Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

moralim çok şükür yerinde kuzum allahıma şükürler olsun ziya bey testler için genelde burtoma yönlendiriyo yardımcı olur merak etme sen allah rast getirsin işini uğraşmadan halledersiniz umarım hakkımızda hayırlısı olsun canım tatilde gez dolaş kafan dağılsın

kız o müdürü döverim ben üzme sen kuzum tatlı canını işini halletmişsinya boşver bida nerde görcen o uyuzu

kızlar doktordan geldim pek iç açıcı değil 14mm olmuş..çarşamba yaptıracağım iğneyi..coraspirine başladık bugün..öyle işte şimdi çıkmam lazım öptm
kuzum neden böle oldu bu ay bu yumurta yaww geç olsun temiz olsun inşallahhh havuç ye bu ara bol bol yumurtanın çatlaması için iyiymiş

hilalcim allah yardımcın olsun testler için umarım hepsi tertemiz çıkar

kuzummmm çınarı kokla bizim için ya ben msj attım sana cezada atmış ikimizde atmışız yani ama sen cezayla ben diye konuşmuşsun sanırım:)özelden yazarım numaramı kuzum çok şükür sağ salim geldi yavrucuun bundan sonra da güzel ömür yaşasın inşallahhhh seneminde sütü gelmiodu biliosun o pompayla sağma olayını çzömüş gelirde yardımcı olur sana inşallahhh

inşallah bu tavsiyelerini uygulayacağımız zamanlara geliriz kuzum senem süt için komposto yiyorum diodu aklımda bu kalmış canım evde varsa tüket

günaydın kızlarrrr ateşim çok güzel yükseldi sabah sabah mutlu uyandım inşallah hiç düşmez
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

[günaydın herkeslere,

kıtty m :) seni görmek çok güzel.tavsiyelerini dikkate alacağımız zamanlar artık yaklaşır inş.

Chnb yi bende merak ediyorum.

Cezam yumurta yeterli büyümemiş mi ?

Minicik umut , rica ederim.

Minikler, özledik valla seni.Tatil nasıl gidiyor ?

Günlük, yaşadığınız olay kötü olmuş ya, kızın da sen koşmadığın için sana trip atmış galiba.Aa ne diyecektim,, şimdi destina kardeşinin geleceğini biliyor mu ?

Lonelines, inş bu 3 aylık süreç çok rahat geçer.Gerçekten zor senin için.ama yinede şükürler olsun .

Nazlım, naber ? inş bu seferki yumurtan hızla bebeğe dönüşür.

Atlas, müdürde manyakmış , sanane milletin örtüsünden.Halletinmi şimdi ?

Sİnua epeydir girmiyor,

Taf, oğluşuna isim yok mu ?

Yamatakeyi özledik.Nevayı öpüyroum.

Pileo, valla senle sohbeti özledim ya, şimdi doğum sırası sende galiba ?

Hilal, inş dr dan güzel haberlerle dönersin bizlere.

Peppe, şimdi beklediğiniz sonuçlar kaldı mı ?

İsmini unuttuklarımdan çok özür diliyorum.

Kızlar ben kız teyzesi oluyormuşum

Bilenler bilir ablam hamile.13+4 günlük normalde ama doktor 13+6 görünüyor demişBüyük ihtimalle kız demiş.Tabiki bir sonraki kontrolde kesin olarak söyleyecektir ama şimdilik prensesimiz olacak diyelim biz

canım tebrikler, darısı başına.İnş annesine babasına hayırlı evlat olur, süslemeside güzel olur ya :)

canım tebrikler, darısı başına.İnş annesine babasına hayırlı evlat olur, süslemeside güzel olur ya :)

Darısı hepimizin başına İnşallah Candaşım

Ben ona ne ciciler aldım cinsiyeti belli olmadan.Şimdi birde kız olduğunu duydum ki hiç kimse tutamaz beni

Darısı hepimizin başına İnşallah Candaşım

Ben ona ne ciciler aldım cinsiyeti belli olmadan.Şimdi birde kız olduğunu duydum ki hiç kimse tutamaz beni

amiin, tahmin edebiliyorum :) alışveriş sebebi :)

Aaaa..... benimde 13+4 aynıymış:)) hayırlı olsunnn...

hellocum Allah analı babalı büyütsün inşallah.. hayırlı bi evlat olsun. Rabbim hepimize göstersin o güzel günleri...

güzel bi uygulamaya benziyo:)) hoşuma gitti. denemek lazımmm...

