Nuray sağ ol canım.
Bu arada ben bugün tüp bebek tedavisi için ilk iğnemi oldum... Hayırlısı olsun inşallah...
hayırlı olsun abla.. ikiz ikiz gelsinler:)
akşam çok yakın bi arkadış aradı(kardş gibiyiz)2 yıldan fazladır korunmuyodu ama hamilelik bu aya nasipmişş..çok sevindim ben onunla telefonla konuşurken eşimin yüzü düştü morali bozuldu..ben telefonu kapattıktan sonra yanına gittim..yapma böyle lütfen der demez başladı ağlamaya..o ağladı ben ağladım..bunun üzerine uyumuşum az önce uyandım..Allahım isteyen hherkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin..hamile arkadaşlarımında sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah..
yarın aydın genelinde sınav var kızlar okul yok sabahtan seviye belirleme sınavına gideceğim oradan bütün arkadaşlar kahvaltıya gideceğiz..akşamüstü doktor randevum var..yarın bal tarçına başlıyorum kızlar..
böyle işte bu ay çokk sulu geçiyooooooooooo.geçmişi okuyamadım minicikumut çok güzel özetlemiş..onu okudum yetti:)
dimi yaaa kesinlikle :))))geçmiş olsun canım inşallah bi daha sorun yaşamazsın...tabikide türkiye!!!tartışılmazzz...
ablacim insallah insallah hayirlisi olsun:)) Rabbim sesimizi duysun gelsin bebis insallahNuray sağ ol canım.
Bu arada ben bugün tüp bebek tedavisi için ilk iğnemi oldum... Hayırlısı olsun inşallah...
ayy canim yaa ablamin dedigi gibi erkekler icinde cok zor icine atiyolar. insallah canim en tez zamanda sanada gelsin bebisimiz.. sabir ve sukur cok onemli eger tamda bu sabir zamaninda sabir ederseniz Rabbim mukafatlandiracak eminim..hayırlı olsun abla.. ikiz ikiz gelsinler:)
akşam çok yakın bi arkadış aradı(kardş gibiyiz)2 yıldan fazladır korunmuyodu ama hamilelik bu aya nasipmişş..çok sevindim ben onunla telefonla konuşurken eşimin yüzü düştü morali bozuldu..ben telefonu kapattıktan sonra yanına gittim..yapma böyle lütfen der demez başladı ağlamaya..o ağladı ben ağladım..bunun üzerine uyumuşum az önce uyandım..Allahım isteyen hherkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin..hamile arkadaşlarımında sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah..
yarın aydın genelinde sınav var kızlar okul yok sabahtan seviye belirleme sınavına gideceğim oradan bütün arkadaşlar kahvaltıya gideceğiz..akşamüstü doktor randevum var..yarın bal tarçına başlıyorum kızlar..
böyle işte bu ay çokk sulu geçiyooooooooooo.geçmişi okuyamadım minicikumut çok güzel özetlemiş..onu okudum yetti:)
2. düşükte yapılıyor canım o testler. Ama ben durumunuz varsa özelde de olsa yapılması taraftarıyım. Tedbiren... N e kolay 4 tabne kendileri ya da eşleridüşürsün de görelim...[/QUOTE .!.:canım dediğin doğru aynı acıyı allah kimseye yaşatmasın bi daha onlar bu durumlara çok alışkın oldukları için normal geliyo onlara sanırım cumaya kontrolüm var bakalım neler söyleyecek istesede istemesede testlerimi yaptıracağım artık...senin aşılaman da hayırlı olsun ikiz bebişlerin olsun inş:)
süpersin ya :))) çok güldüm, nasılsın keyifler nasıl, senin plan programın nasıl neler yapıyorsun,
canım millet manyak olmuş herkesin bebekle çocukla ilgili söyleyeceği şeyler varmış ya ne kadar meraklı bir toplummuşuz. Allah eli ayağı düzgün sağlıklı versinde cinsiyet gerçekten önemli değil. Bu aralar tahminlerim tutmadı baksana nurayın oğluşu olacakmış ama bence kızı olacak beklicem ben dr kesin diyene kadar.beni haberdar edersin çok meraklanıyorum.
bana gelince kg az diye neler dendiğini duysan kayınvalidem habere kendini beslemişsin diyor öbürü başka bişi başka bir arıyor benim çocuğum 3750 doğdu falan way maşallah diyorum :) geçiyorum öyle mutlu oluyorlar tatmin oluyorlar olsunlar napalım.
renkliatlas araba almış kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
candaşım olacak bebek elbette olacak Allahın izniyle, bu ay ne takip ediyorsun atesş mi ovulasyon mu? neye göre çalışamalar yapılıyor.
cezam nasılsın.
