Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sen bi ateş ölçer al o site içinde çok iyi ingilizce bilmen gerekmez,biz yardımcı oluruz..

normal dereceli koltuk altından ölçen ateş ölçer olur mu canım..ne kadar cahilce bi soruuuuuuu oldu bu..utandım bak

normal dereceli koltuk altından ölçen ateş ölçer olur mu canım..ne kadar cahilce bi soruuuuuuu oldu bu..utandım bak

canım olur ama dil altından ölçeceksin..bide sabah yataktan çıkmadan en geç saat 8 e kadar ölçmen gerekiyor 6 ile 8 arası ölçmek gerekliyor.. ben sabah namazı ölçüyorum 6.45 gibi.. ama bu sabah uyanamadık tam 8 de ölçtüm.. her sabah yataktan çıkmadan dil altından ölç.. fertilty friend e üye ol canım, my chart var ordan takvim çıkıyor ölçtüğün gün tıklıyon ordan bi kutu açılıyor zaten anlarsın temparature yazan yere yazıyon kaç olduğunu ateşin.. ilk başta karışık gelir ama sonra alışıyorsun ,bende ingilizce anlamıyorum fazla ama şimdi çok alıştım bu siteye kurcalaya kurcalaya anlıyorsun.. bide google translate den çevirebilirsin anlamadığın zaman

tamam canımm sağol ben gideyimde bi ateş ölçer alayım yarın..siteye üye olacağım zaman sorarım tekrar

günaydın kızlarrrrrrrrrr hellom nasılsın?

Kızlar ben kurtaj olalı asagi yukari 25 gun oldu. Zaman zaman ozelliklede bugun kasiklarimda cok agri var.Moralim cok bozuluyor
BNazen kramp gibi bazen igne batmasi gibi birsey oluyor.Ozellikle sag kasigimda.
Hic boyle birsey yasayan oldumu? Sizce gecermi
Gercekten cok morlaim bozuk Hala adette olmadim.Gercekten cok mutsuzum.

canım adetin 30-35 günde gelir herhalde merak etme..üzme kendini elden gelen bişey yok dua haricinde..benim bi ağrım olmamıştı..

canım iş felan mı yapıyorsun çok ayakta mı kalıyorsun acaba? eger öyle yapmıyor dinleniyorsan hala ağrı varsa dr a git..üşütmediiğine emin ol...çok ayakta kalma ve çok iş yapma..yeni doğum yapmış lohusa gibi düşün kendin.. düşükten sonrada insan lohusa gibi olur..

bu arada nazlım dr a gitmiş maşallah bişeyi yokmuş...kendisi yarın anlatır zaten..
ben yarın tekirdağa gidiyorum ilişik kesmeye kazasız belasız gideyim geleyim inşallahh

iyi yolculuklar canım..nazlım neden doktora gitti ki ben kaçırdım galiba...

loneliness nerelerdesin..iyisinizdir umarım..birkaçgündür girmeyince merak ettim..

canım ilk adetten sonra düzelir inşallah.benim de arada olmuştu.

hayırlı yolculuklar canım.

iyi yolculuklar canım..nazlım neden doktora gitti ki ben kaçırdım galiba...

loneliness nerelerdesin..iyisinizdir umarım..birkaçgündür girmeyince merak ettim..
iyiyim canım çok şükür.
eşim evdeydi .
çok giremedim. bakıp çıkıyorum.
ateş öçlmeden bahsetmişsiniz. bi kere denedim ama sürekli sürekli bana göre gelmedi. bi 10 gün falan yazdım, bir daha bıraktım. insanı daha çok stres yapıyor bana kalırsa. ama değişik yumurtlayana faydası olabilir. ben ovülasyon testi yapıyodum, o en azından ayda 2-3 gün yapılıyor. genelde aynı günler yumurtluyodum.
hafif hafif ayaklanmaya başladım. dışarı çıktığım yok ama evde basit şeyler yapabiliyorum. bugün mutfağa girip kek yaptım mesela. uzun süredir girmiyodum. annem var yanımda. maşallah diyeyim de kendimi nazar etmiyeyim. inşallah böyle devam ederim de okula da başlarım. istiyorum başlamak.

