kızlar geçmişi okuyamadım.
benim bebek cuma akşamı yine yaramazlık yaptı. ama çok yaramazlık. resmen adet gibi kanama oldu. hastaneye yattım yine aynı korkuları yaşadım. progestan iğneydi, fitildi derken kanamayı azalttık. ama ömürümden bir yıl gittti bebeğime bişey oldu diye yine gözyaşlarına boğuldum. galiba progestanı kesmek iyi gelmedi. doktorum bıraktırmıştı 3-4 gündür. yoksa ağır bişey yaptığım yok. cumartesi sabah doktr geldi ve ultrasonla baktı çok şükür yaşıyor bebeğim. ama düşük tehdidim var ciddi. kanama eşinden geliyomuş. doktor yine geçen seferki gibi temkinli konuştu. elimizden geleni yapçaz dedi. düşeceği varsa düşer dedi. açılmama falan baktı. şu anlık öyle bişey yok dedi. serviks uzunluğu 3.9muş. 3.5un altına düşerse tehlike dedi.
dün akşam çıktık.tedavimi evde oluyorum. iğne ve fitile devam. kanamam lekeleleknmeye dönüştü çok şükür. inşallah kesilir tamamen. 3-4 gün sonra gelin dedi. salı ya da çarşamba gideceğiz.
burdaki dua gücüne inandığım için yazıyorum. herkes birbiri için canı gönülden dua ediyor.
lütfen bana da dua edin.
doktora gidene kadar yazamayabilirim.
hareket etmeye bile korkuyorum.
inşallah tekrar girdiğimde iyi şeyler yazarım. Allah bebeğimi bana bağışlar.
hepiniz için de dua ediyorum. hastanın duası kabul olurmuş. lütfen beni de unutmayın.
boşver canım, sıkma canını değmez, toparlarsınız.şimdi arabayı aldınız sıra eşyalarda değil mi ? evi değiştirecek msiniz ? inş hayra yordum bende gelecek bebeğin.allah razı oslun canım.ah o hisler ahhhayyyy canıım tüylerim diken diken oldu inşallah rüyan çıkar gerçekten çok ilginç canım..bende bu gece yine bi kız bebek gördüm uyutuyordum o kadar güzel bir bebekti ki resmen melek bu diyeceğim tarzda bi güzellikteydi..İnşallah rüyalarımız gerçek olur rabbim kucaklarımızı boş koymasın,evlerimizi şenlendirsin... evimin dağınıklığı konusunda gerçek görmüşsün şuan ev han gibi eşim dökkmüş ortaya pc sinin kabloları neler neler.. şimdi yine bankaya gidecez kaldı yine işler..kavga ettim az önce topla dedim,biraz topladı, bankadan sonra gelip şöyle sıkı bi temizlik yapacam banyonun fayanslarını bile tavana kadar silmeyi düşünüyorum herşey gözüme batıyo resmenev küçük olunca çok dağılıyo temizliği kolay ama hemencek tozlanıyo dağılıyor...
kuzeninin kızıda inşallah epilepsi deildir canım,allah şifa versin... kıyamam öyle başarılı bide çocuk,türkiyenin eğitim durumu bu çocuklar mahvoluyor ,çocukluklarını yaşayamıyorlar ..canım hiç çocucğum olmayacak korkusu bende de var..inanki bazen geliyor öyle hisler çok kötü oluyorum.. inşallah öyle bişey olmaz bi kere hamile kaldık yine olur inşallah
canım benim çok geçmiş olsun,benimde 2 aylıkken olmuştu kanamam,proluton kullanmıştım 1 ay,ve progestana başlamıştım halada devam ediyorum progestanı kullanmaya,allahın izni ile sende sorunsuz atlatacaksın bugünleri.ama kendine iyi bak istirahat et bolbol yat dinlen,kalkmamaya çalış wc dışında,moraliinide yüksek tut canım ,bolbolda dua et.bizler zaten senin için ediyo olacağız,sende moralini yüksek tut hep.
hello seninde az kalmış ne güzel canım az daha dayan milletin dediklerinede bakma,dediğin gibi kilosundan çk sağlıklı olması önemlii,inşallah ssende yavruna kavuşacaksın senem gibi,yamatake gibi.