İyiyim çok şükür Nazlım.Bugün adet oldum ki zaten korunuyordumPlan program yapmıyorum artık Nazlım..
Jel crinone jel mi? İşe yarıyor onlar kullan canım...
Canım benim üzülme gerçekten herkes kendini düşünüyor. İnşallah düzelecek her şey. Kürtaj olmayacağına çok sevindim canım. Sen de anne olacaksın tabi.Kimimizin sancılı oluyor işte...
Sağ canım 35 oldum:)) Ben de tutar mıdan ziyade sağlıklı embriyo çıkar mıdan korkuyorum. Ama Allah yazdıysaolacak...
Canım dinlen bol bol... Su çok iç...
saol canım...Hayırlı olsun canım yeniilin:))
2. düşükte yapılıyor canım o testler. Ama ben durumunuz varsa özelde de olsa yapılması taraftarıyım. Tedbiren... N e kolay 4 tabne kendileri ya da eşleridüşürsün de görelim...
Nuray sağ ol canım.
hadi hayırlısıı..
Sinuanın oğlunun adı Mete Aras olacakmış
Günlük iyiymiş çok şükür.Yakında cinsiyetini öğrenecek bebişinin.
Lonelinessten bugün bir haber yoktu Nazlım dinlendiği için sanırım.
Hilalin oralara bol bol kar yağıyormuş
Renkliatlas rendesini bozmuş(Bence nazara geldi)Servisede bilmem ki kim yapmış numarası yapmış
Candaşta iyiymiş arada bir canını sıkanlar oluyormuş ama önemsemeyecek İnşallahDayısının hanımı bebeği doğurmaya karar vermiş.
Hellonun oğluşuda birazcık zayıf olabilirmiş ama adı gibi çınar gibi sapasağlam olacak İnşallah
Vallahi aklımda kalanlar bunlar şekerim..Hepinize iyi akşamlar
süpersin ya :))) çok güldüm, nasılsın keyifler nasıl, senin plan programın nasıl neler yapıyorsun,
canım millet manyak olmuş herkesin bebekle çocukla ilgili söyleyeceği şeyler varmış ya ne kadar meraklı bir toplummuşuz. Allah eli ayağı düzgün sağlıklı versinde cinsiyet gerçekten önemli değil. Bu aralar tahminlerim tutmadı baksana nurayın oğluşu olacakmış ama bence kızı olacak beklicem ben dr kesin diyene kadar.beni haberdar edersin çok meraklanıyorum.
bana gelince kg az diye neler dendiğini duysan kayınvalidem habere kendini beslemişsin diyor öbürü başka bişi başka bir arıyor benim çocuğum 3750 doğdu falan way maşallah diyorum :) geçiyorum öyle mutlu oluyorlar tatmin oluyorlar olsunlar napalım.
candaşım olacak bebek elbette olacak Allahın izniyle, bu ay ne takip ediyorsun atesş mi ovulasyon mu? neye göre çalışamalar yapılıyor.
cezam nasılsın.
o laf söleyenleri öpüyorum canını sıkan herkesi canım benim arkadaşımda doğum yaptı minnacık bebeği yasemin bu çocuk nasıl büyücek dedi şimdi bi görsen topaç gibi sütü yaramış hemencik toparlandı sağlıklı olsunda boşver sende duyma kimseyi
kızlar sağolun. yatıyorum. kanama yok.hafif sancı var korkutuyo. yarın doktora gidiyorum.
günlük özellikle umut oldun.
canım geçmiş olsun allah göstermesin bidaha kanama falan geçmiş çok şükür yaramaz senin oğlanda oğlan doğdu içime bu sene erkek senesi sanırım
atama olmuş kuzum hayırlısı olsun inşallahh güzel tatlı seni üzmücek öğrencilerin olsunAllah iyiliğini versin...
hellocum sağol bacım Allah olmayan isteyen herkese versin kazasız belasızından...
canlar ben çanakkale il emrine atandım15 gün içinde merkezde bi yer ayarlayacaklarmış...
