- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.661
canım kesinlikle haklısın bende öyle düşünüyodum ama dr öyle kendinden emin konuşunca yine kafam karıştı bu testleri devlette mi özelde mi yaptırıyoruz birde ilk etapta hangi testleri yaptırmam gerekli?yardımcı olursan sevinirim...
hepiniz çok sağolun kızlar...sizi çok seviyorum...
biraz geç oldu kusura bakmayın...allhahıma bin şükür bebeğim iyiama dün yazmıştımya sağ tarafım ağrıyor diye...miyom varmış şu anda bir sıkıntı yok ama kanama yapabilir gebelik büyüdükçe oda büyüyecek dedi bakalım hayırlısı...veeeeeeeeee annenin hissi sizleri yendi:)) bir cadım daha geliyor...yani kızıma kız kardeş geliyor kızlar...sağlıklı olsun allahım başka bişey istemiyorum çok şükür bu günümüze...
biraz geç oldu kusura bakmayın...allhahıma bin şükür bebeğim iyiama dün yazmıştımya sağ tarafım ağrıyor diye...miyom varmış şu anda bir sıkıntı yok ama kanama yapabilir gebelik büyüdükçe oda büyüyecek dedi bakalım hayırlısı...veeeeeeeeee annenin hissi sizleri yendi:)) bir cadım daha geliyor...yani kızıma kız kardeş geliyor kızlar...sağlıklı olsun allahım başka bişey istemiyorum çok şükür bu günümüze...
ilk tebrik eden ben olayım canım.
ne güzel iki kız arkadaş olurlar. güzel güzel geçinirler. sana da yardım ederler.
ben daha hızlı davrandım tatlım:)))))))
olsun tatlım ne olacak. hayırlı yolculuklar sana da iyi tatiller.
kittycim, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. dualarımdasın.kucağına sağ salim alacaksın inşallah. yüzdün yüzdün sonuna geldin hayırlısıyla.
günlükçüm, az önce acele yazayım derken myom konusunu atlamışım. canım benzer durumlar duydum. doğumda ikisini beraber aldılar falan diye. ama ayrıntılı bilgim yok. inşallah sorun olmaz canım. sen içini ferah tut.inşallahbelki bi herşey iyi olacak.
biz de şubatın 2si gibi planlıyoruz. doktor o civarlarda gel dedi. belki bize de söyler o zaman doktor. tabi önce sağlık, cinsiyet ikinci planda sadece meraktan. benim kan testi teorim tutmadı o zaman, bu değişiyo demekki. 400lerde çıkan bir arkadaşın kızı olmuştu yien burdan da düşük olunca herhalde erkek oluyo diye kafamdan uydurmuştum. illa değişik olacak diye bişey yok bence, iki kız da harika bişey. hangi erkek annesini kız gibi düşünüyor ki, şahsen ben tanımıyorum böyle birini.
ve chnb, sen de dualarımdasın. inşallah yumoşlar güzel güzel toplanır ve döllenir. Allah yardımcın olsun.
bir kere daha topiğe girebildim çok mutluyum.
Dün unutmuşum mini mini birlerin karne heyecanları var. Umarım çok güzel geçer bugün, kim bilir kaç çocuğun da benim gibi karnı ağrıyordur, uyku tutmamıştır. Ben hep öyleydim okul anılarımın çoğu karne heyecanlarıyla dolu. Benim burada tanıdığım öğretmenler Adile Naşit gibi kuzucuklarım benim diyen öğretmenler. Çocuklarınızın şansları bahtları açık olsun.
Komik olsun diye demiyorum ama kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum. Ayrıca hala benden bir bebek çıkabileceğine inanamıyorum çok garip bir duygu bu yahu. Kücük bir bebek tabii ama yinede inanamıyor insan, ameliyata yada doğuma eşim alınmıyormuş insan başına ne geleceğini bilmiyor ya çok korkuyor. Bende korkudan ziyade şaşkınlık var.
Kurbanlık koyunlara tuz yalatırlar ya :)))) hep aklıma o sahne geliyor nedense.
Ayrıca karnım deli gibi acıktı ama yiyemiyorum bişi yasak.
Ayrıca bazı arkadaşlarımla telefonda konuşma heyecanına nail oldum, sanki yıllardır varız birbirmizin hayatında.
ay ne güldüm tuz yalatma he :)canım ya sen sapasağlam durdun ayakya bu zamana kadar inşallah cınarında cınar ağacı gibi sapasağlam gelecek kolalrına bugün dualar senin şerefine bebeğimmmmm sabahtan beri aklımdasın valla çok merak etcem nolur habersiz bırakmamaya çalış senden de allah razı olsun
kızlar bi söz paylaşıcam çok güsel
Allah duıalarınızı kabul ediyorsa sizin imanınızı artırır geciktiriyorsa sabrınızı artırır
eğer kabul etmiyorsa bilinki sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır unutmayın ki yüce Allah ihmal değil imtihan edicidir
inşallah güzel rabbim bizim içinde güzel şeyler hazırlıodur cumanız mubarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?