- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.761
kızlar tatil oldu uğrayamaz oldum yoğun geçiyor günlerim malum biriken misafirlikler var onları aradan çıkarıyoruz :)
nazlım canım moralinin çok iyi olduğunu gördüm bu sana uğur getirsin ben de çarşamba gününe zorla ziya beyden rndevu ayarlayabildim normalde yarın için heveslenmiştik çarşamba gününe ikna edebildim :) testlerimizi yaptırmadan bi görüşelim hangi testleri yaptırmamız lazım fikir alalım hem de tanışalım istedik..
peppe cnm testleri yaptırmışsın inşallah bir sorun çıkmaz ben de bu hafta yaptıracağım hangi hastanede ve ne kadar tuttuğunu özelden yazabilir misin
ceza kuzum kürler ters tepkimi yaptı acaba umutsuzluk yok bizim beklentimiz bir mucize ve ne zaman geleceğini allah bilir
candas haftasonu kavuşmuşsun sanırım cnm ne güzel
günlük cnm baba kız sevgisi kadar kuvvetli bişey varmı acaba.. eşin beklentileri gerçekleşmediği için şaşkınlık yaşamış ama ifade şekli seni üzmüş üzerinde durma cnm
loneliness cnm senin kontrol ne zamandı
chnb abladan haber var mı göremedim ???
çınar bey helloyu son ana kadar heyecanlandırmış anladığım kadarıyla.. hello canım incir önermişti kızlar süt için yiyebiliyomusun
minicikumut cnm senn korunma sürecin ne zaman bitiyor ?
kızlar hepinizi seviyorum aklım sizde inşallah güzel gelişmeler olur yarın da fırsat bulamam girmeye çarşamba dr. dönüşü yazarım öpüyorum hepinizi
moralim çok şükür yerinde kuzum allahıma şükürler olsun ziya bey testler için genelde burtoma yönlendiriyo yardımcı olur merak etme sen allah rast getirsin işini uğraşmadan halledersiniz umarım hakkımızda hayırlısı olsun canım tatilde gez dolaş kafan dağılsın
kız o müdürü döverim ben üzme sen kuzum tatlı canını işini halletmişsinya boşver bida nerde görcen o uyuzuhellocum hoşgeldin canım...çok şükür sağ salim kavuştun çınara.. gerisi boşşş..sütte gelir sonra, herşey de olur bebişte büyür inşallah...
kızlar ben ilişik kestim geldim perişan oldum sersefil oldum... müdürüm suratıma bakmadı ne hoşgeldin dedi nede yolun açık olsun güle güle dedi....kapandığımı görünce adamın yüzü düştü...adam resmen angut
neyse ki kazasız belasız geldim çok şükürr...
kuzum neden böle oldu bu ay bu yumurta yaww geç olsun temiz olsun inşallahhh havuç ye bu ara bol bol yumurtanın çatlaması için iyiymişkızlar doktordan geldim pek iç açıcı değil 14mm olmuş..çarşamba yaptıracağım iğneyi..coraspirine başladık bugün..öyle işte şimdi çıkmam lazım öptm
hilalcim allah yardımcın olsun testler için umarım hepsi tertemiz çıkarhello canım gözün aydın tatlım.bende kaç gündür giremiyorum çok haberim yok kızlardan.çınarla çok güzel görünüyorsunuz.maşaallah size.ne büyük mutluluktur kimbilir. inşallah sütün de daha çok gelir. ikinizi de öpüyorum.kolay gelsin.
kızlar herkese selam.nasılsınız.özledim sizleri.ankaraya geldim yarın doktora gideceğim testler için.öpüyorum hepinizi.
