Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim çok geçmiş olsun,benimde 2 aylıkken olmuştu kanamam,proluton kullanmıştım 1 ay,ve progestana başlamıştım halada devam ediyorum progestanı kullanmaya,allahın izni ile sende sorunsuz atlatacaksın bugünleri.ama kendine iyi bak istirahat et bolbol yat dinlen,kalkmamaya çalış wc dışında,moraliinide yüksek tut canım ,bolbolda dua et.bizler zaten senin için ediyo olacağız,sende moralini yüksek tut hep.
hello seninde az kalmış ne güzel canım az daha dayan milletin dediklerinede bakma,dediğin gibi kilosundan çk sağlıklı olması önemlii,inşallah ssende yavruna kavuşacaksın senem gibi,yamatake gibi.
candaşım sen neler yapıyosun?arada geçmişi okuyup yakalamaya çalışıyorum ama yetişemiyorum size
sanırım yeni bir arkadaşımız daha hamileymiş,gözünaydın canım.darısı artık diğer annişlerimizin başınaa.
bende bugün bi baş ağrısıyla uyandım havadanmıdır nedir,içim sıkıldı acayip ya,allah nasip ederse benimde çarşamba kontrolum var bakalım bende bebeğimi göreceğimin verdiği heycan var,konr-trol günü yaklaştıkca manyak manyak rüyalar görüp kendi kendime kuruyorumayrıca oğlumun adına bu sefer kesin karar verdik,allahın izniyle adı mete aras olacak,umut ismini düşünmüştü eşim ama çevremizde çk olunca vazgeçtik ve mete aras koymaya karar verdik.hepinizi çk çk öpüyorumm

boşver canım, sıkma canını değmez, toparlarsınız.şimdi arabayı aldınız sıra eşyalarda değil mi ? evi değiştirecek msiniz ? inş hayra yordum bende gelecek bebeğin.allah razı oslun canım.ah o hisler ahhh ( haftasonu üzüldüm cidden ama elden bişey gelmiyor, hızlandırıyorum süreci, araştıralımda neden olmuyo sebei belli olsun, sonrası artık tedavi olsun bari.

hoşgeldin canm özledik seni, sarmasın korkular ya.herşey güzel olacak.mete aras süper. helede aras, bayıldım valla :)) adıyla yaşasın inş.bende iyiyim canım ya aynı devam.hep aynı hep aynı.sıkıyolar arada işte.sende iyisin değil mi ?

Son düzenleme:
kızlarrrr selamlar....

ayyy öyle çok şey yazasım varki keşke hepsi kafamdan lap diye düşüverse ekrana...

loneliness, canım yazdıklarını okurken dedim keşke telefonu olsada arasam...canım kızıma hamileyken aynen senin haftandayken yaşadım kanamayı ve kanama aynen seninki gibi eşden geliyordu....drunun dediği gibi benim drumda dediki biz elimizden geleni yapıcaz ama düşecekse zaten düşer yapacak bişey yok...ilaç vermemişti 2 hafta boyunca wc dışında yatacaksın ayak altına yastık koy canım ben öyle yapmıştım...ve günde en az 2 litre su içeceksin demişti allaha şükür 2 hafta sonra herşey normaldi...kızım benimle biliyorsun çok şükür allahım sana bağışlasın bebeğini canım bence hiç bişey olmayacak herşey çok güzel olacak dualarımızdasın canım korkma sakın moralini yüksek tut....

renkliatlas, araba aldığınızı kaçırmışım canım allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...rende nasıl canım memnunmusun bende düşünüyorum...

bide kızlar katı meyve sıkacağı kullananların tavsiyelerini bekliyorum almam gereken 2. alette o...

candaş, canım siz böyle şeyler yazdıkça ben çok üzülüyorum yaa olmaz olurmu tabiiki olacak sen daha eşine kavuşmadın ve bunun dışında bir sürü stres tabiiki şu anda olmuyor ama buna inan canım olacak olacak hepiniz anne olacaksınız...facede yazdım ama burdada yazayım paylaşımın için teşekkürler parçayı her dinlediğimde ağlıyorum çok duygulandırıyor beni bide kızımın hamileliğinde yaşadığım bir çok olumsuzluklardan dolayı o zamanda hep dinlerken hüzünlenirdim...

