Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pileo canım benim hayırlı doğumlar:))

Renkliciğim geçecek inşallah. İnsan hemen olsun istiyor ama bazı şeyler istediğimiz zaman olmuyor. Biz evlendiğimizde çok taksit öderdik. Eşimle derdik ki bir çay bahçesine gidelim. Sonra da o paraya şunu alırız filan. Evde demler beraber güzelce içerdik yazsa balkonda... Böyle küçük sürprizlerle güzel vakit geçirmeye çalışın. Okula başlayınca da kafan rahatlar. Bir de eşinin arkadaşlarının ailelerine çaya filan gidin biraz ortam oluşturmaya çalışın...

Günlük kızını yerim ben. Kız çocuğu farklı tabi. Ben de 1453 filmine götüreceğim bugün oğlumu kısmetse. Henüz ders yapmadık misafir vardı şimdi gittiler...

Suya devam. Enfeksiyon olmamalı fazla...

Cezacığım pazartesiydi değil mi film iş? Cd yi ya da filmi almayı unutma:))

saol canım geçecek tabiki ama işte zor geçecek..aynı durum bizdede var çay içelim diyoruz yürüyüşe çıkıyoruz sahile, yok diyoruz o kadar parayı vermeyelim, tahinli çörek alıp evimizde çayla içeriz diyoruz eve gidiyoruz..benim aile ortamım dışında eşimin pek ortamı yok tek bi arkadaşı var , zamanla oluşacak arkadaş ortamı..ben bi okula başlıyım canm, benim öğretmen arkadaşlarım olur onlarla eşli görüşürüz inşallah öylede bir ortam oluşur diyorum.. üniversitede hemen öyle ortam oluşmuyor,çok resmi bir ortamları var anca yemekti kahvaltıydı öyle etkinlikleri var, bi kaç kişiyle tanışmış eşleri öğretmenmiş,belki onlarla tanışırsak onlara gider geliriz..
inşallah bu dönemi atlatırız ..ben çok üzülüyorum ,salı günü için eşime devlet has. den iyi bi ürolog var ona randevu aldım, isveçten gelen sonuçları göstersin diye, tamam dedi ..ben öncü olmazsam o gitmez..randevu aldım dedim giderim dedi,çocuk gibi yaa ..

canım 1453 e gittik biz ilk gün ailecek gittik..harika bir film herkese tavsiye ederim ağladığım yerler oldu çok duygulandım.. ama senin oğlana uygun olmaya bilir , kesilen kollar parçalanan yüzler felan var savaş sahneleri çok şiddet içeriyor,13 yaşından küçüklere çok uygun olduğunu düşünmüyorum..yinede bi araştır küçüklere uygun mu diye.

Renkli biz de bugün gidemedik yarına dedik ama çok doluymuş millet önceden almış. Oğlan çok seviyor tarihi filmleri. Hürremi bizden önce bekliyor:))

Üniversitelerde rekabet var malesef. Çok samimiyet de kurmamak lazım pek sır paylaşmamak gerekiyor. Eşine randevu iyi olmuş. Ben de oğlana test yaptırdım yaptıralım dedi ama götürsemem inan götürmez. o ürolog da belki ister perhizli gitsin ama oralarda ayrı bir sperm odası yok. Eşim fakülteye gitmişti wc lerde demişler. Tepki gösterince oda göstermişler. Orada da zırt pırt kapı çalınıyormuş. O da çıkıp gelmiş. Orada umarım vardır:))

Şu an biz de ekonomik olarak biraz sıkıntıdayız. Araba için para biriktiriyorduk tüp bebeğe gitti. Azıcık kaldı. Burada arabasız yaşam zor. Gideceğin yere 20 dakikadabir minibüs var...

