- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.181
kendim ettim ben nazarırenkliatlas, çok sağol canım önerilerini inceleyeyim şimdi....vallahi biz kadınlardan korkulur yani:))eşinde söyle diyor hee:)) neyse sen halletmişsin artık açığını dışarı vurmaya gerek yok:)) nazar olmuştur canım inanırım...bi dahakini oku üfle çokda söz etme canım :))
minicikumut, canım haftaya kontrolüm var...dr belki söyler ben cinsiyetten çok sağlıklımı diye merak ediyorum canım...eşimin tarafı doğulu olduğu için erkek bekliyorlar görümcem hergün soruyor kafayı yedirticek bana şizofren olduğu için pek bişeyde diyemiyorum yaaa hergün cinsiyeti ne diyor:)) en son dedimki ben hergün dra gitmiyorum...eşim tarafında 4 torun var 4 üde kız...komşularda diyorki bir oğlun olsa bir daha yapmazsın insanlara laf anlatmak çok zor ben bebeklerime kavuşmak için neler yaşıyorum insanlar erkek kız derdinde....canım sakın yanlış anlama yazdıklarımı size değil söylediklerim...yaa bana söyleme tarzlarını görseniz varya candaşın dediği gibi herkez ekmek peynir gibi bebeklerine sahip olmuşlar tuzları kuru tabii...ayrıca kızım var tabiiki bir oğlum olsun bende isterim dimi ama diyenler oğlun olsa bir daha yapmazdın kızım olsa bir daha niye yapayım yaa hem nerden bileyim oğlum olacağını dimi ama yaa geeksiz konuşuyorlar...bir arkadaşım var kızın psikolojisini bozdular dr kız diyor kaynanası yaa senin karnın kız karnı değil diye diretiyormuş bir kızı var arkadaşımında yaa bu ne cahillik anlamadım gitti arkadaşım...kız diyorki inan bebeğimi kızım diye sevesim gelmiyor okadar etkilemişlerki kızı yok rüya görenlermi dersin erkek olacakmış dr yanlış biliyormuş falan:)) kontrollerde usgye bakamıyorum ya kötü bişey varsa diye düşün artık benim kayıbım büyüktü canım 3 buçuk aylıkken kalp atışları durdu... elbetteki sağlıklı olsundan sonra bende merak ediyorum cinsiyetini sakın yanlış anlama canım gerçekten size değil bu yazdıklarım çevremdekilere biz burda paşaları ve prensesleri büyütelim kimbilir dünya hali gün gelir belki dünür oluruz...bu arada çok fazla prens var topiğimizde...bakalım ben kız diye tahmin ediyorum benimkini ve aynı şekilde lonelinesinkide kız diyorum:)) sağlıklı ve hayırlı olsunlarda...darısıda size canım allahım tez ve hayırlı zamanda nasip etsin canım....
hilal, canım bizde özledik karı bu hafta burada da bekleniyor ama bakalım...kızımıda karın içine atıp yuvarlamak istiyorum...yağsında sobalı evde onun başında oturup izlemek süperdi yaa bazen doğalgazın sobayla yaşanan bir çok güzelliği öldürdüğünü düşünüyorum üzülüyorum....
haklısın canım tamam onunda acısı var ama yinede tabi öyle dememli, çektiğini sen biliyosuncandaşım canım, burda bir kardeş var arkadaşımın kardeşi geçen gün nette karşılaştık hayırlı olsun dedi bende sağol dedim hamile kaldığımda karşılaşmıştık fakat söyleyemedim çünkü onun bebeği down sendromluydu gebelik sonlandırıldı benim kayıbımla aynı zamanda oldu ve tedavi görüyormuş şimdi ...böyle olunca onu anladığım için hamile olduğumu söylemedim oda duymuş tebrik etti.. ve bana dediği şey içimi çok acıttı senin yine bir kızın var dedi insan ne kadarda olsa kendini suçluymuş gibi hissediyor canım ama herşey allahtan çok üzüldüm o lafına beni kırmak için söylemedi tabiiki bende yaşadım aynı acıyı onu çok iyi anlıyorum bende ona yaptığım bütün herşeyi anlattım sonra ovulasyon testi almasını söyledim elimden geldiğince yardımcı oldum canım ama herşey sabır ben her adet olduğumda biraz üzüldüm ama umudumu hiç kaybetmedim canım olacak allahın izniyle olacak dedim...sizin içinde aynı şeyi diliyorum ama biraz tez zamanda olması iyi olacak çünkü çevre insanı yıpratıyor ne sevincini ne üzüntünü doğru düzgün yaşayamıyorsun canım allah sabır versinde onlarada akıl fikir versin kimsenin derdiyle uğraşmasınlar....