hellom, yine ne yapmışlar sana yaa...senin doğumuna çok az kaldı kiloyu bırak şimdi canım yaa sağlıklı olsun önemli olan o etrafında konuşanlarda çok konuşmasınlar canım...herkez yaşadığını kendi bilir hem onlara neki kilolu kilosuz sen doğunca sütünle onu tombiş yapacaksın zaten...ayyy bak yine gıcık oldum şu çok fazla konuşan vatandaşlara sallaaaaaaaaaaaaa...

nazlım, selam canım yaa tamam insanların tercihi konuşsunlarda böyle acısı olanların yanında konuşmalarına çok sinir oluyorum dengesiz insanlar....üzme o tatlı canını canım benim...

minikler, canım tatsızlık sonunda yüzük elde etmek çok iyi olmuş canım...erkeklerin bizi anlamasını beklemeyelim hiç olmayacak böyle birşey canım bizde geçen limoniydik eşimle bazen artık tartışmak bile tiksindiriyor beni canım tartışmak bile sıradanlaşıyor çünkü ve eşime göre tartışmayı hep ben başlatıyorum ve hep saçma sapan şeylerden oluyormuş diyorumya onlara laf anlatak deveye hendek atlatmakdan daha zor herşeyi sallayalım gitsin:))

hilal, canım malesef eşlerin çoğu aynı benim eşim ilk tanıştığımızdan beri öyle romantizm yok ilk zamanlar üzülüyordum ama şimdi alıştım artık hiç birşey beklemiyorum bide eşim çok dalgın ve unutkan biz çok acı yaşadık eşimin ailesinden yana 2 kardeşini kaybetti en son babasını kaybetti bu olaylar çok yıprattı eşimi sürekli dalgınlık var vede unutkanlık bazen arkadaşları dalga geçer seni unutuyormu akşamları eve gelmeyi unutmuyor dimi diye:)) bizi seviyorlarya önemli olanda o zaten...

chnb, canım dün bakamadım topiğe doğum günün kutlu olsun canım...canım hiç korkma sen kolay hamile kalan birisin ve en son hamileliğin üzerindende çok geçmediki yumurtaların için endişeleniyorsun demekki azda olsa kaliteliler olacak canım benim allahın izniyle olacak...

minicikumut, iyileştinmi canım tamamen nasılsın?

Günlük, farkında olmadan seni hüzünlendirmişim desene burda yazığımız en ufak umutsuluk hepinizi üzüyor biliyorum ama insanlara çok kızıyorum.herkes bizi güllük gülistanlık sanıyor, keşke yerimde olsalarda anlasalar ne kadar kolaymış hayatım.hayırlısı inş olacakta, umutsuzluğa kapılmamak elde değil, evlat sahibi olmamak burdakilere ve kendime asla konduramadığım bi durumdu açıkçası ama dün ilkkez düşündüm.olanda allahtan olmayanda.elden bişey gelmez yani ,istemeyenlerin burnunda biter, isteyenlerde debelensin dursun işte.

günlükcüm rendeden çok memnundum ama ben bozdum rendeyi.. salak gibi içine bıçak soktum bi parça patates kalmıştı itiyim dedim o anda çalışma düğmesine basınca kaptı bıçağı bozdum aleti allahtan servis değişim onayı verdi neden bozulduğunu anlamadı değişim için hepsiburadadan onay bekliyorum..çok üüzüldüm çok ..kendi salaklığım yüzünden bozdum

Pazartesi sendromu yükleniyor...
█████████████████____| %50,02 Loading...

sorma canım hem de sendrom tatili bekliyorum dört gözle.dışarıda durmak bilmeyen kar olunca insan okula falan gitmek istemiyor,sıcacık ev başka.

canım benim onlar kaybetmedikleri için bizi anlamalrı mümkün değil de en azından bize duyarlı olsalar.boşver tatlım sıkma canını..

canım benim çok sevindim dayınların doğru karar vermesine. iyi diyelim iyi olalım canım. ne yazık ki etrafımızda moralimizi bozacak birileri mutlaka oluyor. takmamalıyız boşver canını sıkma. bir de senin ailen de var çok şükür. inşallh en kısa zamanda eşinin tayini de olur, bir de bebiş gelir.o zaman görürler o konuşanlar aile nasıl olurmuş. eşlere gelince romantizm kapasitelerinden fazlasını beklememek gerekiyor sanırım, yoksa hayat çekilmez:)))

sorma canım hem de sendrom tatili bekliyorum dört gözle.dışarıda durmak bilmeyen kar olunca insan okula falan gitmek istemiyor,sıcacık ev başka.

