Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nuray sağ ol canım.

Bu arada ben bugün tüp bebek tedavisi için ilk iğnemi oldum... Hayırlısı olsun inşallah...

hayırlı olsun abla.. ikiz ikiz gelsinler:)

akşam çok yakın bi arkadış aradı(kardş gibiyiz)2 yıldan fazladır korunmuyodu ama hamilelik bu aya nasipmişş..çok sevindim ben onunla telefonla konuşurken eşimin yüzü düştü morali bozuldu..ben telefonu kapattıktan sonra yanına gittim..yapma böyle lütfen der demez başladı ağlamaya..o ağladı ben ağladım..bunun üzerine uyumuşum az önce uyandım..Allahım isteyen hherkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin..hamile arkadaşlarımında sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah..

yarın aydın genelinde sınav var kızlar okul yok sabahtan seviye belirleme sınavına gideceğim oradan bütün arkadaşlar kahvaltıya gideceğiz..akşamüstü doktor randevum var..yarın bal tarçına başlıyorum kızlar..
böyle işte bu ay çokk sulu geçiyooooooooooo.geçmişi okuyamadım minicikumut çok güzel özetlemiş..onu okudum yetti:)

Kıyamam eşine ya... Allah bu ay nasip eder inşallah gerçekten zor bizler buradayazıyoruz ağlıyoruz rahatlıyoruz onlar içlerine atıyor.İnşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim...

geçmiş olsun canım inşallah bi daha sorun yaşamazsın...tabikide türkiye!!! tartışılmazzz...
dimi yaaa kesinlikle :))))
Nuray sağ ol canım.

Bu arada ben bugün tüp bebek tedavisi için ilk iğnemi oldum... Hayırlısı olsun inşallah...
ablacim insallah insallah hayirlisi olsun:)) Rabbim sesimizi duysun gelsin bebis insallah

ayy canim yaa ablamin dedigi gibi erkekler icinde cok zor icine atiyolar. insallah canim en tez zamanda sanada gelsin bebisimiz.. sabir ve sukur cok onemli eger tamda bu sabir zamaninda sabir ederseniz Rabbim mukafatlandiracak eminim..

Son düzenleme:

oy kuzum ne güzel özetlemişin allah razı olsun saolasın sinua oğlun ismiyle yaşasın inşallahhh diziden karışım yapmışlar sanırım:)nasılsın bakalım iyileştinmi tamamen

İyiyim çok şükür Nazlım.Bugün adet oldum ki zaten korunuyordumPlan program yapmıyorum artık Nazlım..

canım hadi bu ay bırak korunmayıııııııııııııııııııııııııııııııı adet tarihini yaz sema eklesin listeye senide aramıza katalım ama hemen üst tarafa atla inşallah:)

Bende istiyorum Nazlım ama diş tedavim var.Bu ay olabilirde olmayabilirde diyorumDuruma bağlı anlayacağın.

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy...

yamatake...

hellokity...

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...
loneliness...

dr_alb..

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım...................................... 30 ocakyılbaaşında eğlenceler,oynamalar gülmeler,bu sene yeni umutlarla gelsin nazlıma bebelerr
minikler........................................................... ? saglik ve sihhatle insallah

chnb........................................................... ?şubat çok az kaldı günleri,açıyor sümbülleri,tatilde gelecek inşallah ,chnb nin bebeleri

ceza83.....................................................10 şubatceza yapıyor çalışmaları, inşallah dolmuştur yumurtaları,hamile de kalsın yesin yesin şişsin , bitmesin hiç atıştırmaları:125:

renkliatlas................................................1 şubat:125:renkli yiyor bal ile tarçını..geçen ay fos çıktı .inşallah çörek otuyla gelecek mini mini evlatları...

_CandaS_...................................................... 29 şubat can can kavuşacak kocasına,huzur ile girecek odasına, inşallah bu ay ikizler gelecek kucağına

peppe...................................................... 2 şubatpeppe kiloları veriyor, dertleri de bir bir eriyor..bunu gören bebeleri ,koşa koşa peppeye geliyor

minicikumut...................................................... 9 şubatumuta da geldi sıra..çalışmalar bu aya..inşallah bebeleride girdi sıraya

Son düzenleme:
Bende istiyorum Nazlım ama diş tedavim var.Bu ay olabilirde olmayabilirde diyorumDuruma bağlı anlayacağın.

yaaaaaaaaaaaaaa bitirseydin diş tedavini bu zamanamı kalır senide sahalarda görmek istiyoruz :)

oldum bende canımi gerçekten bu sefer çok kırıldım.herkesten uzaklaşmak istiyroum akrabamdır canımdır dedikçe millet çıksın canın diyor.yengem hamile demiştim ya, onunda bebeğin kalp atışı yokmuş. cuma ya kadar bekleyeceklermiş atmazsa kürtaj, morali bozulmuş.dün telefonu gülerek açtım napıyosun çiçeği burnunda anne diye, dalga geçtin geçtin alacaklar çocuğu dedi.tamam can sıkıntısıla dedi belki ama kırıldım onada, herkese desin ama bana dememeliydi bunu, gerçekten sevinmiştim.insanları anlayamıyorum.kızıda bizde kalıyo bu ara değişiklik olsun diye, yine şakaya vurdum dedim daha kararsız kaldığı bi bebeğe bu kadar üzülüyo ee ben napıyım öleyim mi dedim, hem ilkti hem ikiz.kimseye içimi, dökmeyin diyorum ama her seferinde aynısını yapıyorum.

