğunu duydum..o yüzden şifa niyetine koydum..bende şimdi yaptım içiyorum bendeee
nuraycım iyi yolculuklar
minikler ben renkliatlasa katılıyorum..intikamın acı olsun..yüz vermeyince etrafında fır dönüyorlar dimi..arada sırada umursamamak lazım...
aminnnnn.. doğum günün kutlu olsun ablacım yeni yaşında dileklerinin kabul olmasını diliyorum..
araba konusunda ben çok sıkıntı çektim üç yıl köyde yaşadım bekarken.. bir de müdür yetkiliydim toplantılara katılmak zorunda kalırdım bazen taksi çağırırdım üç sene önce yazın 50 kışın 60 tl idi :) tabi bide dönüşü olurdu bu işin.. çoğu zaman birilerine minnet etmek zorunda kaldım.. bayanın minnet duyması da çok daha zor oluyor.. şimdi çok şükür bir arabamız oldu.. allah size ve olmayanlara da nasip etsin.. bebiş geldiğinde arabanızda kapınızda olur inşallah..
ceza cnm bizim kırgınlıklarımız bir gece bile sürmezdi ama bu defa kalbim çok kırıldı aslında olayı konuşalım dedik ortada bir sorun bile yok ama sonucunda şiş gözlerim ve çöpe giden bir tencere yemeğim var :) ağlamaya ve rahatlamaya ihtiyacım vardı sanırım :) iki gündür kahvaltımızı hazırlıyor birazdan da temizliğe başlayacak :) ha bir de yüzük istedim affetmek için :) biraz zorlayıcı olayımki bir daha beni kırmaya cesareti olmasın :)
Canım inşallah gelmezler. Ama gelirse de üzülme. Zamanı gelince olacak inşallah... Karanfil çok faydalıymış gerçekten...
Sağ olasın canım benim. Ben yapsam da fazla tınlamaz sanırım. 11 yıl oldu artık iyice yüz göz olduk... Bak doğum günüm bugün nerede incelik bir hediye getirsin. Geçen sene söylene söylene aldırdım. Gitmiş nine işi hırka almış. Dünya para. Değiştirdim düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?