- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.681
kizlar umuda ihtiyacim var
8 haftalik bebegim kalp atisi olmadigiicin alindi; incelemeye gitti sonucu hem merakla hem tedirginlikle bekliyorum
umuda ihtiyacim var... rahmim saglamken ya da ben oyle dusunurken su an zedelendi sonucta bir operasyon gecirdi..tekrar hamile kalma sansim nedir
paronoyak oldum yok usutmiyim yok iltihap kaparsam tuplerim zarar gorurse kizlar benim durumuma bi el atin lutfeeenn
canım yaaaa hayırlı sağlıklı doğumlar ne güzel çınarına kavuşacaksın....sağlıcakla gel inşallah aramıza...
kızlar günaydın.....38f353 Ovulation charts on FertilityFriend.com ateşim yükselmediacaip rüyalar gördüm bu gece,rahip gördüm elimde mum vardı yanıyordu,rahipten bi yemek örtüsü takımı alıyordum ama yanında bebek yastığı veriyolardı mavi bir bebek yastığı... sonra gebelik testi yapıyorum çat diye kırmızı çizgi çıkıyor ama çizgi mavi oluyor 2 kere felan gebelik testi yapıyorum mavi çizgi çıkıyor...yani pozitif.. annemlerdeymişim anneme söylemiyorum felan... çok acaip rüyalar gördüm valla
canım çok geçmiş olsun. bende 8 hafta bitmişti bebeğimi kaybettim kalp atışı olmadığı için. patolojiden hiçbişey çıkmadı çok şükür. içini ferah tut. inşallah temiz çıkar. evet çok zor yaşadıklarımız seni çok iyi anlıyorum. ancak iyi bir doktor yaptıysa kürtajı artık kürtajlar çok zor ve riskli operasyonlar değil. kürtaj sonrası ağrıların oluyor tabi bir de kanaman sürebilir. bunlar normal. üşütmemeye dikkat et. doktorun enfeksiyon için ilaç verdiyse mutlaka kullan ben kullanmıştım. sana ne dendi bilmiyorum ancak doktorum bana 3 ay da korunma verdi rahmin toparlanması gerekiyormuş sen de dinlen biraz. hem psikolojik olarak hem de fiziksel..benim kürtajımdan iki ay geçti. bebeğimi kaybetme nedenini araştırmak için ankarada iyi bir doktora gidip gereken testleri yaptıracam. ilk zamanlar bana dünya durmuştu sanki bunları yaşaman çok normal ancak şimdi inanıyorum biz de anne olacağız tekrar. sen de bunu atlatacaksın. sana daha da yardımcı olmak isterdim ancak yola çıkıcam. memlekete gidiyorum. allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun tekrar.
Benm rahmi bırak zedelenmesi suyu cikti.Kurtajlarmi olmadi koterlermi gecirmedi.Umudumuz Allah'tan dicez ne yapalim.
Enginar mevsimi gelsinde enginar yiyelim iyi geliyormus.
baharı çok merak ediyorum naptı acaba
kuzum face açtım bir arkadaşı baharın foto paylaşmış üçü birlikte muhteşem bir poz vermişler allah analı babalı büyütsün maşallah çınarımıza çok tatlı bir bebek fener bahçeli kıyafetlerini giydirmişler yanaklar kıymızı kıymızı ama gözler kapalı çok sevimli uyuyo kereta hala gözü uykuda yaffallah sağlıklı sıhatli güzel bir ömür versin..
kuzum face açtım bir arkadaşı baharın foto paylaşmış üçü birlikte muhteşem bir poz vermişler allah analı babalı büyütsün maşallah çınarımıza çok tatlı bir bebek fener bahçeli kıyafetlerini giydirmişler yanaklar kıymızı kıymızı ama gözler kapalı çok sevimli uyuyo kereta hala gözü uykuda yaffallah sağlıklı sıhatli güzel bir ömür versin..
kızlar canlarım çok sağolun hepiniz....allah sizlerede nasip etsin tez zamanda inşallah....
hello teli bende var cezacığım faceden yazarım sana...aradım az çnce teyzesi açtı teli hello bebeğini emzirme savaşı içindeymiş...ben onu arıcam dedi...çok duygulandım ağlıcaktım dedim gözünüz aydın selam söyleyin...emzirdiğine göre küvezde falan değil çok sevindim yaa...
bende, şu miyom olayını pek önemsemedim açıkçası çünkü drumuz ağrı yapar dışında tehlike arzeden pek bişey söylemedi...herşey allahtan aklıma kötü bişey getirmek istemiyorumki bebeğimi sağlıkla alayım kucağıma allahım korusun yavrularımızı....kızım olacağına bende çok sevindim iki tane fıstık sizinde dediğiniz gibi bana yardımcı olacaklar erkeğin kız gibi yetişmesinden hoşlanmadığım için oğlum olsaydı hep dışarda olurdu kızlarım inşallah beni yanlız bırakmazlar...eşim bir umut erkek bekliyordu ama üzülmedi tabii akşam ona dedimki iki tane hayırlı damadımız olsun onlarda bizim oğullarımız sonuçta gülüyor...demekki bizim nasibimizde erkek yokmuş yaa erkek olup hayırsız evlat olsaydı dimi ama ben hep böyle düşünürüm herşeyde vardır bir hayır...allah yokluklarını göstermesin sağlık versin...ama bu kızım ablasına benzemiyor gibi yüzünü zorla döndü bize nazlı kızım yandan çekebildi usgyi drumuz...canım yaa drum, dediki erkekmi istiyorsun ben kalp atışlarına odaklandığım için unutmuştum cinsiyeti...dedimki yooo sağlıklı olsunda tam osırada kalp atışlarını açtı dedimki bu ses herşeye değer...bacak arasında bişey görmedim kızın olacak dedi...hayırlısı olsun dedim...odasından çıkarken diyorki kızın olacak diye üzülme tamammı? yok dedim güldüm...
ceza canım, gönderdim....
nazlım sana özel mesaj atamıyorum alamıyor gibi bir yazı çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?