Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok geçmiş olsun. bende 8 hafta bitmişti bebeğimi kaybettim kalp atışı olmadığı için. patolojiden hiçbişey çıkmadı çok şükür. içini ferah tut. inşallah temiz çıkar. evet çok zor yaşadıklarımız seni çok iyi anlıyorum. ancak iyi bir doktor yaptıysa kürtajı artık kürtajlar çok zor ve riskli operasyonlar değil. kürtaj sonrası ağrıların oluyor tabi bir de kanaman sürebilir. bunlar normal. üşütmemeye dikkat et. doktorun enfeksiyon için ilaç verdiyse mutlaka kullan ben kullanmıştım. sana ne dendi bilmiyorum ancak doktorum bana 3 ay da korunma verdi rahmin toparlanması gerekiyormuş sen de dinlen biraz. hem psikolojik olarak hem de fiziksel..benim kürtajımdan iki ay geçti. bebeğimi kaybetme nedenini araştırmak için ankarada iyi bir doktora gidip gereken testleri yaptıracam. ilk zamanlar bana dünya durmuştu sanki bunları yaşaman çok normal ancak şimdi inanıyorum biz de anne olacağız tekrar. sen de bunu atlatacaksın. sana daha da yardımcı olmak isterdim ancak yola çıkıcam. memlekete gidiyorum. allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun tekrar.

Benm rahmi bırak zedelenmesi suyu cikti.Kurtajlarmi olmadi koterlermi gecirmedi.Umudumuz Allah'tan dicez ne yapalim.
Enginar mevsimi gelsinde enginar yiyelim iyi geliyormus.

Canim atesn yine yukselmemis :26: ne zaman catlayacak acaba yumurtan nerak ettim simdi bak
ruyalarin hakikaten ilginc oluyor senin hayra yoealim hayir olsun insallah

amiin canim insallah..
esimde varikosel varameliyatin 2. ayinda hamile kaldim yani aslinda tam olarak iyilesmemis spermle doktorun dedigi bu.
kananmam hic olmadi sadece kurtaj gunu oldu ama kasik agrilarim vardi gecti gibi cok sukur..
umudumuz yokken tup bebege hazirlanirken supriz olmustu bu bebek bize ama nasip degilmis ne yapayim cok sagol cevap verdigin icin..

Benm rahmi bırak zedelenmesi suyu cikti.Kurtajlarmi olmadi koterlermi gecirmedi.Umudumuz Allah'tan dicez ne yapalim.
Enginar mevsimi gelsinde enginar yiyelim iyi geliyormus.

rolle seni uzmek istemezdim iste insan kendi yasadigini biliyor derler cahilligime ver..insallah hepimiz dilegimize kavusuruz..
enginar neye iyi geliyormus
ben iyi gelir diye tarcin yiyorum bi de adacayi toparlanirim diye..
gecmis olsun sana da

dun aksamustu yamatake aradi konustuk kizi da kendi de iyilermis. Kizinin gaz sancilari baslamis uyurken pispislamak icin nobetlese basinda biri bekliyormus surekli prensesin
sutu cok azmis hala oyuzden biberon mamasi takviyesi yapiyormus hepinize selamlari var

skyline sanada da cok gecmis olsun.Benmde bebegimin 8 haftalık kalbı durdugu icin kurtaj oldum.
15 gun oldu kasikalrim hala hafif agriyor
Enginar rahime ve ozellikle rahim agzına iyi geliyormus ama mevsiminde tuketilmeli diyorlar.
Allah hepimize sifa verir insallah.

baharı çok merak ediyorum naptı acaba

baharı çok merak ediyorum naptı acaba

kuzum face açtım bir arkadaşı baharın foto paylaşmış üçü birlikte muhteşem bir poz vermişler allah analı babalı büyütsün maşallah çınarımıza çok tatlı bir bebek fener bahçeli kıyafetlerini giydirmişler yanaklar kıymızı kıymızı ama gözler kapalı çok sevimli uyuyo kereta hala gözü uykuda yaff allah sağlıklı sıhatli güzel bir ömür versin..

canım yaaaaaa ne kadar şeker ya...maşallaho baharın eşi canım...yerim ben onu.küveze girmemiş galiba baksanıza hemen kucağına vermişler.

ay nasıl mutlu oldum yüreğim ağzımda haber bekliorum allahım şükürler olsun sana bi yavrumuz daha sapasağlam geldi burdaki herkesin evlatları sanki birbirmizin gibi sahipleniorum:)çok şükür kızlar çok şükürr
cezacım baharın telefonu kimsede yok sanırım ya hangi hastanede doğum yaptı acaba bilsem ararım hastaneyi bilen varmı

kızlar canlarım çok sağolun hepiniz....allah sizlerede nasip etsin tez zamanda inşallah....