günlükcüm çok saol canım desteğin için.. şuan aynı durumdayım, olmayacağını biliyorum artık kafamda acaba hamile kalırmıyım acaba olur mu bu ay diye bir düşünce kalmadı..sadece tekrar tahlil yaptırmak var hedefte, bende gidecem adetin 3. günü belki bendede vardır bişeyler.bakılsın sonrasından dr lar ne önerirse onu yaparız ama aşılamaydı tüp bebekti onlardan umudum yok benim morfoloji sorunu var normal sperm yok ki?? normal sperm olsa tüp bebek olur...%1 bile yok %0 ..ben şuan hiç bebeğimizin olmaması ihtimaline kendimi alıştırıyorum.. bugün günümüz vardı oraya eşim bıraktı,yolda giderken elini tuttum dedim ki sen benim en yakın arkadaşımsın, senden daha yakın kimsem yok..ne ana ne baba senin bana verdiğin dostluğu veremez..birlikte yapacak bişeyler bulalım dedim..havalar ısınınca ,yeni evimiz sahile çok yakın orda kumsalda spor aletleri var gideriz spor yaparız,yürüyüş yaparız..hayat böyle geçmez , interneti azaltalm kuran okuyalım okuma saati yapalım,film saati yapalım..hayatımız çok boş geçiyor dedim.. başka kimseye ihtiyacıımız yok ki? benim başka arkadaşa ihtiyacım yok senden başka , bebeğede ihtiyacım yok,bana sen gereksin, sen olmadan bebeği ne yapayım, hep yanımda ol dedim yeter... oda dedi sende benim en yakn arkadaşımsın..biz mutluyuz başka bişeeye gerek yok dedi..

biz böyle yaşarız bir birimize sım sıkı kenetleniriz,insanların sorularına beklentilerine cevap vermek zorunda değiliz..neden bebek olmuyor diyenede olmuyor der geçeriz...şu durumda dr lar sizin çocuğunuz olur şunu yapmanız gerek diyene kadar ,ben olmama ihtimaline kendimi alışıyorum hatta alıştım bile..

[video=youtube;Bs9pDp7uv4k]http://www.youtube.com/watch?v=Bs9pDp7uv4k&feature=related[/video]

varsın böyle geçsin ömrüm.......

herkese selam kizlar .. herkes nasil? bi degisiklik varmi durumlarda???? insallah herkes iyidir..
ben evimdeyim yani Amerikaya geldik. 1 ay goz acip kapayincaya kadar gecti..esimde bende hicbisi anlamadik diyebilirim..zaten karda coktu akraba ziyaretinden ileri gidemedik.. cok sukur annemizi babamizi gorduk . gercekten cok ozlemisiz. insallah seneye yazinda dusunuyoruz kismet olursa..
bebisimizde iyi kizlar buyumeye devam ediyor. karnim iyice belirgin bi halde. bi problem yok simdilik. sali gunune randevu aldim bugun. insallah kontroldede bisi cikmaz.. simdilik opuyrum herkesi cok merak ediyorum neler yapiyosunuz.. sizleri ozlemisim hoscakalin

pileocum, hayırlı doğumlar. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sabırla yolun sonuna geldin.

chnb, ve günlük bol bol su içiyorum. aslında idrar testi yaptıralı daha 16-17 gün oldu. onda bişey çıkmamıştı en son.ama akıntım vard, o zaman da vardı. hamileliklten mi kaynaklanıyor ki?

cezacım, inşallah herşey yolunda gider, açıktır tüplerin. acısız sancısız geçirirsin çekimini.

çıtaknuray, maşallah 22 haftalık olmuşsunuz. sen nler kullanıyosun canım takviye olarak?

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr merhaba. sizsiz hiç olmuyor canlarım ya. çok özledim sizleri.ancak bu kadar dayanabildim:)))))))

renklim canım benim üzme tatlı canını.böyle de karamsar olma.2 gün önce ben de kendi kendime olmayacak benim artık diyordum. kendimi toparladım. gelirlerse ne ala. gelmezlerse de biz de böyle yeni evliler gibi devam ederiz tatlım. eşlerimizle çok mutluyuz şükürler olsun. sperm yok falan demişsin. canım ne olmazlardan insan hamile kalıyor böyle düşünme. yüce rabbim istedikten sonra olmaz diye bişey var mı. tıbbın şaşırdığı ne durumlar oluyor. mevlam ne eylerse güzel eyler canım. allah eşinle mutluluğunu bozmasın.

beni soracak olursanız ben de o kötü psikolojiden kurtuldum şükür. artık herşeyi zamana bıraktım.her ay yeni umut.sizlerden güzel haberler alırsam daha güzel olur.hepinizi öpüyorum.