renkliatlas, canııııımmmmm ayyy çok üzüldüm yaa neyse değişim olmasına çok sevindim...bende nereden aldığını soracaktım yazmışsın canım sağol...katı meyve sıkacağın varmı? yaa bu sene kızım kısmetse okula başlayacakya sabahları lazım olacak bana ama şöyle basit ve temizlemesi kolay bişey arıyorum:))
cezam, naber nasılsın?klomeni bu ayda denicekmişsin canım inşallah bu defa iyi gelecek...hayıtı kist içinmi kullanıyorsunuz senin kistler gitti dimi canım...
bende iyiym canım kızdırrıyolar arada.Candaşım sağol daha iyiyim artık..Sen nasılsın?
bende iyim canım hepimizin sendromu maalesef :)iyiyim canım. içimi ferah tutarsam iyiyim. pazartesileri sevmiyorum onun durgunluğu haricinde iyiyim çok şükür.sen de iyisin umarım.
teşekkürler canım, hallettim.ya benimkide phılıpsın ama bence kolay temizleniyo, bende makineye atmıyorum köpüksüz çalkalayarak temizliyorum.kardeşim bile (erkek) temizleyip yerine koymuş, pratik değil mi :) sadece ne kadarda olsa köpüklü sıkıyo ya, ama çok çabuk sıkılyo.rende de kötü olmuş ama neyseki çözmüşsünüz :)canım videonun altında SHARE yazar ona tıkla, altta bir kutu açılır, yanda face nin işaretini tıkla ayrı bir pencere açılır orda zaten face sayfan oluyor paylaş de..yolla :)
sorma canım çok üzüldüm ama kendi kendim nazar ettim aleti..ay ne güzel şöyle güzel böyle derken kendi salaklığımında kurbanı oldu..çok şükür direk değiştircekler,anlamadılar benim bozduğumueşim söyle ne halt karıştırdığını dedi bende banane kendileri bulsunlar dedim yoksa kullanıcı hatası diye kabul etmezler dedim.. söylemedim öyle bişe yapmışım ki servis bile çözemedi kesin nazar değdirdim diyom
katı meyva sıkacağımda var canım philipsin onu öneririm çok güzell.bide bebeği ve çocuğu olanlara tefalin vitacuisine buharlı pişiricisinide şiddetle öneririm ..ben kullanıyorum özellikle sebzeler harika oluyor..tavuk balık tatlı pilav hepsini bir arada pişirebiliyorum
haklısın canım tamam onunda acısı var ama yinede tabi öyle dememli, çektiğini sen biliyosunmaalesef hep çevre değil mi can sıkan.ben daha çok kuzenimin duyarsızlığına kızgınım, ben her defasında onun oğlunu sorarken mutlu olduğum kadar üzülüyorumda ama işte sadece kendilerinin derdi var ya.yazık.
bende iyiym canım kızdırrıyolar arada.