Sagolun kizlar.Loneliness senin ne zaman gecti tam olarak bu agrilar?
renkliatas Valla cok is yapmiyorum hatta sporu bile biraktim normalde duzneli yuruyus yapan biriydim.
Sadece alisverise carsiya markete yuruyerek gidiyorum acaba ondanmi oluyor.
Yarin gidebilirsem doktoruma gidicem tel acip.Ne olur bana sans dileyin kotu birsye olmasin artik (

canım yazdıklarını maalesf ki yeni gördüm, bende de teli var ama henüz arayamadım,ev çıksın dedim.eğer almadıysan teli mesaj atayım.bende gittim döndüm, maşallah şoförler pilot yani, gidiştede dönüştede 1 gr uyutmadılar hızlarından.aceleleri neyse bu karda kışta ? ! sen nasılsın ?
alla alla noldu bu ay bize ya yumoşlar bile kapriis yapıyo bizlere (
canımm :)) hayırlı uğrulu olsun, allah tamamına erdirsin, kıze annesi olmak gerçekten bi şansmış.Allah uzun bahtlı ömürler nasip etsin.
ilk tebrik eden ben olayım canım.
ne güzel iki kız arkadaş olurlar. güzel güzel geçinirler. sana da yardım ederler.
2 kız kardeş pekte güzel geçinemiyo ya beli bi süre tecrübeyle sabit :) kıyafet saç baş kavgası hep mevcut, ama tabi tek sıkıntı böyle olsun, kız kardeş güzel gerçekten, erkekte öyle ama.
seni özleyeceğiz, onu düşündüm bu sürede.Çınar bey bizden daha çok ilgi bekler tabi, ama olsun biz çınarı büyütene dek bekleriz.
hayır olsun canım rüyan, ne güzelmiş.artık gerçekten sinir etmeye başladı bu durum, ben kendi adıma 20. aylara vuracağımda dilerim ki sen ceza ve nazlım vurmadan gebe kaldığınızı görürsünüz.
a.s.Neva da kocaman oldu, şimdi sıra kimde ? (doğum)
baharın teli var mı kızlarrrrrrrrrr
bende vardı ama kızlar yazmıştır sanırım.
Eki Görüntüle 330968 kızlarr ovulasyon mikroskobumdan çıkan sonucun fotosunu çektim.. yeni keşfettim bunu... vay beee.... şuan yer yer kristalleşme var yani yumurtlama dönemi geçti geçiş dönemindeyim
:) kız kaç aydır yeni mi :)) hadi rast gelsin inş.

HErkese günaydın, topiğimiz artık 3 bebekli :)

günaydın kızlarr mutlu haftalar herkese ceza canım hellom aramadı beni ben msj atmıştım ona karıştırdı ikimizi heralde :)
candaşım cezadan aldım hellonun numarasını şükür sağ salim gelmişsin kuzum deli gibi araba kullanmanın mantığını çözemedim bi türlü sinir olurum bide korkarım
semacım hayırlı yolculuklar kuzum
lonelines iyi olmana sevindim canım maşallh tutundu bebeğin sana kucağına alman nasib olsun inşallahhh

kızlar benim fazlasıyla olan kasık ağrılarım yüzünden doktora gittik ziya beye değil hastane doktoruna çok sevdim adamı muayne etti yumurtan çatlamış dedi ay bi sürü şey konuştuk smear testi için sıvı aldı isterseniz yaptırın dedi
15 haftalık bi bebğin düşmesi çok zor sen belkide öyle bi zamanda dua ettinki allah duanı kabul etti belki sağlıklı olmucaktı o bebek dedi yaşınız küçük yeni evliymişsiniz hayatı zindan etme kendine sabret sabırlı ol ve bekle dedi ben sana istediin testi yaparım rahim filmide çekerim tedavide uygularım ilaçta iğnede veririm ama hiç gerek yk adetleirn düzenli rahmin temiz yumurtlaman olmuş doğal yollardan bi kez hamile kalmışsın canını yakmana para harcamana ne gerek var dedi tam eşimin istediği bi doktor oda çok sevdi:)düşüğünün senesine kadar bekle o zamana kadar olmazsa yeniden gel o zaman tedaviş uygularız çok erken davranmışsınız hiç gerek yok böyle bişeye dedi bizde doktorun sözünü dinlemeye karar verdik bakalım hayırlısı inşallah smear testi 1 haftaya çıkarmış hazır sıvı alınmışken yaptıralım dedik dua edip beklicez kızlar rabbim yardımcımız olsun inşallahhh

canım, sevindim iyi bi dr bulmanıza, inş uğurluda gelir.dilerim bende böyle birine rastlarım, Allah yardımcımız olsun.Denk getirememek bizim problemlerimiz bence ama ,nsanın elinde değil üzülmemek.