kızlar başıma neler geldi...bugün görev başlatmak için gittim milli eğitime ,orda bi memur bayan ayakta durmuş diğer memurlarla konuşuyordu içeri girdim bana dik dik baktı, sonra gittim benim işimi yapan memura kadın arkası dönük bi şekilde diğer memurlara dediği , ya bunlar nerden çıkıyor böyle !acaip acaip tipler ..dedi... kapalı olduğum için..böyle bişey dedi...ağzım açıkta baka kaldım işlemlerim yapılana kadar dik dik baktım kadına bana döndü bi anda yüzüne baktım öyle ,çıktı gitti...bişey demedim allaha havale ettim.. lanet olsun yaa... şimdi aradım şube müdürüne şikayet ettim! adam şok oldu böyle bişe nasıl olabilir dedi ,öğlen arasına geldiği için kimseyi bulamadım o anda şikayet edemedim dedm.. bi ara uğrayın dedi hocam üzülmeyin sakin olun dert etmeyin dedi adımı felan aldı, o kadını tarif edebilir misiniz dedi tarif ettim , tahmin ediyorum dedi kim olduğunu...

Allahın cezası.Üzme canım kendini ya ne terbiyesizmiş, tanımadan nasıl yargılar

İnsanları dış görünüşleri yüzünden yargılamak kimin haddine!

Salak kadının biri sıkmış canını.Umarım önce Milli Eğitim sonrada Allah tarafından görür cezasını.Sen sıkma canını tatlım.Ne yazık ki insanlar başkalarını eleştirerek mutlu oluyor.Ama önemli olan insanın başının açık veya kapalı olması değil renklicim,önemli olan insanların beyninin açık veya kapalı oluşu!

canım kaydettim tüm yazdıklarını. günü gelecek lazım olacak inşallah:)benim de %90 sezeryan olur gibi.
benim de bu cumartesi kontrolüm, heyecan var yine.
karnım baya büyümeye başladı Eki Görüntüle 332604 annem bugün ilk defa erkeğe benziyor biraz dedi. bakalım görebilcez mi?önce sağlıklı olması tabi. ama büyüdükçe insan acayip merak ediyor ne olduğunu.

renkli, takma kafanı canım. hiiiç kendini üzme.
müdürler zaten hep öyle olur. gidenin haysiyeti olmaz derler. artık senle işi kalmadı ya ondandır.

minicikumut, ne güzel kız teyzesi oluyosun.cici cici şeyler almaya başlarsın artık.
ben korkudan daha hiç bişey almadım. hem cinsiyeti belli değil, hem de rahatsızlığımdan dışarı çıkamıyorum.
annem kalıyor ya yanımda, sıkıntıdan bişeyler örüyor. renkleri her cinsiyete uygun cinsten. beyaz, yeşil, gri yelekler ördü. apartmandan kapı kapı örnek istiyoruz bebeği olanlardan:)kimseyi tanımadığı için burda sıkılıyor.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar...
chnb ablanın selamı var...az önce konuştuk..5 tane embriyosu oluşmuş..yarın belli olacakmış..sağlıklı ise transferi yapılacakmış..şubatın 6 sında belli olacakmış sonuç..tabii transfer yapılırsa...

renkliatlas boşver üzme kendini..insanlar niye böyle tepki verir anlamış değilim..özelden mesaj atcam baksana bi

kızlar çok üzüldüm öyle böyle deil... ya isveçte budistler garip garip hint tarikatlarına inanan isveçli adamlar kafalarına kocaman sarıklar sarıp geziyor çalışıyorlar devlet dairelerinde metroda çalışan bi ton öyle sarıklı adam var, kimse onlara demiyor bunlar nerden çıktı felan diye ?? biz var ya bu yüzden ilerleyemiyoruz gelişemiyorz..kafalarımız çok dar , herkesi dış görüntüsüne göre değerlendiriyoruz..hayatımda yaşadığıım en inanılmaz en iğrenç olaydı...kendimi kendi ülkemde yabancı hissettim.. ya ben nerden çıktım dedim??! ben acaip miyim dedim?? arkadaşımda gelmişti benle o da diyoki sema yaa sen acaip olsan ben senle gezer miyim? acaip olan o kadın dedi... arkadaşımda görüş olarak bana çok zıttır ama en yakın can dostum ..mini etekle gelmişti bugün, dedim kadın senide görse ne derdi acaba bu gul yabani örtülü kadının yanında bu mini etekli fıstık ne geziyor derdi kaç kızım seninde beynini yıkar derdi felan dedim... gülüştük felan baya...gülsem mi ağlasam mı bilemedim ,yarın yine gidecem şube müdürünün yanına bu işin peşini bırakmayacamm,gerekirse suç duyurusunda bulunurum

renkliatlas anlaşıldı tamam özelden mesaj atamadım bi daha...kızlarla görüşeyim ondan sonra sayı belli olur...ben ilk chnb diye düşündüm uyar mı?

