rolle kullanıcısından alıntı
Arkadaslar merhaba.
Ben hala toparlanamadim moralim sifir.Biliyorsunuz 1 senedir cocugum olmuyordu.Tam cocuk oldu diye sevindik 8 haftalikken
kalbi durdugu icin kurtaj oldum.Esimin sperm testi sonucu cikti.
Bazi degerler normal degerlerin disinda.Mesela bas anamolisi diye birsey %86 cikmis.Bunun ne oldugunu bilen varmi?
Neye yol acar tedavisi varmi?
çok geçmiş olsun, benimde ilk gebeliğimde 5 haftalıktı kalp atışı duyulmadı sonra kanama başladı sonra kalbi attı sonra durdu. Çok zor günler ama geçecek inşallah. Testler konusunda uzman chnb oda istanbulda pek nete giremez. Biraz netten bakayım dedim spermler baş boyun ve kuyruk diye inceleniyormuş. spermlerin menide yüksek oranda bulunan kişilerde dölleme ve embriyo kalitesinde düşüklük ve neticede gebe kalamama açısından risk yüksektir diyor. Bİliyorum demesi kolay ama hep diyoruz ki en azından sorun ortaya çıkmış, kuyruk kısmı daha önemliymiş bu arada. Mevlam tez zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun.
Hellokitty sagol Allah razı olsun.Insallah hepimizin saglikli bir evladi olur.Benim hic cocugum yok oyuzden cok isterdim saglikli bir cocugum olsun.Ama nasip olmadi.
Bu soyledigin sey guzel haberler degil.Bunun bir caresi tedavisi var mi biliyormusun?
Ne kısmetsiz insanmışım be..
günaydın kızlarr mümük dondurucu bi bursadan slmlar evin önünde kaydım düşmekten son anda kurtuldum:):):)çok turstım hemen candaş geldi aklıma anam pek soğuk hava
beni yumurtam hala çatlamadı inşallah kist olmamıştır hayırlısı balkalım
çok geçmiş olsun, benimde ilk gebeliğimde 5 haftalıktı kalp atışı duyulmadı sonra kanama başladı sonra kalbi attı sonra durdu. Çok zor günler ama geçecek inşallah. Testler konusunda uzman chnb oda istanbulda pek nete giremez. Biraz netten bakayım dedim spermler baş boyun ve kuyruk diye inceleniyormuş. spermlerin menide yüksek oranda bulunan kişilerde dölleme ve embriyo kalitesinde düşüklük ve neticede gebe kalamama açısından risk yüksektir diyor. Bİliyorum demesi kolay ama hep diyoruz ki en azından sorun ortaya çıkmış, kuyruk kısmı daha önemliymiş bu arada. Mevlam tez zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun.
yapmaz renklim uyuzzade :) amann tozları alıcam bitti işim. Aşkolsun yazmazmıyım :) herkeşi yazdım. Way be öğrencilere bak hemen kapmışlar cin cin bunlar. Senin atama ne oldu en son ne durumdasın
yazık ya ama çok sevimli oluyorlar dişsiz :) ya öğretmenlik çok zor, Çoğu çocuk ilk defa sosyalleşiyor çocukların özgüvenleri size emanet. Sticker hello kity var mı?
yavrum sen bir cevşen falan tak, allah yolunu açık etsin başarıların devamını dilerim.
günlük canım benim mide bulantısı geçti diye üzülenler bizizdir, millet dursun diye dua ediyor : ) Annen de yazıkk ah ah çok üzüyoruz etrafımızı, ama kucağıma alalım bebişlerimizi o zaman herkesin gönlünü alırız. Bende yarını sabırsızlıkla bekliyorum bende erkek diyorum banane :) Hayırlısı olsun. Genelde anneler tahmin edebiliyormuş.
Nuraycımda öğrenir İstanbulda bebeğimin cinsiyetini.
Kızlar diyecek bu bizi baskı altına alıyor ama gözlerim çalışma yapan arkadaşlarda. Mutluluğumuz artsın eksilmesin inşallah.
