Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hadi bismillah o zman.eğer belirli birgüne yetiştireceksin ben sana yardım ederim aklında olsun.ben bu sefer tefriciye okumayacağım, fatiha okuyacağım elimden geldiğince ya da hz. yunusun duası.birde günlük tesbihlerim var yeterince çok, arada bir değiştiriyorum bir gün birini bir gün birini, allah hepimizinkileri kabul etsin inş.... meryem suresini de unutma... arada bir.

Candascim selam canim. Kusura bakma gorusemedik seninle. Kizilaya bi kere indim ondada goz muayenesi olup gozluk alip donduk.. yani aile efradindan baska kimseyle gorusemedik dogruduzgun. insallah rabim tekrarini yasatsin insallah gorusmek dilegiyle canim.

renklicim simdi biraz okudum gecmisi. Ne diyim bilemedim canim kizlarin dedigi gibi tekrar yaptirin testleri. Rabbim korktugumuzdan emin kilsin insallah. Bu donemide kolayca atlatirsiniz.. Kendini cok yipratip uzme canim.. Bu arada hayirli olsun okulun ne guzel en yakini cikmis. :)) cok sevindim

cezacim gecmis olsun rahim filmi icin.
hellom nasil? neler yapiyosun?
gunlukcum cok sagol evimize donduk. simdi bir suru is ekliyor beni. evin temizligi, camasir heryer daginik. insallah bugun halletmeye baslicam. Sen nasilsin? sende seker mi cikti otarafi anlayamadim canim. detayli ultrasona girdinmi? minik kizimiz nasil?

kizlar dun ananem vefat etmis.(( Zaten ben buraya gelmeden kotulemisti. Buraya gelince haberini aldim. Allah rahmet eylesin.. cok yasliydi zaten hicbi hastaligi yoktu. Ama hicbirimizi tanimiyordu artik.
simdi bende yalniz kaldim evde. ! 1 aydan sonra esimlede ayrildik yani ise gittti. hergun beraberdik. is guc beni bekliyor yavas yavas yapicam artik.

Çıtaknuray;başınız sağolsun.Rabbim Cennetiyle ödüllendirsin İnşallah.Sabırlar dilerim.

Renklicim;Bak burdayız hepimiz,yanındayız.Geçecek..Bitecek herşey..Yavrunu kucağına aldığında unutacaksın hepsini İnşallah.

Hepinize iyi akşamlar

Nuraycığım başın sağ olsun sen eşinin yanına ne zaman gideceksin? Oğlana isim düşünmeye başladınız mı?

Minicikumut senin yeğen kaç haftalık oldu? Sen ne zaman bırakacaksın korunmayı diş tedavin vardı galiba?

minicikumut, chnb ablacim cok sagolun . Allah razi olsun.
chnb ablacim ben esimleyim. Turkiyeye beraber gittik geldik. bugunde ise yolladim o yuzden evde yalniz kaldim..Yanlis yazdiyam kusura bakma ablacim. evet isim dusunuyoruz. simdilik ikimizinde begendigi bi isim bulduk. ''Esat'' dusunuyoruz. Bakalim son zamana karar degisecekmi.. Sen nasilsin? sende durumlar nasil? Ben pek takip edemedim..

caanım orası ucz mu bilmiyorum ama acısız çektiğini çok okudum..
tamam dua işine bende varım..şuanda 4 kişiyiz katılmak isteyen var mı?

yarın vercekler abla...eşime sıkı sıkı tembih ettim..evet bi umutsuzluk hakim..silkelenip kendimize gelmemiz lazım:)Allah kabul etsin ibadetlerini

Chnb ablacım 17+4 günlük oldu kızımız.Ben mayıs ayı gibi korunmayı bırakmayı düşünüyorum.

sağol canım..Başın sağolsun ,mekanı cennet olsun..
kolay gelsin sana...
renklim okul istediğin okul mu?

Minicik umut maşallah canım büyümüş...
Mayısa diş nedeniyle mi erteledin?

Nuray canım ben döndüğünü bilmiyordum kaçırmışım. Ben de korunmadım pek ümitli değilim. Bu ay yumurtlamadım sanırım ovulasyonda da kontrol çizgisinin yarısı çıktı 3 gün artmadı koyuluk akıntım da olmadı hem lekem olurdu o da olmadı. Ama yine de ümit dünyası işte belki diye bekliyorum:))

Ceza iyi olmuş yarın alacak olman. Bunlar çok önemli ben sonra çok zor alabilmiştim başka dr ben rapora güvenmem görmem lazım demişti güç bela almıştım ...