iyi akşamlar fıstıklar...

ceza, canım chnb nin numarasını faceden istemiştim ama sanırım görmedin mesajını bana yazarmısın bende aramak istiyorum....bu arada avatarın süper benim kızımda allahım bir meraklı ojeydi kolyeydi yüzüktü küpeydi ikinci kızımda sanırım ablasından göre göre aynen onun gibi olur...ruj sürüp gezmeye gidiyoruz dudaklarını kapatmadan konuşuyor:))

helllooommm, canım şu saraçoğlunun incir kürünü dene bence adam dediki sütünüz öyle fışkıracakki inanamayacaksınız....iyi olduğuna sevindim canım herşeyin bir zorluğu olduğu gibi sezeryanında zorluğu var canım...chnb sana yazmıştı kremi kullan göğsün için şimdiden yoksa çatlar demişti ama sen kaçırdın orayı sanırım neyse sağlık olsun düzelicek herşey canım sabır...bir haftaya herşey normale döner mamayı kaşıkla ver biberonla sakın verme yoksa göğsünü almaz canım...öpüyorum....

renkliatlas, arkadaşınla diyaloğun çok güldürdü beni...gerçekten terbiyesizlik etmiş o kadın ayıp yani insanlar yaşları geçtikçe olgunlaşacağına iğrençleşiyorlar..talihsizlik olmuş canım...bencede haklısın şikayette bulun yani...

minikler, canım sağol şimdi daha iyiyim eşime göndermeler yapıyorum iğneliyorum daha doğrusu her söylediğime gülüyor bakalım biliyorum ifade şekli yanlıştı yoksa yaşadığımız acıları kendiside çok iyi biliyor canım...sevindim sende gideceksin dra bir bir azalsın hamile olmayanlar dolsun göbüşler...

nazlım, ateşim yüksek dedinya çoooookkkk sevindim yaaa düşmesin ne olur...bu defa düşmesin..

candaşım,evet canım kızıma ben dra gidince annem söylemiş şimdi kızım tamamen biliyor kardeşi olacağını ve isim bile buldu ayşe yada gül olacakmış:)) şimdilik arası iyi kardeşiyle bakalım doğunca ters tepmez inşallah...bizim destinaya koymak istediğimiz bir isim vardı elfida koymadık tabii şimdi ablasına kısmende olsa uygun olabilir diye o geliyor aklımıza veee onunda ablası gibi adına bir şarkı olur diyede düşündükde bilmiyorum belki değişir fikrimizde düşüncede kalabilir...

loneliness, heyecan dorukta heee...hadi bakalım hayırlısı olsun canım sizin için...

minicik umut, ablan sana yakın değildi hatırladığım kadarıyla yakın olsa ablanın evinden çıkmazdın inan...nasıl tatlı oluyorlar....cimcimeler yaaa benim abimin kızı ben evlendim 2 ay sonra doğdu annemlere giderdim sürekli kendi kızım olunca durum değişti tabii:)) bugün bizde kalacak yiğenim kızım nasıl seviniyor tartışıyorlar nehir ben gidicem kalmıcam diyor tamam özür dilerim nehir abla kal kal diyor barışıyorlar...

peppee, söylediklerinde çok haklısın zaten eşim kesinlikle üzgün değil ama kendini erkeğe biraz kaptırmış hiç hissetmedim hayırlısı inşallah sağlıklı olsunda gerisi önemli değil zaten...senin test sonuçlarıda iyi çıkmış sevindim canım inşallah diğerleride böyle çıkar...sen şimdi korunuyorsun sanırım...ne zaman bırakacaksın?

merhaba günlük, bugün trombofili panelini yaptırdığım laboratuardan aradılar. sonuç faksla gelmiş. meğer istanbul'da yapılıyormuş tahliller. ben boşuna "büyük bir köy" demiyorum bursaya..kargoyla gelecekmiş raporun aslı. sormadım telefonda ne çıkmış sonuç diye, perşembeye gidip alacağım son sonuçları, sonra da doktora gideceğim.. korunma muhabbeti bu ay sona erdi tatlım.. kafam rahat olsun diye yaptırıyorum testleri..sonuçta bir şey çıkacağını da sanmıyorum.. gene bir belirsizliğe adım atacağım sanırım..
sen nasılsın?