Nazlım dersler ne alemde.
günaydın kızlarr mümük dondurucu bi bursadan slmlar evin önünde kaydım düşmekten son anda kurtuldum:):):)çok turstım hemen candaş geldi aklıma anam pek soğuk hava
bende bundan sonra bu şekilde davranmayı tercih ediyorum.böyle davrnamk en mantıklısı. küçük aletlerde bende arzum ve tefali seviyorum ya.bacım boşver yaa kırıldıysan uzak dur.. bende konuşmamayı uzak durmayı tercih ederdim.. sana uğramıyorsa demekki gelmek istemiyor salla gitsin iyi etmişsin söylemekle..
kız hello bacı doğuracan daha temizlik yapıyon yaa ,yat azcık dinlen canım kocan yapsın... benimde aynı marka takıntım büyük eşyalarda var küçüklerde her telden çalıyom hangisi iyiyse alırım ama genelde tefal ve arzum takılıyorum
canım amin , bizlerde üzüldük.hellom canm moralinin düzelmiş olmasına çok sevindim haydı bakalım topiğimizin ilk erkeği geliyooorrr..
buarada geçen sene biz bu sgk işleri için netten araştırma yaparken kkya denk geldik eşim üye olmuş yazışıp bilgi alayım diye sonra üyeliği erkek olduğu için onaylanmamıştı :)
candaş allah kimseyi şaşırtmasın cnm okurken üzüldüm allah affetsin..
kızlar iki gündür çok akıntım var acaba yumurtlama döneminde olduğum için mi ama öncesinde bu kadar net akıntım olmuyordu özellikle bugün çok hissettim dersteydim devam edemedim lavobaya çıktım :) :) döndüğümde çocuklar özür dilerim çıkmak zorunda kaldım dedim devam edelim dedim :) aldığım cvp çok komikti 'olsun öğretmenim biz de çok gidiyoruz derste :) '
dün veli topantısı yaptık 28 şubat akşamı okuma bayramımız var bugün de karne süsledim valla ne güzel bir gün tüm çocuklar hello gibi heyecanla cumayı bekliyor :)
kızlar mutfak araç gereçleriniz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın benim mutfakla aram pek yokhatta geçen eşimin bayan arkadaşlarından biri mutfağınızı beğenmedim zaman geçirmek için küçük demiş eşimde biz yemeği yiyip kaçıyoz mutfaktan demiş :)
günlük cnm ben de erkek erkek diyorum
çok haklısın ortamı germeden uzak durmak en mantıklısı,, gerçekten en rahat en samimi ark sizlersiniz ya.belli bi süre sonra bazı şeylerin cılkı çıkabiliyor demekki.pila pişirme tenceresi nasıl memnun mu ?son şafak 1 :)cancan kırıldıysan vardır bir bildiğin demek gerekli, ben biraz uzak durmayı tercih ederim renkli gibi ama böyle davam meselem varmış gibi davranıpda ne kendimi nede ortamı germem ki sen de öylesin sanırım.
Dikkkatli git evine :)
ahh canım ahhh bana öyle koca denk gelmedi :) Tefal ve arzum bende çok beğeniyorum. Teyzem tefal manyağıdır pilav pişirme tenceresi falan var. ben artık yemek yapıcak vakit bulamıyorum armutlar bile kaldı öyle...
yumurtluyorsun demek ki bugünü kaydedelim üzerine 14. 15. gün sanırım regl olmak gerekiyor muhabbet öylemiydi
canım allah sabrı versin, inş öemli bi değer değildir, dualarımız snle olsun.Arkadaslar merhaba.