Hilalcim sen nerede yaşıyordun?

Karabükte de kar yağacak gibi.Öyle günlerde evden hiç çıkmak istemiyor insan..Sıcacık yuvasında kalıp dışarıyı izleyim istiyor..

canım öyleymiş valla ilk başlarda sadece benimki böyle sanardım,genelde varmış. dediğin gibi ben de sorgulamıyorum artık. eşinin yaşadıkları gerçekten zor,allah sabır versin. sevgileriyle yetincez napalım:)))

Hilalcim sen nerede yaşıyordun?

Karabükte de kar yağacak gibi.Öyle günlerde evden hiç çıkmak istemiyor insan..Sıcacık yuvasında kalıp dışarıyı izleyim istiyor..

bingöldeyim canım.3 gündür kar var.bugün aralıksız yağıyor,hem de öyle böyle değil. okul geçmek bilmedi, çok şükür evimdeyim. yolda iğrençti her yer, ancak şimdi evdeyim izlemesi çok güzel.

Kar yağışı evde olunca çok güzel oluyor Hilalcim..Keşke burayada öyle çok yağsa,çilesinede razıyım.

Önceden ne kadar çok kar yağarmış her yere.Ama küresel ısınma neticesinde dünyamızında dengesi bozuldu.

Kar yağmayınca çeşitli hastalık türüyor.Kar yağışı mikropların önlenmesinde büyük etken.

Ne kadar zor günler geçirsende Hilal camdan baktığında yağan kar bir mucize..Her birini bir meleğin indirdiği söylenir.

Şükür mutlaka ediyorsundur ama şükret ki buz gibi havada sıcacık evindesin,çok şükür senin ve eşinin sağlığı yerinde.

Ve hayırlı zamanda Rabbim İnşallah bebeğinide verecektir

maalesef hep moral bozucu insnalar var, inş o günleride görür cevaplarını aile tablosuyla verebiliriz :) sen nasılsın ?

minicik umut , nasıl oldun ?

nazlım, bugün hiç girmedin bile nerelerdesin ?

atlas, ben youtube dan bi video paylaşmak istesem face de, nasıl yapcam ?

candaşım canım, burda bir kardeş var arkadaşımın kardeşi geçen gün nette karşılaştık hayırlı olsun dedi bende sağol dedim hamile kaldığımda karşılaşmıştık fakat söyleyemedim çünkü onun bebeği down sendromluydu gebelik sonlandırıldı benim kayıbımla aynı zamanda oldu ve tedavi görüyormuş şimdi ...böyle olunca onu anladığım için hamile olduğumu söylemedim oda duymuş tebrik etti.. ve bana dediği şey içimi çok acıttı senin yine bir kızın var dedi insan ne kadarda olsa kendini suçluymuş gibi hissediyor canım ama herşey allahtan çok üzüldüm o lafına beni kırmak için söylemedi tabiiki bende yaşadım aynı acıyı onu çok iyi anlıyorum bende ona yaptığım bütün herşeyi anlattım sonra ovulasyon testi almasını söyledim elimden geldiğince yardımcı oldum canım ama herşey sabır ben her adet olduğumda biraz üzüldüm ama umudumu hiç kaybetmedim canım olacak allahın izniyle olacak dedim...sizin içinde aynı şeyi diliyorum ama biraz tez zamanda olması iyi olacak çünkü çevre insanı yıpratıyor ne sevincini ne üzüntünü doğru düzgün yaşayamıyorsun canım allah sabır versinde onlarada akıl fikir versin kimsenin derdiyle uğraşmasınlar....

renkliatlas, canııııımmmmm ayyy çok üzüldüm yaa neyse değişim olmasına çok sevindim...bende nereden aldığını soracaktım yazmışsın canım sağol...katı meyve sıkacağın varmı? yaa bu sene kızım kısmetse okula başlayacakya sabahları lazım olacak bana ama şöyle basit ve temizlemesi kolay bişey arıyorum:))

cezam, naber nasılsın?klomeni bu ayda denicekmişsin canım inşallah bu defa iyi gelecek...hayıtı kist içinmi kullanıyorsunuz senin kistler gitti dimi canım...

