Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uzun zamandan sonra merhaba kızlar bende geçen ay hamile olduğumu öğrendim,ama biraz pembe akıntım oldu progestana başladık halada devam ediyorum raporluydumda yattım 20 gün bugün işbaşı yaptım dün kalp atışını gördük 7+2 günlük şu anda

Nazlım gel canım beklerim Safranbolu'ya

geçen paylaştıım resmileri gördünmü sen ordaki evlere benziyo şimdiki evler halt etsin onların yanında en büyük hayalim maddi olarak sadece öyle bi ev:)biraz büyük bi hayal sanırım

inş canım ya, seni inş eşimin tayini çıkmadan görcem, kıtty de tabi :) izin aldım ya gitsemmi gitmesemmi derken bilet aldım ama dönüşümüde alayım derken salak gibi tarih değiştirmeyi unutmuşum, bu gece hem ordan hem burdan bilet almışım.
bende ya hiç dayanamam gülerimi bi yerimizi kırmazsak sorun yok :)
canım ya düşerken bile onu hesap ettin hee :))
canım hatırladım seni, allah tamamına erdirsin, inş sağlıcakla kucağına alırsın darısı başımıza.

Selam kızlar özledim herkesi ya... nasılsınız??? kış nasıl gidiyo? burda berbat havalar -14 gördüm sabah

geçen paylaştıım resmileri gördünmü sen ordaki evlere benziyo şimdiki evler halt etsin onların yanında en büyük hayalim maddi olarak sadece öyle bi ev:)biraz büyük bi hayal sanırım

Cumalıkazık Fotoğraflarınmı görmüştüm Nazlım.Öyle bir ev almak maddiyatın yanında maneviyatta gerektiriyor.Çünkü o evler sürekli bakım istiyor.Malum hepsi eski yapı.Ama mimari müthiş.Taş duvarlar.kepenkli camlar,camlardan sarkan sardunyalarHepsi ayrı güzel geliyor banada Nazlım

Selam kızlar özledim herkesi ya... nasılsınız??? kış nasıl gidiyo? burda berbat havalar -14 gördüm sabah

iyiyiz canım, sen nasılsın ? bebeğin naısl.buralarda çok fena, konyada okudum bende, oralarda felakettir.ankaraylada çok farklı değil gerçi ama.

şeyyy benim hayalim şöyleydi dışı öyle olsun içi yine düzgün rahat olsun:)anam insan öyle yerlerde mühiş iştahlı oluyo yediimiz kahvaltıyı ömrümde yemedim ben bide köy meydanında organik şeyler satıolardı kadınlar para kazanıo çok hoşuma gitti

candaşım valla onu düşündüm bak kafa başka bişeye çalışmıoki sen nasılsın kuzum iyimisin

iyiyiz canım, sen nasılsın ? bebeğin naısl.buralarda çok fena, konyada okudum bende, oralarda felakettir.ankaraylada çok farklı değil gerçi ama.

Bebeğim iyi canım çok şükür. 13 haftalık olduk. muhtemelen erkekmiş ama kesin değil:))

candaşım valla onu düşündüm bak kafa başka bişeye çalışmıoki sen nasılsın kuzum iyimisin
canım iyiyim bende, soğuklarla uğraşıyoruz.sen nasılsın ?
Bebeğim iyi canım çok şükür. 13 haftalık olduk. muhtemelen erkekmiş ama kesin değil:))

aa maşallah, cinsiyet bile belli oldu he :) maşallah minik erkeğine, tabi sonradan süpriz yapmazsa.

Kızlar, yarın ben yokum eşimin yanına gidiyroum inş kısmet olursa dua edin yollar iyi olsun.

Kıtty saat kaçta doğuma girecekti, sormayı unuttuk ? ona göre arayalım .

Herkesi öpüyroum iyi akşamlar herkese, ceza özledim seniii.

ay candaş nasıl haber alcas ondan kız ben meraktan çatlarım hangi hastane acaba cebi varmı kimsede chnb abla naptı acaba allahım nolur çınar sağlıkla gelsinnnnnnnnnnnnn chnb ablanın yumurtaları çok kaliteli olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr şuan en çok onların duaya ihtiyacı var sanırım dimi kuzum nasıl haber alcas cidden

candaşım dikkat et kendine sende yollarda hayırlı yolculukk

canım kesinlikle haklısın bende öyle düşünüyodum ama dr öyle kendinden emin konuşunca yine kafam karıştı bu testleri devlette mi özelde mi yaptırıyoruz birde ilk etapta hangi testleri yaptırmam gerekli?yardımcı olursan sevinirim...

nazlım,renkliatlas ne oldu bu ay bize kürler ters tepti herhalde.bende az önce doktordan geldim..yumoş falan oluşmamış..moralim sıfırın altında..pazartesi tekrar gitcem

hellom nasılsın;?az kaldı...yarın bitecek bütün korkular..

zaman ne çabuk geçiyor 13 haftalık olmuş maşallah... ben hala yerimde sayıyorum

canım yaaa tüh... kız bendede anormallik var kesin bende de yok yumoş felan.of yaaaa...

kızlar iyi akşamlar. bu aralar hem yoğunluk, hem yorgunluk çok fazla giremedim. herkes iyidir inşallah. yarın miniklerimin karne günü. ben de 2 hafta yokum. memlekete gidiyoruz.

yarın büyük gün.hello yarın doğum yapacak allahım ne güzel. çok heyecanlı. güzel haberi nasıl alacağım ben? allahım ikisini de korusun. ben yokken eğer görüşen konuşan olursa benden çok selam söyleyin. ikisini de çok çok öpüyorum.

inşallah chnb de güzel haberlerle döner.

geçmişi çok okuyamadım. loneliness ve bebişi iyidir umarım.

nazlım, minicikumut, candaş, minikler, renkliatlas,ceza nasılsınız? geri döndüğümde sizden çok güzel haberler almak istiyorum inşallah. bol muhabbetli ve güzel haberli günler....

günlük canım sen nasılsın.seninkinin de cinsiyeti belli olur sanırım o zamana kadar. allahım hayırlısını versin. güzel kızını da öp benim yerime...

burada hava şartları kötü. nasıl gideceğiz bilmiyorum. bir de doktora gideceğim biliyorsunuz. dualarınızı esirgemeyin benden.sizi çok özleyeceğim. geldiğimde renklinin o güzel tablosuna eklenmek dileğiyle. hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…