kuzummmm çınarı kokla bizim için ya ben msj attım sana cezada atmış ikimizde atmışız yani ama sen cezayla ben diye konuşmuşsun sanırım:)özelden yazarım numaramı kuzum çok şükür sağ salim geldi yavrucuun bundan sonra da güzel ömür yaşasın inşallahhhh seneminde sütü gelmiodu biliosun o pompayla sağma olayını çzömüş gelirde yardımcı olur sana inşallahhhçoook kkkk özledim sizi, çokk hemde :)) burnumda tütüyorsunuz
öncelikle yanlışlıkla telefon rehberim silindi nazlım telefonu falan vardı onlarda gitti herkesinki gitti. Onları bir ara bana ulaştırırmısınız faceden zahmet olmazsa.
ben iyiyim çok şükür sağlıkla geldi çınar, kordona dolanmıştı çok zor ağladı epidural oldum. Sezeryandan sıkıntım azıcık bişi kaldı. Eve geldik. Ev mülteci kampı gibi kalabalık yatak odasında net çekmiyor tel çekmiyor geri dönüşleri yapamıyorum. Tel rehberi de silindiği için kim arıyor bilemiyorum.
Veee sütüm gelmiyor pompayla sağıyorum ama gelmiyor , uçlarım yara oldu rezilliğin bini bin para.
Bir dakika yalnız kalamıyorum kayınvalidem peşimde, şimdi geldi yine yazıcam size.
sizi çok seivyorum güzel haberler var mı ?
inşallah bu tavsiyelerini uygulayacağımız zamanlara geliriz kuzum senem süt için komposto yiyorum diodu aklımda bu kalmış canım evde varsa tüketcanlarım benim,
çok teşekkür ederim, Çınar'ın hala gelmiş olduğuna kucağımda olduğuna inanamıyorum. Vallahi son ana kadar azıma etti :))) Cuma günü kalp atışını alamadılar daha doğrusu kesik kesik aldılar hemenn acil indik aşağıya, Kağan beyi iyiki dinlemişim evet sezeryan oldu evet zorluğu var ama dediğiniz hep dediğimiz gibi sağlıkla sıhatle kucağımızda.
Sizlerde durumlar nasıl bilemiyorum, Yumoşları çatlamamış olanlar vardı hala aynı mı?
Telefon numaralarınızı göndermeyi unutmayın ne olur?
Şimdi edindiğim tecrübelere geliyorum. Sıcak tecrübe olarak ekliyorum.
1) Dr güvenin
2) Sezeryan zor iş
3) Sezeryan olacağınız kesinleştiyse gerekenler: önceden göğüs ucu kremine başlayın, ucu için yuvarlamalar yapın, işime yarar mı yaramaz mı bilmiyorum ama diye düşünmeden bir elektrikli pompa edinn ben medela kullanıyorum memnun kaldım. Bazen süt tıkanabiliyor o acıyı boşuna çekmenin manası yok.
4) krem için göğüs ucu gold lanolin krem medilan croda şiddetle tavsiye ediyorum .Göğüs pomadı da lansinoh daha güzel öyle yok ne gerek var diyor insan hamileyken ama keşke ben pompayı daha önce alsaymışım valize koysaymışım aklıma edim. Hastanedeki elektrikli pompalar süper güçlü oluyor göğüs ucunu yara yapabiliyor siz alın hellodan demedi.
5) kullan at lohusa iç çamaşırı var ben çok rahat ettim.
6) korse alın üst kısmı uzun olsun, altı don gibi üstü de göğüs altına gelsin, toparlanması açısından değil. Ayağı kaltığınızda yürütüyorlar ya çok rahat edersiniz hellom diye dua edersiniz.
7) deodarant, roll on falan acaip terliyorsunuz.
8) İncir yiyorum, humana still tee miydi neydi çayın ismi kesinlikle tavsiye ediyorum süt artırıyormuş.
9) Makyaj yapıp girmiştim ben sezeryana :) bu arada.
10) ben 3 tane üst baş götürmüştüm 1 gecelik 1 pijama düşünün derim.
şimdilik bu kadar,
sizin bana varsa tavsiyeniz uygulayayım.
chnb ne yaptı acaba.
günaydın kızlarrrr ateşim çok güzel yükseldi sabah sabah mutlu uyandım inşallah hiç düşmez
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com