Ben hala toparlanamadim moralim sifir.Biliyorsunuz 1 senedir cocugum olmuyordu.Tam cocuk oldu diye sevindik 8 haftalikken
Bazi degerler normal degerlerin disinda.Mesela bas anamolisi diye birsey %86 cikmis.Bunun ne oldugunu bilen varmi?
boşuna üşümemişi dedim bende görünce :) allah yardım etsin evsizlere, fakirlere.inş giderim ama kısmet.nette görüşmüyoruzda telden görüşüyoruz, çok gelmiş sizin faturada.haklısın bebek gelse eşyası çok olur, şimdi ne yaptık yaptık.minikler, canım yerim ben o öğrencileri yaaa hayalim hep öğretmen olmaktı olmadı...bende inşallah öğretmenlik hayallerimi çocuklarımın üzerinde gerçekleştireceğim:)) canım hem yumurtlama hemde üşütmektende olur canım o akıntı...yiğenim sınıf birincisi oldu çok duygulandım ağladım, ben öğretmen olsam hep salya sümük ağlardım bee öğrencilerim napardı kimbilir:)) demek tahminin erkek, candaşda, minicikumutda erkek dedi bakalım hayırlısı belkide göstermez ama kızlar ben kızıma kız kardeş gelecek diyorum yani öyle hissediyorum bakalım kimin tahmini doğru çıkacak?
candaş, haberlerdede ankaranın bu kadar soğuğu uzun zamandır ilk defa gördüğünü söyledi ayyy allahım dışarda kalanlara yardım etsin...sizede canım...ayy eşinle görüşmeyeli bayağı olmuş canım yaa allahtan telefon ve net var...onlarda olmasa...biz eşimle ermenistandayken tel çok fazla konuşmadık çünkü tel çok yazıyor diye 3 -4 günde bir konuştuk oda 2- 3 dakika 175 tl fatura geldi:)) napalım canımız sağolsun...inşallah karlar erirde eşinle bu hafta görüşürsün canım...eşyaları değiştirmen iyi olacak canım çünkü bebek sonrası fazla değişikliğe yer kalmıyor oyuncaktı kıyafetti eğitimsel şeylerdi:))
minicikumut, inşallah canım bebeğim iyidir bu gece biraz zor uyuyacağım gibi çok şeyim annem miden nasıl dedi bulantılar bitti korkuyorum bişey oldu diye dedim kadınında içine kurt düşürdüm bugün arıyor nasılsın diye kaçgündür seni düşünüyorum diyor kadınıda telaşa verdim...allahım korusun başka diyecek bişey yok canım...demek sende erkek diyorsun yarın inşallah sağlıklı olduğunu öğrenirsem dr cinsiyetide söyler heralde tabii bebeşim gösterirse:))
hellom, hehhh şöyle canım yaa bırak ne hali varsa görsün neyse tel açması iyi olmuş...sağol canım inşallah iyi haberlerimiz sırasıyla gelsin canım...ben, sen ve chnb allahım hayırlısını versin...
renkli, sende alemsin yaa okula giderken yapman iyi olmamış ama başka zamanda yokki dimi:))
canım sol, ben o yastığa baş koyunca beraber uyuma duygusunu bile bilmiyorum ki, 3-4 fgün beraber olduysa sonrasında anlıyorum ancak, allah kimseyide yalnızlıkla sınamsın.ya eskiden mesajlarda beğen butonu vardı neden aldılarki bak ihtiyaç duydum :) renkli, minikler son mesajını beğendi :)
haydi bakalım allah gönlüne göre versin......
bir de candaşım canım allah sizleri de biran önce kavuştursun mesajını görünce çok üzüldüm ben 1 hafta kaldım ayrı valla gündüz vakit geçti de gece başımı yastıa koyduğumda hissediyordum yokluğunu... ben de haftasonu sıcak olsun kar kalksın die dua ediyorum cnm hiç belli olmaz haftasonuna kadar ne olacağı..
inş canım allah razı olsun, gerçekten zor zamnlar, en iyi yaşayanlar anlar, allah sizide birdaha hiç ayırmasın.anne baba türkü dinleyince kızda ozanlık mevcut hale gelmiş :) bizimkilerde aynıdır, evden türküden başka ses yükselmez :)o beğen butonunu bende çok arıyorum canım..keşke yine olsa... candaşın yazısını okuyunca eşimden ayrı 4 senem gözümün önünden geçti...rabbim başka ayrılık vermesin.. inşallah candaşcım da kavuşacak eylülde...