ablacım doğum gününmüş ben kaçırdım kusura bakma yeni yaşın sana ikizler getirsin inşallahhhhhhhhhh eşinle oğlunla yeni gelecek evladın yada evlatlarında huzur içinde ömür diliorum 1 ay sonra güzel haberlerini alcas inşallah:)Nuray sağ ol canım.
kuzummmmmmmmmmm kurban olurum ben sana akan gözyaşlarınıza üzülmemek elde diil sanırım eniştede patlamış sonunda erkekler içine atıyo patladılarmıda çok acı veriolar bak emeklerimiz boşa çıkmıcak görürsün vakti zamanı gelsin bi hele çok emek harcıyos şuan uykusuzluktan geberiom dün akşam amcamın kızı halamın oğlu kardeşim geldi gece 1 de gittiler ve biz o saatten sonra çalışma yaptık sabah 6 da kalktım banyo yaptım 4 saat falan uykuyla duruyorum başka ne yaptırabilir bunu bize eşimde sesini çıkarmıo saolsun misafirler gidince hadi çalışma yapalım diyo :)hayırlı olsun abla.. ikiz ikiz gelsinler:)
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalım candaşım sana bi video göndercem bizim o taraflardan bi teyze küfürbaz nine :)öldüm gülmekten evde izlersin
İyiyim çok şükür Nazlım.Bugün adet oldum ki zaten korunuyordumPlan program yapmıyorum artık Nazlım..
oy kuzum ne güzel özetlemişin allah razı olsun saolasın sinua oğlun ismiyle yaşasın inşallahhh diziden karışım yapmışlar sanırım:)nasılsın bakalım iyileştinmi tamamen
o laf söleyenleri öpüyorum canını sıkan herkesi canım benim arkadaşımda doğum yaptı minnacık bebeği yasemin bu çocuk nasıl büyücek dedi şimdi bi görsen topaç gibi sütü yaramış hemencik toparlandı sağlıklı olsunda boşver sende duyma kimseyi
canım geçmiş olsun allah göstermesin bidaha kanama falan geçmiş çok şükür yaramaz senin oğlanda oğlan doğdu içime bu sene erkek senesi sanırım
atama olmuş kuzum hayırlısı olsun inşallahh güzel tatlı seni üzmücek öğrencilerin olsun
ablacım doğum gününmüş ben kaçırdım kusura bakma yeni yaşın sana ikizler getirsin inşallahhhhhhhhhh eşinle oğlunla yeni gelecek evladın yada evlatlarında huzur içinde ömür diliorum 1 ay sonra güzel haberlerini alcas inşallah:)
kuzummmmmmmmmmm kurban olurum ben sana akan gözyaşlarınıza üzülmemek elde diil sanırım eniştede patlamış sonunda erkekler içine atıyo patladılarmıda çok acı veriolar bak emeklerimiz boşa çıkmıcak görürsün vakti zamanı gelsin bi hele çok emek harcıyos şuan uykusuzluktan geberiom dün akşam amcamın kızı halamın oğlu kardeşim geldi gece 1 de gittiler ve biz o saatten sonra çalışma yaptık sabah 6 da kalktım banyo yaptım 4 saat falan uykuyla duruyorum başka ne yaptırabilir bunu bize eşimde sesini çıkarmıo saolsun misafirler gidince hadi çalışma yapalım diyo :)
nasılsınız bakalım candaşım sana bi video göndercem bizim o taraflardan bi teyze küfürbaz nine :)öldüm gülmekten evde izlersin
saol minnoşşş...
My Ovulation Chart
kızlar ateş tablm
canım hadi bu ay bırak korunmayıııııııııııııııııııııııııııııııı adet tarihini yaz sema eklesin listeye senide aramıza katalım ama hemen üst tarafa atla inşallah:)
Bende istiyorum Nazlım ama diş tedavim var.Bu ay olabilirde olmayabilirde diyorumDuruma bağlı anlayacağın.
