cezacım geçmiş olsun canım çıktın sağsalim filmden...1453 ü kaçırmazdın ama meşguldün..aklımada gelmedin değil ceza olaydı hemen kapardı dedim içimden...
candaşım inşallah sende hayırlısıyla dra görün bakalım umarım sorun çıkmaz..tefriciye okuyalım ama özel okursak herkese çok zor olur canım..ben kendim için eşim için başlıyım kendi kendime die düşünüyorum..bakalım nasl olacak..internetten tefriciye programı indirdim onla kolay oluyor okuyorsunuz tıklıyorsunuz kaldığınız sayıyı saklıyor, hem arapça hem türkçesi yazıyor işte kolaylık..aklınızda bulunsun
caanım orası ucz mu bilmiyorum ama acısız çektiğini çok okudum..öncelikle geçmiş olsun canım, kendine dikkat et yine sen bu arada. benide yönlendiren yok kendim araştırdım ama o dediğin yer sadece ist da varmış, orada neden daha ucuz ? ona göre araştırayım eş değeri varsa bende oraya giderim.
tamam dua işine bende varım..şuanda 4 kişiyiz katılmak isteyen var mı?cezacım geçmiş olsun canım çıktın sağsalim filmden...1453 ü kaçırmazdın ama meşguldün..aklımada gelmedin değil ceza olaydı hemen kapardı dedim içimden...
candaşım inşallah sende hayırlısıyla dra görün bakalım umarım sorun çıkmaz..tefriciye okuyalım ama özel okursak herkese çok zor olur canım..ben kendim için eşim için başlıyım kendi kendime die düşünüyorum..bakalım nasl olacak..internetten tefriciye programı indirdim onla kolay oluyor okuyorsunuz tıklıyorsunuz kaldığınız sayıyı saklıyor, hem arapça hem türkçesi yazıyor işte kolaylık..aklınızda bulunsun
Candaçığım rahim filmini mi sordun zararı olur mu diye test yazmışsın?
Ceza canım cd ya da filmi mutlaka alsaydın bunlar önemli testler. Benim de ağrım olmuştu birkaç gün. İyi geçmesine sevindim canım...
Dua işine gelince ben de başladım kaç zamandır 120 mi ne okudum. Her akşam yasin okuyorum namazlarımı kılabiliyorum çocuk yemek ders hazırlığı derken... Bu sene çok yoğunum. Sayı verirseniz elimden geldiğince okuyabilirim...Torpil yapın ablanıza ama:))
İnşallah güzel olur her şey hepimiz için. Topikte bir umutsuzluk hakim. İnşallah güzel haberlerle yeniden neşelenir burası...
İstanbulda bir arkadaşım anestesisiz acısız çektirmişti rahim filmini... Bu filmi de her zaman çekmiyorlar kesin hamile olmadığın zaman hemen adet sonrası ya da betahcg istemişlerdi İstanbulda benden diyorum ki ben eşimle ilşki yaşamadım yeni kaybettim bebeğimi olsun diyorlar:)) Hz.Meryem'im sanki tövbe ya... Sonra Hatay'da kendi dr me çektirdim... 230 filandı sanırım. Histeroskopi de çektirmiştim o da 180 di galiba...
Candascim selam canim. Kusura bakma gorusemedik seninle. Kizilaya bi kere indim ondada goz muayenesi olup gozluk alip donduk.. yani aile efradindan baska kimseyle gorusemedik dogruduzgun. insallah rabim tekrarini yasatsin insallah gorusmek dilegiyle canim.
renklicim simdi biraz okudum gecmisi. Ne diyim bilemedim canim kizlarin dedigi gibi tekrar yaptirin testleri. Rabbim korktugumuzdan emin kilsin insallah. Bu donemide kolayca atlatirsiniz.. Kendini cok yipratip uzme canim.. Bu arada hayirli olsun okulun ne guzel en yakini cikmis. :)) cok sevindim
cezacim gecmis olsun rahim filmi icin.
hellom nasil? neler yapiyosun?
gunlukcum cok sagol evimize donduk. simdi bir suru is ekliyor beni. evin temizligi, camasir heryer daginik. insallah bugun halletmeye baslicam. Sen nasilsin? sende seker mi cikti otarafi anlayamadim canim. detayli ultrasona girdinmi? minik kizimiz nasil?