canım inş hiç birşey çıkmaz o tahlillerde ve sağlıcakla bebeğine kavuşursun, bizlerde aynıyız.merhaba;
yine birkaç günlük aradan sonra buralardayım. geçen hafta benim bücürler bana grip virüslerini bulaştırıp öyle göndermişler beni eve. cuma akşamından bu yana inanılmaz bir virüsle baş etmeye çalışıyorum.
bir de pazar günü teyzemin kırk mevlüdünü okutulacaktı. (ne kadar çabuk geçiyor zaman, kırk gün olmuş bile..) Cumartesi günü İstanbul'a gitmek zorundaydık. Bursa'dan eşim, bir komşumuz bir de akrabamızla yola çıktık ki, tam karın yağmaya başladığı saatlerdi. Hapşırık, ateş ve üşümeyle karışık başlayan yolculuğumuz Orhangazi'yi geçer geçmez Süpürgelik denen rampaya vardığımızda kesintiye uğradı. Yaklaşık 3 saat yolda kaldık..Normalde üç saat sürecek yolculuk 5,5 saat sürdü ve geceyarısına doğru varabildik eve ki, hatırlamıyorum bile nasıl kapıdan içeri girdiğimi..O kadar hasta olup onca vakit direksiyon salladığıma inanmak zor...
neyse ki bugün öğleden sonra biraz açıldım. en azından normal nefes alıp verebiliyorum..
veeee en önemli gelişme: doktora gittim bugün..
bugünkü programımda ufacık bir boşluk yakaladım, daha doğrusu bir boşluk yarattım. doktorum da o saatte müsaitmiş. ultrasonla kontrol etti, herhangi bir olumsuzluk yok dedi. yumurtacığım olgunlaşıyormuş..ve sonunda testlere başladık.
bugün tahlillerin bir kısmını yaptırdım. (toksoplazma, kızamıkçık, tsh, protein s-c falan..) yarın trombofili paneli için başka bir yerde kan vereceğim, ona da zaman buldum.. bir de ailemde şeker hastalığına yatkınlık olduğundan açlık şekeri testi ve şeker yüklemesi yaptırmak istedi doktor. bu şeker yüklemesi denen olay birkaç saat sürüyormuş. laboratuvardakilerle anlaştım, pazartesi eşimi işe bırakıp halledicem o işi de.. şimdilik genetik olayına girmedik. zaten ne doktora gittiğimden ne test yaptırdığımdan eşimin haberi yok. herşeyi kendi kendime ayarlayıp uyguladım. ben zaten şu pıhtılaşma olayında takıntılıyım. bu konuda sorunum olup olmadığını öğrenmem halinde soru işaretleri bitecek kafamda..
chnb istanbul'a gitmiş. şu test olayına başladığımı öğrense ne sevinirdi.. neyse güzel haberlerle döner de okur artık..
hellocuğum, çınar biraz erkan gelmeye karar vermiş. haftası da kilosu da gayet güzel.. benim yeğencan da 36 haftalık dünyaya geldi. 2850ydi kilosu. kuvöze falan gerek duymadılar. sadece doğumdan birkaç gün sonra sarılık nedeniyle birkaç saat ışık tedavisi için kaldı hastanede. hiç canını sıkma arkadaşım, sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına...ayrıcana kilo olayını da boşver, aldığın gibi vereceksin çınardan sonra, hiç merak etme..
minikler, az kaldı tatile. sanırım sen de tatilde başlayacaksın tahlil maratonuna..şimdiden kolay gelsin..
nazlım, cumalıkızık fotoğraflarına bayıldım. kahvaltıya mı gittiniz? offf ne güzel olur orda kahvaltı.şu diyetim bitse de bir haftasonu gitsek, bir sobanın kenarına kıvrılıp semaver semaver çay içsek..
candaş, renkliatlas, minicikumut, loneliness, taf, ceza nasılsınız? herşey yolundadır umarım..