candaşım sen neler yapıyosun?arada geçmişi okuyup yakalamaya çalışıyorum ama yetişemiyorum size
sanırım yeni bir arkadaşımız daha hamileymiş,gözünaydın canım.darısı artık diğer annişlerimizin başınaa.
bende bugün bi baş ağrısıyla uyandım havadanmıdır nedir,içim sıkıldı acayip ya,allah nasip ederse benimde çarşamba kontrolum var bakalım bende bebeğimi göreceğimin verdiği heycan var,konr-trol günü yaklaştıkca manyak manyak rüyalar görüp kendi kendime kuruyorumayrıca oğlumun adına bu sefer kesin karar verdik,allahın izniyle adı mete aras olacak,umut ismini düşünmüştü eşim ama çevremizde çk olunca vazgeçtik ve mete aras koymaya karar verdik.hepinizi çk çk öpüyorumm
Pazartesi sendromu yükleniyor...
█████████████████____| %50,02 Loading...
geçmişi okuyamadım kızlae özür işim var malesef cumartesi günü berbat bigün yaşadım halamın kızına gittik orda iki tane kadın vardı biri bizim akrabamızmış tanımıorum bile bi tane kızı var kucağında 11 aylık nasıl sevimli velet ayrıca karnındada 2 aylık var ağlıcak nerdeyse kadın daha bunu büyütmeden ikinci geldi falan diye dert anlatıp durdu diğer kadınında 7 yaşında oğlu var çin takvimine göre gebelik ayarlamış mal kız olcağı aylarda korunmamışlar ilk aydan tutmuş ama buda erkek olcakmış ne ağlamış ne ağlamış boğuldummm boğuldummm
minicikumut, iyileştinmi canım tamamen nasılsın?
atlas,canım babana da çok geçmiş olsun, eğer sarysa onla yaşamayı öğrenecek.anne baba metanetli, çıkarsa yaşamayı öğreneceğiz, hayatta olmasına şükür diyeceğiz, bu çok büyük dert değil ama inş yinede çıkmasın isteriz diyolar, bu gün belli olacaktı.eğer epilepsiyse yeniden bir kriz geçirmesi gerekiyomuş, değilse gece uyutmadan tahliller yapılacaktı.zilli ya gittim hastaneye, orda bile açmış ders kitaplarını çalışıyo, çocuk çok çalışmaktan sıyıracak ya :) canımmmm ayrıca ben seni rüyamda gördüm, senin yüüzn netti, eşin var ama arkası dönük, bebeğin olmuş, evine ziyarete gelmişim çok dağınık ev, üst baş perişan.diyosun ki çocuk olayı mahvetti beni düzenim kalmadı.nerde o eski sema diyosun,ama olsun ona herşey değer diyosun.bebeği göremiyorum pek çünkü emzirip uyutmuşsun.kızın vardı, nasıl seviniyoruz.inş rüyam gerçeğe döner, bu rüyalar boşa çıkmayacak inş, annen sen ve ben.bir ayda 3 aynı konulu rüya.inş diyorum.
chnb, dayılarımız aynı dertten muzdarip desene.benim dayımında gözü dışarda değil desem yalan olur, he şikayet eder.aldırmak vazgeçmişler canım hayırlısı olur inş.tedavin başlamış allah yar ve yardımcın olsun, meleklerin sağlıcakla senin olsun.tüm kalbimiz seninle.
lonelines, canım çok teşekkürler inş kuzenimin kızı iyi olur.kürtaj konusunda haklısın senin olayını anlatmıştım anneme, dayımlara anlatsın diye.bencede yapılmamalı.şükür vazgeçmişler,ertesi gün cuma namazında aldırmamalıyız demiş.hayırlısı artık.bebeğin üzmüş seni, inş yine korkutmak içindir, allahın izniyle yine çok iyi haberlerle döneceksiniz.dualarımız senin yanında kalkanın olsun, allah güzel gönlüne göre versin, bebeğinizi siz bağışlasın inş.öpüyroum çok.
sweetpurple, canım gözün aydın, inş kucağına almak nasip olsun.dualarımda seninle olsun.
hilal, canım çok sağol.gerçekten bende dedim yengeme, yenge beni görüyosun bide aldırmayı düşünüyosun.yapma allah cezasını evlatlarından çıkarmasın diye.artık vazgeçmişler şükür, allah kimseyide böyle sınamasın.eşlerimizde odun ya, tamam iyi hoşlarda var bi kalaslık hepsinde :) sen nasılsın ? bebek yorumlarınada katılıyorum, allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın acısını göstermesin.
