Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rolle kullanıcısından alıntı
Arkadaslar merhaba.
Ben hala toparlanamadim moralim sifir.Biliyorsunuz 1 senedir cocugum olmuyordu.Tam cocuk oldu diye sevindik 8 haftalikken
kalbi durdugu icin kurtaj oldum.Esimin sperm testi sonucu cikti.
Bazi degerler normal degerlerin disinda.Mesela bas anamolisi diye birsey %86 cikmis.Bunun ne oldugunu bilen varmi?
Neye yol acar tedavisi varmi?
çok geçmiş olsun, benimde ilk gebeliğimde 5 haftalıktı kalp atışı duyulmadı sonra kanama başladı sonra kalbi attı sonra durdu. Çok zor günler ama geçecek inşallah. Testler konusunda uzman chnb oda istanbulda pek nete giremez. Biraz netten bakayım dedim spermler baş boyun ve kuyruk diye inceleniyormuş. spermlerin menide yüksek oranda bulunan kişilerde dölleme ve embriyo kalitesinde düşüklük ve neticede gebe kalamama açısından risk yüksektir diyor. Bİliyorum demesi kolay ama hep diyoruz ki en azından sorun ortaya çıkmış, kuyruk kısmı daha önemliymiş bu arada. Mevlam tez zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun.

Hellokitty sagol Allah razı olsun.Insallah hepimizin saglikli bir evladi olur.Benim hic cocugum yok oyuzden cok isterdim saglikli bir cocugum olsun.Ama nasip olmadi.
Bu soyledigin sey guzel haberler degil.Bunun bir caresi tedavisi var mi biliyormusun?
Ne kısmetsiz insanmışım be..

Son düzenleme:
günaydın kızlarr mümük dondurucu bi bursadan slmlar evin önünde kaydım düşmekten son anda kurtuldum:):):)çok turstım hemen candaş geldi aklıma anam pek soğuk hava
beni yumurtam hala çatlamadı inşallah kist olmamıştır hayırlısı balkalım

senden de Allah razı olsun, evet yazarken farkettim güzel şey olmadığını farkettim. tedavisini okumadım bakamadım fırsatım olmadı, %82 isi demek % 18 sağlıklı sperm var demek diye düşünüyorum. %100 çıkan varmış. Tedavi olacağınız bir dr bulmak gerekiyor sanıyorum.Birde açıkçası sanırım sağlıklı spermleri sağlıklı yumoşlarla birleştiriler diye düşünüyorum yine. Dur bakalım canım Gün doğmadan neler doğarmış. Ne imkansızlıklarla insanlar çocuk sahibi oluyorlar. Karamsrlık yaparken bile insan vakti kaybediyormuş be güzelim. Keşke elimizde sihirli bir değnek olsa herkesi çocuğuna kavuştursak. Mevlam dermansız dert vermesin. Sen bizim chnb var onu yakalamaya çalış bu konuda uzman o. İnşallah olur güzelim hpimizin çocuğu Mevlam büyük.

günaydınn canım, dikkat edin ayakkabılara çorap geçirin bacım ya kışın güzellik olmazmış diyim :) tam bir klasik olsun. Bugün kaçıncı gün.

hakkaten uyuzmuş yaaa! neyse sen işlerini bitirmişsindir inşallah.. bu arada cuma tekirdağa gidecem ilişik kesip çanakkalede başlıycam göreve,okulum daha belli olmadı şubat tatili sonuna kadar belli olur dediler beklemedeyiz..

herkese günaydın......kız dikkat et kendine çanağı kırarsın bak..benim yumurtada çatlamadı sanırım off off ne olduk biz böylee..