günaydın canım :) düüştüğüm aklına geldi dimi, dikkatli ol ya allah korusun.günaydın kızlarr mümük dondurucu bi bursadan slmlar evin önünde kaydım düşmekten son anda kurtuldum:):):)çok turstım hemen candaş geldi aklıma anam pek soğuk hava
senden de Allah razı olsun, evet yazarken farkettim güzel şey olmadığını farkettim. tedavisini okumadım bakamadım fırsatım olmadı, %82 isi demek % 18 sağlıklı sperm var demek diye düşünüyorum. %100 çıkan varmış. Tedavi olacağınız bir dr bulmak gerekiyor sanıyorum.Birde açıkçası sanırım sağlıklı spermleri sağlıklı yumoşlarla birleştiriler diye düşünüyorum yine. Dur bakalım canım Gün doğmadan neler doğarmış. Ne imkansızlıklarla insanlar çocuk sahibi oluyorlar. Karamsrlık yaparken bile insan vakti kaybediyormuş be güzelim. Keşke elimizde sihirli bir değnek olsa herkesi çocuğuna kavuştursak. Mevlam dermansız dert vermesin. Sen bizim chnb var onu yakalamaya çalış bu konuda uzman o. İnşallah olur güzelim hpimizin çocuğu Mevlam büyük.
günaydınn canım, dikkat edin ayakkabılara çorap geçirin bacım ya kışın güzellik olmazmış diyim :) tam bir klasik olsun. Bugün kaçıncı gün.
Hepinize günaydın kızlar..Karlı bir Karabük sabahından herkese Merhaba
İşe zor geldim kızlar.Eki Görüntüle 329597 Buda benim evimden Safranbolu
Hepinize günaydın kızlar..Karlı bir Karabük sabahından herkese Merhaba
ah ahhh... bende zonguldakta 5 sene çalıştım ya arkadaşlar resimleri paylaşmışlar abooüğğ heryer kar olmuş..karabüğüde biliyorum bi kaç kere gitmişliğim var,trenle geliyordum karabüğe,ordan minübüslerle ver elini safranbolugenelde bayram tatillerinde safranboluya giderdik... burda da karın adı bile yok hava ayaz ama günlük güneşlik evden çıkmıyorum hiç...
candaş bacı hoşgeldin ...
canım hoşbuldum napıyosun ? yani diyorum ki haftasonu eşimin yanına gidebilsem çanakkaleye gezi yapalım dicem :) kar yok ya :) azcık gelir inş senin için kar.
gunaydin hepinize ankara sogukmus galiba ben evde oldugum icin hiiic anlamiyorum:26:
biz oglumla iyiyiz cok sukur buyuyoruz.
Renkliatlas canim ates tablona baktim hala xatlatmamissin yumurtayi ama yakindir heralde nazlim da catlatmamis :26:
günaydın hoşgeldin canım.. valla sen hiç çıkma millet kayıp duruyo Allah korusun,burda kar yok ama bende hiç çıkmıyorum dışarı..
ya neden çatlamadı bu yumurtalar kist mi oluştu acaba 38f353 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ovulasyon mikroskobuna baktım bugün yumurtlama yok gözüküyo ama dün vardı,akşam yine baktım azaldı sabah dahada azalmış eğrelti otu.. yediğim kürler mi etkiledi ki
Ovulasyon testlerinde maxsimumu gordugun gece veya 2 gun icerisinde catlama olayi olur sen de bu gece veya yarin catlatirsin o zaman telas etme gun asiri calismaya devam
ah ahhh... bende zonguldakta 5 sene çalıştım ya arkadaşlar resimleri paylaşmışlar abooüğğ heryer kar olmuş..karabüğüde biliyorum bi kaç kere gitmişliğim var,trenle geliyordum karabüğe,ordan minübüslerle ver elini safranbolugenelde bayram tatillerinde safranboluya giderdik... burda da karın adı bile yok hava ayaz ama günlük güneşlik evden çıkmıyorum hiç...
candaş bacı hoşgeldin ...