köpük kırıcıda çok kırmıyo sanki canım ya, ben köpüklüde severimde arı bi su çıkmıyo gibi.ama yinede çok güzel.ya zaten ondan da kazık yedim, ben aldım 1 ay sonra 75 tl zarar etmişim :)) bosch un ki 215 liaymış, ben aldım 290 a.neyse canım saolsun.kazık demek ben demek :) her yerden çekmesem olmaz :))

inş canım hayırlısıyla ne zman nasip olursa artık.ovulasyon yine, ateşi denemiyorum ben seyahatler filan var ya ondan.sen nasılsın ? keyfin yerine geldi mi biraz ?
şükürler olsun canım ya, valla dün aklımdaydınız senle chnb, hani denmez ama yasin okudum sizin için . zaten chnb ye söz veröiştim.allah yardımcınız olsun.aldırmayacaklarıda galiba bebeğin gelişimi yokmuş canım, cuma belli olacak.
gelde ağlama ( eşin bile ne kadar hassaslaşmış, allah yardımcımız olsun cümleten, hayırlısıyle bebeğiniz elsin artık ta dinsin bu gözyaşları ve umutsuzluklar.şimdi sorsunla bize dünyada en önemli şey ne diye, sağlık tabi baştada sonrasında ne iş ne güç, önce evlat deriz galiba ( ama olacak canım elbet olacak, içimizde çok korkular taşıyoruz dışarı vuramasakta, ama umudumz gelecek bizlerinde.üzülmemek ne mümkün ki ? ilk bebeğin 11. ayda gelmişti sanırım, bunın yoluda 1 yıldr bekleniyor,2 yıldır yaşadığınızı siz bilirsiniz, allah duysun sesinizide ağlayışlarınız gözyaşlarınız mutluluktan olsun.arkadaşın içi çok sevindim ama, allah ona bağışlasın bir ömür nasip etsin beraberce.
herkese günaydıııınnnnnn....Eki Görüntüle 323813 herkese benden çayy atamamın şerefineee
ohhh çok lezzettliymiş :)) canım tekrar tebrikler, inş hayırlı olur hakkında.şükür ya bugünlere.ayrıca tablo yine her zmanki gibi süper :))

yalnız bizim bu ay olmama ihtimali yüksek üstüne yükse gibi.sanırım eşim gelemeyecek bu hafta, bende gidemem gibi.acayip kar yağıyo, bolu dağı berbattır.geçen haftada görüşemedik zaten.neyse ya hayırlısı.alıtım arık eskisi gibi koymuyo.

Son düzenleme:
yaaaaaaaaaaaaaa bitirseydin diş tedavini bu zamanamı kalır senide sahalarda görmek istiyoruz :)

Sahalara erken dönme ihtimalim var Nazlım

Birde kürtajdan sonra bu 3. adetim oldu Nazlım.Artık kafam daha rahat.Bundan sonra hamile kalırsamda erken veya sağlıksızmı diye korkmam artık.

Candaşım karmı var Ankara'da.Bize 3 saat mesafedesin sende.Desene buralara geliyor kar.

Renkliatlas;hayırlı olsun ataman.Meslek hayatında hep iyilerle karşılaşman dileğiyle..

saol canım...hepimiz için amin...

Son düzenleme:

dünden beri yağıyor canım, benim bulunduğum tarflarda pek kar tutmadı ama sanırım birkaç güne dek tutar, çünkü perşembe dahil yağış varmış.yakındır sizede gelir :)

hepsi kendinden uzaklaştırıyolar sağolsun, bilen biliyoda artık bu saatten sonra yok düşünmüyoruz desemde yemezler.ama yemeselerde öyle diyeceğim.yengeme kıdım kızmam mı ? sonuçta benim annem kadar ilgiliydi bu konuda.zaten patavatsızdır da kendisi (dayımmda gıcık oluyo ama ne çare laf dinlemeyene ) annemde telefona alınca demiş, aldırsayndıız candaş size çok kızardı filan diye ama kime diyo, kendinin kıydığı cana iz kıyamazken laf yok, sevincimize laf yok sitemini böyle yapıyolar işte.herkese kırgınım artık.kimse anlamıyo.ahhh bi eşim gelse.o zman herkesten sıtkımı sıyırcam ama şimdi öyle olmuyo.anne babaylasın aynı evde istersen görüşme.sende en iyisini yapıyosun hiç kimse umurumda değil artık benimde kırılan kırılsın yeter ya sus sus, büyüklük bende kala kala ezildm.kimseyle mecbur kalmadıkça bende muhatap olmayacağım.biz millete hep moral veririz ama bide onlara bak.allahım sen büyüksün snden gelsin gelen, ite köpeğe muhtaç etme diyorum bende.

bilmiyorum ki denemek lazım, bende phılıps ın tek geçtiğini biliyorum ama iyise üzülürüm diyecem ama ne üzülcem be nerelera atmıyom ki o parayı buna mı üzüleyim :)) ben daha 2 kere kullandım erkek kardeşim çok kullanıyor, spora gidiyo vücut yaparken etkisi mi varmış neyse.

ee sen yeni durumuna biraz alışmaya başladın mı canm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…