selam kızlar.herkes iyidir umarım.bugün doktora gittim. tanıdık güvenebileceğim özel bir doktor. durumumu anlattım. alttan muayene ile ultrason baktı adetliyken. hiç bir sorunun olmadığını söyledi. bana gerekirse yaplacak testleri 3e ayırdı. ilk başta ilk bölümdeki testleri istedi. bunlar tsh, prl, fsh, toxo img ve rubella testleri. bu testleri yaptırdıktan sonra tekrar sonuçlara bakarak devam edeceğiz tedaviye. biraz içim rahatladı. doktor bir problem olmadığını bir adet dönemi daha geçtikten sonra korunmayı bırakmamı söyledi. bir de bazi vitaminler ve birkaç ilaç verdi .bunları bir ay kullanmamı istedi. bakalım bikaç gün içinde testleri yaptırıp tekrar görüşeceğiz. hamilelik bir sonraki aya kaldı anlayacağınız((neyse hepimiz hakkında hayırlısı.

inşallah kuzummm normalde olduğum adete göre pazar günü adet günüm ama yumurtam geç çatladığı için daha 9 günüm var sabırla bekliyorum hergün salavat çekiyorum uyurken otururken duamı ediorum hayırlısını diliorum rabbim kabul etsin inlşallahhh

ayyy teyze olmakda nasıl güzel bi duygudur canım yaa ben bazen hayal ediorum kardeşimin çocuğu olmuş falan diye ayy içim hopluyo valla sağ salim dünyaya gelmesini nasib etsin rabbim sana da nasib etsin inşallahhhh

gerzek kadın o kimmiş ya senin örtünün ipliğine kurban olsunlar kuzum benim üzme kendini hiç peşinide bırakma cezasını çeksin ukala

canım diğer topikte 3 kişinin bebeğini tutturdum :)seninkide iime erkek diye doğuyo sağlıklı olsunda inşallahhh

allah yardımcısı olsun dualarımız onunla canım umarım herşey yolunda gider yüzü gülsün oğluşuna kardeş gelsin inşallahhhh

nazlım, ateşim yüksek dedinya çoooookkkk sevindim yaaa düşmesin ne olur...bu defa düşmesin..
ablacım yüreğine sağlık allah razı olsun inşallah düşmez olmazsada hayırlısı sağlığıyla gelsinde annesi bekler onu

testleri yaptırmakla iyi etmişsin canım bende cumartesi gittim doktora smear testi ni yaptrdık bu cumartesi belli olacak zamanı gelince diğer testşeride yaptırırım artık allah rast getirsin işlerini

canım doktorun en iyisini yapmış bak göreceksin testlerin düzgünce çıkcak inşallah kafan rahat başlıcaksın yoluna hadi rastgele :)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ahanda ateş tablom allahım nolurrrr hep böyle gitsinnnnn

günaydın herkese :)

Ankara süperrr :)) acayip güzel kar yağdı dün gece, evden çıktığımda karlar ayak bileğimin 2-3 cm üstündeydi ki bizim semt alçakta kalıyor, çankaya vs gibi yerlerde diz boyu imiş arkadaşlardan duyduğum.Çocukluğuma döndüm, uzun zmandır böyle değildi iklim :) ayrıca ayazda değil ılık güzel, karda yürümek ne güzel :) ama otoyollar dahi karlı, umarım bugünün karı yarının kırığı olarak dönmez millete.Sizler nasılsınız ?

Cezam, dua olayına varım.Canım bana chnb nin numarasını yollayabilir misin ?

Nazlım, umarım ateşin düşmez.Duaları ediyoruz ıkmadan usanmadan umudu kırmadan, elbet birgün gelecekler.

AtlaS, eden bulur canım ben buna inanıyorum.

Hilal, 1 ay geç olsun güç olmasın inş.benim bu ayda şubatta da imkanım yok sanırım.Umudum mart nisan inş.Şu havaları görünce Allahım artık en son adetim haziran bilemedin temmuz olsada bahar bebeğimiz dünyaya gelse diyorum ama benim duamla olacak iş değil, o ister inş hayırlısıyla.

Günlük, allah bozmasın kızlarınızın arasını.Elfida'ya da bayıldım :)) çok güzel.anlamını hatırlamıyorum ama tınısı kulağa çok hoş geliyor.hadi bakalım bismillah.ne güzel böyle 2 kız annesi olmakta.yada 2 erkek.ben o kadınları çok güçlü bulurum.inş bizlerde bugünleri görürüz.3 tane hedefle :)

aa bu arada kıttyle konuştuk dün akşam slmı vardı herkese, çınar annesiyle babanesini strese sokuyomuş biraz, emme olayı filan.sarılık çıkmış belki bugün hastaneye yatırılabilrmiş, inş gerek kalmaz, kalsada çabuk geçer inş.ve iyi ki sezaryen olmuşum diyor, bebeğin sağlığını riske atabilirmiş normal doğum.

diğer tümm arkadaşlarım nasılsınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…