Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sinua, canım isminiz hayırlı olsun süper vallahi bende aras ismini çok beğeniyorum hatta kayıbımda bu isim favorilerimizdeydi...bu arada öyle bir geçer zamanki geldi aklıma sen bu ismi yazınca mete karakterinin adı bulut aras aceba oradanmı etkilendiniz falan diye düşünmüştüm:))

günlükcüm temizlemesi kolay bi katı meyve sıkacağı yok ama, direk suya tutuyorum ben öyle köpüklü yıkamıyorum canım..bul. makinesinede atılıyor ama gerek yok..meyvelerin posasını yoğurta felan katıp meyveli yoğurt yapabilirsin kızına.. bu arada moulinex rendenin temizlemesi çok kolay onu söyliyim:2: ah ah dertlerim depreşio rende dedikçe

renkliatlas, çok sağol canım önerilerini inceleyeyim şimdi....vallahi biz kadınlardan korkulur yani:))eşinde söyle diyor hee:)) neyse sen halletmişsin artık açığını dışarı vurmaya gerek yok:)) nazar olmuştur canım inanırım...bi dahakini oku üfle çokda söz etme canım :))

kendim ettim ben nazarı sende incele canım kızın için iyi olur bide bebişte gelecek ufaklıkta ek gıdaya başlayınca güzel güzel şeyler yaparsın inşallah..bende her aleti hazır ettimde bi bebek eksik kaldı tafın oğlanın adını bende beğendim adıyla yaşasın inşallah

yağsın inşallah oralara da meleğinle kardan adam yapıp yuvarlanıp eğlenin canım. dediğin gibi sağlıklı olsun da cinsiyeti farketmez. benim de 15 tatilde planlarım vardı. cinsiyeti belli olur belki bebişime bişeyler alırım diyordum.15 tatil geldi çattı benim bebeğim karnımda bile değil. acım her an yeniden tazeleniyor sanki. doktora gideceğim zaman yaklaştıkça daha da stres olmaya başladım. ters bişey olacak, tedavi olmak için beklemem gerekecek diye çok korkuyorum. allahım gönlüne göre versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

haklısın canım tamam onunda acısı var ama yinede tabi öyle dememli, çektiğini sen biliyosun maalesef hep çevre değil mi can sıkan.ben daha çok kuzenimin duyarsızlığına kızgınım, ben her defasında onun oğlunu sorarken mutlu olduğum kadar üzülüyorumda ama işte sadece kendilerinin derdi var ya.yazık.
Candaşım sağol daha iyiyim artık..Sen nasılsın?
bende iyiym canım kızdırrıyolar arada.
iyiyim canım. içimi ferah tutarsam iyiyim. pazartesileri sevmiyorum onun durgunluğu haricinde iyiyim çok şükür.sen de iyisin umarım.
bende iyim canım hepimizin sendromu maalesef :)
teşekkürler canım, hallettim.ya benimkide phılıpsın ama bence kolay temizleniyo, bende makineye atmıyorum köpüksüz çalkalayarak temizliyorum.kardeşim bile (erkek) temizleyip yerine koymuş, pratik değil mi :) sadece ne kadarda olsa köpüklü sıkıyo ya, ama çok çabuk sıkılyo.rende de kötü olmuş ama neyseki çözmüşsünüz :)

canım kuzenini okudumda bi yazamadım neden bilmiyorum artk alıştık sağdan soldan böyle konuşmalara,insan ister istemez üzülüyor üzülme diyemiycem bende olsam ifrit olurdum canım..

evet temizlemesi kolay canım bişe deil ama rende ile kıyaslayınca daha zor köpük olayına gelince ,sürahisindeki plastik geçmeli kısım ayırıyor köpüğünü... ama ben ne yapıyorum minnoş! mesela nar ,portakal,elma mandalin havuç bunların hepsini sıkıyorum rengarenk köpük oluyor..sonra şarap kadehlerine meyvesularını koyup o renkli köpükleride kaşıkla alıp paylaştırıyorum nasıl güzel görünüyoo kokteyl gibi...ama köpüksüz istersen sürahisi zaten ayırıyor canım..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok çalıştım çokkkkkkkkkkkkkkkkkk boğuldum valla napıonuz bakim ay geçmişide okyamadım amma yazmışnız heeee yarın sahalara geri dönüorum özleyin beni anacım yıl sonu stok kontrolleri envanterler kıllar yünler tüyler kafayı sıyırcam

bende diyom bu boncuk nerelerdeee... havadan sudan konuştuk önemli gelişme yok canım...

tafın oğlanın adı neymiş öyle bişi gördüm sanki anamm meraklandım he anlatın bakim biriniz

hee iyi hadi önemli bişiler varmı yazın bak meraklanırım :)

Sinuanın oğlunun adı Mete Aras olacakmış

Günlük iyiymiş çok şükür.Yakında cinsiyetini öğrenecek bebişinin.