senden de Allah razı olsun, evet yazarken farkettim güzel şey olmadığını farkettim. tedavisini okumadım bakamadım fırsatım olmadı, %82 isi demek % 18 sağlıklı sperm var demek diye düşünüyorum. %100 çıkan varmış. Tedavi olacağınız bir dr bulmak gerekiyor sanıyorum.Birde açıkçası sanırım sağlıklı spermleri sağlıklı yumoşlarla birleştiriler diye düşünüyorum yine. Dur bakalım canım Gün doğmadan neler doğarmış. Ne imkansızlıklarla insanlar çocuk sahibi oluyorlar. Karamsrlık yaparken bile insan vakti kaybediyormuş be güzelim. Keşke elimizde sihirli bir değnek olsa herkesi çocuğuna kavuştursak. Mevlam dermansız dert vermesin. Sen bizim chnb var onu yakalamaya çalış bu konuda uzman o. İnşallah olur güzelim hpimizin çocuğu Mevlam büyük.
günaydınn canım, dikkat edin ayakkabılara çorap geçirin bacım ya kışın güzellik olmazmış diyim :) tam bir klasik olsun. Bugün kaçıncı gün.
anam çanağıma bişi olmasın allah korusun:)sabahları buz oluyo heryer valla 2 saat montumla oturdum iş yerinde nasıl soğuk i görsen acırsınız halimehakkaten uyuzmuş yaaa! neyse sen işlerini bitirmişsindir inşallah.. bu arada cuma tekirdağa gidecem ilişik kesip çanakkalede başlıycam göreve,okulum daha belli olmadı şubat tatili sonuna kadar belli olur dediler beklemedeyiz..
herkese günaydın......kız dikkat et kendine çanağı kırarsın bak..benim yumurtada çatlamadı sanırım off off ne olduk biz böylee..
anam kurban olurum ben o mubarek beyazlıpa nasıl güzel görünüo çok merak ediorum ben safranboluyu planlarım arasında var ömrüm yeter umarım gitmeyeHepinize günaydın kızlar..Karlı bir Karabük sabahından herkese Merhaba
valla senin düştüğün aklıma geldi kız aha dedim yapışıom yere zor toparladım he:)o halde bile ay oram buram kırılırsa nasıl çalışma yaparım diye düşünmedim diil ahh ahhhbende bundan sonra bu şekilde davranmayı tercih ediyorum.böyle davrnamk en mantıklısı. küçük aletlerde bende arzum ve tefali seviyorum ya.
canım amin , bizlerde üzüldük.
çok haklısın ortamı germeden uzak durmak en mantıklısı,, gerçekten en rahat en samimi ark sizlersiniz ya.belli bi süre sonra bazı şeylerin cılkı çıkabiliyor demekki.pila pişirme tenceresi nasıl memnun mu ?son şafak 1 :)
canım allah sabrı versin, inş öemli bi değer değildir, dualarımız snle olsun.
boşuna üşümemişi dedim bende görünce :) allah yardım etsin evsizlere, fakirlere.inş giderim ama kısmet.nette görüşmüyoruzda telden görüşüyoruz, çok gelmiş sizin faturada.haklısın bebek gelse eşyası çok olur, şimdi ne yaptık yaptık.
canım sol, ben o yastığa baş koyunca beraber uyuma duygusunu bile bilmiyorum ki, 3-4 fgün beraber olduysa sonrasında anlıyorum ancak, allah kimseyide yalnızlıkla sınamsın.
inş canım allah razı olsun, gerçekten zor zamnlar, en iyi yaşayanlar anlar, allah sizide birdaha hiç ayırmasın.anne baba türkü dinleyince kızda ozanlık mevcut hale gelmiş :) bizimkilerde aynıdır, evden türküden başka ses yükselmez :)
canım inş hiç birşey çıkmaz o tahlillerde ve sağlıcakla bebeğine kavuşursun, bizlerde aynıyız.
günaydın canım :) düüştüğüm aklına geldi dimi, dikkatli ol ya allah korusun.
günaydınnn :) nasılsın şeker ?
bebeeem hoşgeldin benim yumurtalar pek nazlı çıktı bu ay çatlamıcak sanırım hayırlısı olsun inşallah napalımgunaydin hepinize ankara sogukmus galiba ben evde oldugum icin hiiic anlamiyorum:26:
biz oglumla iyiyiz cok sukur buyuyoruz.
