Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben cerrahpaşa fakültesinde yaptırdım canım.dahiliyeye gittim.

hepiniz çok sağolun kızlar...sizi çok seviyorum...

biraz geç oldu kusura bakmayın...allhahıma bin şükür bebeğim iyi ama dün yazmıştımya sağ tarafım ağrıyor diye...miyom varmış şu anda bir sıkıntı yok ama kanama yapabilir gebelik büyüdükçe oda büyüyecek dedi bakalım hayırlısı...veeeeeeeeee annenin hissi sizleri yendi:)) bir cadım daha geliyor...yani kızıma kız kardeş geliyor kızlar...sağlıklı olsun allahım başka bişey istemiyorum çok şükür bu günümüze...

tatlım geçmiş olsun. önemli bi durum değildir inşallah sıkma canını.bi tatlı cadı daha mı geliyor. çok sevindim. allahım tamamına erdirsin. sağlıcakla al kızını kucağına. eminim çok güzel ablalık yapar seninki.

ilk tebrik eden ben olayım canım.
ne güzel iki kız arkadaş olurlar. güzel güzel geçinirler. sana da yardım ederler.

günlükcüm tebrik ederim... rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..inşallah 3. de bi paşa gelir 2 ablasının paşası olur

ben daha hızlı davrandım tatlım:)))))))

olsun tatlım ne olacak. hayırlı yolculuklar sana da iyi tatiller.

kittycim, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. dualarımdasın.kucağına sağ salim alacaksın inşallah. yüzdün yüzdün sonuna geldin hayırlısıyla.

günlükçüm, az önce acele yazayım derken myom konusunu atlamışım. canım benzer durumlar duydum. doğumda ikisini beraber aldılar falan diye. ama ayrıntılı bilgim yok. inşallah sorun olmaz canım. sen içini ferah tut.inşallahbelki bi herşey iyi olacak.
biz de şubatın 2si gibi planlıyoruz. doktor o civarlarda gel dedi. belki bize de söyler o zaman doktor. tabi önce sağlık, cinsiyet ikinci planda sadece meraktan. benim kan testi teorim tutmadı o zaman, bu değişiyo demekki. 400lerde çıkan bir arkadaşın kızı olmuştu yien burdan da düşük olunca herhalde erkek oluyo diye kafamdan uydurmuştum. illa değişik olacak diye bişey yok bence, iki kız da harika bişey. hangi erkek annesini kız gibi düşünüyor ki, şahsen ben tanımıyorum böyle birini.

ve chnb, sen de dualarımdasın. inşallah yumoşlar güzel güzel toplanır ve döllenir. Allah yardımcın olsun.

tşk ederim canım.

hello canım nasılsın biliyorum çok heyecan var içinde. yarın çınar paşamız geliyor değil mi ?

günlük kuzum senin uıfaklık hepimizi kandırdı anneye hissettirdi kendini :) ama hanımlığından anlamamız gerekirdi değil mi :) miyom için hiç bilgim yok cnm sadece mart anneleri topiğinden birinde öle bişey vardı ama büyüme yaptığı için 3. ayın sonunda aldılar bebeği de gayet sağlıklıydı inşallah hala sağlıklıdır ve sağlıcakla dünyaya gelir.. sen de kafaya takıp üzme kendini herşeyin bir çaresi var yeterki yiyeceği rızkı olsun..

chnb ne yaptı acaba çok merak ediyorum

rolle canım %100 den senin testin sonucunu çıkarınca demek ki bu kadar sağlıklı sperm varmış diye düşündüm. yanlış mı düşünmüşüm. Abtala malum olmuştur inşallah diyeyim o zaman.

günlükkkk hayırlısı olsun gerçekten yanılamdın tebrik ediyorum. İki pırıl pırıl cıvıl cıvıl kız. Sana kız annesi olmak çok yakışıyor zaten demek ki daha da perçinlenecek.