Lonelinessten bugün bir haber yoktu Nazlım dinlendiği için sanırım.

Hilalin oralara bol bol kar yağıyormuş

Renkliatlas rendesini bozmuş(Bence nazara geldi)Servisede bilmem ki kim yapmış numarası yapmış

Candaşta iyiymiş arada bir canını sıkanlar oluyormuş ama önemsemeyecek İnşallahDayısının hanımı bebeği doğurmaya karar vermiş.

Hellonun oğluşuda birazcık zayıf olabilirmiş ama adı gibi çınar gibi sapasağlam olacak İnşallah

Vallahi aklımda kalanlar bunlar şekerim..Hepinize iyi akşamlar

süpersin ya :))) çok güldüm, nasılsın keyifler nasıl, senin plan programın nasıl neler yapıyorsun,

kızlar sağolun. yatıyorum. kanama yok.hafif sancı var korkutuyo. yarın doktora gidiyorum.
günlük özellikle umut oldun.

Allah iyiliğini versin...

hellocum sağol bacım Allah olmayan isteyen herkese versin kazasız belasızından...

canlar ben çanakkale il emrine atandım 15 gün içinde merkezde bi yer ayarlayacaklarmış...

Canım sevindim bittiğine. Sen yine de gittiğinde rahimağzı uzunluğunu ölçtür canım. Çünkü söylemeyince akıllarına gelir mi bilmiyorum. Tedbiri elden bırakmamak lazım.
yok ablacim hele burdakilere bisi demezsen hicbisi yapmiyolar. insallah Turkiyeye gidip geldikten sonra bi sorayim. Buarada gecti ama gecmis dogum gunun kutlu olsun ablacim..Ailenle birlikte ve yeni gelecek kuzuyla birlikte nice nnice senelere insallah :))
sagol cezacim
orebiliyosan super renklicimm, bende diyorum yapmayin zahmet etmeyin bir suru hazir sey var ama ormelerde bi tatli duruyor. Her anneye bikactane lazim. Orsunler bakalim. Lekelenmelerimde kesildi insalllah. dinlendim biraz iyide uyudum ondandir. Bilmiyorum insallah her leke geldiginde buyuk stress oluyorum . Sen nasilsin renklicim. Sence yurtdisimi . Turkiyemi? herkes diyor oralara alisirsan buralarda yapamazsin. Ama ben ozluyorum ya hayirlisi

hadi bakalim hellocum senin dedigin gibimi olacak. Aslina bakarsan Seneme oyle soylediklerinden haberim yoktu. Kac haftalikti acaba oyle dediklerinde. Zaten hic farketmez canim saglicakla kucagimiza alalim insallah. Simdidende isim telasi sardi. Esim diyor babamin ismi olsun. KApyinpederin ismi ''Adem''.. Bende isinamadim bu isme. Benimde aklimda bi tek isim var ''Omer''.. neyse insallah sizler bana yardimci olursunuz:))))

lonelinescim canim cok gecmis olsun.. bu bebis cok nazliymis yaa. :)) annesini korkutmadan duramiyor. Insallah dikkatli ol canim. Yat,dinlen. Bende anladim yorulmak bize yaramiyor

saol canım herkese dua ediyorum sizde bana edin bişey olmasın 2.hamileliğim bu

canım 3. mü die sormamın nedeni hemen aşıya falan başlamışsın pıhtılaşma sorunu falan var mıydı die sordum bende yeni kürtaj oldum doktor bu testleri 3. 4. düşükte yapıyoruz dedi bana kafam karışık bende yaptırsam mı bu testleri...

geçmiş olsun canım inşallah bi daha sorun yaşamazsın...tabikide türkiye!!! tartışılmazzz...

Nuray sağ ol canım.

Bu arada ben bugün tüp bebek tedavisi için ilk iğnemi oldum... Hayırlısı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…