Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anladım canım ( Allah yardımcınız olsun inş, ee peki tüp bebek için devletten de randevu alamıyor musunuz diyeceğim, eşinin görevi engel olabilir değil mi ? o zman tedaviyi ne zman düşünceksiniz yaza doğru mu ? Allah sabır versin, gönül ferahlığı versin inş...

amin canım saol.. şuan işte benm randevum var adetimin 3. günü gidicem o zaman eşimin sonucunuda götürürüz,enine boyuna konuşuruz artık..

sen ne yaptın bi dr a karar verebildin mi?

Günaydın,İyi haftalar herkese

Renkliatlascım üzüntünü anlayabiliyorum canım.Seni ilk defa bu kadar karamsar görüyorum.Ki bana sorsalar sen bu topiğin pozitif enerjisi en yüksek kişilerindensin.Testi tekrarlamakta fayda var renklicim.Çıkan sonuçla kıyaslayıp yorumlatmak en doğrusu.Biliyorum bu olayda iyi bir nokta göremeyecek kadar üzgünsün.Ama bazı sorunların sebebini bilmek,dipsiz bir kuyuya taş atmaktan bin kat iyidir.

Eminim ki doktorlarınız daha iyi yönlendirecektir.Ve sizin için en hayırlı yolu seçecektir.Her ay nedensiz bir hayalkırıklığının yerini artık sebebini bildiğin bir sorun alıyor renklicim.Ama sen normal yolla hamile kalabiliyorsun ve eminim tekrar kalacaksın.Önce rabbim sonra doktorların yardımıyla kavuşacaksın bebeğine.Biraz daha sabır canım

Diğer arkadaşlarım umarım sizlerde iyisinizdir..

Haftasonu Fetih 1453'ü izledik eşimle.Tüylerim diken diken oldu resmen.İzlemeyenlere tavsiye ederim.Ama hamilelere ve çocuklara şiddet içerdiği için tavsiye etmiyorum

evet canım hep pozitifimdir ama şuan olamıorum ne yazıkki..elimizdende bişey gelmiyor ki..ne yapsak bilemiyoruz.yarın devlet has. de eşim soracak işte inşallah sonraki tahlil iyi gelir

İnşallah sonuçlarınız iyi gelir ve şu son bi kaç günü unutursunuz canım.Dualarımız seninle

amin canım saol.. şuan işte benm randevum var adetimin 3. günü gidicem o zaman eşimin sonucunuda götürürüz,enine boyuna konuşuruz artık..

sen ne yaptın bi dr a karar verebildin mi?
anladım canım inş hayırlısı olur.En doğru kararı veririsiniz ve zorlaşmadan kolaylaşır işleriniz dilerim.Bende herhangi bir dr a gideceğm, eşimin sonuçları eimizde, ide ben muayene olayım ama kaç gündür unutıyorum adetşin 3. günü mü gitmem gerek ? tahlilleri devlette yaptırıp sonra dr a gitsem dedim bende, yoksa tahlilleride mi aynı dr da yaptırayım bilmiyorum.rayaıp sorcam hastaneye.sende çok haklısın üzülmekte, evet biz seni böyle tanımıyoruz umutlu atlassın bizim için ama zaman zaman olablir, inş sabırla üstesinden geleceksin ve mükafatını alacaksın eminim.Ben burda bu çok paylaşımları çok yapıyorum galiba ama bak benim 1 aydır okuduğum bir dua var, süresi biraz uzun.okumak istersen diye yazıyorum.

İnne rabbeke hüvel hallakul alim (şüphesiz rabbim her türlü yaratma şeklini bilir)

3 ay boyunca geceleri 1267 tane okunuyor.Yatsıdan sonra.

İyi haftalar canım hoşgeldin, iyi yapmışsın filme gitmişsin.bende gitmek istiyorum aslında ama gitmiycem çok rağbet oldu ya, cd alıp evde izlerim.Ben rüyasını görmüştüm, fragmanlarda rüyamın aynısıydı desem yeridir.

lonwlines, eşimin sonuçlarını silmişi ya, yani sildim, iş yerindeki mailime göndermişti, gerektiği zman ortak kullanyoruz kimse görmesin diye silmiştim ararken aklıma geldi