oldum bende canımi gerçekten bu sefer çok kırıldım.herkesten uzaklaşmak istiyroum akrabamdır canımdır dedikçe millet çıksın canın diyor.yengem hamile demiştim ya, onunda bebeğin kalp atışı yokmuş. cuma ya kadar bekleyeceklermiş atmazsa kürtaj, morali bozulmuş.dün telefonu gülerek açtım napıyosun çiçeği burnunda anne diye, dalga geçtin geçtin alacaklar çocuğu dedi.tamam can sıkıntısıla dedi belki ama kırıldım onada, herkese desin ama bana dememeliydi bunu, gerçekten sevinmiştim.insanları anlayamıyorum.kızıda bizde kalıyo bu ara değişiklik olsun diye, yine şakaya vurdum dedim daha kararsız kaldığı bi bebeğe bu kadar üzülüyo ee ben napıyım öleyim mi dedim, hem ilkti hem ikiz.kimseye içimi, dökmeyin diyorum ama her seferinde aynısını yapıyorum.canım kuzenini okudumda bi yazamadım neden bilmiyorumartk alıştık sağdan soldan böyle konuşmalara,insan ister istemez üzülüyor üzülme diyemiycem bende olsam ifrit olurdum canım..
evet temizlemesi kolay canım bişe deil ama rende ile kıyaslayınca daha zorköpük olayına gelince ,sürahisindeki plastik geçmeli kısım ayırıyor köpüğünü... ama ben ne yapıyorum minnoş! mesela nar ,portakal,elma mandalin havuç bunların hepsini sıkıyorum rengarenk köpük oluyor..sonra şarap kadehlerine meyvesularını koyup o renkli köpükleride kaşıkla alıp paylaştırıyorum nasıl güzel görünüyoo kokteyl gibi...ama köpüksüz istersen sürahisi zaten ayırıyor canım..
inş canım hayırlısıyla ne zman nasip olursa artık.ovulasyon yine, ateşi denemiyorum ben seyahatler filan var ya ondan.sen nasılsın ? keyfin yerine geldi mi biraz ?süpersin ya :))) çok güldüm, nasılsın keyifler nasıl, senin plan programın nasıl neler yapıyorsun,
cezam nasılsın.
şükürler olsun canım ya, valla dün aklımdaydınız senle chnb, hani denmez ama yasin okudum sizin için . zaten chnb ye söz veröiştim.allah yardımcınız olsun.aldırmayacaklarıda galiba bebeğin gelişimi yokmuş canım, cuma belli olacak.kızlar sağolun. yatıyorum. kanama yok.hafif sancı var korkutuyo. yarın doktora gidiyorum.
günlük özellikle umut oldun
Canım benim üzülme gerçekten herkes kendini düşünüyor. İnşallah düzelecek her şey. Kürtaj olmayacağına çok sevindim canım. Sen de anne olacaksın tabi.Kimimizin sancılı oluyor işte...
2. düşükte yapılıyor canım o testler. Ama ben durumunuz varsa özelde de olsa yapılması taraftarıyım. Tedbiren... N e kolay 4 tabne kendileri ya da eşleridüşürsün de görelim...
gelde ağlamahayırlı olsun abla.. ikiz ikiz gelsinler:)
ohhh çok lezzettliymiş :)) canım tekrar tebrikler, inş hayırlı olur hakkında.şükür ya bugünlere.ayrıca tablo yine her zmanki gibi süper :))herkese günaydıııınnnnnn....Eki Görüntüle 323813 herkese benden çayyatamamın şerefineee
oy kuzum ne güzel özetlemişin allah razı olsun saolasın sinua oğlun ismiyle yaşasın inşallahhh diziden karışım yapmışlar sanırım:)nasılsın bakalım iyileştinmi tamamen
canım o neneyi tahmin ettim bile :) çok pis küfürleri vardı, delirtmişlerdi kadını o mu acaba ?süpersin ya :))) çok güldüm, nasılsın keyifler nasıl, senin plan programın nasıl neler yapıyorsun,
atama olmuş kuzum hayırlısı olsun inşallahh güzel tatlı seni üzmücek öğrencilerin olsun
ablacım doğum gününmüş ben kaçırdım kusura bakma yeni yaşın sana ikizler getirsin inşallahhhhhhhhhh eşinle oğlunla yeni gelecek evladın yada evlatlarında huzur içinde ömür diliorum 1 ay sonra güzel haberlerini alcas inşallah:)
kuzummmmmmmmmmm kurban olurum ben sana akan gözyaşlarınıza üzülmemek elde diil sanırım eniştede patlamış sonunda erkekler içine atıyo patladılarmıda çok acı veriolar bak emeklerimiz boşa çıkmıcak görürsün vakti zamanı gelsin bi hele çok emek harcıyos şuan uykusuzluktan geberiom dün akşam amcamın kızı halamın oğlu kardeşim geldi gece 1 de gittiler ve biz o saatten sonra çalışma yaptık sabah 6 da kalktım banyo yaptım 4 saat falan uykuyla duruyorum başka ne yaptırabilir bunu bize eşimde sesini çıkarmıo saolsun misafirler gidince hadi çalışma yapalım diyo :)
yaaaaaaaaaaaaaa bitirseydin diş tedavini bu zamanamı kalır senide sahalarda görmek istiyoruz :)
Sahalara erken dönme ihtimalim var Nazlım
Birde kürtajdan sonra bu 3. adetim oldu Nazlım.Artık kafam daha rahat.Bundan sonra hamile kalırsamda erken veya sağlıksızmı diye korkmam artık.
