Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar.....erkenden girdim mesajlarınıza bakmak için...
ceza,renkli,minikler,nazlım,loneliness,candas onay verdiler günlük, minicikumut ve hilal40dan mesaj bekliyorum..mesaj attıklarında yazarım..paylaşırız.öpüyorum hepinizi
şimdi kahvaltı hazırlayayım,12 de iğnemi yaptırmaya gideceğim.akşamada misafirlerim var..yarınn sabaha arkadaşlar kahvaltıya gelecekler yoğunum..öptm hepinizi

Benim ablam baya uzakta..Hatayda.Aramızda 12 saatlik bir mesafe var.Hamile kaldı kalalı göremedim hiçİnşallah yakınlara bir yerlere çıkarda tayinleri bizde kavuşuruz birbirimize.Kuzen ilişkileri ne kadar güzelmiş öyle..Yerim onları ben.

Nazlım cinsiyetini kesin söyledikten sonra alışveriş hazırlıkları başlayacakRabbim İnşallah bizlerede sırasıyla nasip edecektir.

Candaş Ankara'da bu sene baya karlı.Kayınvalidem Ankarada.Dünden beri çok yağdı kar dedi.Hoşuna gitmiş onunda.Trabzona pek yağmadığından olsa gerek.

Hepinize günaydınnn,hayırlı işler kızlar

Kıtty bu arada ablam ayva çekirdeğini kaynatıp göğüs uçlarına sürmenin çatlakları giderdiğini öğrenmiş,bende sana söyleyim dedim.

bu sene kar çok canım, ben burda doğdum burda büyüdüm, 10 yıldır ilkkez bu kadar yağdı.geçen senede 1 gün yağmış, hayatımız felç olmuştu.bu sene epeydir yağıyor.Çok güzelde ayaza çekip buz olunca felaket oluyor.Eşinin ailesi trabzonda mı yaşıyor ?

Evet canım orada yaşıyorlar.Gerçi babası yok eşimin.Annesi,abileri falan orada

kızlar az önce nesrin abla aradı..malesef olmamış...5 embriyodan 2 si kaliteliymiş fakat gelişmemişler..haber vermemi istedi size..morali bozuktu..hayırlısı olsun ALLAH oğluna çoook uzun ömürler versin..hayırlıda bir gelin verir inşallah..benden kim chnb nin telefonunu istemişti unuttum kızlar..tekrar mesaj atarmısınız?

kızlar 10 kişi olduk...
ceza
renkliatlas
candas
nazlım
loneliness
günlük
minikler
minicikumut
minicikumut abla
hilal4040
kızlar isimlerinizi bilmiyorum,yazarmısınız(loneliness,minicikumut,minicikumut ablanında ismi,hilal4040)özelden görüşelim...

ya ( olmayacak mı yani ? tekrar denenme ihtimalide mi yok ? ( off allahım bi mucizesini yaratsa keşke ( bence hemen okuyalım.nesrin abla için en acilinden, yalnız ben birkaç güne dek adet olcam, o zman okuyamayabilriim, okunursa oku derseniz okurum.ben istemiştim telefonu canım.zahmet olmazsa gönderirmisin.

üzüldüm gerçekten. dediğin gibi hayırlısı olsun.

ismim esra canım.
daha önce de paylaşmıştım sanki.eşimin ismi hakan.
daha çok erken ama kızım olursa nisa(benim istediğim), oğlum olursa salih(eşimin isteği)ben kayra daha çok istemiştim hem eşime hem bana uygun diye ama eşim istemedi o ismi. ilk düşüncem azra ve kayraydı aslında. ama elini sallasan azra var.ondan vazgeçtim ondan.
şimdi nisa ve salih. ikisi birbiriyle uyumlu diye düşünüyorum. sizce nasıl?
isimden açılmışken paylaşayım dedim. hala korku içindeyiz ama umutsuz da yaşanmıyor be kardeşim:)
azcık nefes alışım değişse hem eşim, hem annem birden bağırarak birşey mi oldu diye soruyolar. aynı şekilde lavabodan biraz düşünceli çıksam, eşim gelip, kanaman var mı diye soruyor hala neredeyse hergün.

nazlımcım, inşallah ateşin düşmez.
cezacım,yanılmıyorsam bu iğneli 3. ayın. bu sefer çekirge yakalanır inşallah)
arkadaşlarınla iyi eğlenceler.

günlükçüm destina ve elfida süper isimler. çok güzel söyleniyor. ve çok uyumlular.ama ben kendi adımdan dolayı kendi tercihim kısa isimler. özellikle a ile biten 4 harfli isimlere bayılıyorum.

canım anlam olarak azra daha anlamlı sanki ama haklısın çok var, nisa güzel yalnız yanına bişey mi eklesen ? çok sade kalmış gibi , hani anlama önem veriyosan sadece kadın anlamında ya. Salihin anlamı çok güzel, uyum olarak ben Nisa ile İsra yı yakıştırıyorum. Hakan la uyumlu olacaksa aklıma Kaan geldi, ama dini bi anlamı yok.Zorlarsak Artun da mı olabilir ne ? ama zor bi isim.İnş yüzün gülecek, umutsuz yaşanmaz tabi, allahta umutlarımızı kesmesin inş.

Benim bi ismim vardı 12 yıldır beğendiğim, o zman çok yoktu şimdi arttı.Emek, ilk bebeğimiz için onu koyacaktık düşükle vazgeçtik derken eşim beğenmeye başlamış, alıştırdın o isme, şimdi ben beğeniyorum diyor.Benim son favorimde İlke , İnanç' ı zaten biliyosunuz.Keşke 3 çocuğum olsada 3 ünü koysam. hani olmazda olsa 4 le 5 e de artık Umut ve Başar yakışırdı herhalde :) Tabi bizler için bunu konuşmaya çok erken, ben çok isim meraklısıyımdır anlamışsınızdır, şimdi bebek olmayınca amaannn ne boş boş kafanı ağrıtmışsın isimlerle, gelmiyoda diyorum yani.