bende iyim canım hepimizin sendromu maalesef :)
teşekkürler canım, hallettim.ya benimkide phılıpsın ama bence kolay temizleniyo, bende makineye atmıyorum köpüksüz çalkalayarak temizliyorum.kardeşim bile (erkek) temizleyip yerine koymuş, pratik değil mi :) sadece ne kadarda olsa köpüklü sıkıyo ya, ama çok çabuk sıkılyo.rende de kötü olmuş ama neyseki çözmüşsünüz :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok çalıştım çokkkkkkkkkkkkkkkkkk boğuldum valla napıonuz bakim ay geçmişide okyamadım amma yazmışnız heeee yarın sahalara geri dönüorum özleyin beni anacım yıl sonu stok kontrolleri envanterler kıllar yünler tüyler kafayı sıyırcam
bende diyom bu boncuk nerelerdeee... havadan sudan konuştuk önemli gelişme yok canım...
hee iyi hadi önemli bişiler varmı yazın bak meraklanırım :)
Sinuanın oğlunun adı Mete Aras olacakmış
Günlük iyiymiş çok şükür.Yakında cinsiyetini öğrenecek bebişinin.
Lonelinessten bugün bir haber yoktu Nazlım dinlendiği için sanırım.
Hilalin oralara bol bol kar yağıyormuş
Renkliatlas rendesini bozmuş(Bence nazara geldi)Servisede bilmem ki kim yapmış numarası yapmış
Candaşta iyiymiş arada bir canını sıkanlar oluyormuş ama önemsemeyecek İnşallahDayısının hanımı bebeği doğurmaya karar vermiş.
Hellonun oğluşuda birazcık zayıf olabilirmiş ama adı gibi çınar gibi sapasağlam olacak İnşallah
Vallahi aklımda kalanlar bunlar şekerim..Hepinize iyi akşamlar
canım millet manyak olmuş herkesin bebekle çocukla ilgili söyleyeceği şeyler varmış ya ne kadar meraklı bir toplummuşuz. Allah eli ayağı düzgün sağlıklı versinde cinsiyet gerçekten önemli değil. Bu aralar tahminlerim tutmadı baksana nurayın oğluşu olacakmış ama bence kızı olacak beklicem ben dr kesin diyene kadar.beni haberdar edersin çok meraklanıyorum.
bana gelince kg az diye neler dendiğini duysan kayınvalidem habere kendini beslemişsin diyor öbürü başka bişi başka bir arıyor benim çocuğum 3750 doğdu falan way maşallah diyorum :) geçiyorum öyle mutlu oluyorlar tatmin oluyorlar olsunlar napalım.
renkliatlas araba almış kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
candaşım olacak bebek elbette olacak Allahın izniyle, bu ay ne takip ediyorsun atesş mi ovulasyon mu? neye göre çalışamalar yapılıyor.
cezam nasılsın.
Sinuanın oğlunun adı Mete Aras olacakmış
Günlük iyiymiş çok şükür.Yakında cinsiyetini öğrenecek bebişinin.
Lonelinessten bugün bir haber yoktu Nazlım dinlendiği için sanırım.
Hilalin oralara bol bol kar yağıyormuş
Renkliatlas rendesini bozmuş(Bence nazara geldi)Servisede bilmem ki kim yapmış numarası yapmış
Candaşta iyiymiş arada bir canını sıkanlar oluyormuş ama önemsemeyecek İnşallahDayısının hanımı bebeği doğurmaya karar vermiş.
Hellonun oğluşuda birazcık zayıf olabilirmiş ama adı gibi çınar gibi sapasağlam olacak İnşallah
Vallahi aklımda kalanlar bunlar şekerim..Hepinize iyi akşamlar
yok ablacim hele burdakilere bisi demezsen hicbisi yapmiyolar. insallah Turkiyeye gidip geldikten sonra bi sorayim. Buarada gecti ama gecmis dogum gunun kutlu olsun ablacim..Ailenle birlikte ve yeni gelecek kuzuyla birlikte nice nnice senelere insallah :))Canım sevindim bittiğine. Sen yine de gittiğinde rahimağzı uzunluğunu ölçtür canım. Çünkü söylemeyince akıllarına gelir mi bilmiyorum. Tedbiri elden bırakmamak lazım.