Candaşım karmı var Ankara'da.Bize 3 saat mesafedesin sende.Desene buralara geliyor kar.
Renkliatlas;hayırlı olsun ataman.Meslek hayatında hep iyilerle karşılaşman dileğiyle..
oldum bende canımi gerçekten bu sefer çok kırıldım.herkesten uzaklaşmak istiyroum akrabamdır canımdır dedikçe millet çıksın canın diyor.yengem hamile demiştim ya, onunda bebeğin kalp atışı yokmuş. cuma ya kadar bekleyeceklermiş atmazsa kürtaj, morali bozulmuş.dün telefonu gülerek açtım napıyosun çiçeği burnunda anne diye, dalga geçtin geçtin alacaklar çocuğu dedi.tamam can sıkıntısıla dedi belki ama kırıldım onada, herkese desin ama bana dememeliydi bunu, gerçekten sevinmiştim.insanları anlayamıyorum.kızıda bizde kalıyo bu ara değişiklik olsun diye, yine şakaya vurdum dedim daha kararsız kaldığı bi bebeğe bu kadar üzülüyo ee ben napıyım öleyim mi dedim, hem ilkti hem ikiz.kimseye içimi, dökmeyin diyorum ama her seferinde aynısını yapıyorum.
köpük kırıcıda çok kırmıyo sanki canım ya, ben köpüklüde severimde arı bi su çıkmıyo gibi.ama yinede çok güzel.ya zaten ondan da kazık yedim, ben aldım 1 ay sonra 75 tl zarar etmişim :)) bosch un ki 215 liaymış, ben aldım 290 a.neyse canım saolsun.kazık demek ben demek :) her yerden çekmesem olmaz :))
inş canım hayırlısıyla ne zman nasip olursa artık.ovulasyon yine, ateşi denemiyorum ben seyahatler filan var ya ondan.sen nasılsın ? keyfin yerine geldi mi biraz ?
şükürler olsun canım ya, valla dün aklımdaydınız senle chnb, hani denmez ama yasin okudum sizin için . zaten chnb ye söz veröiştim.allah yardımcınız olsun.aldırmayacaklarıda galiba bebeğin gelişimi yokmuş canım, cuma belli olacak.
gelde ağlama( eşin bile ne kadar hassaslaşmış, allah yardımcımız olsun cümleten, hayırlısıyle bebeğiniz elsin artık ta dinsin bu gözyaşları ve umutsuzluklar.şimdi sorsunla bize dünyada en önemli şey ne diye, sağlık tabi baştada sonrasında ne iş ne güç, önce evlat deriz galiba ( ama olacak canım elbet olacak, içimizde çok korkular taşıyoruz dışarı vuramasakta, ama umudumz gelecek bizlerinde.üzülmemek ne mümkün ki ? ilk bebeğin 11. ayda gelmişti sanırım, bunın yoluda 1 yıldr bekleniyor,2 yıldır yaşadığınızı siz bilirsiniz, allah duysun sesinizide ağlayışlarınız gözyaşlarınız mutluluktan olsun.arkadaşın içi çok sevindim ama, allah ona bağışlasın bir ömür nasip etsin beraberce.
ohhh çok lezzettliymiş :)) canım tekrar tebrikler, inş hayırlı olur hakkında.şükür ya bugünlere.ayrıca tablo yine her zmanki gibi süper :))
yalnız bizim bu ay olmama ihtimali yüksek üstüne yükse gibi.sanırım eşim gelemeyecek bu hafta, bende gidemem gibi.acayip kar yağıyo, bolu dağı berbattır.geçen haftada görüşemedik zaten.neyse ya hayırlısı.alıtım arık eskisi gibi koymuyo.