canım, sevindim iyi bi dr bulmanıza, inş uğurluda gelir.dilerim bende böyle birine rastlarım, Allah yardımcımız olsun.Denk getirememek bizim problemlerimiz bence ama ,nsanın elinde değil üzülmemek.

eşim de aynı şeyi söyledi kaybı çok büyüktü çok acı çekti çoküzüldü falan dedi doktor da dediki herşey allahtan ya doğupta kaybetseydin kokusunu çektikten sonra eline alıp öptükten sonra kaybetseydin şükret sabret sen çok sağlıklı bi kadınsın dedi hade bakalım diyip çıktık odada üzülmemek elde değil canım hayırlısı rabbimden inşallahhhh

günaydın kızlarrrrrrrrrr
evden hafta içi yazmak ayrı bi duyguymuş:)
nazlım bi sorun olmadığına ve yumurtanın çatladığına sevindim..bende mesaj atmıştım helloma o an heyacandan karıştırmıştır..2800veya 2850 g doğmuş bak bende heyecandan dinledim ama unuttum..ilk bi 10 dak.korkutmuşçınar bey annesini..kordon dolanmış..ayyyy ben bunları yazıyom ama heyecandan doğru anlamışımdır herhalde
bende bugün gideceğim doktora..bakalım yumoş büyüdümü?

candasım kazasız belasız gelmişsiniz şükür...

Günaydın kızlar

Güzel,umut dolu haberlerle başlıyorum bu haftaya.Nihayet Çınar Bey aramıza katılmış.Günlüğün bir fıstığı daha olacakmış,Chnb ablanın yumurta sayısı çok iyiymiş.Nazlım ve renklinin yumurtaları çatlamışVallahi aklımda kalan bunlar.

Çınar'ı görmek için sabırsızlanıyorum.O hepimizin umudu olacak.

Umarım hepiniz iyisinizdir kızlar.Hepinize çok güzel bir hafta diliyorum.

günaydın hatunlar....

nasılsınız bakalım?

ceza, canım sizin yumoşlardamı size küstü olmazki ama yaaa...onlar bizim umudumuz inşallah bugün büyümüştür yaramazlar...canım çınar hakkında yazdıkların doğru bende konuştum helloyla kordon bir defa beline 2 defa bağazına dolanmış rabbim yardım ettide kurtuldu...iyikide o gün gitti hello işi öyle şansa bırakmazk yok dr ne dediyse güvenmek lazım kolay bulmadık biz bebeleri...bak hala sizin yaramazlarıda bekliyoruz yok kaynananası bir hafta daha bekleyin diyordu oldu canım bişey olsaydı bu saate kadar gelinmiş onun vicdan azabı ne demek yaa...neyse allahtan çok şükür hellonun kucağında kuçunamisi:)) allahım inşallah tez zamanda sizlerede nasip etsin canım bunu o kadar içten istiyorumki hepimiz bunun için çırpınıyoruz bunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum...allahım üzmeden versin meleklerinizin kardeşlerini....

candaş, hoşgeldin canım offf sorma o şoförlere nasıl gıcık oluyorum...allah korusun herkezi...eşim azıcık hızı arttırsa yavaşla diye uyaıyorum kızımda benden alışmış baba çok hızlı gidiyorsun başım dönüyor diyo:)) içimden aferin kızıma diyorum çünkü ben sürekli söyleyince eşim sinirlenmeye başlıyor...kızıma eşimin cevabıda anası kılıklı ne olacak oluyor:))
eşin nasıl? siz böyle hafta sonları kavuşunca ben çok mutlu oluyorum sanki ben eşime kavuşmuşum gibi ayrılık birleşmelerimiz aklıma geliyor...inşallah temelli olması dualarımız...

renkliatlas, iyi yolculuklar canım...

hello, inşallah iyi gidiyordur canım oğlunla hayat...

chnb, herşey yolunda deee bize bebeğim benimle dee ne olur...

nuray, nerelerdesin aileni gördün unutuverdin bizi:)) nasılsın dr a gittinmi canım....

loneliness, seninde az kaldı dr kontrolü canım inşallah bebeğin çok iyi...insan yata yata çok kötü oluyor ama mecbur olunca katlanılıyor...allah herkezin yardımcısı olsun....

minicik umut, merhaba canım hep böyle güzel haberler duyalım inşallah yakında sizlerdende bizimkiler bilindik oldu artık şimdi değişik bebelere ihtiyacımız var onlarda sizinkiler tabii sen ne zaman bırakıyorsun canım az kaldı inşallah...

