- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.641
Nazlım gel canım beklerim Safranbolu'ya
inş canım ya, seni inş eşimin tayini çıkmadan görcem, kıtty de tabi :) izin aldım ya gitsemmi gitmesemmi derken bilet aldım ama dönüşümüde alayım derken salak gibi tarih değiştirmeyi unutmuşum, bu gece hem ordan hem burdan bilet almışım.evde kahvaltı keyfi yapıyrum canım...gelin ama yazın gelin çanakkaleye,kışın çekilmez çanakkale,şehitlikler çok esiyor kışın,yazın bile çok esiyor şuan düşünemiyorum..gezilcek gibi değildirbeklerim canım herzaman ne güzel olur gider sahilde kahvaltı ederiz bacı cancan
bende ya hiç dayanamam gülerimi bi yerimizi kırmazsak sorun yok :)Karabük genel olartak gri bir şehir.Kar yağınca bembeyaz öyle güzel oluyor ki.Çileside kusuru olsun.Çekiyoruz bir türlü
Candaşım buz tutmadığı sürece sorun yok.Düştüğümdede,düşenede çok gülerim ben.
canım ya düşerken bile onu hesap ettin hee :))ayağımda öküz gibi harleyler var onlar bile kaydı valla ama şimdi güneş açtı eritiyo valla bütün akrları kuzum 21.günümdeyim bugün ama çatlamadı hala sanırım çatlamıcak bu ay bakalım hayırlısı olsun
anam çanağıma bişi olmasın allah korusun:)sabahları buz oluyo heryer valla 2 saat montumla oturdum iş yerinde nasıl soğuk i görsen acırsınız halime
anam kurban olurum ben o mubarek beyazlıpa nasıl güzel görünüo çok merak ediorum ben safranboluyu planlarım arasında var ömrüm yeter umarım gitmeye
valla senin düştüğün aklıma geldi kız aha dedim yapışıom yere zor toparladım he:)o halde bile ay oram buram kırılırsa nasıl çalışma yaparım diye düşünmedim diil ahh ahhh
bebeeem hoşgeldin benim yumurtalar pek nazlı çıktı bu ay çatlamıcak sanırım hayırlısı olsun inşallah napalım
canım hatırladım seni, allah tamamına erdirsin, inş sağlıcakla kucağına alırsın darısı başımıza.uzun zamandan sonra merhaba kızlar bende geçen ay hamile olduğumu öğrendim,ama biraz pembe akıntım oldu progestana başladık halada devam ediyorum raporluydumda yattım 20 gün bugün işbaşı yaptım dün kalp atışını gördük 7+2 günlük şu anda
geçen paylaştıım resmileri gördünmü sen ordaki evlere benziyo şimdiki evler halt etsin onların yanında en büyük hayalim maddi olarak sadece öyle bi ev:)biraz büyük bi hayal sanırım
Selam kızlar özledim herkesi ya... nasılsınız??? kış nasıl gidiyo? burda berbat havalar -14 gördüm sabah
Cumalıkazık Fotoğraflarınmı görmüştüm Nazlım.Öyle bir ev almak maddiyatın yanında maneviyatta gerektiriyor.Çünkü o evler sürekli bakım istiyor.Malum hepsi eski yapı.Ama mimari müthiş.Taş duvarlar.kepenkli camlar,camlardan sarkan sardunyalarHepsi ayrı güzel geliyor banada Nazlım
iyiyiz canım, sen nasılsın ? bebeğin naısl.buralarda çok fena, konyada okudum bende, oralarda felakettir.ankaraylada çok farklı değil gerçi ama.
canım iyiyim bende, soğuklarla uğraşıyoruz.sen nasılsın ?candaşım valla onu düşündüm bak kafa başka bişeye çalışmıokisen nasılsın kuzum iyimisin
Bebeğim iyi canım çok şükür. 13 haftalık olduk. muhtemelen erkekmiş ama kesin değil:))
Kızlar, yarın ben yokum eşimin yanına gidiyroum inş kısmet olursa dua edin yollar iyi olsun.
Kıtty saat kaçta doğuma girecekti, sormayı unuttuk ? ona göre arayalım .
Herkesi öpüyroum iyi akşamlar herkese, ceza özledim seniii.
canım ben ilkinde yaptırdım ve sorun çıktı. şimdiki gebeliğimde iğne kullanıyorum hergün.
2 olsun diye beklemeyi göze alamadım canım. bu oyuncak değil ki. az mı acı çekiliyor?kolay mı hamile kalınıyor. doktorlara kalsa kolay. kim garanti edebilir 2.de sorun olamayacğını?bu riski alabilcen mi?
zaman ne çabuk geçiyor 13 haftalık olmuş maşallah... ben hala yerimde sayıyorumBebeğim iyi canım çok şükür. 13 haftalık olduk. muhtemelen erkekmiş ama kesin değil:))
nazlım,renkliatlas ne oldu bu ay bize kürler ters tepti herhalde.bende az önce doktordan geldim..yumoş falan oluşmamış..moralim sıfırın altında..pazartesi tekrar gitcem
hellom nasılsın;?az kaldı...yarın bitecek bütün korkular..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?