hello teli bende var cezacığım faceden yazarım sana...aradım az çnce teyzesi açtı teli hello bebeğini emzirme savaşı içindeymiş...ben onu arıcam dedi...çok duygulandım ağlıcaktım dedim gözünüz aydın selam söyleyin...emzirdiğine göre küvezde falan değil çok sevindim yaa...

bende, şu miyom olayını pek önemsemedim açıkçası çünkü drumuz ağrı yapar dışında tehlike arzeden pek bişey söylemedi...herşey allahtan aklıma kötü bişey getirmek istemiyorumki bebeğimi sağlıkla alayım kucağıma allahım korusun yavrularımızı....kızım olacağına bende çok sevindim iki tane fıstık sizinde dediğiniz gibi bana yardımcı olacaklar erkeğin kız gibi yetişmesinden hoşlanmadığım için oğlum olsaydı hep dışarda olurdu kızlarım inşallah beni yanlız bırakmazlar...eşim bir umut erkek bekliyordu ama üzülmedi tabii akşam ona dedimki iki tane hayırlı damadımız olsun onlarda bizim oğullarımız sonuçta gülüyor...demekki bizim nasibimizde erkek yokmuş yaa erkek olup hayırsız evlat olsaydı dimi ama ben hep böyle düşünürüm herşeyde vardır bir hayır...allah yokluklarını göstermesin sağlık versin...ama bu kızım ablasına benzemiyor gibi yüzünü zorla döndü bize nazlı kızım yandan çekebildi usgyi drumuz...canım yaa drum, dediki erkekmi istiyorsun ben kalp atışlarına odaklandığım için unutmuştum cinsiyeti...dedimki yooo sağlıklı olsunda tam osırada kalp atışlarını açtı dedimki bu ses herşeye değer...bacak arasında bişey görmedim kızın olacak dedi...hayırlısı olsun dedim...odasından çıkarken diyorki kızın olacak diye üzülme tamammı? yok dedim güldüm...

ablacım bana da yazarmısın cebini arıyayım nolur sesini duyayım:)allahım kızlarına sağlık versin bana bu müthiş biiş gelio anneminde 2 kız bi oğlan olmuş annem diyoki kızlar başka bee:)

gunluk canim yavrunun cinsiyetini ogrenmissin tekrik ederim iki fistik annesi olacaksin ha ne mutlu sana beraber buyuyecekler oyun arkadasi olacaklar ne guzel

Ben hellom ile sabah konusmustum dogumdan sonra aramam seni yarin ararim dedim cunku suan butun odagi çinar olacak. Face de fotograf paylasmis esi anne-baba-ogul muhtesem gorunuyorlar masallah allah nazarlardan korusun bizlere de bu duyguyu yasayabilmeyi nasip etsin insallah çınarimiz cok yakisikli bu arada 2000gr ustunde olan bebekler kuvoze koymazlar genelde annesi bosuna endise etti ben ona soylemistim ohh cok tatli bir bebek yaa kokusu burnuma geldi birden

Son düzenleme:
ceza canım, gönderdim....

nazlım sana özel mesaj atamıyorum alamıyor gibi bir yazı çıktı...

taf canım, çok sağol evet iki fıstığım olacak allahın izniylee süper bişey bu onlarda arkadaş olacak inşallah iyi anlaşırlar... ayy kızım şimdiden bana başlamış yardıma masayı siliyor allahım sulu sulu güya bezi sıkmış:))ama şu miyoma takılmayayım dedimde biraz bakındım gebelikte bunu yaşayan çokmuş bazırlarınında kötü sonuçlanmış...allahın izniyle inşallah kötü bişey olmaz allahın dediği olur nasip artık allahım korusun...

ayyy bende bebeği çok beğendim maşallah çok tatlı bişey yaa baharada annelik ne yakışmış

nazlım, canım sen sormuştun sanırım kızım bebeğin farkında ama hiç bu konu hakkındaa konuşmadık onunla...dün ben dr dayken annemdeydi kızım dr sonrası annemi aradım söyledim...annemde kızıma söylemiş eve geldim kapıdan girdim...bebek burda dedi karnıma dokundu...anneme baktım ne oldu söylemedinizmi dedi bende yok dedim....dünden beri karnımı öpüyor kardeşim uyandımı onu gıdıklıcam falan diyor...bende diyorumki aaa sen gıdıkladın sana güldü ama biz gıdıklayınca bize hiç gülmüyor seni çok seviyor bizi çok sevmiyor falan diyip ağlıyorum çok hoşuna gidiyor...

ceza nazlıma sen bir denesene canım göndermeyi numarayı...

nazlım attım mesajını..kızlar bu arada chnb ablanın 8 yumoş toplanmış..yarın kaç tanesinin dölleneceği belli olacakmış.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…