sagol cezacimdoğum günün kutlu olsun abla,yeni yaşın yeni güzellikleri getirsin(sağlıklı sıhhatli bi kız çocuğu diliyorum)...galiba benimde gelecek kırmızılar bugün...
renkliatlas karanfilin vücuda çok yararlı olduğunu duydum..o yüzden şifa niyetine koydum..bende şimdi yaptım içiyorum bendeee
nuraycım iyi yolculuklar
minikler ben renkliatlasa katılıyorum..intikamın acı olsun..yüz vermeyince etrafında fır dönüyorlar dimi..arada sırada umursamamak lazım...
orebiliyosan super renklicimm, bende diyorum yapmayin zahmet etmeyin bir suru hazir sey var ama ormelerde bi tatli duruyor. Her anneye bikactane lazim. Orsunler bakalim. Lekelenmelerimde kesildi insalllah. dinlendim biraz iyide uyudum ondandir. Bilmiyorum insallah her leke geldiginde buyuk stress oluyorum . Sen nasilsin renklicim. Sence yurtdisimi . Turkiyemi? herkes diyor oralara alisirsan buralarda yapamazsin. Ama ben ozluyorum ya hayirlisibende solgar ın folik asitini kullanıyorum bitkisel diye...hem içinde 250 tane felan var... canım hayırlısı olsun inşallah şu tüp bebekler tutunurda aileniz 5 kişi olur eşinde araba almak zorunda kalırbu dertlerden kurtulursunuz...anahtar olayını sorma 3 ay çnce bizimde başımıza geldi aynen bizde birbirimize girdik..yok senin yüzünden yok benim yüzümden derken .. oluyor yanii..ama değmiyor kırgınlıklara ..çok basit şeylerden kavga ediyorz:2:
oy minnooşşş dün bende nako nun kitabını almış halam ayy neler var nasıl özendim nasıl özendimm
..bi hamile kalayım bende örecem minnoşlarımaaa...güle üle iyi günlerinde giydir bebişine...lekelenmen vardı nasl oldun?
aayyy doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu çocuklarınla eşinle uzun bir ömür ggeçirmeni diliyorum..
hadi bakalim hellocum senin dedigin gibimi olacak. Aslina bakarsan Seneme oyle soylediklerinden haberim yoktu. Kac haftalikti acaba oyle dediklerinde. Zaten hic farketmez canim saglicakla kucagimiza alalim insallah. Simdidende isim telasi sardi. Esim diyor babamin ismi olsun. KApyinpederin ismi ''Adem''.. Bende isinamadim bu isme. Benimde aklimda bi tek isim var ''Omer''.. neyse insallah sizler bana yardimci olursunuz:))))kızlar selamlar,
bir kaç gündür yazamadım bir türlü acaip bunalımdım sizi de şişirmek istemedim.
Cuma gününü ceza ile 4 gözle beklediğimizi biliyordum baktım face bişi yazılmamış hani olumlu olsa haber verilirdi diye bekledim. Bugün öğrendim ki cezam kan tahlili negatif çıkmış, regl oldun mu bilmiyorum. Geçmişi çok okuyamadım malesef. Gerçekten üzüldüm bende sizinle beraberim regl olan yada negatif testler hadi ya bu sefer de tutmadı hımm dedirtip üzüyor ama herşeyin hayırlısı diyoruz. Ceza için özellikler herşey yolunda ve dr kontrolünde dr tedavisine başlandı bir yola girdi ve ben tüm kalbimle inanıyorum hepimizin bebeişleri olacak. Her ay kendimizi motive etmemizde gerekiyor. Ağladığın iyi olmuş en azından geçen ayın acısı çıkmış. İçine çok atma saatlerce yaz bana topikten pek takip edemiyorum ama face de daha rahatım.
renkliatlas hayırlısı olsun, allah tamamına erdirsin. Hayatında ciddi bir değişiklik yapmışsın gönlüne göre versin. Nasıl gidiyor?
nazlım selamlar
candaşım geçmiş olsun yahu, simdi nedir durumlar? çok üzüldüm acil şifalar nasip etsin hasar kalacakmıymış.