Son düzenleme:
bende face olan arkadaşlar ne yapacağımızı oradan attım..burdan 10 dak. 1 mesaj zor oluyor...

candasım faceden attığım mesajı burdaki hilal ve minicikumuta atarmısın..ben çıkmak zorundayım..bi tek ikisine atamadım 10 dakika olayından..ikram yapmam lazım akşam için..öptm kızlar...

canım olur mu öyle şey, tabi ki her insan her aşamada isim düşünüyor. bekarken de düşünüyodum ben de. tabi insanın düşünceleri değişebiliyor zamanla.
ilke ve umutu beğendim ben de.
nisa, evet sadece kadın demek. ama Kuran'da kadınları anlatan bir sure ismi. hayırlı kadın hayrunnisa, o da çok uzun bi isim. nisanur desem, öyle ekli isimleri de sevmiyorum. ama Kuran'da bahsi geçen de zaten kötü kadın olamaz, ben onu hayırlı olarak yorumlarım sadece nisa olsa da. salih de hayırlı evlat zaten.
kaan isimleri genelde şımarık oluyor, öğretmenlik tecrübesiyle istemiyoruz.
isra hiç duymadım isim olarak, kız mı erkek mi belli olmuyor.

Canımmmmm arkadaşlarım nasılsınız? Hiç giremiyorum topiğe, güzel haber var mı diye öyle bir bakıp çıkıyorum çoğu zaman. Dershanede işler birikmiş. Evde desen cadı iki dakika müsade etmiyor. Hellomla haberleşiyoruz işte faceden. Çok tatlı minik oğluşumuz çoooook. Biraz eziyet vermiş annesine ama olacak o kadar. Benimki büyüdü, abla oldu artık. Yeni kardeşler bekliyo Resmini gönderiyorum size. İnşallah güzel haberler gelir yakında yine. Hamişler her konuda soru sorabilir, hastane çantası vs. Eziyetini biz çektik, siz çekmeyin bari Bekleyenlere de Allahım en güzel zamanda nasip etsin inşallah. Gelmesini bekledikçe ballanıyor bunlar içerde

herkese merhaba... ben 2 ay önce bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum çok üzüntü yaşadım ilk bebeğimdi ve şimdi beta hcg ye göre 5-6 haftalık hamileyim henüz doktora gitmedim tedirginim ama kürtajdan 2-3 hafta sonra hemen hamile kalmışım hiç adet olmadan bu durumda olanlar olursa bilgileri olsun istedim ve paylaşma gereği duydum.. kan tahlili sonucu beta hcg 60219 çok yüksek bi rakam umarım iyidir dua ediyor ve korkuyorum tedirginimmmm..

topiğe bir göz atayım dedim ama keşke bugün bakmasaydım chnb abla için çok çok umudum vardı ama dediğiniz gibi kızlar allah oğluna sağlıklı uzun ömür versin ve ablamıza hayırlı kızım diyebileceği bir gelin nasip etsin

senem canım tatlı cadınla birlikte süper bir poz vermişsiniz bayıldım maşallah maşallah maşallah cnm allah uzun ömürler versin

kızlar bir bomba da benden nur topu gibi bir kistim var ünide yapılan testleri aldım ayrıyetten kromozom anilizi testlerini yaptırdık eşimle birlikte.. dr şimdilik başka teste gerek yok dedi yumurtalık tembelliği olduğunu düşünüyorum dedi önce şu kistten kurtulalaım ilaçlarını al adetin 4. günü gel dedi..

nazlım bayıldım bu dr.a ben işte bu arkadaşım aradığım kişi :) sana da selamı var

kızlar tahlil yapılacak die aç karına öğle sonuna kadar dolaştık müthiş baş ağrısı var çok pc karşısında kalamıyorum hepinizi öpüyorum biraz dinleneyim diğer görevimin başına geçececeğim yarın görüşürüz ..

canım bana düşmez ama neyi bekiyorsun dr.a gitmek için.. bence bir git kesesi oluşmuştur bizler bir acı yaşadık ki ben ikinci acımı yaşadım önlem alınacak bir durum varsa alınır kafan rahatlar değerinde yüksek inşallah kalp atışlarını da duyarsın buarada korunurken mi hamile kaldın yoksa hiç korunmayı düşünmedin mi anlayamadım

kıslar selam,

herkese teşekkür ediyorum etmediğim arkadaşlar varsa,

inanılmaz bir tempo aklınız durur hamile olanlar bol bol uyusun dinlensin, son zamanlarda aman sakın iş yapmayın ben son gün deli gibi iş yaptım belkide o yüzden kordona dolandı benim ki :)

minicikumut sağolsun ablan bu arada hayırlı uğurulu olsun prensesin geliyormuş allah tamamına erdirsin.

chnb naptı nuray gelecekti istanbula ne yaptı haberler varmı? şu kayganamı göndereyim gelecğimmmmmmm bol bool :)

günlük kuzum eniştemden dert yanmışsın.

sarılık için hastaneye gttik değer yükselmiş ama çok yüskel değilmiş ondan geri geldik. Yarın yine gideceğiz.

var mı sıkıntınız kızlar, derdiniz. Öpüyorum sizi.

canım kist geçer merak etme. ilaçla bir ayda erir.
için rahat eder, bişeyler yapmak sana da iyi gelmiştir.

sevindim çınarın iyi olmasına canım. sarılık çoğu bebekte oluyor. nasıl emme durumu?

senem, maşallah kızına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…