Sağ olasın canım:)) Esat smi de çok güzel:))

bizde cok sevdik ismi. Anlamida cok guzel. Cok mutlu , mesut, talihli , sansli anlamlari var. insallah bizede pasamiz mutluluk , sans getirir :))

gunlukcum gordum seni nasilsin canim?

teşekkürler hilalcim sen nasılsın.bugün adet olmam gerekiyordu ve oldum bende senin gibi bütün hamilelik belirtilerini yaşadım bulantı hariç bu yüzden biraz umutlanmıştım ama tamamen psikolojikmiş baktım biraz da psikopata bağlamaya başladım evde yaptığım işlerde kendimi kısıtlıyorum hamileysem eğer bişey olur die önceki hamileliğimde bu yüzden kendimi suçlu hissetmiştim biraz o yüzden olsa gerek.regl beni sarstı kendime getirdi biraz.burdaki bilgili arkadaşlara bişey sormak istiyorum ben regl günü hariç sancı yaşamazdım yumurtlama gününden bu yana sancı çekiyorum bu normal mi yada bişeylerin belirtisi olabilir mi acaba..

iyi akşamlar kızlar. benim bugünkü kontrollerim iyi çıktı ve işe başladım:))

renklicim bu sonucta bi tezat var. hem %100 baş anomalisi diyip, hem de ileri tetkike gerek yoktur demeleri cok saçma. kesin bi hata var bu işte. ben kaçırmış olabilirim ama, bu sonucu orda isteyen doktor yorumladı mı??

geçmiş olsun canım. hadi gözün aydın temiz çıkmış sevindim canım.
bu korunup kounmama olayı da karışık. bazıları o ay hamile kalıyor. bazı doktorlar da korun diyor. iyi araştır derim.

rolle nasılsın canım?nasıl oldun?

renkliatlas, kaan hocanın cevabına şaşırdım biraz. sanırım sizden sperm hasar testi istedi. onun sonucuna göre size yol gösterecek. bu da üniversite hastanelerinde yapılıyo diye biliyorum.direk tedavisi bile yok diye kafana kazıma lütfen. umut ışığını söndürme, umutsuz yaşanmaz canım. sen bilirsin canım ama çok fazla dillendirme eşinin mevzsunu, aile içinde bile olsa. eşin zor durumda kalmasın.

chnb, ben bi kaç kere yazmıştım. sperm tetsi kruger kriterine göre olmalı. ancak bu kriter doğru sonuç ve ayrıntılı sonuç veriyor. çoğu yerde who(dünya sağlık örgütü)diye bir kriter var ona göre yapıyor ama çok net olmuyor. hatta morfolojiye bakılsa bile krugere çıkan sonuçtan apayrı bi sonuç çıkıyor. yalnız bu kruger yöntemi daha pahalı ve yapan yer az. biz bir yıl önce istanbul medical parkta 100e yaptırmıştık. nomal testler 20-30 falan. renklicim, ben devlet hastanesinde de çok ayrıntılı bakılacağını sanmıyorum. siz test yaptırıken sorun yine de bir hangi kritere göre diye. dua konusunda da 300-500 yardımcı olabilirim canım. çorbada tuzum olsun.

çıtak, hayırlı olsun isminiz inşallah. biizm de Allah kısmet ederse salih olacak.

candaş, sorun değil canım. doktor iyi dediyse benim bakmama gerek yok.

Son düzenleme:
Loneciğim sağ ol hatırladım canım krugeri ama sanırım bizde de ona göre yapılmadı. Ama tüp bebek yaptırdığımızda diğerini yeterli gördüler zaten IMSI ye göre yapıldı ya.Sanırım morfoloji ile ilgili sorun yoktu... Madem önce bence de Renkli Krugere göre yaptırsa daha iyi olur... Tekrar yanlış sonuç alıp sıkıntı yaşayacağına. Biz 40 tl ye yaptırdık burada... Ama bilmiyorum hangi yöntemle...

kızlar iyi geceler.

datlum hayırlısı olsun canım. yeni ay yeni umut inşallah.ben de iyiyim teşekkür ederim.

kızlar bişey soracam 23ünden sonra bu ayki çalışmalara başlıycaz inşallah:)))) saçımı boyatmanın bi zararı olur mu. mesela yarın boyasam bi sıkıntı olur mu bilemedim((saçımda beyazlarım olmasa hiç düşünmeyecem de. neyse ben yine de boyamayım en iyisi

Son düzenleme:
loneliness sizinde hayiri olsun canim isminiz. Salih isimli cocuklar cok sakin ve bilgili oluyorlarmis. Rabbim isimleriyle yasatsin insallah..

hilal selam. calisma doneminde sac boyatmama gibi bisi duymadim. ama tabi hamilelikte boyatilmiyor. Sen yinede bir bilene danis derim. rastgelsin insallah ..

teşekkür ederim nuray cevabın için.ovulasyon dönemine girmeden önce boyatmış oluyorum yani. isimler düşünülmüş bu arada.allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

canım evet ciddi bi tezat var , yorumlayan androloji labratuarındaki dr, isveçli biri işte..! terato index92 2.00 ın altında olduğundan patalojik incelemeye gerek yoktur demiş. yurtdışındakilere hiç inanmıyrum ben.bizim dr larımız daha iyi, lonelinesin dediği dr a yazdık o sperm dna hasarı tahlili yaptırın dedi ona bakacaz..bu anormallik dna dan kaynaklanıyor olabilir.

herkese günaydın....geçmişi okuyamadım beni soran destek olan herkese teşekkür ederim...dualara bugün başlıyorum tefriciyeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…