- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #13.741
günaydın hatunlar....
nasılsınız bakalım?
ceza, canım sizin yumoşlardamı size küstü olmazki ama yaaa...onlar bizim umudumuz inşallah bugün büyümüştür yaramazlar...canım çınar hakkında yazdıkların doğru bende konuştum helloyla kordon bir defa beline 2 defa bağazına dolanmış rabbim yardım ettide kurtuldu...iyikide o gün gitti hello işi öyle şansa bırakmazk yok dr ne dediyse güvenmek lazım kolay bulmadık biz bebeleri...bak hala sizin yaramazlarıda bekliyoruz yok kaynananası bir hafta daha bekleyin diyordu oldu canım bişey olsaydı bu saate kadar gelinmiş onun vicdan azabı ne demek yaa...neyse allahtan çok şükür hellonun kucağında kuçunamisi:)) allahım inşallah tez zamanda sizlerede nasip etsin canım bunu o kadar içten istiyorumki hepimiz bunun için çırpınıyoruz bunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum...allahım üzmeden versin meleklerinizin kardeşlerini....
candaş, hoşgeldin canım offf sorma o şoförlere nasıl gıcık oluyorum...allah korusun herkezi...eşim azıcık hızı arttırsa yavaşla diye uyaıyorum kızımda benden alışmış baba çok hızlı gidiyorsun başım dönüyor diyo:)) içimden aferin kızıma diyorum çünkü ben sürekli söyleyince eşim sinirlenmeye başlıyor...kızıma eşimin cevabıda anası kılıklı ne olacak oluyor:))
eşin nasıl? siz böyle hafta sonları kavuşunca ben çok mutlu oluyorum sanki ben eşime kavuşmuşum gibi ayrılık birleşmelerimiz aklıma geliyor...inşallah temelli olması dualarımız...
renkliatlas, iyi yolculuklar canım...
hello, inşallah iyi gidiyordur canım oğlunla hayat...
chnb, herşey yolunda deee bize bebeğim benimle dee ne olur...
nuray, nerelerdesin aileni gördün unutuverdin bizi:)) nasılsın dr a gittinmi canım....
loneliness, seninde az kaldı dr kontrolü canım inşallah bebeğin çok iyi...insan yata yata çok kötü oluyor ama mecbur olunca katlanılıyor...allah herkezin yardımcısı olsun....
minicik umut, merhaba canım hep böyle güzel haberler duyalım inşallah yakında sizlerdende bizimkiler bilindik oldu artık şimdi değişik bebelere ihtiyacımız var onlarda sizinkiler tabii sen ne zaman bırakıyorsun canım az kaldı inşallah...
nazlım, dru bende takdir ettim çok güzel konuşmuş, en azından için rahat etmiştir...bende aynen ona katılıyorum vee sabır diyorum bir defa hamile kaldığınız için tedaviye ihtiyacınız yok diye düşünüyorum bu düşüncem hepiniz için kızlar içinizi hep ferah tutun ben hep öyle yaptım neden tedavi göreyim dedim rabbim bunu bana bir kere verdi bir daha elbet verecek...vee benim drum hiçbbirzaman tedaviye başlayalım demedi biliyormusun her gittiğimde kapıdan çıkarken hep aynı cümleyi sarfetti korkma ve sakın üzülme gebe kalacaksın dedi...allahın izniylede oldu kızlar umudunuzu yitirmeyin yumoşlar küçükmüş büyükmüş önemli değil bence drların kısır diye tabir ettiği niçe kadınların çocukları oldu duymuyormuyuz herşey allahtan kızlar...
minikler, canım nerdesin nasılsın?