Son düzenleme:

bizde geçen haftadan almıştık bileti...

bizde yeni araba aldık ya aslında o sarstı bizi, 25 bin peşin verdik 11 bin kredi çektik öyle aldık.. eşyalarada peşin para verdik bi yatak odasını perde halı ıvır zıvırı kredi kartıyla çektirdik.. kira depozito emlakçıya komisyon derken paralar gitti eksilere düştük.. mayısa anca düze çıkarız.. bu oturduğumuz küçük evi kiraya versek ilaç gibi gelir bize ama maalesef kayganam var onu getircez başa belaa..tam kavuştuk mutluyuz dertler bitti derken dertlere boğulduk...rabbim en kısa zamanda rahatlatır inşallah..
sizinde tüp bebek olayı sarstı az para değil ama olsun içinde uhde kalmasından sa en iyisini yaptınız.. eğer bizede derlerse tüp bebek felan, bizde ihtiyaç kredisi çekeriz yaza anca öyle olur..

hilalcim sperm sayısı hızı felan iyi ama spermlerin şekil bozukluğu var baş anomalisi %100 müş.. çok moralim bozuldu eşimle de konuşamyorum konuştukça üzülüyorum, fazla bu konuları anlayamıyorumda..daha önce ki düşükte demekki bu yüzdendi ,düşüne düşüne kafayı yiyecem.. dokunsalar ağlarım o durumdayım ama eşime çaktırmamak için elimden geleni yapıyorum..çünkü ne olursa olsun eşim benim için çok önemli , o şuanda içi içini yiyordur ,ama bana belli etmez biliyorum,bide ben üzüldüğümü belli edersem adam iyice hasta olur hiç kıyamam ona..

canım benim çok hassas bi durum evet. insan kendinde bi sıkıntı olsa uğraşır. biz alıştık hastanelere gitmeye, her türlü testi yaptırmaya. doktorlarla kanka olduk. erkek için bu durum tabi ki zor. eşine karşı anlayışlı olmaya çalışman güzel. bu sorun hakkında bilgim yok ancak yapılması gereken bişey varsa eminim eşin bunu seve seve yapacaktır. sadece bunu kabullenmesi ve kendini toparlaması için ona biraz zaman ver. bu sırada eminim sen de toparlarsın. allah yardımcınız olsun canım.ama ben imkansız bi durum olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. mutlaka bunun bi çaresi vardır.içini ferah tut.en kısa zamanda sorun neyse çözersiniz eminim.maddi yönden sıkıntılara gelince hepsi ödenir biter canım,geçen sene yeni evlendiğimizde eşya, düğün borcu derken inan marketten alacağımız yiyeckleri bile iki defa düşünürdük çok şükür hepsi bitti.allah mutluluğumuzu daim kılsın.

evet canım sıkıntılar bi bakıyorsun gelip geçiyor.. imkansız diye bişey yoktur ama işte olmama ihtimaline karşı kendimi alıştırıyorum.yani bu ay geçen aykiler gibi heyecanım bitti, acaba diye bişey bile kalmadı..test sonucundan sonra tedavisiz olacağını sanmıyorum, ama kendimi bıraktım zamana işte. elimizden gelen bişey varsa elbette yaparız ama gerisi Allaha kalmış olursa olur olmazsa hayatımızda uğraşacak başka şeyler bulmamız lazım.dünyanın sonu değil çünkü..kısmetten öte yol yok..

Allah evlat isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın. destekleriniz için çok saolun arkadaşlar Rabbim gönlünüze göre versin

amin canım benim. allahım gönlüne göre versin. daha önce de söylemiştim herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum. belki o zaman bizim için biraz geç olacak ama eminim en hayırlısı olacak. hayırlısını dileyelim canım. içini ferah tut.

[video=youtube;mIOGkOS_ZIc]http://www.youtube.com/watch?v=mIOGkOS_ZIc[/video]
içimin kuytususun..