[minikler, inş yaz tatili planlarımız minik tekmelerle altüst olur :)) eşine yaptırmışsın kahveyi, almış gönlünü.bizim kaderimiz kocalarımızın vurdumduymazlıklarıyla baş etmek.ah erkekler ah..
nuray, kimbilir ne cicler yapıyo anane babanesi :)) onlar içinde zor olacak yanınızda olamayacaklar( sağlığın sıhhatin iyi değil mi ?
kıtty,dr amca güzel şeyler söylememiş ama olsun tesellisini bulmuş bizim kıtty imiz:)) hemen pes etmemek gerekli gerçekten, moralimiz çok önemli, bazıları hep konuşur, onların işi o çünkü.ama herşeyin üstesinden geleceksiniz bence.ee peki erken doğum olayı var mı ? ne dedi doğum için ?
nazlım, bu millet mal ya.bizlere söylenmez bu.kız istiyolarmışmış.hastır derler adama.allah aratsaydı görürlerdi günlerini de işte napcan.ah keşke bize versede şükür desek.
ceza, canım adet olmuşsuninş bu ay artık son olsun son olsun !
kızlar haftasonu tiyatroya gittik annemlerle.Kerbelaya.güzel kelime değil, mükemmel olağünüstü diyorum.Hz.Ali cenaze töreni çok hüzünlüydü.Kasımın şehadeti iç parçalayıcı.Türkülere zaten laf yoktu, içimiz titredi.ağıtlar zaten içler acısı vs. millet kanlı yaş oldu, hıçkırıklarla ağladılar.hüseyinnnnn idye bağrışlar.2. kere gitcem.şehrinizdeki tiyatroya gelirse mutlaka gidin, ankarada sıra bulmak zor, uzun zmandır arıyodum denk düştü.annemde duymuş birinden 1 yıldır takip etmiş ancak sıra gelmiş.o kadar var yani.
2. haber, bi kuzenimin eşide hamileymiş.4 aylık.bir kızları vardı 3,5 yaşında.şimdide oğlu olacakmışkuzenimle dayım yaşıt :)) ve kendileride yeni öğrenmiş cinsiyetiyle beraber.düşünsenize. sanırım kız üzerine adet görmüş, 1 tane istiyoruz.2.yi asla istemiyorum diyodu,allah ya nasip etti.kuzenimde kanser tedavisi gördü geçen yıl, çok sevindik onun adına.
ammaaa ben farkettim ki duyduğum her haberin ardınadan önce seviniyorum sonra siniirlenip evdekilere çatıyorum.üzerime 6 kişi hamile kaldı, biri doğdu bile.bide bana bak.korkuyorum artık, hiç olamayacak diye korkuyorum.ilkkez bu korkuyu çok içten yaşadım dün.
haftasonu yine kuzenimle tartıştık, deprem yaşayan kuzenim,ank ya geldi ama bebeğini döremedik hala.ailevi problemler vardı anne babalar arasında.bizde bi türlü görümeşedik açtı ağzını yumdu gözünü.herkes kinini kusuyor, herkes benim derdim çok diyor.kimse bilmiyoki senin neyin var.bende belki bir ömür evlada hasret yaşayacağım bunun korkusu var ama onlarında bu umru değil.sen dünyaya bir evlat getirdin şükürler olsun, allahtan bela gelmedikçe evlat senledir bir ömür.ama benim ne yerim belli ne evim ne ailem ne evladım.insanlar çok bencil.diğer kuzenimin ise sen unut kocanın tayini olmaz diyerek içimdeki kurdu su yüzüne çıkardı sağolsun eşdost.
sorma canım hem de sendrom tatili bekliyorum dört gözle.dışarıda durmak bilmeyen kar olunca insan okula falan gitmek istemiyor,sıcacık ev başka.
kızlarrrr selamlar....