nazlım, dru bende takdir ettim çok güzel konuşmuş, en azından için rahat etmiştir...bende aynen ona katılıyorum vee sabır diyorum bir defa hamile kaldığınız için tedaviye ihtiyacınız yok diye düşünüyorum bu düşüncem hepiniz için kızlar içinizi hep ferah tutun ben hep öyle yaptım neden tedavi göreyim dedim rabbim bunu bana bir kere verdi bir daha elbet verecek...vee benim drum hiçbbirzaman tedaviye başlayalım demedi biliyormusun her gittiğimde kapıdan çıkarken hep aynı cümleyi sarfetti korkma ve sakın üzülme gebe kalacaksın dedi...allahın izniylede oldu kızlar umudunuzu yitirmeyin yumoşlar küçükmüş büyükmüş önemli değil bence drların kısır diye tabir ettiği niçe kadınların çocukları oldu duymuyormuyuz herşey allahtan kızlar...

minikler, canım nerdesin nasılsın?

eşime çok kızgınım...şimdilik bişey demiyorum ona ama dua ediyorum allahım ona öyle bir rüya verki erkek değil diye üzüldüğüne bin pişman olsun:)) evet eşim kız olduğunu duyunca telefonda söylemiştim hayırlısı olsun dedi...bende sevindim hani böyle karşıladığı için...ama akşam eve geldi üstü kapalı sorular sormaya başladı kesinmi falan belki öbür ay tam kesinleşir gibi ayyy çok kötü oldum...tamam biliyorum her insan ister bir kız bir erkek evladım olsun diye ama bizim nasibimizdede kızlarımız varmış...o kadar sinirlendimki anlatamam size en iyi arkadaşı var istanbulda dedimki ara kızım olacak de onlar bize söylersiniz demişlerdi arkadaşının bu arada oğlu var...çok yorgunum gibi saçmaladı bende dedimki erkek olsaydı hemen arardın dimi dedim güldü...vallahi kızgınlığımı hangi cümlelerle yazsamda anlatsam kızlar...bazen diyorumki dr bidahaki ay kız değil erkekmiş dese bende eşime doğana kadar söylemicem hıncımı önce birgüzel çıkarıcam....sonra diyorumki sende sapıttın günlük bebeğin seni duyuyor ve üzeceksin onu sonra ağlıyorum kızımdan özür diliyorum....seviyorum onu...şimdilik pek yaklaşmadı eşim sevme falan konusunda o gelene kadar hiç bişey demicem kontrollerden sonra o sormazsa konu etmicem allahım nasıl kırıldım ona yaa...vallahi hep dua ediyorumki rüyasında düşüncesinin çok yanlış olduğunu göstersin rabbim ona...başka bişey demiyorum...kaybettiğim bebeğim erkekti ve onda yaşadığım mide bulantılarının aynısını bundada yaşadım sanırım birazda ondan dolayı kaptırdı kendini aslında eşim böyle bir insan değil ama....öğrendiğimiz gün dedimki üzüldün heralde saçmalama neden üzüleyim biraz erkek olur diye düşünmüştüm ama dedi ve neden erkek istiyorum onuda bilmiyorum dedi...hayırlısı bakalım neler yaşayacağız...canım kızım bu düşüncelerin hiç birisini haketmiyor tabiiki biz onun için ne kadar uğraştık eşimde bunu biliyor ama gel görki...

rolle, canımm kendini korkutma bişey yoktur üşütmedim desende sıkı giy ayaşından patik sırtından yelek eksik etme canım...dra gidersen rahatalarsın bence normal o kasık ağrıları...

canım çok net hatırlamıyorum ama şöyle olmuştu, ilk adetim yoğun olarak bittikten sonra da ağrıyla lekelenme şeklinde devam etti. 11. gün artık dayanamayıp korkup doktora gittim. doktor anlattıklarıma bakıp kist oluşmuş olabilir dedi. ama ultrasonla muayenede temiz çıkınca kürtajdan sonra böyle şeyler normal dedi. bana 2. kez hormaon içerikli bir ilaç verdi, cycylo progneva diye. onnu da kullandım yaklaşık 21 tane mi ne vardı. 2. adetimi de öyle oldum. 3 adetim kendiliğinden oldu benim. o da normalden uzun sürmüştü. yani düzenime çabuk dönemedim. çok moral bozucu bi durum. ama doktoruna git, sakin ol, elbet düzeleceksin inşallah. herkesin bünyesi bir olmuyor.