Hepinize günaydın kızlar..Karlı bir Karabük sabahından herkese Merhaba

İşe zor geldim kızlar. Buda benim evimden Safranbolu

bende bundan sonra bu şekilde davranmayı tercih ediyorum.böyle davrnamk en mantıklısı. küçük aletlerde bende arzum ve tefali seviyorum ya.

canım amin , bizlerde üzüldük.
çok haklısın ortamı germeden uzak durmak en mantıklısı,, gerçekten en rahat en samimi ark sizlersiniz ya.belli bi süre sonra bazı şeylerin cılkı çıkabiliyor demekki.pila pişirme tenceresi nasıl memnun mu ?son şafak 1 :)
canım allah sabrı versin, inş öemli bi değer değildir, dualarımız snle olsun.
boşuna üşümemişi dedim bende görünce :) allah yardım etsin evsizlere, fakirlere.inş giderim ama kısmet.nette görüşmüyoruzda telden görüşüyoruz, çok gelmiş sizin faturada.haklısın bebek gelse eşyası çok olur, şimdi ne yaptık yaptık.
canım sol, ben o yastığa baş koyunca beraber uyuma duygusunu bile bilmiyorum ki, 3-4 fgün beraber olduysa sonrasında anlıyorum ancak, allah kimseyide yalnızlıkla sınamsın.
inş canım allah razı olsun, gerçekten zor zamnlar, en iyi yaşayanlar anlar, allah sizide birdaha hiç ayırmasın.anne baba türkü dinleyince kızda ozanlık mevcut hale gelmiş :) bizimkilerde aynıdır, evden türküden başka ses yükselmez :)
canım inş hiç birşey çıkmaz o tahlillerde ve sağlıcakla bebeğine kavuşursun, bizlerde aynıyız.
günaydın canım :) düüştüğüm aklına geldi dimi, dikkatli ol ya allah korusun.

günaydınnn :) nasılsın şeker ?

İşe zor geldim kızlar.Eki Görüntüle 329597 Buda benim evimden Safranbolu

ah ahhh... bende zonguldakta 5 sene çalıştım ya arkadaşlar resimleri paylaşmışlar abooüğğ heryer kar olmuş..karabüğüde biliyorum bi kaç kere gitmişliğim var,trenle geliyordum karabüğe,ordan minübüslerle ver elini safranbolu genelde bayram tatillerinde safranboluya giderdik... burda da karın adı bile yok hava ayaz ama günlük güneşlik evden çıkmıyorum hiç...

candaş bacı hoşgeldin ...

canım hoşbuldum napıyosun ? yani diyorum ki haftasonu eşimin yanına gidebilsem çanakkaleye gezi yapalım dicem :) kar yok ya :) azcık gelir inş senin için kar.

canım hoşbuldum napıyosun ? yani diyorum ki haftasonu eşimin yanına gidebilsem çanakkaleye gezi yapalım dicem :) kar yok ya :) azcık gelir inş senin için kar.

evde kahvaltı keyfi yapıyrum canım...gelin ama yazın gelin çanakkaleye,kışın çekilmez çanakkale,şehitlikler çok esiyor kışın,yazın bile çok esiyor şuan düşünemiyorum..gezilcek gibi değildir beklerim canım herzaman ne güzel olur gider sahilde kahvaltı ederiz bacı cancan

gunaydin hepinize ankara sogukmus galiba ben evde oldugum icin hiiic anlamiyorum :26:
biz oglumla iyiyiz cok sukur buyuyoruz.
Renkliatlas canim ates tablona baktim hala xatlatmamissin yumurtayi ama yakindir heralde nazlim da catlatmamis :26:

gunaydin hepinize ankara sogukmus galiba ben evde oldugum icin hiiic anlamiyorum :26:
Renkliatlas canim ates tablona baktim hala xatlatmamissin yumurtayi ama yakindir heralde nazlim da catlatmamis :26:

günaydın hoşgeldin canım.. valla sen hiç çıkma millet kayıp duruyo Allah korusun,burda kar yok ama bende hiç çıkmıyorum dışarı..

ya neden çatlamadı bu yumurtalar kist mi oluştu acaba 38f353 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ovulasyon mikroskobuna baktım bugün yumurtlama yok gözüküyo ama dün vardı,akşam yine baktım azaldı sabah dahada azalmış eğrelti otu.. yediğim kürler mi etkiledi ki

Ovulasyon testlerinde maxsimumu gordugun gece veya 2 gun icerisinde catlama olayi olur sen de bu gece veya yarin catlatirsin o zaman telas etme gun asiri calismaya devam

Ovulasyon testlerinde maxsimumu gordugun gece veya 2 gun icerisinde catlama olayi olur sen de bu gece veya yarin catlatirsin o zaman telas etme gun asiri calismaya devam

saol canım ya..valla hiç yumurtlama belirtim yok,16. gün çok sancım oldu yumurtladım sanıyordum ama demekki değilmiş..