Son düzenleme:
candaşım miniciğim çok saolun... annemi aradım anlattım içim dolu çok tutamadım içimde..dua edelim diyo rabbimden umut kesilmez diyo ne desin kadın...bu akşam yeemeğe gelin diyo, dedim eşim çok üzülüyo içine atıyor..neyse kızlar anlattılkça dertler azalmıyor iyice artıyor yaa..poff

candaşcım adetin 3. günü git aç karnına, dersin adetin 3. günümdeyim açım die yaparlar tahlillerini inşallah

canım annende üzülmez mi, sen onun canısın ama bende katılıyorum, duayla her kapı açılır allahın izniyle, kızlara da soralım olursa senin için bi 4444 çevirelim.Allahın izniyle bebeğin sana gelecek.Bencede kapatalım amadem, yeter artık bu kadr üzüldüğün, eşin hepten yalnız, kimseyle senle dahi derdini paylaşamaz ki ... Güzel düşünelim güzel olsun allahın izniyle.

Tamam bende öyle yapayıım 3. gün aç karnına.

saol canım duaya o kadar ihtiyacım var ki..anca anca ağlıyorum boşalıyorum 3 gündür içim doldu..eşimin yanında ağlayamadım, namazımı bile kılamadım ağlamaktan ,uzun süredir böyle olmamıştım..kendimi çok çaresiz hissediyorum..herkes çaresi var diyor ama bakıyorum araştırıyorum %0 la hamile kalan göremedim ben.. kaan aydos a yazdık lonelines demişti, ondan cevap geldi dna problemi olabilir yazmış %100 baş anomalisinde dna problemi oluyormuş, genetik inceleme yaptırın demiş..yani bize şunu kullanın geçer bunu kullanın yükselir demedi, genetik sorun var dedi tahlil yaptırın dedi işte.. temelli umudum kalmadı yani

Renklicim ben tahlilin yenilenmesi taraftarıyım.Bildiğim kadarıyla yenileteceksinizde.Umuyorum ki baktırdığınız bu tahlilde sonuçlarınız iyi çıkar.Dua ediyorum senin için..İyi bak kendine ve eşine

Renklicim ben tahlilin yenilenmesi taraftarıyım.Bildiğim kadarıyla yenileteceksinizde.Umuyorum ki baktırdığınız bu tahlilde sonuçlarınız iyi çıkar.Dua ediyorum senin için..İyi bak kendine ve eşine

evt canım doğru söylüyorsun belki bu tahlillerde bişeyler çıkar, farklı çıkar.. 2 aydır keçiboynuzu yiyor ne bilim belki iyi gelmiştir..nerden şifa gelceği belli ollmuyor...
çook sağol canım duaların için..bende sizler için ediyorum hep Rabbim yüzünüzü güldürsün kucaklarınızı doldursun.Allah kimseyi evlat hasretiyle yakmasın..

Canım benim yıpratma kendini. Biz de biliyorsun genetik sorun eşimde ama çaresiz değil ki... PGT çok iyi bir şey. Bir de yenileyin bakalım belki farklı çıkacak. IMSI de spermler 6000 kat büyütülüp seçiliyor. Eşin de baksın genetiğinize varsa çareside var sorunun... Üzülmek yok...

Candaş sizin morfoloji de baş kuyruk filan yazıyor mu biz de yok yalnızca hız var...

Ceza da bugün film çektirecek değil mi? İnşlah iyi geçmiştir...

canım tamam ben varım duaya, kızlarında elinden gelenleri yapacaklarından eminim, açıkçası diğer kızlar kırılmasında chnb ablamda kırılmasın ona özel okuyalım mı diyecektim kaç kez.ama tabi sayı çok, çoğunlukta öğretmen, belki akşam hazırlıkları yapmaktan duaya fırsat olmaz bilmiyroum ki, ben bi arkadaşa da derim burdan o da okur, bende umuta katılıyorum testleri bi tekrarlayın belki vardır bi hata, zaten testte yazıyoda 2 hafta sonra yinelenmeli diye, yine aynısı çıkarsa allaha sığınmak dua etmek.mükafatıda gelecektir eminim.canım kendii bırakma hem, çok iyi anlıyorum seni, insanın bazen eli ayapı kırılıyo herşeyden çekiyor kendini ama ibadetinden çekilme, zor zmanlarda dua kapısı hem daha çok açıktır hemde tek rahatlama biçimi, başka yokki.