ayyy öyle çok şey yazasım varki keşke hepsi kafamdan lap diye düşüverse ekrana...
loneliness, canım yazdıklarını okurken dedim keşke telefonu olsada arasam...canım kızıma hamileyken aynen senin haftandayken yaşadım kanamayı ve kanama aynen seninki gibi eşden geliyordu....drunun dediği gibi benim drumda dediki biz elimizden geleni yapıcaz ama düşecekse zaten düşer yapacak bişey yok...ilaç vermemişti 2 hafta boyunca wc dışında yatacaksın ayak altına yastık koy canım ben öyle yapmıştım...ve günde en az 2 litre su içeceksin demişti allaha şükür 2 hafta sonra herşey normaldi...kızım benimle biliyorsun çok şükür allahım sana bağışlasın bebeğini canım bence hiç bişey olmayacak herşey çok güzel olacak dualarımızdasın canım korkma sakın moralini yüksek tut....
renkliatlas, araba aldığınızı kaçırmışım canım allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...rende nasıl canım memnunmusun bende düşünüyorum...
bide kızlar katı meyve sıkacağı kullananların tavsiyelerini bekliyorum almam gereken 2. alette o...
candaş, canım siz böyle şeyler yazdıkça ben çok üzülüyorum yaa olmaz olurmu tabiiki olacak sen daha eşine kavuşmadın ve bunun dışında bir sürü stres tabiiki şu anda olmuyor ama buna inan canım olacak olacak hepiniz anne olacaksınız...facede yazdım ama burdada yazayım paylaşımın için teşekkürler parçayı her dinlediğimde ağlıyorum çok duygulandırıyor beni bide kızımın hamileliğinde yaşadığım bir çok olumsuzluklardan dolayı o zamanda hep dinlerken hüzünlenirdim...
hellom, yine ne yapmışlar sana yaa...senin doğumuna çok az kaldı kiloyu bırak şimdi canım yaa sağlıklı olsun önemli olan o etrafında konuşanlarda çok konuşmasınlar canım...herkez yaşadığını kendi bilir hem onlara neki kilolu kilosuz sen doğunca sütünle onu tombiş yapacaksın zaten...ayyy bak yine gıcık oldum şu çok fazla konuşan vatandaşlara sallaaaaaaaaaaaaa...
nazlım, selam canım yaa tamam insanların tercihi konuşsunlarda böyle acısı olanların yanında konuşmalarına çok sinir oluyorum dengesiz insanlar....üzme o tatlı canını canım benim...
minikler, canım tatsızlık sonunda yüzük elde etmek çok iyi olmuş canım...erkeklerin bizi anlamasını beklemeyelim hiç olmayacak böyle birşey canım bizde geçen limoniydik eşimle bazen artık tartışmak bile tiksindiriyor beni canım tartışmak bile sıradanlaşıyor çünkü ve eşime göre tartışmayı hep ben başlatıyorum ve hep saçma sapan şeylerden oluyormuş diyorumya onlara laf anlatak deveye hendek atlatmakdan daha zor herşeyi sallayalım gitsin:))
hilal, canım malesef eşlerin çoğu aynı benim eşim ilk tanıştığımızdan beri öyle romantizm yok ilk zamanlar üzülüyordum ama şimdi alıştım artık hiç birşey beklemiyorum bide eşim çok dalgın ve unutkan biz çok acı yaşadık eşimin ailesinden yana 2 kardeşini kaybetti en son babasını kaybetti bu olaylar çok yıprattı eşimi sürekli dalgınlık var vede unutkanlık bazen arkadaşları dalga geçer seni unutuyormu akşamları eve gelmeyi unutmuyor dimi diye:)) bizi seviyorlarya önemli olanda o zaten...
chnb, canım dün bakamadım topiğe doğum günün kutlu olsun canım...canım hiç korkma sen kolay hamile kalan birisin ve en son hamileliğin üzerindende çok geçmediki yumurtaların için endişeleniyorsun demekki azda olsa kaliteliler olacak canım benim allahın izniyle olacak...
minicikumut, iyileştinmi canım tamamen nasılsın?
Hilalcim sen nerede yaşıyordun?