canım çok sevindim, ne güzel doktordan için ferahlamış olarak gelmişsin. en önemlisi de insanın kafasının rahat olması aslında. rahat olunca daha iyi oluyor herşey. ben de hamile kalmadan bir önceki ay doktora gittiğimde doktorum bana da yumurtlaman normal, yumurtalıkların çok iyi çalışıyor, tek sorunun stres yapıyosun demişti. ve bir dahaki ay hamile kalmıştım. moral verici bi doktor bulman iyi olmuş gerçekten.
candaşçcım, hayırlısıyla gelmişsin. sevindim. yolculuk zor canım. benim eşimde iş gereği istanbula gidiyor, haftada bir-iki kez. giden ben olmama rağmen aklım onda kalıyor. endişeleniyorum. normalde eşimin ailesi orda, kalma imkanı var, ama durumum kritik diye kalamıyor. ya acil bişey olur doktora gitmem gerekir diye.normalde de bu tatili orda geçirmeyi planlıyoduk, onun işleri dolayısıyla,yani gezme amacıyla değildi. doktora yapıyor eşim, kimyacı,ve uzun süren deneyleri oluyor bu ara. ama bir süre daha kıpırdamak istemiyorum bir yere.
kontrolüm haftayaydı normalde, randevu için aradım, doktorum izinliymiş full haftaya, ben de bu cumartesiye aldım. inşallah herşey yolundadaır ve ultrasonda görülen kanama bölgem tamamen kaybolmuştur. çalışabilirsin derse başlıycam inşallah. daha iki hafta var okulların açılmasına, iyice toparlanırım o zamana kadar. çalışma derse 2012ye girdik artık 40 gün normal rapor hakkım var. onu alırım ne yapayım. onu genelde doğumdan sonraya saklıyorlar, doğum iznini uzatmak için.. ama bana şu an lazım. kim bir trilyon ister yarışmasındaki yarışmacılar giibi, güvenli devam edebilmem için elimdeki tüm jokerleri harcamam lazım:)
ama hala zaman kalıyor,benim mayıs ortasına denk geliyor ancak doğum iznim. 1-2ayda ücretesiz izin alırım kapatırım.gönlüm iyi olup çalışmaktan yana tabii.inşallah iyi olurum.
chnb ile telefonlaşan var mı?inşallah herşey yolundadır.
topiğiğimizin şu anlık ilk ve tek erkeği kitty'nin çınarı da iyidir inşallah.

günlükçüm, seni görüm aşağıda. kızların nasıllar:)

ceza, renkli, minicikumut, hilal, peppe,sinua,taf,pileo herkes iyidir inşallah.

haklı tabi dr da, inş gelecekler ve inş bir ömür bizle olacaklar, annesiz babasız kalacaklarına geç gelsinler razıyız değil mi ? ben çok sıkılınca aklıma bunu getiririm, eşim olmasa çocuğun tadını bil e zor alır insan derim.allah esirgesin eksik mutluluklardan hepimizi.
candasım kazasız belasız gelmişsiniz şükür...
canım saoli nasılsın ? çınar ın doğuşuyla heyecan doldu topiğimiz.
canım selam sen görmediysen biz yükleyelim bak, face i var ya bizde.

canımmm sen ne kadar üzülmüşsün, haklısın aslında.Zaten hassas bi dönemdesin, ama ben eminim ki eşin kızı olacağı için üzgün değil, gönül.sonuçta her insan bir kızı bir oğlu olsun ister, her ne kadar hayırlısı desekte illaki erkekçiliğimiz var, soyun devamı diye bi tutkumuz var.ve her zmanda dilediğimiz gibi olmuyor herşey.eşin kendi bile bilmmmiyor neden erkek istediğini, belki ilk yavrunuz erkek, 2. de erkek olsaydı yine hayal kırıklığı yaşayacaktı.farklı sevgi yaşamak yaşatmak istiyo olabilir, inş çabucak hatasını görür ve seni üzmez.

Bizim içinde çok teşekkürler, inş temellsi olur.Bende isinir olurum hız yapanlara, eşim sakşin sürerde babamla çok tedirgin yolculuk yaparım.

Biraz önce ark. ağladı, geçen bahsettğim.kızın oğlu braz hastalanmış gerilmiş üzülmüş, yalnız bide burda, kimse yok.yetersizlik duygusu yaşıyo anladığım kadarıyla.çocuğunmu var derdin var diye boşuna demiyolar yani.allah cümlesinin evladını da kendini büyük amansız dertlerden kurtarsın.

atlas, sen tekirdağa ilişik kesmeye mi gidiyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…