kizlar dun ananem vefat etmis.(( Zaten ben buraya gelmeden kotulemisti. Buraya gelince haberini aldim. Allah rahmet eylesin.. cok yasliydi zaten hicbi hastaligi yoktu. Ama hicbirimizi tanimiyordu artik.
simdi bende yalniz kaldim evde. ! 1 aydan sonra esimlede ayrildik yani ise gittti. hergun beraberdik. is guc beni bekliyor yavas yavas yapicam artik.
merhaba kızlar. öyle yoruldum. bu temizlik denen şey neden yap yap bitmiyor, inadına 2 dk sonra temizlediğim yer kirleniyor.kalorifer isinden bıktım(( neyse çok şükür bitti.mis gibi oldu:)))
renklim canım arkadaşım karamsarlık yok. her şey çok güzel olacak.allahtan ümidimizi hiç bir zaman kesmeyecez. ben de belki aylarca bekliycem bunu düşünmek bile kötü ancak elden gelen bişey yok bebeğim. seni sevnlerin, eşinin, ailenin ve tabi bizim sana ihtiyacımız var.sen kendini bırakırsan kimse mutlu olamaz. seni çok seviyoruz ve biran önce bu bunalımdan kurtulmanı diliyoruz. bu arada tabloyu gördüm heyecanlandım yine. benim bat 12 mart yazalım sana zahmet:)))
günlük canım benim geldim valla.sizsiz olmuyor çok özledim sizi. bağımlılık yaptınız bana.kötü de olsam iyi de olsam sizinle olmak çok güzel. olmamak daha da kötü yapıyor hatta.
minikler teşekkür ederim tatlım. hilal sahalara döndü:)))
pileo allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin. şimdiden çok geçmiş olsun. güzel haberlerini bekliyoruz. kolay doğumlar...
günlük hoşbulduk canım. dediğin gibi bu ay tadını çıkarıcam. kafadan düşünceyi atıp keyfime bakıcam:))) geri dönüt güzel olur umarım:))))biz de seni çok seviyoruz canım.kızlar nasıl?
chnb sağol ablacım. nasıl geçti çalışmalar:))))) inşallah bu ay bekliyoruz senden.
nazlım canım seni de çok özledik be. gel artık.
datlum altta gördüm seni nasılsın. adet oldun mu?
canım isveçteki dr ingilizce rapor yazmış o rapora göre ileri tetkike gerek yoktur normaldir demş..başka bizde anlam veremedik ama %0 morfoloji olunca dölleyemiyor spermler,eşim yorumladı ,sonra amerikadaki bi kaç tüp bebek merkezindeki makaleleri okudu,ona göre morfolojik sorun için yapılacak bişey yok diyor,vitaminler ilaçlar sadece sayıyı arttırır diyor,tabi içinde sağlıklı sperm varsa onlarda artar.. bu okudğu şeylere göre yorumladı tüp bebek için para biriktirecez dedi başka yolumuz yok dedi.. imsi diye bi sistem varmış chnb içinde onu uygulamışlar , o uygunmuş bizim gibiler için
geldim abla....
stresli bir gündü bizim için...eşimin agresif davranışları sinir etti beni...doktora çok sinirlendi...30 tl yerine bize 400 tl ödetti..Allahtan siniri geçti sonra..doktorr hemen sonucu söylemiş bi sorun yokmuş..ağrı kesici ve antibiyotik verdi..3-4 gün kanaman olur dedi..korunun bu ay dedi..biraz ağrım var o kadar..sonuç iyi ya..gerisi önemli değil..adet olunca muayeneye çağırdı...
sizler ne yaptınız?
renklim ne o tüp bebek falan..burda bir kere daha yaptırın sonra bir sorun çıkarsa düşünürsünüz..bu arada okulunda hayırlı olsun..
loneliness sizinde hayiri olsun canim isminiz. Salih isimli cocuklar cok sakin ve bilgili oluyorlarmis. Rabbim isimleriyle yasatsin insallah..
hilal selam. calisma doneminde sac boyatmama gibi bisi duymadim. ama tabi hamilelikte boyatilmiyor. Sen yinede bir bilene danis derim. rastgelsin insallah ..
iyi akşamlar kızlar. benim bugünkü kontrollerim iyi çıktı ve işe başladım:))
renklicim bu sonucta bi tezat var. hem %100 baş anomalisi diyip, hem de ileri tetkike gerek yoktur demeleri cok saçma. kesin bi hata var bu işte. ben kaçırmış olabilirim ama, bu sonucu orda isteyen doktor yorumladı mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?