sanırım yazıyodu ablacım da tam hatırlayamıyorum, sonuçlarıda sildim aksi gibi,asılları eşimde, akşam ona sorayım bi.
Cezanın inş kolay geçmiştr rahim filmi, bende biraz önce aradım hastaneyi, bizim sendikanın kurucusu olduğu bi hast. var, rahim filmi 127 liraymış, oh dedim ya.para değil bile, çektireyimde rahatlayım, dr a ısrar etcem o istemese bile, sence sakıncası olur mu bu testin ? en fazla bende 1 ay korunurum ama bi sıkıntı varsa öğrenirim yoksa tamam kısmet derim diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ceza da bugün film çektirecek değil mi? İnşlah iyi geçmiştir...

geldim abla....
stresli bir gündü bizim için...eşimin agresif davranışları sinir etti beni...doktora çok sinirlendi...30 tl yerine bize 400 tl ödetti..Allahtan siniri geçti sonra..doktorr hemen sonucu söylemiş bi sorun yokmuş..ağrı kesici ve antibiyotik verdi..3-4 gün kanaman olur dedi..korunun bu ay dedi..biraz ağrım var o kadar..sonuç iyi ya..gerisi önemli değil..adet olunca muayeneye çağırdı...
sizler ne yaptınız?
renklim ne o tüp bebek falan..burda bir kere daha yaptırın sonra bir sorun çıkarsa düşünürsünüz..bu arada okulunda hayırlı olsun..

canım bizim yaptığımız hatayı yapma sakın..direkt o hastaneye gitsk 30 tl ödeyecekmişiz...bizi özel doktor yönlendirdiği için 400 ödedik.anestezili olduğu iyi oldu..yoksa acıyacak mı diye korkacaktım..ama ist. radyomar diye biryer vvarmış onlar hiç acısız anestezisiz çekiyormuş..ankarada da var mı acaba?

misler gibi kokluyorsundur miniğini şimdi..Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeni nasip etsin.bizi unutmadığın için teşekkürler..
güzel parça dimi ben kolay kolay yabancı parça dinlemem..ama bu şarkı içimi kıpır kıpır yapıyıo..
kızlar bu arada 1453. sayfadayız...

ben nasıl kaçıdım yaaaaaaa
bu arada geçmişi biraz okuyabildim..loneliness e katılıyorum..hemen acele etme tüp bebek için..umarım bir daha ki test iyi çıkar..kürün faydası olmuştur..

öncelikle geçmiş olsun canım, kendine dikkat et yine sen bu arada. benide yönlendiren yok kendim araştırdım ama o dediğin yer sadece ist da varmış, orada neden daha ucuz ? ona göre araştırayım eş değeri varsa bende oraya giderim.

cezacım geçmiş olsun canım çıktın sağsalim filmden...1453 ü kaçırmazdın ama meşguldün..aklımada gelmedin değil ceza olaydı hemen kapardı dedim içimden...
candaşım inşallah sende hayırlısıyla dra görün bakalım umarım sorun çıkmaz..tefriciye okuyalım ama özel okursak herkese çok zor olur canım..ben kendim için eşim için başlıyım kendi kendime die düşünüyorum..bakalım nasl olacak..internetten tefriciye programı indirdim onla kolay oluyor okuyorsunuz tıklıyorsunuz kaldığınız sayıyı saklıyor, hem arapça hem türkçesi yazıyor işte kolaylık..aklınızda bulunsun

Candaçığım rahim filmini mi sordun zararı olur mu diye test yazmışsın?

Ceza canım cd ya da filmi mutlaka alsaydın bunlar önemli testler. Benim de ağrım olmuştu birkaç gün. İyi geçmesine sevindim canım...

Dua işine gelince ben de başladım kaç zamandır 120 mi ne okudum. Her akşam yasin okuyorum namazlarımı kılabiliyorum çocuk yemek ders hazırlığı derken... Bu sene çok yoğunum. Sayı verirseniz elimden geldiğince okuyabilirim...Torpil yapın ablanıza ama:))

İnşallah güzel olur her şey hepimiz için. Topikte bir umutsuzluk hakim. İnşallah güzel haberlerle yeniden neşelenir burası...

İstanbulda bir arkadaşım anestesisiz acısız çektirmişti rahim filmini... Bu filmi de her zaman çekmiyorlar kesin hamile olmadığın zaman hemen adet sonrası ya da betahcg istemişlerdi İstanbulda benden diyorum ki ben eşimle ilşki yaşamadım yeni kaybettim bebeğimi olsun diyorlar:)) Hz.Meryem'im sanki tövbe ya... Sonra Hatay'da kendi dr me çektirdim... 230 filandı sanırım. Histeroskopi de çektirmiştim o da 180 di galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…