Candaşım sağol daha iyiyim artık..Sen nasılsın?

haklısın canım.her kar yağışı sıcaccık evimdeyken evi, kömürü, odunu olmayan insanlar aklıma gelir hemen onlar için çok üzülürüm. yağan rahmet.allahıma sonsuz şükürler bugünlerimiz için. inşallah bir gün o mucizeler bizim de olur daha da mutlu oluruz.

iyiyim canım. içimi ferah tutarsam iyiyim. pazartesileri sevmiyorum onun durgunluğu haricinde iyiyim çok şükür.sen de iyisin umarım.

minicikumut, canım haftaya kontrolüm var...dr belki söyler ben cinsiyetten çok sağlıklımı diye merak ediyorum canım...eşimin tarafı doğulu olduğu için erkek bekliyorlar görümcem hergün soruyor kafayı yedirticek bana şizofren olduğu için pek bişeyde diyemiyorum yaaa hergün cinsiyeti ne diyor:)) en son dedimki ben hergün dra gitmiyorum...eşim tarafında 4 torun var 4 üde kız...komşularda diyorki bir oğlun olsa bir daha yapmazsın insanlara laf anlatmak çok zor ben bebeklerime kavuşmak için neler yaşıyorum insanlar erkek kız derdinde....canım sakın yanlış anlama yazdıklarımı size değil söylediklerim...yaa bana söyleme tarzlarını görseniz varya candaşın dediği gibi herkez ekmek peynir gibi bebeklerine sahip olmuşlar tuzları kuru tabii...ayrıca kızım var tabiiki bir oğlum olsun bende isterim dimi ama diyenler oğlun olsa bir daha yapmazdın kızım olsa bir daha niye yapayım yaa hem nerden bileyim oğlum olacağını dimi ama yaa geeksiz konuşuyorlar...bir arkadaşım var kızın psikolojisini bozdular dr kız diyor kaynanası yaa senin karnın kız karnı değil diye diretiyormuş bir kızı var arkadaşımında yaa bu ne cahillik anlamadım gitti arkadaşım...kız diyorki inan bebeğimi kızım diye sevesim gelmiyor okadar etkilemişlerki kızı yok rüya görenlermi dersin erkek olacakmış dr yanlış biliyormuş falan:)) kontrollerde usgye bakamıyorum ya kötü bişey varsa diye düşün artık benim kayıbım büyüktü canım 3 buçuk aylıkken kalp atışları durdu... elbetteki sağlıklı olsundan sonra bende merak ediyorum cinsiyetini sakın yanlış anlama canım gerçekten size değil bu yazdıklarım çevremdekilere biz burda paşaları ve prensesleri büyütelim kimbilir dünya hali gün gelir belki dünür oluruz...bu arada çok fazla prens var topiğimizde...bakalım ben kız diye tahmin ediyorum benimkini ve aynı şekilde lonelinesinkide kız diyorum:)) sağlıklı ve hayırlı olsunlarda...darısıda size canım allahım tez ve hayırlı zamanda nasip etsin canım....

hilal, canım bizde özledik karı bu hafta burada da bekleniyor ama bakalım...kızımıda karın içine atıp yuvarlamak istiyorum...yağsında sobalı evde onun başında oturup izlemek süperdi yaa bazen doğalgazın sobayla yaşanan bir çok güzelliği öldürdüğünü düşünüyorum üzülüyorum....

canım videonun altında SHARE yazar ona tıkla, altta bir kutu açılır, yanda face nin işaretini tıkla ayrı bir pencere açılır orda zaten face sayfan oluyor paylaş de..yolla :)

sorma canım çok üzüldüm ama kendi kendim nazar ettim aleti..ay ne güzel şöyle güzel böyle derken kendi salaklığımında kurbanı oldu..çok şükür direk değiştircekler,anlamadılar benim bozduğumu eşim söyle ne halt karıştırdığını dedi bende banane kendileri bulsunlar dedim yoksa kullanıcı hatası diye kabul etmezler dedim.. söylemedim öyle bişe yapmışım ki servis bile çözemedi kesin nazar değdirdim diyom

katı meyva sıkacağımda var canım philipsin onu öneririm çok güzell.bide bebeği ve çocuğu olanlara tefalin vitacuisine buharlı pişiricisinide şiddetle öneririm ..ben kullanıyorum özellikle sebzeler harika oluyor..tavuk balık tatlı pilav hepsini bir arada pişirebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…