Karabük genel olartak gri bir şehir.Kar yağınca bembeyaz öyle güzel oluyor ki.Çileside kusuru olsun.Çekiyoruz bir türlü

Candaşım buz tutmadığı sürece sorun yok.Düştüğümdede,düşenede çok gülerim ben.

ayağımda öküz gibi harleyler var onlar bile kaydı valla ama şimdi güneş açtı eritiyo valla bütün akrları kuzum 21.günümdeyim bugün ama çatlamadı hala sanırım çatlamıcak bu ay bakalım hayırlısı olsun

anam çanağıma bişi olmasın allah korusun:)sabahları buz oluyo heryer valla 2 saat montumla oturdum iş yerinde nasıl soğuk i görsen acırsınız halime

İşe zor geldim kızlar.Eki Görüntüle 329597 Buda benim evimden Safranbolu
anam kurban olurum ben o mubarek beyazlıpa nasıl güzel görünüo çok merak ediorum ben safranboluyu planlarım arasında var ömrüm yeter umarım gitmeye

valla senin düştüğün aklıma geldi kız aha dedim yapışıom yere zor toparladım he:)o halde bile ay oram buram kırılırsa nasıl çalışma yaparım diye düşünmedim diil ahh ahhh

bebeeem hoşgeldin benim yumurtalar pek nazlı çıktı bu ay çatlamıcak sanırım hayırlısı olsun inşallah napalım

hellokitty yumoş ne demek? Birde %18 sayısını nasıl buldun?
chnb nerelerdesinn (

canım chnb tüp bebek tedavisinde, istabulda.
canım sen bana değerlerimin hepsini yaz. bu konu benim uzmanlık alanım. eşimde sorun vardı,2 yıl uğraştık. çok şükür biraz olsun değerleri normale yaklaşınca hamile kaldım. hiç moralini bozma herşeyin tedavisi var.
sen bana tam listeyi yaz. orda bir çok kriter vardı, hereketlilik, morfoloji, sayı vesaire... hepsini yaz ki yardımcı olabileyim.

ben de meraktayım canım senle. 2012 erkek yılı diyorlar. benim tahminim yok. olsa kendime olurdu:) Allah gönlüne göre versin.
yalnız hatırladığım ilk öğrendiğimizde kan değerlerimiz yakındı. 78çıktı benim adetten bi gün önce. senin de 80 ya da 90dı. bana az gelmişti hatta, sen moral vermiştin. bana az gelmesinin sebebi diğer gebeliğimde aynı gün 400lerde çıkmıştı benim değerim. bu konu cinsiyetle alakalı olabilir gibime geliyor. onda daha günüm gelmeden çıkarmaya başlamıştım ben. çok yoğundu bulantım. bunda da oldu, ama onunla kıyaslanamaz kesinlikle. içimden bi ses benimki kaybettiğim kız, bu ise erkek gibi geliyor. senin de erkek çıkarsa bu tezim desteklenecek. Allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin cümlemize. kızı erkeği farketmez biizm gibi çok çekenler için.

canım ben ilkinde yaptırdım ve sorun çıktı. şimdiki gebeliğimde iğne kullanıyorum hergün.
2 olsun diye beklemeyi göze alamadım canım. bu oyuncak değil ki. az mı acı çekiliyor?kolay mı hamile kalınıyor. doktorlara kalsa kolay. kim garanti edebilir 2.de sorun olamayacğını?bu riski alabilcen mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…