nazlım, renkli, ceza kızlar sizin yumoşlar hep beraber hareket ediyor inşallah çok güzel olur ya çok güzel olur herşey.
candaşım merhab
lonileness canım nasılsın
chnb yarın sabah büyük gün onun için
miniklerim selamlar

pepecim hayırlı olsun ya allah ya bismillah demişsin.

geçmişi çok okuyamadım hatta hiç okuyamadım göz gezdirdim bir kusuruma bakmayın. Bugün dr gittik tansiyonumuz 16 larda geziyor bebek 2750 -400 yanılma payı var hiç kilo alamamaışız velhasıl yarın epidural sezeryan ile doğum gerçekleştirilecek inşallah. Saat 13:30 deniliyor saate.

sizlere çok teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun. Face ve telefonlar olmasa gerçek olduğunuza inanamayacaktım. O kadar özelsiniz ki benim için, benim içimi hemen hemen herşeyimi keşkelerimi, sevinçlerimi, üzüntülerimi, çıldırmalarımı, paranoyaklığımı sizden iyi bilen kimseler yok. Kızkardeşi olmayanlar erkek çocukları olanlar yanlış anlamasın ama öğrendim ki insana kız kardeş gerekiyormuş. Destekleriniz dualarınız anlayışınız sabrınız için çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin kızçelerim.
Hatam olduysada affedin. Uzun yorucu yıpratıcı ve son zamanlarda çok yavaş ilerleyen bir yolda beni yanlız bırakmadınız. Tüm kalbimle dua ediyorum hepimzin bu 9 aylık yolculukları olsun ve çok daha güzel rahat geçsin ve ben bu yolculukta sizin yanınızda olayım. Hissedin sizin bana verdiğiniz gücü sevgiyi sizlerde hissedin bende sevgimi ilgimi size aktarmayı hissedeyim. Sınavlarımızı bitirmiş geçirmiş olalım, Mutlu haberlerimizi paylaşalım. Topiğimiz uğuru hiç bozulmasın evet bu aralar durakladık dönüşümüz muhteşem olsun. Kimseyi Mevlam yarı yolda bırakmasın. Face yazmadım özellikle, elimden geldiğince haberleri sizinle paylaşacağım. Telimden nete girilmiyor eşim ve kardeşim vasıtasıyla ulaşacağım sizlere.
Hepinizi kocamannnn öpüyorum umarım geri döndüğümde kuçunamimle size yazarız. Hepinizi seviyorum. İyi hafta sonları kızlar.

hello canım allah yar yardımcın olsun sağ salim kavuşmayı nasip etsin paşamıza sağlıklı mutluluk dolu huzurlu uzun bir yaşam nasip etsin yarın tek yürek seninleyiz cnm..

Allahım ne güzel günnnnnnnn..karne heyecanı,çınarın gelişi,chnbnin yumoşları...inşallah hepsi güzelsonuçlanır..kahvaltı yapmak yerine bugün bilgisayarı tercih ettim.

hellom kalbim seninle,herşey güzel olacak,sakın üzme kendini kayınvalidenden ötürü,çok öpüyorum seni..dualarım seninle.
günlükcüm ne kadar şanslısın..bir kız daha.Allahım bizlerede nasip eyle ya rabbim..
günaydın kızlar hepinizeeeeeee..öğleden sonra görüşürüz..

ay ablacım yüzüm güldü valla çok sevindim 2 kız he :)süper olmuş :):):)rabbim sağlıkla gelmesini nasib etsin inşallahhh destinaya söyledinizmi merak ettim

ceza renkli sen ben bu ay sapıttık bacım benimde hala çatlamadı yumurtam bu kürler bizi sapıttırdı sanırım hayırlısı olsun ne diyelim

hellom baharım canım dün bütün namazlarımı çınar için kıldım akşam yasin okudum çınar ve senin çin canım benim dualarımız seninle sağlıkla gelsin güzel yavrun allahım yanında olsun melekler sizi korusun inşallahh güzel haberlerini bekliyoruz kuzum

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
bir kere daha topiğe girebildim çok mutluyum.