Karabükte de kar yağacak gibi.Öyle günlerde evden hiç çıkmak istemiyor insan..Sıcacık yuvasında kalıp dışarıyı izleyim istiyor..
bingöldeyim canım.3 gündür kar var.bugün aralıksız yağıyor,hem de öyle böyle değil. okul geçmek bilmedi, çok şükür evimdeyim. yolda iğrençti her yer, ancak şimdi evdeyim izlemesi çok güzel.
canım benim çok sevindim dayınların doğru karar vermesine. iyi diyelim iyi olalım canım. ne yazık ki etrafımızda moralimizi bozacak birileri mutlaka oluyor. takmamalıyız boşver canını sıkma. bir de senin ailen de var çok şükür. inşallh en kısa zamanda eşinin tayini de olur, bir de bebiş gelir.o zaman görürler o konuşanlar aile nasıl olurmuş. eşlere gelince romantizm kapasitelerinden fazlasını beklememek gerekiyor sanırım, yoksa hayat çekilmez:)))
maalesef hep moral bozucu insnalar var, inş o günleride görür cevaplarını aile tablosuyla verebiliriz :) sen nasılsın ?
minicik umut , nasıl oldun ?
nazlım, bugün hiç girmedin bile nerelerdesin ?
atlas, ben youtube dan bi video paylaşmak istesem face de, nasıl yapcam ?
Kar yağışı evde olunca çok güzel oluyor Hilalcim..Keşke burayada öyle çok yağsa,çilesinede razıyım.
Önceden ne kadar çok kar yağarmış her yere.Ama küresel ısınma neticesinde dünyamızında dengesi bozuldu.
Kar yağmayınca çeşitli hastalık türüyor.Kar yağışı mikropların önlenmesinde büyük etken.
Ne kadar zor günler geçirsende Hilal camdan baktığında yağan kar bir mucize..Her birini bir meleğin indirdiği söylenir.
Şükür mutlaka ediyorsundur ama şükret ki buz gibi havada sıcacık evindesin,çok şükür senin ve eşinin sağlığı yerinde.
Ve hayırlı zamanda Rabbim İnşallah bebeğinide verecektir
maalesef hep moral bozucu insnalar var, inş o günleride görür cevaplarını aile tablosuyla verebiliriz :) sen nasılsın ?
candaşım canım, burda bir kardeş var arkadaşımın kardeşi geçen gün nette karşılaştık hayırlı olsun dedi bende sağol dedim hamile kaldığımda karşılaşmıştık fakat söyleyemedim çünkü onun bebeği down sendromluydu gebelik sonlandırıldı benim kayıbımla aynı zamanda oldu ve tedavi görüyormuş şimdi ...böyle olunca onu anladığım için hamile olduğumu söylemedim oda duymuş tebrik etti.. ve bana dediği şey içimi çok acıttı senin yine bir kızın var dedi insan ne kadarda olsa kendini suçluymuş gibi hissediyor canım ama herşey allahtan çok üzüldüm o lafına beni kırmak için söylemedi tabiiki bende yaşadım aynı acıyı onu çok iyi anlıyorum bende ona yaptığım bütün herşeyi anlattım sonra ovulasyon testi almasını söyledim elimden geldiğince yardımcı oldum canım ama herşey sabır ben her adet olduğumda biraz üzüldüm ama umudumu hiç kaybetmedim canım olacak allahın izniyle olacak dedim...sizin içinde aynı şeyi diliyorum ama biraz tez zamanda olması iyi olacak çünkü çevre insanı yıpratıyor ne sevincini ne üzüntünü doğru düzgün yaşayamıyorsun canım allah sabır versinde onlarada akıl fikir versin kimsenin derdiyle uğraşmasınlar....
renkliatlas, canııııımmmmm ayyy çok üzüldüm yaa neyse değişim olmasına çok sevindim...bende nereden aldığını soracaktım yazmışsın canım sağol...katı meyve sıkacağın varmı? yaa bu sene kızım kısmetse okula başlayacakya sabahları lazım olacak bana ama şöyle basit ve temizlemesi kolay bişey arıyorum:))
cezam, naber nasılsın?klomeni bu ayda denicekmişsin canım inşallah bu defa iyi gelecek...hayıtı kist içinmi kullanıyorsunuz senin kistler gitti dimi canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?