citaknuray canımmmm oğluşun geliyor demiş dr amca, ben inattayım kısımız gelecek diyorum Senemde de öyle olmuştu biliyorsun. Erkek kız farketmez sağlığı sıhati yerinde olsunda allah tamamına erdirsin öpüyorum çok.
günlük nasılsın
lonileness nasıl gidiyor
taf selamlar
chnb hayırlısı olsun inşalllahhh uğurlu gelecek sana bu yıl.
minikler nasıl oldun
minicik umut nasıl oldun griptin en son
hillal selamlar,
gelelim bana cuma dr gitmişimdir bre, mosmor çıktım :) öncelikle çatı kontrolü yapıldı hiç zorlanmadım zaten dr göstermeyeli bayağı olmuştu :)))))) aştım artık bu durumları, ne stres yaptım ne acı oldu bişi olmadı basit bir olay gibi geldi bana.
gelelim kuçunamime gebelik zehirlenmesi preeklamsi'den şüphelendi. Tansiyonum yine yüksek ve çınarın beslenme hızında düşüklük var 1 hafta hala geriyiz bu sebeple moralm bozuktu, o kadar dikkat ediyorum ki beslenmeme ona rağmen hala zayıf :) haftaya cuma tekrar dr kontrolü sonra test sonra bakalım allah büyük. Ağlamaktan gözlerim şişti kendimi bir şeyi yanlış yapıyor ve yetersiz hissettim tabii etraftaki kadınlar da bu psikolojiye girmeme sebep verdi. Normal doğum yapan, emziren ve çocuğu 3500 falansa sen herşeyi doğru yapmışsın ama bu saydıklarımdan eksik olanlar varsa sende eksiksin. Anne değilsin kilosu azmış diyorum hımmm töwbe yarabbim sanki çok kötü bir durum gibi karşıladılar. Sonra yine kitap okuyarak kendi halime kalarak dedim ki, bu bir suyolu bu yola girmemek gerekir, hayatta böyle zamanlar olacak Çınar, eşim yada benim eksik yaptığım ,ortalamanın üstünde yada altında olduğumuz durumlar olacak önemli olan kendime ve kendimize güvenmizin yok olmaması. Eğer böyle etraftan etkilenmeye başlarsam o zaman mutsuzluk gelir. Önemli olan sağlığı sıhati, zekası yerinde olsun ve allah analı babalı büyütsün gerisi hayatın zorlukları onlarda aşılmak için diyerek kendime telkinde bulunuyorum.
bugün kardeşiminde doğum günü org.var teyzemler gelecek bu sebeple çok kalamıyorum. Yarın daha rahat olurum bol bol yazışır okurum, Hepinizi çok öpüyorum. Dualarımız birbirimizin.
Chnb tekrar tekrar doğum günün kutlu olsun canım. çok öpüyorum.
lonelinescim canim cok gecmis olsun.. bu bebis cok nazliymis yaa. :)) annesini korkutmadan duramiyor. Insallah dikkatli ol canim. Yat,dinlen. Bende anladim yorulmak bize yaramiyorkızlar geçmişi okuyamadım.
benim bebek cuma akşamı yine yaramazlık yaptı. ama çok yaramazlık. resmen adet gibi kanama oldu. hastaneye yattım yine aynı korkuları yaşadım. progestan iğneydi, fitildi derken kanamayı azalttık. ama ömürümden bir yıl gittti bebeğime bişey oldu diye yine gözyaşlarına boğuldum. galiba progestanı kesmek iyi gelmedi. doktorum bıraktırmıştı 3-4 gündür. yoksa ağır bişey yaptığım yok. cumartesi sabah doktr geldi ve ultrasonla baktı çok şükür yaşıyor bebeğim. ama düşük tehdidim var ciddi. kanama eşinden geliyomuş. doktor yine geçen seferki gibi temkinli konuştu. elimizden geleni yapçaz dedi. düşeceği varsa düşer dedi. açılmama falan baktı. şu anlık öyle bişey yok dedi. serviks uzunluğu 3.9muş. 3.5un altına düşerse tehlike dedi.