Dün unutmuşum mini mini birlerin karne heyecanları var. Umarım çok güzel geçer bugün, kim bilir kaç çocuğun da benim gibi karnı ağrıyordur, uyku tutmamıştır. Ben hep öyleydim okul anılarımın çoğu karne heyecanlarıyla dolu. Benim burada tanıdığım öğretmenler Adile Naşit gibi kuzucuklarım benim diyen öğretmenler. Çocuklarınızın şansları bahtları açık olsun.

Komik olsun diye demiyorum ama kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum. Ayrıca hala benden bir bebek çıkabileceğine inanamıyorum çok garip bir duygu bu yahu. Kücük bir bebek tabii ama yinede inanamıyor insan, ameliyata yada doğuma eşim alınmıyormuş insan başına ne geleceğini bilmiyor ya çok korkuyor. Bende korkudan ziyade şaşkınlık var.
Kurbanlık koyunlara tuz yalatırlar ya :)))) hep aklıma o sahne geliyor nedense.
Ayrıca karnım deli gibi acıktı ama yiyemiyorum bişi yasak.

Ayrıca bazı arkadaşlarımla telefonda konuşma heyecanına nail oldum, sanki yıllardır varız birbirmizin hayatında.

canım yaaaa hayırlı sağlıklı doğumlar ne güzel çınarına kavuşacaksın....sağlıcakla gel inşallah aramıza...

kızlar günaydın.....http://www.fertilityfriend.com/home/38f353 ateşim yükselmediacaip rüyalar gördüm bu gece,rahip gördüm elimde mum vardı yanıyordu,rahipten bi yemek örtüsü takımı alıyordum ama yanında bebek yastığı veriyolardı mavi bir bebek yastığı... sonra gebelik testi yapıyorum çat diye kırmızı çizgi çıkıyor ama çizgi mavi oluyor 2 kere felan gebelik testi yapıyorum mavi çizgi çıkıyor...yani pozitif.. annemlerdeymişim anneme söylemiyorum felan... çok acaip rüyalar gördüm valla

ay ne güldüm tuz yalatma he :)canım ya sen sapasağlam durdun ayakya bu zamana kadar inşallah cınarında cınar ağacı gibi sapasağlam gelecek kolalrına bugün dualar senin şerefine bebeğimmmmm sabahtan beri aklımdasın valla çok merak etcem nolur habersiz bırakmamaya çalış senden de allah razı olsun

kızlar bi söz paylaşıcam çok güsel

Allah duıalarınızı kabul ediyorsa sizin imanınızı artırır geciktiriyorsa sabrınızı artırır
eğer kabul etmiyorsa bilinki sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır unutmayın ki yüce Allah ihmal değil imtihan edicidir

inşallah güzel rabbim bizim içinde güzel şeyler hazırlıodur cumanız mubarek olsun

selam kızlar.yola çıkmadan bi gireyim dedim.

bugün büyük gün. hello belki de doğum yapmıştır. allahım sağlıcakla almayı nasip etsin. konuşursanız benden de çok selam söyleyin. bebişini benim yerime de öpüp koklasın. çok geçmiş olsun dileklerimi iletin. sizler de kendinize çok iyi bakın. allaha emanet olun.hepinizi öpüyorum. görüşürüz.

ayy çok beğendim canım yaa bu sözüüü....hemen facede paylaşcam

kizlar umuda ihtiyacim var
8 haftalik bebegim kalp atisi olmadigiicin alindi; incelemeye gitti sonucu hem merakla hem tedirginlikle bekliyorum

umuda ihtiyacim var... rahmim saglamken ya da ben oyle dusunurken su an zedelendi sonucta bir operasyon gecirdi..tekrar hamile kalma sansim nedir
paronoyak oldum yok usutmiyim yok iltihap kaparsam tuplerim zarar gorurse kizlar benim durumuma bi el atin lutfeeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…