Renkliatlas kızdım bak sana. Ne bu karamsarlık. Bak çok büyük bir sorun olsa o isveç raporunun ingilizce bölümünde yazarlardı. Sakın böyle düşünüp kendini heba etme. Olacak canım sakın böyle düşünme. Sen bunu kk da dr ye sor bakalım ne diyecek?

renkli cnm zor günler geçiriyorsun ama geçecek cnm herşey güzel olacak bizim topikte aslalara yer yok hem güzel haberler alacaksınız chnb'ye katılıyorum eğer sorun olsaydı ileri tetkik istenirdi değil mi?

loneliness ve chnb canlarım çok saolun bu ay dr yaptır dese de test felan yaptıracak durumda değiliz evimizden çıkamıyoruz :) tamamen duygusal :)

hakkımızda hayırlısı olsun yumurtlama dönemine girdim sanırım ama bu ay olmayacak gibi hissediyorum neden bilmiyorum ama hamilelik psikolojisine hazır değilim sanırım bir de hemeroid sorunum yine başladı ne olacak benim bu halim bilmiyorum folbiol bana yaramıyor arkadaş :)

dr. alp cnm eşim yazdıklarını okusa işte bu der :) çünkü senin gibi çok kafa bulandırmadan rahat olmak gerektiğini söylüyor hep beni de kıramıyor testleri yaptırırken bile bişey çıkmıyacak sırf aklında kalmasın die yaptırıyoruz diyor :) bundan sonra bende biraz daha rahat davranacam ovulasyon felan kullanmıyorum zaten kendimide çok sakınmayacam gelir gelmez nasip diyorum ötesi yok

hilal cnm seni burda görmek güzel

ceza cnm hayırlı haberle gel inşallah yeniden çalışkan bir topikhalini alalım bu ara herkes tembelleşti

nazlım dön artık sahalara kuzum ya

candas cnm sen ne yaptın dr ayarlayabildin mi

renkiiiii listeyi bi tazelesen cnm biz hüzünlendikçe hüzün bizi bırakmıyor neşeli halimize dönelim lütfen

nuraycım evine dönmüşsün iyi olduğunuzu okudum sevindim cnm inşallah kontrolde de herşeyin normal olduğunu duyarsın

pileooo canm sağlıkla sıhatle bebişine kavuşman dileğiyle canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ..

günlük cnm moralini yüksek tut aklına kötü şey getirip kendini kasma cnm rahat ol inşallah ayrıntılı testlerin de temiz çıkacak ve inşallah kistinde seninle fazla kalmaz.. sen çok bilmiş şeker kızınla zaman geçirmeye bak

çok uykum var valla bugün baktım yazamamıştım içim rahat etmedi renklinin yazsınıda görünce dayanamadım hepinizi çok öpüyorum mutlu çocuklu günlereee....

Günaydın kızlar...

Renkliğim canım aklıma şunlar geldi. Loneliness de yazmış. Sonuçlar her sperm vermede değişebilir. Bizlerin de her ay nasıl yumurtamız uygun olmayabilirse erkeklerin de spermi uygun olmayabilir. Lonenin dediği gibi o spermler rastgele seçilip inceleniyor milyonlarcası incelenemiyor. Mesela şöyle bir durum var. Bazı erkekler de mesela azospermi denilen durum var. Sperm analizinde hiç canlı sperm bulunamıyor ve tese denilen ameliyatla canlı sperm aranıp bulunuyor. Böyle olup hamile kalanlar var. Eminim ki eşinde problemsiz spermleri vardır. Sakın öyle hiç olmayacak gibi düşünme canım. Tıp şimdi çok ilerledi. Sanmıyorum sorum olduğunu. ÜZME KENDİNİ...

chnb cim çok saol canım ama elimde değil, tamamen kendmi saldım karamsarlığa,rüyamda neler neler görüyorum valla acaip acaip bişeyler..baya etkilendim bu olaydan..dediğin gibi tekrar test yaptırırsak sonuç değişebilir ama snaırm bizede tüp bebek yada aşılama yolu göründü..onda bile umudum yok çünkü bu problemi olan bayanların yazdıklarını okudum tutmamış tüp bebek. onları okudukça moralim daha bi bozuldu.çünkü %0 morfoloji ile hamile kalan biri göremedim dr larda para almak için boşuna sürüklemiş bunları tüp bebeğe aşılamaya.. o yüzden çaresiz kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…