canım o neneyi tahmin ettim bile :) çok pis küfürleri vardı, delirtmişlerdi kadını o mu acaba ?
canım sorma o akrabaları..ben çok mesafeliyim herkesle, gereksiz espiri bile yapmıyorum çünkü insanlar çok hadsizler..bi espiri yaparsın yüz bulurlar aynı bu yengenin yaptığıunı yaparlar..bunu hayatımda çok yaşadığımdan o kadar mesafe kuruyorum ki...mesela hamile olan 2 kuzenim var asla hamile misin ? felan diye bile sormadım! görüyorum sormaya gerek yok... kardeşimin nişanında biri yer verdi bana bi akrabamız var oda hamile 2. ye, sordu aa sema hamilemisin Hayır dedim yükselterek sesimi,ne alaka dedim ! tersledim...herkes haddini bilsin ben kimseye sormuyorum kimsede bana sormasın,çünkü kimseyi alakadar etmez! bu benim özelim! çocuk düşünmüyor musunuz diyenlerede hayır daha yeni kavuştuk diyorum...hem onlara ne ya!!? düşünürüm düşünmem kime ne! valla artık böyle... ben bi düşük yaptım anlayışlı olsunlar..ne hamilesinin kaprisini çekerim nede menapozlusunun ..çok kızgınım çok ! helede senin yengene fena kızdım yaaa! millet istemediğine böyle üzülüyo biz ne yapalım ya...ölelim...valla canım sende bundan sonra restini çek kimseye deme bebek istiyorum diye hayatımızı yaşıyoruz gençliğimizi yaşıyoruz de geç..geziyoruz eğleniyoruz şimdilik bebekte inşallah ilerde gelicek de geç...
bacım bende philipste kazık yemiştim 270 di ben aldığımdaama inanki bosch felan fasa fiso en iyisi philips o açıdan için rahat olsun.. bide meyve suyunu biraz dinlendir hemen içme o zaman köpük tamamen yukarı çıkıyor, daha duru oluyor..
Sahalara erken dönme ihtimalim var Nazlım
Birde kürtajdan sonra bu 3. adetim oldu Nazlım.Artık kafam daha rahat.Bundan sonra hamile kalırsamda erken veya sağlıksızmı diye korkmam artık.
Candaşım karmı var Ankara'da.Bize 3 saat mesafedesin sende.Desene buralara geliyor kar.
Renkliatlas;hayırlı olsun ataman.Meslek hayatında hep iyilerle karşılaşman dileğiyle..
saol canım...hepimiz için amin...
canım sorma o akrabaları..ben çok mesafeliyim herkesle, gereksiz espiri bile yapmıyorum çünkü insanlar çok hadsizler..bi espiri yaparsın yüz bulurlar aynı bu yengenin yaptığıunı yaparlar..bunu hayatımda çok yaşadığımdan o kadar mesafe kuruyorum ki...mesela hamile olan 2 kuzenim var asla hamile misin ? felan diye bile sormadım! görüyorum sormaya gerek yok... kardeşimin nişanında biri yer verdi bana bi akrabamız var oda hamile 2. ye, sordu aa sema hamilemisin Hayır dedim yükselterek sesimi,ne alaka dedim ! tersledim...herkes haddini bilsin ben kimseye sormuyorum kimsede bana sormasın,çünkü kimseyi alakadar etmez! bu benim özelim! çocuk düşünmüyor musunuz diyenlerede hayır daha yeni kavuştuk diyorum...hem onlara ne ya!!? düşünürüm düşünmem kime ne! valla artık böyle... ben bi düşük yaptım anlayışlı olsunlar..ne hamilesinin kaprisini çekerim nede menapozlusunun ..çok kızgınım çok ! helede senin yengene fena kızdım yaaa! millet istemediğine böyle üzülüyo biz ne yapalım ya...ölelim...valla canım sende bundan sonra restini çek kimseye deme bebek istiyorum diye hayatımızı yaşıyoruz gençliğimizi yaşıyoruz de geç..geziyoruz eğleniyoruz şimdilik bebekte inşallah ilerde gelicek de geç...
bacım bende philipste kazık yemiştim 270 di ben aldığımdaama inanki bosch felan fasa fiso en iyisi philips o açıdan için rahat olsun.. bide meyve suyunu biraz dinlendir hemen içme o zaman köpük tamamen yukarı çıkıyor, daha duru oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?