dün akşam çıktık.tedavimi evde oluyorum. iğne ve fitile devam. kanamam lekeleleknmeye dönüştü çok şükür. inşallah kesilir tamamen. 3-4 gün sonra gelin dedi. salı ya da çarşamba gideceğiz.
burdaki dua gücüne inandığım için yazıyorum. herkes birbiri için canı gönülden dua ediyor.
lütfen bana da dua edin.
doktora gidene kadar yazamayabilirim.
hareket etmeye bile korkuyorum.
inşallah tekrar girdiğimde iyi şeyler yazarım. Allah bebeğimi bana bağışlar.
hepiniz için de dua ediyorum. hastanın duası kabul olurmuş. lütfen beni de unutmayın.
saol canım herkese dua ediyorum sizde bana edin bişey olmasın 2.hamileliğim bu
yok ablacim hele burdakilere bisi demezsen hicbisi yapmiyolar. insallah Turkiyeye gidip geldikten sonra bi sorayim. Buarada gecti ama gecmis dogum gunun kutlu olsun ablacim..Ailenle birlikte ve yeni gelecek kuzuyla birlikte nice nnice senelere insallah :))
sagol cezacim
orebiliyosan super renklicimm, bende diyorum yapmayin zahmet etmeyin bir suru hazir sey var ama ormelerde bi tatli duruyor. Her anneye bikactane lazim. Orsunler bakalim. Lekelenmelerimde kesildi insalllah. dinlendim biraz iyide uyudum ondandir. Bilmiyorum insallah her leke geldiginde buyuk stress oluyorum . Sen nasilsin renklicim. Sence yurtdisimi . Turkiyemi? herkes diyor oralara alisirsan buralarda yapamazsin. Ama ben ozluyorum ya hayirlisi
hadi bakalim hellocum senin dedigin gibimi olacak. Aslina bakarsan Seneme oyle soylediklerinden haberim yoktu. Kac haftalikti acaba oyle dediklerinde. Zaten hic farketmez canim saglicakla kucagimiza alalim insallah. Simdidende isim telasi sardi. Esim diyor babamin ismi olsun. KApyinpederin ismi ''Adem''.. Bende isinamadim bu isme. Benimde aklimda bi tek isim var ''Omer''.. neyse insallah sizler bana yardimci olursunuz:))))
lonelinescim canim cok gecmis olsun.. bu bebis cok nazliymis yaa. :)) annesini korkutmadan duramiyor. Insallah dikkatli ol canim. Yat,dinlen. Bende anladim yorulmak bize yaramiyor
Jel crinone jel mi? İşe yarıyor onlar kullan canım...
herkese günaydın...ben adet olmaya başladım sabah..yarın için randevu aldım doktorumdan...klomene son kez başlayacağım..hayırlısı bakalım
Canım benim üzülme gerçekten herkes kendini düşünüyor. İnşallah düzelecek her şey. Kürtaj olmayacağına çok sevindim canım. Sen de anne olacaksın tabi.Kimimizin sancılı oluyor işte...
Sağ canım 35 oldum:)) Ben de tutar mıdan ziyade sağlıklı embriyo çıkar mıdan korkuyorum. Ama Allah yazdıysaolacak...
Canım dinlen bol bol... Su çok iç...
Hayırlı olsun canım yeniilin:))
canım 3. mü die sormamın nedeni hemen aşıya falan başlamışsın pıhtılaşma sorunu falan var mıydı die sordum bende yeni kürtaj oldum doktor bu testleri 3. 4. düşükte yapıyoruz dedi bana kafam karışık bende yaptırsam mı bu testleri...
2. düşükte yapılıyor canım o testler. Ama ben durumunuz varsa özelde de olsa yapılması taraftarıyım. Tedbiren... N e kolay 4 tabne kendileri ya da eşleridüşürsün de görelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?