eşime çok kızgınım...şimdilik bişey demiyorum ona ama dua ediyorum allahım ona öyle bir rüya verki erkek değil diye üzüldüğüne bin pişman olsun:)) evet eşim kız olduğunu duyunca telefonda söylemiştim hayırlısı olsun dedi...bende sevindim hani böyle karşıladığı için...ama akşam eve geldi üstü kapalı sorular sormaya başladı kesinmi falan belki öbür ay tam kesinleşir gibi ayyy çok kötü oldum...tamam biliyorum her insan ister bir kız bir erkek evladım olsun diye ama bizim nasibimizdede kızlarımız varmış...o kadar sinirlendimki anlatamam size en iyi arkadaşı var istanbulda dedimki ara kızım olacak de onlar bize söylersiniz demişlerdi arkadaşının bu arada oğlu var...çok yorgunum gibi saçmaladı bende dedimki erkek olsaydı hemen arardın dimi dedim güldü...vallahi kızgınlığımı hangi cümlelerle yazsamda anlatsam kızlar...bazen diyorumki dr bidahaki ay kız değil erkekmiş dese bende eşime doğana kadar söylemicem hıncımı önce birgüzel çıkarıcam....sonra diyorumki sende sapıttın günlük bebeğin seni duyuyor ve üzeceksin onu sonra ağlıyorum kızımdan özür diliyorum....seviyorum onu...şimdilik pek yaklaşmadı eşim sevme falan konusunda o gelene kadar hiç bişey demicem kontrollerden sonra o sormazsa konu etmicem allahım nasıl kırıldım ona yaa...vallahi hep dua ediyorumki rüyasında düşüncesinin çok yanlış olduğunu göstersin rabbim ona...başka bişey demiyorum...kaybettiğim bebeğim erkekti ve onda yaşadığım mide bulantılarının aynısını bundada yaşadım sanırım birazda ondan dolayı kaptırdı kendini aslında eşim böyle bir insan değil ama....öğrendiğimiz gün dedimki üzüldün heralde saçmalama neden üzüleyim biraz erkek olur diye düşünmüştüm ama dedi ve neden erkek istiyorum onuda bilmiyorum dedi...hayırlısı bakalım neler yaşayacağız...canım kızım bu düşüncelerin hiç birisini haketmiyor tabiiki biz onun için ne kadar uğraştık eşimde bunu biliyor ama gel görki...
rolle, canımm kendini korkutma bişey yoktur üşütmedim desende sıkı giy ayaşından patik sırtından yelek eksik etme canım...dra gidersen rahatalarsın bence normal o kasık ağrıları...
canım üzülme lütfen. malesef erkeklerin yüzde 90ı böyle canım ya. benim de babam yapmış aynısını. pek sevinmemiş ilk başlarda. annem hep anlatır. hem de daha ilk çocuk olmama rağmen. arkadan bi erkek kardeşim oldu ve babam şimdi ondan öyle çekiyor ki buraya anlatsam sığmaz. babam ikimizi de okuttu, elimize mesleğimizi verdi. hatalı bi evlilik yaptı,evlenmesiyle ayrılması bir oldu nerdeyse.ama şu anda kardeşime hala babam bakıyor. kardeşimin kendini bilmez tavırları yüzünden maaşı hacizli, devlet memuru olmasına rağmen. ve babam emekli maaşından dünya kadar kredi çekti onun borçlarını kapatabilmek için, ki kapanmadı da zaten. şu an kardeşime o bakıyor. kardeşimin maaşı hala hacizli.toplam ne kadar borcu var o bile bilmiyor. annem de şu an hep başına kakıyormuş, al oğlan istedin, gördün oğlanı diye. Allah'tan hep hayırlı evlat istemek gerekiyor gerçekten.
benim eşimin de gönlünden erkek çocuk daha çok geçiyor, hissediyorum ben de. ama o da çok acı çektiğimiz için bu konuda her ikisine de çok sevinirim diyor. gönlünden bir tane geçirmek başka, o olmadı diye trip atmak başka. inşallah benimki de o hataya düşmez. ben çok büyük günah olduğunu düşünüyorum. gece gündüz yalvarıp yakarıcaz, oldu mu da cinsiyetini beğenmicez. olur mu öyle şey ya.
inşallah eşin de anlar hatasını. ama sen de çok üstüne gitmemeye çalış canım, zamanla kabullenir, gör bak. şimdi kızını sevmiyor mu yani kız diye. diğer kızını da en az bunun kadar sevecek.