Renkliatlas canim ates tablona baktim hala xatlatmamissin yumurtayi ama yakindir heralde nazlim da catlatmamis :26:
canım chnb tüp bebek tedavisinde, istabulda.rolle kullanıcısından alıntı
Arkadaslar merhaba.
Hellokitty sagol Allah razı olsun.Insallah hepimizin saglikli bir evladi olur.Benim hic cocugum yok oyuzden cok isterdim saglikli bir cocugum olsun.Ama nasip olmadi.
Bu soyledigin sey guzel haberler degil.Bunun bir caresi tedavisi var mi biliyormusun?
Ne kısmetsiz insanmışım be..
ben de meraktayım canım senle. 2012 erkek yılı diyorlar. benim tahminim yok. olsa kendime olurdu:) Allah gönlüne göre versin.minikler, canım yerim ben o öğrencileri yaaa hayalim hep öğretmen olmaktı olmadı...bende inşallah öğretmenlik hayallerimi çocuklarımın üzerinde gerçekleştireceğim:)) canım hem yumurtlama hemde üşütmektende olur canım o akıntı...yiğenim sınıf birincisi oldu çok duygulandım ağladım, ben öğretmen olsam hep salya sümük ağlardım bee öğrencilerim napardı kimbilir:)) demek tahminin erkek, candaşda, minicikumutda erkek dedi bakalım hayırlısı belkide göstermez ama kızlar ben kızıma kız kardeş gelecek diyorum yani öyle hissediyorum bakalım kimin tahmini doğru çıkacak?
candaş, haberlerdede ankaranın bu kadar soğuğu uzun zamandır ilk defa gördüğünü söyledi ayyy allahım dışarda kalanlara yardım etsin...sizede canım...ayy eşinle görüşmeyeli bayağı olmuş canım yaa allahtan telefon ve net var...onlarda olmasa...biz eşimle ermenistandayken tel çok fazla konuşmadık çünkü tel çok yazıyor diye 3 -4 günde bir konuştuk oda 2- 3 dakika 175 tl fatura geldi:)) napalım canımız sağolsun...inşallah karlar erirde eşinle bu hafta görüşürsün canım...eşyaları değiştirmen iyi olacak canım çünkü bebek sonrası fazla değişikliğe yer kalmıyor oyuncaktı kıyafetti eğitimsel şeylerdi:))
minicikumut, inşallah canım bebeğim iyidir bu gece biraz zor uyuyacağım gibi çok şeyim annem miden nasıl dedi bulantılar bitti korkuyorum bişey oldu diye dedim kadınında içine kurt düşürdüm bugün arıyor nasılsın diye kaçgündür seni düşünüyorum diyor kadınıda telaşa verdim...allahım korusun başka diyecek bişey yok canım...demek sende erkek diyorsun yarın inşallah sağlıklı olduğunu öğrenirsem dr cinsiyetide söyler heralde tabii bebeşim gösterirse:))
hellom, hehhh şöyle canım yaa bırak ne hali varsa görsün neyse tel açması iyi olmuş...sağol canım inşallah iyi haberlerimiz sırasıyla gelsin canım...ben, sen ve chnb allahım hayırlısını versin...
renkli, sende alemsin yaa okula giderken yapman iyi olmamış ama başka zamanda yokki dimi:))
canım ben ilkinde yaptırdım ve sorun çıktı. şimdiki gebeliğimde iğne kullanıyorum hergün.kürtajdan sonra bugün ilk kez dr a gidebildim doktor rapor kan tahlili sonuçlarına bakarak herşeyin normal olduğunu sadece 2 ay korunmamı bundan sonra hamileliği düşünmemi istedi ben kafamdaki herşeyi sordum tahliller falan bunların şu aşamada gereksiz olduğunu bende bunlara gerek görmediğini söyledi adam burdaki en iyi dr kafam karıştı ben bu testleri yaptırmalımıyım yoksa daha sonra mı düşünmeliyim buradaki arkadaşlar yardım lütfen bu testleri ilk düşükte mi yaptırdınız yada daha sonra mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?